top of page
© Copyright by astrokronos
astrokronos takvim.jpg

1 Åžubat 2022 Kova Burcunda Yeniay

1 Åžubat Kova Burcunda Yeniay

Yeniay Mars günü Mars saatinde gerçekleşiyor ve Mars Oğlak burcunda yolculuğuna yeni başladı. Uzun vadeli hedefler yapmak için oldukça destekleyici zamanlardan geçiş yapıyoruz. Ancak Yeniaya eşlik eden bir Satürn var. Bu nedenle aslında önümüzde aşmamız gereken bazı engeller olduğunu söyleyebiliriz. Atacağınız adımlarda herşey hızlıca ilerlemeyebilir. Bu nedenle planlı gitmekte fayda var.

Kova yeniayları genelde sürprizlere açıktır. Yeniaya kare açı yapan Uranüs de bu etkiyi arttırıyor. Elektrik kesintileri, hava sıcaklıklarındaki düşüş bu yeniayın ana konuları arasında olabilir. Türkiye bu derecelere yakın bir noktada yeni bir döngüye başlıyor. 14 Şubat sonrası Türkiye açısından yeni bir döneme başlıyoruz. Şuan Satürn nedeniyle de oldukça zorlu bir döngünün içindeyiz. Bu yeniay zamanında atılan adımların önümüzdeki 2,5 seneye damgasını vuracağını söyleyebiliriz.

Bireysel yaşamlarımızda ise teknolojik konularda bazı önemli adımlar atabilirsiniz. Ancak Satürn nedeniyle bu sürecin iyi bir planlama gerektirdiğini unutmayın. Bazı zorunlu değişimleri yapmak için harekete geçebilirsiniz. Sabır ve dayanıklılık gerektirebilir. Satürn 'ün Kova burcunda yolculuğuna 2020 yılında başladı. Bu geçişin ana etkilerini görebileceğimiz bir yeniayla karşı karşıyayız. Satürn Kova transitini yazısını tekrar okumak faydalı olabilir. https://www.astrokronos.com/post/sat%C3%BCrn-kova-burcunda-2020-2023


16 Şubat tarihinde Aslan dolunayı gerçekleşecek. Bu yeniay zamanında atılan adımların sonuçlarını gözleyeceğiz. Bu dolunay önemli çünkü 19 Kasım tarihinde gerçekleşen ay tutulmasını tekrar gündeme taşıyacak.



1 Şubat Kova Burcunda Yeniay Burç Yorumları

Koç Burçları Kova Yeniayında Nasıl Etkilenecek?

Koç Burçları bu dönemde maddi konularda önemli testlerden geçiyorsunuz. Bu yeniay zamanında gelecek planları için önemli adımlar atabilirsiniz. Yeni bir sosyal çevreye giriş yapabilirsiniz. Bu belki bir iş nedeniyle de olabilir. Belki bazı harcamalar yapmanız gerekebilir. 19 Kasım tarihinde attığınız adımları anımsayın. Tutulma zamanında hangi konular gündeme gelmişse şimdi bu konularla ilgili önemli bir başlangıcın kıyısında duruyorsunuz. Gelecek planlarınızın değiştiği, maddi konularla ilgili önemli kararlar verdiğiniz bir seneden geçiş yapıyorsunuz. Daha fazlası için Mini Seans alabilirsiniz.


Boğa Burçları Kova Yeniayında Nasıl Etkilenecek?

Burcunuzda devam eden Uranüs transiti nedeniyle hayatınızda önemli değişimler gerçekleşiyor. Bu yeniay zamanında kariyerinizle ilgili önemli bir başlangıç yapıyorsunuz. Bu başlangıç peşinde bazı sorumlulukları da getirebilir. Üst yönetimden gelebilecek eleştiri ve şikayetler için çözüm önerileriniz hazır olsun. Sizden bazı değişiklikler yapmanız istenebilir. Belki bir süre online çalışmaya geçiş yapabilirsiniz. Uzaktan çalışma ile ilgili bazı yeni adımlar da bu süreçte gündeme gelebilir. 19 Kasım tarihinde attığınız adımları anımsayın. Bu konular şimdi tekrar gündeminizi meşgul edebilir. Özellikle ilişkiler, davalar ve taşınma konuları bu yıl sıklıkla önünüze çıkacak. Daha fazlası için Mini Seans alabilirsiniz.


İkizler Burçları Kova Yeniayında Nasıl Etkilenecek?

Bir eğitimi tamamlama sürecine girebilirsiniz. Belki de bazı eğitimlerde ertelemeler ya da aksaklıklar gündeme gelebilir. Veya uzun soluklu bir eğitime başlayabilirsiniz. Zorunlu bir seyahat de yapmanız gerekebilir. Bu süreçte sizin kontrolünüzde olmayan sürpriz gelişmeler hayatınızı oldukça etkiliyor. 19 Kasım tarihinde hangi adımları attınız? Eşinizin ya da ortağınızın kariyeri ile ilgili önemli değişimler yaşanmış olabilir. Özellikle eşinizin iş hayatı, sizin çalışma koşullarınız, sağlığınız bu yıl ana konularınızdan birisi olacak. Daha fazlası için Mini Seans alabilirsiniz.


Yengeç Burçları Kova Yeniayında Nasıl Etkilenecek?

Maddi konularda önemli kararlar almanız gereken bir yeniay yaşayacaksınız. Özellikle vergi, kredi, sigorta gibi konularda bazı adımlar atabilirsiniz. Bu süreçte özellikle arkadaşlarınızla ilgili sürpriz gelişmeler sizi bazı yeni adımlar atmaya itebilir. Bu da dolunay zamanında maddi olarak bir sonuç olarak netlik kazanacaktır. Satürn 2020 yılından beri sizi finansal konularda test ediyor. Bu yeniay zamanında belki de bu konuda yaşanan aksaklıklar ya da gecikmelerle ilgili önemli bir adım atabilirsiniz. 19 Kasım tarihinde aldığınız kararları anımsamaya çalışın. Bu kararlarla ilgili önemli bir adım atmanız gerekebilir. Daha fazlası için Mini Seans alabilirsiniz.



Aslan Burçları Kova Yeniayında Nasıl Etkilenecek?

İlişkilerle ilgili yeni bir faza geçiş yapıyorsunuz. Bu ay içinde başlayacak olan ilişkilerde bazı zorluklar yaşanabilir. Belki partnerle aranızda bir mesafe olabilir. Ya da halihazırda karşınıza çıkan partner kendi hayatında zorlu bir süreçten geçiyor olabilir. Sorunlu birliktelikler konusunda ise bitirme kararı almaya çok yakın olabilirsiniz. Yeniayda hala merkür 'ün retro olduğunu unutmayın ve önemli kararları 4 Şubat sonrasına bırakın. 19 Kasım tarihinde ay tutulmasında gündeminizi meşgul eden konuları anımsamaya çalışın. Bir iş nedeniyle taşınma planı yapıyor olabilirsiniz. Veya kariyerinizle ilgili önemli bir virajdan geçiş yapıyor olabilirsiniz. Konu her ne olursa olsun bu yeniay zamanında ilişkileriniz bu süreçten etkileniyor olacak. Daha fazlası için Mini Seans alabilirsiniz.


Başak Burçları Kova Yeniayında Nasıl Etkilenecek?

Bu yıl özellikle sağlık ve çalışma koşullarınızı düzenlemeye çalışıyor olabilirsiniz. Bu yeniayda ise iş yerinizde bazı teknik yenilikler yapmak zorunda kalabilirsiniz. Belki sürpriz bir eğitim ya da yolculuk da gündeme gelebilir. Tüm bunlar işinizdeki sorumluluklarınızla çakışabilir. Sağlığınıza dikkat etmek, yeni bir beslenme düzeni bu yeniay zamanında daha fazla öncelikli olacaktır. Bu süreçte belki işinizle ilgili bitirmeniz gereken konular olabilir. Belki bir süre işe ara verebilirsiniz. Merkür 'ün halen retro olduğunu unutmayın. Teknik yenilikler için 4 Şubat sonrasını beklemekte fayda var. Daha fazlası için Mini Seans alabilirsiniz.


Terazi Burçları Kova Yeniayında Nasıl Etkilenecek?

Çocuklarınızla ilgili yeni sorumluluklar gündeme gelebilir. Belki tatil nedeniyle onlarla daha fazla ilgilenmeniz gereken bir aya girmiş olabilirsiniz. Belki de sürpriz masraflar gündeme gelebilir. Finansal konularda önemli bir aydan geçiş yapıyorsunuz. Haliyle bu yıl özellikle masrafların arttığını unutmayın. Bir bütçe yapmak, zaruri olmayan harcamalarda kısıntılara gitmekte fayda var. Miras, ek gelirler veya eşin gelirleri bu süreçte sizin açınızdan daha destekleyici. 19 Kasım tarihindeki tutulmada karşınıza çıkan konular size maddi olarak nasıl bir süreçten geçeceğinize dair bir fikir verebilir. Daha fazlası için Mini Seans alabilirsiniz.


Akrep Burçları Kova Yeniayında Nasıl Etkilenecek?

Akrep burçları bu yeniay zamanında ev aile ve yerleşim konusunda önemli adımlar atabilirsiniz. Ev elektroniklerinde bazı aksaklıklar varsa bunlarla ilgilenmeniz gerekebilir. Zorunlu bir yer değişimi, evle ilgili sorumluluklar, evden çalışma veya iş için bir yer değişimi bu yeniayın konuları arasında olabilir. Ortak işlerle ilgili konularda sürpriz gelişmelere ise hazır olun. Eşin ya da ortağın kariyerinde bazı zorluklar yaşanabilir. 19 Kasımda bir Ay tutulması gerçekleşti. Boğa Akrep aksındaki ilk tutulmayı bu tarihte yaşadık. Önümüzdeki 1,5 seneye damgasını vuracak bu tutulmalar sizin için oldukça önemli. Benzer konular bu yeniay zamanında tekrar gündeminize gelecek. Blogda tutulmalarla ilgili daha detaylı bir yazı mevcut. Daha fazlası için Mini Seans alabilirsiniz.


Yay Burçları Kova Yeniayında Nasıl Etkilenecek?

Yay burçları bu yeniaydan fayda sağlayabilecek gruptasınız. Bir eğitim ya da yolculuk fırsatı yakalayabilirsiniz. Ancak iş yerinizde değişim devam ediyor. İş arkadaşlarınızda istifalar son yıllarda artmış olabilir. Bu nedenle yolculuk planlarınız işteki değişim nedeniyle aksayabilir. Belki işinizle ilgili bir eğitime katılabilirsiniz. Online platformlardan alınacak bir eğitim bu süreçte çok daha destekleyici olabilir. Kardeş, kuzen ve yakın çevrenizle ilgili bazı önemli konular da bu yeniay zamanında gündeminizde olacak. 19 Kasım tarihinde bir tutulma yaşadık. Bu tutulma zamanında iş yerinizde veya ofisinizde yaşanan değişimleri anımsamaya çalışın. Benzer konular tekrar gündeme gelebilir. Daha fazlası için Mini Seans alabilirsiniz.


Oğlak Burçları Kova Yeniayında Nasıl Etkilenecek?

Oğlak burçları için maddi konuların öne çıkacağı bir yeniay olacak. Bu süreçte arkadaş aşk hayatınızla ilgili sürpriz gelişmeler de gündeminizi meşgul edebilir. Bir süredir maddi konularda gelir gider dengenizi kurmakta zorlanıyor olabilirsiniz. Şimdi bununla ilgili bir çözüm fırsatı yakalayabilirsiniz. 19 Kasım tarihinde bir ay tutulması yaşadık. Özellikle sosyal çevrenizle ilgili önemli kararlar almış olabilirsiniz. Bu yeniay zamanında sosyal hayatınız yine mercek altında. Belki de bir çevre değişimini gerektirecek bir iş değişikliği bu süreçte gündeme gelebilir. Daha fazlası için Mini Seans alabilirsiniz.


Kova Burçları Kova Yeniayında Nasıl Etkilenecek?

Kova burçları burcunuzda bir yeniay gerçekleşiyor. Sizin için önemli başlangıçlar zamanı. Ancak bu süreçte fiziksel sağlığınız özen istiyor. 2020 yılından beri Satürn burcunuzda hareket ediyor. Bu nedenle aslında bedeninize iyi bakmak zorunda olduğunuz bir süreçten geçiş yapıyorsunuz. Önemli kararlar verebilir ve uzun vadeli planlar için harekete geçebilirsiniz. Ev, aile ve yerleşimle ilgili sürpriz gelişmeler sizleri önemli kararlar almaya itebilir. Belki bir iş değişikliği nedeniyle yer değişikliği yapabilirsiniz. 19 Kasım tarihinde bir ay tutulması yaşadık. Bu tarih civarında aldığınız kararları anımsamaya çalışın. Şimdi bu konular tekrar gündeminizi meşgul edebilir. Daha fazlası için Mini Seans alabilirsiniz.


Balık Burçları Kova Yeniayında Nasıl Etkilenecek?

Bu yılın en şanslı burçları arasındasınız. Yine de bu yeniay zamanında kendinize dikkat etmekte fayda var. Bu süreçte biraz evde kalmanız gerekebilir. Pandeminin yoğun olduğu bu süreçte sosyal yaşantımız zaten kısıtlanmış durumda. Ancak bu ay bu etkiyi biraz daha fazla hissedebilirsiniz. Bir inzivaya katılabilir veya kafanızı dinlemek için bir tatile çıkabilirsiniz. Eşinizin ya da ortağınızın iş hayatı bu ay gündeminizi meşgul eden diğer konular olacak. Bu yeniay zamanı 19 Kasım tarihinde yaşadığımız tutulmayı tekrar gündemimize taşıyor. Dönüp o tarih civarında hangi kararları aldığınızı anımsayın. Sürpriz bir yolculuk ya da haber tüm gündeminizi değiştirebilir. Belki katılacağınız bir eğitim online yapılmak zorunda kalabilir. Daha fazlası için Mini Seans alabilirsiniz.


Yeni eğitimler için kayıtlar açılmıştır. Astroloji Eğitimleri için etkinlikler sayfası üzerinden kayıt yaptırabilirsiniz.


Yeniay ve dolunayların bireysel haritalara etkisini yorumlayacağımız Yeniay / Dolunay buluşması için kayıtlar dolmak üzere. Etkinlikler sayfasından kayıt olabilir veya Kronos WEB 101 üyeliği alarak seminerlere ücretsiz katılma hakkı kazanabilirsiniz.


Bunlar da İlginizi Çekebilir;


Yeniay Dolunay haritalarını kendi başınıza yorumlamayı öğrenmek isterseniz Yeniay Dolunay programını alabilirsiniz. Eğer hiç astroloji bilmiyorsanız, Kendim İçin Astroloji eğitimi alabilirsiniz.


bottom of page