top of page
© Copyright by astrokronos
astrokronos takvim.jpg

Satürn Uranüs Kare Açısının Burçlara Etkisi

Satürn ve Uranüs arasındaki açı 2021 yılına damgasını vuruyor. Bu açıyı ilk kez 17 Şubat tarihinde yaşadık. Zorunlu değişimler, teknolojik konularda mecburi düzenlemeler, finansal konularda yaptırım ve kurallar, iklim değişimi, havacılık şirketlerinde sorunlar, uçuşların kısıtlanması ya da kuralların belirlenmesi mümkündür.


Özgürlüklerin kurallara tabii olması gündeme gelebilir. Örneğin aşı olanlara tanınan hak ve özgürlükler bu açının etkisi ile daha fazla gündeme gelebilir.


Genel etkisi ile ilgili videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.





Burçlar bazında etkisi;


Koç burçları 2018 Mayıs ayından beri finansal konularda bir değişim sürecindesiniz. Bu değişim için şimdi zorunlu bazı adımlar atmak durumunda kalıyorsunuz. Belki çevrenizden gelen baskılar sizi değişime itiyor olabilir. Veya belki birileri ile birlikte hareket etmenizi gerektirecek konular olabilir. Belki de geçtiğimiz bu süreçte sosyal etkinliklerde yaşanan sorunlar sizi başka gelir kaynakları arayışına da itiyor olabilir. Sosyal çevre, arkadaşlar ve meslek grupları ile birlikte hareket etmek durumunda kalabilirsiniz. Değişime ve alternatiflere açık olun. Şubat ayında yaşanan konularda bir revizyon sürecine girebilirsiniz. Geri dönüp düzeltmeniz gereken adımlar olabilir. Veya o tarihte başlattığınız sürecin şimdi bir tekrarına hazırlanıyor olabilirsiniz.


Boğa burçları 2018 Mayıs ayından beri kendinizle ilgili önemli değişimlere imza attınız. Hem hayata olan bakışınız yenilendi hem de fiziksel olarak görümünüzü değiştirmeye başlamış olabilirsiniz. Ancak kariyerinizde artan sorumluluklar da sizin için bir stres nedeni olabilir. Kimi zaman sizi istifa etme noktasına da getirmiş olabilir. Eğer stresi iyi yönetebilirseniz iki sene sonra bunun ödülünü alabilirsiniz. Şimdi karşınıza çıkan beklenmedik fırsatları iyi değerlendirin. Değişime direnmemek, yeni teknolojileri öğrenmek sizin açınızdan önemli bir değişimi de beraberinde getirecektir.


Mini seans ile hem doğum haritanız hem de gelecekle ilgili sorularınıza yanıt bulabilirsiniz.




İkizler burçları 2018 Mayıs ayından beridir ruhsal anlamda bir uyanış yaşıyor olabilirsiniz. Aslında oldukça rasyonel bir bakış açısına sahip olmanıza rağmen mistik konularla ilgilenmeye başlamış olabilirsiniz. Belki farklı bir eğitim almaya başlamış olabilirsiniz. Zorlu ve uzun sürecek bir eğitime başlamış olabilirsiniz. Yurtdışı veya yasal konularda bazı zorluklar yaşıyor olabilirsiniz. Belki yeni bir dil öğrenmeye uğraşıyor olabilirsiniz. Aldığınız eğitim için bir tekrar süreciniz olabilir. Yeni bir seviyeye geçiyor olabilirsiniz.


Yengeç burçları 2018 Mayıs ayından beridir sosyal çevreniz değişmeye başlamış olabilir. Belki arkadaşlarınızla birlikte ortak bir iş ya da yatırım yapmış olabilirsiniz. Bu yıl özellikle arkadaşlarınızla maddi konularda önemli değişimler gündeme geliyor. Belki meslek gruplarıyla ya da dernek/gruplarla ilgili maddi konular gündeminizi meşgul edebilir. Geleceğiniz için yapacağınız yatırımlar da önemli olacaktır.


Aslan burçları 2018 Mayıs ayından beridir iş yaşamınızda önemli değişimler yaşamış olabilirsiniz. Şubat ayında sizi iş değişimine iten konular olmuşsa şimdi bunun ikinci fazına geçiş yapıyor olabilirsiniz. Satürn 2020 Mart ayından beri ilişki ve ortaklıklar konusunda sizi zorluyor. Tamam mı devam mı kararları verilebilir. Elbette yapılan sözleşmelerin de bağlayıcı olması çok mümkündür. Zaruri taşınmalar da bu süreçte olasıdır. İş nedeniyle yaşanan değişimler nedeniyle tüm bu konularda zaruri bazı adımlar atmak zorunda kalabilirsiniz.


Başak burçları 2018 Mayıs ayından beridir ani yolculuklar artmış olabilir. Belki de bir eğitime başlamış olabilirsiniz. İş nedeniyle yeni şeyler öğrenmek zorunda kalıyor olabilirsiniz. İş yolculukları bu süreçte çok mümkündür. Belki de işinizle ilgili bazı belgeler almak zorunda kalmış olabilirsiniz. Yasal bazı evraklarla uğraşmanız gerekmiş olabilir. Veya yurtdışı ile ilgili konularda sürpriz gelişmeler gündeme gelmiş olabilir.Uzaktan eğitim bir diğer olasılıktır.


Terazi burçları 2018 Mayıs ayından sonra eşinizin ya da ortağınızın kazançlarında istikrarsız bir süreç başlamış olabilir. Veya kredi, miras, prim ya da tazminat gibi konular gündeme gelmiş olabilir. Daha çok çocuklar için yapılan zaruri masraflar bu süreçte sizi zorlayabilir. Belki de onlar için yaptığınız önemli bir yatırımın ikinci aşamasında olabilirsiniz. Eğer riskli yatırımların içine girmişseniz bu süreçte belki de bazı zorluklar karşınıza çıkmış olabilir. Eğer sabırlı olabilirseniz uzun vadede kazançlı olabilir.


Akrep burçları için 2018 Mayıs ayından sonra evlilik, ortaklık ya da taşınma konusunda ani gelişmeler yaşamış olabilirsiniz. Zaruri yer değişimleri olasıdır. Belki de yaşadığınız yerle ilgili bazı sorunlar yaşıyor olabilirsiniz. Özellikle evinizdeki elektronik eşyalarla ilgili maddi sorunlar bu süreçte olasıdır. Önemli masraflar gündeme gelebilir. Bazı köklü değişimler yapmanız gerekebilir. Bazı sözleşmeler feshedilebilir. Bu süreçte birileri ile birlikte hareket etme konusunda zorluklar yaşayabilirsiniz.


Yay burçları için 2018 Mayıs ayından sonra iş arkadaşlarında ani istifalar gündeme gelmiş olabilir. İş yeriniz değişebilir veya iş arkadaşlarınızda sirkülasyon artabilir. Belki tiroid benzeri rahatsızlıklar da bu süreçte gündeme gelmiş olabilir. Zaruri iş yolculukları olasıdır. Kardeş, kuzen yakın çevre ile ilgili sorunlar bu süreç içinde günlük yaşamınızda bazı zorluklara neden olabilir. Veya işinizle ilgili mecburen almanız gereken eğitimler olabilir.


Oğlak burçları için 2018 Mayıs ayından sonra ilişkiler konusunda ani gelişmeler yaşanmış olabilir. Ani başlayan ve biten ilişkiler olasıdır. Çocuklarınızdan uzak kalmanızı gerektirecek koşullar doğmuş olabilir. Eğer riskli yatırımlar yapmışsanız bazı kayıplar olasıdır. Finansal olarak daha çok kemer sıkma zamanına girmiş olabilirsiniz. Yaptığınız bazı yatırımlar ya da harcamalar yüzünden önemli bir ödemenin ikinci aşamasını yaşıyor olabilirsiniz.


Kova Burçları için 2018 Mayıs sonrasında sık yer değişimi gündeme gelmiş olabilir. Belki ev ve ailenizden uzakta yaşamanız da gerekmiş olabilir. Bu yıl üzerinize aldığınız sorumluluklar artacaktır. Önümüzdeki yıllarda bu süreçte yaptığınız başlangıçların ve aldığınız kararların nekadar önemli olduğunu göreceksiniz. Eğer karşınıza zorunlu bir yer değişimi çıkarsa değişime gönüllü olun, sizi bir adım yukarıya taşıyacaktır.


Balık Burçları için 2018 Mayıs sonrasında yolculuklar artmış olabilir. Yakın mesafe bile olsa uçak yolculuklarınız ani ve beklenmedik bir şekilde artış göstermiş olabilir.Pandemiden etkilenen bir sektördeyseniz bu tekrar işe geri dönüşü gösteriyor olabilir. Farklı eğitimlere katılmış olabilirsiniz. Belki çok farklı eğitim konuları karşınıza çıktı. Elbette bu sürecin ruhsal bir değişimi tetiklemesi de olasıdır. Bu süreçte yaptığınız fedakarlıklar ya da özverilerin karşılıksız kaldığına tanıklık edebilirsiniz. İnançlarınızı ve hayata bakışınızı sorgulayabilirsiniz. Kendinizi de fazlasıyla sorgulayacağınız bu süreçte fikirlerinizin tümden değiştiğini görebilirsiniz.


Aşağıdaki yazılar da ilginizi çekebilir;

Satürn Transitleri kitapçığı yayında... Transit Satürn 'ün ev geçişleri, doğum haritasındaki göstergelere tüm açıları, pratik olarak açıları nasıl bulacağınıza dair tablolarla birlikte...


Üyelere özel olan Kitapçıklar sayfasından ulaşabilirsiniz..


Mobil okuma kolaylığı için ebook formatındadır... 98 Sayfa...


Bunlar da ilginizi çekebilir;

bottom of page