top of page
© Copyright by astrokronos
astrokronos takvim.jpg

16 Subat 2022 Aslan Burcunda Dolunay

16 Şubat Aslan Burcunda Dolunay Burç Yorumları


Aslan burcunda gerçekleşen dolunaylar daha çok yönetim kademesi ile ilgilidir. Bireysel yaşamlarımızda aşk hayatımız, çocuklar veya yaratıcı bir alanda çalışıyorsak sunacağımız ürünlerle ilgili olabilir. Aslan sahnede olmakla ilgilidir. Bu nedenle de sahne dünyası, tanınmış kişiler bu süreçte ön plana çıkabilir. Bu dolunay geçtiğimiz Kasım 2021 'de yaşanan ay tutulmasını tetikliyor. Bu nedenle Kasım ayındaki konuları tekrar gündemimize getirebilir. Burç bazında baktığımızda daha çok Aslan burcunun yer aldığı ev konuları öne çıkacaktır. Yine de 27 derecede bir göstergeniz varsa bu göstergenin temsil ettiği konular da gündeminizi meşgul edebilir. Bununla ilgili daha detaylı yorumlar yapabilmek için Yeniay Dolunay Programını inceleyebilirsiniz.





Koç Burçları Aslan Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Koç Burçları bu dolunayda aşk hayatları ile ilgili bir karar aşamasına gelebilirler. Eğer varsa çocuklarınızla ilgili uzun vadeli planlar yapabilirsiniz. Belki çocuklarınızla ilgili bazı masraflar da bu süreçte gündeminizi meşgul edebilir. Yaptığınız riskli yatırımlar varsa bu dolunayda bir kar zarar hesabı çıkarabilirsiniz. Özellikle iş hayatınızda atacağınız adımların uzun vadede olumlu sonuçlarını almanız çok mümkündür. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz. Veya Tek Soru Danışmanlık ile bu dolunayın bireysel etkisini öğrenebilirsiniz.


Boğa Burçları Aslan Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Kariyerinizde attığınız adımlar bu dolunay zamanında ev veya aile ile ilgili kararları gündeme getirebilir. Belki işteki sorumluluklar nedeniyle eve fazla zaman ayıramadınız. Belki taşınmayı düşünebilirsiniz. Veya bir süredir beklediğiniz bir ev alım/satımı gerçekleşebilir. Bunun için yasal süreçleri başlatabilirsiniz. Veya bir yolculuk yapmanız gerekebilir. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz. Veya Tek Soru Danışmanlık ile bu dolunayın bireysel etkisini öğrenebilirsiniz.


İkizler Burçları Aslan Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Eğitim ve yolculuklar konusunda netlik kazanacağınız bir dolunay yaşayacaksınız. Eğer yeniay zamanında bir eğitim planı yapmışsanız uzun vadeli bir eğitimin ilk sonuçlarını bu dolunay zamanında alabilirsiniz. Belki kardeş, kuzen ya da yakın çevrenizle ilgili bir konu netlik kazanabilir. Onların kariyerleri ile ilgili önemli bir başlangıç yaşanabilir. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz. Veya Tek Soru Danışmanlık ile bu dolunayın bireysel etkisini öğrenebilirsiniz.



Yengeç Burçları Aslan Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Maddi konularda bir sonuç alacağınız dolunay size önemli farkındalıklar kazandırabilir. Kasım 2021 tarihinde yaşanan ay tutulmasını anımsayın. Benzer konular tekrar gündeme gelebilir. Özellikle partnerinizle veya ortağınızla birlikte hareket edeceğiniz konular gündeme gelebilir. Bir sözleşme veya bir yer değişimi için adım atabilirsiniz. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz. Veya Tek Soru Danışmanlık ile bu dolunayın bireysel etkisini öğrenebilirsiniz.


Aslan Burçları Aslan Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Burcunuzdaki bu dolunay sizin için oldukça önemli. Hayatınızda önemli bir karar aşamasına gelebilirsiniz. İlişki ve ortaklıklar açısından zorlu bir süreçten geçiş yapıyorsunuz. Belki zaruri bir yer değişimi de bu süreçte gündeme gelebilir. Kariyerinizle ilgili önemli bir başlangıç bu dolunayda bu konuları tekrar değerlendirmenizi gerektirecektir. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz. Veya Tek Soru Danışmanlık ile bu dolunayın bireysel etkisini öğrenebilirsiniz.



Başak Burçları Aslan Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Sağlık konuları bu dolunay zamanında sizler için önemli. Belki bir süre dinlenmek isteyebilirsiniz. Elbette sizden gizlenen bazı gerçekleri de bu dolunay zamanında öğrenebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili yeni bir süreç başlayabilir. Belki bir yolculuk planı yapabilirsiniz. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz. Veya Tek Soru Danışmanlık ile bu dolunayın bireysel etkisini öğrenebilirsiniz.


Terazi Burçları Aslan Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Özellikle arkadaşlarınızla ilgili konuların netlik kazanacağı bir dolunay yaşayacaksınız. Onların hayatında önemli gelişmelere tanık olabilirsiniz. Bir sosyal çevre değişimi yaşamanız da mümkün. Evinizle ilgili bir tadilat, bir yer değişimi gibi konularda da bu dolunaya eşlik ediyor. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz. Veya Tek Soru Danışmanlık ile bu dolunayın bireysel etkisini öğrenebilirsiniz.


Akrep Burçları Aslan Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Kariyerinizle ilgili önemli bir dolunay yaşıyorsunuz. Belki bu işle ilgili bir yolculuk planı da yapmanız gerekebilir. Veya iletişim trafiğinin artması da olasıdır. Sağlık konularının da öne çıktığı bu dolunay zamanında iyi veya kötü dikkatleri üzerinize çekeceğinizin farkında olun. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz. Veya Tek Soru Danışmanlık ile bu dolunayın bireysel etkisini öğrenebilirsiniz.


Yay Burçları Aslan Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Bir eğitim ya da yolculuk planınız netleşebilir. Maddi konularda yapacağınız yeni başlangıçların bu planlara etkisi olacaktır. Özellikle iş yerinizde ya da iş arkadaşlarınızla ilgili konularda gerçekleşen değişimler sizi biraz bu karara itiyor olabilir. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz. Veya Tek Soru Danışmanlık ile bu dolunayın bireysel etkisini öğrenebilirsiniz.


Oğlak Burçları Aslan Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Kredi, vergi, sigorta ya da diğer gelirlerle ilgili önemli sonuçlar alabilirsiniz. Kendinizle ilgili yağacağınız önemli başlangıçlar sizi bir finansal arayış noktasına getirebilir. Aracı kurumlardan bu noktada destek alabilirsiniz. Kariyeriniz için yapacağınız bir değişim bu süreçte desteklenebilir. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz. Veya Tek Soru Danışmanlık ile bu dolunayın bireysel etkisini öğrenebilirsiniz.


Kova Burçları Aslan Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

İlişkiler konusunda önemli kararlar alacağınız bir dolunay yaşayacaksınız. İş ortaklıkları da bu süreçte gündeminizi meşgul edebilir. Ortağınızın yapacağı bir kariyer değişimi de bu dolunaya eşlik edebilir. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz. Veya Tek Soru Danışmanlık ile bu dolunayın bireysel etkisini öğrenebilirsiniz.

Balık Burçları Aslan Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

İş hayatınız veya sağlığınızla ilgili konuların netlik kazanacağı bir dolunay olacaktır. Belki eğitim nedeniyle gireceğiniz yeni bir sosyal çevre de bu dolunayın konularına dahil olabilir. Genel olarak desteklendiğiniz bir süreçten geçiş yaptığınız için bu dolunay zamanında olumlu sonuçlar bekleriz. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz. Veya Tek Soru Danışmanlık ile bu dolunayın bireysel etkisini öğrenebilirsiniz.


Bunlar da İlginizi Çekebilir;

Yeniay Dolunay haritalarını kendi başınıza yorumlamayı öğrenmek isterseniz Yeniay Dolunay programını alabilirsiniz. Eğer hiç astroloji bilmiyorsanız, Kendim İçin Astroloji eğitimi alabilirsiniz.


bottom of page