top of page
© Copyright by astrokronos
astrokronos takvim.jpg

Temel/Orta/İleri Seviye Astroloji


Astroloji eğitimi ile ilgili çok fazla soru alıyorum. Yakında bununla ilgili bir yazı paylaşacağım. Ancak şimdilik astroloji öğrencilerine ve meraklılarına kolaylık olması adına sitedeki yazıları üç gruba ayırdım. Her yazının üzerinde kategori olarak belirtilen bölümlerde bunları görebileceksiniz.


Temel Seviye Astroloji: Astrolojiye yeni merak saranlar ya da astroloji eğitiminin ilk yılında olanlar bu kategorideki yazılardan faydalanabilirler.

Orta Seviye Astroloji: Artık temel bilgileri öğrenmiş astroloji öğrencilerinin haritada daha spesifik yorumlar yapabileceği düşünülür. Bu denenle kariyer / ilişki / sağlık / eğitim gibi konularda göstergeleri detaylı inceleme süreçleri başlar. Bu aşama önemlidir, çünkü ileri seviye astrolojide öngörü yapabilmeniz için bu göstergeleri belirleyebiliyor olmanız gerekir. Bu bölümde ilginizi en çok çeken alan, ilerleyen süreçte uzmanlaşma konunuz olabilir.

İleri Seviye Astroloji: Bu seviye artık doğum haritasının ötesine geçmeye başladığınız alandır. Doğum haritasının türevlerini yorumlamaya burada başlarsınız. İlerletilmiş haritalar, dönüş haritaları, prenatal haritalar, ilişki analizleri için sinastri ya da kompozit haritalar gibi bir çok haritayı kullanmak durumundasınızdır. Ama tüm bu haritaların analizi her zaman doğum haritasına bağımlıdır. Çünkü o haritada potansiyel olarak varolmayan bir olasılığın gerçekleşmesini beklemeyiz. Bu nedenle temel ve orta seviye astroloji önemlidir. Bu noktaları kavramadan ileri teknikleri denemek başarı olasılığını düşürür.

Aşağıda şimdiye dek paylaşılan yazılardan bir kısmı var. Kategorilerden devamlı güncel yazıları takip edebilirsiniz.

Bu üç seviyenin önemli noktalarını biraraya getiren geleneksel astroloji eğitimini buradan inceleyebilirsiniz.



bottom of page