top of page
© Copyright by astrokronos
astrokronos takvim.jpg

Şans Gezegeni Jupiter Balık Burcunda Mayıs 2021 - Mayıs 2022

Jupiter astrolojide eğitimi, akademisyenleri, yargıçları ve hukuku, uluslararası konuları ve din adamlarını temsil eder. Transit yaptığı burcun temsil ettiği konularda şans ve bereket getirir. Balık burcundan önce Aralık 2020 'den beri Kova burcundaydı. Teknolojik konular, internet, online eğitim gibi konularda bir çok gelişmeyi hayatımıza dahil etti. Satürn de Kova burcunda olduğu için bu değişimlerin bir çoğunu mecburen yapmak zorunda kaldık. Şimdi bu iki gösterge farklı burçlarda ilerleyecekler. Aynı zaman aralığında Satürn de geri gitmeye başlıyor. Haliyle bu göstergeler pandemi ile ilgili şartların nasıl ilerleyeceğini de bize gösterecek. Burada aşılamanın artması ve yasakların yavaş yavaş azalmasını bekleriz. Ancak tutulmalar hala ikizler yay aksında olduğu için pandemi konusunda 2022 yılına kadar inişli çıkışlı bir seyir izleyeceğimizi düşünüyorum.


Jüpiter yayılma ve genişlemeyi gösterir. Balık burcunda temsil ettiği ana konulardan birisi şifadır. Bu nedenle aşıyla ilgili çalışmalarda 20 Hazirana kadar hızlı bir ilerleme bekleriz. Retro olduğu süreç içinde ikinci doz aşıların yapılması ya da aşılama çalışmalarında yaşanacak bir yavaşlama/duraklama bekleyebiliriz. Yine de 28 Temmuz tarihine tekrar Kova burcuna geçiş yapana kadar ana konumuz aşı ve ilaçlar olacaktır. Yeni bir ilaç veya tedavi bulunması bir diğer olasılıktır. Ancak burada retro yapacak ve Kova burcuna geçecek. Bu nedenle böyle bir olasılığı 2021 sonunda daha güçlü buluyorum.

Jupiterin Balık burcunda olduğu süreçte başka konularda da önemli gelişmeler bekleriz. Jupiter balık burcunda güçlü olduğu için yaratacağı etkinin olumlu olmasını bekleriz. Buradaki tek handikap ay düğümlerine olan sert açısı olacaktır. Bu görünümün en riskli noktası pandeminin yayılma riskini arttırmak olacaktır. Umalım ki bu daha çok aşı çalışmalarındaki artış olarak çalışsın.

Balık burcunun temsil ettiği diğer konularda da daha güçlü bir ilerleme gözleriz; denizler, denizcilik, göller, sulak alanlar, balık, balıkçılık, petrol, doğalgaz, kimyasallar, sular, sıvılar, ruhsallık, şifa ve şifacılar, rüyalar, kar amacı gütmeyen kurumlar, sosyal yardım kuruluşları, ruh sağlığı, psikologlar, şairler, yoga ve benzeri çalışmalar, tamamlayıcı tıp, hayal gücü gerektiren tüm işler, ilham, meditasyon vb.

Bunun ilk örneğini yoga ve diğer spor merkezleri için KOSGEB tarafından sağlanan destekle gördük. İlerleyen süreçte benzer yardım fırsatları tekrar gündeme gelebilir.

Daha önce 2010 yılında Jupiter Balık burcundaymış. Ancak aynı tarihlerde Uranüs de Balık burcunda olduğu için etkilerini ortak bir şekilde gözlüyoruz. 2010 yılında sıklıkla Tsunami uyarıları verilmiş. 1 Mart 2010 'da Avrupa kıyılarında bir Tsunami gözlenmiş. Aynı tarihlerde Türkiye 'de CHP de Kemal Kılıçdaroğlu dönemi başlıyor. 12 Eylül 2010 'da Anayasa değişikliği için referandum yapılıyor. KPSS sınavlarında kopya skandalı yaşanıyor ve ÖSYM başkanı değişiyor.


Türkiye haritasında tepe noktasında Balık burcu ve Uranüs vardır. Buradan Jupiter geçişi esnasında yönetimle ilgili konularda önemli gelişmeler yaşanmasını bekleriz. Jupiter 'in Balık burcuna giriş haritasına baktığımızda bölgemiz açısından Kova burcunun yükseldiğini görüyoruz. Yükselende Satürn yer alıyor. Ve balık burcu 2.eve düşüyor. Haliyle şartların ve koşulların kısıtlayıcı ve zorlu olduğunu görüyoruz. Ancak bu bize bazı maddi fırsatları da getirebilir. Parayı da çok Balık burcu ile temsil edilen konulardan kazanma çabasında olabiliriz.



Balık burcuyla temsil edilen bölgelerden bazısı; El Cezire (Kuzey Irak), Mısır, Tabaristan, Yukarı İtalya, İskenderiye ve Yemen denizi, Kuzey İran, Galiçya İspanya, Normandiya (Fransa), Calabria, Nubia, Portekiz, Ratisbon, Sevile, Tiverton, Worms


JÜPİTER BALIK BURCUNDA BURÇ YORUMLARI


Bireysel yaşamlarımızda Jupiter doğum haritanızda hangi evden geçiş yapıyorsa o konuda daha fazla şans ve fırsat yakalayabilirsiniz. Aynı zamanda açı yaptığı göstergelerle ilgili de şans ve fırsatlar yakalama imkanınız var. Dönün ve 2010 yılında hayatınızda hangi konularda şanslı olduğunuzu hatırlamaya çalışın. Muhtemelen benzer konular karşınıza çıkabilir. Ancak o tarihte karşılaştığınız engeller şimdi söz konusu değil. Bu nedenle daha olumlu bir süreç bekleriz.


Jüpiter Balık Burcunda Koç Burcuna Etkisi

14 Mayıs tarihinde şans gezegeni Jupiter Balık burcuna geçiş yapacak. Daha çok çalışacağınız bir zaman olabilir bu. Eğitim ve uluslararası konularda şans sizden yana olacak. Yerleşimle ilgili ise 14 Mayıs sonrasında daha çok destekleneceksiniz. Temmuz sonuna kadar da bu destek sürecek. Doğum haritanızda hangi konularda şanslısınız ve bu Jüpiter geçişi sizi hangi konularda etkileyecek öğrenmek için Mini Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz. Şimdi indirimde.

Boğa Burcu: 14 Mayıs tarihinde şans gezegeni Jüpiter sosyal yaşamınıza destek vermeye başlıyor. Dönün ve 2010 yılını anımsamaya çalışın. Hangi konularda daha şanslıydınız? Nasıl bir çevreye giriş yapmıştınız? Destekçileriniz kimlerdi? meslek gruplarından, dernek ve organizasyonlardan gelecek olan tekliflere açık olun. 11 yılda bir gelen bu fırsatı iyi değerlendirin. Arkadaşlardan gelen maddi destekler ya da ortak işler gündeme gelebilir. Yakın çevrenizden, kardeş ve kuzenlerinizden destek alabilirsiniz. Yolculuklarınız artabilir. Doğum haritanızda hangi konularda şanslısınız ve bu Jüpiter geçişi sizi hangi konularda etkileyecek öğrenmek için Mini Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz. Şimdi indirimde.

İkizler Burcu: 14 Mayıs tarihinden sonra ise muhtemelen iş ve kariyer anlamında şanslı bir zamana geçiş yapıyor olacaksınız. 11 yılda bir karşınıza çıkan bu kariyer fırsatını iyi değerlendirin. Bu belki deneme süresi gibi başlayabilir. Ardından 2022 'de bu süreç çok daha uzun soluklu olarak karşınıza çıkabilir. Özellikle eşiniz ya da ortağınızla yapacağınız işlerde daha avantajlı olabilirsiniz. Eşinizin ailesinden destek alabilirsiniz. İşinize yatırım yapabilirsiniz. Doğum haritanızda hangi konularda şanslısınız ve bu Jüpiter geçişi sizi hangi konularda etkileyecek öğrenmek için Mini Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz. Şimdi indirimde.

Yengeç Burcu: 14 Mayıs tarihinde Jüpiter Balık burcuna geçiş yapacak. Sizin için çok şanslı bir sürecin ilk adımlarını göreceksiniz. 28 Temmuz tarihine kadar sürecek bu zamanı iyi değerlendirin. Özellikle aşk ve çocuklar konusunda daha şanslı olacağınız bir sürecin ilk adımları burada atılabilir. Eğitim ve yurtdışı konusunda önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. İş yolculukları da bu zaman aralığında artabilir. Veya işinizle ilgili eğitimlere başlayabilirsiniz. Doğum haritanızda hangi konularda şanslısınız ve bu Jüpiter geçişi sizi hangi konularda etkileyecek öğrenmek için Mini Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz. Şimdi indirimde.


Aslan Burcu: 14 Mayıs tarihinde Jüpiter Balık burcuna geçiş yapıyor. 28 Temmuz tarihine kadar burada olacak. Ortak gelirlerinizde artışlar yaşayabilirsiniz. Ayrıca tazminat, kredi, hibe gibi alanlarda fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Borsa, riskli yatırımlar konusunda da şanlı bir süreç olabilirdi ancak hala tutulmalar nedeniyle kayıp riskleri barındırıyor. Bu nedenle temkinli olmakta fayda var. 2022 'de bu risklerin daha az olmasını bekleriz. Ancak 2021 yılı boyunca aşırı risk almak kayıplarla sonuçlanabilir. Doğum haritanızda hangi konularda şanslısınız ve bu Jüpiter geçişi sizi hangi konularda etkileyecek öğrenmek için Mini Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz. Şimdi indirimde.


Başak Burcu: 14 Mayıs günü Jüpiter Balık burcuna geçiş yapıyor. 28 Temmuz tarihine kadar burada olacak. İlişki ve ortaklıklar açısından destekleyici bir sürece geçiş yapıyorsunuz. Bu bir taşınmanın da ilk sinyallerini verebilir. 2022 yılında bu konuda daha fazla şans ve fırsatla karşılaşacaksınız. Ancak yönetici gezegeniniz Merkür 'ün 23 Mayıs 2021 tarihinde Neptün ile olan sert açısı nedeniyle bu tarihte yanılgılara açık olduğunuzun farkında olun. Doğum haritanızda hangi konularda şanslısınız ve bu Jüpiter geçişi sizi hangi konularda etkileyecek öğrenmek için Mini Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz. Şimdi indirimde.


Terazi Burcu: 14 Mayıs tarihinde Jupiter Balık burcuna geçiş yapacak ve 28 Temmuz tarihine kadar burada olacak. Çalışma hayatınız veya ofisinizle ilgili size bir şans sunacak. Belki bir süre evden çalışma şansı bulabilirsiniz. Veya daha konforlu bir ofise de geçebilirsiniz. Eğer çalışmıyorsanız bu zaman aralığında geçici süreli bir iş olsa da kabul edin, muhtemelen daha kalıcı bir göreve 2022 yılında geçiş yapabilirsiniz. Bu süreçte çalışanlarınızdan veya iş arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Doğum haritanızda hangi konularda şanslısınız ve bu Jüpiter geçişi sizi hangi konularda etkileyecek öğrenmek için Mini Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz. Şimdi indirimde.


Akrep Burcu: 14 Mayıs tarihinde Jupiter Balık burcuna geçiş yapmaya başlıyor ve 28 Temmuz tarihine kadar size tam destek verecek. Bu nedenle bu kısa süreyi iyi değerlendirin. 2022 yılına geçtiğimizde bu destek bir yıl boyunca sizinle olacak. Yani bu yıl yaşanacak bu hızlı geçişi bir deneme süreci gibi düşünebilirsiniz. Aşk hayatınız canlanabilir. Çocuk sahibi olmayı düşünenler için çok uygun bir zaman. Yabancılardan, eğitim ve yurtdışı ile ilgili konulardan destek görebilirsiniz. Riskli yatırımlar açısından uygun bir zaman olsa da gelirlerin azalıp harcamaların arttığı bir zaman aralığından geçiyorsunuz. Doğum haritanızda hangi konularda şanslısınız ve bu Jüpiter geçişi sizi hangi konularda etkileyecek öğrenmek için Mini Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz. Şimdi indirimde.


Yay Burcu: 14 Mayıs tarihinde yönetici gezegeniniz Jupiter Balık burcuna geçiş yapıyor. Ev, aile ve yerleşim konusunda şanslı bir zamana geçiş yapıyorsunuz. 28 Temmuza kadar olan bu süreçte şanslı olacaksınız. Bu bir deneme süreci olabilir. 2022 yılında Jüpiter tekrar balık burcuna geçecek ve bir yıl boyunca burada kalacak. Miras, ortak gelirler alanında da şanslı bir zamandasınız. Bu yıl destek almaktan çok destek vermeniz gereken bir yıldan geçiyor olsanız da geçtiğimiz yıla oranla şartlarınızda kısmi düzelmeler görülebilir. Doğum haritanızda hangi konularda şanslısınız ve bu Jüpiter geçişi sizi hangi konularda etkileyecek öğrenmek için Mini Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz. Şimdi indirimde.

Oğlak Burcu: 14 Mayıs tarihinde şans gezegeni Jüpiter Balık burcuna geçiş yapıyor. Eğer yeni bir araç almayı planlıyorsanız tam zamanı. Ancak Merkür retrosuna dikkat edin, mümkünse resmi işlemleri 20 Haziran tarihinden sonraya bırakın. Kardeş ya da kuzenlerinizden destek almak için de uygun bir zamana giriş yapıyorsunuz. Ancak bu süre 28 Temmuz tarihine kadar sürecek. Bu kısa süreyi iyi değerlendirin. 2022 yılında Jüpiter tekrar Balık burcuna döndüğünde bu şanslı süre bir yıl kadar sürecek. Doğum haritanızda hangi konularda şanslısınız ve bu Jüpiter geçişi sizi hangi konularda etkileyecek öğrenmek için Mini Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz. Şimdi indirimde.


Kova Burcu: 14 Mayıs tarihinde ise Jupiter Balık burcuna geçiş yapacak ve 28 Temmuz tarihine kadar da bu burçtaki yolculuğu devam edecek. Maddi konularda şanslı iki ayınız var. Bu süreci iyi değerlendirin. Bu süreci bir hazırlık aşaması gibi düşünebilirsiniz. 2022 yılında Jüpiter Balık burcuna döndüğünde bir yıl boyunca size maddi konularda şans ve fırsat getirmeye devam edecek. Arkadaş ve sosyal çevreniz de size destek veriyor. Sosyal çevreniz sayesinde kazançlarınız artabilir. Ancak bu yıl bazı arkadaşlarınızı da hayatınızdan çıkarıyor olabilirsiniz. Doğum haritanızda hangi konularda şanslısınız ve bu Jüpiter geçişi sizi hangi konularda etkileyecek öğrenmek için Mini Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz. Şimdi indirimde.

Balık Burcu: 14 Mayısta şans gezegeni Jupiter burcunuza giriş yapacak. 28 Temmuz tarihine kadar da bu burçta yolculuğuna devam edecek. Bu süreçte herşeyin kendiliğinden ilerlediğini görerek şaşırabilirsiniz. Herşey beklediğinizden de iyi ilerleyebilir. Bu şanslı 2,5 ayı iyi değerlendirin. Bunu bir deneme süreci gibi düşünün. 2022 yılında Jüpiter 1 yıl boyunca Balık burcunda olacak. Bu nedenle karşınıza çıkan fırsatlar kısa süreli olsa da iyi değerlendirin. Bunu bir deneme ve tecrübe süreci olarak görebilirsiniz. Önümüzdeki sene gerçekten şans sizinle olacak. Doğum haritanızda hangi konularda şanslısınız ve bu Jüpiter geçişi sizi hangi konularda etkileyecek öğrenmek için Mini Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz. Şimdi indirimde.

Bunlar da ilginizi çekebilir;


2010-2011 Yılındaki Transit

18 Ocak 2010 - 6 Haziran 2010 Balık

6 Haziran 2010 - 23 Temmuz 2010 Koç

23 Temmuz 2010 - 9 Eylül 2010 Koç Retro

9 Eylül 2010 - 18 Kasım 2010 Balık Retro

18 Kasım 2010 - 22 Ocak 2011 Balık

2021-2022 Yılındaki Transit

14 Mayıs 2021 - 20 Haziran 2021 Balık

20 Haziran 2021 - 28 Temmuz 2021 Balık Retro

28 Temmuz 2021 - 18 Ekim 2021 Kova Retro

18 Ekim 2021 - 29 Aralık 2021 Kova

29 Aralık 2021 - 11 Mayıs 2022 Balık

bottom of page