top of page
© Copyright by astrokronos
astrokronos takvim.jpg

Mars İkizler Burcunda ve Mars Retrosu Burç Yorumları

Mars İkizler Burcunda Retro

20 Ağustos 2022 10:56 'da Mars İkizler burcuna geçiş yapacak. Bu geçiş Mars retro yapacağı için 25 Mart 2023 tarihine kadar devam edecek. Bu oldukça uzun bir süre. Bu geçişin burcunuza etkilerini Ağustos Ayı Burç Yorumları 'ndan okuyabilirsiniz. Mars Retrosu Burç Yorumları yazının sonunda


Mars İkizler burcundan geçerken sözel tartışmalar, bilgi hırsızlıkları, siber saldırılar, gazetecilere açılan davalar veya saldırılar, iletişim alanında sorunlar gözlenebilir. Komşularımız ve yakın çevremizle anlaşmakta güçlük çekebiliriz. Sosyal medya üzerinde saldırgan tavırlar ya da sosyal medya nedeniyle açılan davalar da gündeme damgasını vurabilir. Sosyal Medya yasası da Mars retrosu zamanında görüşülmeye başlıyor. Bu nedenle sürecin önemli konularından biri olmaya aday.

Mars İkizler Transitinden En Çok Hangi Burçlar Etkilenecek?

Bu geçişte öncelikler İkizler ve yükselen İkizler burcu olanlar etkileneceklerdir. Daha sonra Yay burçları önemli etkiler alabilirler. Balık ve Başak burçları da etki alacak gruptadır. Terazi ve Kova burçları ise süreci daha kolay atlatabilirler.


27 Ağustos tarihinde Başak burcu yeniayı Mars 'ın başrolünde gerçekleşiyor. Bu nedenle de sağlık ve çalışma koşulları bu ayın ana konusu olacaktır. Mars İkizler geçişinin ilk etkilerini de burada gözleyebiliriz.

Mars geçişinden ilk aylarda faydalanabiliriz. 1 Eylül 2022 tarihide şans gezegeni Jüpiter ile bir destekleyici açısı olacak. Bu geçişte cesaret gerektiren adımlar atabilirsiniz. Eğitim, yurtdışı ya da yolculuklar konusunda karşınıza bazı fırsatlar çıkabilir. Bu açıda sadece tutabileceğiniz sözler vermeye çalışın. Eğer bir araç satışı düşünüyorsanız kârlı bir satış yapabilirsiniz.


18 Eylül 2022 'de Chiron ile bir uyumlu açı yapacak. Sağlık konularında bu süreci değerlendirebilirsiniz. Retro başlamadan sağlık kontrollerinizi yaptırmanızda fayda var.

28 Eylül 2022 'de ise Satürn ile bir uyumlu açısı olacak. Uzun vadeli projeleri planlamak için bu açıyı kullanabilirsiniz. Yeni projelere başlamayı planlıyorsanız sürecin uzun olabileceğinin, kısmen yavaş ilerleyebileceğinin de farkında olun. Ne olursa olsun attığınız adımların kalıcı olma ve bazı yükümlülükler içermesi olasıdır. Sağlıklı kullanabilirseniz eğer sağlam bir temele oturan başlangıçlar yapabilirsiniz. 28 Kasım 2022 tarihinde bu açı tekrar edecek.

Eylül ayında yeniay ve dolunay açılarını haricinde Mars 'ın en zorlu açısı Venüs ile olacak. 16 Eylül 2022 tarihinde gerçekleşecek bu açı sosyal ilişkiler açısından biraz stresli olabilir. Özellikle çalışma ortamları açısından huzuru kaçıran etkiler yaratabilir. İlişkiler açısından da sözel tartışmalar olasıdır. Sakinliği koruyan süreçten karlı çıkar.

12 Ekim 2022 tarihinde Mars Neptün arasında bir zorlu açı olacak. Bu açılar özellikle sağlık konusunda temkinli olmak gereken zamanlardır. Sulardan sıvılardan gelebilecek zararlara karşı da öncesinde önlemler alınması gerekir. Yanlış ilaç kullanımına karşı da dikkatli olmak gerek. 19 Kasım 2022 ve 15 Mart 2023 tarihinde bu açı tekrar edecek.

18 Ekim 2022 tarihinde Mars Güneş ile bir uyumlu açı yapacak. Bu tarihte özellikle otorite figürlerinin cesur çıkışlarını görebiliriz. Bireysel anlamda da yeni girişim fırsatlarına destek verecektir.

19 Ekim 2022 tarihinde Venüs 'ün Mars ile bir uyumlu açısı olacak. Bu tarih ilişkiler açısından oldukça destekleyici. Sadece gizli saklı ilişkilere çekilmemeye özen gösterin.

27 Ekim 2022 tarihinde Merkür Mars arasında bir destekleyici açı olacak. Bu bazı kararları uygulamaya koymak için çok destekleyici. Ancak Mars hemen bu açının sonrasında bir retro sürecine girecek. Bu nedenle bir bekleme süreci ya da bazı revizyonların gündeme gelebileceğinin farkında olun. 22 Şubat 2023 tarihinde bu açı bir kez daha tekrarlanacak.



Mars Retrosu

Mars daha çok kazalar, tartışmalar ve davalarla ilgilidir. Aynı zamanda başlatılan girişimlerdir. Doğum haritasında bir kişinin bağışıklık sistemini anlatır. Dünya astrolojisinde savaşları, anlaşmazlıkları ve gerilimi anlatır. Orduyu ve diğer kolluk kuvvetlerini temsil eder.

Mars her 26 ayda bir retro hareket eder. Yaklaşık 80 gün retro süreci devam eder.

Retro olduğu tarih aralığında zaruri olmadıkça operasyonlardan uzak durmakta fayda vardır. İyileşme süresi uzayabilir. Bu sürecin uzayabileceği göz önünde bulundurularak hareket edilmesinde fayda vardır. Dava açmak, suçlamalarda bulunmak kayıplara neden olabilir. Bu zaman aralığında mümkünse anlaşma yoluna gitmekte fayda vardır. Bu tarih aralığında spor yaparken bedeni çok zorlamamak iyi olabilir. Mümkünse kazalara karşı dikkatli olmak, yavaşlamak ve fevri/riskli hareketlerden kaçınmak iyi olabilir.


30 Ekim 2022 tarihinde başlayıp 12 Ocak 2023 tarihine kadar sürecek. Mars daha çok kazalar, tartışmalar ve davalarla ilgilidir. Aynı zamanda başlatılan girişimlerdir. Retro olduğu tarih aralığında zaruri olmadıkça operasyonlardan uzak durmakta fayda vardır. İyileşme süresi uzayabilir. Bu sürecin uzayabileceği göz önünde bulundurularak hareket edilmesinde fayda vardır. Dava açmak, suçlamalarda bulunmak kayıplara neden olabilir. Retro sürecinde mümkünse anlaşma yoluna gitmekte fayda vardır. Bu tarih aralığında spor yaparken bedeni çok zorlamamak iyi olabilir. Kazalara karşı dikkatli olmak, yavaşlamak ve fevri/riskli hareketlerden kaçınmak iyi olabilir. Mars retrosu bu sene İkizler burcunda olacak. Bu nedenle sosyal medya, iletişim, kardeşler ve yakın çevre, kısa yolculuklar konusunda gerilimler olasıdır. Bedensel olarak da daha çok eller ve kollar hassas olabilir. Akciğerler de bu süreçte hassas olacak bir diğer alan. Pandemi ile ilgili konuların bu süreçte tekrar harekete geçmesi bir diğer olasılık.


Mars Retrosu 30 Ekim 2022 -25° İkizler ile 12 Ocak 2023 8° İkizler arasında olacak.


Retro hareket edeceği tarih aralığında;

12 Ekim ve 19 Kasım tarihinde Neptün ile bir kare açısı olacak. Bu tarihler sulardan, sıvılardan gelebilecek zararlara karşı temkinli olmak gerekiyor. Aynı zamanda kıyı güvenliği, denizlerde gerginlikler de gündemi meşgul edebilir. Petrol fiyatlarında istikrarsız bir grafik gözlenebilir. (Bu açı 14 Mart 2023 tarihinde tekrar edecek)


28 Kasım 2022 tarihinde Satürn ile bir uyumlu açısı olacak. Mars retro olduğundan eski bir projeyi bitirmek için bu tarihleri kullanabilirsiniz.

29 Kasım 2022 tarihinde Merkür 'ün Mars ile olan karşıt açısı bir sözleşmenin feshinden doğabilecek bazı davaların gündeme gelebileceğini gösteriyor. Bir diğer olasılık da uluslararası konularda çıkabilecek anlaşmazlıklar olabilir. Bu süreçte fazla dobra ya da fevri açıklamalar ciddi tepkilere neden olabilir. Basın yayın kuruluşlarının, yazarların ve eğitmenlerin bu süreçte sözlerine çok dikkat etmesinde fayda var. Yolculuklarda araç kullanımında da bu tarihte iki kat dikkatli olun.


1 Aralık 2022 tarihinde Venüs Mars arasında zorlu bir açı gerçekleşecek. Bazı ilişki ve ortaklıklarda huzursuzluklara neden olabilir. Yatırımlar açısından da riskli zamanlardan geçiyor olacağız. Mümkünse bu tarihte önemli yatırımlarınızı korumaya çalışın. Yatırım araçlarını değiştirmek bu zaman aralığında kayıplara neden olabilir. Finansal piyasalar açısından istikrarsız bir iki gün olabilir.


8 Aralık 2022 tarihinde İkizler Burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bu dolunaya Mars Retrosu eşlik ediyor. Bu da bu retro sürecinde yaşadığımız konuların ortaya çıkacağı bir zamanı gösterecektir. Bazı bilgi hırsızlıkları, yönetim kademesine yapılacak suçlama ve davalar bu dolunaya eşlik edebilir. Bireysel anlamda ise bu tarih öncesinde neler söylediğiniz ve nelere imza attığınız önemli olacaktır. Sağlıklı atlatabilmek için fevri kararlardan uzak durun. Yönetici figürleri için stresli bir iki gün olabilir. Tartışmalara açık bir zaman. Kalp rahatsızlığı olanların bu tarihte kendilerini yormamaları önemli. Estetik gibi zorunlu olmayan operasyonlardan da bu tarihte kaçınmakta fayda var.


9 Ocak 2023 tarihinde Mars 'ın Venüs ile bir uyumlu açısı olacak. Bu açı ilişkiler açısından oldukça destekleyici. Yine de bazı birlikteliklerde işlerin yavaş gidebileceğinin farkında olun. Zaten bu tarihlerde Oğlak Burcunda bir Merkür retrosu yaşıyor olacağız. Bu nedenle de ilişkiler konusunda temkinli ilerlemekte fayda var.


30 Ocak 2023 tarihinde Mars ile Güneş arasında bir uyumlu açı gerçekleşecek. Özellikle dernek, meslek grubu ya da kulüplerin başındaki yöneticileri, belediye başkanlarının dikkat çekici çıkışlarına tanık olabiliriz. Cesaret gerektiren adımlar atmak için doğru zaman olacaktır.


5 Şubat 2023 tarihinde Venüs Mars arasında bir zorlu açı olacak. İlişkilerde huzuru yakalamakta zorlanabilirsiniz. Yatırımlar açısından da temkinli olmak gereken bir tarih olacaktır. İlişkilerle ilgili 11 Mart 2023 tarihinde daha destekleyici etkiler olacak.

Mart 2023 'de Mars İkizler burcunu terk etmeden tekrar zorlu açılarına tanık olacağız. 16 Mart 2023 tarihinde Güneş ile Mars arasındaki zorlu açı nedeniyle otorite figürlerinin sert çıkışlarına tanık olabiliriz. Bireysel hayatımızda da eril figürlerin gergin ve sinirli olduğunu gözleyebilirsiniz. 17 Mart 2023 tarihinde Merkür Mars arasındaki zorlu açı sert açıklamaları gündeme getirebilir. Sözel kavgalar, internet ve teknolojik konularda sorunlar gündeme gelebilir.


2022 Mars Retrosu İkizler Burcunda

Mars retrosu bu sene İkizler burcunda olacak. Bu nedenle sosyal medya, iletişim, kardeşler ve yakın çevre, kısa yolculuklar konusunda gerilimler olasıdır. Bedensel olarak da daha çok eller, kollar ve omuzlar hassas olabilir. Akciğerler de bu süreçte hassas olacak bir diğer alan.


2022 Mars İkizler Retrosu Burç Yorumları

KOÇ BURCU MARS RETROSU 2022 BURÇ YORUMU

Mars yönetici gezegeniniz. Bu nedenle retro hareketlerinden daha çok etkilenmeniz mümkün. Daha çok eğitim hayatı, yolculuklar ya da kardeşlerinizle ilgili bazı stresler gündeme gelebilir. Aranızda olabilecek anlaşmazlıklarda saldırıya geçen taraf siz olmayın ve sözlerinizi çok dikkatli kullanın. Komşularınızla yaşanacak streslerde de aynı şekilde sakin kalabilmeniz önemli olacaktır. Yolculuklarda sakin araç kullanmanız da önemli. Yukarıda belirtilen kaza tarihlerinde yolculuklardan kaçınmakta fayda var. Sağlıklı kullanmak için yarım kalan bir eğitimi bitirebilirsiniz. Yeni bir eğitime başlarsanız da sürecin uzayabileceğinin farkında olun. Daha fazlası için mini danışmanlık alabilirsiniz.

BOĞA BURCU MARS RETROSU 2022 BURÇ YORUMU

Mars İkizler burcuna geçtiğinden beri aslında masraflarınız artmış olabilir. Gelir gider dengenizi bu süreçte iyi yönetmeniz gerekiyor. Arkadaşlarınızın yönlendireceği yatırım araçlarına karşı da temkinli olun. Eğer mümkünse retro sürecinde önemli yatırımlardan uzak durmakta fayda var. Özellikle bir ortakla beraber yapılacak girişimlerde sorunlar çıkabilir. Davalı konularınız varsa bunlarla ilgili ilk adım atan taraf siz olmayın. Eşinizin özellikle kardeş ve kuzenleri ile olan miras süreçleri varsa bu konularda bazı anlaşmazlıklar olabilir. Eskiden unutulmuş bir borç ya da fatura ile uğraşması gerekebilir. Daha fazlası için mini danışmanlık alabilirsiniz.

İKİZLER BURCU MARS RETROSU 2022 BURÇ YORUMU

Burcunuzda bir Mars geçişi var. Retro hareket yapmasa dahi bu süreç yorucu, koşturmacalı ve stresli olur. Şimdi Mars burada retro yapacağı için bu geçiş normalden uzun sürecek. Bu nedenle de hem fiziksel hem zihinsel olarak güçlü olmanız gerek. Bunun için özellikle sakarlık ve kazalara engel olmak için yavaşlayın. Arkadaşlarınızla olabilecek anlaşmazlıklarda sürecin geçici olduğunun farkında olun. Dernek, meslek grupları ile olan projelerde sürecin stresli ve yorucu olabileceğini dikkate alın. Eğer belediyelerle işleriniz varsa bazı gecikmeler yaşanabilir. Fiziksel olarak spor yaparken kol ve omuzlarınızı koruyun. Akciğerleriniz de bu süreçte hassas olabilir. Zorunlu olmadıkça estetik operasyonlardan uzak durmakta fayda var. Bu süreci en sağlıklı geçirmenin yolu eskiden başlatıp yarım bıraktığınız bir projeye geri dönmek olabilir. Daha fazlası için mini danışmanlık alabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU MARS RETROSU 2022 BURÇ YORUMU

Kariyer hayatınızda şanslı bir süreçten geçiş yapıyorsunuz. Bu Mars retrosu zamanında belki çok yoğun bir çalışma içine girebilirsiniz. Bu süreçte eski projelerinizi tekrar canlandırmak için bir çalışma yapmak faydalı olabilir. Retro zamanında özellikle stresi iyi yönetmeniz gerekebilir. Kendi başınıza kalmak, dinlenmek veya ruh sağlığınıza zaman ayırmak da bu dönemi daha rahat atlatmanıza yardımcı olabilir. Rekabet ve gizli düşmanlıklar konusunda ise temkinli olun. Bu dönem mahremiyet önemli olacaktır. Projelerinizi bir süre kendinize saklamanız iyi olabilir. Yasal konularda atacağınız adımlar önemli olacaktır. Eşinizin iş hayatında da stresli ve yorucu bir süreç olabilir. Daha fazlası için mini danışmanlık alabilirsiniz.


ASLAN BURCU MARS RETROSU 2022 BURÇ YORUMU

Sosyal hayatınızda hareketli bir sürece geçiş yapmış olabilirsiniz. Ancak retro zamanında arkadaşlarınızla yapacağınız finansal ortaklıklara dikkat etmeniz gerekecek. Eğer ortak gelirler konusunda belirsizlikler varsa aranızda bazı gerilimler olabilir. Aynı şekilde dernek, meslek grupları ve diğer ortak organizasyonlarla maddi konularda anlaşmazlıklar yaşanabilir. Eğer ev ya da yerleşim konusunda bir değişim düşünüyorsanız geçiş yaptığınız yerdeki sosyal çevreye adapte olmakta zorlanabilirsiniz. Eğer eğitim hayatınız devam ediyorsa retro sürecinde çevrenizden destek almak zor olabilir. Bu süreci en sağlıklı çalıştırmanın yolu ise geleceğe dair planlarınızı revize etmek olabilir. Daha fazlası için mini danışmanlık alabilirsiniz.


BAŞAK BURCU MARS RETROSU 2022 BURÇ YORUMU

Kariyer hayatınızda hareketli bir sürece geçiş yaptınız. Kariyerinizle ilgili bir eğitime geri dönüş yapabilirsiniz. Geçmiş dönemde halettiğiniz ancak alamadığınız ödemelerle ilgili bazı adımlar atmanız gerekebilir. Bu süreçte yönetici figürleri ile tartışmalardan uzak durun. Retro sürecinde eski projeler tekrar gündeme gelebilir. Eğer iş nedeniyle çıkmanız gereken yolculuklar olursa 29 Kasım tarihinden önce çözmeye çalışın. Bu tarihte çıkacağınız yolculuklar en iyi ihtimalle yorucu olabilir. Dinlenmiş olmanız ve araç kullanırken sakin olabilmeniz önemli olacak. Retro sürecinde araç bakımlarınız masraf çıkarabilir, bu nedenle bu tarih öncesinde bakımlarınızı yaptırın. Bir araç satışı planlıyorsanız bazı gecikmeler olabilir. Daha fazlası için mini danışmanlık alabilirsiniz.

TERAZİ BURCU MARS RETROSU 2022 BURÇ YORUMU

Eğitim ya da yolculukların arttığı bir zamana geçiş yapmış olabilirsiniz. Veya yurtdışı ile bağlantılı işleriniz hareketlenmeye başlamış olabilir. Retro sürecinde eski bir eğitime geri dönebilirsiniz. Veya daha önce yaptığınız bir yolculuğa tekrar çıkmanız gerekebilir. Yolculuk planlarınızı 29 Kasım tarihinden önce ya da sonraya planlamanız iyi olabilir. Eğer eğitim hayatınız tekrar başlamışsa bu tarihte önemli sınavlar stres nedeni olabilir. Hazırlıklarınızı önceden yapmanızda fayda var. Yasal konularda ise retro sürecinde sakin olmanız gereken konu. Daha fazlası için mini danışmanlık alabilirsiniz.

AKREP BURCU MARS RETROSU 2022 BURÇ YORUMU

Mars İkizler burcuna geçmesiyle beraber masraflarınız artmış olabilir. Bu süreçte gelir gider dengenizi iyi yönetmeniz gerekebilir. Retro sürecinde eskden ödenmemiş bazı borçları kapatmaya çalışabilirsiniz. Bu süreçte sağlığınıza da özen göstermeniz gerek. Mars sizin yönetici gezegeniniz. Retro konumda olduğunda kendinizi engellenmiş hissedebilirsiniz. Sanki siz ilerlemeye çalıştıkça aksilikler önünüze çıkıyormuş gibi hissetmeniz mümkün. Bu süreçte yavaşlamanız ve daha dikkatli adımlar atmanız gerek. Daha önce kazandığınız ancak alamadığınız haklarınız varsa bunlar için de mücadele etmeniz olasıdır. Daha fazlası için mini danışmanlık alabilirsiniz.

YAY BURCU MARS RETROSU 2022 BURÇ YORUMU

İlişkiler konusunda stresli bir sürece geçiş yapmış olabilirsiniz. Partneriniz yoğun ve stresli bir zamandan geçiş yapıyor olabilir. Sağlıklı bir iletişim kurabilmek süreci daha rahat atlatmanıza yardımcı olabilir. Retro sürecinde eski ilişkiler tekrar gündeme gelse de bu çok da istediğiniz bir süreç olmayabilir. Sağlığınız bu süreçte ayrıca dikkat etmeniz gereken bir konu. Kendinizi gergin ve sinirli hissederseniz dinlenme zamanları yaratın. Sakarlıklara fırsat vermemek için yavaşlayın. Davalı süreçleriniz varsa ilk adımı atan taraf siz olmayın. Sürecin geçici olduğunu unutmayın ve mümkünse avukatınızı değiştirmeyin. Bu süreçte taşınmak durumunda kalırsanız sürecin yorucu olabileceğinin farkında olun. Daha fazlası için mini danışmanlık alabilirsiniz.

OĞLAK BURCU MARS RETROSU 2022 BURÇ YORUMU

İş yerinizde rekabetin arttığı bir zamana geçiş yapmış olabilirsiniz. Görev tanımlarınız değişebilir. Yeni bir işe başlamışsanız belki iş ortamına ilk etapta adapte olmakta zorlanabilirsiniz. Eğer kendi işinizi yapıyorsanız bu süreçte ofis değiştirmek yorucu olabilir. Eğer bir tadilata başlarsanız sürecin beklediğinizden uzun olabileceğinin farkında olun. Yeni bir hizmet alımı düşünüyorsanız bu süreçte daha önceden tanıdığınız kişilerle çalışmak daha iyi sonuç verebilir. Bu dönemde eski bir işe geri dönmek isteyebilirsiniz. Ancak geri döndüğünüzde eski sorunların sizi beklediğinizi görebilirsiniz. Revizyonlar ise bu dönemde sıkça karşınıza çıkabilir. Sağlık konusunda da özellikle kollarınızı ve omuzlarınızı korumaya çalışın. Solunum sisteminizi de korumanızda fayda var. Daha fazlası için mini danışmanlık alabilirsiniz.


KOVA BURCU MARS RETROSU 2022 BURÇ YORUMU

Eğer daha önce spor yapmamışsanız Mars retrosu sürecinde bedeninizi zorlamamaya özen gösterin. Özellikle kollar ve omuzlar bu dönemde daha hassas olacaktır. Aşk hayatınız da bu süreçte hareketli olabilir. Retro zamanında yeni bir ilişkiye başlarsanız retro bittiğinde hiç başlamamış olmayı isteyebilirsiniz. Bu nedenle retro sürecini karşı tarafı tanımak için harcayın. İlişkiye başlamak için sabırlı olmanız şart. Riskli yatırımlar için de özellikle 29 Kasım hayalkırıklıklarına açık. Bu süreçte önemli yatırımlar için güvenli araçları seçin. Eğer çocuğunuz varsa onunla ilgili hareketli bir süreç geçirebilirsiniz. Eğer okula yeni başlıyorsa adaptasyon süreci zor olabilir. Sürecin geçici olduğunun farkında olun. Bu dönemin onun açısından gergin olabileceğinin farkında olun. Daha fazlası için mini danışmanlık alabilirsiniz.


BALIK BURCU MARS RETROSU 2022 BURÇ YORUMU

Mars İkizler burcuna geçtiğinden beri ev değiştirmek veya evde tadilat yapmak için adım atmış olabilirsiniz. Ancak yer değişikliği yorucu olabilir. Retro zamanında tadilat durabilir veya beklediğinizden uzun sürebilir. Bu süreç belki bir süre daha önce yaşadığınız yere geri dönmek anlamına da gelebilir. Bu süreci sağlıklı geçirmek için bir süredir eviniz ve ailenizle ilgili ertelediğiniz işleri tamamlamaya çalışabilirsiniz. Bir gayrimenkule yatırım yapacaksanız alacağınız evle ilgili bir uzmandan muhakkak fikir alın. Ailenizle aranızda bazı gerginilkler olabilir. Sağlıklı bir iletişim kurmak için çaba harcayın. Daha fazlası için mini danışmanlık alabilirsiniz.


25 Mart2023 tarihinde Mars İkizler burcunu terk ediyor. Bu uzun ve zorlu sürecin detaylı etkilerini Ekim Ayı Burç Yorumları 'nda yazacağım. Ama geçişin hangi konularda etkin olacağını Ağustos Ayı Burç Yorumları 'ndan okuyabilirsiniz.

Mars 'ın doğum haritanıza açıları olacaksa Mars Transitleri kitapçığından açı yorumlarını okuyabilirsiniz.


Bunlar da ilginizi çekebilir;

bottom of page