top of page
© Copyright by astrokronos
astrokronos takvim.jpg

Yeniay Oğlak Burcunda 23 Aralık 2022

Oğlak Yeniayı 23 Aralık 2022

23 Aralık 2022 tarihinde 13:16 'da 1° Oğlak burcunda bir Yeniay gerçekeleşecek. Oğlak burcu toprak elementi ve öncü nitelikte bir burçtur. Maddi güvence ya da sosyal statümüzü etkileyecek konularda insiyatif alabiliriz.


Jüpiter bu yeniaya bir bakış atıyor. Bu süreçte dikkat edilmesi gereken ana konu fazla gözükara aksiyonlar almak olabilir. Özellikle aynı anda birden fazla konu ile ilgilenme durumunda kalırsanız detayları atlamamaya özen gösterin. Bazıları için gündem bir anda yoğunlaşabilir. Bu süreç yıl sonuna geliyor. Özellikle yıl sonunda yoğun çalışmak durumunda kalan sektörlerin bu tarih öncesinde ellerindeki işleri temizlemesinde fayda var. Aksi durumda yeniayıl akşamı dahi çalışmak zorunda kalabilirsiniz.


Bu yeniay zamanında ilişkiler gezegeni Venüs ile sürprizleri anlatan Uranüs arasında güzel bir açı var. Bazıları hiç hesapta yokken yeni bir ilişkiye adım atabilirler. Tabii ki Oğlak burcu gibi kariyeri anlatan bir burçta Venüs. Bu nedenle hem para hem de kariyer konusunda da sürpriz gelişmeleri görebiliriz. Yeni iş ortaklıkları da bu dönemde kapıyı çalabilir.


Bu yeniay 22.Menzilde gerçekleşiyor. 22. Menzil: Sa’d al-Dabih 0° Oğlak ile 12°51’Oğlak | Uygun: Yolculuklar için iyi. Tedavi ve zor koşullardan kurtulmak için kullanılabilir. | Uygun Değil: Evlilik için uygun değil. Finansal konular için uygun değil. Yeni personel alımı için uygun değil.


Üye Olarak sitedeki e-kitapları okuyabilirsiniz.


Yeniay 'ın Burcunuza Etkisi 'ni burcunuza ve yükselen burcunuza göre okuyun. Eğer yükseleninizi bilmiyorsanız Yükselen Burç Hesaplama sayfasından öğrenebilirsiniz.


Yeniaydan Etkilenen Burçlar 2022

Bu yeniaydan öncelikle Oğlak ve Yengeçburçları etkilenecek. Koç ve Teraziburçları da yeniaydan etkilenecek diğer burçlar arasında. Boğa ve Başak burçları ise bu yeniaydan fayda sağlayabilirler.


23 Aralık 2022 Oğlak Yeniayı Burç Yorumları

Koç Burçları Oğlak Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Oğlak yeniayı sizin açınızdan yeni bir iş ortaklığını gündeme getirebilir. Eğer kurumsal bir firmada çalışıyorsanız bazılarınız bu süreçte zam görülmeleri yapmaya başlayacaktır. Şirketinizin size sunduğu imkanlarda artışlar olabilir. Eğer henüz bir yerde çalışmıyorsanız bu iş hayatına atılmak için doğru zaman. Şanslı bir senelik döngüye geçiş yapıyorsunuz. ancak bu zamanda karşınıza çıkan fırsatlarda beklentileriniz yüksek olursa elinize geçen bu fırsatları kaçırabilirsiniz. Henüz eğitiminizi tamamlamamışsanız belki de bu süreçte hem işi hem de eğitim sürecini birlikte yürütmekte zorlanma şansınız var. Bazılarınız ise iş nedeniyle yolculuk etmek durumunda kalabilir. Bu yeniayın dolunayında Merkür retro olacak. Bu nedenle atacağınız resmi adımlarda evraksal süreçlere dikkat edin. Eksik evraklar ya da gözden kaçan detaylar sürecin uzamasına neden olabilir. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.


Boğa Burçları Oğlak Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Oğlak yeniayı sizin açınızdan yeni bir eğitim sürecini harekete geçirebilir. Özellikle kariyerinizi etkileyecek eğitim fırsatlarını iyi değerlendirin. Eğer kendi işinizi yapıyosanız bu dönemde ya çok seyahat etmeniz gerekecektir ya da yurtdışı ile daha fazla irtibat halinde olursunuz. Atacağınız adımlarda maddi konularda tedbirli olun, masraflar beklediğinizden yüksek olabilir. İkinci evliliğini yapmayı planlayan Boğa burçları bu süreçte ilk adımları atabilirler. Ancak partnerinizin iş hayatı bu dönemde planlarınızı değiştirebilir. Yurtdışına yolculuk planlarınızı da harekete geçirebilirsiniz. Bu yeniayın dolunayında Merkür retro olacak. Bu nedenle atacağınız resmi adımlarda evraksal süreçlere dikkat edin. Eksik evraklar ya da gözden kaçan detaylar sürecin uzamasına neden olabilir. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.


İkizler Burçları Oğlak Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Oğlak yeniayı sizin açınızdan maddi konularda yeni adımları gündeme getirebilir. Bazılarınız yeni bir kredi başvurusunda bulunabilir. Özellikle arkadaşlarınızla yapacağınız maddi ortaklıklar gündeme gelirse bu süreçte beklentileriniz yüksek olmasın. Arkadaşlarınızın yönlendirdiği yatırım araçlarına karşı tedbirli olun. Çünkü tahmin ettiğiniz kazançları almanız zor olabilir. Eğer bir miras süreciniz varsa, özellikle de yılan hikayesine dönmüş bir mirasta sorunlar hızlıca çözülebilir. Bu dönemde eşinizin gelirlerinde artış yaşanabilir. Veya daha iyi bir maaşlı yeni bir işe giriş yapabilir. Vergi veya sigorta gibi konularda güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Eski borçlarınızdan kurtulmak için bu fırsatı değerlendirmeniz mümkün. Bu yeniayın dolunayında Merkür retro olacak. Bu nedenle atacağınız resmi adımlarda evraksal süreçlere dikkat edin. Eksik evraklar ya da gözden kaçan detaylar sürecin uzamasına neden olabilir. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.


Yengeç Burçları Oğlak Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Oğlak yeniayı sizin açınızdan yeni bir ilişkinin ya da ortaklığın kapısını aralayabilir. Eğer bir partneriniz varsa ilişkinizi daha ciddi bir boyuta taşıyabilirsiniz. Bazılarınız ise arkadaşlarınızla bir iş ortaklığına adım atabilirsiniz. Taşınmak durumunda olanlarınız ise bir çevre değişikliği yaşayacaklardır. Merak etmeyin, sonuçlar beklediğinizden de iyi olabilir. Bu süreçte iş nedeniyle taşınmalar da gündeme gelebilir ancak bu aslında sizi destekleyecek bir adım olacaktır. Kariyerinizde gelişme fırsatları yakalayacağınız bir döneme giriş yaptığınız için gözünüz korkmasın. Yengeçler aslında aşina oldukları yerde kalmayı tercih ederler ve güvenlik duygusu nedeniyle değişimden pek hoşlanmazlar. Ancak bu ay atacağınız adımların sizi daha iyi bir noktaya taşımak için gerekli adımlar olduğunu kendinize anımsatın. Bu yeniayın dolunayında Merkür retro olacak. Bu nedenle atacağınız resmi adımlarda evraksal süreçlere dikkat edin. Eksik evraklar ya da gözden kaçan detaylar sürecin uzamasına neden olabilir. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.


Aslan Burçları Oğlak Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Oğlak yeniayı sizin açınızdan yeni bir iş ya da ofisi gündeme getirebilir. Bu dönemde yapacağınız başvuruları iyi değerlendirin. Özellikle yurtdışı fırsatları yakalamanız mümkün. Belki tam olarak istediğiniz yer olmayabilir ancak yine de bunun önümüzdeki süreçte gelişmeye açık bir fırsat olduğunun farkında olun. Bazılarınız iş nedeniyle bazı yolculuklara çıkması ya da eğitimler alması gerekebilir. Henüz mezun olmadan işe atılanlarınız olacaktır. Bu yoğun süreçte kariyer konusunda bir değişim kaçınılmaz. Özellikle uzun bir süredir iş hayatından memnun olmayan Aslanlar karşılarına çıkan fırsatı gözü kara kabul edebilirler. Sağlık kontrolleri de bu yeniayın ana konularından birisi olacak. Özellikle diş, deri veya dizleriniz bir süredir sizi rahatsız ediyorsa bu konuda harekete geçmek iyi bir fikir olabilir. Bu yeniayın dolunayında Merkür retro olacak. Bu nedenle atacağınız resmi adımlarda evraksal süreçlere dikkat edin. Eksik evraklar ya da gözden kaçan detaylar sürecin uzamasına neden olabilir. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.


Başak Burçları Oğlak Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Oğlak yeniayı sizin açınızdan daha çok ilişkiler konusunda yeni adımları gündeme getirecektir. Çocuklarınızla beraber çıkacağınız yolculuklar olabilir. Ancak beklediğinizden masraflı olabilir, bunu dikkate alarak hareket edin. Eğer riskli yatırım yapma planınız varsa beklentileriniz yüksek olmasın. Eğer bir çocuğunuz yoksa bu dönemde daha çok ilişkiler konusunda harekete geçebilirsiniz. Yeni bir ilişki başlarsa bu uzak mesafe ilişkisi olabilir. Veya partnerinizle birlikte bir yolculuk planı yapabilirsiniz. Bu yeniayın dolunayında Merkür retro olacak. Bu nedenle atacağınız resmi adımlarda evraksal süreçlere dikkat edin. Eksik evraklar ya da gözden kaçan detaylar sürecin uzamasına neden olabilir. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.


Terazi Burçları Oğlak Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Oğlak yeniayı sizin açınızdan bir yer değişikliğini gündeme getirebilir. Ev alma planınız varsa bir kredi sürecine girebilirsiniz. Taşınma süreçleri iş nedeniyle olabilir. Veya evlilik nedeniyle taşınmak durumunda kalabilirsiniz. Yeni bir kira sözleşmesi yapma planınız varsa bu belki beklediğinizden masraflı olabilir. Eğer taşınmayı düşünmüyorsanız evinize bir dekorasyon yapmaya karar verebilirsiniz. Eğer evliyseniz eşiniz kariyerinde yeni bir döneme geçebilir. Maaşında bir revizyon yapılabilir. Evli değilseniz ailenizden gelebilecek maddi desteklere de açık olun. Bazılarınız bir aile mirasından pay alabilir. Bu yeniayın dolunayında Merkür retro olacak. Bu nedenle atacağınız resmi adımlarda evraksal süreçlere dikkat edin. Eksik evraklar ya da gözden kaçan detaylar sürecin uzamasına neden olabilir. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.


Akrep Burçları Oğlak Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Oğlak yeniayı sizin açınızdan yeni bir eğitim ya da yolculuğu gündeme getirebilir. Bu belki bir iş nedeniyle olabilir. Bazılarınız bir seyahatine çıkmak durumunda kalabilir. Eğer sadece tatil amaçlı gezmeyi planlıyorsanız iş hayatınızın da aynı dönemde yoğun geçebileceğinin farkında olun. Bazılarınız başvurularla ya da sınavlarla uğraşmak durumunda kalabilir. Bu belki bir sözleşme ya da önemli bir ortaklığın ilk adımlarını da gündeme getirebilir. Konu ne olursa olsun iletişim trafiğiniz artacak. Yakın çevrenizden özellikle kardeş ve kuzenlerden gelebilecek sürpriz haberlere de hazır olun. Bu yeniayın dolunayında Merkür retro olacak. Bu nedenle atacağınız resmi adımlarda evraksal süreçlere dikkat edin. Eksik evraklar ya da gözden kaçan detaylar sürecin uzamasına neden olabilir. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.

Yay Burçları Oğlak Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Oğlak yeniayı sizin açınızdan maddi konularda yeni başlangıçları getirecektir. Kendinize yeni bir gelir kapısı yaratabilirsiniz. İş hayatınızda yaşanacak değişimlerden çekinmeyin. Karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirin. Bu süreçte belki partnerinize yeterince zaman ayıramayabilirsiniz. Ancak kariyer hayatınızda Mart sonrasında başlayacak zorlu sınav öncesinde belki de bu karşınıza çıkan en iyi fırsat olabilir. Rehavet ya da fazla keyfe düşkünlük bu süreçte sizi yanılgılara itebilir. Bu dönemde maddi konularda borsa gibi riskli yatırımlar konusunda da tedbirli olun. Yüksek beklentilerle girdiğiniz yatırımlarda umduğunuzu bulamayabilirsiniz. Bu yeniayın dolunayında Merkür retro olacak. Bu nedenle atacağınız resmi adımlarda evraksal süreçlere dikkat edin. Eksik evraklar ya da gözden kaçan detaylar sürecin uzamasına neden olabilir. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.


Oğlak Burçları Oğlak Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Oğlak yeniayı ile tüm dikkatleri üzerinize çekiyorsunuz. Söylediğiniz sözler ve atacağınız adımlar herkesin dikkatini çekecek. Aşk hayatınızda değişimler yaşanabilir. İlişkiler konusunda sürpriz kararlar alabilirsiniz. Bazılarınız bu süreçte bir yer değişikliğine gidebilir. Eğer taşınma kararı alacaksanız sürecin tahmininizden masraflı olabileceğinin farkında olun. Partnerinizin işinde alacağı bir terfi birlikte alacağınız kararları etkileyebilir. Eğer bir çocuğunuz varsa bu süreçte onunla daha fazla vakit geçirme şansı yakalayabilirsiniz. Belki tatil nedeniyle evde vakit geçirebilirsiniz. Ailenizden gelecek destekler de bu yeniay zamanında alacağınız kararlarda olumlu etki edecektir. Bu yeniayın dolunayında Merkür retro olacak. Bu nedenle atacağınız resmi adımlarda evraksal süreçlere dikkat edin. Eksik evraklar ya da gözden kaçan detaylar sürecin uzamasına neden olabilir. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.


Kova Burçları Oğlak Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Oğlak yeniayı sizin açınızdan daha çok ruhsal konuları gündeme getirebilir. Belki kafanızı dinlemek için bir inziva tatili yapabilirsiniz. Bazılarınız ise terapi almaya karar verebilir. Elbette bu her zaman terapi olmak zorunda değil. Bununla ilgili kitaplara ağırlık verebilirsiniz. Ya da danışmanlık almaya karar verebilirsiniz. Evden bir süre uzaklaşmak bu süreçte iyi gelebilir. Ancak yolculukların biraz masraflı olabileceğini unutmayın. Kardeş ya da kuzenlerinizden destekler gelebilir. Veya sizi cesaretlendirecek adımlar atabilirler. Bu yeniayın dolunayında Merkür retro olacak. Bu nedenle atacağınız resmi adımlarda evraksal süreçlere dikkat edin. Eksik evraklar ya da gözden kaçan detaylar sürecin uzamasına neden olabilir. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.


Balık Burçları Oğlak Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Oğlak yeniayı ile yeni bir arkadaş grubunun içine girebilirsiniz. Veya bir dernekle ya da bir belediye ile ortak bir projeye dahil olabilirsiniz. Bu süreçte arkadaşlarınızdan sürpriz haberler de almanız olası. Online bir eğitim alabilirsiniz. Belki burada yeni insanlarla tanışma şansınız olacak. Veya belki bir uçak yolculuğu yapacaksınız. Arkadaşlarınızla bir seyahat planı yapabilirsiniz. Bu dönemde elbette gelirlerinizin arttığı bir döneme giriyorsunuz ancak dikkatli olun, bu yeniay zamanında masraflar da beklediğinizden fazla olabilir. Bu yeniayın dolunayında Merkür retro olacak. Bu nedenle atacağınız resmi adımlarda evraksal süreçlere dikkat edin. Eksik evraklar ya da gözden kaçan detaylar sürecin uzamasına neden olabilir. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.


Bunlar da ilginizi çekebilir;


Doğum haritanızı Doğum Haritası sayfasından çıkararak hangi evinizde hangi göstergenin olduğunu görebilirsiniz. Yeniay Dolunay haritalarını kendi başınıza yorumlamayı öğrenmek isterseniz Yeniay Dolunay programını alabilirsiniz. Eğer hiç astroloji bilmiyorsanız, Kendim İçin Astroloji eğitimi alabilirsiniz



Geleneksel Astroloji Eğitimi hem astrolojiye yeni başlayacaklar için hem de başka ekolleri öğrenmiş ancak geleneksel teknikleri de merak edenler için hazırlanmıştır. Bu astroloji eğitimi uzaktan eğitim şeklindedir ve süre sınırı yoktur. Kendi hızınızda öğrenir ve dilediğiniz konuyu tekrar edebilirsiniz. Doğum haritası üzerinden de gelecek tahmini yapmanızı sağlayabilecek isabetli tekniklerin de dahil olduğu bir eğitimdir. Bu eğitim içeriğini inceleyerek daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

bottom of page