top of page
© Copyright by astrokronos
astrokronos takvim.jpg

Balık Burcunda Dolunay - 10 Eylül 2022

10 Eylül Balık Burcunda Dolunay

10 Eylül Cumartesi günü 17 ° Balık burcunda bir dolunay gerçekleşiyor. Bu dolunayda Uranüs 'den destekleyici bir açı alıyor. Teknolojik konular, yenilikler veya olası değişimler destekleniyor. Ancak Dolunay zamanında Merkür retro harekete başlamak üzere durağan konumda. Bu nedenle de özellikle geçmiş konuların tekrar etmesi çok olasıdır. Eğer yeni bir adım atma planınız varsa lütfen temkinli olun ve detayları gözden kaçırmayın.

Balık Dolunayı 2022

Dolunay Balık burcunda olacak. Balık su elementi ve değişken bir burçtur. Bu nedenle duygusal konular ve ruhsal çalışmalar bu dolunay zamanında çok daha fazla gündemde olacak. Değişken burç olduğu için bu süreçte koşullar istikrarsız bir görünüm sergileyebilir. Denizler, sular, sıvılar, ruhsal çalışmalar, fedakarlık, rüyalar bu dolunayın ana konuları arasında yer alacaktır. Balık burcu doğum haritanızda hangi eve denk geliyorsa bu evin temsil ettiği konularda olabildiğince rasyonel kararlar vermeye çalışın.

Uranüs 'ün eşlik ettiği dolunaylar genelde teknolojik konuları, değişimleri, yenilikleri karşımıza çıkarır. Yeniay zamanında başlattığınız konularda alacağınız sonuçlar bazı değişimleri beraberinde getirebilir.

Bu dolunay 28. Menzilde yer alıyor. 28. Menzil: al-Risa (Batn al-Hut) 17°8’ ile 0°Koç | Uygun: Evlilik için uygun. Kariyer ve alışveriş için iyi. Yolculuk için uygun. | Uygun Değil: Sağlık için iyi değil.


Dolunaydan Etkilenen Burçlar 2022

Bu dolunaydan en çok etkilenecek burçlar Balık ve Başak olacaktır. Daha sonra İkizler ve Yay burçları da bu dolunaydan etkilenecek burçlar arasındadır. Yengeç ve Akrep burçları bu dolunaydan şanslı etki alabilirler.


Yükselen burç hesaplama sayfasından doğum bilgilerinizi girerek yükselen burcunuzu öğrenebilirsiniz.


Dolunay Türkiye 'yi Nasıl Etkileyecek?

Dolunay Türkiye 'nin tepe noktasında gerçekleşiyor. Bu nedenle yönetim kademesi için önemli bir dolunay. Özellikle mecliste yaşanabilecek değişimler dikkat çekici olabilir. Merkür de bu süreçte Türkiye 'nin Mars 'ı üzerinde bir geri harekete başlayacak. Özellikle ordu ve savunma alanında eski konular tekrar gündeme gelebilir. Kadın sanatçılarla ilgili hala zorlu bir sürecin içinde olduğumuzu unutmamak gerekiyor.

Balık Burcunda Dolunay Burç Yorumları

Koç Burçları Balık Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Balık dolunayı sağlığınız için bir iyileşme zamanı olabilir. Özellikle geçtiğimiz yeniay sonrasında bir tedaviye başlamışsanız. Ancak yeniay sonrasında kendinize dikkat etmemişseniz dolunay artık dinlenip güç toparlayacağınız bir zamanı gösterebilir. İş yerinize yeni başlayacak biri varsa bunun kim olacağı netleşebilir. Görev tanımları tekrar belirleniyorsa sonuçlar sizi şaşırtabilir. Sizden gizlenen bazı konular da bu dolunay zamanında önünüze düşecektir. Özellikle finansal konularda beklenmedik fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Eski ilişki ve ortaklıklar ise bu dolunay zamanında tekrar gündeminizi meşgul edebilirler. Yeniay Dolunay seminerlerine katılarak bireysel haritalarınızla ilgili yorum alabilir ve soru sorabilirsiniz. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.


Boğa Burçları Balık Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Balık dolunayı arkadaşlarınızla ilgili önemli gelişmeleri gündeme getirebilir. Onların hayatındaki değişiklikler sizi de etkileyebilir. Sosyal çevrenizden birileri sayesinde önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Özellikle kariyerinizle ilgili size bir değişim imkanı sunabilirler. Veya yakın zamanda bir iş değişikliği yaşamışsanız bu sizi yeni bir sosyal çevrenin kapılarını aralamış olabilir. Bu dolunay zamanında iş hayatınız için sosyal çevrenizin hayatınızdaki önemini farkedebilirsiniz. Elbette eski iş arkadaşlarınız da bu süreçte tekrar hayatınıza dahil olabilir. Yeniay Dolunay seminerlerine katılarak bireysel haritalarınızla ilgili yorum alabilir ve soru sorabilirsiniz. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.


İkizler Burçları Balık Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Balık dolunayı iş hayatınızla ilgili bazı belirsizlikleri sona erdirebilir. Bir süredir yönetim kademesindeki boşluk ya da görev tanımlarınızdaki belirsizlikler sizi zorlamış olabilir. Bu dolunay zamanında ise artık kariyerinizle ilgili bir karar aşamasına doğru ilerliyorsunuz. Özellikle eşinizin iş hayatında yaşanacak değişimler sizin de bir yön belirlemenize yardımcı olabilir. Veya bir süredir sizden gizlenen bazı konular bu dolunay zamanında ortaya çıkabilir. Bu da artık sizi bir karar aşamasına itebilir. Eğer çocuklarınız varsa onların eğitim hayatına dönüş süreçleri de gündeminizi meşgul edebilir. Bu süreçte bir okul değişikliği çok önermesek de karşınıza çıkabilecek olası değişimlere hazır olun. Yeniay Dolunay seminerlerine katılarak bireysel haritalarınızla ilgili yorum alabilir ve soru sorabilirsiniz. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.


Yengeç Burçları Balık Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Balık dolunayı eğitim ve yolculuklar konusunda artık bir karar aşamasına gelmenizi sağlayacak. Bu süreçte yeni bir eğitime başlamışsanız belki de bu dolunayda bunun ilk aşamasını tamamlayabilirsiniz. Veya bir başvuru süreciniz varsa bunu da dolunay zamanında tamamlayabilirsiniz. Ancak Merkür 'ün retro harekete geçmek üzere olduğunu unutmayın. Bu nedenle tüm başvurularınızda belgelerinizi iki kez kontrol edin. Yerleşim ve ailenizle ilgili eski konular ise gündeminizi meşgul edebilir. Belki bir süreliğine daha önce yaşadığınız bir yere yolculuk planı da yapabilirsiniz. Bu süreçte sosyal çevrenizden gelebilecek tekliflere açık olun. Yeniay Dolunay seminerlerine katılarak bireysel haritalarınızla ilgili yorum alabilir ve soru sorabilirsiniz. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.



Aslan Burçları Balık Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Balık dolunayı finansal konularda sizi önemli bir karar aşamasına getirebilir. Özellikle kariyerinizle ilgili önemli değişim fırsatlarını iyi değerlendirin. Merkür retro hareketine başlamak üzere. Bu nedenle de yepyeni bir kariyer değişimi bu süreçte riskli olabilir. Ama önceden yapılmış başvurular veya eski bir yöneticinin davetini değerlendirmekte sorun yok. Eğer işten ayrılma sürecinde iseniz belki de iş yerinizden alacağınız haklarınız bu dolunayda netleşebilir. Eğer kendi işinizi yapma planındaysanız bir kredi ya da finansal kaynak bulabilirsiniz. Bir eğitime geri dönmek de bu dolunay zamanında alacağınız önemli kararlardan birisi olabilir. Yeniay Dolunay seminerlerine katılarak bireysel haritalarınızla ilgili yorum alabilir ve soru sorabilirsiniz. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.


Başak Burçları Balık Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Balık dolunayı ilişkiler açısından tamam mı devam mı kararları gündeme gelebilir. Elbette bu süreçte Merkür 'ün retroya başlamak üzere olduğunu unutmayın. Merkür sizin yönetici gezegeniniz. Bu nedenle de ciddi kararlar için aslında 2 Ekim sonrasını beklemek daha iyi bir fikir olabilir. Partnerinizle birlikte çıkacağınız bir yolculuk ya da yurtdışı ile ilgili konular da bu dolunay zamanında sonuçlanabilir. Bu süreçte maddi konularda bazı gecikmelerin olabileceğini unutmayın. Yöneticilerinizle yapacağınız maaş görüşmelerinde sonuç ne olursa olsun bazı gecikmeler olabileceğini unutmayın. Yeniay Dolunay seminerlerine katılarak bireysel haritalarınızla ilgili yorum alabilir ve soru sorabilirsiniz. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.



Terazi Burçları Balık Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Balık dolunayı iş hayatınızla ilgili önemli kararlar verebilirsiniz. Bir ofis ya da iş değişikliği yapabilirsiniz. Elbette karşınıza çıkan iş fırsatlarında maddi konularda bazı avantajlar da yakalayabilirsiniz. Eğer sağlığınızla ilgili bir süredir tedavi görüyorsanız şimdi tedavinin sonuçlarını görebilirsiniz. Evcil hayvanlarınız varsa onlarla ilgili de olası masraflar yapabilirsiniz.Merkür burcunuzda geri kareket edecek. Bu nedenle özellikle verdiğiniz kararlar ve yaptığınız açıklamalar iki kez düşünün. Yeniay Dolunay seminerlerine katılarak bireysel haritalarınızla ilgili yorum alabilir ve soru sorabilirsiniz. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.


Akrep Burçları Balık Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Balık dolunayı çocuklarınızla ilgili önemli kararlar alacağınız bir zaman olacaktır. İlişkiler konusunda da önemli sınavlar verdiğiniz bir seneden geçiş yapıyorsunuz. Aşk hayatınızla ilgili de bazı değişimler bu dolunay zamanında netlik kazanacaktır. Dolunay zamanında Merkür geri hareketine başlayacak. Özellikle gizli anlaşmalardan uzak durmanız gereken bir zaman. Ruh sağlığınız için bir terapi almak bu dönemde oldukça faydalı olabilir. Yeniay Dolunay seminerlerine katılarak bireysel haritalarınızla ilgili yorum alabilir ve soru sorabilirsiniz. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.


Yay Burçları Balık Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Balık dolunayı ev hayatınızla ilgili bir netlik zamanı olacaktır. Belki bir iş değişimi ya da iş arkadaşlarınızdan gelecek sürprizler de bu dolunay zamanında yer değişimine karar vermenize neden olabilir. Dolunay zamanında Merkür retro hareketine başlayacak. Eski bir çevreye geri dönüş yapabilirsiniz. Eski arkadaşlarınızla da irtibata geçmeniz mümkün. Yeniay Dolunay seminerlerine katılarak bireysel haritalarınızla ilgili yorum alabilir ve soru sorabilirsiniz. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.


Oğlak Burçları Balık Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Balık dolunayı eğitim veya yolculuklar konusunda netlik kazanacağınız bir zaman olacaktır. Eğer yeniay sonrasında bir eğitime başlama kararı almışsanız bu eğitime kayıt yaptırma zamanınızı gösteriyor olabilir. Veya kısa süreli bir eğitime katılmışsanız bu eğitimin tamamlanma zamnını da anlayıtor olabilir. Yolculuk ya da olası başvurularınız için de tamamlanma zamanı olabilir. Kardeşlerinizle ilgili konular da bu dolunay zamanında gündeminizi meşgul edebilir. Dolunay zamanında Merkür geri harekete başlayacak. İş hayatınızda geçmiş konular tekrar gündeme gelebilir. Yeniay Dolunay seminerlerine katılarak bireysel haritalarınızla ilgili yorum alabilir ve soru sorabilirsiniz. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.



Kova Burçları Balık Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Balık dolunayı zamanında maddi konularda bir sonuç alabilirsiniz. Bunlar hem ailenizle ilgili hem de yerleşimle ilgili bazı değişiklikleri de beraberinde getirebilir. Özellikle eğitim ve yurtdışı ile ilgili konularda Merkür 'ün retro hareketinin etkisinde kalıyorsunuz. Bazı gecikmeler ya da aksilikler bu dolunay zamanında gündeminizi meşgul edebilir. Elbette bir eğitime de geri dönebilirsiniz. Yeniay Dolunay seminerlerine katılarak bireysel haritalarınızla ilgili yorum alabilir ve soru sorabilirsiniz. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.


Balık Burçları Balık Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Balık dolunayı ilişkiler konusunda önemli kararlar vermenize neden olabilir. Geçtiğimiz yeniay zamanında yeni bir ilişkiye başlamışsanız bu dolunay bu konu artık netlik kazanabilir. Partnerinizle bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Özellikle ortak gelirler, kredi, sigorta gibi konularda bazı aksilikler yaşanabilir. Bu nedenle de finansal konularda önemli kararları 2 Ekim sonrasına bırakabilirseniz iyi olur. Yeniay Dolunay seminerlerine katılarak bireysel haritalarınızla ilgili yorum alabilir ve soru sorabilirsiniz. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.


Bunlar da ilginizi çekebilir;

Doğum haritanızı Doğum Haritası sayfasından çıkararak hangi evinizde hangi göstergenin olduğunu görebilirsiniz.


bottom of page