top of page
© Copyright by astrokronos
astrokronos takvim.jpg

4 Aralık 2021 - Yay Burcunda Güneş Tutulması Burç Yorumları

5 Haziran 2020 tarihinde Ikizler Yay aksındaki ilk tutulmayı yaşadık. O günden beri hayatlarımızda önemli bir geçiş süreci yaşandı. Bir faslı kapatmak üzere son tutulmaya ilerliyoruz. 4 Aralık tarihinde Güneş tutulmasını yaşayacağız.


Yaklaşık iki senedir iki konu, iki şehir, iki kişi ya da iki iş arasında gidip geliyoruz. Olmuyorsa olmuyor diyip artık nelerin geride bırakılması gerektiğine karar verme zamanındayız.


Sizi bir şehirden, bir insandan, bir işten, bir eğitiminden uzaklaştıracak yeni bir süreç bu tutulma ile başlar. Etkisi önümüzdeki bahar aylarına kadar sürer.


Bu arada bir venüs bir merkür retrosu yaşayacağız. Demek ki ayağı bir gazdan çekmek gerekiyor. Bir yeniden yapılanma sürecine gireceğiz. Bu süreçte eğitim, iletişim ve haberleşme konuları öne çıkacak. Tutulmaya eşlik eden faktörler nedeniyle kısmen sağlıklı yönetebilirsiniz. Ancak bilin ki uzun zamandır bırakmamak için direndikleriniz geride kalacaktır.





Koç burçları için eğitim konuları ön planda. Uzak yolculuklar, fuar, kongre, akademik yaşam, sosyal medya, yayıncılık, uluslararası konularda geçirdikleri sürecin son dönemecindeler. Bir eğitimi tamamlayabilirler. Geçmişte yarım kalan bir eğitime dönebilirler. Bir sözleşmeyi feshedebilirler, özellikle uluslararası bir bağlantısı varsa. Hukuki bir sürecin artık sonuna gelmiş olabilirler. Genel olarak desteklendikleri bir süreç olduğu için bu dönemde lehlerine bir sonuç bekleriz. Daha fazlası için Mini Seans alabilirsiniz. Şimdi indirimde.


Boğa burçları için esas önemli süreç yeni başlıyor. Yay burcundaki bu son tutulma ise kredi borcu, vergi, sigorta ya da mirasla ilgili konuları artık kapatıyor. Önünüzde bu konuları çözmek için bir 6 ay varmış gibi düşünün. Sonrasında ana konu kendinizle ilgili yapacağınız başlangıçlar olacak. Bir süredir değişim için sizi zorlayan koşullar var. Maddi konuları netleştirin ki size ayakbağı olmasın. Daha fazlası için Mini Seans alabilirsiniz. Şimdi indirimde.


İkizler burçları evlilik konusunda sağlam bir testten geçtiler. Ama bence bir 2015/2016 değil. Onu atlatmışsanız burada da yola devam kararı alabilirsiniz. Ama tabii taşınma, yer değişikliği gibi konularda yeni kararlar gündeme gelebilir. Belki uzak bir yerden tekrar yaşadığınız yere geri dönüş yapabilirsiniz. Bir dava sonucunu bekliyorsanız sürpriz bir sonuçla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bir sözleşmenin feshi de bu süreçte çok olasıdır. Daha fazlası için Mini Seans alabilirsiniz. Şimdi indirimde.


Yengeç burçları için sağlık ve iş hayatları ile ilgili konular gündemde. Son 1,5 senedir çalışma arkadaşlarınızdan işi bırakanlar olmuş olabilir. Bu süreçte yaşadığınız aksaklıkları düzeltmek için önünüzde son 6 aylık sürece girdiniz diyebiliriz. Belki tekrar evden çalışma süreçleri başlayabilir. Pandemi veya başka bir nedenden ötürü iş hayatınızda bir gelgit yaşıyor olabilirsiniz. İş yerinizin verdiği eğitimi tamamlayabilirsiniz. Bir yolculuk planınız iptal olabilir. Sağlığa, özellikle kalça bölgesinde meydana gelen rahatsızlıklara dikkat. Daha fazlası için Mini Seans alabilirsiniz. Şimdi indirimde.


Aslan burçları için çocuklar ve aşk hayatı ana konunuz. Bir süredir sosyal yaşamınızı da etkileyen durumlar gündemde. Bu süreç artık yavaş yavaş geride kalıyor. Ancak odak noktanızın çocuklarınıza dönmesi çok olası. Onların eğitimleri, onlarla ilgili alınacak kararlar da önemli olacak. Riskli yatırımlar açısından kayıplar olasıdır. Bu nedenle bu tutulma zamanında yaptığınız yatırımlarda riski düşük tutmakta fayda var. Daha fazlası için Mini Seans alabilirsiniz. Şimdi indirimde.


Başak burçları bir süredir ev aile ve yerleşim konusunda zorluklar yaşıyor. Kariyer değişimlerinin taşınmaları tetiklediği bir süreçten geçiş yapıyorsunuz. Belki iş yoğunluğu nedeniyle bir süre evden ya da ailenizden uzakta kaldınız. Özellikle sağlık çalışanları pandemi nedeniyle yoğun bir süreç geçiriyorlar. Tekrar iş hayatının ağır basacağı bir sürece geçiş yapabilirsiniz. Daha fazlası için Mini Seans alabilirsiniz. Şimdi indirimde.


Terazi burçları eğitim konusunda artık net bir karar vermek zorunda kalacaklar. Kardeşleri ya da yakın çevreleri ile ilgili konularda önemli bir süreç yaşıyor olabilirler. Belki sizi yakın çevrenizden uzaklaştıracak yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Bir yolculuk planınız iptal olabilir. Yurtdışından gelecek bir haber gündeminizi de değiştirebilir. Daha fazlası için Mini Seans alabilirsiniz. Şimdi indirimde.


Akrep burçları için maddi konularda önemli bir zaman. Harcamaların artması olası. Yurtdışı bağlantılı iş yapanlar açısından bekledikleri ödemenin gelmesi konusunda sorun yaşanabilir. Ancak daha önce iş yaptığınız kişilerle bağlantılı yeni bir iş gündeme gelebilir. Konu ne olursa olsun maddi konularda yaşadığınız bu gelgit için son altı aylık süreçteyiz. Gelir gider dengesini tutturmak, eşin gelirleri konusunda yaşanan sorunlar, masraflar geride kalıyor. Daha fazlası için Mini Seans alabilirsiniz. Şimdi indirimde.


Yay burçları zorlu bir 1,5 seneyi geride bırakıyorlar. Parlak günlere hala var ancak en azından kayıplar azalacaktır. Bu son dönemeçte ilişki ve ortaklıklar konusunda önemli kararlar alabilirsiniz. Kendinizden çok fazla ödün verdiğiniz, destek bulmakta zorlandığınız bir dönemden geçtiniz. Bir eğitim, sözleşme ya da yolculuk konusunda atacağınız adımlar ertelenebilir. Bir planı iptal edebilirsiniz. Daha fazlası için Mini Seans alabilirsiniz. Şimdi indirimde.


Oğlak burçları için önemli bir ruhsal iyileşme dönemiydi. İş hayatınızın çok hareketlendiği son 1,5 sene size çok şey öğretti belki. Şimdi bu son dönemeçte biraz kendi içinize çekilmek isteyebilirsiniz. Yalnız kalmak, dinlenmek, mistik bir eğitime başlamak, şifa çalışmaları da bu tutulma zamanı artabilir. Daha fazlası için Mini Seans alabilirsiniz. Şimdi indirimde.


Kova burçları için zorlu bir sene. Sosyal çevrenizden bir yaprak dökümü yaşamış olabilir misiniz? Belki bir sosyal çevreden kopmuş olabilirsiniz. Belki çocuklar, yaptığınız bir spor ya da hobi olarak ilgilendiğiniz konulara ağırlık verdiğiniz için arkadaş çevrenizden de kopmuş olabilirsiniz. Konu ne olursa olsun bir süre uzaklaşmanın geçici bir süreç olduğunun farkında olun. Şuan sosyal desteğe ihtiyaç duyacağınız zorlu bir süreçten geçiyorsunuz. Daha fazlası için Mini Seans alabilirsiniz. Şimdi indirimde.


Balık burçları için zorlu bir tutulma serisiydi. Meslek yaşamınızın sekteye uğradığı bu dönemeçte farklı alternatifleri değerlendirmiş olabilirsiniz. Belki yeni bir eğitim süreci de bu zamanda gündeme gelebilir. Eğer iş nedeniyle bir yolculuk planınız varsa bunu da iptal etmek zorunda kalabilirsiniz. Merak etmeyin, destek çok gecikmeden gelecek. Ancak tutulmaların sizi kariyer konusunda düşünmeye ittiğinin de farkında olun. Burada bir kariyerden başka bir kariyere doğru sizi itmeye çalışıyor. Daha fazlası için Mini Seans alabilirsiniz. Şimdi indirimde.


Şu yazılar da ilginizi çekebilir;


Yayınlanma Tarihi: 30.11.2021

bottom of page