top of page
© Copyright by astrokronos
astrokronos takvim.jpg

Boğa Burcunda Güneş Tutulması 30 Nisan 2022

Boğa burcunda güneş tutulması 30 Nisan tarihinde 23:28 'de gerçekleşiyor. Güneş tutulması bir yeniaydır. Bu nedenle her güneş tutulması aslında içinde yeni bir başlangıç barındırır.

Boğa burcu tutulması 30 Nisan 21:45 'den 1 Mayıs 1:37 'e kadar gözlenecek. Güney Amerika, Pasifik, Atlantik, Antarktika 'da gözlenecek olan bu tutulma ülkemizden gözlenmeyecek. Tutulmaların daha çok gözlenen ülkelerde etkin olmasını bekleriz. Bu nedenle küresel etkilerini daha çok güney yarım kürede gözlememiz mümkün. Yine de bireysel olarak veya ülke olarak bu tutulmadan etkilenebiliriz.



30 Nisan Tutulma

30 Nisan Güneş Tutulması sabit bir burç olan Boğa burcunda gerçekleşiyor. Finans, tarım, toprak, tüm sahip olduklarımız bu tutulma zamanında gündemimizde olacak. Yeni bir yatırım yapmak, maddi konularda alınacak yeni kararlar, farklı çözümler bu tutulmanın ana konusu olabilir. Yeni bir gelir kapısı yaratmak, maddi konular için birileri ile bir araya gelmek her zaman mümkün.

19 Kasım 2021 Kasım tarihinde Boğa burcunda bir ay tutulması yaşadık. Maddi konularda burada atılan adımları anımsayın. Genel olarak daha çok para konuşmaya başladığımız bir döngüye giriş yaptık. Artan fiyatlar, enflasyon, faiz artışları ana konularımız arasında yer aldı. Bu ülkemiz açısından daha etkin bir konu olsa da tüm dünyada finansal konular önemli bir gündem maddesi. Türkiye Akrep burcu olması dolayısıyla bu süreçten en yoğun etkilenen ülkeler arasında. Ülkemiz açısından en etkin tutulmalar ise Ekim ve Kasım ayında gerçekleşecek.

Daha önce benzer tutulmaları 2003 - 2004 yılları arasında yaşadık. Yaşı elverenler için benzer konular gündeminize gelebilir. Daha erken bir tarih olarak 2013 - 2014 yıllarında yaşadık. Ancak bu tarihte yaşanan tutulmaların tam tersi bir tutulma serisi yaşıyoruz. O zaman hayatınızda sorun yaşadığınız konularda şimdi olumlu gelişmeler bekleyebiliriz. O zaman hayatınızda destek aldığınız konular ise bu kez yavaş yavaş hayatınızdaki görevlerini tamamlayarak uzaklaşıyor olabilirler.

Bireysel anlamda haritanızı biliyorsanız 10 derece sabit burçlarda yer alan göstergelerinizi inceleyin. Eğer haritanızı bilmiyorsanız ancak önemli bir süreçten geçiş yapıyorsanız Mini Danışmanlık alarak tutulmanın etkilerini öğrenebilirsiniz.


Üye olarak siz de seminerlere ücretsiz katılım hakkı kazanabilirsiniz. Her seminerde üyeler haritaları üzerinden soru sorabiliyorlar.


Boğa Burcu Güneş Tutulması Burç Yorumları

Yükselen burç hesaplama sayfasından doğum bilgilerinizi girerek yükselen burcunuzu öğrenebilirsiniz. Aşağıdaki yorumları hem burç hem de yükselen burcu dikkate alarak okuyunuz.


Koç Burçları Boğa Tutulmasından Nasıl Etkilenecek?

Maddi konularda sürpriz gelişmeler gündeme gelebilir. Yeni bir gelir kapısı yaratabilirsiniz. Maaşınızda bir iyileştirme ya da beklenmedik bir yerden gelecek bir ücret, kredi çekerek birşey satın almak, bir yerden gelen bir para ile yatırım yapmak bu sürecin ana konuları arasında. Eğer maddi ortaklıkların içine giriyorsanız burada en baştan bütçe yapmak, hesabınızı iyi kontrol etmek gerekiyor. Özellikle arkadaşlarla yapılacak ortaklıklar konusunda önemli testlerden geçebilirsiniz. Daha önce 19 Kasım 2021 'de bir ay tutulması yaşamıştık. Anımsayın, bu tarihlerde karşınıza çıkan konular bu tutulma zamanında karşınıza tekrar çıkabilir. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz. Tüm üyelik paketi alanlar danışmanlıklarda indirim hakkına sahiptir.


Boğa Burçları Boğa Tutulmasından Nasıl Etkilenecek?

İlişkiler konusunda önemli bir seneden geçiş yapıyorsunuz. Bir ilişki ya da ortaklık nedeniyle yapılabilecek iş değişiklikleri olabilir. Yönetim kademesinin sizden beklentileri yüzünden belki de kariyerinizde farklı arayışlar içine girmiş olabilirsiniz. İlişkiler konusunda önemli kararlar verebilirsiniz. Hızlı bir başlangıç yapabilirsiniz. Eğer uzun zamandır devam eden sorunlar varsa sürpriz bir ayrılık kararı da gündeme gelebilir. Daha önce 19 Kasım 2021 'de bir ay tutulması yaşamıştık. Anımsayın, bu tarihlerde karşınıza çıkan konular bu tutulma zamanında karşınıza tekrar çıkabilir. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz. Tüm üyelik paketi alanlar danışmanlıklarda indirim hakkına sahiptir.


İkizler Burçları Boğa Tutulmasından Nasıl Etkilenecek?

Sizden gizlenen bazı gerçekler gün yüzüne çıkabilir. Eğer ruhsal konularla ilgileniyorsanız veya sağlık sektöründeyseniz sizin için önemli başlangıçları da gündeme getirebilir. Bir inzivaya katılmak, uzun bir tatile gitmek, dinlenmek bu süreci en sağlıklı atlatmanın yollarından birisi olabilir. Rutinden çıkmaya ve dinlenmeye özen gösterin. Sağlık konusunda tamamlayıcı tıptan destek alabilirsiniz. Daha önce 19 Kasım 2021 'de bir ay tutulması yaşamıştık. Anımsayın, bu tarihlerde karşınıza çıkan konular bu tutulma zamanında karşınıza tekrar çıkabilir. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz. Tüm üyelik paketi alanlar danışmanlıklarda indirim hakkına sahiptir.

Yengeç Burçları Boğa Tutulmasından Nasıl Etkilenecek?

Sosyal hayatınız bu tutulmanın ana konusu. Arkadaşlarınızın hayatında önemli değişimler olabilir. Elbette bu değişimlerden siz de etkilenebilirsiniz. Farklı bir çevreye giriş yapabilirsiniz. Gelecekle ilgili planlarınız değişebilir. Sürpriz gelişmeler sizi farklı bir çevreye taşıyabilir. Dernek veya meslek grupları ile bir araya gelebilirsiniz. Daha önce 19 Kasım 2021 'de bir ay tutulması yaşamıştık. Anımsayın, bu tarihlerde karşınıza çıkan konular bu tutulma zamanında karşınıza tekrar çıkabilir. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz. Tüm üyelik paketi alanlar danışmanlıklarda indirim hakkına sahiptir.

Aslan Burçları Boğa Tutulmasından Nasıl Etkilenecek?

Kariyerinizde önemli bir virajın kıyısındasınız. İstifa edebilir ya da yepyeni bir işe başlayabilirsiniz. Yeni bir yönetici ile çalışmaya başlamanız mümkün. Belki bir şehir değişikliğini beraberinde getirecek bir işe giriş yapabilirsiniz. Kendi işinizi yapmaya karar verebilirsiniz. Bu süreçte Mayıs ayından sonra daha rahat destek bulabileceğinizi unutmayın. İlişki ve ortaklıklar nedeniyle zorlu bir süreçten geçtiğiniz için partnerden destek bulmanız çok mümkün görünmüyor. Daha önce 19 Kasım 2021 'de bir ay tutulması yaşamıştık. Anımsayın, bu tarihlerde karşınıza çıkan konular bu tutulma zamanında karşınıza tekrar çıkabilir. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz. Tüm üyelik paketi alanlar danışmanlıklarda indirim hakkına sahiptir.

Başak Burçları Boğa Tutulmasından Nasıl Etkilenecek?

Bu tutulma sizi yurtdışı ile bağlantılı konulara çekebilir. Eğitim ya da sürpriz bir yolculuk bu tutulmanın ana konularından birisi olabilir. Eşin ya da ortağın çevresi de gündeminizi meşgul edebilir. Hukuki konularda sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Yasal haklarınızla farklı çözümler arayabilir veya bazı konulara itiraz edebilirsiniz. Basın yayın sektöründe iseniz belki yeni bir yayın için çalışmalara dahil olmak, farklı bir projeye dahil olmak mümkündür. Daha önce 19 Kasım 2021 'de bir ay tutulması yaşamıştık. Anımsayın, bu tarihlerde karşınıza çıkan konular bu tutulma zamanında karşınıza tekrar çıkabilir. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz. Tüm üyelik paketi alanlar danışmanlıklarda indirim hakkına sahiptir.


Terazi Burçları Boğa Tutulmasından Nasıl Etkilenecek?

Maddi konuların önemli olduğu bir tutulma yaşayacaksınız. Eşiniz ya da ortağınızla birlikte bir yatırım kararı alabilirsiniz. Eğer bir kredi çekme planındaysanız dikkatli olun. Giderlerinizin arttığı bu dönemde gelir gider hesabında yaşanacak sürprizler sizi zora sokabilir. Daha önce 19 Kasım 2021 'de bir ay tutulması yaşamıştık. Anımsayın, bu tarihlerde karşınıza çıkan konular bu tutulma zamanında karşınıza tekrar çıkabilir. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz. Tüm üyelik paketi alanlar danışmanlıklarda indirim hakkına sahiptir.

Akrep Burçları Boğa Tutulmasından Nasıl Etkilenecek?

İlişki ve ortaklıklar açısından yeni kararlar alabilirsiniz. Eşinizin ya da ortağınızın hayatındaki önemli başlangıçlar sizi de önemli kararlar almaya itebilir. Bu tutulmalarda daha çok eşin ya da ortağın koşulları daha bağlayıcı olabilir. Ailenizle ilgili sorumlulukların arttığı zorlayıcı bir süreçten geçiş yapıyorsunuz. Bu sorunlar için farklı çözümler tutulma zamanında faydalı olabilir. Daha önce 19 Kasım 2021 'de bir ay tutulması yaşamıştık. Anımsayın, bu tarihlerde karşınıza çıkan konular bu tutulma zamanında karşınıza tekrar çıkabilir. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz. Tüm üyelik paketi alanlar danışmanlıklarda indirim hakkına sahiptir.

Yay Burçları Boğa Tutulmasından Nasıl Etkilenecek?

Bu tutulma zamanında yeni bir işe başlayabilir veya yeni bir ofise taşınabilirsiniz. Belki iş arkadaşlarınızdan birinin istifası önümüzdeki birkaç ay gündeminizi meşgul edebilir. Bu sorumluluklarınızda bir değişime de neden olabilir. Belki aynı iş yerinde yepyeni bir ekiple çalışmaya başlayabilirsiniz. Yeni teknolojiler ya da yeni yatırımlar da bu sürecin önemli konu başlıklarından birisi olabilir. Sağlığınızla ilgili yeni bir spor ya da beslenme düzenine geçiş yapabilirsiniz. Ancak bu yaşamınızda köklü değişimlere neden olacak uzun soluklu bir adımdır. Daha önce 19 Kasım 2021 'de bir ay tutulması yaşamıştık. Anımsayın, bu tarihlerde karşınıza çıkan konular bu tutulma zamanında karşınıza tekrar çıkabilir. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz. Tüm üyelik paketi alanlar danışmanlıklarda indirim hakkına sahiptir.


Oğlak Burçları Boğa Tutulmasından Nasıl Etkilenecek?

Çocuklarınız bu tutulma zamanında ana konunuz olacak. Onların hayatlarında alacakları önemli kararlar sizi şaşırtabilir. Eğer hayatınızda biri yoksa süpriz bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Konu ne olursa olsun hayattan daha fazla keyif alabilmek için radikal değişiklikler yapmanız gerek. Bu tutulma sizi bu konularla yüzleştirebilir. Daha önce 19 Kasım 2021 'de bir ay tutulması yaşamıştık. Anımsayın, bu tarihlerde karşınıza çıkan konular bu tutulma zamanında karşınıza tekrar çıkabilir. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz. Tüm üyelik paketi alanlar danışmanlıklarda indirim hakkına sahiptir.

Kova Burçları Boğa Tutulmasından Nasıl Etkilenecek?

Eğer bir süredir uzaksanız ailenizle bir araya gelebilirsiniz. Bir iş değişikliği nedeniyle taşınma bu tutulma sırasında olasılıklar arasındadır. Bir ev ya da arsa yatırımı yapmak, sürpriz bir fırsatla karşılaşmak mümkün olabilir. Ailenizden gelebilecek sürpriz haberler de olabilir. Bu tutulma kuzey düğüm tarafında olduğu için daha çok olumlu gelişmeler bekleriz. Daha önce 19 Kasım 2021 'de bir ay tutulması yaşamıştık. Anımsayın, bu tarihlerde karşınıza çıkan konular bu tutulma zamanında karşınıza tekrar çıkabilir. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz. Tüm üyelik paketi alanlar danışmanlıklarda indirim hakkına sahiptir.


Balık Burçları Boğa Tutulmasından Nasıl Etkilenecek?

Bir yolculuk ya da eğitime katılabilirsiniz. Bu sizi farklı bir çevreye sokabilir. Hayatınızda bir değişim sağlayabilir. Kardeşlerinizle tekrar bir araya gelmek veya onlarla ilgili sürpriz haberler gündeme gelebilir. Daha önce 19 Kasım 2021 'de bir ay tutulması yaşamıştık. Anımsayın, bu tarihlerde karşınıza çıkan konular bu tutulma zamanında karşınıza tekrar çıkabilir. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz. Tüm üyelik paketi alanlar danışmanlıklarda indirim hakkına sahiptir.


Bunlar da ilginizi çekebilir;


Doğum haritanızı Doğum Haritası sayfasından çıkararak hangi evinizde hangi göstergenin olduğunu görebilirsiniz. Yeniay Dolunay haritalarını kendi başınıza yorumlamayı öğrenmek isterseniz Yeniay Dolunay programını alabilirsiniz. Eğer hiç astroloji bilmiyorsanız, Kendim İçin Astroloji eğitimi alabilirsiniz




bottom of page