top of page
© Copyright by astrokronos
astrokronos takvim.jpg

20 Mart 2022 Ekinoks - Astrolojik Yeniyıl

2022 Yılı Nasıl Geçecek?

Güneşin Koç burcuna geçişi yani bahar ekinoksu sadece astrolojide değil tüm kadim öğretilerde kutlanmıştır. Koç burcu Zodyak içinde ilk burçtur. Bu nedenle de her zaman yeni başlangıçları anlatır. Bu nedenle de 20 Mart aslında astrolojik bir yeni yıldır.



Her sene bulunduğumuz bölge için Güneşin Koç burcuna geçtiği ana göre bir harita çıkarır ve bunu önümüzdeki bir yıllık süreç için yorumlarız.

Bu yıl Türkiye haritasında Başak burcu yükseliyor. Sağlık, sağlık sektörü, hizmet sektörü, çalışma hayatı hep ön planda olacak. Burası aslında Türkiye 'nin topraklarını, sınır bütünlüğünü anlatan bir alan. Bu nedenle aslında topraklarımız da bu sene önemli bir gündem maddesi olacak.

Halkın genel durumunun maalesef iyi olduğunu söylemek zor. Özellikle ekonomik konularda kritik bir noktada olduğunu ve şartların değişmeye yakın olduğunu söyleyebiliriz.

Diğer ülkelerle yapılacak siyasi ve ticari ilişkiler artacaktır. Yurtdışına göçler artabilir. Özellikle iletişim alanında yapılacak anlaşmalar önemli olabilir. Yollar, deniz trafiği, doğalgaz anlaşmaları öne çıkabilir.


Borsa bu yıl sürprizlere açık bir sene yaşayabilir. Özellikle otomotiv firmaları, teknoloji firmaları, savunma sanayi dikkat çekecek alanlar arasında. Bununla birlikte kozmetik, kadınlara yönelik ürünler, mücevherat, tekstil sektörü de gündemi meşgul edecektir.

Sanat dünyası için de önemli bir sene olacaktır. Özellikle Netflix ve benzeri platformlarda bu yıl sesini duyuran önemli projeler çıkabilir. Sanat dünyasında aynı zamanda iflaslar da konuşulabilir. Ya da bazıları sert eleştirilere maruz kalabilirler.

Aynı şekilde spor camiasından da şaşırtıcı haberler duyabiliriz. Önemli cezalar ya da maddi yaptırımlar gündeme gelebilir.

Bireysel olarak doğum gününüzde yıllık analiz alarak siz de önünüzdeki bir yılda karşınıza çıkacak önemli fırsatları ve riskleri öğrenebilirsiniz.

2022 Yılı Burç Yorumları ile genel bir fikir edinebilirsiniz. Ancak her zaman söylediğimiz gibi, bireysel harita üzerinden alınan yorumlar nokta vuruşu olur.


Bunlar da ilginizi çekebilir;

bottom of page