top of page
© Copyright by astrokronos
astrokronos takvim.jpg

Juno Balik Burcunda

Juno Balik Burcunda

Juno 20 Nisan 2022 18:51 'de Balık burcuna geçiş yapıyor. 2 Şubat tarihinden bu zamana kadar Kova burcunda yolculuk etmişti. Kova burcunda Mars ve Satürn ile kuşatılmış bir durumdan kurtulması bile ilişkiler açısından destekleyici olacaktır. Juno 13 Ocak 2023 tarihine kadar uzunca bir süre Balık burcunda olacak.


Astrolojide Juno

Juno, mitolojide Jüpiter 'in eşini temsil ettiği için astrolojide her zaman ilişkiler konusunda önemli bir parametre olmuştur. Bazı sinastri haritalarında da çok etkin çalıştığını gözlüyorum. Evlilik haritalarında kimi zaman kritik noktalarda olabiliyor. Juno kitapçığı ile burç ve ev yorumlarını okuyabilirsiniz. İlişki Astroloji mini programda ise örnek haritalar, evlilik tarihleri ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.


17 Haziran tarihinde Uranüs ile ilk açısını yapacak. Bu tarihlerde ilişkiler konusunda ani kararlar almaya meyilli olabilirsiniz. Ancak bu kararlarınızı tekrar gözden geçirmeniz çok mümkün. 21 Ağustos ve 8 Aralık tarihinde bu açı iki kez tekrar edecek. Bu tarihlerde karşınıza çıkacak sürprizler ilişkiler konusunda değişimleri de beraberinde getirebilir. Destekleyici açılar karşınıza çıkacak olası fırsatları da gösteriyor olabilir.


11 Temmuz, 5 Eylül ve 29 Kasım tarihlerinde ay düğümleri ile destekleyici bir açısı olacak. Evlilik ve ilişkiler konusunda oldukça destekleyici bir etki yaratacaktır. 11 Temmuz 'da ilk açıyı yaptıktan sonra Neptün ile kavuşumunu yapmadan geri harekete başlıyor. 25 Temmuz - 23 Ekim tarihleri arasında Retro yapacak. Bu da ilişkilerde bazı geri adımlar atmayı gerektirebilir. 8 ve 21 derece Balık burcunda geri hareket yapacak olan Juno bu derecede göstergeleri olan kişilerde etkili olabilir. 5 Eylül tarihinde 15 derece Balıkta, 29 Kasım tarihinde ise 13 derece Balık burcunda ay düğümleri ile açı yapacak. 5 Eylül tarihinde Juno 'nun retro olduğunu unutmayın. Bu tarihte ilişkilerde tekrarlar, geri adımlar veya tereddütleri beraberinde getirebilir.


11 Mayıs 2022 tarihine kadar Jüpiter ile aynı burçta olacaklar. Bu ilişkiler açısından aslında oldukça destekleyici bir etki yaratacaktır. Ancak Neptün 'ün fazla hassas bir etki yarattığını unutmayın. Neptün Balık burcunda hala yanılgılara çok açık bir etki yaratıyor. Bu tarih sonrasında Jüpiter Koç burcuna geçiş yapacak. Tekrar Balık burcuna dönüşü ise 28 Ekim tarihini bulacak. Bu tarih aralığında ilişkiler açısından önemli bir yol ayrımını gündeme getirebilir. İki göstergenin de retro yapacağı 25 - 28 Temmuz aralığı ise en kritik zaman olabilir. Bu tarih aralığında ilişkilerde ani yön değişimleri gözleyebiliriz.


Jüpiter 'in Balık burcuna geçişini tekrar anımsamakta fayda var. 28 Ekim sonrasında tekrar Balık burcuna dönüş yapacak olan Jüpiter, Juno 'ya destek vermeye başlayacak. Bu süreç 20 Aralık 2022 'ye kadar devam edecek.



Bunlar da ilginizi çekebilir;

bottom of page