top of page
© Copyright by astrokronos
astrokronos takvim.jpg

Aralık 2021 Burç Yorumları


19 Aralık İkizler Burcunda Dolunay
19 Aralık İkizler Burcunda Dolunay

Koç Burçları, sizler için eğitim ve iletişim konularının daha fazla gündemde olduğu bir ay olacak. 4 Aralık tarihinde Yay burcunda son bir güneş tutulması yaşayacağız. Bu tutulma ile eğitim ve yolculuklar konusunda bir süreci tamamlamaya başlıyorsunuz. Bunun için 13 Aralık sonrasında daha fazla çabalamanız gerekebilir. 13 Aralık tarihi itibariyle iş hayatınız yoğunlaşmaya başlıyor. İletişim trafiğinin arttığını görebilirsiniz. 19 Aralık tarihinden sonra Venüs 40 gün boyunca Oğlak burcunda retro yapacak. İş ilişkileriniz, özellikle yönetim kademesi ile olan ilişkileriniz bu süreçte hassas olabilir. Eski çalışma arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Önemli anlaşma ve sözleşmeler gündeme gelirse maddi konularda dikkatli olun. Venüs retrosunun başladığı gün İkizler burcunda bir de dolunay yaşayacağız. Bu dolunay sizler açısından oldukça destekleyici. Özellikle arkadaş çevresinden gelebilecek desteklere hazır olun. 29 Aralık tarihinde ise Jüpiter Balık burcuna geçiş yapıyor. Mayıs 2022 tarihine kadar devam edecek olan şans ve fırsatlar sizi daha çok ruhsal konularda destekleyecektir. 2010 yılını anımsamaya çalışın. En çok hangi konularda şans ve fırsatlar yakaladınız? Kimler tarafından nasıl desteklendiniz? Daha fazlası için Mini Seans alabilirsiniz. Şimdi indirimde.


Boğa Burçları, sizler açısıdan maddi konuların daha fazla gündemde olduğu bir ay olacak. 4 Aralık tarihinde Yay burcunda bir güneş tutulması yaşayacağız. Bu tutulma ile maddi konularda bir süreci tamamlamaya başlıyorsunuz. Bu bir vergi, sigorta, prim ya da miras konusu olabilir. Son 1,5 senedir gelir gider dengesinde önemli iniş çıkışlar yaşanmış olabilir. Bu yolculuğun son virajını da bu ay alıyorsunuz. Önemli bir masraf yapabilir, yeni bir gelir kapısı yaratmak için bir adım daha atabilirsiniz. Bunun için 13 Aralık sonrasında daha fazla çabalamanız gerekebilir. 13 Aralık tarihi itibariyle aynı zamanda yolculukların da artması çok mümkün. Akademik hayatı devam edenler için sınav ya da evraksal süreçler artabilir. Uluslarası alanda çalışanlar için iletişim trafiği de artabilir. 19 Aralık tarihinde Venüs bu alanda retro hareketine başlayacak. Özellikle uluslarası konularda ilişkileriniz önemli testlerden geçebilir. Eğitmen ya da mentörlerinizle ilişkilerinizde zorlanabilirsiniz. Yasal konularda bu süreçte size önerilen anlaşmalara, avukatlarla yapacağınız görüşmelere dikkat edin. Venüsün retro hareketine başladığı 19 Aralıkta bir de dolunay yaşayacağız. Bu dolunay sizi daha çok maddi konularda destekleyecektir. Kariyerinizde olumlu gelişmeler, maaş artışları ya da yönetimden gelecek destekler olarak karşınıza çıkabilir. 29 Aralık sonrasında şans gezegeni Jüpiter burç değiştiriyor. Yeni bir sosyal çevreye girebilir, meslek odası ya da gruplar yoluyla önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Arkadaşlarınızdan gelecek desteklere karşı da hazırlıklı olun. Daha fazlası için Mini Seans alabilirsiniz. Şimdi indirimde.


İkizler Burçları, ilişkiler konusunda önemli kararlar alacağınız bir aya geçiş yapıyorsunuz. Son 1,5 senedir belki de eşinizden destek almakta zorlandınız. Şimdi ilişkiler konusunda bir tamamlanma sürecine geçiş yapmak üzeresiniz. Eğer taşınma ya da yer değişimi gündemde ise dolunay zamanında uzak bir mesafeye taşınmak durumunda kalabilirsiniz. 13 Aralık sonrasında gerçekleşecek taşınmalar yorucu olabilir. Bu süreçte aynı zamanda davalar ya da ilişki ve ortaklıklarda gerilimler de olasıdır. 13 Aralık sonrasında eşin kazancı ya da ortak gelirler konusunda iletişim trafiği artmaya başlıyor. 19 Aralık tarihinde maddi konuları ve ortaklıkları temsil eden Venüs geri hareket etmeye başlayacak. Bu geri hareket 40 gün sürecek. Bu nedenle özellikle vergi, sigorta, tazminat gibi konularda geçmişe dönük ödemeler gündeme gelebilir. Bu nedenle gözünüzden birşey kaçmamasına özen gösterin. İyi anlamda geçmişte alamadığınız bir borcu tahsil edebilirsiniz. 19 Aralıkta aynı zamanda bir de dolunay yaşayacağız. Bu dolunay sizi taşınma ya da ortaklıklar konusunda bazı kararlar almaya itebilir. Uzak bir yere yolculuk ya da yurtdışı ile ilgili fırsatla karşılaşabilirsiniz. 29 Aralık sonrasında Jüpiter Balık burcuna geçiş yapacak. Bu da size uzun bir süredir beklediğiniz kariyer sıçraması için bir fırsat tanıyacak. İyi değerlendirin. Daha fazlası için Mini Seans alabilirsiniz. Şimdi indirimde.


Yengeç Burçları, sağlık ve çalışma hayatınız konusunda önemli kararlar alacağınız bir aya geçiş yapıyorsunuz. Son 1,5 senedir çalışma hayatınızla ilgili devam eden süreç bu ay itibariyle netlik kazanıyor. Pandemiden etkilenen sektörler arasında olabilirsiniz. Veya iş yerinizde bir yaprak dökümü de gerçekleşmiş olabilir. Dolunay zamanında artık bu konuda bir netlik kazanabilirsiniz. Özellikle vergi, sigorta ya da primle ilgili bazı destekler karşınıza çıkabilir. 13 Aralık sonrasında çalışma hayatınız daha aktif olabilir. İletişim trafiği de bu tarih sonrasında hareketlenebilir. Sağlığınıza da bu süreçte dikkat etmenizde fayda var. 19 Aralık tarihinde ilişki ve ortaklıkları temsil eden Venüs geri hareket etmeye başlayacak. Üstelik de sizin ilişkiler arenanızda geri gidiyor olacak. Bu retro sürecinde ilişkiler konusunda önemli kararlar almamakta fayda var. 19 Aralık tarihinde aynı zamanda bir dolunay yaşayacağız. Bu dolunayda sizden gizlenen bazı konuları öğrenebilirsiniz. Eğer bir iş ortaklığınız varsa ortak gelirler konusunda destek de bulabileceğiniz bir dolunay olacaktır. 29 Aralık sonrasında ise Jupiter ‘in desteğini almaya başlıyorsunuz. Özellikle eğitim, yurtdışı ya da yasal konularda önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. İyi değerlendirin. Daha fazlası için Mini Seans alabilirsiniz. Şimdi indirimde.


Aslan Burçları, sosyal yaşamınızın hareketleneceği bir aya geçiş yapıyorsunuz. Çocuklar ya da aşk hayatınızla ilgili bir süredir devam eden belirsizliğin sonuna geliyoruz. 13 Aralık sonrasında bu konulara daha fazla enerji harcamanız gerekebilir. Aynı tarihte iş arkadaşlarınızla da iletişim trafiğiniz artacaktır. 19 Aralık tarihinde ilişkilerden sorumlu Venüs Oğlak burcunda geri hareketine başlayacak. İş arkadaşlarınızla ya da çalışanlarınızla olan ilişkileriniz bu süreçte daha hassas olacak. Belki bir süre iş hayatından uzaklaşabilirsiniz. Pandemiden etkilenen sektörler arasında iseniz muhtemelen bu tekrar bir ara verme sürecini de gösterebilir. Eski bir işe geri dönebilir veya eski iş arkadaşlarınızla kontaklarınız artabilir. 40 gün sürecek olan Venüs retrosu sürecinde iş değişikliği önerilmez. 19 Aralık tarihinde İkizler burcunda bir de dolunay yaşayacağız. Bu dolunay zamanında arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle ilgili önemli gelişmeler gündeme gelecektir. Eşiniz ya da ortağınızdan da bu süreçte önemli destekler alabilirsiniz. 29 Aralık sonrasında ise ortak kazançlarda artışlar, sigorta, prim ya da ek gelirler konusunda Mayıs ayına kadar devam edecek şans ve fırsatlar yakalayabilirsiniz. Daha fazlası için Mini Seans alabilirsiniz. Şimdi indirimde.


Başak Burçları, aile ve kariyer yaşamınızın hareketleneceği bir zamana geçiş yapıyorsunuz. Son 1,5 senedir devam eden ve kariyeriniz nedeniyle belki de ailenizle görüşmekte zorlandığınız bir süreçten geçiş yapıyor olabilirsiniz. Şimdi ev, aile ve yerleşim konusunda netlik kazanacağınız bir tutulma yaşayacaksınız. 13 Eylül itibariyle evinizle ya da ailenizle daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Aynı tarihlerde iletişim gezegeni Merkür de Oğlak burcuna geçiş yapacak. Çocuğunuzun eğitimi veya onunla olan iletişiminiz daha fazla artacaktır. 19 Aralık sonrasında 40 gün boyunca ilişkilerden sorumlu Venüs geri hareket edecek. Bu süreçte çocuğunuzla olan ilişkiniz bir parça aksayabilir. Belki bir müddet uzakta olmanız gerekebilir. Aşk hayatınızda da bu süreçte eski sevgililer tekrar gündeme gelebilir. Ancak bu zaman aralığında ilişkiler konusunda önemli kararlar almayı önermiyoruz. 19 Aralıkta bir de dolunay yaşayacağız. Bu dolunay kariyer konusunda bir netlik kazanmanızı sağlayacaktır. Yer değişikliğinin tetiklendiği bir iş değişimi bu süreçte olasıdır. 29 Aralık tarihinde ise şans gezegeni Jupiter Balık burcuna geçiş yapıyor. Mayıs ayına kadar da yolculuğuna burada devam edecek. İlişkiler konusunda şanslı olduğunuz bir seneye geçiş yapıyorsunuz. Yer değişikliği, taşınma da bir diğer olasılıktır. Daha fazlası için Mini Seans alabilirsiniz. Şimdi indirimde.


Terazi Burçları, sizler için eğitim ve iletişim konularının daha fazla gündemde olduğu bir ay olacak. Yakın çevreniz, kardeşler, yolculuklar konusunda bir sürecin son fazına giriş yapıyorsunuz. 13 Aralık sonrasında bu konular daha hareketli geçebilir. Yakın çevrenizle veya trafikte tartışmalardan uzak durmaya çalışın. Bu tarihten sonra ailenizle iletişiminiz daha fazla artmaya başlıyor. 19 Aralık sonrasında 40 gün sürecek olan Venüs retrosu da başlıyor. Ailenizle ilişkilerinizin hassas olacağı bir zamana geçiş yapıyorsunuz. Bu tarih civarıda ev dekorasyonu, eve masraf yapmak çok önerilmez. 19 Aralık tarihinde bir de dolunay yaşayacağız. Uzak yolculuklar, eğitim ve yurtdışı konusunda netlik kazanacağınız bir dolunay olacaktır. Çocuklar ve aşk hayatınızla ilgili de destekleyici etkileri olacaktır. 29 Aralık tarihinde ise Jüpiter Balık burcuna geçiş yapacak. Sizin için oldukça şanslı zamanlar başlıyor. Özellikle çalışma hayatında şanslı olacağınız bir zamana geçiş yapıyorsunuz. Bu Mayıs ayına kadar da böyle devam edecek. İş arkadaşlarınızdan deskteler alabilirsiniz. Çalıştığınız firma büyüyebilir. Yeni bir ofise taşınabilir veya daha büyük bir iş yerine geçiş yapabilirsiniz. Daha fazlası için Mini Seans alabilirsiniz. Şimdi indirimde.


Akrep Burçları, sizler açısıdan maddi konuların daha fazla gündemde olduğu bir ay olacak. 4 Aralık tarihinde Yay burcunda bir güneş tutulması yaşayacağız. Bu tutulma ile kazançlarınızla ilgili önemli bir başlangıç yapabilirsiniz. Özellikle uluslararası konularda hizmet veren bir alanda çalışıyorsanız. Son 1,5 senedir devam eden tutulmalar sizi gelir gider dengesi kurmaya itiyor. 13 Aralık sonrasında ise masraflarınızda artışlar olabilir. Aynı tarihte kardeşlerinizle ve yakın çevrenizle iletişiminiz artabilir. Burada bir Venüs retrosu olacak. 40 gün sürecek olan bu geçiş esnasında kardeşlerinizle ve yakın çevrenizle ilişkileriniz hassas olacaktır. Aynı tarihte İkizler burcunda bir de dolunay yaşayacağız. Ortak gelirler konusunda bir sonuç alacağınız bu dolunayda aileden de destek alabilirsiniz. 29 Aralık tarihinde Jupiter Balık burcuna geçiş yapacak. Mayıs ayına kadar şanslı bir sürece geçiş yapıyorsunuz. Bu süreçte aşk hayatı ya da çocuklarla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. İyi değerlendirin. Daha fazlası için Mini Seans alabilirsiniz. Şimdi indirimde.


Yay Burçları, ilişkiler konusunda önemli kararlar alacağınız bir aya geçiş yapıyorsunuz. Destek bulmakta zorlandığınız, kendinizden çok ödün verdiğiniz bir süreci geride bırakmak üzeresiniz. Şimdi bu yeniay zamanında önemli kararlar gündeme gelecek. Sizi hem ilişkiler hem de yer değişimi konusuna harekete geçirebilir. 13 Aralık sonrasında ise sağlığınıza özen göstermeniz gerekiyor. Kalça bölgesinde yaralanmalar, romatizma gibi ateşli rahatsızlıklar konusunda temkinli olmakta fayda var. Aynı tarihte ilerişim gezegeni Merkür Oğlak burcuna geçiş yapacak. Bu süreçte maddi konularda önemli anlaşmalar yapabilir, bazı evraklarla ilgilenmeniz gerekebilir, imzalar atabilirsiniz. 19 Aralık tarihinden sonra Venüs finansal yaşamınızı temsil eden alanda retro hareke başlayacak. Bu tarihte borç vermemek iyi olabilir. Eski borçlarınız, önceden alamadığınız paralar ise bu tarihte geri gelebilir. Aynı tarihte bir de dolunay yaşayacağız. Bu dolunay ile sözleşmeler, ilişki ve ortaklıklar, taşınmalar konusunda netlik kazanabilirsiniz. Yakın çevrenizden, kardeşinizden destek alabilirsiniz. Eğitimle ilgili de şans ve fırsatlar yakalamanız da olasıdır. 29 Aralık tarihinde Jupiter Balık burcuna geçiş yapacak ve Mayıs ayına kadar yolculuğuna devam edecektir. Ev, aile ve yerleşim konusunda şans ve fırsatlar yakalayabilirsiniz. İyi değerlendirin. Daha fazlası için Mini Seans alabilirsiniz. Şimdi indirimde.


Oğlak Burçları, iş hayatınızın yoğunlaştığı bir 1,5 sene geçirdiniz. Belki dinlenme fırsatı dahi yakalayamadınız. Şimdi bu ay biraz daha dinleneceğiniz, ruhsal yaşamınıza zaman ayırabileceğiniz bir ay geçireceksiniz. 13 Aralık sonrasında ise zihinsel olarak dinlenmekte zorlanabilirsiniz. Gizli düşmanlıklara karşı dikkatli olun. Aynı tarihlerde Merkür burcunuza geçiş yapacak. Eğitim, iletişim ve yolculuklar bu süreçte hız kazanmaya başlıyor. 19 Aralık tarihinde ise Venüs 40 gün boyunca burcunuzda geri hareket edecek. İlişki ve ortaklıklar konusunda hassas bir süreçten geçiş yapıyorsunuz. Bu dönemde ayrıca estetik konularda temkinli olmakta fayda var. 19 Aralık tarihinde bir de dolunay yaşayacağız. Çalışma arkadaşlarınız ya da iş yerinizle ilgili bir netlik kazanabilirsiniz. Son 1,5 senedir yaptığınız sıkı çalışma bir maaş artışıyla ödüllendirilebilir. 29 Aralık tarihinde ise Jupiter Balık burcuna geçiş yapacak. Kardeş, yakın çevre, yolculuk ve eğitim konularında şans ve fırsatlar yakalayabilirsiniz. İyi değerlendirin. Daha fazlası için Mini Seans alabilirsiniz. Şimdi indirimde.


Kova Burçları, sosyal hayatınızın öne çıktığı bir aya geçiş yapıyorsunuz. Son 1,5 senedir arkadaşlarınızdan uzak kalmış olabilirsiniz. Belki de pandemi nedeniyle bir süredir sosyal etkinliklerden uzak kaldınız. Eski arkadaşlarla bir araya gelmek, bir çevreden ayrılıp başka bir çevreye gitmek bu ay olasılıklar arasında. 13 Aralık sonrasında ise arkadaş çevrenizle bazı sürtüşmeler yaşanabilir. Ya da katılmanız gereken bazı zaruri etkinlikler olabilir. Aynı tarihlerde iletişim gezegeni Merkür Oğlak burcuna geçiş yapacak. Söylentilere, dedikodulara ve gizli düşmanlıklara karşı dikkatli olun. 19 Aralık tarihinde ilişkiler ve ortaklıklardan sorumlu Venüs Oğlak burcunda 40 gün sürecek bir geri harekete başlıyor. Bu süreçte gizli ilişki ve ortaklıklar konusunda dikkatli olun. 19 Aralık tarihinde bir de dolunay yaşayacağız. Bu dolunay aşk hayatınızla ilgili konularda bir netlik kazanmanızı sağlayacaktır. Şans ve fırsatların ayağınıza geleceği bu dolunayı iyi değerlendirin. 29 Aralık tarihinde Jüpiter Balık burcuna geçiş yapıyor. Maddi konularda şans ve fırsatların artacağı bu süreci iyi değerlendirin. Bu geçiş Mayıs ayına kadar devam edecek. İyi değerlendirin. Daha fazlası için Mini Seans alabilirsiniz. Şimdi indirimde.


Balık Burçları, kariyer hayatınızla ilgili önemli bir aya geçiş yapıyorsunuz. Belki geçtiğimiz sene pandemiden etkilenen sektörler arasında olabilirsiniz. Son virajdasınız. Bu süreçte evden çalışmak için yeni adımlar atmış olabilirsiniz. Bu ay bu konuda önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. 13 Aralık sonrasında iş hayatınızla ilgili yorucu bir sürece geçiş yapabilirsiniz. Aynı tarihlerde iletişim gezegeni Merkür sosyal yaşamınızı etkileyen alana geçiş yapıyor. Arkadaşlarınızla ya da farklı bir sosyal grupla iletişiminiz artabilir. Arkadaşlarınızla yolculuklara çıkabilirsiniz. 19 Aralık tarihinde ilişkilerden sorumlu Venüs 40 gün sürecek bir retro hareketine başlayacak. Bu retro sürecinde arkadaşlarınızla ilişkilerinizin hassas olacağı bir zamana geçiş yapıyorsunuz. Bu dönemde eski bir çevreye geri dönebilir veya eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Aynı tarihte bir de İkizler burcunda dolunay yaşayacağız. Bu da ev, yerleşim ve ailenizle ilgili konularda netlik kazanabilirsiniz. Bir dinlenme fırsatı yakalayabilirsiniz. Ruhsal bir eğitim alabilirsiniz. 29 Aralık sonrasında şans gezegeni Jupiter burcunuzda hareket etmeye başlayacak. Bu nedenle Mayıs ayına kadar şanslı olacağınız bir süreç başlayacak. İyi değerlendirin. Daha fazlası için Mini Seans alabilirsiniz. Şimdi indirimde.



Şu yazılar da ilginizi çekebilir;

bottom of page