top of page
© Copyright by astrokronos
astrokronos takvim.jpg

Doğum Haritanızda Juno Nerede ve Nasıl Yorumlanır?

Juno mitolojide Zeus 'un eşidir. Kendisini defalarca aldatan Zeus nedeniyle de biraz sinirli ve intikam peşinde koşan bir tanrıça olarak anlatılır. Herşeye rağmen Zeus 'un resmi eşi olduğu için astrolojide de evlilik, ortaklık ve partneri tanımlar. Sinastri haritalarında kimi zaman önemli açıları gözlenebilmektedir. Ancak esas olarak bir partnerde kişi için önemli olan özellikleri belirtir. Doğum haritanızda Juno hangi burçta olduğunu siteye ücretli üye olup pdf dosyasını indirerek öğrenebilirsiniz. 1930/2028 yılları arasında tüm listeye ulaşabilirsiniz. Ücretli üyelik avantajlarından yararlanmak için paketleri ana sayfadan inceleyebilirsiniz. Doğum Haritasında Juno seminerinin tekrarını bu mini programda bulabilirsiniz.


Juno 'nun burcu, doğum haritasındaki göstergelere açılarını Juno ekitapçığı üzerinden okuyabilirsiniz. Üyelere ücretsizdir.



Duyuru: Kendim İçin Astroloji eğitimi Bonus bölümüne Doğum Haritasına Juno Nasıl Eklenir? (Örnek Harita Nicole Kidman) bölümü eklenmiştir.



İlişki Astrolojisi Mini Program ile daha fazlasını öğrenin.







Eğer haritanızın ilişkiler konusundaki potansiyelini merak ediyorsanız buradan bireysel seans randevusu alabilirsiniz.



Doğum haritasında evlilik göstergeleri, evlilik zamanı ve sinastri haritalarını yorumlamada temel ilkeler anlatılmıştır. İlişki Astrolojisi mini programa kayıt olduğunuzda süre sınırı olmadan eğitim materyallerine erişebilir, dilediğiniz kadar tekrar edebilirsiniz.


Temel seviye astroloji biliyor ve Sinastri Haritası Yorumu öğrenmek istiyorsanız bu eğitim sizin için daha uygundur. Bu eğitim içinde 20 çiftin haritası incelendi. Bu ilişkilerden bazıları için gerçekten toksik kelimesini kullanabiliriz. Bazısı ise gerçekten yıllara meydan okuyor. Hangi açı ve yerleşimlerin bunlara neden olduğunu yaşayan örneklerle görebiliyoruz. Kitaplardaki ezbere bilgilerin ötesine geçmenizi sağlayacak bu haritalar sizi çok şaşırtacak.




Bunlar da ilginizi çekebilir;




bottom of page