top of page
© Copyright by astrokronos
astrokronos takvim.jpg

Şubat Ayı Burç Yorumları

2022 Şubat Ayı Burç Yorumları

Şubat ayına Kova burcunda bir yeniay ile giriş yapıyoruz. Yeniayla ilgili detaylı yorumun linki yazının sonunda mevcut. Türkiye açısından önemli bir aya geçiş yapıyoruz. Bu ay atacağınız adımların uzun vadeli planları olmasına özen gösterin. Bir sonraki yeniay için üye buluşması 16 Şubat tarihinde olacak. Üye paketi alarak seminerlere ücretsiz katılım hakkı kazanırsınız.


Bu ay astrokronos 'da astroloji eğitimleri başlıyor. Kayıtlar açıldı. Erken kayıt olanlara ve üyelere özel indirimler var. Etkinlikler sayfasından inceleyebilirsiniz.





Koç Burçlarını Şubat Ayında Neler Bekliyor ?

1 Şubat tarihinde bir yeniay gerçekleşecek. Yeniay 'ın detaylı yorumu blogda. Bu ay ana konunuz sosyal yaşamınız ve gelecek planlarınız olacak. Kariyerinizle ilgili bir süredir revizyonlar yapmış olabilirsiniz. Şimdi önümüzdeki 2 ay kadar yoğun bir gündeminiz olacak. 4 Şubat tarihinden sonra harekete geçebilirsiniz. Ayrıca bu ay karşınıza çıkabilecek olası fırsatları iyi değerlendirin. Özellikle Şubat ayının ortalarında maddi konularda olumlu gelişmeler karşınıza çıkabilir. 15 Şubat tarihinden sonra iletişim trafiğiniz tekrar hız kazanmaya başlıyor. 16 Şubat tarihinde bir dolunay yaşayacağız. Bu dolunay ilişkiler konusunda netlik kazanacağınız bir zaman olacak. Kasım 2021 tarihinde attığınız adımlar bu dolunay zamanında görünür olacaktır. 18 Şubat sonrasında ise biraz kendi başınıza kalmak ve dinlenmek isteyebilirsiniz. Pandeminin yoğun ilerlediği bu süreçte önümüzdeki iki haftayı daha temkinli geçirmekte fayda var. 25 Şubat tarihinde ise sürprizlere hazır olun. Beklenmedik gelişmeler planları değiştirmenize neden olabilir. Elektronik aksaklıklar için bu tarih öncesinde bir B planınız olsun. Daha fazlası için Mini Seans alabilirsiniz.


Boğa Burçlarını Şubat Ayında Neler Bekliyor ?

1 Şubat tarihinde bir yeniay gerçekleşecek. Yeniay 'ın detaylı yorumu blogda. Bu ay ana konunuz kariyeriniz olacak. Yeni bir sorumluluk üstlenmeniz gerekebilir. 4 Şubat sonrasında yeni bir göreve başlayabilirsiniz. Belki iş hayatınızdaki sorumluluklar evi aksatmanıza neden olabilir. Veya bir yer değişimini tetikleyebilir. 16 Şubat tarihindeki dolunay zamanında bu konular netlik kazanacaktır. Kasım 2021 civarında gündeminizi meşgul eden konuları anımsayın. Bunları dolunay zamanında tekrar değerlendirebilirsiniz. 15 Şubat sonrasında iletişim trafiğiniz de artmaya başlıyor. Belki iş başvuru süreçleriniz, evrak işleriniz veya bir eğitim süreciniz gündeme gelebilir. 18 Şubat sonrasında dernek, meslek grubu ya da arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Karşınıza çıkacak olası fırsatları iyi değerlendirin. 25 Şubat tarihinde ise sürprizlere hazır olun. Beklenmedik gelişmeler planları değiştirmenize neden olabilir. Elektronik aksaklıklar için bu tarih öncesinde bir B planınız olsun. Daha fazlası için Mini Seans alabilirsiniz.


İkizler Burçlarını Şubat Ayında Neler Bekliyor ?

1 Şubat tarihinde bir yeniay gerçekleşecek. Yeniay 'ın detaylı yorumu blogda. Bu ay ana konunuz yolculuklar ve eğitim hayatınız olacak. Bir eğitimi tamamlamak için harekete geçebilirsiniz. Veya uzun soluklu bir eğitim sürecine adım atabilirsiniz. Konu ne olursa olsun bu süreçte uzun vadeli planlar yapmak çok daha sağlıklı olacaktır. Hemen sonuç almayı beklemeyin. Eğer uluslararası konularda bazı girişimler planlıyorsanız olası gecikmelere hazır olun. Bu dönemde vize, oturma izni gibi konulara başvuracaksanız sürecin yavaş ilerleyebileceğini dikkate alın. Geçtiğimiz ay maddi konularda bazı aksaklıklar yaşamış olabilirsiniz. Bu ay ise bunlarla ilgili aksaklıkları 4 Şubat sonrasında toparlamaya başlayabilirsiniz. 15 Şubat tarihinde bu konuda hızlı bir iletişim trafiği başlayabilir. Ertelediğiniz bir yolculuk ya da eğitim için de harekete geçebilirsiniz. 16 Şubat tarihinde ise yapacağınız başvurular, eğitim ya da yolculukla ilgili konular için bir sonuç almanız mümkün. Bu dolunay Kasım 2021 ayındaki gündeminizi tekrar önünüze getirebilir. 18 Şubat tarihi ise sizin için kariyerde sürpriz teklifleri gündeme getirebilir. Belki eşinizin ya da ortağınızın iş hayatı ile ilgili gelişmeler bir yer değişimi planı yapmanızı gerektirebilir. 25 Şubat tarihinde ise sürprizlere hazır olun. Beklenmedik gelişmeler planları değiştirmenize neden olabilir. Elektronik aksaklıklar için bu tarih öncesinde bir B planınız olsun. Daha fazlası için Mini Seans alabilirsiniz.


Yengeç Burçlarını Şubat Ayında Neler Bekliyor ?

1 Şubat tarihinde bir yeniay gerçekleşecek. Yeniay 'ın detaylı yorumu blogda. Bu ay ana konunuz vergi, sigorta, prim ya da tazminat gibi ek gelirler alanı olacaktır. Ortak kazançlar bir diğer gündem konusu. Burada bazı uzun vadeli adımlar atmanız gerekebilir. 4 Şubat sonrasında özellikle ilişkiler ve ortaklıklar konusunda geçtiğimiz ay yaşadığınız sorunlar düzelmeye başlıyor. 15 Şubat sonrasında ise maddi konularda alacağınız kararlar önemli olacak. 16 Şubat tarihinde Aslan burcunda bir dolunay yaşayacağız. Bu dolunay maddi konularla ilgili size bir farkındalık kazandıracaktır. Attığınız adımların sonucunu görmeniz mümkün. 19 Kasım 2021 tarihinde bir ay tutulması yaşadık. Bu tutulma zamanında verdiğiniz kararlar bu dolunayda tekrar gündeminizi meşgul edebilir. 18 Şubat tarihinde eğitim ve yolculuklarla ilgili sürprizlere hazır olun. Karşınıza çıkabilecek olası fırsatları iyi değerlendirin. Arkadaşlarınızla ve sosyal çevrenizle irtibatın artacağı bir aylık sürece geçiş yapıyoruz. 25 Şubat tarihinde ise sürprizlere hazır olun. Beklenmedik gelişmeler planları değiştirmenize neden olabilir. Elektronik aksaklıklar için bu tarih öncesinde bir B planınız olsun. Daha fazlası için Mini Seans alabilirsiniz.





Aslan Burçlarını Şubat Ayında Neler Bekliyor ?

1 Şubat tarihinde bir yeniay gerçekleşecek. Yeniay 'ın detaylı yorumu blogda. Bu ay ana konunuz ilişkiler. Geçtiğimiz ay iş hayatından bir müddet uzak kalmış olabilirsiniz. Belki iş arkadaşlarınızla aranızda bazı sorunlar yaşandı. Şimdi bu süreci geride bırakıyorsunuz. 4 Şubat sonrasında özellikle iş hayatınızdaki iletişim hız kazanmaya başlıyor. Belki iş arkadaşlarınızla diyaloglarınız düzelmeye başlıyor. 15 Şubat tarihinden sonra ertelenen sözleşmeler tekrar hız kazanabilir. Eşiniz ya da ortağınızla olan iletişiminiz hız kazanabilir. 16 Şubat tarihinde ise burcunuzda bir dolunay gerçekleşecek. Bu dolunay zamanında önemli açıklamalar yapabilirsiniz. Kendinizle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. 19 Kasım 2021 tarihinde bir ay tutulması yaşadık. Bu tutulma zamanında aldığınız kararlar bu dolunay zamanında tekrar gündeminizi meşgul edebilir. 18 Şubat tarihinde ise ortak gelirler konusunda sürprizlere açık olun. Yönetim kademesinde bir değişim, tazminat ya da prim konusunda olumlu bir gelişme de olasılıklar arasındadır. Bu tarih sonrasında ise ana konunuz ek gelirleriniz olacak. 25 Şubat tarihinde ise sürprizlere hazır olun. Beklenmedik gelişmeler planları değiştirmenize neden olabilir. Elektronik aksaklıklar için bu tarih öncesinde bir B planınız olsun. Daha fazlası için Mini Seans alabilirsiniz.


Başak Burçlarını Şubat Ayında Neler Bekliyor ?

1 Şubat tarihinde bir yeniay gerçekleşecek. Yeniay 'ın detaylı yorumu blogda. Bu ay ana konunuz sağlığınız ve iş hayatınız olacak. Belki bir iş seyahati gündeme gelebilir. Çalışma ortamınızda bazı yeni düzenlemeler yapmanız gerekebilir. Geçtiğimiz ay belki çocuklarınızla ilgili sorunlarla uğraşmanız gerekmiş olabilir. Şimdi bu süreci geride bırakıyorsunuz. Özellikle 4 Şubat sonrasında iletişim trafiği artmaya başlayacak. Çocuklarla ilgili beklemede kalan bazı kararlar hız kazanabilir. 15 Şubat tarihinden sonra ise çalışma arkadaşlarınızla iletişiminiz artmaya başlıyor. Özellikle işle ilgili beklemede kalan sözleşmeler varsa bunlar hız kazanabilir. 16 Şubat tarihinde bir dolunay yaşayacağız. Bu dolunay öncesinde özellikle pandemi tedbirlerinizi arttırmaya çalışın. Belki bir süre dinlenmeye karar verebilirsiniz. Veya bu süreci izolasyonda geçirmeniz gerekebilir. 19 Kasım 2021 tarihinde bir ay tutulması yaşadık. Bu tarihte karşınıza çıkan konular dolunay zamanında tekrar gündeminizi meşgul edebilir. 18 Şubat tarihinde ilişkiler konusunda sürpriz gelişmelere hazır olun. Eşin ya da ortağın hayatında olumlu gelişmeler de gündeme gelebilir. Bu tarih sonrasında ilişkiler konusu daha fazla gündeminizi meşgul edecek. 25 Şubat tarihinde ise sürprizlere hazır olun. Beklenmedik gelişmeler planları değiştirmenize neden olabilir. Elektronik aksaklıklar için bu tarih öncesinde bir B planınız olsun. Daha fazlası için Mini Seans alabilirsiniz.


Terazi Burçlarını Şubat Ayında Neler Bekliyor ?

1 Şubat tarihinde bir yeniay gerçekleşecek. Yeniay 'ın detaylı yorumu blogda. Bu ay ana konunuz çocuklarınız olacak. Onlarla ilgili sorumluluklarınız artabilir. Eğer çocuğunuz yoksa aşk hayatınız gündemi meşgul edebilir. Geçtiğimiz ay belki evinizle ya da ailenizle ilgili bazı aksiliklerle uğraşmak zorunda kaldınız. Şimdi bu konular geride kalıyor. Özellikle 4 Şubat sonrasında iletişimin hız kazanmaya başladığını görebilirsiniz. Evinize aldığınız elektronik aletler varsa bunlarla ilgili sorunlar çözülüyor. Eğer bir tadilat süreci ile uğraşmışsanız şimdi bu konular da yavaş yavaş düzelmeye başlayacaktır. 15 Şubat tarihinden sonra ise çocuklarınızla iletişiminiz artmaya başlıyor. Onların eğitimi ile ilgili askıda kalmış konular varsa netlik kazanmaya başlayabilirsiniz. 16 Şubat tarihinde gerçekleşecek dolunay ise gelecekle ilgili planlarınızı ve sosyal yaşamınızı etkileyecek. 19 Kasım 2021 tarihindeki ay tutulmasını anımsamaya çalışın. Sizi maddi konularda bazı kararlar almaya itmiş olabilir. Şimdi bu dolunay zamanında aynı konular tekrar gündeminizi meşgul edebilir. 18 Şubat tarihinde ise işinizle ilgili sürpriz gelişmelere hazır olun. Bu süreç daha çok vergi sigorta gibi konularla ilgili olabilir. Bu süreçte karşılaşacağınız maddi fırsatları iyi değerlendirin. Bu tarih sonrasında iş hayatınız ve iş arkadaşlarınız gündeminizi daha fazla meşgul edecek. Sağlık konusunda da doğru tedavi ve doğru hekime ulaşabilirsiniz. 25 Şubat tarihinde ise sürprizlere hazır olun. Beklenmedik gelişmeler planları değiştirmenize neden olabilir. Elektronik aksaklıklar için bu tarih öncesinde bir B planınız olsun. Daha fazlası için Mini Seans alabilirsiniz.


Akrep Burçlarını Şubat Ayında Neler Bekliyor ?

1 Şubat tarihinde bir yeniay gerçekleşecek. Yeniay 'ın detaylı yorumu blogda. Bu ay ana konunuz aile ve yerleşim olacak. Ailenizle ilgili sorumluluklarınız artabilir. Evinizde elektronik aletlerle ilgili bazı sorunları çözmeniz gerekebilir. Geçtiğimiz ay kardeşler ve yakın çevrenizle ilgili bazı sorunlarla uğraşmak zorunda kalmış olabilirsiniz. Elektronik aletlerle ilgili aksaklıklar yaşanmış olabilir. Belki bir yolculuk planını ertelemek zorunda kalmış olabilirsiniz. 4 Şubat sonrasında bu sorunlar yavaş yavaş geride kalıyor. 15 Şubat sonrasında ailenizle iletişim trafiğiniz artmaya başlıyor. Belki de evden çalışmanız gerekebilir. 16 Şubat tarihinde ise kariyer hayatınızı etkileyecek bir dolunay yaşanacak. 19 Kasım 2021 tarihinde bir ay tutulması yaşadık. Bu tarihte karşınıza çıkan konular dolunay zamanında tekrar gündeminizi meşgul edebilir. Unutmayın burcunuzdaki tutulmalar sizi bu yıl önemli değişimlere hazırlıyor. Karşıt burcunuzda yer alan Uranüs ise ilişkiler konusunda ani değişimleri gündeme getirebilir. 18 Şubat tarihinde özellikle ilişkilerle ilgili sürpriz gelişmelere hazır olun. Bu tarih sonrasında aşk hayatınız veya varsa çocuklarınız gündeminizi daha fazla meşgul edecektir. 25 Şubat tarihinde ise sürprizlere hazır olun. Beklenmedik gelişmeler planları değiştirmenize neden olabilir. Elektronik aksaklıklar için bu tarih öncesinde bir B planınız olsun. Daha fazlası için Mini Seans alabilirsiniz.


Yay Burçlarını Şubat Ayında Neler Bekliyor ?

1 Şubat tarihinde bir yeniay gerçekleşecek. Yeniay 'ın detaylı yorumu blogda. Bu ay ana konunuz kardeşleriniz ve yakın çevreniz olacak. Bir aracınız varsa onunla uğraşmanız gerekebilir. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Geçtiğimiz ay maddi konularla ilgili bazı aksaklıklar yaşamış olabilirsiniz. 4 Şubat sonrasında bu aksilikler geride kalıyor. 15 Şubat sonrasında iletişim trafiğiniz artmaya başlıyor. Başvurularınız hızlanabilir, kardeş ve yakın çevrenizle iletişiminiz hız kazanabilir, bir eğitime başlamışsanız şimdi burada hız kazanma şansınız var. 16 Şubat dolunayı ile uzak bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Belki de yurtdışı ile ilgili bazı planlarınız varsa bunlar netlik kazanabilir. Bir süredir iş ortamınızda ciddi değişimler gerçekleşti. Bu ay bu konularda önemli gelişmeler yaşamanız çok mümkün. 19 Kasım 2021 de bir ay tutulması yaşadık. Bu tarihte karşınıza çıkan konular dolunay zamanında tekrar gündeminizi meşgul edebilir. Ancak merak etmeyin, nasıl bir sürpriz olursa olsun 18 Şubat civarında bir çözüm şansı bulabileceksiniz. Bu tarihte karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirin. Evden çalışma, ailenizden gelecek destekler bu süreçte çok olasıdır. Belki de eve daha yakın bir ofise geçme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu tarih sonrasında ev ve yerleşim konuları daha çok gündeminizde olacak. 25 Şubat tarihinde ise sürprizlere hazır olun. Beklenmedik gelişmeler planları değiştirmenize neden olabilir. Elektronik aksaklıklar için bu tarih öncesinde bir B planınız olsun. Daha fazlası için Mini Seans alabilirsiniz.


Oğlak Burçlarını Şubat Ayında Neler Bekliyor ?

1 Şubat tarihinde bir yeniay gerçekleşecek. Yeniay 'ın detaylı yorumu blogda. Bu ay ana konunuz para olacak. Maddi konularda bazı yeni adımlar atmak isteyebilirsiniz. Bunların özellikle ne kadar uzun vadeli olduklarını iyi değerlendirmeniz gerekiyor. Riskli yatırımlar konusunda bu ay dikkatli olmanız gerekiyor. Geçtiğimiz ay önemli bazı başlangıçlar yapmak istemiş olabilirsiniz. Belki bu konuda bazı aksaklıklarla uğraşmak zorunda kaldınız. 4 Şubat sonrasında bu konudaki sorunlar geride kalıyor. Artık önemli başlangıçlar için hazırsınız. Fiziksel sağlığınıza dikkat edin, özellikle dişler, dizler ve kemikler hassas. Pandemi nedeniyle bu ay tedbirlerinizi arttırabilirsiniz. Önümüzdeki aya kadar buna dikkat etmenizde fayda var. 15 Şubat sonrasında elektronik aletlere, eğitime ve yolculuklara para harcayabilirsiniz. 16 Şubat tarihinde bir dolunay yaşayacağız. Özellikle kredi, sigorta, prim ve tazminat gibi konularda önemli sonuçlar alabilirsiniz. 19 Kasım 2021de bir ay tutulması yaşamıştık. Bu tarihte karşınıza çıkan konuları anımsayın, benzer konular tekrar gündeminizi meşgul edebilir. 18 Şubat civarında ise sürpriz haber ve yolculuklar gündeme gelebilir. Kardeşten ve yakın çevreden gelebilecek desteklere hazır olun. Bu tarih sonrasında gündeminizde daha fazla yer işgal edecekler. 25 Şubat tarihinde ise sürprizlere hazır olun. Beklenmedik gelişmeler planları değiştirmenize neden olabilir. Elektronik aksaklıklar için bu tarih öncesinde bir B planınız olsun. Daha fazlası için Mini Seans alabilirsiniz.


Kova Burçlarını Şubat Ayında Neler Bekliyor ?

1 Şubat tarihinde bir yeniay gerçekleşecek. Yeniay 'ın detaylı yorumu blogda. Burcunuzda bir yeniay meydana geliyor. Sizin için önemli başlangıçlar zamanındasınız. Ailenizle veya evinizle ilgili sürpriz gelişmeler sizi bazı konularda harekete geçmeye itebilir. Geçtiğimiz ay özellikle sağlığınız nedeniyle bazı aksaklıklar yaşamış olabilirsiniz. 4 Şubat sonrasında ise iletişim trafiğiniz hızlanmaya başlıyor. 15 Şubat sonrasında önemli başvurular yapabilir, bazı kararlarınızı başkaları ile paylaşabilirsiniz. 16 Şubat tarihinde dolunay gerçekleştiğinde ilişkiler konusunda netlik kazanabilirsiniz. Bir sözleşme ya da anlaşma süreciniz varsa bu konularda bir sonuç almanız mümkün olacaktır. 19 Kasım 2021 tarihinde bir ay tutulması yaşadık. Bu tutulma zamanında aldığınız kararlar bu dolunay zamanında gündeminizi tekrar meşgul edebilir. 18 Şubat civarında ise maddi konularda bazı fırsatlar yakalayabilirsiniz. Aileden gelebilecek destekler olabilir. Ev ya da yerleşimle ilgili fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bu tarih sonrasında önümüzdeki aya kadar maddi konular daha fazla odağınızda olacak. 25 Şubat tarihinde ise sürprizlere hazır olun. Beklenmedik gelişmeler planları değiştirmenize neden olabilir. Elektronik aksaklıklar için bu tarih öncesinde bir B planınız olsun. Daha fazlası için Mini Seans alabilirsiniz.


Balık Burçlarını Şubat Ayında Neler Bekliyor ?

1 Şubat tarihinde bir yeniay gerçekleşecek. Yeniay 'ın detaylı yorumu blogda. Bu ay biraz dinlenmek isteyebilirsiniz. Pandeminin yoğun olduğu bu süreçte sağlığınıza da dikkat etmekte fayda var. Geçtiğimiz ay bazı sosyal etkinlikleri ertelemek zorunda kalmış olabilirsiniz. Belki eski bir arkadaş ortamına geri döndünüz. Ya da bazı arkadaşlarınızla aranızda yanlış anlamalar da olmuş olabilir. Şimdi bu aksaklıklar geride kalıyor. Bu konuda 4 Şubat sonrasında hız kazanabilirsiniz. 15 Şubat sonrasında ise daha fazla kendinize odaklanmanız mümkün. Özellikle ruhsal konularda bir eğitime başlayabilirsiniz. 16 Şubat Dolunayında ise daha çok iş hayatınızla ilgili önemli bir sonuç alabilirsiniz. Belki sağlığınızla ilgili bir tedavinin sonucunu almanız da mümkün. 19 Kasım 2021 tarihinde bir ay tutulması yaşamıştık. Bu tutulma zamanındaki konular dolunayda tekrar gündeminizi meşgul edebilir. 18 Şubat civarında ise sürpriz fırsatlara açık olun. Özellikle yeni bir eğitim sürecindeyseniz bu konuda önemli başlangıçlar yapabilirsiniz. Karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirin. Önemli başlangıçlar için önünüzde bir aylık bir süreç var. Bu zamanı iyi değerlendirin. 25 Şubat tarihinde ise sürprizlere hazır olun. Beklenmedik gelişmeler planları değiştirmenize neden olabilir. Elektronik aksaklıklar için bu tarih öncesinde bir B planınız olsun. Daha fazlası için Mini Seans alabilirsiniz.


Bunlar da İlginizi Çekebilir;

Ay BoÅŸlukta

1.02.2022 14:01 - 2.02.2022 13:59

4.02.2022 12:41 - 4.02.2022 17:56

6.02.2022 20:21 - 7.02.2022 1:52

9.02.2022 7:48 - 9.02.2022 13:27

11.02.2022 11:23 - 12.02.2022 2:27

14.02.2022 13:27 - 14.02.2022 14:17

16.02.2022 19:56 - 16.02.2022 23:42

19.02.2022 2:19 - 19.02.2022 6:51

21.02.2022 8:02 - 21.02.2022 12:19

23.02.2022 12:24 - 23.02.2022 16:29

25.02.2022 6:24 - 25.02.2022 19:27

27.02.2022 17:49 - 27.02.2022 21:36


Ay Fazları

1 Åžubat 2022 8:46 Yeniay

4 Åžubat 2022 19:25 Hilal

8 Şubat 2022 16:50 İlkdördün

12 Şubat 2022 20:33 Büyüyen Ay

16 Åžubat 2022 19:56 Dolunay

20 Şubat 2022 12:50 Küçülen Ay

24 Şubat 2022 1:32 Son dördün

27 Åžubat 2022 11:05 Balsamik

bottom of page