top of page
© Copyright by astrokronos
astrokronos takvim.jpg

16 Nisan 2022 Terazi Burcunda Dolunay

16 Nisan Cumartesi saat 21.54'te Terazi burcunda bir Dolunay gerçekleşiyor. Bu dolunaya Satürn destek veriyor. Bu nedenle daha soğukkanlı olanlar kazançlı çıkacaktır. Ay, Rigel sabit yıldızı ile paralel. Rigel, eğitmenleri anlatan bir sabit yıldızdır. 1 Nisan tarihinde gerçekleşen Yeniay 'da da Merkür 'ün etkin olduğunu anımsayalım. Merkür de eğitim ve iletişimi temsil eden bir gösterge.


Dolunay Terazi burcunda olacak. Bu da ilişkileri, ortaklıkları, sosyal hayatınızı etkileyecek bir dolunay demek. Terazi haritanızda hangi alanda kalıyorsa, bu alanı etkileyen kişilerle olan ilişkileriniz bu tarihte hassas olabilir.


Yükselen burç hesaplama sayfasından doğum bilgilerinizi girerek yükselen burcunuzu öğrenebilirsiniz.



Dolunay 26° Terazi burcunda gerçekleşiyor. Bu derece haritanızda herhangi bir noktayı tetikliyorsa direk etki alırsınız. Özellikle 22°-30° arasında göstergeleri olanlar daha çok etki alabilirler. Koç / Terazi aksında bu derecede göstergeniz varsa bu dolunayda başrolde olabilirsiniz. Eviniz ya da kariyerinizde köklü değişimler yapmanız gerekebilir. Yengeç / Oğlak aksında bu derecede bir göstergeniz varsa, muhtemelen sizi harekete geçirecek ve bazı değişimlere itecek etkiler olacaktır. Stres kapınızın eşiğinde diyebiliriz. İlişkiler konusunda ise manipülasyonlara karşı tedbirli olun. Köklü değişimler sizi bekliyor. Bu virajı alan birliktelikler artık daha derin bağlar kurabilirler.


Koç Burçları Terazi Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Terazi dolunayı zamanında ilişkiler konusunda tam bir yüzleşme yaşayabilirsiniz. Bu dolunayda başroldesiniz. Bu kimi zaman sarsıcı da olabilir. Özellikle kariyerinizle ilgili partnerinizle aranızda bir krize neden olabilir. Eğer vergi, sigorta gibi konularda devletle bağlantılı bir süreciniz varsa bunlar ilgili davalar da bu ayın ana konusu olabilir. 8.evinizde güney düğüm geçişinde bu konuları aksatmamaya dikkat edin. Önümüzdeki ay gerçekleşecek Boğa Akrep aksındaki tutulmalar bazı sürprizleri kapınıza getirebilir. Eğer eğitim konusunda yeniay zamanında bazı adımlar atmışsanız bu dolunay zamanında bu eğitimi tamamlayabilirsiniz. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.



Boğa Burçları Terazi Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Terazi dolunayı sizin açınızdan daha çok iş hayatınızı ve çalışma arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizi etkileyebilir. Ofisinizle veya yeni başlayacak bir personelle ilgili bir konu netlik kazanabilir. Maddi konularda bazı adımlar atmışsanız şimdi bunlarla ilgili de bazı sonuçlar alabilirsiniz. Eşinizin veya ortağınızın çevresi de bu süreçte baskı yaratan faktörler arasında. İş nedeniyle çıkacağınız bir yolculuk da bu süreçte yorucu olabilir. İş arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizi de gerebilir. Yöneticilerinizden gelebilecek destek bu süreçte daha soğukkanlı olmanızı sağlayacaktır. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.


İkizler Burçları Terazi Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Terazi dolunayı aşk hayatınızla ilgili bir karar verebilirsiniz. Bu sizi bazı köklü değişimler yapmaya itebilir. Eğer bir çocuğunuz varsa onlar için bazı harcamalar yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bir önceki yeniay dolunay serisinde belki bir yer değişikliği yapmışsanız şimdi yeni yere adaptasyon ve sosyal çevrenizle bir araya gelmek gibi konular da gündeminizde olacaktır. Bu nedenle bu dolunay zamanında hem sosyal hayatınız hem de çocuklarınızın bu değişime etkisini görebilirsiniz. Belki bazı İkizler ailelerinden destek alabilirler. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.


Yengeç Burçları Terazi Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Terazi dolunayı sizin için önemli bir virajı gösteriyor. Kariyer hayatınızda yeniay zamanı beliren konular ev ve yerleşim konusunda bir değişime sizi itebilir. Bu süreçte imza atacağınız sözleşmelere dikkat edin. Hayatınızı kökten değiştirecek bazı değişimlere doğru ilerliyor olabilirsiniz. İlişkileriniz ise artık daha derin bir aşamaya geçiyor olabilir. Bu süreçte güç savaşlarından olabildiğince kaçının. Dürüst yüzleşmeler ilişkileriniz açısından iyileştirici olabilir. Eşinizden ya da ortağınızdan gelecek maddi destek ise bu dolunay zamanında daha soğukkanlı olmanızı sağlayabilir. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.


Aslan Burçları Terazi Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Terazi dolunayı sizin için yakın çevrenizle olan ilişkileriniz konusunda önemli bir karar zamanı olabilir. Kardeşlerinizin evliliği ya da ortaklıkları bu dolunay zamanı gündeminizi meşgul edebilir. Belki yakın çevrenizle daha fazla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Bu süreç günlük rutinlerinizi kökten değiştirebilir. İşinizle ilgili değişimler de bu süreçte sizi bazı önemli kararlar almaya itebilir. İş yeriniz ya da ofisinizde köklü değişimler olabilir. Eşinizden ya da ortağınızdan gelecek destek bu süreci daha sakin atlatmanıza yardım edebilir. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.


Başak Burçları Terazi Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Terazi dolunayı sizin için maddi konuların netlik kazanacağı bir zamanı gösteriyor. Geçtiğimiz yeniay zamanında yaptığınız yatırımların sonuçlarını alabilirsiniz. Veya finansal bir anlaşma yapmışsanız şimdi bu dolunayda bir ödeme alabilir veya bir borcu kapatabilirsiniz. Bu süreçte hizmet aldığınız kişilerden destek alabilirsiniz. Bu tarih aralığında riskli yatırımlardan uzak durmanızda fayda var. Geçtiğimiz yeniay dolunay serisinde ilişkiler konusunda önemli kararlar vermiş olabilirsiniz. Bu dolunayda ise maddi konularda önemli yüzleşmeler aşk hayatınızda köklü değişimler yapmanızı gerektirebilir. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.


Terazi Burçları Terazi Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Terazi dolunayı ilişkiler konusunda önemli kararlar vereceğiniz bir dolunay olacak. Bu yeni bir yere yerleşmenizi tetikleyebilir. Ailenizle olan ilişkileriniz daha da derinleşebilir. Yeni başlayan bir flört daha uzun soluklu bir ilişkiye dönüşebilir. Çocuklarınız bu süreçte bağlayıcı bir etki yapabilir. Bu tarih aralığında riskli yatırımlar çok iyi bir fikir olmayabilir. Bir sonraki ay tutulmalarda maddi konularda önemli kararlar almanız gerekecek. Bu nedenle bu dolunay zamanında temkinli adımlar atmakta fayda var. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.



Akrep Burçları Terazi Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Terazi dolunayı sağlık ve çalışma hayatınızla ilgili konularda önemli sonuçlar alacağınız bir zaman olacak. Sizden gizlenen bazı konuları öğrenebilirsiniz. 1 Nisan tarihinde attığınız adımların sonucunu bu tarihlerde alacaksınız. Bir sonraki ay burcunuzda tutulmalar başlayacak ve sizi hayatınızda önemli değişiklikler yapmaya itecek. Bu nedenle bu dolunay zamanında verdiğiniz kararlar çok önemli. Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde köklü değişimler yaşayabilirsiniz. Ailenizden gelebilecek desteklere ise açık olun. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.



Yay Burçları Terazi Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Terazi dolunayı sosyal hayatınızı gündeminize taşıyabilir. Arkadaşlık ilişkilerinizle ilgili önemli farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Bir dernek ya da meslek grubuna üyeyseniz onlarla ilgili önemli farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Ancak maddi konularda temkinli olun. Para konusunda bir manipülasyona dahil olmayın. Kardeş ya da kuzenlerinizden gelebilecek destekler bu süreci daha soğukkanlı atlatmanızı sağlayabilir. Burcunuzda 1,5 seneye yakın bir süredir tutulmalar yaşandı. Önümüzdeki ay ise Akrep Boğa aksında bir tutulma serisi başlıyor. Bu da sizin için artık tutulmaların yarattığı baskının geri kalacağını gösteriyor. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.


Oğlak Burçları Terazi Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Terazi dolunayı kariyerinizle ilgili önemli kararlar vereceğiniz bir dolunay olacak. Yeniay zamanında attığınız adımlar hem kariyerinizi hem de yurtdışı ile ilgili konuları gündeme taşımış olabilir. Şimdi bunların sonuçlarını bu dolunay zamanında alacaksınız. Köklü değişimleri ve hayatınızda yapacağınız önemli başlangıçları tetikleyebilir. Kazançlarınızı etkileyecek uzun vadeli önemli hedefler belirleyebilirsiniz. Bu süreçte yöneticilerinizle olan ilişkileriniz üzerinizde baskı yapabilir. Soğukkanlılığın bu süreçte prim yapacağını unutmayın. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.


Kova Burçları Terazi Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Terazi dolunayı uzak mesafe ilişkiler konusunda önemli kararlar vermenize neden olacak. Yurtdışı, eğitim ya da olası yolculuk planlarınız varsa bunlar artık dolunay zamanında netlik kazanabilir. Eğer çok uluslu bir firmada çalışıyorsanız veya yurtdışı ile bir şekilde bağlantılı bir iş yapıyorsanız bu tarih aralığında onlarla olan ilişkileriniz hassas olabilir. Sizden gizlenen bazı konuların ortaya çıkması ise yüzleşmeleri tetikleyebilir. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.


Balık Burçları Terazi Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Terazi dolunayı para konuları gündeminizi meşgul edecek. Vergi, kredi, sigorta ve tazminat gibi konuları gündeme getirebilir. Arkadaşlarınızla yaptığınız ortak işleriniz varsa finansal konular biraz strese neden olabilir. 1 Nisan tarihinde gelmiş olan ortaklık teklifleri burada bir sonuca bağlanabilir. Belki işin maddi boyutlarını değerlendirmek durumunda kalabilirsiniz. Ortağınızın ya da eşinizin gelirleri bu dolunay zamanında gündeminizi meşgul edebilir. Gelir gider dengeniz için bir bütçe yapıp sonuçlarıyla bu dolunay zamanında yüzleşebilirsiniz. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir;

Doğum haritanızı Doğum Haritası sayfasından çıkararak hangi evinizde hangi göstergenin olduğunu görebilirsiniz.


bottom of page