top of page
© Copyright by astrokronos
astrokronos takvim.jpg

Jüpiter Neptün Kavuşumu Burç Yorumları 12 Nisan 2022

Jüpiter Neptün kavuşumu 12 Nisan tarihinde Balık burcu 23 0 59' da gerçekleşiyor. Bu kavuşum daha önce 2009 yılında Kova burcunda, 1997 yılında da Oğlak burcunda gerçekleşti.


Jupiter ve Neptün 'ün Balık burcunda kavuşumu önemli. Çünkü Balık burcunu modern astrolojiye göre Neptün, geleneksel astrolojiye göre ise Jüpiter yönetiyor. Doğal olarak da bu iki gösterge bu burçta oldukça güçlüler. Bu nedenle bu kavuşumun etkisinin güçlü olmasını bekleriz.


Küresel anlamda artan petrol fiyatları olarak karşımıza çıkması çok mümkün. Yağışlı havalar, sel baskınları, denizlerde olabilecek fırtına ve depremler olasılıklar arasında.


Bu döngünün etkisi 2035 yılına kadar sürecek. Bu nedenle de etkisini bireysel hayatlarımızdan çok küresel olarak gözleriz. Elbette haritanızda bu derecede bir gösterge varsa temsil ettikleri konular yaşamınızda uzun vadeli bir süreç olarak gözlenebilir.



Genel olarak zorlayıcı açılar barındırmaması nedenliyle aslında destekleyici bir süreç olmasını bekleriz. Yine de Neptün 'ün yanıltıcı ve kafa karıştırıcı etkisine karşı temkinli olun. Neptün bağımlılıkları da temsil etmesi dolayısıyla burada yapacağınız başlangıçlar bir alışkanlığa hatta bağımlılığa dönüşebilir. Bu nedenle de bunu sağlıklı bir alana yöneltmekte fayda var. Yaratıcı bir alana yönelmek, bir sanat eğitimine başlamak, yeni bir hobi edinmek bunlar arasındadır.


Attığınız adımlar gönüllülük içerebilir, hayatınızda bazı konularda fedakarlıklarda bulunmak, isteklerinizden ödün vermek olasıdır. Uzun süren bir küslüğü bitirmek, birini affetmek ya da af dilemek için önemli bir zaman olabilir.





Jüpiter Neptün Kavuşumu Burç Yorumları

Yükselen Burç Hesaplama sayfasından yükselen burcunuzu öğrenebilirsiniz.

Koç Burçları Jüpiter Neptün Kavuşumundan Nasıl Etkilenecek?

Koç burçları Jüpiter Neptün kavuşumunda ruhsal bazı alanlara yönelebilirler. Sağlık konusunda bir tedavi sürecine başlayabilirler. Yaratıcı bir alanda çalışıyorsanız geri çekilip hazırlandığınız bir zamanı gösteriyor olabilir. Karşınıza çıkan tedavi fırsatlarını iyi değerlendirin, aksi durumda 2023 yılında daha ciddi sağlık sorunları ile ilgilenmeniz gerekebilir. Ayrıca bu süreçte kimi affettiğiniz de çok önemli. Ruhsal konularda kendinizi yenileme fırsatlarını da iyi değerlendirin. Yoksa önümüzdeki yıllarda karamsar ruh haliniz yaşam enerjinizi düşürebilir. Kariyeriniz için yapacağınız köklü değişimler bu süreçte sizin için destekleyici bir motivasyon olacaktır. Doğum haritanıza etkisini merak ediyorsanız astroloji danışmanlığı alarak sorularınızı sorabilirsiniz. Mini danışmanlıkta hem doğum haritanız hem de yıllık öngörü ile ilgili merak ettiklerinizi yanıtlıyorum.

Boğa Burçları Jüpiter Neptün Kavuşumundan Nasıl Etkilenecek?

Boğa burçları Jüpiter Neptün kavuşumunda yeni bir çevreye giriş yapabilirsiniz. Ancak beklentileriniz çok yüksek olmasın. Hayallerinizi gerçekleştirmek için harekete de geçebilirsiniz. Ancak burada ne kadar gerçekçi olduğunu kendinize sormayı ihmal etmeyin. Ayrıca üzerinize düşen sorumlulukları da yerine getirmeye hazır olup olmadığınızı da iyi değerlendirin. Aksi durumda bu hayaller için almanız gereken sorumluluklar 2023 yılında sizi zorlayabilir. Arkadaş ilişkilerinizde veya gönüllü derneklerde aldığınız görevler konusunda da aynı gerçeklik kontrolünü yapın. Fedakarlık noktasında sınır ihlalleri olursa sonrasında bir soğuk duş etkisi yaratabilir. Yasal konularda güçlü kişilerden destek almak faydalı olacaktır. Doğum haritanıza etkisini merak ediyorsanız astroloji danışmanlığı alarak sorularınızı sorabilirsiniz. Mini danışmanlıkta hem doğum haritanız hem de yıllık öngörü ile ilgili merak ettiklerinizi yanıtlıyorum.


İkizler Burçları Jüpiter Neptün Kavuşumundan Nasıl Etkilenecek?

İkizler burçları Jüpiter Neptün kavuşumunda yeni bir kariyere adım atabilirler. Bu kariyer değişiminde gerçekçi adımlar uzun vadede daha güçlü sonuçlar verecektir. Ruhsal bir alanda bazı çalışmalar yapabilir, gönüllü kuruluşlarda veya vakıflarda çalışmaya başlayabilirsiniz. Sektör olarak daha çok sinema, sağlık, kimya, denizclik gibi alanlarla bağlantılı bir alana geçiş yapabilirsiniz. Bu noktada üzerinize düşen sorumlulukların önümüzdeki yıllarda artabileceğini düşünerek seçimlerinizi yapın. Yaratıcı alanda çalışanlar içinse ilhamın aktığı bir zaman olacaktır. Vergi, sigorta, miras gibi konularda yaşanacak güç savaşları ise bu süreçte yapacağınız tercihlerde etkili olacaktır. Doğum haritanıza etkisini merak ediyorsanız astroloji danışmanlığı alarak sorularınızı sorabilirsiniz. Mini danışmanlıkta hem doğum haritanız hem de yıllık öngörü ile ilgili merak ettiklerinizi yanıtlıyorum.


Yengeç Burçları Jüpiter Neptün Kavuşumundan Nasıl Etkilenecek?

Yengeç burçları Jüpiter Neptün kavuşumunda yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Eğer akademik hayatınız devam ediyorsa belki önemli bir proje için ilk adımları atabilirsiniz. Uluslararası konularda atacağınız adımlarda ise dikkatli olun. Burada yasal konuları takip etmek için bir uzmandan destek almanızda fayda var. Bu süreçte atladığınız noktalar olursa 2023 yılında bazı yaptırımlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Eğer bir yayın çıkartmayı düşünüyorsanız intihaller konusunda temkinli olun. Aksi durumda bazı suçlamalarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Yurtdışı ile ilgili konularda da önemli başlangıçlar yapabilirsiniz. Ancak partneriniz ya da ortağınızla olan gerilimler bu tercihleri yapmanızda önemli bir etken olacaktır. Doğum haritanıza etkisini merak ediyorsanız astroloji danışmanlığı alarak sorularınızı sorabilirsiniz. Mini danışmanlıkta hem doğum haritanız hem de yıllık öngörü ile ilgili merak ettiklerinizi yanıtlıyorum.


Aslan Burçları Jüpiter Neptün Kavuşumundan Nasıl Etkilenecek?

Aslan burçları Jüpiter Neptün kavuşumunda yapacakları yatırımlar konusunda temkinli olmalılar. Bazı yatırımlar beklediğiniz kadar iyi olmayabilir. Eğer bu süreçte miras, nafaka ya da tazminat gibi bir konuda hakkınızdan feragat ederseniz 2023 yılı geldiğinde bundan pişman olabilirsiniz. Eğer bir kredi çekmeyi planlıyorsanız gerçekçi hedefler belirleyin. Boş bir yatırım ya da sadece iyilik olsun diye attığınız bir adım önümüzdeki yıl sizin için ciddi bir sorun haline gelebilir. İş arkadaşlarınızla yaşadığınız güç savaşları bu süreçte yaptığınız tercihlerde önemli bir etken olabilir. Bu sürecin en sağlıklı çalışacağı alan belki de unuttuğunuz ya da artık ümidi kestiğiniz bir yerden gelecek olan bir para olabilir. Doğum haritanıza etkisini merak ediyorsanız astroloji danışmanlığı alarak sorularınızı sorabilirsiniz. Mini danışmanlıkta hem doğum haritanız hem de yıllık öngörü ile ilgili merak ettiklerinizi yanıtlıyorum.

Başak Burçları Jüpiter Neptün Kavuşumundan Nasıl Etkilenecek?

Başak burçları Jüpiter Neptün kavuşumunda ilişkileri konusunda önemli adımlar atabilirler. Ancak burada bu ilişkinin sorumluluğunu almaya hazır olup olmadığınızı kendinize muhakkak sorun. Aksi durumda 2023 geldiğinde kendinizi ilişkinizi sorgularken bulabilirsiniz. Çocuklar belki bu ilişkide önemli bir rol oynayabilir. Veya çocuk sahibi olmak için bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Seçenek ne olursa olsun yolunuzu kaybedecek kadar kendinizi hayallere kaptırmayın. Olabildiğince adım adım ilerlemek ve attığınız her adımın sonucunda neler olduğunu gözlemek yolunuzu aydınlatacaktır. Doğum haritanıza etkisini merak ediyorsanız astroloji danışmanlığı alarak sorularınızı sorabilirsiniz. Mini danışmanlıkta hem doğum haritanız hem de yıllık öngörü ile ilgili merak ettiklerinizi yanıtlıyorum.


Terazi Burçları Jüpiter Neptün Kavuşumundan Nasıl Etkilenecek?

Terazi burçları Jüpiter Neptün kavuşumunda yeni bir işe başlayabilir, yeni bir ofise geçiş yapabilirsiniz. Veya yeni bir tedaviye de başlamanız mümkün. Ancak bu süreçte ailenizden baskı görebilirsiniz. Veya belki de taşınmanız gerekebilir. İş değişimlerinde temkinli olun, önümüzdeki sene şirketiniz küçülmeye gidebilir veya sorumluluklarınız artabilir. Bu nedenle görev tanımınızı netleştirmeye çalışın. Aksi durumda belirsiz bir iş tanımı size ekstra sorumluluk ve iş yükü olarak dönebilir. Sağlığınız için atılması gereken adımları ihmal etmeyin. Yoksa uzun vadede daha uzun sürecek bir tedavi almak zorunda kalabilirsiniz. Doğum haritanıza etkisini merak ediyorsanız astroloji danışmanlığı alarak sorularınızı sorabilirsiniz. Mini danışmanlıkta hem doğum haritanız hem de yıllık öngörü ile ilgili merak ettiklerinizi yanıtlıyorum.

Akrep Burçları Jüpiter Neptün Kavuşumundan Nasıl Etkilenecek?

Akrep burçları Jüpiter Neptün kavuşumunda yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Veya çocuklarınız için önemli başlangıçlar yapabilirsiniz. Ancak attığınız adımların ve yaptığınız başlangıçların önümüzdeki yıllarda getireceği sorumlulukları da unutmayın. Aksi durumda büyük hayallerle başlayan yenilikler gelecek sene çocuğunuz için önemli sorumlulukları beraberinde getirebilir. Veya bu yıl hobi olarak başladığınız bir eğitim önümüzdeki yıl çok daha profesyonel bir eğitime dönebilir. İlişkiler açısından ise bu yıl gösterdiğiniz sınırsız özveri gelecekte bazı sorunları beraberinde getirebilir. Yakın çevreniz ve kardeşleriniz ile olan gerilimler konusunda temkinli olmakta fayda var. Doğum haritanıza etkisini merak ediyorsanız astroloji danışmanlığı alarak sorularınızı sorabilirsiniz. Mini danışmanlıkta hem doğum haritanız hem de yıllık öngörü ile ilgili merak ettiklerinizi yanıtlıyorum.

Yay Burçları Jüpiter Neptün Kavuşumundan Nasıl Etkilenecek?

Yay burçları Jüpiter Neptün kavuşumunda bir yer değişimine karar verebilir. Belki eviniz ya da aileniz için önemli fedakarlıklar da yapabilirsiniz. Ancak dikkatli olun, bu fedakarlıklarda dozu iyi ayarlayamazsanız önümüzdeki sene bazı konularda daha gerçekçi kararlar almak zorunda kalabilirsiniz. Bu yıl bir ev almayı düşünüyorsanız örneğin romantik bir hayalin peşinde koşmak yerine daha pratik ve rasyonel olmaya çalışın. Bu size uzun vadede daha faydalı sonuçlar getirecektir. Maddi konularda kendinizi zora sokacak adımlar atmayın. Doğum haritanıza etkisini merak ediyorsanız astroloji danışmanlığı alarak sorularınızı sorabilirsiniz. Mini danışmanlıkta hem doğum haritanız hem de yıllık öngörü ile ilgili merak ettiklerinizi yanıtlıyorum.

Oğlak Burçları Jüpiter Neptün Kavuşumundan Nasıl Etkilenecek?

Oğlak burçları Jüpiter Neptün kavuşumunda bir eğitime başlayabilir veya uzun bir yolculuk planı yapabilirsiniz. Ancak burada gerçekçi adımlar atmaya çalışın. Eğer imkansız bir hayalin peşinden sürüklenirseniz kendinizi oldukça zor bir duruma sokabilirsiniz. Her ne kadar şu süreçte kendinizi güçlü hissetseniz de 2023 yılı geldiğinde bazı aksaklıklarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Eğitim süreciniz beklediğinizden uzun sürebilir. Veya hayalini kurduğunuz eğitimi almayı başardığınızda uzaktan göründüğü kadar kolay olmadığını farkedebilirsiniz. Kardeşlerinizle ve yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde ise fedakarlığın sınırlarını iyi çizin. Doğum haritanıza etkisini merak ediyorsanız astroloji danışmanlığı alarak sorularınızı sorabilirsiniz. Mini danışmanlıkta hem doğum haritanız hem de yıllık öngörü ile ilgili merak ettiklerinizi yanıtlıyorum.

Kova Burçları Jüpiter Neptün Kavuşumundan Nasıl Etkilenecek?

Kova burçları Jüpiter Neptün kavuşumunda finansal olarak önemli adımlar atmak isteyebilirsiniz. Ancak burada verdiğiniz kararlar 2023 yılında bir gerçeklik testinden geçecek. Bu nedenle eğer karşınıza bir yatırım fırsatı çıkarsa muhakkak bir uzmandan görüş alın. Ne kadar gerçekçi ve ne kadar somut verilerle hareket ettiğinizi iyi değerlendirin. Bu süreçte eğer yatırım planları gerçek olamayacak kadar güzelse muhtemelen önümüzdeki sene bu gerçekle yüzleşebilirsiniz. Elbette gelirlerinizde bir artış yaşarsanız bunun sonsuza dek sürmeyeceğini de dikkate alın. Bu nedenle kenara bir şeyler atmak akıllıca olabilir. Doğum haritanıza etkisini merak ediyorsanız astroloji danışmanlığı alarak sorularınızı sorabilirsiniz. Mini danışmanlıkta hem doğum haritanız hem de yıllık öngörü ile ilgili merak ettiklerinizi yanıtlıyorum.


Balık Burçları Jüpiter Neptün Kavuşumundan Nasıl Etkilenecek?

Balık burçları Jüpiter Neptün kavuşumunda önemli başlangıçlar yapabilirler. Her zaman fedakarlık yapmaya açıksınız. Bu kimi zaman iyi niyetinizin suiistimal edilmesine de neden oluyor. Bu kez lütfen bir kat daha temkinli olun. Yaptığınız fedakarlıklar gerçekten dozunda mı? Peki bedeninize yeterince iyi davranıyor musunuz? Yoksa onu uzun bir süredir ihmal mi ediyorsunuz? Eğer bedeniniz bu süreçte bazı sinyaller verirse doğru hekimi ve doğru tedaviyi bulma şansınız yüksek. Bu süreçte sağlığınız için adım atmaktan çekinmeyin. İhmalkarlık bu süreçte daha büyük sorunlara neden olabilir. Doğum haritanıza etkisini merak ediyorsanız astroloji danışmanlığı alarak sorularınızı sorabilirsiniz. Mini danışmanlıkta hem doğum haritanız hem de yıllık öngörü ile ilgili merak ettiklerinizi yanıtlıyorum.


Bunlar da ilginizi çekebilir;

bottom of page