top of page
© Copyright by astrokronos
astrokronos takvim.jpg

2 Ocak 2022 - OÄŸlak Burcunda Yeniay

Yılın ilk yeniayı Oğlak burcunda gerçekleşiyor. Bu burçta yolculuğunu sürdüren Pluto ve geri hareketini yapan bir de Venüs var. Juno da bu yeniaya eşlik ediyor.


Oğlak burcu yeniayları karşımıza daha çok kariyer, sosyal statü, uzun vadeli hedefler gibi konuları getirir. Devletle bağlantılı süreçler de bu yeniayın konuları arasındadır. Bu yeniaya bir de Venüs retrosu eşlik ediyor. Haliyle ilişkiler, ortaklıklar ve finansal konular bu yeniaya eşlik ediyor. Hatırlayalım, 19 Aralık tarihinde retro yapan Venüs 11 ve 25 Aralık tarihinde Pluto ile kavuşum yaptı. Bu kavuşum bu yeniaya damgasını vuracak konulardan birisi. Çünkü bu yeniayın dolunayında Pluto yine başrolde. Haliyle karşımıza çıkacak ana konunun yine maddi bir boyutu olması çok mümkün. Manipülasyonlar bu dolunayda fazlasıyla etkili olacak. Bu nedenle 18 Ocak tarihine kadar maddi konularda temkinli olmakta fayda var. Pluto, rahatsız edici bir karakterdir. Bu nedenle tekin olmayan kişi ve ortamlardan bu süreçte uzak durmakta fayda var.

2 OCAK 2022 OĞLAK BURCUNDA YENİAY BURÇ YORUMLARI


Koç Burçları Oğlak Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Bu yeniay zamanında kariyerinizle ilgili önemli bir başlangıç yapabilirsiniz. Eski bir işe geri dönebilir, eski çalışma arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Bu süreçte daha önceden çalıştığınız kişilerle kontaklarınız artacaktır. Eski bir iş ortamına geri dönmek de olasıdır. Pandemiden etkilenen sektörlerdenseniz belki bir süre uzaktan çalışmanız gerekebilir. Önümüzdeki dolunay sürecinin köklü değişimleri tetiklediğini düşünecek olursak belki yönetim kademesinde bir değişim gözleyebilirsiniz. Veya çalışma hayatınızda köklü değişimler gerçekleşebilir. Yöneticileriniz tarafından ağır bir baskıya maruz kalıyorsanız bununla önümüzdeki dolunay zamanında yüzleşebilirsiniz. Daha fazlası için Mini Seans alabilirsiniz.


Boğa Burçları Oğlak Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Bu yeniay zamanında yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Yarım kalan bir eğitime dönüş yapabilirsiniz. Bir yolculuğa çıkabilir, bir süre bulunduğunuz ortamdan uzaklaşabilirsiniz. Çıkacağınız yolculuk esnasında maddi konularda radikal kararlar almayın. Gideceğiniz yolculuk beklediğiniz kadar keyifli ve konforlu geçmeyebilir. Önümüzdeki dolunay zamanında ya bir eğitimi tamamen bırakmaya karar verirsiniz. Ya da çıkacağınız yolculuk size bazı önemli kararlar aldırabilir. Eğer yurtdışı bir yolculuk planı yapıyorsanız olası değişiklikler için biletlerinizin opsiyonlu olmasında fayda var. Yapacağınız resmi başvurularınız olursa size sunulan şartlar zorlayıcı olabilir. Daha fazlası için Mini Seans alabilirsiniz.


İkizler Burçları Oğlak Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Bu yeniay zamanında eski bir borcu kapatabilirsiniz. Eşinizin ya da ortağınızın alması geciken bir ödeme gelebilir. Bu süreçte kredi çekmek ya da birilerine borç vermek çok akıllıca olmayabilir. Özellikle devlete yapılacak ödemeler bu ay ana konunuz olabilir. Vergiler ya da olası diğer ödemeler konusunda bazı karışıklıkları düzeltmeniz gerekebilir. Dolunay zamanında ise çabalarınızın karşılığı olacak bir kazanç elde edebilirsiniz. Zaten maddi olarak hayatınızda ivme yapacağınız bir sürece geçiş yapıyorsunuz. Bunun ilk adımlarını bu yeniay zamanında atabilirsiniz. Daha fazlası için Mini Seans alabilirsiniz.


Yengeç Burçları Oğlak Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Bu yeniay zamanında ilişkiler ana konunuz olacak. Bir sonraki dolunay burcunuzda gerçekleşeceği için aslında sizin için önemli bir döngü olacak. Bir ilişki ya da ortaklığın başlangıcı olabilir. Bir sözleşme imzalayabilir veya yeni bir danışmanlık alabilirsiniz. Maddi konularda Venüs hala retro konumda olduğu için temkinli olmakta fayda var. Bu nedenle eğer bir sözleşme yapacaksanız daha çok finansal konularda acele kararlar vermemek iyi olabilir. Taşınmak, eski bir yere geri dönmek de ihtimaller arasındadır. Daha fazlası için Mini Seans alabilirsiniz.


Aslan Burçları Oğlak Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Bu yeniay zamanında iş arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde yeni bir sürece geçiş yapıyorsunuz. Belki yeni bir ofise geçebilir, yeni bir işe başlayabilirsiniz. Ancak burada Venüs retrosu nedeniyle iş değişikliklerinde finansal konularda dikkatli olmakta fayda var. Belki bir süre ofisten uzaklaşabilirsiniz. Ofisinizde bir tadilat düşünüyorsanız tahmininizden uzun sürebilir. Bir sonraki dolunay sağlık alanınızda sizi etkilediği için belki kısmen stresli olabilirsiniz. Gizli düşmanlıklar ve dedikodular konusunda dikkatli olun. Daha fazlası için Mini Seans alabilirsiniz.


Başak Burçları Oğlak Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Bu yeniay zamanında eski ilişkiler tekrar gündeme gelebilir. Eğer yeni bir flört gündeme gelirse Şubat ayına kadar yeni bir adım atmayın. Venüs retrosu Şubat ayına kadar devam ediyor. Bu nedenle ikili ilişkiler konusunda temkinli ilerlemek gerekiyor. Ne yeni bir başlangıç ne de bir ilişkiyi bitirmek için uygun bir zamandan geçmiyoruz. Çocuklar için yapılacak harcamalar bu ayın ana konularından birisi olabilir. Sosyal çevrenizde önemli bir değişim yaşayabilirsiniz. Belki bazı arkadaşlarınızla ilişkileriniz kökten değişebilir. Daha fazlası için Mini Seans alabilirsiniz.


Terazi Burçları Oğlak Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Eskiden yaşadığınız bir yere geri dönüş yapabilirsiniz. Belki ailenizin yanına gidebilirsiniz. Veya bir süre evden çalışmanız gündeme gelebilir. Evin dekorasyonu ile uğraşmak da bu süreçte ihtimal dahilinde olsa da siz en iyisi Şubat ayında başlayın. Venüs hala retro olacağı için sonuçtan çok da memnun olmayabilirsiniz. Yeni bir yere taşınmak, yeni bir eve geçmek de olasılıklar dahilinde. Eğer planlarınızı çok önceden yapmışsanız sorun yok. Ancak ani değişimlerden kaçınmakta fayda var. Daha fazlası için Mini Seans alabilirsiniz.


Akrep Burçları Oğlak Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Kardeş, kuzen ve yakın çevrenizle ilişkileriniz bu ay içinde önemli olacak. Bazıları ile tekrar iletişime geçebilirsiniz. Bir eğitim ya da yolculuk da bu süreçte gündeminizde olabilir. İletişim aletlerine para harcayabilirsiniz. Venüs retro olduğu için bu süreçte önemli yatırımları çok tavsiye etmiyoruz. Bunun için Şubat ayını beklemekte fayda var. Uranüs burcunuza karşıt açı yapıyor. Bu nedenle sürprizlere hazır olun. Bu yeniay zamanında hiç de hesapta olmayan konular gündeme gelebilir. Daha fazlası için Mini Seans alabilirsiniz.


Yay Burçları Oğlak Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Bu yeniay zamanında para konuları öne çıkacak. Özellikle çalışma hayatınızda yaşanacak bir değişim sizin için daha destekleyici olabilir. Burada atacağınız adımlar size maaş harici alacağınız bir gelir yaratabilir; prim, ödenek ya da şirketinizin verdiği ek destekler gündeme gelebilir. Veya gelirlerinizde değişimler bazı kredileri kapatmanıza da destek olabilir. Ancak Venüs 'ün hala retro olduğunu unutmayın. Bu süreçte önemli yatırımlar yapmak iyi olmayabilir. Ciddi yatırımlar için Şubat ayını beklemekte fayda var. Daha fazlası için Mini Seans alabilirsiniz.


Oğlak Burçları Oğlak Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Bu yeniay sizin için oldukça önemli. Burcunuzda hem bir Venüs retrosu hem de bir yeniay yaşıyorsunuz. Hem fiziksel görünümünüz özen istiyor hem de ilişkileriniz. Önemli yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bir süredir devam eden ve sürüncemede kalmış bir ilişki ya da ortaklık konusunda artık daha kararlı olabilirsiniz. Belki eski bir birliktelik gündeme gelebilir. Görünümünüzde radikal değişikliklerden uzak durmanızda fayda var. Aşk hayatınızla ilgili sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eğer riskli yatırımlarınız varsa bu süreçte ani yön değişikliklerinden kaçınmakta fayda var. Daha fazlası için Mini Seans alabilirsiniz.


Kova Burçları Oğlak Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Gizli ilişkiler ve ortaklıklar konusunda dikkatli olun. Venüs hala retro ve bu da ilişkiler konusunda bazı riskler getiriyor. Özellikle ev ve ailenizle olan ilişkilerinizde sarsıcı değişimlere yol açabilir. Eğer bir iş ortaklığınız varsa belki onun kariyer hayatında ortaklığınızı etkileyecek önemli bir değişim gündeme gelebilir. Sağlığınıza da bu ay dikkat etmenizde fayda var. Dinlenebilir veya bir süre evden çalışmak durumunda kalabilirsiniz. Bu ay ağırlıklı konunuz sağlık ve çalışma hayatınız olacak. Daha fazlası için Mini Seans alabilirsiniz.


Balık Burçları

Sosyal yaşamınızda önemli bir başlangıç gündeme gelebilir. Jupiter burcunuza geçiş yaptığı için zaten şanslı bir sürece girdiniz. Bir eğitim ya da sürpriz bir yolculuk nedeniyle yeni bir çevreye giriş yapabilirsiniz. Veya daha önceden tanıdığınız bir çevreye geri dönebilirsiniz bir süre için. Tüm bunlar önünüzde önemli fırsatları çıkarabilir. Bu nedenle bu yeniay zamanında karşınıza çıkanları iyi değerlendirin. Elbette Venüs hala retro olduğu için yeni bir ilişki ya da ortaklık için beklemede kalmakta fayda var. Şubat sonrasında ilişkiler açısından daha olumlu koşullar meydana geliyor. Daha fazlası için Mini Seans alabilirsiniz.


Yeni eğitimler için kayıtlar açılmıştır. https://www.astrokronos.com



Bu yeniayın bireysel haritalara etkisini yorumlayacağımız Yeniay / Dolunay buluşması için kayıtlar dolmak üzere. Etkinlikler sayfasından kayıt olabilir veya Kronos WEB 101 üyeliği alarak seminerlere ücretsiz katılma hakkı kazanabilirsiniz.


Oğlak Yeniay videosunu youtube üzerinden izleyebilirsiniz.







Bunlar da ilginizi çekebilir;



Yeniay Dolunay haritalarını kendi başınıza yorumlamayı öğrenmek isterseniz Yeniay Dolunay programını alabilirsiniz. Eğer hiç astroloji bilmiyorsanız, Kendim İçin Astroloji eğitimi alabilirsiniz.





bottom of page