top of page
© Copyright by astrokronos
astrokronos takvim.jpg

Chiron Burçlarda

Astrolojide Chiron ya da Türkiye 'de bilinen adıyla Şiron her zaman ilgi çekmiş bir göstergedir. Keşfi, neleri temsil ettiği ve keşif haritası ile ilgili analizi Chiron Ne Demek üzerine olan yazıyı okuyabilirsiniz. Chiron 'un bulunduğu burç ve ev konularında fiziksel sorunlar, zorlayıcı deneyimler gibi gözle görülür veriler elde edebiliyoruz. Verdiğim danışmanlıklardan yola çıkarak Chiron için fiziksel rahatsızlıkları gösterdiğini de rahatlıkla söyleyebilirim. Bu rahatsızlıklar müzmin olabiliyor ya da tekrar ediyorlar. Hayati bir risk teşkil etmekten çok kişinin yaşam kalitesini etkiliyorlar. Bu yazıda ise daha çok kişilerin kafalarında Chiron nedeniyle oluşmuş daha çok bir yanılgıdan oluşan Cam Tavan 'dan bahsetmek istiyorum.


Cam Tavan metaforunu duymuşsunuzdur. Daha çok kadın ayrımcılığından kaynaklanan bir belirsiz bir engeli anlatır. Sadece kadının çalıştığı kurumun değil, kimi zaman kendisinin de farkında olmadan kendini baltaladığı bir noktayı tanımlar. İşte benzer bir tanımı Chiron için de kullanabiliriz. Chiron, Satürn ile Uranüs arasında yer alan bir gösterge olduğu için engellerden kurtulabileceğimiz bir anahtarı da anlatır. Bu göstergeyi haritada iyi incelediğinizde aslında size bir çıkış kapısının yolunu da sunacaktır.


Ne kadar Güçlü Oluğumuz, Ne kadar İyi Mücadele Ettiğimiz Önemli Değil... Yara İzimiz Daima Bizimle

Chiron Koç Burcunda

Kişi her şeyden önce yalnızlık konusunda tedirgin olabilir. Olaylarla tek başına mücadele edemeyeceğini düşünür. Özellikle liderlik vasıflarına güvenemeyebilir.


Chiron Boğa Burcunda

Özellikle finansal konularda zorluklar yaşayabilir. Bir şeylere sahip olma konusunda kendisine yeterince güvenemeyebilir.


Chiron İkizler Burcunda

Kişi kendi aklına, iletişim yeteneklerine güvenemeyebilir. Yeterince zeki olmadığını düşünebilir.


Chiron Yengeç Burcunda

Ailesine yeterince destek olamadığını düşünebilir. Kadınlar, iyi bir anne olmadıklarını düşünebilirler.


Hem kendinizi hem hayatınızdaki diğer kişileri daha iyi tanımak için Doğum Haritası yorumlamayı pratik bir yolla öğrenebilirsiniz. Süre sınırı olmadan, kendi hızınızda çalışabilirsiniz. Adım adım haritanızı çıkararak hem ders notları hem video dersler sayesinde bilginizi arttırabilirsiniz. Ne kadar öğrendiğinizi testler yardımı ile görebilirsiniz. Pratik Astroloji Eğitimi için Kendim İçin Astroloji eğitimi Programlar sayfasında.


Chiron Aslan Burcunda

Sahne korkusunun nedeni olabilir. Kendini ortaya koymak, dikkat çekmek konusunda çekingen olabilir. Liderlik vasıflarına güvenemeyebilir.


Chiron Başak Burcunda

Hiçbir işe yaramadığını düşünebilir. Vasıfsız hissedebilir. Başkalarının ona ihtiyaç duymasından endişe eder.


Chiron Terazi Burcunda

Bir ilişki içinde olmaktan kaçabilir. Başkalarına uyum sağlamasını gerektirecek dinamiklerden kaçmaya meyillidir. Evlilik ve ilişki konusunda kendisini yetersiz hissedebilir.


Chiron Akrep Burcunda

Başkalarına finansal olarak ihtiyaç duymaktan endişe edebilir. İlişkilerinde ve ortaklıklarında maddiyat kişinin kendisini güvensiz hissettiği bir alan olabilir.


Chiron Yay Burcunda

Kişi kendi kültüründen olmayan kişilere karşı mesafeli olabilir. Yolculuklardan kaçınabilir. Kendisini eğitim ve kültürel olarak eksik hissedebilir.


Chiron Oğlak Burcunda

Kişi kendisini kariyer ve toplumsal alanda yetersiz hissedebilir. Belirli bir kariyer planı çizmekten kaçınabilir.


Chiron Kova Burcunda

Kişi dışlanmaktan çekinebilir. Çevresi tarafından kabul edilmemekten korkar. Yeterince zeki olmadığını düşünür.


Chiron Balık Burcunda

Kişi sezgilerine güvenemez. Bilinmeyen, aklın açıklayamadığı olaylara karşı güvensiz hissedebilir. Kendisini başkalarına yardım etmek konusunda yetersiz hisseder.



Chiron Nasıl Hesaplanır? Chiron Hangi Burçta?

Doğum haritanızda Chiron nasıl bulunur? Chiron 'un hangi burçta olduğunu öğrenmek için pdf dosyasını indirebilirsiniz. Asteroid Juno, Kara Ay Lilith ve diğer asteroidlerin tablolarına erişebilmek için üye olabilirsiniz.

Doğum Haritasında Chiron Hangi Burçta

Chiron Hangi Evde?

Yükselen burcunuza göre Chiron 'un bulunduğu burca balarsanız ilk sütunda size hangi evde olduğunu gösterecektir. Örneğin yükselen burcunuz Yengeç ise ve Chiron Boğa burcunda ise o zaman Yengeç 'de aşağıya Boğa burcunun olduğu yere geldiğinizde ilk sütunda 11.evi görürsünüz. Demek ki doğum haritanızda Chiron 11.evdedir.



Bu yazılar da ilginizi çekebilir;


bottom of page