top of page
© Copyright by astrokronos
astrokronos takvim.jpg

Venüs Aslan Burcunda

2022 Venüs Aslan Transiti

11 Ağustos 2022 tarihinde Venüs Aslan Burcuna geçiş yapacak. 5 Eylül tarihine kadar da bu burçta yolculuğuna devam edecek. Şans gezegeni Jüpiter ile destekleyici açısı hem maddi konular hem de ilişkiler için güzel fırsatlar yakalamamızı sağlayabilir. Ancak ay Satürn ve Uranüs gibi iki zorlu gösterge ile olan açıları nedeniyle tam bir testten geçeceğiz. Bu nedenle karşınıza çıkan fırsatlarda temkinli adımlar atın.


Aslan burcunda Venüs istikrarlı ve cesurdur. Bu nedenle aslında ilişkiler kısmen destekleyici durumda diyebiliriz. Üstelik burada Jüpiter ile de uyumlu açı yapacağı için birlikteliklerde uyumu yakalama şansı var. Ancak 27 ve 28 Ağustos tarihinde Satürn Uranüs arasındaki kare açıyı tetikleyecek. Hem küresel hem de bireysel anlamda stresli zamanlar olabilir. Bu tarihlerde olabildiğince ani yön değişimlerinden kaçınmak ve uzun vadeli düşünmek destekleyici olacaktır.


İlişkiler konusunda özellikle karşı taraf üzerinde baskı kurmaya çalışmak, otoriter bir tavır sergilemek iplerin kopmasına neden olabilir. Maddi konularda yaşanacak iniş çıkışlar ise bu geçişin en zorlayıcı etkileri arasında. 25 Ağustos tarihinde Ay Düğümleri ile yapacağı zorlu açıda ilişkiler için önemli kararlar vermek durumunda kalabiliriz. 27 Ağustos tarihinde sürprizler gezegeni Uranüs ile sert açısı finansal piyasalar açısından oldukça çalkantılı. İlişkilerde ise ani kararlardan uzak durmakta fayda var. 28 Ağustos tarihinde Satürn ile karşıt açısı ilişkilerde soğukluk ve mesafelere neden olabilir. Bu tarihte olabildiğince soğukkanlı olmak zorlu geçişi atlatmak için destek olacaktır.


Bu geçişin burcunuza etkisini Ağustos Ayı Burç Yorumları 'ndan okuyabilirsiniz.



Venüs Jüpiter Üçgen - 18 Ağustos 2021

Tam anlamıyla halinizden memnun ve rahat olacağınız bir zaman. Şans ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz, sakın rehavete kapılmayın. Karşılaştığınız fırsatlar parmaklarınızın arasından kayıp gitmesin. Çaba harcamak yerine öylece beklerseniz bu güzel zamanın getirdiği avantajları iyi değerlendiremeyebilirsiniz. Lüks masraflar için fazla müsrif olma riskiniz var, dikkat!


Venüs Uranüs Kare - 27 Ağustos 2022

İkili ilişkilerde uzaklaşma isteği artabilir. Sevdiğiniz kişilere karşı bir yabancılaşma hissedebilirsiniz. Şimdi biraz tek başınıza kalmak size iyi gelebilir. İlişkiler konusunda biraz esnek olabilmek faydalı olabilir.


Venüs Satürn Karşıt - 28 Ağustos 2022

İkili ilişkilerde sağlamlık sınavından geçilen bir zaman. Nekadar sevgi alabildiğinizi sorgulayabilirsiniz. Kendi özdeğer duygunuzu güçlendirecek alanlara yönelmeniz önemlidir. İlişkilerde mesafe alma ya da ayrılıklar gündeme gelebilir. Finansal anlamda ise kemer sıkma zamanı.


Bunlar da ilginizi çekebilir;

bottom of page