top of page
© Copyright by astrokronos
astrokronos takvim.jpg

KRONOS BÜLTEN EKİM 2018



Ekim bülteni yayınlandı. Bana Özel sayfasından ulaşabilirsiniz.

Bültenden;

Venüs geri hareketi ile Ekim ayına başlıyoruz. Terazi burcunda gerçekleşecek Yeniay ‘ın yöneticisi konumunda olan Venüsün geri hareketi oldukça önemli. Her 1,5 yılda yaklaşık 40 gün geri giden Venüs bizi ilişkiler ya da finansal konularda düşünmeye iter. Bazı şeyleri tekrar değerlendirmek ve yeniden düşünmek durumunda kalırız. Akrep ve Terazi burçlarında geri gidecek olan Venüs ile ilgili blogda üç ayrı yazı bulunmakta. Bu yazılar özellikle ilişkiler konusunda bazı zorlanmalar hissetmeye başlamışsanız size bir fikir verebilir. Bireysel haritalarınızda 10 derece Akrep ile 23 derece Terazi arasında gezegenleriniz ya da yükselen / tepe noktası gibi önemli göstergeleriniz bulunuyorsa sadece bu konu üzerine danışmanlık talep edebilirsiniz.

  • Koç ve Terazi ilişkisi astrolojide ilişkiler aksını anlamak açısından sizlere destek olacaktır.

  • Venüs Retrosunun genel anlamını ve bu süreci daha sağlıklı atlatmak için neler yapmanız gerektiğini merak ediyorsanız bu yazı size yol gösterebilir.

  • Akrep Terazi burçlarında geri gidecek olan Venüs ‘ün özellikle hangi konuları vurgulayacağını merak ediyorsanız bu yazıyı mutlaka okuyun.

bottom of page