top of page
© Copyright by astrokronos
astrokronos takvim.jpg

Merkür Retrosu Soruları




Merkür Retrosunda Danışanlarımdan ve Kronos Üyelerden gelen sorulara yanıtlar


1- iş görüşmesi için uygun mu?

Eski bir işe/firmaya/sektöre geri dönmek anlamına gelmiyorsa acele etmeyin. Size vaadedilen herşeyi yazılı bir teklif olarak isteyin. Görev tanımlarınızı, maaşınızı, kime bağlı çalışacağınızı ve departmanınızı netleştirin.


2- kendi isimi yapıyorum, çok iyi bir iş geldi ne yapalım?

Size işi anlatan kişinin herşeyi sizinle paylaştığından emin olun. Yazılı sözleşme söz konusu ise sizi bağlayan koşullar için çalıştığınız uzmanlardan ikinci görüş alın. Eğer teslim süresi için bir maddi yaptırım varsa teslim süresi için mümkün mertebe ileri bir tarih almaya çalışın. Merkür Retrosunda başlanan iş geç biter.


3- ev bulduk, alalım mi?

Yasal evraklara evin görünüşünden daha fazla dikkat edin. Retrodan sonra daha güzel bir evi daha ucuza görüp üzülmeyin, evin fiyatını iyi araştırın.


4- yeni personel alacağız ne yapalım?

Şirketiniz merkür retrosunda kurulmuşsa sorun yok. Eğer merkür düz harekette kurulmuşsa özellikle yönetici değişikliklerinde beklemede kalın. Görev devir teslimleri sorunlu olabilir. Yeni seçtiğiniz personel sizi yanıltabilir. Bir ayda hiç bir işiniz aksamaz, doğru personel için bekleyin.


5- eğitime başlanır mı?

Bireysel eğitimleri destekliyorum. Özellikle iletişim, düşünme teknikleri, yazarlık, diksiyon gibi merkür üzerine olan her eğitim faydalıdır.


6- evlenelim mi?

Çift düğün yapın. Merkür Retrosunda atılan her imza ikinci kez üzerinde düşünme gerektirecektir. Eğer iki kişiden birinin doğum haritasında merkür retro ise etki azalır.


7- iş yerinde görevim değişti, ne olacak?

Tekrar değişebilir ya da eski departmana geçiş yapabilirsiniz. Eğer seçim şansınız varsa olduğunuz yerde kalın. Yeni departman eskisinden de sorunlu olabilir.


8- yurtdışına çıkacağız ne yapalım?

Pasaport, cüzdan, evrak kaybetmemeye dikkat edin. Rezervasyonlar doğru mu yapıldı emin olun. Rötar olabilir, planlarınız esnek olsun. Valizler sizinle aynı uçakta olmayabilir, üzerinde iletişim bilgilerinizin olmasına dikkat edin. Kırılabilir ve kaybolabilir şeyler getirmeye çalışmayın.


9- telefon/bilgisayar çöktü yenisini almam lazım ne yapalım?

Yeni aldığınız marka ve firmanın kalite güvence/sigorta koşullarına bilgisayarın/telefonun estetiğinden daha fazla dikkat edin. Mümkünse geçici bir yatırım yapın, yüksek bir yatırım maliyeti ile sorunlu bir ekipman almayın.


Üyeler arasına katılarak her zaman bu soruları iletebilirsiniz. Kronos takvim sorularınızla güçleniyor.





Kronos üyelik sistemi için sayfayı ziyaret edebilirsiniz.


Bu yazılar da ilginizi çekebilir;

Haritanızı daha yakından tanımak için Kendim İçin Astroloji Eğitimi alabilirsiniz. Profesyonel astroloji eğitimi almak için Geleneksel Astroloji Eğitimine başlayabilirsiniz.


Eğer sizi nasıl etkileyeceğini merak ediyorsanız Yıllık Transit Analizi talep edebilirsiniz.


Güncel kampanyaları buradan takip edebilirsiniz.


bottom of page