top of page
© Copyright by astrokronos
astrokronos takvim.jpg

Eylül Ayı Burç Yorumları 2022

Eylül 2022 Aylık Burç Yorumları

Merkür retrosunun gölgesinde bir aya başlıyoruz. Geçtiğimiz ay sonunda Başak burcunda bir Yeniay yaşadı. Bu ay, bu yeniay attığınız adımların sonuçlarını alacağız. Bu ay Merkür retrosu haricine aslında oldukça destekleyici açılar var. Bu nedenle verimli sonuçlar alabilirsiniz. Bu ay yönetici figürlerinin önemli açıklamaları olacaktır.


5 Eylül tarihinde Venüs Başak burcuna geçiyor. Venüs, bu burçta rahat etmez. İlişkilerde eleştiriler sorunlara neden olabilir. İş ortaklıkları ve finansal konularda da bazı aksaklıklar gündeme gelebilir. Bu konuda 24 Eylül tarihi özellikle dikkatli olunması gereken bir zaman.

9 Eylül tarihinde Merkür retrosu başlıyor. 8 derece Terazi burcunda başlayacak. Retro, 2 Ekim tarihinde 24 derece Başak burcunda duracak ve ileri gitmeye başlayacak. Neredeyse Eylül ayının tamamında etkin olacak bu retro zamanında ilişkilerde yanlış anlaşılmalar olasıdır.

10 Eylül tarihinde Balık burcunda bir dolunay yaşayacağız. Neptün 'ün eşlik ettiği bu dolunay kafa karıştırıcı etkilere sahip. Ancak sürpriz gelişmeler yaşanabilir ve sıradışı çözümler işe yarayabilir.

11 Eylül tarihinde yönetim figürleri açısından sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Yönetici değişiklikleri veya kariyerde sürpriz gelişmeler olasıdır.

16 Eylül tarihinde ise yönetim boşlukları olabilir. İlişkiler açısından da stresli bir gün olabilir.

18 Eylül tarihinde tutamayacağınız sözler vermeyin. Yolculuklar beklediğinizden uzun sürebilir. Toplantılar uzayabilir. Atacağınız imzalar olursa evrakları iyi okuyun.

20 Eylül tarihinde finansal konularda sürprizler olabilir. Karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirin. Farklı yatırım araçlarına yönelebilirsiniz. İlişkiler konusunda da değişimin desteklendiği bir zaman olacaktır.



22 Eylül tarihinde Güneş Terazi burcuna geçiş yapacak. İlişkiler odak noktanız olabilir. Daha çok karşı tarafı düşünerek karar vermeye meyilli olabilirsiniz. Yönetim kademesinin daha uzlaşmacı olacağı bir sürece geçiş yapıyoruz. 22-24 Eylül tarih aralığında ise yönetim kademesinin önemli açıklamalarına tanıklık edebiliriz.

24 Eylül tarihinde Venüs ile Neptün arasında zorlu bir açı olacak. Bu tarihte ilişkilerde yanılgılara açığız. Bu tarihte finansal konularda önemli kararlardan uzak durun. Finansal ortaklıklar açısından da çok uygun bir zaman değil. Bu tarihi biraz yalnız kalmak ve kendinize zaman ayırmak için kullanabilirsiniz.


26 Eylül tarihinde Terazi burcunda bir Yeniay yaşayacağız. Bu yeniay zamanında özellikle yeni ilişki ve ortaklıklar gündeme gelebilir. Jüpiter 'in gölgesinde gerçekleşecek bu yeniay zamanında beklentileriniz yüksek olmasın. Finansal ortaklıklar için de masraflar beklediğinizden yüksek olabilir. İyi bir fizibilite yapmadan önemli projelere başlamak iyi bir fikir olmayabilir. Merkür 'ün de hala retro hareketine devam ettiğini dikkate alın. Daha önce kaçırdığınız fırsatlar tekrar karşınıza çıkıyorsa o zaman değerlendirebilirsiniz.

29 Eylül tarihinde Venüs Terazi burcuna geçiş yapacak. İlişki ve ortaklıklar açısından daha huzurlu olacağınız bir zamana geçiş yapıyoruz. Maddi konularda ise masraflara dikkat!

Aylık Burç Yorumları


Aylık burç yorumları için hem burcunuzu hem de yükselen burcunuzu okuyabilirsiniz. Özellikle kariyerle ilgili konular için muhakkak kendi burcunuzu okuyun. Yorumlar Batı Astrolojisi 'ne göre yazılmıştır. Ay burcunu daha çok Vedik Astroloji dikkate alır. Bu nedenle Ay Burcu 'na göre okumanıza gerek yoktur.


Doğum Haritası Hesaplama sayfasından Doğum Haritanızı Ücretsiz çıkarabilirsiniz. Yükselen Burç Hesaplama sayfasından hem yükselen burcunuzu öğrenebilir hem de özelliklerini okuyabilirsiniz.



KOÇ BURCU EYLÜL 2022 BURÇ YORUMU

2022 Eylül ayına girmeden önce Başak burcunda bir yeniay yaşadık. Bu yeniay zamanı attığınız adımların sonuçlarını bu ay alıyorsunuz. Özellikle sağlık ve çalışma hayatınızla ilgili bazı sonuçlar alabilirsiniz. Sizden gizlenen bazı konuların da bu ay açığa çıkması mümkün. 5-29 Eylül arasında Venüs Başak burcundan geçiş yapacak. Bu geçiş esnasında 20 Eylül tarihinde sürpriz destekler bulabilirsiniz. Özellikle finansal konularda güzel sürprizler olabilir. 24 Eylül tarihinde ise önemli hizmet sözleşmelerinden uzak olun. Yanılgılara açık bir zaman var. Gönüllü çalışmalara katılarak bu açıyı sağlıklı çalıştırabilirsiniz. Sağlık kontrolleri için çok uygun bir zaman olmayabilir. Zorunlu değilse tetkiklerinizi bu tarih sonrasında yaptırın.

9 Eylül tarihinde Merkür retro hareketine başlayacak. İş arkadaşlarınızla iletişimde bazı sorunlar yaşanabilir. İşe geri dönebilir veya eski çevrenizle tekrar iletişime geçebilirsiniz. İşteki bu sorunları partnerinize yansıtmamaya özen gösterin. 23 Eylül tarihinde önemli kararlar verebilir veya bazı açıklamalar yapabilirsiniz.23 Eylül tarihinde Venüs ve Merkür kavuşacak. Terazi burcunda olacak bu kavuşum partnerinizle ilgili önemli bir karar zamanını gösteriyor olabilir. Veya birlikte de bazı kararlar alabilirsiniz. Ancak bunları 2 Ekim sonrasına bırakın. Aksi durumda bu kararları tekrar incelemeniz gerekebilir.

10 Eylül tarihinde Balık burcunda bir dolunay yaşayacağız. Bazı gizli saklı konular ortaya çıkabilir. Kendi başınıza kalmak isteyebilirsiniz. Sağlık elbette bu dolunay zamanında sizin için önemli olacak. Bu dolunayı evde hasta geçirmek istemiyorsanız ayın ilk günlerinde kendinize özen gösterin. Özellikle pandeminin tekrar atağa geçtiği bu dönemde tedbirlerinizi arttırın.

22 Eylül tarihinde Güneş Terazi burcuna geçiş yapacak. 26 Eylül tarihinde burada bir yeniay yaşayacağız. Odak noktanız daha çok birlikteliğiniz olacaktır. Elbette partnerinizin hayatında olan gelişmeler de bu süreçte gündeminizi meşgul edebilir. Önemli sözleşmeler imzalayabilir, iş ortaklıkları yapabilir veya danışmanlıklar alabilirsiniz. Özellikle imza gerektiren alanlarda yanılgılara açık bir zamandayız. Bu nedenle mümkünse neye imza attığınızı iyi kontrol edin. Yeni bir ilişkinin başlangıcı da bu yeniay zamanında olasıdır. Önemli olan bu süreçte beklentilerin çok yüksek olmaması ve tutamayacağınız sözler vermemenizdir.


29 Eylül - 23 Ekim arasında Venüs Terazi burcunda olacak. İlişkilerde denge ve huzuru yakalamanızın daha kolay olduğu bir zamana geçiş yapıyorsunuz. Partnerinizle aranızda daha uyumlu bir frekans yakalayabilirsiniz. Eğer bir birlikteliğiniz yoksa bu süreçte olası partner adayları karşınıza çıkacaktır. Doğru tercihler yapabilmek için seçeneklerinizi iyi değerlendirin. Önemli bir aydan geçiş yapıyorsanız Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.


BOĞA BURCU EYLÜL 2022 BURÇ YORUMU

Geçtiğimiz ay sonunda Başak burcunda bir yeniay yaşadık. Bu yeniay zamanında başlattığınız konuların sonuçlarını alacağımız bir aya geçiş yapıyoruz. Özellikle sosyal hayatınızın, aşk hayatınız veya çocuklarınızla ilgili konuların gündeminizi meşgul etmesi çok olasıdır. 5-29 Eylül arasında Venüs Başak burcundan geçiş yapacak. Bu geçiş esnasında 20 Eylül tarihinde sürpriz destekler bulabilirsiniz. İlişkiler konusunda daha keyifli bir sürece adım atabilirsiniz. Ancak burada bir Merkür retrosu başlayacak. Bu nedenle aranızdaki iletişime dikkat etmeniz gerekecek. Eğer çocuklarınız varsa onlarla ilgili güzel gelişmelere tanık olabilirsiniz.


9 Eylül tarihine Merkür retro harekete başlıyor. Çocuklarınız eğitim hayatına geri dönebilir. Eski ilişkiler tekrar gündeme gelebilir. Daha önce bir hobinizle ilgili bir eğitime başlamışsanız geri dönebilirsiniz. 23 Eylül tarihinde eski çalıştığınız iş yerinizle tekrar irtibata geçebilirsiniz veya iş yerinize yeni bir personel alımı için görüşmeler yapabilirsiniz. Eğer yeni bir işe başlama planınız varsa bunu 2 Ekim sonrasına bırakmanızda fayda var.


10 Eylül tarihinde Balık burcunda bir dolunay yaşayacağız. Arkadaşlarınızla katılacağınız bir etkinlik planınız varsa biraz masraflı olabileceğinin farkında olun. Eğer arkadaşlarınızla bir iş planınız varsa maddi konuları önceden netleştirmenizde fayda var.


22 Eylül tarihinde Güneş Terazi burcuna geçiş yapacak. 26 Eylül tarihinde burada bir yeniay yaşayacağız. Odak noktanız daha çok iş hayatınız olacaktır. Yeni bir işe başlayabilirsiniz. Sağlık kontrolleriniz varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Eğer rutin kontrolleriniz yoksa bu süreçte sağlığınıza özen göstermenizde fayda var.


29 Eylül - 23 Ekim arasında Venüs Terazi burcunda olacak. Bu tarih aralığında iş arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Onlarla sosyal etkinliklere katılabilirsiniz. Eğer bir tedavi alıyorsanız sağlığınızın daha iyiye gittiğini görebilirsiniz. Eğer bir iş sözleşmesi imzalayacaksanız fazla masraflı bir adım atmamaya dikkat edin. Önemli bir aydan geçiş yapıyorsanız Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.



İKİZLER BURCU EYLÜL 2022 BURÇ YORUMU

2022 Eylül ayına girmeden önce Başak burcunda bir yeniay yaşadık. Bu yeniay zamanı attığınız adımların sonuçlarını bu alıyorsunuz. Geçtiğimiz yeniay zamanında ev ya da ailenizle ilgili yeni başlangıçlar yapmış olabilirsiniz. Dolunay zamanı geldiğinde bu yeni adımlar kariyerinizle ilgili bazı kararlar vermenize neden olabilir. Mars, haritanızda fiziksel bedeninizi gösteren bir alanda hareket ediyor. Bu nedenle de bu süreçte sağlığınıza dikkat etmenizde fayda var. 5-29 Eylül arasında Venüs Başak burcundan geçiş yapacak. Bu geçiş esnasında 20 Eylül tarihinde sürpriz destekler bulabilirsiniz. Evde daha fazla vakit geçireceğiniz bu süreçte kendi başınıza olmaktan keyif alabilirsiniz. Belki evinizde dekorasyon yapmak isteyebilirsiniz. Partnerinizin iş hayatıyla ilgili de güzel gelişmeler yaşanabilir.

9 Eylül tarihine yönetici gezegeniniz Merkür retro harekete başlayacak. Bu süreçte ailenizle olan iletişiminize dikkat edin. Birbirinizi yanlış anlayabilirsiniz. Bir süreliğine daha önce yaşadığınız bir yere dönüş yapabilirsiniz. 23 Eylül tarihinde çocuklarınızla ilgili önemli kararlar verebilirsiniz. Yolculuklar gündeme gelebilir. Çocuğunuzun eğitim hayatıyla ilgili önemli başlangıçlar olabilir. Veya daha önce hobi olarak ilgilendiğiniz bir konuda bir eğitime başlama kararı alabilirsiniz.

10 Eylül tarihinde Balık burcunda bir dolunay yaşayacağız. Bu dolunay zamanında kariyer hayatınızla ilgili önemli karar zamanları olabilir. Veya iş hayatınızda sorunlu bir zamandan geçiş yapıyorsanız bir iş değişikliği de gündeme gelebilir. Ancak bu dolunay zamanında Merkür 'ün retro olduğunu unutmayın. Bu retro zamanında eğer eski bir işe geri dönüş yapmıyorsanız yeni başlangıçlar için 2 Ekim sonrasını beklemenizde fayda var.


22 Eylül tarihinden sonra bir ay boyunca odak noktanız çocuklarınız olacak. 26 Eylül tarihinde Terazi burcunda bir Yeniay yaşayacağız. Bu yeniay zamanında çocuklarınızla ilgili önemli başlangıçlar yapabilirsiniz. Veya yeni bir flörtün başlangıcı bu zamana denk gelebilir. Bu süreçte fazla iyimser olmamak ve detayları gözden kaçırmamak gerekiyor.


29 Eylül - 23 Ekim arasında ilişkiler gezegeni Venüs size destek vermeye başlayacak. Aşk hayatınızda daha keyifli bir sürece adım atabilirsiniz. Sosyal hayatınız canlanabilir. Çocuklarınız için bazı harcamalar yapmanız gerekebilir. Önemli bir aydan geçiş yapıyorsanız Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU EYLÜL 2022 BURÇ YORUMU

2022 Eylül ayına geçiş yapmadan önce Başak burcunda bir yeniay yaşadık. Bu yeniay zamanında bir eğitim ya da yolculukla ilgili bazı başlangıçlar yapmış olabilirsiniz. Bu attığınız adımların sonuçlarını bu ay alacaksınız. Mars, haritanızda gizli düşmanlıkları gösteren bir alanda hareket ediyor. Belki de ruhsal konularda stresli bir zaman olabilir. Veya kariyerinizle ilgili önemli hazırlıklar yapıyor olabilirsiniz. Bu süreçte mahremiyetin önemli olduğunu unutmayın. Eğer yoğun bir çalışma sürecine girmişseniz bu süreçte stresi iyi yönetmeniz gerekiyor.

5-29 Eylül arasında Venüs Başak burcundan geçiş yapacak. Bu geçiş esnasında 20 Eylül tarihinde sürpriz destekler bulabilirsiniz. Kardeşlerinizden ve yakın çevrenizden destek alabilirsiniz. Belki eğitimler ya da yolculuklar için para harcamanız gerekebilir. Daha önce yaşadığınız bir yere yolculuk planı yapabilirsiniz. Veya ailenizle olan iletişiminiz hızlanabilir.

9 Eylül tarihinde Merkür geri harekete başlayacak. Eski bir eğitime geri dönebilirsiniz. Okul hayatına dönüş yapabilirsiniz. Kardeşlerinizle iletişiminizde yanlış anlaşılmalar olabilir, dikkat! Bir yolculuk planınız varsa bazı ertelemeler olabileceğinin farkında olun. 23 Eylül tarihinde bir eğitim için ödeme yapabilir veya bir başvurunuzla ilgili önemli bir karar açıklanabilir. Eğer bir araç alım satımı planlıyorsanız bunu 2 Ekim sonrasına bırakmanızda fayda var.

10 Eylül tarihinde Balık burcunda bir dolunay yaşayacağız. Yoluluk planlarınız için son kararları verebilirsiniz. Özellikle ruhsal konularda alacağınız bir eğitim planınız varsa buna karar verebilirsiniz. Veya yurtdışı ile bağlantılı projelerinizle ilgili bu tarihte bir sonuç almanız da mümkün.

22 Eylül tarihi sornasında bir ay boyunca odak noktanız eviniz ve aileniz olacak. Bu süreçte 26 Eylül tarihinde Terazi burcunda bir yeniay yaşayacağız. Bu yeniay zamanında ailenizle veya evinizle ilgili yeni başlangıçlar gündeme gelebilir. Kariyerinizde yoğun bir süreçten geçtiğiniz bu dönemde ev ve iş hayatınızda bir denge yakalamanız gerekiyor. İş değişikliği nedeniyle olabilecek yer değişiklikleri bu süreçte olasıdır.


29 Eylül - 23 Ekim arasında ise Venüs Terazi burcuna geçiş yapıyor. Evde daha fazla vakit geçirebilirsiniz. Eviniz için para harcayabilirsiniz. Veya evinizde bir dekorasyona başlayabilirsiniz. Ailenizle daha iyi bir uyum yakalayabilirsiniz. Partnerinizin iş hayatında da olumlu gelişmeler yaşanabilir. Önemli bir aydan geçiş yapıyorsanız Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.




ASLAN BURCU EYLÜL 2022 BURÇ YORUMU

Geçtiğimiz ay sonunda Başak burcunda bir yeniay yaşadık. Bu yeniay zamanında finansal konularda yeni bir adım atmış olabilirsiniz. Veya yeni bir yatırım yapmış olabilirsiniz. Bu adımların sonuçlarını alacağımız bir aya geçiş yapıyoruz. Mars haritanızda sosyal hayatınızı gösteren alanda hareket etmeye başladı.Bu nedenle özellikle arkadaşlarınızla yapacağınız iş ortaklıklarında temkinli olmanızda fayda var. Özellikle eğitim ve yurtdışı ile ilgili konuların hareketlendiği bu dönemde maddi konularda atacağınız adımlar bu ay önemli olacaktır.

5-29 Eylül arasında Venüs Başak burcundan geçiş yapacak. Bu geçiş esnasında 20 Eylül tarihinde sürpriz destekler bulabilirsiniz. Finansal konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eğer kurumsal bir firmada çalışıyorsanız bir maaş iyileştirmesi alabilirsiniz. Veya daha önceden hakettiğiniz ancak alamadığınız bazı kazançlar varsa bunları bu ay almanız mümkün.

9 Eylül tarihinde Merkür retro hareketine başlıyor. Finansal konularda önemli yatırım kararları için 2 Ekim tarihini beklemenizde fayda var. Bu ay başkalarına borç vermek için çok uygun bir zaman değil. Verdiğiniz borçlar çok geç gelebilir veya hiç gelmeyebilir. Daha önce iş yaptığınız kişilerle tekrar iş yapma fırsatı yakalayabilirsiniz. 23 Eylül tarihinde bir eğitime kayıt olabilirsiniz. Bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizle önemli konuşmalar yapmanız veya bir karar vermeniz de mümkün.

10 Eylül tarihinde Balık burcunda bir dolunay yaşayacağız. Geçtiğimiz ay finansal konularda attığınız adımların sonuçlarını bu dolunay zamanında alabilirsiniz. Bir maaş artışı konuşulmuşsa bu ay bu karara bağlanabilir. Ya da önümüzdeki süreç için alacağınız maaş için bir karar verilebilir. Prim ya da ek gelirlerinizle ilgili kararlar da bu ay açıklanabilir. Kendi işinizi yapıyorsanız vergi, sigorta ya da kredi gibi konularda sonuç almanız da mümkün. Ancak bu konularda olası hesap hatalarını kontrol etmenizde fayda var.

22 Eylül tarihinden sonra odak noktanız bir ay boyunca yakın çevrenizde olacak. Eğitim hayatınız ya da yolculuklar da gündeme gelebilir. 26 Eylül tarihinde Terazi burcunda bir yeniay yaşayacağız. Bu yeniay zamanında yeni bir eğitim ya da yolculuk planınız varsa yapacağınız ödemeler konusunda dikkatli olun. Hesap hataları yapılabilir. Eğer mümkünse daha önce çalıştığınız kişilerden veya kurumlardan hizmet almayı tercih edin. Yeni bir anlaşma bu süreçte beklediğinizden de masraflı olabilir.


29 Eylül - 23 Ekim arasında ise Venüs Terazi burcuna geçiş yapıyor. Kardeşleriniz ve yakın çevrenizle daha fazla sosyalleşebilirsiniz. Onların hayatında olumlu gelişmeler yaşanabilir. Eğer bir araç satışı planınız varsa iyi bir fiyata satış yapabilirsiniz. Ancak yolculuk planlarınız varsa beklediğinizden masraflı olabilir. Önemli bir aydan geçiş yapıyorsanız Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.



BAŞAK BURCU EYLÜL 2022 BURÇ YORUMU

Geçtiğimiz ay burcunuzda bir yeniay yaşadık. Bu ay ise ilişkiler ve ortaklıklar konusunda önemli kararlar verebilirsiniz. Mars haritanızda kariyer alanınızda hareket ediyor. Stresli ve hareketli bir iş hayatınızın olduğu bir aydan geçiş yapıyoruz. Bu yorucu sürecin ilişkinize hasar vermemesine gayret edin. 5-29 Eylül arasında Venüs Başak burcundan geçiş yapacak. Bu geçiş esnasında 20 Eylül tarihinde sürpriz destekler bulabilirsiniz. Özellikle yurtdışı ile bağlantılı işleriniz açısından güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. İş seyahatleri gündeme gelebilir. Finansal olarak da bu tarihte olumlu gelişmeler yaşanabilir.


9 Eylül tarihinde yönetici gezegeniniz Merkür geri hareketine başlayacak. Daha önce başlattığınız ancak askıda kalan bazı konular varsa bu tarihte hız kazanabilir. Ancak yeni adımlar için 2 Ekim sonrasını beklemekte fayda var. Partnerinizle veya iş ortağınızla olan iletişim de bu süreçte biraz hassas olabilir. Karşı tarafı anlamak ve kendinizi doğru ifade edebilmek için ekstra çaba sarfetmek zorunda kalabilirsiniz. 23 Eylül tarihinde ise maddi konularda önemli adımlar atmanız mümkün. Olası yatırım kararlarında beklentileriniz yüksek olmasın. Eğer kendi işinizi yapıyorsanız önemli bir satıştan iyi bir kazanç elde edebilirsiniz.

10 Eylül tarihinde Balık burcunda bir dolunay yaşayacağız. İlişki ve ortaklıklar için bir karar zamanı olabilir. Yeniay zamanı başlattığınız konularla ilgili partnerinizle birlikte bir karar vermeniz gerekebilir. Eski ilişkiler de bu süreçte gündeminizi meşgul edebilir. Ancak birliktelikler açısından ciddi kararlar için 2 Ekim sonrasını beklemekte fayda var. Sonbahar aylarında ilişkiler konusunda daha destekleyici bir süreç olacaktır.

22 Eylül sonrasında odak noktanız maddi konular olacaktır. 26 Eylül tarihinde Terazi burcunda bir yeniay yaşayacağız. Bu tarihte finansal konularda yeni adımlar atabilirsiniz. Daha önce konuşulmuş bir maaş iyileştirmesi bu tarihlerde tekrar gündeme taşınabilir. Eğer kendi işinizi yapıyorsanız bu süreçte kendinize yeni bir gelir kapısı yaratabilirsiniz. Eğer mümkünse daha önce başlattığınız ancak yarım kalan bir projeyi canlandırmak daha destekleyici olacaktır. Eğer yeni bir işe yatırım yapma kararı alıyorsanız resmi süreci 2 Ekim sonrasına bırakmakta fayda var.

29 Eylül - 23 Ekim arasında ise Venüs Terazi burcuna geçiş yapıyor. Gelirlerinizin artmaya başlayacağı bir sürece geçiş yapıyorsunuz. Lüks masraflardan kaçınmakta fayda var. İş ortaklıkları bu süreçte gündeminizi çok meşgul edebilir. Özellikle yurdışı ile bağlantılı işlerinizden daha iyi kazanç elde edebilirsiniz. Eğer bir yatırım planınız varsa beklentileriniz yüksek olmasın. Önemli bir aydan geçiş yapıyorsanız Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.



TERAZİ BURCU EYLÜL 2022 BURÇ YORUMU

Geçtiğimiz ay Başak burcunda bir yeniay yaşadık. Biraz kendi başınıza kalmak istediğiniz bir sürece adım atmış olabilirsiniz. Dolunay zamanı geldiğinde bu dinlenme ve hazırlık sürecinin faydasını görebilirsiniz. Belki çalışma hayatınız ya da sağlığınızla ilgili önemli kararlar verebilirsiniz. 5-29 Eylül arasında Venüs Başak burcundan geçiş yapacak. Bu geçiş esnasında 20 Eylül tarihinde sürpriz destekler bulabilirsiniz. Aslında bu süreç terapi gibi ruhsal çalışmalar için çok destekleyici bir zaman olacak. Eğer sağlıklı çalıştırabilirseniz sürecin sonunda bir çok sorunu geride bırakabilirsiniz. Gizli ilişki ve ortaklıklardan ise bu süreçte uzak durmakta fayda var.


9 Eylül tarihinde Merkür geri hareketine başlıyor. Geçmişte yaşanmış konulara çok fazla odaklanacağınız bir süreç olabilir. Eskiden aldığınız bir eğitimi tekrar etmek için bu süreci kullanabilirsiniz. Daha önce de belirttiğim gibi aslında bu zaman aralığı bir terapi için çok uygun. Mümkün olduğunca dedikoduların içinde yer almayın. 23 Eylül tarihinde bu süreci sağlıklı kullanabilmişseniz önemli kararlarınızı duyurabilirsiniz. Ancak eğer gizli saklı konuların içinde yer almışsanız bunlar bu tarihte açığa çıkabilir.


10 Eylül tarihinde Balık burcunda bir dolunay yaşayacağız. Bu dolunay zamanında iş hayatınızla ilgili önemli kararlar gündeme gelebilir. Eğer geçtiğimiz süreçte sağlık kontrolleri yaptırmışsanız bu dolunay zamanında artık bunların sonuçlarını alabilirsiniz.


22 Eylül tarihinde Güneş Terazi burcuna geçiş yapacak. Tüm dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. 26 Eylül tarihinde burcunuzda bir yeniay yaşanacak. Bu yeniay zamanında kendinizle ilgili önemli başlangıçlar yapabilirsiniz. Atacağınız adımların ilişkinizi ve ortaklığınızı da etkileyeceğini unutmayın. Aslında ilişkiler konusunda şanslı bir süreçten geçiş yapıyorsunuz. Yine de bu zaman aralığında partnerden destek isterken beklentileriniz yüksek olmasın. Önemli kararlar için 2 Ekim sonrasını bekleyin.


29 Eylül - 23 Ekim arasında ise Venüs Terazi burcuna geçiş yapıyor. Fiziksel görünümünüz için para harcayabilirsiniz. Beğenileri üzerinize toplayacağınız bir zaman olacaktır. Başkalarından destek bulmak bu süreçte daha kolaydır. Sosyal hayatınız da yavaş yavaş canlanmaya başlayacak. Ancak ilişkiler konusunda önemli kararlar alırken acele etmeyin. Sonbahar zamanında bazı stresler gündeme gelebilir. Özellikle yeni başlayacak ilişkilerde karşı tarafı tanımak için çaba harcayın. Önemli bir aydan geçiş yapıyorsanız Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

Yeniay Dolunay Programı: Yeniay / dolunay haritalarını kendi başınıza yorumlamayı öğrenmek isterseniz Yeniay Dolunay programını alabilirsiniz. Eğer hiç astroloji bilmiyorsanız, Kendim İçin Astroloji eğitimi alabilirsiniz. Bu eğitim astrolojiye başlamayı düşünenler için bir giriş eğitimidir. Süre sınırı olmadan kendi hızınızda öğrenebilirsiniz.


AKREP BURCU EYLÜL 2022 BURÇ YORUMU

Geçtiğimiz ay Başak burcunda bir yeniay yaşadık. Sosyal hayatınızın ön planda olacağı bir aya geçiş yapıyoruz. Geçtiğimiz yeniay zamanında yeni bir çevreye giriş yapmış olabilirsiniz. Veya arkadaşlarınızla birlikte yaptığınız planları gerçekleştireceğiniz bir ay olacaktır. Yönetici gezegeniniz Mars İkizler burcuna geçiş yaptı ve ortak gelirler, vergi ve sigortalar uzun bir süre gündeminizde olacak.

5-29 Eylül arasında Venüs Başak burcundan geçiş yapacak. Bu geçiş esnasında 20 Eylül tarihinde sürpriz destekler bulabilirsiniz. Arkadaşlarınızla iş ortaklıkları yapabilirsiniz. Ancak bu ortaklık maddi olarak biraz masraflı olabilir. Veya vergi, sigorta ya da kredi konularında bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Sosyal hayatınızın canlandığı bir sürece geçiş yapıyorsunuz. Bu dönemde yeni arkadaşlıklar da başlayabilir. Veya bir meslek grubu ya da dernekle etkinliklere katılabilirsiniz.

9 Eylül tarihinde Merkür retrosu başlıyor. Eski bir arkadaş grubu ile bir araya gelmek, daha önce yaşadığınız bir yere geri dönüş olasıdır. Arkadaşlarınızla yaptığınız eski planlar tekrar canlanabilir. 23 Eylül tarihinde arkadaşlarınızdan önemli haberler alabilirsiniz. Veya birlikte önemli projelere başlayabilirsiniz. Ancak bunların önceden planlanmış ya da başlanmış projeler olmasında fayda var. Yeni projeleriniz için 2 Ekim sonrasında harekete geçmekte fayda var.

10 Eylül tarihinde Balık burcunda bir dolunay yaşayacağız. Bu dolunayda arkadaşlarınızla yapacağınız planları uygulamaya koyabilirsiniz. Ayrıca çocuk sahibi olanlar bu süreçte onlarla ilgili bazı kararlar verebilir. Okula dönüş zamanlarında olduğumuz bu süreçte farklı okullara geçiş yapanlar Ekim başına kadar uyum sorunu yaşayabilirler. Ancak sürecin geçici olduğunun farkında olun. Bu tarihte ise okul değişikliğini çok önermiyorum. Eğer yeni başlayan bir ilişkiniz varsa tamam mı devam mı kararları bu dolunay zamanında verilebilir.

22 Eylül tarihinde Güneş Terazi burcuna geçiş yapıyor. Biraz daha kendi başınıza kalmak isteyebilirsiniz. 26 Eylül tarihinde burada bir yeniay yaşayacağız. Mahremiyet bu yeniay zamanında dikkat etmeniz gereken bir diğer konu. Fikirlerinizi şimdilik kendinize saklamanızda fayda var. Sağlık ve çalışma koşulları önümüzdeki bir ay boyunca önemli olacak. Dinlenmek, terapi almak, önemli projeler için hazırlık yapmak bu süreci sağlıklı geçirmek için önemlidir. 29 Eylül - 23 Ekim arasında ise Venüs Terazi burcuna geçiş yapıyor. Bu terapi için iyi bir zaman. Gizli ilişki ve ortaklıklar ise bu süreçte sorunlara neden olabilir. Önemli bir aydan geçiş yapıyorsanız Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.



YAY BURCU EYLÜL 2022 BURÇ YORUMU

Kariyerinizde önemli bir aya geçiş yaptınız. Geçtiğimiz ay sonunda bir yeniay yaşadık. Bu yeniay ile birlikte özellikle ortak işlerle ilgili önemli adımlar atmış olabilirsiniz. Bu ay ise bu adımların sonuçlarını alacaksınız. 5-29 Eylül arasında Venüs Başak burcundan geçiş yapacak. Bu geçiş esnasında 20 Eylül tarihinde sürpriz destekler bulabilirsiniz. İş hayatınızda daha sosyal ve keyifli bir süreç başlayabilir. Özellikle iş arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Yeni projeler için 2 Ekim sonrasında başlamak daha iyi bir fikir olabilir.

9 Eylül tarihinde Merkür retrosu başlayacak. Hem partnerinizle hem de yöneticilerinizle yanlış anlaşılmalar olabilir. Bu nedenle ayrıntıları gözden kaçırmayın. Sert eleştiriler de ilişkileri yıpratabilir. Sürecin geçici olduğunun farkında olun. Eski ilişkiler de bu süreçte gündeminizi meşgul edebilir. Daha önce çalıştığınız bir iş yerine geçiş yapmak, eskiden başladığınız bir projeye ya da eğitime geri dönmek de olasılıklar arasında. 23 Eylül işten gelen gelirleriniz veya haklarınızla ilgili yönetim kademesinin önemli duyuruları olabilir. Veya eğitimle ilgili önemli başlangıçlar yapabilirsiniz. Bir eğitim nedeniyle yeni bir çevreye de girebilirsiniz. Önemli kararlar, duyurular ve başlangıçlar içinse 2 Ekim sonrasını beklemekte fayda var.

10 Eylül tarihinde Balık burcunda bir dolunay yaşayacağız. Geçtiğimiz yeniay zamanında kariyerinizle ilgili attığınız adımlar bu dolunay zamanında sonuçlanabilir. Bazı kararları ailenizle paylaşmanız, iş nedeniyle yer değişiklikleri veya taşınma kararları bu dolunay zamanında olasıdır. Eğer bu süreçte bir taşınma kararı alırsanız sürecin yorucu olabileceğinin farkında olun.

22 Eylül tarihinde Güneş Terazi burcuna geçiş yapıyor. Sosyal hayatınız odak noktanız haline gelebilir. 26 Eylül tarihinde burada bir yeniay yaşayacağız. Yeni bir sosyal çevreye giriş yapabilirsiniz. Veya arkadaşlarınızla yeni bir projeye adım atabilirsiniz. Özellikle iş hayatınızı da ilgilendiren bu yeniay zamanında belki de meslek odaları, dernek ya da kulüplerle bir araya gelebilirsiniz. Merkür 'ün halen retro olduğunu unutmayın, önemli proje başlangıçlarınız için 2 Ekim sonrasını bekleyin.

29 Eylül - 23 Ekim arasında ise Venüs Terazi burcuna geçiş yapıyor. Sosyal hayatınızın canlandığı, arkadaşlarınızdan destek almaya başlayacağınız bir sürece geçiş yapıyorsunuz. İş arkadaşlarınızla sosyal etkinliklere katılabilirsiniz. Dernekler ya da meslek gruplarının düzenlediği organziasyonlar da gündeme gelebilir. Arkadaşlarınızın hayatındaki güzel gelişmelere eşlik edebilirsiniz. Önemli bir aydan geçiş yapıyorsanız Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.



OĞLAK BURCU EYLÜL 2022 BURÇ YORUMU

Uluslararası konuların ve eğitim hayatınızın ön planda olduğu bir aya geçiş yapıyorsunuz. Geçtiğimiz ay sonunda Başak burcunda bir yeniay yaşadık. Bir eğitime kayıt yaptırmış olabilirsiniz. Veya yurtdışı ile ilgili ilk adımları attınız. Dolunay geldiğinde ise bu konular artık bir sonuca bağlanacak. Ay sonuna doğru ise kariyer hayatınızla ilgili önemli başlangıçlara imza atacaksınız. 5-29 Eylül arasında Venüs Başak burcundan geçiş yapacak. Bu geçiş esnasında 20 Eylül tarihinde sürpriz destekler bulabilirsiniz. Eğer yurt dışı ile bağlantılı bir sektörde çalışıyorsanız bu kişilerle olan ilişkileriniz daha da gelişebilir. Ancak Merkür retronun başlayacağını unutmayın, yanlış anlaşılmaların önüne geçmek için detaylara ve teslim zamanlarınıza dikkat edin. Özellikle iş yolculuklarınız artabilir. Elbette eğitim hayatınızın başlamışsa sosyal hayatınız da bundan etkilenecektir. Eğer uzak mesafe bir birlikteliğiniz varsa bu zaman aralığında daha uyumlu olduğunuzu görebilirsiniz.

9 Eylül tarihinde Merkür retrosu başlayacak. Eski bir eğitime geri dönebilirsiniz. Bir yolculuk planı yapmışsanız belki bu ertelenebilir. Veya daha önceden yaşadığınız bir yere de geçici bir süre için gidip gelebilirsiniz. Bu süreçte eğitmenlerinizle ve uzaktaki kişilerle iletişiminize özen gösterin. Partnerinizin kardeşleri veya yakın çevresi ile de iletişim bu dönemde hassas olabilir. Bu süreci en sağlıklı geçirmenin yolu daha önce yarım bıraktığınız bir eğitime geri dönmek olacaktır. 23 Eylül tarihinde eğitim hayatınız veya yurtdışı ile ilgili önemli başlangıçlara imza atabilirsiniz. Eğer yurtdışında yöneticileriniz varsa önemli açıklamalar yapabilirler.

10 Eylül tarihinde Balık burcunda bir dolunay yaşayacağız. Kardeşleriniz ve yakın çevrenizle ilgili önemli kararlar zamanı olabilir. Bir yolculuk planı yapmışsanız artık dönüş yolunda olabilirsiniz. Bu süreçte yapacağınız iş yolculuklarının yorucu olabileceğinin farkında olun. Ayrıca bir eğitim ya da yolculuk planı yaparken iş hayatınızın ve günlük koşturmacaların fazlasıyla yoğun olabileceğinin farkında olun. Ayrıca bu süreçte sağlığınıza, özellikle kollar ve omuzlara özen gösterin. İş yerinizde ise laf dalaşlarından uzak olabilirseniz kazançlı çıkarsınız.

22 Eylül tarihinde Güneş Terazi burcuna geçiş yapıyor. Kariyer hayatınız odak noktanız haline gelebilir. 26 Eylül tarihinde burada bir yeniay yaşayacağız. Yeni bir yönetici göreve başlayabilir veya yeni bir işe geçiş yapabilirsiniz. Size daha önce teklif edilmiş bir görev değişikliği tekrar gündeme gelebilir. Yurtdışı ile ilgili konular, iş yolculukları ya da olası eğitimler bu süreçte gündeminizi meşgul edecek. Küçük bir ihtimal de olsa yurtdışına taşınmayı gerektirecek bir işin ilk adımlarını burada atabilirsiniz.

29 Eylül - 23 Ekim arasında ise Venüs Terazi burcuna geçiş yapıyor. Yönetim kademesinden destek istemekten çekinmeyin. İş nedeniyle katılacağınız etkinlikler olabilir. Maaş artışları da bu süreçte konuşulabilecek diğer konular arasında. Eğer finansal konular gündeme gelirse beklentileriniz çok yüksek olmasın. Alçakgönüllünün prim yapacağı bir zamandan geçiyorsunuz. Önemli bir aydan geçiş yapıyorsanız Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.




KOVA BURCU EYLÜL 2022 BURÇ YORUMU

Finansal konuların ön planda olacağı bir aya geçiş yapıyorsunuz. Geçtiğimiz ay ortak gelirler, kredi ve sigorta gibi konularda yeni adımlar atmış olabilirsiniz. Bu ay ise bu konularda bir sonuç alabilirsiniz. Kariyer hayatınızla ilgili yoğun bir süreçten geçiyor olabilirsiniz. Ay sonuna doğru özellikle yurtdışı ile ilgili önemli projelere adım atabilirsiniz. 5-29 Eylül arasında Venüs Başak burcundan geçiş yapacak. Bu geçiş esnasında 20 Eylül tarihinde sürpriz destekler bulabilirsiniz. Ortak işler konusunda destekleyici etkiler var. Özellikle ortaklı işlerden kazanç sağlamanız mümkün. Veya partnerinizin gelirlerinde bir artış, zam ya da terfi gibi konular gündeme gelebilir.

9 Eylül tarihinde Merkür retrosu başlayacak. Özellikle vergi, sigorta ya da miras gibi bir alanda geçmişe dair konular gündeme gelebilir. Atladığınız bir borç ya da hakettiğiniz ama alamadığınız bir ödeme için uğraşmanız gerekebilir. Eğer bir iş ortaklığı yapma planınız varsa maddi konularda adım atmadan önce bir uzmandan destek almakta fayda var. 23 Eylül tarihinde ortak gelirlerinizle ilgili önemli kararlar verebilirsiniz. Partnerinizin maddi konularla ilgili size önemli haberleri olabilir.

10 Eylül tarihinde Balık burcunda bir dolunay yaşayacağız. Finansal konularda bir sonuç alma zamanındasınız. Geçtiğimiz ay attığınız adımların sonuçlarını şimdi alabilirsiniz. Riskli yatırımlar açısından bu dolunay zamanında dikkatli olmanızda fayda var. Eğer çocuklarınız varsa onlar için de yoğun ve stresli bir süreç olabilir. Eğitim hayatına yeni başlamışlarsa adaptasyon sorunları bu sonbahar aylarına damgasını vurabilir. Ancak sürecin geçici olduğunun farkında olun.

22 Eylül tarihinde Güneş Terazi burcuna geçiş yapıyor. Uluslararası konular ve eğitimler hayatınız odak noktanız haline gelebilir. 26 Eylül tarihinde burada bir yeniay yaşayacağız. Yurtdışı bağlantılı işleriniz varsa bu konuda yeni bir girişimde bulunabilirsiniz. Ancak bunun için 2 Ekim sonrasını beklemekte fayda var. Bir eğitime geri dönebilirsiniz. Veya bir yolculuk planı yapabilirsiniz.

29 Eylül - 23 Ekim arasında ise Venüs Terazi burcuna geçiş yapıyor. Ortak gelirleriniz artabilir. Prim usulü bir işte çalışıyorsanız da bu süreçte güzel haberler alabilirsiniz. Veya partnerinizin gelirlerinde bir artış görebilirsiniz. Eğer bir kredi çekme planınız varsa 2 Ekim tarihinden sonra harekete geçebilirsiniz. Önemli bir aydan geçiş yapıyorsanız Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.


BALIK BURCU EYLÜL 2022 BURÇ YORUMU

İlişkilerin konuların ön planda olacağı bir aya geçiş yapıyorsunuz. Geçtiğimiz ay evlilik ve ortaklıkları gösteren bir alanda bir yeniay yaşadık. O yeniay zamanında atılan adımların sonuçlarını alacağımız bir dolunay yaşayacağız. Bu süreçte evde huzurlu olduğunuzu söylemek zor. Eğer bir taşınma sürecine girmişseniz oldukça yorucu olabilir. Ailenizle uyum yakalamakta ise zorlanıyor olabilirsiniz. Bu süreç maalesef 2023 başına kadar sürebilir. Tartışmalardan uzak durabilir ve olabildiğince açık bir iletişim yakalayabilirseniz süreci sağlıklı atlatma şansınız var.

9 Eylül tarihinde Merkür retrosu başlayacak. Eski ilişkilerin tekrar gündeme gelmesi çok olası. Eğer halihazırda bir birlikteliğiniz varsa partnerle birbirinizi yanlış anlayabilirsiniz. Bu nedenle doğru bir iletişim kurmak için çaba harcayın. Sert eleştiriler yıkıcı sonuçlar doğurabilir. Bir iş ortaklığı planınız varsa lütfen detayları atlamayın. 23 Eylül tarihinde işle ilgili özellikle maddi konularda önemli kararlar duyurulabilir. Eğer bir iş ortaklığınız varsa yanınızda çalışanlarla ilgili de kararlar vermeniz gerekebilir. Bir sözleşme imzalayabilir veya bir iş otaklığının ilk adımlarını atabilirsiniz.

10 Eylül tarihinde Balık burcunda bir dolunay yaşayacağız. İlişkiler konusunda tamam mı devam mı kararları verebilirsiniz. Partnerinizin iş hayatıyla ilgili yoğun süreci sizi de etkileyebilir. Eğer bir yer değişikliği yapmışsanız tadilat planlarınızı ertelemenizde fayda var. Beklediğinizden de uzun sürebilir.


22 Eylül tarihinde Güneş Terazi burcuna geçiş yapıyor. Finansal konular odak noktanız haline gelebilir. 26 Eylül tarihinde burada bir yeniay yaşayacağız. Bir kredi çekmek, vergi ya da sigorta ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Eğer bir kredi çekecekseniz kolaylıkla ödeyebileceğiniz bir miktar olsun. Gelirleriniz artıyor olabilir ancak sonbahar aylarında bir düşüş gözleyebilirsiniz. Partnerinizin gelirlerinde artışlar da olasıdır.


29 Eylül - 23 Ekim arasında ise Venüs Terazi burcuna geçiş yapıyor. Kredi onaylarınız olumlu sonuçlanabilir. Eğer bir iş ortaklığınız varsa kazançlarınızda artış görebilirsiniz. Prim ya da şirketinizin sunduğu diğer imkanlarda da olası iyileştirmeler mümkündür. Önemli iş ortaklıkları ve yatırım kararları içinse 2 Ekim sonrası çok daha uygun olacaktır. Önemli bir aydan geçiş yapıyorsanız Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.


Bunlar da ilginizi çekebilir;


Eylül Ayı Ay Boşlukta Takvimi

2.09.2022 20:22 - 3.09.2022 1:39

5.09.2022 4:51 - 5.09.2022 5:02

7.09.2022 0:43 - 7.09.2022 6:41

8.09.2022 15:34 - 9.09.2022 7:42

11.09.2022 3:29 - 11.09.2022 9:47

13.09.2022 7:53 - 13.09.2022 14:39

15.09.2022 15:59 - 15.09.2022 23:16

18.09.2022 0:52 - 18.09.2022 10:59

20.09.2022 18:57 - 20.09.2022 23:38

22.09.2022 14:07 - 23.09.2022 10:53

25.09.2022 15:49 - 25.09.2022 19:43

27.09.2022 19:21 - 28.09.2022 2:14

30.09.2022 0:20 - 30.09.2022 7:03

Eylül Ayı Ay Fazları

Eylül 3, 2022 21:07 İlk dördün

Eylül 7, 2022 5:51 Büyüyen Ay

Eylül 10, 2022 12:59 Dolunay

Eylül 14, 2022 1:54 Küçülen Ay

Eylül 18, 2022 0:52 Son Dördün

Eylül 22, 2022 3:33 Balzamik

Eylül 26, 2022 0:54 Yeniay

Eylül 29, 2022 16:00 Hilal

Eylül Ayı Gezegen Açıları

Eylül 1, 2022 14:51 Mars Sxtil Jüpiter

Eylül 3, 2022 4:49 Merkür Karşıt Jüpiter

Eylül 10, 2022 1:06 Venüs Qucnx Jüpiter

Eylül 11, 2022 16:09 Güneş Üçgen Uranüs

Eylül 12, 2022 19:08 Güneş Qucnx Satürn

Eylül 16, 2022 21:48 Venüs Kare Mars

Eylül 17, 2022 1:20 Güneş Karşıt Neptün

Eylül 19, 2022 1:33 Merkür Karşıt Jüpiter

Eylül 19, 2022 6:58 Güneş Üçgen Pluto

Eylül 20, 2022 7:44 Venüs Üçgen Uranüs

Eylül 20, 2022 23:11 Venüs Qucnx Satürn

Eylül 23, 2022 9:49 Güneş Kavuşum Merkür

Eylül 24, 2022 11:51 Venüs Karşıt Neptün

Eylül 26, 2022 8:46 Venüs Üçgen Pluto

Eylül 26, 2022 20:58 Merkür Kavuşum Venüs

Eylül 26, 2022 22:33 Güneş Karşıt Jüpiter

Eylül 27, 2022 15:55 Merküt Üçgen Pluto

Eylül 28, 2022 8:48 Mars Üçgen Satürn


Ücretsiz doğum haritası hesaplamak ve yükselen burcunuzu öğrenmek için Doğum Haritası Hesaplama sayfasını kullanabilirsiniz.




bottom of page