top of page
© Copyright by astrokronos
astrokronos takvim.jpg

19 Aralık 2021 - İkizler Burcunda Dolunay

19 Aralık tarihinde İkizler burcunun 27° 'sinde bir dolunay yaşayacağız. Bu dolunay özellikle önemli. 4 Aralık tarihinde gerçekleşecek olan yeniay bir güneş tutulması. İkizler Yay aksında son bir buçuk senedir devam eden tutulma serisini bu yeniay / dolunay döngüsü ile tamamlıyoruz. Hayatımızdaki önemli bir döngünün artık sonuna geliyoruz. Bu bazı önemli değişimleri hayatımıza getirdi.


İkizler Yay aksında gerçekleşen tutulma serisini buradan okuyabilirsiniz. Son güneş tutulması ile ilgili burç yorumlarına bu yazıdan ulaşabilirsiniz.


Aşağıda dolunay haritasını görebilirsiniz. Jüpiterden aldığı destek oldukça iyimser bir hava yaratıyor.


Bu dolunayın bireysel haritalara etkisini yorumlayacağımız Yeniay / Dolunay buluşması için kayıtlar dolmak üzere. Etkinlikler sayfasından kayıt olabilir veya Kronos WEB 101 üyeliği alarak seminerlere ücretsiz katılma hakkı kazanabilirsiniz.



2022 Astroloji Seminerine katılarak siz de sorularınızı iletebilirsiniz. Katılımcı haritaları üzerinden de seminerin 2. bölümünde yorumlar yapılacaktır.





Burcunuza etkisini okurken güneş ve yükselen burcunuza göre okuyabilirsiniz.


İkizler burcunda gerçekleşecek olan dolunayda 4 Aralık tarihinde attığımız adımların ilk sonuçlarını göreceğiz. Bu dolunay Jüpiter den aldığı destek nedeniyle olumlu etkiler barındırıyor. Özellikle eğitim, iletişim ve yayıncılık konusunda pozitif etkilere sahip. Aynı gün Venüs retrosu başlayacak. Bu nedenle bu dolunay zamanında ilişki ve ortaklıklar konusunda karar alırken temkinli olmakta fayda var.


Koç burçları bu dolunayı eğitim ve iletişim alanlarında yaşıyorlar. Yakın çevre, kardeşler ve kuzenler, iletişim konularında arkadaşlarından destek alabilirler. Bir meslek grubu ya da derneğin düzenlediği bir etkinlik gündeme gelebilir. Sosyal çevrelerinden gelebilecek her türlü destek konusunda işbirliğine açık olmakta fayda var. İlişkiler ve ortaklıklar açısından ise bu süreçte ani kararlar almamakta fayda var. Daha fazlası için Mini Seans alabilirsiniz. Şimdi indirimde.


Boğa burçları bu dolunay zamanında finansal olarak rahatlayabilirler. Geçtiğimiz yeniay zamanında kredi, prim, sigorta ya da miras konusunda bir adım atmışsanız şimdi olumlu dönüşler alabilirsiniz. Özellikle işinizle ilgili konularda da destek alabileceğiniz bir zamandasınız. Belki bir maaş iyileştirmesi, gecikmiş bir maaş düzenlemesinin yapılması, yönetim kademesinden gelecek bir destek bu süreçte sizi rahatlatacaktır. Daha fazlası için Mini Seans alabilirsiniz. Şimdi indirimde.


İkizler burçları için bu dolunay zamanında ilişkiler konusunda önemli adımlar atabilirler. Özellikle geçtiğimiz tutulmada bazı ilişki krizleri yaşamışsanız eşin ya da ortağın yakın çevresinden, uzaktaki kişilerden gelebilecek desteklere açık olun. Bu zaman aralığında eğer davalarla ilgili sorunlar yaşıyorsanız yasal olarak avantaj elde edebileceğiniz bir sürece adım atabilirsiniz. Bu süreçte mümkünse avukat ya da danışmanlarınızı değiştirmeyin. Daha fazlası için Mini Seans alabilirsiniz. Şimdi indirimde.


Yengeç burçları için bu dolunay zamanında sağlık konuları öne çıkacaktır. Sağlığınız için harcamalar yapmak da olasıdır. Kredi, vergi, sigorta gibi konularda destekler bulabilirsiniz. Bir süre uzaklaşmak, tatil yapmak da bu zaman aralığında iyi gelebilir. Ailenizle olan ilişkilerin de bu süreçte hassas olduğunun farkında olun. Geçici bir süre için farklı bir şehre gitmek de olasıdır. Daha fazlası için Mini Seans alabilirsiniz. Şimdi indirimde.


Aslan burçları bu dolunay zamanında arkadaş çevreniz ve sosyal yaşamınız öne çıkacaktır. Eşiniz ya da partnerinizden destek alabilirsiniz. Bir arkadaşınızla gireceğiniz ortaklık da bu dolunayın konusu olabilir. İş arkadaşlarınızla olan ilişkiler bu dolunay sonrasında biraz aksayabilir. Onlardan destek almakta zorlanabilirsiniz. Bu sürecin geçici olduğunun farkında olun. Bir süre işe ara vermek de olasılıklar arasındadır. Daha fazlası için Mini Seans alabilirsiniz. Şimdi indirimde.


Başak burçları bu dolunay zamanında kariyerleri ile ilgili önemli bir aşamaya gelebilirler. Belki bir iş için taşınmak zorunda kalmış olabilirsiniz. Bu süreçte çalıştığınız firma büyümüş, yanınızda çalışan personel sayısı artmış ya da daha büyük bir ofise geçiş yapmış olabilirsiniz. Bu şanslı süreci iyi değerlendirin. Çocuklarınızla ilişkileriniz bu dolunay sonrasında sekteye uğrayabilir. Veya yeni başladığınız bir ilişkiniz varsa bu dolunaydan hemen sonra bir bekleme süreci yaşanabilir. Daha fazlası için Mini Seans alabilirsiniz. Şimdi indirimde.


Terazi burçları bu dolunay zamanında bir eğitimi tamamlayabilirler. Belki bir yolculuk planı yapmış olabilirsiniz. Veya yurtdışı ile ilgili konularda beklediğiniz bir süreç varsa bu konuda olumlu yanıtlar alabilirsiniz. Özellikle çocuklar ya da aşk hayatınızla ilgili güzel gelişmeler yakalama şansınız var. Dolunaydan hemen sonra ailenizle olan ilişkileriniz biraz hassas olabilir. Belki de geçici bir yer değişikliği gündeme gelebilir. Daha fazlası için Mini Seans alabilirsiniz. Şimdi indirimde.


Akrep burçları için maddi konuların öne çıkacağı bir dolunay yaşanacak. Kredi, sigorta, ödeme ve vergi gibi konuların netlik kazanacağı bir dolunay olacaktır. Ailenizden gelebilecek destekler bu süreci rahatlatabilir. Ev almak için kredi çekmek, yer değişikliği sonrasında olabilecek masraflar da diğer olasılıklardır. Yakın çevre, kardeş ve kuzenlerinizle olan ilişkiniz dolunay sonrasında hassas bir sürece geçiş yapabilir. Bu sürecin geçici olduğunun farkında olun. Daha fazlası için Mini Seans alabilirsiniz. Şimdi indirimde.


Yay burçları son 1,5 senedir ilişkiler konusuda hassas bir süreçten geçiş yapıyorsunuz. Bu dolunay zamanında önemli bir aşamaya geçebilirsiniz. Eğer bir süredir sorunlu bir birlikteliğiniz varsa bu dolunay zamanında sorunları çözmek için destekler bulabilirsiniz. Kardeşlerinizden ve yakın çevrenizden destekler alabilirsiniz. Ayrıca bu süreçte eğitim ve yolculuklar sizin için destekleyici olabilir. Maddi konularda ise dolunay sonrasında bir gerileme ve gecikme sözkonusu olabilir. Bu nedenle yapacağınız harcamalar konusunda temkinli olun. gereksiz harcamalar yapabilirsiniz. Daha fazlası için Mini Seans alabilirsiniz. Şimdi indirimde.


Oğlak burçları için iş hayatlarına önemli gelişmeler yaşayacakları bir dolunay olacak. Geçtiğimiz süreçte oldukça yoğun bir çalışma hayatları oldu. Bu son dolunay ile bunun karşılığını maddi olarak alabilirler. Bir maaş iyileştirmesi bu süreçte çok olasıdır. Ya da çalıştığınız firmanın sunduğu destekler artacaktır. Bu dolunay sonrasında fiziksel görünüşümüzle ilgili bir değişimden kaçınmakta fayda var. İlişkiler konusunda Şubat ayına kadar ani kararlar vermek iyi bir fikir olmayabilir. Daha fazlası için Mini Seans alabilirsiniz. Şimdi indirimde.


Kova burçları bu dolunay zamanında çocukları ile ilgili konularda olumlu sonuçlar alabilirler. Aşk hayatları konusunda da bu dolunay zamanında aslında şanslılar. Her nekadar Satürn nedeniyle genel bir zorluk yaşıyor olsalar da bu dolunayda bu sorunları çözmek için gerekli desteği bulabilecekler. Gizli ilişkiler konusunda ise temkinli olmaları gereken bir sürece geçiş yapıyorlar. Daha fazlası için Mini Seans alabilirsiniz. Şimdi indirimde.


Balık burçları bu dolunay zamanında iş nedeniyle bir yer değişimine gidebilirler. Belki bir süredir çalışma hayatları ile ilgili sıkıntılardan bunalmış olabilirler. Aslında şansları dönmek üzere. Bu süreçte bir süre yalnız kalmak ve dinlenmek isteyebilirsiniz. Uzun soluklu tatiller, inzivalar bu süreçte karşınıza çıkabilecek olasılıklar arasında. Geçici bir süre için eski bir çevreye geri dönüş, eski arkadaşlarla tekrar bir araya gelmek de bu süreçte olasıdır. Daha fazlası için Mini Seans alabilirsiniz. Şimdi indirimde.




bottom of page