top of page
© Copyright by astrokronos
astrokronos takvim.jpg

Oğlak Burcunda Venüs Retrosu




Venüs her 19 ayda bir geri hareket eder. Bu hareketi 40 gün sürer. Merkur retrosunda nasıl iletişim kazaları yaşıyorsak Venüs de retro olduğu dönemde ilişki ve ortaklıklar konusunda bize sorun çıkarır. Maddi konularda ise lüks harcamaları ve büyük yatırımlar yapmayı bu zaman aralığında önermiyoruz. Her tür estetik operasyon, ev dekorasyonu, kullandığınız kozmetik ürünlerini değiştirmeyi ertelemekte fayda var.


En son 2010 Haziran ayında İkizler burcunda bir retro yaşamıştık. Simdi ise Oğlak burcunda geri harekete hazırlanıyor. Daha önce Oğlak burcundaki bu retroyu 2013 Aralık ayında yaşadık. Benzer konular tekrar gündeminize düşebilir.


Oğlak burcunda gerçekleşecek bu retro 19 Aralık 2021 'de başlayıp 29 Ocak 2022 tarihine kadar sürecek. Bu süreçte karşımıza çıkacak olası konular burç bazında verilmiştir. Elbette bireysel haritaya etkileri kişiden kişiye değişecektir. Haritanızı biliyorsanız 11° Oğlak ile 26° Oğlak arasında bir göstergenizin olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Haritanızı daha iyi tanımak için Kendim İçin Astroloji eğitimi alarak bir giriş yapabilirsiniz.


Oğlak devlet kurumlarını, kariyeri, sosyal statüyü, yönetim kademesini temsil eder. Bedende cilt ve dizlerden sorumludur. Ruh hali karamsar ve melankoliktir. İlişkilerinde mesafelidir.


Bu süreçte ilişkilerin hassas olduğunun farkında olmak gerek. Her şeyin en kötüsüne odaklanmak, Oğlak burcunun karamsar ruh hali ilişkilerde hasarlara neden olabilir.


Venüs ayrıca özdeğer duygumuzla ilgilidir. Venüs retrosu zamanında neler yapılıp yapılmayacağı ile ilgili bu yazıyı okumanızı öneririm.


Sinastri yani İlişki Uyum Analizi alarak partnerinizle aranızdaki uyumu, çözülmesi gereken direnç noktalarını ve ilişkinizi özel kılan noktaları öğrenebilirsiniz.



Koç Burçları Venüs Retrosundan Nasıl Etkilenecek?

Daha yöneticilerinizle ilişkilerinizde bir güç savaşı yaşayabilirsiniz. İnatçılık burada ana problemler olabilir. 11 ve 25 Aralık tarihleri ise ilişkiler konusunda en hassas zamanlar olacaktır. Mümkünse bu tarihlerde kariyerinizle ilgili kararlar alırken hem maddi konularda hem de ilişkilerinizde dikkatli olun. Para konusunda gerilimler artabilir. Venüs retrosunun başladığı gün oldukça destekleyici bir dolunay gerçekleşecek. Dolunay yorumunu blogda, daha detaylı bilgi için mini danışmanlık alabilirsiniz.


Boğa Burçları Venüs Retrosundan Nasıl Etkilenecek?

Bir eğitime ara verebilirsiniz. Eğer akademik hayatınız devam ediyorsa belki eğitmenlerinizle ilişkilerinize dikkat etmeniz gerekiyor. Uluslararası bir işte çalışıyorsanız bu süreçte beklentiler karşılanmayabilir. Yurtdışı kontaklarınızla ilişkilerinizin hassas olduğunun farkında olun. 11 ve 25 Aralık tarihleri ise ilişkiler konusunda en hassas zamanlar olacaktır. Bazı yüklü ödemeler yapmanız gerekebilir. Venüs retrosunun başladığı gün oldukça destekleyici bir dolunay gerçekleşecek. Dolunay yorumunu blogda, daha detaylı bilgi için mini danışmanlık alabilirsiniz.


İkizler Burçları Venüs Retrosundan Nasıl Etkilenecek?

Ortak gelirler, prim, sigorta ve miras konularında hassas bir dönemden geçiyorsunuz. Geçmişte unutulmuş bir ödeme bu retro zamanında kapınızı çalabilir. Bir vergi, devletle bağlantılı bir borç gündeme gelirse bilin ki 40 gün bunla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Acele karar vermemek ve işin aslını öğrenmek faydalı olabilir. 11 ve 25 Aralık tarihleri ise bu konuda en hassas zamanlar olacaktır. Venüs retrosunun başladığı gün oldukça destekleyici bir dolunay gerçekleşecek. Dolunay yorumunu blogda, daha detaylı bilgi için mini danışmanlık alabilirsiniz.


Yengeç Burçları Venüs Retrosundan Nasıl Etkilenecek?

İlişkiler konusunda hassas bir virajdasınız. Partnerinizle bu zaman aralığında uzaklaşabilirsiniz. Mümkünse bu süreçte fevri kararlar almayın. 11 ve 25 Aralık tarihleri ise ilişkiler konusunda en hassas zamanlar olacaktır. Eski ilişkiler tekrar gündeme gelebilir. Bu tarihte bir dava durumu gündeme gelirse anlaşma yoluna giderken dikkatli olun. Maddi olarak zarar görmemek için mümkünse daha önceden çalıştığınız bir avukatla çalışmayı tercih edin. Venüs retrosunun başladığı gün oldukça destekleyici bir dolunay gerçekleşecek. Dolunay yorumunu blogda, daha detaylı bilgi için mini danışmanlık alabilirsiniz.


Aslan Burçları Venüs Retrosundan Nasıl Etkilenecek?

Çalışma ortamı ve iş arkadaşlarınızla ilişkilerinizde huzursuzluklar oluşabilir. Güç savaşlarına karşı dikkatli olun. Devlet tarafından gelecek ödemeler aksayabilir. Bu süreçte maddi olarak iş hayatında bazı aksaklıklar yaşanabilir. Yapılan ödemeleri kontrol etmekte fayda var. Çalıştığınız sektör pandemiden etkilenenler arasında ise belki bir bir süre uzaktan çalışmak durumunda kalabilirsiniz. Bu süreçte iş yerinde başlayacak bir birliktelik sorunlara neden olabilir. Venüs retrosunun başladığı gün oldukça destekleyici bir dolunay gerçekleşecek. Dolunay yorumunu blogda, daha detaylı bilgi için mini danışmanlık alabilirsiniz.

Başak Burçları Venüs Retrosundan Nasıl Etkilenecek?

Çocuklarınızdan bir süre uzak kalmanız gerekebilir. Veya onlarla ilişkinizde bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Özellikle maddi konularda bazı anlaşmazlıklar olabilir. Veya onlar için ciddi harcamalar yapmanız gereken bir zaman olabilir. Eski ilişkiler bu süreçte tekrar karşınıza çıkabilir. 11 ve 25 Aralık tarihleri ise ilişkiler konusunda en hassas zamanlar olacaktır. Bu süreci tekrar düşünme zamanı olarak kullanabilirsiniz. Yeni bir ilişkiye başlamak içinse Şubat ayını bekleyin. Venüs retrosunun başladığı gün oldukça destekleyici bir dolunay gerçekleşecek. Dolunay yorumunu blogda, daha detaylı bilgi için mini danışmanlık alabilirsiniz.


Terazi Burçları Venüs Retrosundan Nasıl Etkilenecek?

Ailenizle ilişkilerde hassas bir sürece geçiş yapıyorsunuz. Alma verme dengesi sizin için çok hassas bir konu. Uzun zamandır bu dengenin bozulmuş olmasına ses çıkarmıyor olabilirsiniz. Ancak retro sürecinde bazı şeyler gözünüze batabilir. 11 ve 25 Aralık tarihleri ise ilişkiler konusunda en hassas zamanlar olacaktır. Bu tarihlerde ev için ciddi harcamalar da yapabilirsiniz. Eğer mümkünse zorunlu olmayan harcamalarınızı Şubat ayına bırakın. Bu zaman aralığında ev dekorasyonu da önermiyoruz. Venüs retrosunun başladığı gün oldukça destekleyici bir dolunay gerçekleşecek. Dolunay yorumunu blogda, daha detaylı bilgi için mini danışmanlık alabilirsiniz.


Akrep Burçları Venüs Retrosundan Nasıl Etkilenecek?

Kardeş, kuzen ve yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde hassas bir süreçten geçiş yapıyorsunuz. Maddi konular aranızdaki sorunları tetikleyebilir. 11 ve 25 Aralık tarihleri ise ilişkiler konusunda en hassas zamanlar olacaktır. Bu tarihlerde yapacağınız yolculuklarda harcamalarınıza özen gösterin. Telefon dolandırıcılıklarına karşı da temkinli olun. İletişim aletlerine gereksiz harcamalar yapabilirsiniz. Venüs retrosunun başladığı gün oldukça destekleyici bir dolunay gerçekleşecek. Dolunay yorumunu blogda, daha detaylı bilgi için mini danışmanlık alabilirsiniz.


Yay Burçları Venüs Retrosundan Nasıl Etkilenecek?

Bazı ödemeleri almada gecikmeler yaşanabilir. Bu süreçte borç alıp vermek iyi olmayabilir. Finansal olarak yatırım yapmak için de uygun bir zamandan geçiş yapmıyorsunuz. Mümkün olduğunca Şubat ayına kadar gereksiz harcamalardan uzak durun. 11 ve 25 Aralık tarihleri ise maddi konularda en hassas zamanlar olacaktır. Pozitif anlamda daha önce geciken bazı ödemeleri bu tarihlerde alabilirsiniz. Venüs retrosunun başladığı gün oldukça destekleyici bir dolunay gerçekleşecek. Dolunay yorumunu blogda, daha detaylı bilgi için mini danışmanlık alabilirsiniz.


Oğlak Burçları Venüs Retrosundan Nasıl Etkilenecek?

Burcunuzda gerçekleşecek Venüs retrosunda en çok fiziksel olarak yapacağınız değişiklikler konusunda dikkatli olmanızda fayda var. En ufak bir estetik değişim sizi tekrar bu konu üzerinde değişime itecek etkiler yaratabilir. Tekrar operasyonlarında ise sağlıklı kullanımı mümkündür. Yine de zaruri olmadıkça bu tarz değişimleri Şubat ayına bırakmakta fayda var. Sağlık anlamında özellikle sağ dizinize özen gösterin. İlişkiler konusu da yine sizin için önemli konulardan birisi. Bu zaman aralığında eski birliktelikler tekrar gündeme gelebilir. 1 ve 25 Aralık tarihleri ise ilişkiler konusunda en hassas zamanlar olacaktır. Venüs retrosunun başladığı gün oldukça destekleyici bir dolunay gerçekleşecek. Dolunay yorumunu blogda, daha detaylı bilgi için mini danışmanlık alabilirsiniz.

Kova Burçları Venüs Retrosundan Nasıl Etkilenecek?

Gizli ilişkilere çekilmemeye özen gösterin. 1 ve 25 Aralık tarihleri ise ilişkiler konusunda en hassas zamanlar olacaktır. Elbette bu süreçte platonik olarak da birinden hoşlanabilirsiniz. Ancak bu retro zamanında karşınızdaki kişiyi takıntı haline de getirebilirsiniz. Bu süreçte gizli ortaklıklar konusunda da temkinli olun. Retro sonrasında süreç sizi zor durumda bırakabilir. Maddi konularda değerli eşyaların kaybedilmesi, çalınması konusunda temkinli olun. Venüs retrosunun başladığı gün oldukça destekleyici bir dolunay gerçekleşecek. Dolunay yorumunu blogda, daha detaylı bilgi için mini danışmanlık alabilirsiniz.

Balık Burçları Venüs Retrosundan Nasıl Etkilenecek?

Bu retro zamanında eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Eski bir gruba geri dönmek de olasıdır. Dernek ve meslek grupları ile olan ilişkileriniz bu süreçte hassas olabilir. Arkadaşlarınızla aranızdaki ilişki testten geçebilir. 1 ve 25 Aralık tarihleri ise ilişkiler konusunda en hassas zamanlar olacaktır. Arkadaşlarınızla ortak bir iş yapmak ya da maddi konular bu süreçte iyi bir fikir olmayabilir. Bunun için şubat ayını beklemekte fayda var. Venüs retrosunun başladığı gün oldukça destekleyici bir dolunay gerçekleşecek. Dolunay yorumunu blogda, daha detaylı bilgi için mini danışmanlık alabilirsiniz.


İlişki astrolojisi mini programı, sinastri haritalarını yorumlamayı öğrenmek isteyenler için bir giriş eğitimi niteliğindedir. İlişki astrolojisinde en önemli noktalar üzerinedir. Evlilik göstergeleri ve evlilik tarihi belirlemede ana noktalar, sinastri analizinde neleri dikkate alıyoruz, çiftlerin haritalarında evlilik göstergesi olan parametreler nelerdir gibi bir çok önemli nokta bu mini programda verilmiştir. >>> İlişki Astrolojisi Eğitimine Kayıt Ol


Bunlar da ilginizi çekebilir;

bottom of page