top of page
© Copyright by astrokronos
astrokronos takvim.jpg

Nisan Ayı Burç Yorumları 2022

Nisan 2022 Burç Yorumları

Nisan ayı tüm burçlar için önemli bir tarih. Bu ay Boğa burcundaki ilk Güneş Tutulmasını yaşayacağız. Bu tutulma ile birlikte askıda kalan bir çok konu netlik kazanmaya başlıyor. Mayıs ayındaki önemli değişimlerin öncesinde doğru adımlar atmamız gereken bir aydayız. Bu ay cesur olun, deneyimli olmadığınız alanlarda bir adım atmak size korkutucu gözükse de kendinize güvenin. Zira bu cesareti göstermezseniz Mayıs ayında "keşke yapsaydım" diyebilirsiniz.

Astrokronos 'da bu ay "İleri Seviye Astroloji Eğitimi" başlıyor. Bu eğitime geleneksel astroloji tekniklerine aşina olan ve temel seviye bilgisi olan herkes katılabilir.

Eğer geleneksel teknikleri bilmiyorsanız GEA 101 Geleneksel Astroloji 'yi uzaktan eğitim olarak alabilir ve kendi hızınızda ileri seviye eğitim başlayana kadar tamamlayabilirsiniz. Daha fazla bilgi almak için Astroloji Eğitimi sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


Eğer önemli bir süreçten geçiyorsanız her zaman benden astrolojik danışmanlık alabilirsiniz.


KOÇ BURCU NİSAN 2022 BURÇ YORUMU

2022 Nisan ayı Koç burçları için önemli bir ay olacak. Hayatınızda önemli başlangıçlar yapabilirsiniz. 1 Nisan tarihinde burcunuzda bir yeniay yaşanacak. Bu yeniay zamanında özellikle ilişkiler konusunda önemli adımlar atabilirsiniz. Koç yeniayı burç yorumundan daha fazlasını öğrenebilirsiniz. 3 Nisan tarihinde önemli kararlar verebilir, başkalarına bu kararlarınızı duyurabilirsiniz. 5 Nisan tarihinde gelecek planlarınızı bir süre askıya almanız gerekebilir. Arkadaşlarınızla planlar yapmışsanız bunu ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Veya bazı arkadaşlarınızla gerginlikler de olabilir. 5 Nisan - 2 Mayıs arasında biraz daha yalnız kalmak ve dinlenmek isteyebilirsiniz. Belki önemli bir proje için hazırlık yapmanız, kapanıp yoğun bir çalışma içine girmeniz de mümkün. 11-30 Nisan arasında ise finansal konularda yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. Eğitim, iletişim ve yolculuklar için harcama yapabilirsiniz. Veya iş nedeniyle bir yolculuğa çıkabilirsiniz. 15 Nisan tarihinde yönetici gezegeniniz Mars Balık burcuna geçiş yapacak. Dinlenmeye özen göstermeniz gerekiyor. Uykusuzluk çekebilir veya nedensiz kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Bu tarih aralığında mahremiyetinize de özen gösterin. 16 Nisan tarihinde Terazi burcunda bir dolunay yaşayacağız. Yeniay zamanında verdiğiniz kararların ve attığınız adımların sonuçlarını bu dolunay zamanında alabilirsiniz. İlişki ve ortaklıklar açısından oldukça önemli bir dolunay olacak. Kariyer hayatınızı da derinden etkileyecek bir dolunaya hazır olun. Üye olarak yeniay dolunay seminerlerine katılıp merak ettiklerinizi sorabilirsiniz. 20 Nisan tarihinde Güneş Boğa burcuna geçiş yapacak. Maddi konular artık bir ay boyunca odak konunuz oluyor. Bu bir ay içinde sürpriz paralar gelebilir. Önemli anlaşmalar imzalayabilirsiniz. Burada bir Güneş Tutulması yaşayacağız. Bu tutulma Boğa burcunda gerçekleşecek ilk Güneş tutulması. 10 derece Boğa burcunda gerçekleşecek olan tutulmada sürprizlere açık olun. Maddi konularda beklenmedik gelişmeler planlarınızı değiştirebilir. Önemli bir yatırım yapmak, yeni bir iş girişimi, gelirlerinizi arttırmak için farklı çözümler denemek de olasılıklar arasında. Daha önce 19 Kasım 2021 'de bir ay tutulması yaşamıştık. Anımsayın, bu tarihlerde karşınıza çıkan konular bu tutulma zamanında karşınıza tekrar çıkabilir. 30 Nisan tarihinde ayrıca bir Venüs Jüpiter kavuşumu yaşayacağız. Bu iki iyicilin kavuşumu sizi maddi ortaklıklar konusunda destekliyor. Eğer sizin için önemli bir aydan geçiş yapıyorsanız astroloji danışmanlığı alarak merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz.


BOĞA BURCU NİSAN 2022 BURÇ YORUMU

2022 Nisan ayı Boğa burçları için önemli bir ay olacak. Burcunuzda bir tutulma gerçekleşiyor. Ama öncesinde 1 Nisan tarihinde Koç burcunda bir yeniay yaşayacağız. Koç Yeniayı biraz kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Geri çekilmek, dinlenmek veya hazırlık için kullanabilirsiniz. Ancak dikkatli olun, dolunay geldiğinde iş ilişkileriniz önemli olacak. Bu nedenle bu yeniay zamanında mahremiyete dikkat edin. Ayrıca bu ay sağlığına dikkat etmesi gereken burçlardan biri de sizsiniz. Koç yeniayı burç yorumundan daha fazlasını öğrenebilirsiniz. 5 Nisan tarihinde kariyerinizle ilgili önemli aksaklıklarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Yöneticilerinizle olacak gerginliklere dikkat. Bu tarihte bir işe ya da projeye başlarsanız bilin ki tahmininizden daha yavaş ilerleyebilir herşey. Aynı gün Venüs Balık burcuna geçiş yapacak. 5 Nisan - 2 Mayıs arasında sosyal çevrenizin desteğini almaya başlayabilirsiniz. Dernek, meslek grubu gibi kurumlarla aktiviteleriniz artabilir. 11-30 Nisan arasında daha fazla sesinizi duyurmaya başlayabilirsiniz. Önemli başlangıçlara karar verebilir, finansal anlaşmalar yapabilirsiniz. 15 Nisan tarihinde Mars Balık burcuna geçiş yapacak. Sosyal yaşamınızda stresli bir zamana geçiş yapıyorsunuz. Elbette fiziksel olarak da hareketli bir zaman olabilir. Yine de arkadaş çevresi veya gruplarla bazı gerginlikler olabileceğinin farkında olun. 16 Nisan tarihinde Terazi burcunda bir dolunay yaşayacağız. Bu dolunay zamanında iş arkadaşlarınızla ilişkileriniz önemli olacak. Bir eğitim ya da yolculukla ilgili bir konu iş arkadaşlarınızla ilişkilerinizi gerebilir. Yine de soğukkanlı olmayı başarabilirseniz bu dolunay zamanında orta yolu bulma şansınız var. 20 Nisan tarihinde Güneş Boğa burcuna geçiş yapıyor. Tüm dikkatleri üzerinize çektiğiniz bir ay olacak. Kendi burcu Boğa olanlar için astrolojik olarak yeni bir yıllık döngü başlıyor. Yıllık astrolojik danışmanlık alarak önümüzdeki bir sene sizleri nelerin beklediğini öğrenebilirsiniz. Üstelik 30 Nisan tarihinde burcunuzda bu yıl ilk kez gerçekleşecek bir Güneş Tutulması yaşayacağız. Bu tutulma zamanında önemli kararlar verebilirsiniz. Belki yepyeni bir başlangıç yapmak, belki sürpriz bir adım atmak tüm planlarınızı değiştirebilir. Daha önce 19 Kasım 2021 'de bir ay tutulması yaşamıştık. Anımsayın, bu tarihlerde karşınıza çıkan konular bu tutulma zamanında karşınıza tekrar çıkabilir. 30 Nisan tarihinde ayrıca bir Venüs Jüpiter kavuşumu yaşayacağız. Bu iki iyicilin kavuşumu sosyal hayatınızı hareketlendirebilir. Belki bir arkadaşlık flörte dönülebilir. Eğer sizin için önemli bir aydan geçiş yapıyorsanız astroloji danışmanlığı alarak merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz.


İKİZLER BURCU NİSAN 2022 BURÇ YORUMU

1 Nisan tarihinde Koç burcunda bir yeniay yaşayacağız. Bu yeniayda yeni bir sosyal çevreye katılabilirsiniz. Koç yeniayı burç yorumundan daha fazlasını öğrenebilirsiniz. 5 Nisan tarihinde bir yolculuk planı yapıyorsanız gecikmeler olabileceğinin farkında olun. Eğer bir eğitime başlamayı düşünüyorsanız tahmin ettiğinizden daha uzun sürebilir. Aynı gün Venüs Balık burcuna geçiş yapıyor. 5 Nisan - 2 Mayıs tarihleri arasında iş hayatınızdaki ilişkiler önem kazanmaya başlıyor. Belki iş nedeniyle bazı etkinliklere katılmanız gerekebilir. Yöneticilerinizden destek almak bu tarih aralığında çok mümkün. Jüpiter Balık burcunda yolculuk ediyor bu yıl, kariyerinizde büyük bir ivme kazandığınız bir zamandasınız. Venüs de bu tarih aralığında bu etkiyi bir kat daha arttıracaktır. 11 - 30 Nisan arasında yönetici gezegeniniz Merkür Boğa burcuna geçiş yapıyor. Kendi başınıza kalıp çalışmanız çok mümkün. Ancak bu tarih aralığında mahremiyetin önemli olduğunu unutmayın. Ruhsal bir konuda bir eğitim alabilir, belki bir inziva yolculuğuna katılabilirsiniz. Bu tarihte yapacağınız yolculuklar biraz daha kafanızı dinlemek için olacaktır. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bu süreçte dinlenmek için kendinize zaman ayırın. 15 Nisan tarihinde Mars Balık burcuna geçiş yaptığında yöneticilerinizle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Belki kariyer hayatınızda bu süreçte rekabet artabilir. Çok hareketli bir iş hayatına giriş yapmanız da mümkün. 16 Nisan tarihinde Terazi burcunda bir dolunay yaşayacağız. Bu dolunay zamanında aşk hayatınızla ilgili önemli kararlar verebilirsiniz. Veya çocuklarınızla ilgili bazı masraflar yapmanız gerekebilir. Eğer riskli yatırımlar yapmışsanız bunun sonuçlarını alabilirsiniz. 20 Nisan tarihinde Güneş Boğa burcuna geçiş yapıyor. Bir ay boyunca uzaklaşmak ve kendi başınıza kalmak size iyi gelebilir. 30 Nisan tarihinde Boğa burcunda bir Güneş Tutulması yaşayacağız. Sizden gizlenen bazı gerçekler gün yüzüne çıkabilir. Belki ruhsal konularla ilgileniyorsanız bu süreçte sizin için önemli bir başlangıç yapabilirsiniz. Daha önce 19 Kasım 2021 'de bir ay tutulması yaşamıştık. Anımsayın, bu tarihlerde karşınıza çıkan konular bu tutulma zamanında karşınıza tekrar çıkabilir. 30 Nisan tarihinde ayrıca bir Venüs Jüpiter kavuşumu yaşayacağız. Bu iki iyicilin kavuşumu kariyerinizde önemli bir başlangıcı işaret ediyor. Bu muhtemelen bir ortaklığın ilk adımları da olabilir. Eğer sizin için önemli bir aydan geçiş yapıyorsanız astroloji danışmanlığı alarak merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz.

YENGEÇ BURCU NİSAN 2022 BURÇ YORUMU

1 Nisan tarihinde Koç burcunda bir yeniay yaşayacağız. Bu yeniayda kariyerinizde önemli bir başlangıç yapabilirsiniz. Belki bir iş anlaşması, kariyeriniz için önemli bir sözleşme gündeme gelebilir. Koç yeniayı burç yorumundan daha fazlasını öğrenebilirsiniz. 5 Nisan tarihinde vergi, sigorta, prim gibi konularda bazı aksaklıklarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Aynı tarihte Venüs Balık burcuna geçiş yapıyor. 5 Nisan - 2 Mayıs arasında eğitim ve yolculuklar artabilir. Bu tarihte belki ailenizle veya arkadaşlarınızla birlikte bir yolculuğa çıkabilirsiniz. 11 - 30 Nisan tarihleri arasında arkadaşlarınızla iletişiminiz artmaya başlıyor. Bir dernek ya da meslek grubuyla bir eğitime başlayabilirsiniz. 15 Nisan tarihinde ise Mars Balık burcuna geçiş yapacak. Bu tarihten sonra yapacağınız yolculuklar biraz yorucu olabilir. Eğer eğitim hayatınız devam ediyorsa bu tarihten sonra biraz stresli olabilirsiniz. Veya eğitmenlerinizle aranızda bazı gerilimler olabilir. 16 Nisan tarihinde ise Terazi burcunda bir dolunay yaşayacağız. Bu tarihte yeniay zamanında başlattığınız konuların bir sonucunu göreceksiniz. Hem aileniz hem de partnerinizle olan ilişkiniz bu tarihte özen istiyor. Belki kariyerinizle ilgili atacağınız adımlar bir yer değişimini beraberinde getirebilir. Veya evden çalışmaya geçmişseniz belki de dolunay zamanında evinizde buna göre bir düzenleme yapmanız gerekecek. 20 Nisan tarihinde Güneş Boğa burcuna geçiş yapıyor. Sosyal çevreniz bir ay boyunca odak noktanız olacak. Arkadaşlarınız bu tarih sonrasında hayatınızda daha önem kazanmaya başlayabilir. 30 Nisan tarihinde Boğa burcunda bir Güneş Tutulması yaşayacağız. Bu sizi yeni bir sosyal çevreye sokabilir. Sürpriz gelişmelere hazır olun. Daha önce 19 Kasım 2021 'de bir ay tutulması yaşamıştık. Anımsayın, bu tarihlerde karşınıza çıkan konular bu tutulma zamanında karşınıza tekrar çıkabilir. 30 Nisan tarihinde ayrıca bir Venüs Jüpiter kavuşumu yaşayacağız. Bu iki iyicilin kavuşumu uzak mesafe bir ilişkinin başlangıcını işaret ediyor olabilir. Veya bu tarihlerde partnerinizle birlikte bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Veya yurtdışı ile ilgili konularda önemli başlangıçlar yapmanız da mümkün. Eğer sizin için önemli bir aydan geçiş yapıyorsanız astroloji danışmanlığı alarak merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz.


ASLAN BURCU NİSAN 2022 BURÇ YORUMU

1 Nisan tarihinde Koç burcunda bir yeniay yaşayacağız. Bu yeniayda bir eğitime başlayabilir veya bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Koç yeniayı burç yorumundan daha fazlasını öğrenebilirsiniz. 5 Nisan tarihinde ilişki ve ortaklıklar konusunda bazı kararları ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Bu tarihlerde bir dava açmaktan kaçının. Eğer bir sözleşme imzalamak zorunda kalırsanız bunun bazı taahhütler içereceğinden emin olabilirsiniz. Bazı konuların ağır ilerlemesi de olasıdır. Bu nedenle eğer bir son teslim tarihi veriyorsanız temkinli olun. 5 Nisan - 2 Mayıs tarihleri arasında Venüs Balık burcunda. Özellikle ortak kazançlar ve yatırımlar konusunda şanslı olacağınız bir tarih aralığı olacaktır. Vergi, sigorta veya kredilerle ilgili küçük de olsa fırsatlar yakalayabilirsiniz. 11-30 Nisan tarih aralığında kariyer hayatınızda iletişim trafiği artmaya başlıyor. Aynı zamanda maddi konularında öne çıkacağı bir tarih aralığı olabilir. Meslek grupları ve derneklerle birlikte çalışmanızı gerektirecek konular da gündeme gelebilir. 15 Nisan tarihinde Mars Balık burcuna geçiş yapıyor. Sizin için özellikle vergi, sigorta ve kredi konuları bazı streslere neden olabilir. Belki bir kredi alabilmek için uğraşmanız gerekebilir. Bir borcu kapatabilirsiniz. Eşinizin ya da ortağınızın harcamaları artabilir. Bazı yatırımlarınızı bozdurabilirsiniz. 16 Nisan tarihinde Terazi burcunda bir dolunay yaşayacağız. Kardeş, kuzen ve yakın çevrenizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Bu süreç işinizi aksatmanıza veya iş arkadaşlarınızla bazı gerilimlere neden olabilir. Eğer kendi işinizi yapıyorsanız hizmet aldığınız kişilerle yolları ayırmaya karar verebilirsiniz. 20 Nisan tarihinde Güneş Boğa burcuna geçiş yapıyor. Bütün odak noktanız kariyer hayatınıza dönüyor. 30 Nisan tarihi geldiğinde burada bir Güneş Tutulması yaşayacağız. 10 derece Boğa burcunda gerçekleşen bu tutulma sizi kariyer hayatınızda radikal başlangıçlar yapmaya itebilir. Daha önce 19 Kasım 2021 'de bir ay tutulması yaşamıştık. Anımsayın, bu tarihlerde karşınıza çıkan konular bu tutulma zamanında karşınıza tekrar çıkabilir. 30 Nisan tarihinde ayrıca bir Venüs Jüpiter kavuşumu yaşayacağız. Bu iki iyicilin kavuşumu da ortak kazanç ya da yatırımlarınızdan gelecek artışı gösteriyor. Eşinizin gelirlerinde de bir artış gözleyebilirsiniz. Eğer sizin için önemli bir aydan geçiş yapıyorsanız astroloji danışmanlığı alarak merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz.


BAŞAK BURCU NİSAN 2022 BURÇ YORUMU

1 Nisan tarihinde Koç burcunda bir yeniay yaşayacağız. Bu yeniayda ortak kazançlar alanında önemli başlangıçlar yapabilirsiniz. Veya eşiniz kazanç sağlayabileceği yeni bir anlaşma yapabilir. Koç yeniayı burç yorumundan daha fazlasını öğrenebilirsiniz. 5 Nisan -2 Mayıs tarihleri arasında Venüs Balık burcunda yolculuk edecek. İlişkiler ve ortaklıklar konusunda destek bulmaya başlıyorsunuz. Maddi olarak eşinize destek olabilirsiniz. Veya bir danışmanlık hizmeti alabilir, maddi bir ortaklık yapabilir veya finansal bir kontrat imzalamak durumunda kalabilirsiniz. 5 Nisan tarihinde izin kullanmak isteyebilirsiniz. Bugün iş yerinize gitmek veya işle ilgili bir projede ilerlemek çok zor olabilir. Bazı projelerin durdurulması mümkündür. Çalışma arkadaşlarınızdan bugün destek beklemeyin. Bugünün en sağlıklı kullanımı planlama yapmaktır. 11 -30 Nisan tarihleri arasında yönetici gezegeniniz Merkür Boğa burcunda hareket edecek. Bir yolculuğa çıkabilir, bir eğitime başlayabilirsiniz. Veya bu süreci daha çok yurtdışı ile iletişim kurarak geçirebilirsiniz. Akademik hayatınız devam ediyorsa sınavlar, yayınlar ve başvurular çok vaktinizi alabilir. 15 Nisan tarihinde Mars Balık burcuna geçiş yapacak. Partnerinizle bazı gerilimler gün yüzüne çıkabilir. Davalar ya da bazı sözleşmelerin feshi bu süreçte gündeme gelebilir. 16 Nisan tarihinde Terazi burcunda bir dolunay yaşayacağız. Finansal durumunuzla yüzleşmeniz gerekebilir. Yeniay zamanında attığınız adımlar bu tarihte sonucunu verecek. 20 Nisan tarihinde Güneş Boğa burcuna geçiş yapacak. Bütün odak noktanız yurtdışına veya yolculuklara kaymaya başlıyor. Belki bir yolculuk planı yapmaya başlayabilirsiniz. 30 Nisan tarihinde Boğa burcunda bir Güneş Tutulması yaşayacağız. Bu tutulma yine yurtdışı ile ilgili konuları gündeminize taşıyabilir. Sizin için önemli bir eğitime başlayabilirsiniz. Sürpriz bir yolculuk da bu tarihlerde olasıdır. Daha önce 19 Kasım 2021 'de bir ay tutulması yaşamıştık. Anımsayın, bu tarihlerde karşınıza çıkan konular bu tutulma zamanında karşınıza tekrar çıkabilir. 30 Nisan tarihinde ayrıca bir Venüs Jüpiter kavuşumu yaşayacağız. Bu iki iyicilin kavuşumu ilişkilerle ilgili önemli bir başlangıcı gösteriyor olabilir. Eşiniz ya da ortağınızla ilgili de güzel haberler alabilirsiniz. Eğer sizin için önemli bir aydan geçiş yapıyorsanız astroloji danışmanlığı alarak merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz.


TERAZİ BURCU NİSAN 2022 BURÇ YORUMU

1 Nisan tarihinde Koç burcunda bir yeniay yaşayacağız. Bu yeniayda yeni bir ilişkiye adım atabilir veya bir sözleşme imzalayabilirsiniz. Koç yeniayı burç yorumundan daha fazlasını öğrenebilirsiniz. 5 Nisan -2 Mayıs tarihleri arasında Venüs Balık burcunda yolculuk edecek. İş arkadaşlarınızla daha iyi ilişkiler kurabilir veya iş nedeniyle bazı etkinliklere katılabilirsiniz. Belki ofisinizi düzenlemek ya da işinizle ilgili bazı danışmanlıklar almak isteyebilirsiniz. 5 Nisan tarihinde çocuklarınızla ilgili bazı planlarınızı ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Eğer yeni başlayan bir flörtünüz varsa muhtemelen tahmin ettiğinizden daha yavaş ilerleyecek bir birliktelik olabilir. 11 -30 Nisan tarihleri arasında Merkür Boğa burcunda olacak. Vergi, sigorta ya da kredi gibi konularda sözleşmeler yapabilir veya bunlar için gerekli evrakları hazırlamakla uğraşabilirsiniz. 15 Nisan tarihinde Mars Balık burcuna geçiş yapacak. İş yerinizde tadilat yapabilirsiniz. Veya iş arkadaşlarınızla gerilimler olabilir. 16 Nisan tarihinde burcunuzda bir dolunay yaşayacağız. Bu dolunay zamanında önemli kararlar vermek zorunda kalabilirsiniz. Evinizle ilgili köklü değişimler yapmanız gerekebilir. Aile ilişkilerinizin hassas olduğunu da unutmayın. 20 Nisan tarihinde Güneş Boğa burcuna geçiş yapacak. Ortak kazançlar ve yatırımlar bir ay boyunca odak noktanız olacak. 30 Nisan tarihinde Boğa burcunda bir Güneş Tutulması yaşayacağız. Bu tutulma sizi maddi konularda önemli adımlar atmaya itebilir. Eşinizle veya ortağınızla birlikte bir yatırım kararı alabilirsiniz. Vergi, sigorta ya da tazminat konularında önemli başlangıçlar yapabilirsiniz. Daha önce 19 Kasım 2021 'de bir ay tutulması yaşamıştık. Anımsayın, bu tarihlerde karşınıza çıkan konular bu tutulma zamanında karşınıza tekrar çıkabilir. 30 Nisan tarihinde ayrıca bir Venüs Jüpiter kavuşumu yaşayacağız. Bu iki iyicilin kavuşumu yeni bir işe başlamayı veya yeni bir görevi getirebilir. Belki yeni bir personel başlayabilir. Daha iyi bir ofise geçiş yapabilirsiniz. Eğer sizin için önemli bir aydan geçiş yapıyorsanız astroloji danışmanlığı alarak merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz.

AKREP BURCU NİSAN 2022 BURÇ YORUMU

1 Nisan tarihinde Koç burcunda bir yeniay yaşayacağız. Bu yeniayda yeni bir işe başlayabilirsiniz. Veya yanınızda yeni bir personel göreve başlayabilir. Sağlığınız da bu ay özen göstermeniz gereken konulardan birisi. Koç yeniayı burç yorumundan daha fazlasını öğrenebilirsiniz. 5 Nisan -2 Mayıs tarihleri arasında Venüs Balık burcunda yolculuk edecek.

5 Nisan tarihinde Mars ve Satürn kavuşacaklar. Ev ve aile konusunda işler yavaş ilerleyebilir. Veya bazı konuları askıya almanız gerekebilir. 11 -30 Nisan tarihleri arasında Merkür Boğa burcunda olacak. Partnerinizle iletişiminiz artmaya başlıyor. Bir iş ortaklığına imza atabilirsiniz. 15 Nisan tarihinde Mars Balık burcuna geçiş yapacak. Çocuklarınız bu süreçte daha stresli olabilirler. Eğer spor yapıyorsanız bu süreçte daha aktif olabilirsiniz. Yeni bir ilişkiye başlamışsanız belki bu tarih sonrasında bazı gerilimler olabilir. 16 Nisan tarihinde Terazi burcunda bir dolunay yaşayacağız. Sizden gizlenen bazı konular gün yüzüne çıkabilir. Dolunay öncesinde sağlık kontrolleri yaptırırsanız burada sonuçları alabilirsiniz. 20 Nisan tarihinde Güneş Boğa burcuna geçiş yapacak. Eşiniz veya varsa iş ortağınızla ilişkileriniz bu süreçte ana konunuz haline geliyor. 30 Nisan tarihinde Boğa burcunda bir Güneş Tutulması yaşayacağız. Bu tutulma hayatınızda önemli değişimleri tetikleyebilir. Yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Önemli bir sözleşme imzalayabilirsiniz. Zaruri taşınmalar da bu süreçte olasılıklar arasındadır. Daha önce 19 Kasım 2021 'de bir ay tutulması yaşamıştık. Anımsayın, bu tarihlerde karşınıza çıkan konular bu tutulma zamanında karşınıza tekrar çıkabilir. 30 Nisan tarihinde ayrıca bir Venüs Jüpiter kavuşumu yaşayacağız. Bu iki iyicilin kavuşumu aşk hayatınızda daha keyifli bir sürecin başlangıcı olabilir. Bir çocuğunuz varsa onunla ilgili bazı olumlu gelişmeler de bu süreçte mümkündür. Eğer sizin için önemli bir aydan geçiş yapıyorsanız astroloji danışmanlığı alarak merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz.


YAY BURCU NİSAN 2022 BURÇ YORUMU

1 Nisan tarihinde Koç burcunda bir yeniay yaşayacağız. Bu yeniayda yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Veya çocuğunuzun eğitimi ile ilgili yeni bir adım atabilirsiniz. Koç yeniayı burç yorumundan daha fazlasını öğrenebilirsiniz. 5 Nisan -2 Mayıs tarihleri arasında Venüs Balık burcunda yolculuk edecek. Evinizde daha fazla vakit geçirebilirsiniz. Veya arkadaşlarınızı evinizde ağırlayabilirsiniz. Eviniz için yeni harcamalar yapmanız, dekorasyonu ile ilgilenmeniz de mümkün. 5 Nisan tarihinde Mars ve Satürn kavuşacaklar. Bir eğitime başlamayı planlıyorsanız bunun beklediğinizden yavaş ilerlemesi mümkün, bu nedenle aceleci olmayın. Bugün yolculuklar yorucu olabilir. Mümkünse uzun seyahat planlarınızı erteleyin. Şehiriçi trafiğinde bile uzun konvoylar görebilirsiniz. Yolda olabildiğinde tartışmalardan uzak olun. İmkanınız varsa bugün bilhassa siz direksiyondan uzak durun. 11 -30 Nisan tarihleri arasında Merkür Boğa burcunda olacak. İş arkadaşlarınızla iletişiminiz artıyor. Belki yanınızda bir personel çalıştırmaya başlayabilirsiniz. 15 Nisan tarihinde Mars Balık burcuna geçiş yapacak. Evinizde bir tadilatla uğraşabilirsiniz. Ev hayatında gerilimler doğabilir. Süreci olabildiğince sakin atlatmaya çalışın. Bu tarihlerde taşınmak isterseniz bilin ki yorucu bir taşınma süreci geçirebilirsiniz. 16 Nisan tarihinde Terazi burcunda bir dolunay yaşayacağız. Sosyal hayatınızla ilgili önemli kararlar verebilirsiniz. Arkadaşlarınızla iş yapmak, borç alıp vermek gibi fikirlere karşı temkinli olun. Dostlukları derinleştirmek için çok daha uygun bir dolunay. 20 Nisan tarihinde Güneş Boğa burcuna geçiş yapacak. Bütün odak noktanız iş yeriniz ve iş arkadaşlarınız olacak. 30 Nisan tarihinde Boğa burcunda bir Güneş Tutulması yaşayacağız. Yeni bir ofise geçebilirsiniz. Belki yeni bir işe başlayabilir veya yeni bir ekiple çalışmaya karar verebilirsiniz. İş yerinizde sizi etkileyecek önemli bir istifa da gündeme gelebilir. Daha önce 19 Kasım 2021 'de bir ay tutulması yaşamıştık. Anımsayın, bu tarihlerde karşınıza çıkan konular bu tutulma zamanında karşınıza tekrar çıkabilir. 30 Nisan tarihinde ayrıca bir Venüs Jüpiter kavuşumu yaşayacağız. Bu iki iyicilin kavuşumu ev hayatınızda olumlu gelişmeleri kapınıza getiriyor. Evde daha rahat olabilir veya ailenizden destek almaya başlayabilirsiniz. Belki yeni bir yere taşınmak da gündemdeki konulardan birisi olabilir. Eğer sizin için önemli bir aydan geçiş yapıyorsanız astroloji danışmanlığı alarak merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz.


OĞLAK BURCU NİSAN 2022 BURÇ YORUMU

1 Nisan tarihinde Koç burcunda bir yeniay yaşayacağız. Bu yeniayda ev ya da ailenizle ilgili önemli adımlar atabilirsiniz. Evden çalışmanız, iş nedeniyle bir eğitime katılmanız da olasıdır. Koç yeniayı burç yorumundan daha fazlasını öğrenebilirsiniz. 5 Nisan -2 Mayıs tarihleri arasında Venüs Balık burcunda yolculuk edecek. Yakın çevrenizle iletişiminiz artıyor. Kardeşleriniz varsa onlarla olan ilişkiniz daha destekleyici olabilir. Aracınız için harcama yapabilir veya partnerinizle birlikte kısa yolculuklar yapabilirsiniz. 5 Nisan tarihinde Mars ve Satürn kavuşacaklar. Maddi konularda yapacağınız harcamalara dikkat edin. Bu tarihlerde zorunlu harcamalar yapabilirsiniz. Mümkünse borç vermeyin ve hızlı kazanma planıyla yatırım yapmayın. Bu tarihte yapacağınız yatırımlar muhtemelen yavaş kazanç sağlayacak uzun vadeli yatırımlar olabilir. 11 -30 Nisan tarihleri arasında Merkür Boğa burcunda olacak. Yeni başlayan bir ilişkiniz varsa bu tarih aralığında iletişiminiz artabilir. Çocuğunuz varsa onun eğitimi ile ilgilenmeniz gerekebilir. 15 Nisan tarihinde Mars Balık burcuna geçiş yapacak. Bu tarih sonrasında kardeş, kuzen ya da komşularınızla bazı gerilimler yaşayabilirsiniz. Yapacağınız yolculuklar yorucu olabilir. 16 Nisan tarihinde Terazi burcunda bir dolunay yaşayacağız. Kariyer hayatınızla ilgili önemli duyurular yapılabilir. Yöneticilerinizle olan ilişkileriniz bu süreçte hassas olacaktır. Manipülasyonlara karşı temkinli olun. 20 Nisan tarihinde Güneş Boğa burcuna geçiş yapacak. Odak noktanız daha çok aşk hayatınız veya çocuklarınız olacaktır. 30 Nisan tarihinde Boğa burcunda bir Güneş Tutulması yaşayacağız. Bu sizi bu konularda önemli başlangıçlara itebilir. Sürpriz bazı başlangıçlara hazır olun. Daha önce 19 Kasım 2021 'de bir ay tutulması yaşamıştık. Anımsayın, bu tarihlerde karşınıza çıkan konular bu tutulma zamanında karşınıza tekrar çıkabilir. 30 Nisan tarihinde ayrıca bir Venüs Jüpiter kavuşumu yaşayacağız. Bu iki iyicilin kavuşumu sizi keyifli bir yolculuğa itebilir. Veya belki bir araç almaya karar verebilirsiniz. Eğer sizin için önemli bir aydan geçiş yapıyorsanız astroloji danışmanlığı alarak merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz.


KOVA BURCU NİSAN 2022 BURÇ YORUMU

1 Nisan tarihinde Koç burcunda bir yeniay yaşayacağız. Bu yeniayda yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Veya bir araç alabilirsiniz. Koç yeniayı burç yorumundan daha fazlasını öğrenebilirsiniz. 5 Nisan -2 Mayıs tarihleri arasında Venüs Balık burcunda yolculuk edecek. Maddi olarak gelirlerinizde artış mümkün. Aileden destek alabilirsiniz. Veya yurtdışıyla bağlantılı işler yapıyorsanız bu işlerde artış olabilir. 5 Nisan tarihinde Mars ve Satürn kavuşacaklar. Burcunuzda gerçekleşecek bu kavuşum esnasında sağlığınıza özen göstermekte fayda var. Özellikle eklemleriniz hassas olabilir. Spor yaparken de dikkatli olmakta fayda var. 11 -30 Nisan tarihleri arasında Merkür Boğa burcunda olacak. Ailenizle iletişiminiz artabilir. Bir ev kredisi almak, eve harcama yapmak da olasıdır. 15 Nisan tarihinde Mars Balık burcuna geçiş yapacak. Kardeş, kuzen veya komşularınızla ufak gerginlikler yaşanabilir. Aracınız için harcamalar yapabilirsiniz. Bu tarihlerde yapılacak yolculuklar yorucu olabilir. 16 Nisan tarihinde Terazi burcunda bir dolunay yaşayacağız. Özellikle yurtdışı ile veya uzak mesafelerle bağlantılı işler yapıyorsanız bu konularda önemli sonuçlar alabilirsiniz. Belki bir yolculuk yapabilirsiniz. 20 Nisan tarihinde Güneş Boğa burcuna geçiş yapacak. Bir ay boyunca eviniz veya aileniz odak noktanız halini alıyor. 30 Nisan tarihinde Boğa burcunda bir Güneş Tutulması yaşayacağız. Bu tutulma ile yeni bir yere taşınabilir veya önemli bir yatırım yapabilirsiniz. Daha önce 19 Kasım 2021 'de bir ay tutulması yaşamıştık. Anımsayın, bu tarihlerde karşınıza çıkan konular bu tutulma zamanında karşınıza tekrar çıkabilir. 30 Nisan tarihinde ayrıca bir Venüs Jüpiter kavuşumu yaşayacağız. Bu iki iyicilin kavuşumu keyifli bir yolculuğu beraberinde getirebilir. Kardeş veya kuzenlerinizden destek alabilirsiniz. Eğer sizin için önemli bir aydan geçiş yapıyorsanız astroloji danışmanlığı alarak merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz.


BALIK BURCU NİSAN 2022 BURÇ YORUMU

1 Nisan tarihinde Koç burcunda bir yeniay yaşayacağız. Bu yeniayda maddi konularda önemli başlangıçlar yapıyorsunuz. Yeni bir işe girebilir veya yeni bir yatırım yapabilirsiniz. Koç yeniayı burç yorumundan daha fazlasını öğrenebilirsiniz. 5 Nisan -2 Mayıs tarihleri arasında Venüs Balık burcunda yolculuk edecek. Burcunuzda hareket edecek Venüs sizi çok daha popüler bir konuma getirebilir. Sosyal olarak daha aktif olabilirsiniz. Estetik olarak kendinizle ilgilenebilirsiniz. Maddi konularda da şans sizden yana olacak. 5 Nisan tarihinde Mars ve Satürn kavuşacaklar. Kendinizi gergin ve depresif hissedebilirsiniz. Uyumakta zorlanabilirsiniz. Mahremiyet bu süreçte önemlidir. Bu bir iki gün güvenliğinize dikkat edin, olası riskleri görmekte zorlanabilirsiniz. İyi niyetinizin suiistimal edilmemesine özen gösterin. 11 -30 Nisan tarihleri arasında Merkür Boğa burcunda olacak. Kardeş ya da kuzenlerinizle iletişiminiz artabilir. Kısa seyahatlere çıkabilirsiniz. 15 Nisan tarihinde Mars Balık burcuna geçiş yapacak. Sağlığınız özen istiyor. Pandemi için de önlemlerinizi arttırın. 16 Nisan tarihinde Terazi burcunda bir dolunay yaşayacağız. Vergi, sigorta, prim ya da ortak gelirlerle ilgili konularda artık bir netlik kazanıyorsunuz. Yeniay zamanında finansal alanda attığınız adımların sonuçlarını bu dolunay zamanı görebilirsiniz. 20 Nisan tarihinde Güneş Boğa burcuna geçiş yapacak. Odak noktanız bir ay boyunca kardeş, kuzen ve yakın çevreniz olacak. Elbette bir eğitime de başlayabilirsiniz. Yapacağınız yolculuklar varsa bunların planlaması netleşebilir. 30 Nisan tarihinde Boğa burcunda bir Güneş Tutulması yaşayacağız. Bu tutulma ile birlikte bu konularda önemli başlangıçlar yapabilirsiniz. Daha önce 19 Kasım 2021 'de bir ay tutulması yaşamıştık. Anımsayın, bu tarihlerde karşınıza çıkan konular bu tutulma zamanında karşınıza tekrar çıkabilir. 30 Nisan tarihinde ayrıca bir Venüs Jüpiter kavuşumu yaşayacağız. Bu iki iyicilin kavuşumu şansı ayağınıza getiriyor. Bir ilişkiye başlayabilir ya da maddi konularda şans ve fırsatlar yakalayabilirsiniz. Eğer sizin için önemli bir aydan geçiş yapıyorsanız astroloji danışmanlığı alarak merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz.


Bunlar da ilginizi çekebilir;

Doğum haritanızı Doğum Haritası sayfasından çıkararak hangi evinizde hangi göstergenin olduğunu görebilirsiniz.


Yeniay Dolunay haritalarını kendi başınıza yorumlamayı öğrenmek isterseniz Yeniay Dolunay programını alabilirsiniz. Eğer hiç astroloji bilmiyorsanız, Kendim İçin Astroloji eğitimi alabilirsiniz.




bottom of page