top of page
© Copyright by astrokronos
astrokronos takvim.jpg

Akrep Burcunda Dolunay 24 Nisan 2024

Akrep Dolunayı 24 Nisan 2024

Dolunay Ne Zaman?

Dolunay 24 Nisan 2024 02:48 ‘de Akrep burcunda gerçekleşecek. 8 Nisan 2024 tarihinde gerçekleşen Koç burcundaki Güneş tutulmasının ilk sonuçlarını alacağımız bir dolunay olacak. Hemen ertesi gün de Merkür ileri hareketine başlayacak. Bu nedenle retro zamanında bekleyen, askıya alınan konular bu tarih sonrasında netlik kazanacaktır.

Dolunay hangi burçta olacak?

Dolunay Akrep burcunda gerçekleşecek. Akrep, sabit nitelikte ve su elementinde bir burçtur. Bu nedenle karşılaşacağımız konular uzunca bir süredir varlığını sürdüren ya da etkisi uzunca bir süreye yayılacak konular olacaktır. Akrep dolunayları genelde kişileri zorlar çünkü çürümüş olan bir noktayı gösterir. Çözmek için büyük bir dönüşüm gerekiyordur. Ve doğa genelde olanı korumaya odaklı olduğu için dönüşüm ihtiyacı herkesi rahatsız eder.


Akrep burcu faiz, vergi, sigorta, tazminat ve nafaka gibi maddi konuları da temsil eder. Bankalar, vergi memurları, yatırım danışmanları, maliyeciler, hazine veya sigortacılar bu dolunay zamanında daha fazla gündemde olabilir. Bu konuları temsil eden alanda beklemede olan bir süreç tamamlanabilir, atılan adımların sonucu kalıcı olabilir. Yapısal değişiklikler uzun süredir olan sorunları çözebilir.


Kova burcuna geçiş yapan Pluto bu dolunaya bir stresli açı yapacak. Dolunay zamanında oluşan bu zorlu açı değişime direnen ve kalıplaşmış yapıları gösterir. Bu dolunayda alınan kararlar köklü dönüşümleri beraberinde getirebilir. Hem Akrep burcu hem de Pluto bir şeyi yıkıp yeniden yapmayı gösterir. Bu nedenle getirdiği değişimler de uzun süredir varlığını sürdüren ancak artık işlevini yitirmiş bir yapının kökten yıkılması anlamına gelir. Değişim ancak bundan sonra mümkündür. Bu noktada basit değişimlerden bahsetmiyoruz. Adaptasyonun sağlayacağı bir değişim bu dolunay zamanında çok mümkün değil. Pluto, çürümüş bir yapının geri dönülmez yıkım kararını getirebilir. Sonrasında buraya yeni, güçlü ve sağlıklı birşey kurmak mümkün olacaktır. Pluto ‘nun sağlıklı kullanımı yüzleşmeler, rahatsız edici bir dürüstlük, gerçek bir samimiyet ve alçak gönüllülüktür.


“Roma 'da Pluton (Zengin), Yunan 'da Hades (Görünmez) diye bilinir. Hesiodos Tanrıların Yaratılış 'ında " Güçlü Hades, yüreği acımak nedir bilmeyen tanrı" diye betimlenmiştir. Ölüler diyarının, yeraltının tanrısıdır. Yunanlılar adını anmaktan korkup ona eubuleus "iyi öğüt veren" gibi sıfatlarla seslenmiştir.”


Şöhreti kötü Pluto ‘yu sağlıklı kullanabilmek için değişime gönüllü olmayı, güç savaşlarına girmek yerine kişinin kendi içsel dönüşümüne odaklanması tavsiye edilir. Pluto, dünyevi anlamda tüm yeraltı zenginliklerini, tekin olmayan ortamları, güçlü ve zengin kişileri, yeraltı dünyasını ve manipülasyonları temsil eder. Bu dolunay zamanında sosyal medyada bu kişi ve konularla ilgili daha fazla konu gündeme gelebilir.


Balık burcunda yolculuk eden Satürn bu dolunayda kısmen etkili. Bir yolculuğun iptali, bir sözleşmenin feshi, evrakların gecikmeleriyle ilgili konular bu dolunayda öne çıkacak gündem maddeleri arasında. Bu süreçte yaşanan aksaklıklar aslında kaynak veya destek bulmadaki sorunlara dikkat çekecek. Burada yaşanacak farkındalıklar sizi köklü bazı değişiklikler yapmaya itebilir.


Geçtiğimiz iki yıl boyunca Akrep - Boğa aksında bir dizi tutulma serisi yaşadık. Bu dolunay, bu tutulma döneminde yaşanılan konulara vurgu yapabilir. Anımsayalım, 28 Ekim 2023 tarihinde Boğa Burcunda Ay Tutulması yaşadık. Bu tutulmada alınan kararların veya tamamlanan projelerin katkılarını bu dolunay zamanında gözleyebiliriz. 


Bu dolunay 17.Menzilde gerçekleşiyor. 17. Menzil: al-Iklik 25°42’ Terazi ile 8°34’Akrep | Uygun: Aşk ve evlilik için uygun. Finans için iyi. Tedavi için kullanılabilir. | Uygun Değil: Yolculuk için iyi değil. Operasyonlar önerilmez


Pluto Altair ile kavuşuyor. Ptolemy ‘ye göre Mars ve Jüpiter karakterindedir. Cesur, kendinden emin, boyun eğmez, hırslı ve liberal bir doğa, büyük ve ani ama geçici bir zenginlik ve bir otorite konumu bahşeder. Kan dökmek nedeniyle suçlamalar ve sürüngenlerden tehlike yaratır.


Akrep Dolunayı 2024
Akrep Dolunayı 2024

Dolunay 'dan Etkilenen Burçlar

Boğa ve Akrep burçları bu tutulmadan direk etki alacaktır. Aslan ve Kova burçları da bu tutulma zamanında onları harekete geçirecek etkiler alabilirler. Bu tutulmadan destekleyici etkiler alacak olanlar İkizler ve Kova burçları olacaktır. Doğum haritanızda özellikle sabit burçların 3° - 6° derecelerinde göstergeleriniz varsa direk etkiler alabilirsiniz. Haritanızın nasıl etkiler alacağını merak ediyorsanız Yeniay / Dolunay Yorumlama programını alarak öğrenebilirsiniz. Bu programda basit tablolar sayesinde astroloji bilmeden de yorum yapabilirsiniz.


Dolunay Burç Yorumları

Dolunayın Burcunuza Etkisi 'ni burcunuza ve yükselen burcunuza göre okuyun. Eğer yükseleninizi bilmiyorsanız Yükselen Burç Hesaplama sayfasından öğrenebilirsiniz. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken zamanları içerir.



Koç Burçları Dolunaydan Nasıl Etkilenecek?

Akrep burcunda gerçekleşen bu dolunay ile bütçenizle yüzleşebilirsiniz. Aslında bu alanda 2021 yılından beridir önemli sınavlar verdiniz. Yatırımlarınız bu süreçte belki değer kazanabilir. Ancak giderleri de iyi yönetebilmeniz gerekiyor. Bu süreçte gerçekleşen finansal kazançlar ani artış gösterse de kalıcı veya uzun süreli olmayabilir. Bu nedenle kazançlarınz için doğru yatırım araçlarını seçmeniz önemli olacak. Vergi, sigorta, tazminat ya da kredi gibi konularda eski bir borç ya da ödeme gündeme gelebilir. Bir borcu kapatabilirsiniz. Eşin veya ortağın gelirlerinde güçlü bir değişim yaşanabilir. Özellikle yaratıcı projelerden gelecek olan kaynaklar bu dolunay ile netlik kazanacaktır. Yaşanacak sıçrama büyük değişimleri de tetikleyecektir. Gelecek planlarınızı tamamen değiştirebilirsiniz. Ancak bu dolunay zamanı Merkür durağan konumda, bu nedenle de büyük kararlar ve resmi adımlar için 27 Nisan sonrasını beklemek zorunda kalabilirsiniz. Finansal konularda beklemede kalan bir süreciniz varsa bu dolunay zamanında netlik kazanabilir. Bu dolunayı daha sağlıklı atlatabilmek için hayata bakış açınızı değiştirmeniz gerekiyor. Hayattan beklentilerinizi keşfedebilmek için kendinizle ilgili daha derin bir araştırma yapmanız gerekecek. Yüzeysel bilgilerin size yetmediği bir noktada kendinizle ilgili önemli farkındalıklar yaşayabilirsiniz.

Boğa Burçları Dolunaydan Nasıl Etkilenecek?

Karşıt burcunuzda gerçekleşen bu dolunay tüm birebir ilişkilerinizde önemli değişimleri tetikleyecektir. Eş veya ortakla yapılacak sağlıklı bir yüzleşme destekleyici olacak, samimiyet anahtar kelime. Birebir danışmanlık aldığınız kişilerle olan ilişkileriniz, yasal sözleşmeler veya davalar bu dolunay ile netlik kazanabilir. İş hayatınızda yaşanacak bir değişim, yönetim kademesindeki köklü değişiklikler rekabetin gün yüzüne çıkmasına da neden olabilir. Bu noktada dikkat edilmesi gereken esas mesele bu değişimin aslında uzun vadede sizin için gerekli olduğunun farkına varmak. Kariyerinizde bir değişimin kıyısındaysanız artık bu değişime hazırlanma kararı verebilirsiniz. Varolan işinizde yöneticilerinizle güç savaşlarına girmeyin. Neleri değiştirebileceğinize odaklanın. Ancak bu dolunay zamanı Merkür durağan konumda, bu nedenle de büyük kararlar ve resmi adımlar için 27 Nisan sonrasını beklemek zorunda kalabilirsiniz. İkili ilişkilerde ise uzun süredir varolan sorunlar bu dolunay ile gün yüzüne çıkacaktır. Bunu daha güçlü bağlar kurabilmek için bir fırsat olarak görün. Bu dolunayı sağlıklı kullanabilmek için hayattaki hedeflerinizi tekrar gözden geçirin. Bu süreçte partneriniz size önemli bir farkındalık yaratabilir. Eğer size ayna tutacak birisi yoksa birebir her türlü danışmanlıktan fayda sağlayabilirsiniz.



İkizler Burçları Dolunaydan Nasıl Etkilenecek?

Bu dolunay size iş hayatınıza daha yakından bakma fırsatı sunacak. Günlük yaşamınız, sağlığınız, kendinize ne kadar iyi baktığınız, zamanı nasıl kullandığınız ve bunların sonucu olarak ne kadar verimli olduğunuzu göreceksiniz. Eksiklikleriniz varsa yüzünüzü çevirmeyin ve daha net görün herşeyi. Bu noktada değiştirebilecekleriniz varsa bunlar için önemli bir eğitime başlama kararı alabilirsiniz. Bu dolunay zamanında iş arkaşlarınızla ilişkileriniz de önemli olacak. Onlarla yaşanacak yüzleşmelerde güç savaşlarına girmeyin. Samimiyet ve alçakgönüllülük zaferle sonuçlanacaktır. Hizmet aldığınız kişiler varsa bunun için iyi bir araştırma yapın. Merkür durağan konumda ve resmi imzaları 27 Nisan sonrasına bırakmak daha iyi. Özellikle yasal ve bağlayıcılığı olan konular bu dolunay zamanında dikkatli olmanız gereken alan. Eğer bir iş seyahati, katılmanız gereken bir fuat ya da etkinlik olursa bu fırsatı değerlendirin, karşınıza çıkacak konular yeteneklerinizi kökten değiştirecek fırsatlar sunabilir. Bu dolunayı sağlıklı kullanabilmek için günlük yaşamınızı bir düzene sokun. Gerekirse zaman yönetimi, sağlıklı yaşam üzerine olan seminerlere katılın. Basit görünen adımlar hayatınıza bir düzen getirebilir.

Yengeç Burçları Dolunaydan Nasıl Etkilenecek?

Aşk hayatınız bu dolunay zamanında gündeminizi meşgul edecektir. Aslında 2021 yılından beri devam eden tutulmalar sizi bu konuda fazlasıyla test etti. Bu dolunay zamanında önemli yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Bunu ilişkinizde daha samimi ve güçlü bağlar kurabilmek için kullanın. Belki de sizi rahatsız eden ancak yüzleşmek istemediğiniz konular varsa bu dolunay zamanında bundan kaçamayabilirsiniz. Eğer çocuklarınız varsa bu dolunay onlarla ilişkileriniz de önemli olacak. Onların üzerinde baskı kurmak yerine onları daha iyi tanımak için kullanın bu dolunayı. İç dünyalarında neler olup bittiğini daha iyi görebilirsiniz. Onlar için yapacağınız büyük harcamalar olabilir. Veya onların geleceği için  bir yatırım planınız olabilir. Sizi zorlasa da bunun için bir adım atın, sonuçları beklediğinizden iyi olabilir. Bu dolunay dikkat etmeniz gereken tek nokta borsa benzeri riskli yatırımlar. Eğer daha önce yaptığınız yatırımlar iyi sonuç getirirse bunun geçici olabileceğinin farkında olun. Bu kazançları iyi değerlendirmek önemli olacak. Merkür bu dolunay zamanında durağan konumda, resmi adımlar için 27 Nisan sonrasını kullanmak daha iyi olabilir. Bu dolunayın en sağlıklı kullanımı keyif aldığınız etkinlikleri keşfetmek olacaktır. Yaratıcı yanınızı keşfetmek için daha derin bir bakış açısına ihtiyacınız olabilir.



Aslan Burçları Dolunaydan Nasıl Etkilenecek?

Bu dolunay ev ve yerleşim konusunda önemli kararlar vermeniz gerekebilir. Aslında kariyerinizle ilgili bazı güzel fırsatlar yakalıyor gibisiniz. Bu da belki bir yer değişikliğini beraberinde getirebilir. Bazılarınız ise bir ev satışı planlıyorsa bu dolunay zamanında karşınıza güzel teklifler çıkabilir. Tek dikkat etmeniz gereken nokta yapacağınız sözleşmeler. Bu sözleşmelerde nelere imza attığınız önemli olacak. Özellikle yurtdışı ya da yasal konularda bazı detaylar önemli. Acele kararlar daha sonrasında sorunlara neden olabilir. Bu dolunay zamanında Merkür durağan konumda. Bu nedenle resmi adımlar ve yurtdışıyla ilgili evraksal süreçlerinizi 27 Nisan sonrasına bırakmak gerekebilir. İkili ilişkiler ve ortaklıklar bu dolunay zamanında iyi yönetilmesi gereken bir alan. Kararlarınızı verirken partnerinizle güç savaşlarına girmeyin. Sizi manipüle etmeye çalışabilir. Bu süreçte samimi bir yüzleşme daha güçlü bir bağ kurmanıza destek olacak. Bu nedenle iç dünyanızı açmaktan çekinmeyin. 

Başak Burçları Dolunaydan Nasıl Etkilenecek?

Kardeş, kuzen ve yakın çevreniz bu dolunay zamanında gündeminizi meşgul edecek. Onların hayatında yaşanan gelişmeler nedeniyle programınızı değiştirmeniz gerekebilir. Bazılarınız ise iş nedeniyle bir yolculuğa çıkmak durumunda kalabilir. Bu süreçte iş arkadaşlarınızla güç savaşlarına girmeyin. Bazen savaşı kazanmak için geri adım atmak en iyisidir. Eğer hatalarınız olmuşsa durun ve daha iyi iş çıkarabilmek için neleri değiştirmeniz gerektiğine odaklanın. Aracınızı satma planınız varsa hizmet aldığınız kişiler güvendiğiniz ve daha önce çalıştığınız kişiler olsun. Sizi doğru yönlendirdiklerinden emin olun. Eğer endişeleriniz varsa dürüstçe dile getirin. Merkür dolunay zamanında durağan konumda olacak. Bu nedenle resmi imzaları 27 Nisan sonrasına bırakmakta fayda var. Bu dolunayı sağlıklı kullanmak için gelen eğitim ve yolculuk tekliflerini geri çevirmeyin. Bunlar iş hayatınızda büyük bir değişimi tetikleyecektir. Bir işe yaradığınızı hissetmek, başkalarına faydalı olmak, verimli çalışmak ve sağlıklı olmak sizin için aslında çok kıymetli olan kavramlar. Bu dolunay zamanında neyi değiştirmeniz gerektiğini görebilirsiniz. Yeter ki başkalarının hataları yerine kendinizde neler yapabileceğinize odaklanın.



Terazi Burçları Dolunaydan Nasıl Etkilenecek?

Para kazanma yöntemlerinizi değiştirmek için yaratıcılığınızı geliştirmeniz gerekebilir. Daha özgün ve kendinizi ortaya koyacak teknik ve yöntemler bulabilirsiniz. Bu dönüşümü fark etmek ve buna gönüllü olmak sizin için büyük bir adım olacaktır.Finansal konularda ise büyük riskler almaktan kaçının. Daha önce yaptığınız yatırımlar bu dolunay zamanında değer kazanabilir, ancak bunun kısa süreli olabileceğinin farkında olun. Bu süreçte Merkür durağan konumda, bu nedenle resmi kararlarınızı 27 Nisan sonrasına bırakmanız gerekebilir. Çocuklarınız için önemli harcamalar yapabilirsiniz. Onlarla güç savaşlarına girmek yerine daha yakın bir bağ kurmaya çalışın. Belki değişmesi gereken onlardan çok sizsiniz ve bu dolunay zamanında bunun farkına varabilirsiniz. Bu dolunayı sağlıklı kullanabilmek için kendinizin özgün tarafını keşfetmeye çalışın. Yetenekleriniz neler, doğarken size verilen ödüller nedir, bunları nasıl başkalarına faydalı olmak için kullanabilirsiniz…Tüm bunları keşfetmek sizin açınızdan güçlü bir değişimin ilk adımı olacaktır. Bu arayışın temel nedeni maddi konular olsa da daha yaşamsal bir keşif deneyimleyebilirsiniz.

Akrep Burçları Dolunaydan Nasıl Etkilenecek?

Burcunuzda bir dolunay gerçekleşiyor. Spot ışıklarının üzerinize çevrileceği bir zaman olacak. 2021 yılından beridir burcunuzda tutulmalar yaşadınız. 28 Ekim 2023 tarihinde Boğa Burcunda Ay Tutulması yaşadık. Bu tutulma ile Boğa-Akrep aksındaki tutulmalar son buldu. Bu süreçte hayatınızla ilgili önemli kararlar vermiş ve büyük değişimlerden geçmiş olabilirsiniz. İlişkiler, ortaklıklar, davalar ve sözleşmelerle ilgili önemli sınavlar verdiniz. Bu dolunayda önemli farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Ev, aile ve yerleşim konusunda köklü değişiklikler gündeme gelebilir. Bu süreçte ailenizle güç savaşlarına girmek yerine geri adım atmak daha sağlıklı sonuçlar verebilir. Bu dolunay zamanında Merkür durağan konumda olacak, resmi sözleşmeler için 27 Nisan sonrasını beklemekte fayda var. Bu dolunayı faydalı kullanabilmek için partnerinizle yaşayacağınız samimi yüzleşmelerden kaçınmayın. Kendi iç dünyanızı açabilirseniz kazançlı çıkan siz olursunuz. Bu dönemde yaşayacağınız farkındalıklar yaşam yolunuzda önemi bir temel oluşturacaktır.



Yay Burçları Dolunaydan Nasıl Etkilenecek?

Bu dolunay ile sizden gizlenen bazı gerçekleri öğrenebilirsiniz. Kör noktanızda kalan bir alanda gerçekleşecek bu dolunay ile önemli farkındalıklar kazanabilirsiniz. Ruhsal konularla ilgileniyorsanız bu dolunay zamanında şifalandırıcı olabilir. Anımsayabilirseniz rüyalarınızı not edin, yol gösterici olabilir. Bu dolunay zamanında kardeş ve kuzenlerinizle güç savaşlarına girmeyin. Samimi bir yüzleşme aranızdaki bağları güçlendirebilir. Bu süreçte aldığınız haberlerin de sizi manipüle etmek için olabileceğinin farkında olun. Gerçekleri öğrenmek için bir iki gün bekleyin. Merkür dolunay zamanında durağan konumda olacak. Özellikle ikili ilişkileriniz konusunda bazı iletişim sorunlarınız olmuşsa 27 Nisan sonrasında daha doğru bilgiler ulaşabilir. Bazılarınız mecburi bir yolculuğa çıkabilir, ancak bu seyahatler bir tatilden çok iş nedeniyle yapılabilecek yolculuklar olacaktır. Bu dolunayı sağlıklı kullanabilmek için bir eğitime katılmak veya biraz kafanızı dinleyeceğiniz bir tatile çıkmak çok iyi bir fikir olacak. Kendinizle ilgili büyük farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Ruhsal yanınızı güçlendirecek her fırsatı kullanın. Bu dönem rüyalarınızın size yol göstermesine izin verin.

Oğlak Burçları Dolunaydan Nasıl Etkilenecek?

Bu dolunay zamanında sosyal hayatınız mercek altında. Bu dönemde dahil olacağınız gruplar ya da sosyal ortamlar finansal durumunuzdan etkilenecek gibi gözüküyor. Bu nedenle aslında arkadaşlarla iş yapmak bu dolunay zamanında pek iyi bir fikir değil gibi. Sosyal çevrenizle bu dönemde güç savaşlarına girmeyin. Samimi bir yüzleşme ile bağlarınız daha da güçlenebilir. Finansal konularda gelecek tavsiyelere ise dikkat edin. Maddi olarak sizi zorda bırakacak tavsiyeler olabilir. Katılacağınız etkinliklerin de beklediğinizden daha masraflı olma ihtimali var. Planlarınızı buna göre yapın. Çocuklarınız varsa bu süreçte hem sosyal hayatınız hem de çocuklarınızla ilgili sorumluluklarınız çakışabilir. Bunun için de maddi olarak sizi zorlayacak tercihler yapabilirsiniz. Merkür bu dolunay zamanında durağan konumda. Bu nedenle önemli kararlar vermek için 27 Nisan sonrasını beklemekte fayda var. Bu dolunayı sağlıklı geçirmek için gelecekle ilgili uzun vadeli planlarınızı belirleyin. Bunun için özellikle ciddi bir bütçe yapmak çok sağlıklı olabilir. Hayatınızla ilgili hedeflerinizi değiştirdiğinizde maddi olarak çok daha iyi bir konuma geleceğinizin farkında olun.



Kova Burçları Dolunaydan Nasıl Etkilenecek?

Kariyerinizde büyük bir değişimin eşiğindesiniz. 2021 yılından beri devam eden tutulmalar nedeniyle iş hayatınızda bazı sorunlarla yüzleşmek zorunda kalmış olabilirsiniz. Bu dolunay zamanında ise bu konuda önemli farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Eğer bir süredir sizi zorlayan bir yönetici ile çalışmak durumunda kalmışsanız şimdi yöneticinizin değişeceği haberini alabilirsiniz. Bazılarınız ise radikal bir kariyer değişimine gidebilir. İş hayatınız ve ailenizle ilgili konularda bir denge aramanız gerekebilir. Bu da sizin için önemli ve köklü kararları beraberinde getirecek. Merkür bu dolunay zamanında durağan konumda olacak. Eğer resmi kararlar almayı planlıyorsanız 27 Nisan sonrasını beklemenizde fayda var. Bu dolunayı sağlıklı geçirmek için zamanınızı nasıl geçirdiğinizi incelemek ve ev-iş aksını dengelemek için yapısal değişiklikler yapmak çok destekleyici olacaktır. Öncelikle dengenin nerede şaştığını ve bundaki payınızı görmek sizin için şaşırtıcı sonuçlar getirebilir. Hayatta belirlediğiniz hedefleri tekrar sorgulayabilirsiniz.

Balık Burçları Dolunaydan Nasıl Etkilenecek?

Bu dolunay zamanında eğitim, yurtdışı, hukuksal konularda bir dönemi kapatıyorsunuz. Aslında uzun bir süredir tutulmalar sizi eğitim, yurtdışı ve yayıncılıkla ilgili konularda zorluyor. Bu dönemde ise 2021 yılından beri tutulmalarda öğrendiklerinizi uygulayacaksınız diyebiliriz. Bir eğitimi tamamlayabilirsiniz. Hukuki bir süreciniz varsa belki son kararlar verilecek olabilir. Yurtdışı ile bağlantılı bir işte çalışıyorsanız dikkatli olun, artniyetli kişilerin tuzaklarına çekilmeyin. Uzaktaki kişilerle olan ilişkileriniz de bu dönemde hassas olabilir. Bu süreçte sizden gizlenen bazı gerçekler olabileceğinin farkında olun. Konuya çok hakim olmayabilirsiniz. Üstelik dolunay zamanında Merkür durağan konumda. Bu da aslında yanlış anlaşılmalar ve eksik bilgiler olabileceği konusunda uyarıyor. Radikal kararları 27 Nisan sonrasına bırakmakta fayda var. Aslında bu dolunayı sağlıklı geçirmek için bir inziva kampına katılmak, ruhsal konularla ilgili bir eğitim almak ya da uzmanlık almaya çalıştığınız bir konu varsa bunun için kapanıp çalışmak çok çok iyi bir fikir olabilir.



Ileri seviye egitimlerinde bir teknikte bir nokta tetiklendiğinde ne olacağı aktarılır. Ancak uygulamada size danışan daha spesifik konularla gelir. Bu noktada öğrencilerde hangi teknikle neye bakmalıyım ve bu gördüğümü nasıl yorumlarım soruları başlıyor. Buna bir çözüm olarak konuya göre tekniklerin nasıl kullanıldığını çalışacağız. Evlilik Tarihlerinin Belirlenmesi, Kariyerde Başarı Zamanlarının Belirlenmesi, Finansal Başarı Zamanları eğitim içinde verilen önemli ders adımlarıdır. İleri Seviye Astroloji Eğitimi içeriğini detaylı inceleyebilirsiniz.



Üye Olarak sitedeki e-kitapları da okuyabilirsiniz.



Bunlar da ilginizi çekebilir;


bottom of page