top of page
© Copyright by astrokronos
astrokronos takvim.jpg

İkizler Burcunda Yeniay 30 Mayıs 2022

İkizler yeniayı 30 Mayıs tarihinde 14:30 'da gerçekleşiyor. İkizler burcu değişken nitelikte hava elementi bir burçtur. Bu nedenle bu yeniay zamanında şartları ve koşulları değiştirmek için bazı adımlar atacağız. Bu daha çok iletişim, eğitim, yolculuklarla ilgili olabilir. İkizler burcu genelde yakın çevreyi temsil eder. Kardeş ve kuzenlerinizle olan bağlantılarınız veya onların hayatıyla ilgili gelişmeler daha fazla öncelikli olabilir.


Siz de üye seminerlerine katılmak isterseniz üyelik sayfasından Kronos WEB 101 paketini satın alabilirsiniz.


İkizler her zaman çift konuları temsil eder. Aynı anda iki iş, iki eğitim veya çifte şansı getirebilir. Bu nedenle burç yorumlarını okurken karşınıza çıkacak konularda birden fazla ihtimal olasılığını aklınızda bulundurun.


Çevirmenler, gazeteciler, satışçılar, pilotlar, kargocular, kuryeler, sosyal medya, dil eğitimleri bu süreçte çokça gündemi meşgul edebilir. Bir haberin yayılması, yalan haberler ya da sosyal medyanın hareketlenmesi çok olasıdır.



Bu yeniaya Jüpiter ve Mars 'ın Koç burcundan bir destekleyici açısı olacak. Yeni bir girişime adım atabilirsiniz. Daha önce çok da tecrübeli olmadığınız bir alanda bir fırsat yakalayabilirsiniz. Cesur olun ve bir adım atın. Ancak bu adımı atarken de gerçek olamayacak hayaller peşinde koşmayın. Yanılgı ve dalgınlıklara da açık bir yeniay olduğu için elinizdeki verileri iyi kontrol edin. Duyduğunuz haberleri teyit etmeden aksiyon almayın.


Bu yeniay zamanında Merkür hala retro ve ileri gitmek üzere çok yavaşlamış durumda. Bu nedenle de belki de gecikmiş bir kararı uygulamaya koymanız gerekebilir. Daha önce başlanmış ama yarım bırakılmış projelere dönebilirsiniz. Veya önceden konuşulmuş konular tekrar gündeme gelebilir.


30 Mayıs 2022 İkizler Yeniayı Burç Yorumları

Koç Burçları İkizler Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

İkizler yenayı Koç burçları için yeni bir eğitimi ya da bir yolculuğu gündeme getirebilir. Jüpiter burcunuzda. Şanslı bir seneden geçiş yapıyorsunuz. Bu nedenle de bu yeniay zamanında karşınıza çıkacak konularda fırsatları iyi değerlendirin. Kardeş, kuzen ya da yakın çevrenizle olan ilişkileriniz de bu yeniay zamanında ön planda olacaktır. Merkür 'ün hala retro olduğunu unutmayın. Yeni başlangıçlar için 5 Haziran sonrasını kullanın. Eğer sizin için önemli bir aydan geçiş yapıyorsanız astroloji danışmanlığı alarak merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz. Danışmanlıklarda üyelerin %15 indirim hakkı vardır.


Boğa Burçları İkizler Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

İkizler yeniayı Boğa burçları için yeni bir gelir kapısını aralayabilir. Bu süreçte iki farklı alandan gelir elde etmeniz mümkün. Yapacağınız yatırımlarda bir çifte şans yakalayabilirsiniz. Para evinizi Merkür yönettiği için Merkür retrosunda geciken bir ödemenizi geri alabilirsiniz. Jüpiter sizi bu yıl gizli desteklerle sevindirecek. Unuttuğunuz ya da kaybettiğiniz bir eşyanızı veya paranızı bulabilirsiniz. Yeni başlangıçlar için 5 Haziran sonrasını kullanın. Eğer sizin için önemli bir aydan geçiş yapıyorsanız astroloji danışmanlığı alarak merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz. Danışmanlıklarda üyelerin %15 indirim hakkı vardır.



İkizler Burçları İkizler Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

İkizler yeniayı İkizler burçları için önemli başlangıçları gündeme getirebilir. Geçtiğimiz iki yıl boyunca ilişkiler konusunda önemli kararlar almış olabilirsiniz. Şimdi bu yeniay zamanında tekrar bu kararları gözden geçirmeniz mümkün. Hayatınızda biri yoksa daha önceden tanıdığınız birisi ile yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Hayatınızda önemli başlangıçlar yapabilirsiniz. Jüpiter bu yıl sosyal çevrenizden gelecek desteklerle kendisini gösterecek. Bu süreçte arkadaşlarınızdan ve sosyal çevrenizden destek almanız mümkündür. Yeni başlangıçlar için 5 Haziran sonrasını kullanın. Eğer sizin için önemli bir aydan geçiş yapıyorsanız astroloji danışmanlığı alarak merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz. Danışmanlıklarda üyelerin %15 indirim hakkı vardır.

Yengeç Burçları İkizler Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

İkizler yeniayı Yengeç burçları için bir hazırlık zamanı olacaktır. Eğer ruhsal bir terapi alma planınız varsa tam zamanı diyebiliriz. Jüpiter sizi bu yıl kariyer hayatınızda destekliyor. Şanslı bir zamandan geçiyorsunuz. Belki de yoğun bir iş hayatınız olacak ve biraz sosyal hayattan uzaklaşmanız gerekecek. Eşinizin ya da ortağınızın iş hayatında önemli başlangıçlar da olabilir. Bu ay mahremiyetin önemli olduğunu unutmayın. Gizli projeler sizin için destekleyici olacaktır. Ruhsal konularda yeni bir eğitime de başlayabilirsiniz. Yeni başlangıçlar için 5 Haziran sonrasını kullanın. Eğer sizin için önemli bir aydan geçiş yapıyorsanız astroloji danışmanlığı alarak merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz. Danışmanlıklarda üyelerin %15 indirim hakkı vardır.



Aslan Burçları İkizler Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

İkizler yeniayı Aslan burçları için yeni bir sosyal çevrenin kapısını aralayabilir. Merkür 'ün retro olduğunu düşünecek olursak eski bir çevreye de geri dönüş yapabilirsiniz. Bu yıl Jüpiter sizi özellikle yurtdışı ile ilgili konularda destekliyor. Bu yeniay zamanında da destek uzaklardan gelebilir. Belki bir eğitim vasıtasıyla yeni bir çevreye girebilirsiniz. Veya arkadaşlarınızla bir yolculuk planı yapabilirsiniz. Yeni başlangıçlar için 5 Haziran sonrasını kullanın. Eğer sizin için önemli bir aydan geçiş yapıyorsanız astroloji danışmanlığı alarak merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz. Danışmanlıklarda üyelerin %15 indirim hakkı vardır.


Başak Burçları İkizler Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

İkizler yeniayı Başak burçları için yeni bir kariyerin başlangıcı olabilir. Daha önce başlattığınız ama devam ettirmediğiniz bir projeyi tekrar canlandırabilirsiniz. Özellikle vergi, sigorta, miras konularında Jüpiter 'in şans getirdiği bir seneden geçiş yapıyorsunuz. Bu yeniay zamanında ek gelirler için bir adım atabilirsiniz. Eski bir iş ortamına geri dönebilirsiniz. Yeni başlangıçlar için 5 Haziran sonrasını kullanın. Eğer sizin için önemli bir aydan geçiş yapıyorsanız astroloji danışmanlığı alarak merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz. Danışmanlıklarda üyelerin %15 indirim hakkı vardır.


Terazi Burçları İkizler Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

İkizler yeniayında Terazi burçları uluslararası konularda yeni bir adım atabilirler. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. İkizler genelde çift konuları getirir. Bu nedenle iki eğitime aynı anda da başlayabilirsiniz. Akademik hayatınız devam ediyorsa eğitmelerinizden destek alabilirsiniz. İlişki ve ortaklıklar konusunda Jüpiter tarafından destek aldığınız bir seneden geçiş yapıyorsunuz. Eşinizle bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Yeni başlangıçlar için 5 Haziran sonrasını kullanın. Eğer sizin için önemli bir aydan geçiş yapıyorsanız astroloji danışmanlığı alarak merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz. Danışmanlıklarda üyelerin %15 indirim hakkı vardır.


Akrep Burçları İkizler Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

İkizler yeniayında Akrep burçları için finansal konularda yeni başlangıçlar gündeme gelebilir. Eski bir borcu kapatabilirsiniz. Veya daha önce verdiğiniz bir parayı geri alabilirsiniz. Ortak gelirler, vergi ve sigorta ya da tazminat gibi konularda yeni adımlar atabilirsiniz. İki farklı proje ile ilgilenmeniz gerekebilir. Jüpiter bu yıl çalışma hayatınızı hareketlendiriyor. Çalışanlarınızdan veya iş arkadaşlarınız destek alabilirsiniz. İş yerinizin size sunduğu yeni imkanlar olabilir. Yeni başlangıçlar için 5 Haziran sonrasını kullanın. Eğer sizin için önemli bir aydan geçiş yapıyorsanız astroloji danışmanlığı alarak merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz. Danışmanlıklarda üyelerin %15 indirim hakkı vardır.


Yay Burçları İkizler Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

İkizler yeniayında Yay burçları için ilişkiler konusunda yeni başlangıçlara itecek. Geçtiğimiz iki sene ilişkiler konusunda önemli kararlar aldınız. Bu yeniay zamanında yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Merkür retro olduğu için bu eskiden tanıdığınız biri ile olabilir. Jüpiter size yeni ilişkiler konusunda şans vermeye devam edecek. Bazılarınız ise çocuklarının eğitim hayatları ile ilgili güzel haberler alabilirler. Yeni başlangıçlar için 5 Haziran sonrasını kullanın. Eğer sizin için önemli bir aydan geçiş yapıyorsanız astroloji danışmanlığı alarak merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz. Danışmanlıklarda üyelerin %15 indirim hakkı vardır.


Oğlak Burçları İkizler Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

İkizler yeniayında Oğlak burçları yeni bir işe başlayabilir. Eğer kurumsal bir işte çalışıyorsanız ofisinize yeni iki iş arkadaşı da başlayabilir. Belki daha önce çalıştığınız eski iş arkadaşlarınız ile bir araya gelebilirsiniz. Eğer kendi işinizi yapıyorsanız yeni personel almanız mümkün. Yeni bir iş anlaşması yapabilirsiniz. Belki bir ofis değişikliği yapabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili yeni bir adım atacaksanız daha çok kollar, omuz veya bileklerinize dikkat edin. Jüpiter bu yıl size ev ve aile konusunda bazı fırsatlar sunacak. Bu yeniay zamanında ailenizden destek alabilirsiniz. Belki de evden çalışmanız olasıdır. Veya yeni bir işe başlamanız durumunda bir yer değişikliğine gitmeniz gerekebilir. Yeni başlangıçlar için 5 Haziran sonrasını kullanın. Eğer sizin için önemli bir aydan geçiş yapıyorsanız astroloji danışmanlığı alarak merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz. Danışmanlıklarda üyelerin %15 indirim hakkı vardır.


Kova Burçları İkizler Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

İkizler yeniayında Kova burçları yeni bir ilişkiye başlayabilir. Merkür hala retro olduğu için daha önceden tanıdığınız birisi olabilir. Eğer çocuğunuz varsa onunla bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Bu yeniay zamanında riskli yatırımlar konusunda temkinli olun. Finansal olarak yanılgılara açıksınız. Eğer yeni bir hobiye başlarsanız birden fazla konuya dağılmamaya çalışın. Jüpiter bu yıl sizi eğitim ve yolculuklar konusunda destekliyor. Keyif aldığınız bir konuda bir eğitime başlamanız da bu yeniay zamanında çok olasıdır. Yeni başlangıçlar için 5 Haziran sonrasını kullanın. Eğer sizin için önemli bir aydan geçiş yapıyorsanız astroloji danışmanlığı alarak merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz. Danışmanlıklarda üyelerin %15 indirim hakkı vardır.


Balık Burçları İkizler Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

İkizler yeniayında Balık burçları yeni bir yere taşınabilirler. Eskiden yaşadığınız bir yere geri dönebilirsiniz. Jüpiter bu yıl size maddi konularda destek vermeye başladı. Bu yeniayda bununla ilgili yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Eviniz için yeni bir harcama yapabilirsiniz. Veya evden çalışabileceğiniz bir iş fırsatı da yakalamanız olasıdır Yeni başlangıçlar için 5 Haziran sonrasını kullanın. Eğer sizin için önemli bir aydan geçiş yapıyorsanız astroloji danışmanlığı alarak merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz. Danışmanlıklarda üyelerin %15 indirim hakkı vardır.


Bunlar da ilginizi çekebilir;

Doğum haritanızı Doğum Haritası sayfasından çıkararak hangi evinizde hangi göstergenin olduğunu görebilirsiniz. Yeniay Dolunay haritalarını kendi başınıza yorumlamayı öğrenmek isterseniz Yeniay Dolunay programını alabilirsiniz. Eğer hiç astroloji bilmiyorsanız, Kendim İçin Astroloji eğitimi alabilirsiniz



bottom of page