top of page
© Copyright by astrokronos
astrokronos takvim.jpg

18 Ocak Yengeç Burcunda Dolunay


18 Ocak 2022 Yengeç Burcunda Dolunay

2 Ocak tarihinde bir yeniay yaşadık. Bu yeniay zamanı başlayan konularla ilgili bir sonuç alacağız. Yengeç burcu dolunayları genelde ev ve aile konusunda bir netlik kazandığımız zamanlardır. Anneler, kadınlar, çocuklar da bu dolunayın ana konuları arasındadır. Bir önceki yeniay Oğlak burcunda olmuştu. Özellikle eskiden konuşulmuş ve düşünülmüş olan konuların tekrar açılması olası, malum Merkür retro. Eski kontakların devreye girdiği değişimlerden çekinmeyin, harekete geçmek içinse 4 Şubat tarihini bekleyin. Bu dolunayda Pluto çok etkin. Çokça travma ve suçla bağıntılı görülse de psikanalizi de temsil eder. Psikanaliz konusunda bu dolunay zamanında olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Karşımıza bir kriz ya da köklü değişimler olarak çıkabilir. Burçlar bazında bakacak olursak;


18 Ocak 2022 Yengeç Burcunda Dolunay Burç Yorumları

Koç Burçları Yengeç Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Koç burçları bu dolunay zamanında ev ve yerleşim konusunda bir karar alma noktasına gelebilirler. Yer değişimi gündeme gelirse eski bir ortama geri dönmeyi düşünebilirsiniz. Ailenizle ilgili konular ağırlık kazanırsa, özellikle anne baba arasındaki gerilime maruz kalabilirsiniz. Evinizle ilgili bir tadilat tamamlanabilir. Yeni bir eşya alacaksanız aldığınız malzemenin arızalı olup olmadığını kontrol edin. Finansal konularda bazı sürprizlerin olabileceğinin farkında olun.

Boğa Burçları Yengeç Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Boğa burçları açısından bu dolunay daha çok kardeşlerinin yaşamlarını öne çıkarabilir. Belki kuzenleriniz ya da komşularınızla sorunlar gündemi meşgul edebilir. Özellikle uzak yerler, fuar, seminer, kongre gibi alanlarda önemli başlangıçlar yapmışsanız bununla ilgili ertelemeler de gündeme gelebilir. Sürpriz bir yolculuk yapmanız gerekebilir. Bir süre eğitim hayatınız aksayabilir. Eski bir eğitimi tamamlamaya karar verebilirsiniz. Bir alana geri dönüş yapabilirsiniz. Eğer bir yazı, kitap, dokuman hazırlıyorsanız köklü bir revizyon yapılabilir.

İkizler Burçları Yengeç Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

İkizler burçları açısından bu dolunay zamanında maddi konular ön planda olacak. Özellikle vergi, sigorta, ortak gelirler konusunda bazı aksaklıklar yaşıyor olabilirsiniz. Bununla ilgili bir karar noktasına gelmeniz olası. Ancak aksiyon almak için yine de 4 şubatı beklemekte fayda var. Kazançlarınız, gelir gider dengenizle ilgili bir farkındalık yaşayabilirsiniz. Eşin ya da ortağın gelirleri de bu dönemde bazı krizlere neden olabilir. Eğer finansal bir ortaklığınız varsa bu konu dolunay zamanında masaya yatırılabilir. Eşinizin iş hayatı da bu ay önemli konular arasında.

Yengeç Burçları Yengeç Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Yengeç burçları için önemli bir aydan geçiyoruz. İlişkiler konusunda önemli kararlar alabilirsiniz. Eski arkadaşlar tekrar yaşamınıza dahil olabilir. Eski bir çevreye tekrar dönüş yapabilirsiniz. Bunlar hayatınızda ilişki ve ortaklıklarla ilgili konuları hareketlendirebilir. Rutini bozmaktan ve değişimden çekinmeyin. Bu uzun süredir devam eden sorunları aşmanız için size bir fırsat sunabilir. Eski bir konu değil de karşınıza yepyeni teklifler çıkarsa burada temkinli olun ve harekete geçmek için 4 Şubatı bekleyin. Eski bir dava konusu netlik kazanabilir. Veya bir sözleşmenin yenilenme süreciyle ilgili son kararlar verilebilir.

Aslan Burçları Yengeç Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Aslan burçları için sağlık konusunda artık bir çözüm bulacakları bir dolunaya geçiş yapıyoruz. Bir süredir sağlık sorunları yaşıyor olabilirsiniz. Şimdi bunlar yavaş yavaş geride kalıyor. Tedavinizin sonuçlarını alacağınız bir dolunay yaşayabilirsiniz. Ofisinizde bir değişim, iş arkadaşlarınızla olabilecek gerilimler de bu süreçte gün yüzüne çıkabilir. Yönetim kademesinde yaşanacak değişimler bir süredir gündeminizi meşgul ediyor olabilir. Kariyer hayatınızda bu ay bir netlik kazanabilirsiniz.

Başak Burçları Yengeç Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Başak Burçları bu dolunay zamanında sosyal yaşamınız odak noktanız olacak. Bu bir arkadaş da olabilir bir meslek grubu da. Merkür sizin yönetici gezegeniniz ve bu süreçte belki de geçmişle daha fazla meşgul olabilirsiniz. Bir eğitim ya da sürpriz bir yolculuk da bu bu dolunay zamanı gündeminizi meşgul edecek gibi gözüküyor. İlişkiler ve ortaklıklar konusunda destekleyici bir zamandan geçiş yapıyorsunuz ancak bu süreçte iş arkadaşlarınızla ilgili konularda sürprizlere açık olun.

Terazi Burçları Yengeç Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Terazi Burçları bu dolunay zamanında kariyerinizle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Ev ve kariyer hayatınızda köklü değişiklikler olabilir. Yönetici gezegeniniz Venüs retro konumda, bu nedenle geçmiş konular tekrar gün yüzüne çıkabilir. Belki bir süreliğine de olsa daha önce yaşadığınız bir yere dönmek durumunda kalabilirsiniz. Gelir gider dengesinde sürprizlere hazır olun. Kariyerinizle ilgili olumlu bir sürece girdiğiniz bu dönemde gelebilecek olası ek gelirler bu dolunay zamanında netlik kazanabilir.

Akrep Burçları Yengeç Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Akrep Burçları bu dolunay zamanında iletişim, eğitim ve yolculuklar konusunda bir sonuç almanız mümkün. Eğer yurtdışı ile bağlantılı çalışıyorsanız bu konuda 2 Ocak sonrasında başlatılan konular dolunay zamanında netlik kazanabilir. İlişki ve ortaklıklarla ilgili sürpriz gelişmelere de hazır olun. Bir sözleşmenin tekrar değerlendirilmesi de bu süreçte olasıdır. Ay düğümleri de burcunuza geçiş yaptılar. Artık bu dolunay sonrasında hayatınızda önemli değişimler başlıyor.

Yay Burçları Yengeç Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Yay Burçları için maddi konular öncelikli olacak. Özellikle vergi, sigorta, miras gibi konularda önemli kararlar vermeniz gerekebilir. Ancak Merkür 'ün retro olduğunu anımsayalım. Bu nedenle özellikle sözleşmeler konusunda dikkatli olmanız gereken bir zamandan geçiş yapıyorsunuz. 4 Şubat sonrasında imza atmak daha sağlıklı olacaktır. Çalışma arkadaşları, ofis ya da işinizle ilgili sürpriz gelişmelere de hazır olun. Sorun belki de ummadığınız bir şekilde çözülebilir.

Oğlak Burçları Yengeç Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Oğlak Burçları için zorlu bir zaman aralığından geçiş yapıyoruz. Venüs burcunuzda retro, bir süre sonra Merkür de ona eşlik edecek. 26 Ocak sonrasında gündeminizin daha fazla yoğunlaştığına tanık olabilirsiniz. Dolunay hayatınızda ilişki ve ortaklıkları gündeme taşıyacak. Bir sözleşme imzalamak durumunda kalırsanız 4 şubat tarihini bekleyin. İlişkiler açısında bir kriz noktasına gelseniz de bitirmek için doğru zamanda değiliz. Retrolar nedeniyle daha sakin düşünmek gereken zamanlardan geçiyoruz. Bazı oğlaklar içinse sürpriz bir hamilelik haberi gelebilir.

Kova Burçları Yengeç Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Kova Burçları bu dolunay zamanında sağlık konusunda bir netlik kazanabilirler. Belki pandemi nedeniyle etkilenen bir sektörde çalışıyor olabilirsiniz. Veya bir süredir tekrar ofise dönmüşseniz belki tekrar uzaktan çalışmaya geçiş yapabilirsiniz. Evden çalışma süreci Kovalar için bu ay çok olası. Ofisiniz yenilenebilir veya çalışma arkadaşlarınızla ilgili bazı konular netlik kazanabilir. Eviniz, ailenizle ilgili de sürpriz gelişmelere hazır olun.

Balık Burçları Yengeç Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Balık Burçları için ilişkiler konusu önemli olacak. Eğer yeni bir ilişkinin başındaysanız acele etmeyin. 19 Aralık tarihinden beri Venüs retro ve bu nedenle ilişkiler konusu hala çok hassas. 4 Şubat sonrasında aksiyon almak çok daha sağlıklı olacaktır. Karşı tarafı tanımak için bu süreci kullanabilirsiniz. Eğer çocuklarınız varsa onlarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Belki sürpriz bir yolculuk ya da eğitim gündeme gelebilir.


Yeni eğitimler için kayıtlar açılmıştır. Astroloji Eğitimleri için etkinlikler sayfası üzerinden kayıt yaptırabilirsiniz.


Yeniay ve dolunayların bireysel haritalara etkisini yorumlayacağımız Yeniay / Dolunay buluşması için kayıtlar dolmak üzere. Etkinlikler sayfasından kayıt olabilir veya Kronos WEB 101 üyeliği alarak seminerlere ücretsiz katılma hakkı kazanabilirsiniz.


Bunlar da ilginizi çekebilir;

Yeniay Dolunay haritalarını kendi başınıza yorumlamayı öğrenmek isterseniz Yeniay Dolunay programını alabilirsiniz. Eğer hiç astroloji bilmiyorsanız, Kendim İçin Astroloji eğitimi alabilirsiniz.



bottom of page