top of page
© Copyright by astrokronos
astrokronos takvim.jpg

Venüs Yengeç Burcunda

Doğum Haritasında Venüs Yengeç Burcunda

Kişi geçmişine bağlıdır. Aşina olduğu şeylerden, evde ya da ailesi ile olmaktan keyif alır. Duygusal ve romantiktir. Kişi kendisi için önemli günleri anımsar, doğum günleri, yıl dönemlerini vs. Kişi sevdiklerini sahiplenmeye ve korumaya meyillidir. Onları duygusal olarak desteklemek isteyebilir.


Angelina Jolie 'nin Venüs 'ü Yengeç burcundadır. 3 evlatlık 3 biyolojik çocuğun annesidir. Tam da yükselen burç derecesi ile kavuşan Venüs ayrıca ona fiziksel olarak çekici bir görünüm de kazandırmıştır.


Transit Venüs Yengeç Burcunda

Venüs, Yengeç burcunda rahat eder. Bu nedenle de bu geçiş esnasında ilişkiler daha destekleyici olacaktır. Duygusal olarak da daha fazla yakınlık kurulabilecek bir süreç olmasını bekleriz. Aşina olduğumuz kişilerle bir arada olmak yeni birileriyle tanışmaktan daha iyi gelecektir. Ailemizle bir arada olmak, evde zaman geçirmek, bildik yerlerde olmak, geçmişi yad etmek çok olasıdır. Bu süreçte ilişkiler konusunda ana sorun alınganlık olabilir. Herkes normalden daha duygusal ve hassastır. En kırılmaz dediğiniz kişilerin bile ufak bir konudan darıldığını görebilirsiniz.


Bu geçişte eve dekorasyon yapmak, evinizi güzelleştirmek için para harcamak da olasıdır. Sonuçlardan memnun olup olmayacağınız ise hem Venüs 'ün geçişinde alacağı diğer etkiler hem de sizin haritanızla çok ilgilidir. Dekorasyon ve tadilat için uygun zaman mı olduğunu Tek Soru Danışmanlık alarak öğrenebilirsiniz.

Finans piyasalarında ise bu geçişte ani iniş çıkışlar görebiliriz. Özellikle geçiş esnasında diğer göstergelerden alacağı etkiler bu ani yön değiştirmelerin hangi tarafa olacağına dair bize daha iyi bir bilgi verecektir. Yatırımlar için doğru zaman olup olmadığını öğrenmek için lütfen bireysel seans alınız.


2022 Venüs Yengeç Transiti

18 Temmuz 2022 tarihinde Venüs Yengeç burcuna geçiş yapıyor. Bu geçiş öncesinde ise Neptün ile bir zorlu açısı olacaktı. Bu açı aldanma, aldatma ve yanılgılara çok açık. Hemen sonrasında ise Venüs 'ün hassas Yengeç burcuna geçiş yapması ile ilişki arenasında epey çalkantılı zamanlar olacağını gösteriyor.



Finansal olarak ise Neptün ile zorlu açı yaptığı zamanlarda bir balona para yatırmış olabilirsiniz. Bu hasarı bu geçiş esnasında kapatabilirsiniz belki. Yine de finans dünyası için bu geçişin ani gelişmelere açık olduğunun farkında olun.

Venüs aslında hassas Yengeç burcunda güçlüdür. Rahat ettiği bir konumdur. Bu nedenle ilişkilerde daha samimi ve daha duygusal bağlar kurmaya yardımcı olur. Hasar almış ilişkileri burada iyileştirme şansı yakalayabiliriz.


Bu geçişin burcunuza etkisini Temmuz Ayı Burç Yorumları 'ndan okuyabilirsiniz.

Venus Jupiter Kare

(Temmuz 25, 2022, 09:12) Tam anlamıyla halinizden memnun ve rahat olacağınız bir zaman. Şans ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz, sakın rehavete kapılmayın. Karşılaştığınız fırsatlar parmaklarınızın arasından kayıp gitmesin. Çaba harcamak yerine öylece beklerseniz bu güzel zamanın getirdiği avantajları iyi değerlendiremeyebilirsiniz. Lüks masraflar için fazla müsrif olma riskiniz var, dikkat!

Venus Lilith KavuÅŸum

(Temmuz 27, 2022, 17:44) Lilith ilişkiler arenasında "diğer kadını" temsil eder. Bu nedenle bu tarih ilişkiler açısından hassas bir zamandır. Kıskançlık krizleri ya da ilişkilerde sadakat sorunları başgösterebilir.

Venus Chiron Kare

(Temmuz 31, 2022, 17:04) Bu tarihte öncelikle her tür estetik operasyondan uzak durun. İlişkiler konusunda ise karşı taraf üzerinde bıraktığınız hasar tahmininizden daha kalıcı olabilir. Bu tarihlerde lütfen riskli yatırım kararlarından uzak durun. Finansal olarak yaşayacağınız kayıp beklediğinizden de büyük olabilir.

Venus Uranus 60 Derece

(Ağustos 2, 2022, 15:25) Bu ilişkiler konusunda iyileştirici değişimleri getirebilecek bir etki. Farklı sosyal grupların içine girebilirsiniz. İlişkilerde değişim ve canlanma zamanı. Teknolojinin işin içinde olduğu alanlardan gelir elde edebilirsiniz. Finansal olarak güzel sürprizler yakalayabilirsiniz. Haritası direk etki alanlar hediyeler kazanabilir veya şans oyunlarından ufak çapta ödüller yakalayabilirsiniz.

Venus Mars 60 Derece

(Ağustos 3, 2022, 04:59) İlişkilerde uyumun kolay olduğu bir zaman. Bu enerji altında başlayan birlikteliklerde çekicilik önemli bir faktör olabilir. Ayrıca finansal konular için atılacak bazı olumlu adımlar olabilir. Rekabetten kazançlı çıkacağınız bir zamandasınız.

Venus Neptune Üçgen

(Ağustos 7, 2022, 19:42) Geçtiğimiz ay Neptün 'ün hasar verdiği ilişkileri şimdi tekrar o toparlıyor. Sanatsal konular için de uygun zaman. elbette ruhsal konular için de para harcayabilirsiniz. Bu konuları barındıran etkinlikler ya da sosyal faaliyetler içerisinde olabilirsiniz. İlham ya da yaratıcılık gerektiren bir alanda çalışıyorsanız şimdi oldukça üretken olabilirsiniz. Dans, sinema gibi sanatsal konular öne çıkabilir. Denizcilik, kimya, petrokimya, sıvılar, gazlar gibi Neptün ile sembolize edilen sektörlerde çalışanlar için olumlu bir zaman.

Venus Pluto Karşıt

(Ağustos 9, 2022, 08:17) Bir partneriniz varsa güç savaşlarının içine çekilmeyin. Bu süreçte tutkunun yoğunlaştığı, kimi zaman da gerilimin arttığını gözleyebilirsiniz. Eğer bir partneriniz yoksa, birine karşı güçlü bir çekim hissedebilirsiniz. Bunun çok kolay bir dinamik olmadığının bilincinde olun. Keşke yaşamasaydım diyeceğiniz ilişkilerin içine çekilebilirsiniz. Bu dinamik içinde başlayan bir ilişki tutku merkezli olacaktır. Ancak karşı tarafın ciddi manipülasyonları ile üzerinizde yoğun bir baskı da hissedebilirsiniz. Kimi zaman malesef tacizleri de görebildiğimiz zorlayıcı bir açıdır. Finansal konularda da köklü değişimler olasıdır.

Venus Aslan Burcunda Ağustos 11, 2022, 21:30 >>> Ağustos Ayı Burç Yorumları 'nda okuyabilirsiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir;


Ücretsiz doğum haritası hesaplamak ve yükselen burcunuzu öğrenmek için Doğum Haritası Hesaplama sayfasını kullanabilirsiniz.

bottom of page