top of page
© Copyright by astrokronos
astrokronos takvim.jpg

Bir Satürn Dönüşü Hikayesi ve Catherine Zeta-Jones

15 yaşında okulu bıraktı ve tam zamanlı oyunculuk kariyeri için Londra 'ya gitti. Bu esnada Satürn doğum haritasındaki Satürn ile tam karşıt açı yapıyordu. Ve aynı zamanda transit Jüpiter 'in de haritasında yer değişimini tetiklediğini, Satürn 'e destek çıktığını da belirtelim. Yine de karşıt açı onun bu süreç içinde ödün vermesi gereken şeyler olduğunu ve ne için harekete geçtiğini bize gösteriyor.


Londra 'ya gidiş

1987 17 yaşına geldiğinde Satürn 150 lik yaptı. Aynı tarihte tutulmalar güneşinin üzerinden geçiş yapıyordu. Başrol ve yedeği bir akşam sahneye çıkamadı. Ogün rolü Catherine Zeta-Jones (CZJ) kaptı. O günkü performans sonrasında 2 yıl boyunca rolü oynamasına izin verildi. 150 derecelik açılar yeni düzenlemeler getirir, sürprizlere açıktır. Kimi zaman kaza açısı olarak nitelendirilir. Jupiter ve Uranüs 'ün haritaya verdiği sürpriz destek elbette yadsınamaz. Ancak geri kalan 2 yıl boyunca süreklilik sağlayabilmesi Satürn 'ün getireceği bir disiplin sayesinde olabilir.


42nd Street (musical)

1990 yılında sinemaya adımını attı ama Şehrazat 'ı oynadığı 1001 Gece Masalları uyarlaması tam bir fiyasko olarak anıldı. Sonrasında bir ingiliz komedisinde televizyonda kendisini gösterdi.Dizi dönemin en çok izlenenleri arasında yer aldığı için deyim yerindeyse bir gecede İngiltere 'nin en tanınan siması haline geldi. Bu tarihlerde Transit Satürn natal haritasındaki Satürn 'e kapanan bir kare açı yapıyordu. Başarı getirmiş ancak beraberinde Satürn 'ün yükleri de birlikte gelmiştir. Bu tanınmayı kendi kelimeleri ile şöyle ifade etmiş; "Kelimenin tam anlamıyla, bir saatlik televizyonla hayatım tamamen değişti. Hiçbir yere gidemedim"


Yaşamınızda önemli döngülerin yaşanacağı tarihleri öğrenmek ve hayatınızı buna göre planlayabilmek için Doğum Haritası Seansı alabilirsiniz.




90lık açıdan sonra kapanan faza geçiş yapan Satürn ile CZJ çok ses getiremeyen projelerde yer aldı. Yine de bu süreçte yaptığı işler önünde yeni açılacak kapıya zemin hazırladı. Kapanan faz çoğu zaman yeniye hazırlık olarak geçer. Yeni bir tohum ekebilmek için topraktaki zararlı otları ve taşları ayıklamak gibidir. Bu süreçte atılan adımların ne anlam ifade ettiği çok sonra anlaşılabilir.




1998 yılına geldiğimizde transit Satürn doğum haritasındaki Satürn ile ilk kavuşumunu yapıyordu. CBS televizyonunda yayınlanan Titanic dizisiyle Steven Spielberg 'in dikkatini çekti. Bu da onu ilk Hollywood projesi olan Zorro 'ya katılmasını sağladı. Bu onun için yeni bir başlangıçtı. Başrolleri Antonio Banderas ve Anthony Hopkins 'in paylaştığı Zorro 250 Milyon gişe yaptı.

1999 yılında Cannes Film Festivalindeydi


Fotoğraf wikipedia




Temel ve Orta Seviye Astroloji eğitimine Etkinlikler sayfasından kayıt olabilirsiniz. Geleneksel Astroloji öngörü üzerine kurulu somut bir sistem. Bu sistem size hayatınızda karşınıza çıkabilecek olayları, riskleri ve fırsatları sunan bir yapı olarak kurulmuştur. Öngörü yapabilmek, zamanı yönetebilmek aruzundaysanız ozaman Geleneksel Astroloji Egitimi ile baslayabilirsiniz. Bu eğitimin son modülünde doğum haritası üzerinden öngörü yapmayı da anlatiyorum.


Ünlülerin Doğum Haritaları

Bunlar da ilginizi çekebilir;


bottom of page