top of page
© Copyright by astrokronos
astrokronos takvim.jpg

Astrolojide Evlilik Göstergeleri

Bir doğum haritasında ilişkilerle ilgili ilk olarak Venüs 'ün durumunu inceleriz. Rahat ettiği bir burçta mı, Mars/Satürn ya da Güney Ay Düğümünden uyumsuz bir açısı var mı diye? Mars ve Venüs arasındaki sert açılar kimi zaman kişinin ilişkilerinde tutkuyu arttırır. Tek başına zarar verdiğini söyleyemeyiz ama daha çok kişinin ilişkilerde kendisini yıprattığını söyleyebiliriz. Ancak Satürn ve Güney Düğüm ilişkilerde zorluklara, gecikmelere neden olabilir. Yazının sonunda bir video ile Richard Bach 'ın haritası üzerinden evlilik sayısını nasıl bulduğumuzu da inceleyeceğiz.


Kadın haritalarında Ay ve Venüs arasındaki sert açılarda da beklentilerin yüksek olması, duygusal hassasiyet, alınganlık ilişkilerde sorun yaratabiliyor.



Üye Olarak sitedeki e-kitapları okuyabilirsiniz.


Kadın haritasında güçlü bir Güneş, Venüs 'ün gördüğü zararı telafi edebiliyor. Özellikle kadının ay ve güneşi arasında uyumlu açılar varsa ilişkilerde sağlıklı bir denge yakalayabiliyor. Güçlü bir Güneş 'ten kastımız köşe evler dediğimiz 1/4/7 ve 10 evde olması. 9.evde rahat ettiği için bu evi de kabul edebiliriz. Bunun haricinde Satürn, Uranüs, Neptün ile zorlayıcı açılar partnerin ilişki kurma dinamiklerinde bazı zorlanmalara neden olabilir. Örneğin Satürn ile sert açılar erkeğin soğuk ve mesafeli olmasına neden olabilir. Uranüs ile olan açıları ise kişinin bağlanma sorunları olabileceğini gösterir.


Daha fazlasını okumak ister misiniz?

Bu özel yazıyı okumaya devam etmek için astrokronos.com sitesine abone olun.

bottom of page