top of page
© Copyright by astrokronos
astrokronos takvim.jpg

Venüs Aslan Burcunda Retro

Venüs 23 Temmuz - 4 Eylül 2023 arasında Retro olacak. Herşeyden önce Venüs Retrosu ne demek, doğum haritasında Venüs 'ün retro olması ne anlama gelir, retroda ne yapılır ne yapılmaz ve retro zamanlarında kendimize neleri sormak faydalı olacaktır gibi aşlıklar için Venüs Retrosu ve Özdeğer yazısını okuyabilirsiniz.


《Kurtuluş kendi içinizde aranmalıdır. Çünkü her insan kendi hapishanesini yaratır. -Sir Edwin Arnold》

Retrolarda öyle adımlar atılır ki beklentilerin tam tersi, kaçtıklarımızın ise beteri olur. Merkür retroları için hep bir örnek veririm; retro başlamadan gözlüklerinizi kaybedersiniz ya da biryerde unutursunuz. Retro zamanı ya gözlüksüz geçer ya da başkasının gözlüklerini takarsınız. Haliyle aslında gördükleriniz eksik ya da yanlıştır. Bu nedenle imza atmayın deriz. Retro bitince kendi gözlüklerinizi geri takarsınız ve bakarsınız ki herşey hatalı olmuş. Ya elinizi taşın altına koyar düzeltirsiniz ya da herşeyi çöpe atarsınız.

Kungfu Panda'da güzel bir söz var. İzlerseniz çok daha iyi anlayacaksınız. 《Insan bazen kaçtığı kaderine doğru koşar》


Merkür retrosunda bir kitap sipariş ettim. Dedim en fazla geç gelir, aksiliği göze alıyorum. Hem telefonu hem adresi yanlış yazmışım. Kargo çıktı bilgisi gelince aradım firmayı ve elden teslim alacağım dağıtıma çıkartmayın, adres hatalı dedim. Sonuç; kitap gününde geldi ama ben biraz yoruldum. Merkür retrosu hataları ufak tefek sorunlarda telafi edilebilir. Ama iş değiştirmek, taşınmak ya da sözleşme imzalamak gibi konularda "kesinlikle hayır" diyoruz.



Venüs retrosunda ise değer algılarınızda bozulmalar oluyor. Hem maddi hem de duygusal olarak yanlış varsayımlarda bulunuyoruz. Venüs retro zamanı, sahte bir mücevheri çok değerli sanmaktır. Normalde hiç beğenmeyeceğiniz ya da anlaşamayacağınız birisine çekilebilirsiniz. Varolan ilişkilerde ise yanlış anlamalar yüzünden sıradan sorunlar büyüyebilir. Finansal olarak daha çok kazanmak adına yanlş kararlar verebilirsiniz.


Söz konusu Venüs olunca finans ve ilişkiler dikkat istiyor. Bu herzaman duygusal birliktelikler olmak zorunda değil; aileniz, çocuğunuz, yöneticiniz, müşteriniz veya bir arkadaşınız olabilir. İlişkilerde yüzleşmeler şifalandırıcı olabilir ancak dürüst olma cesaretiniz varsa. Çift terapisine gidebilirsiniz ama kendiniz terapi alabilirseniz çok daha destekleyici olacaktır. Bu dönemde derinleşmekten korkmayın. Kendinizi tanımak için yapacağınız analizlerden daha da güçlenerek çıkarsınız.


Para konusunda da retro zamanında yatırımlarınızı bozdurmayın ve mümkünse bu tarih aralığında yüklü miktarlarda yatırım yapmayın. Para kazanmaya çalışırken para kaybedebilirsiniz. Üstelik Pluto ile başlayan bir Venüs geçişi manipülasyonlar için biçilmiş kaftan. Retro sonunda büyük yıkımlar yaşayanlar olabilir. 18-26 Haziran arasında kısmi olarak avantajlar yakalayabilirsiniz. Özellikle yakın çevrenizden gelebilecek yatırım tavsiyeleri olabilir. Ancak bunlar gözünüzü boyamasın. Ağustos geldiğinde elinizdekini de kaybedebilirsiniz.


Gereksiz şeylere para harcamayın, hele ki estetik, süs, takı gibi şeylere. Değerli zannettiğin o takı sahte bile çıkabilir. Saçlarınıza birşey yapmayın, yapacaksanız da 19 Haziran tarihine kadar halledin. Aksi durumda o saç yanar ya da çok rüküş birşeye dönüşür. Estetik açısından tekrar operasyonları kabul edilebilir. Bir retroda estetik anlamında yapılacak en doğru hareket olsa gerek. Ancak ilk kez yapılacak bir işlemde sonucun en azından sizin istediğiniz gibi birşey olmaması çok olası. İllaki bir ikinci operasyon gerektirir sonrasında. Estetik operasyonlarınızı Ekim ayına planlamakta fayda var.


Venüs Aslan burcuna geçtiğinde ilk açısı Pluto ile karşıt. Maddi konularda manipülasyonlar olabilir, ilişkilerde güç savaşları yaşanabilir. Metamorfoz, bu sürecin aslında en güçlü tanımıdır. Artık çürümüş , yozlaşmış olan bir sistemi kökten değiştirmek gerekir. Bu kimi zaman sert yüzleşmeleri getirecektir. Pluto Kova Burcunda, bu nedenle de sosyal çevre, meslek grupları, dernekler veya stk'lar bu dönemde daha çok karşımıza çıkacak.


19 Haziran tarihinde ilk etkileri gözlemeye başlıyoruz. Aynı gün yanılgılara, hayal kırıklıklarına da açık. Özellikle eril figürlerle olan ilişkiler hassas. Bunun öncesinde 7 ve 11 Haziran tarihinde Venüs 'ün zorlu acıları var. Beklentilerin yüksek olması hepimizi ilişkilerde yol ayrımlarına getirebilir. 2 Temmuz ise ilişkiler konusunda en riskli tarih. Ani krizler, beklenmedik gelişmeler, ani başlayan ya da biten ilişkiler olasıdır. Ancak Venüs 'ün 23 Temmuz tarihinde geri harekete başlayacağını unutmayın. Bu nedenle ani alınan kararlar retro zamanı tekrar sorgulanır. Aynı açı 8 Ağustos ve 29 Eylül tarihinde iki kez daha tekrar edecek. 2 Temmuz, 9 Ağustos ve 29 Eylül tarihlerini olabildiğince radikal kararlar almadan geçirmeye çalışın. 29 Eylül aynı zamanda bir dolunay olacağı için ilişkiler açısından iki kez hassas olacak. Venüs 4 Eylül tarihinde ileri gitmeye başlayacak. Ancak retro etkisini 7 Ekim tarihine kadar hissetmeye devam edeceğiz.


Yaşı elverenler için; 2015 ve 2007 Ağustos aylarında yine Aslan burcunda bir Venüs retrosu yaşadık. Kimlerle ilişkinizde sorunlar yaşandı? Ve yatırımlarınızla ilgili nasıl kararlar aldınız? Sonuçlar ne oldu? Gereksiz harcamalar yaptınız mı? Elbette bu tarihlerde tutulmalar veya diğer göstergeler farklı konumda oldukları için birebir aynı sonuçları görmeyiz. Yine de size temel konuyu verir. Örneğin o dönemde hangi ilişkilerinizde sorunlar yaşadınız? Ya da kısa süreli hayatınıza giren kişiler oldu mu? Eski bir sevgili, geçici görevle gelen bir bir iş arkadaşı ya da yönetici gibi. Bunlar size neler yaşanacağını tam olarak anlatmasa da kimlerin başrolde olacağını söyleyecektir.


13 Ağustos tarihinde Güneş Venüs kavuşumu gerçekleşecek. Öncesi ve sonrasında Venüs yanık konumda olacak. Gizli ilişki ve ortaklıklar gündeme gelebilir, dikkat! Uranüs ile olan sert açı bu ilişkileri gün yüzüne çıkarabilir. Finansal konular açısından da yönetim kademesinden beklenmedik açıklamalar gelebilir. Bir defteri kapatmak, beklenmedik bir borcun kapatılması, özellikle finans alanında yöneticilerin görevden uzaklaştırmaları veya kadınlarla, kadın yöneticilerle ilgili konularda sürpriz gelişmeler bugün gündeme gelebilir. Altın fiyatlarının da istikrarsız seyretmesi mümkündür. 10 - 19 Ağustos bu anlamda oldukça riskli bir zaman aralığı. 16 Ağustos tarihinde gerçekleşecek yeniay da bir okadar kışkırtıcı.


Venüs Retrosundan En Çok Kimler etkilenecek?

Elbette Aslan burcunda göstergeleriniz varsa direk etki alabilirsiniz. Aynı zamanda Yükseleni veya Güneş burcu Boğa, Terazi ve Balık olanların da etki alması çok olası. En iyi ihtimalle yanlış anlaşılmalara açık olabilirsiniz.

Venüs Aslan Retrosu 2023 Burçlara Etkisi


KOÇ BURCU VENÜS ASLAN RETROSU BURÇ YORUMU

Herşeyden önce ikili ilişkiler konusunda tam bir test zamanındasınız. Zaten tutulmalar sizi bu konuda Nisan ayı itibariyle test etmeye başladı. Şimdi Venüs retrosu ile herşeyi tekrar gözden geçirmeniz gerekecek. Bu dönemde özellikle eski ilişkiler tekrar gündeme gelebilir, dikkat. Venüs retrosunda ilişkiye başlamak da bitirmek de iyi bir fikir değil. Aksi durumda hasarı toparlamanız çok uzun zaman alabilir. Bu süreci partnerinizle sorunları konuşmak veya terapi almak için kullanabilirsiniz. Belki bazılarınız farklı şehir ya da ülkede olacağı için fiziksel anlamda da birbirinizden uzaklaşabilirsiniz. Ancak konu ne olursa olsun bu dönemde sadece sorunun nedenini anlamaya çalışmak için zaman harcayın. Mümkünse kendi ilişki dinamiklerinizi farketmeye çalışın ve karşı taraftan sorunu çözmesini beklemeyin. Muhtemelen o da kendisini en az sizin kadar haklı görüyor olacak. Bu retronun ana konusu da bu zatan; herkesin ilgi beklediği ve herkesin kendisini haklı gördüğü bir 40 gün geçireceğiz. Birlikte terapi almayı mı düşünüyorsunuz; bu retro için şahane bir fikir olacaktır. Üstelik ilişkinizi toparlayabilirseniz güçlenerek çıkarsınız. Yüzleşmelere hazır olun! 2 Temmuz, 9 Ağustos ve 29 Eylül tarihlerinde ilişkilerde maddi konular bir krize neden olabilir, dikkat!

Maddi konularda ise borsa gibi riskli yatırımlarınızda büyük değişiklikler yapmayın. Yatırımlarınızı zorunda kalmadıkça bozdurmayın ya da hakkında çok fazla bilgi sahibi olmadığınız bir yatırım aracına yönelmeyin. Çocuklarınız için harcama yapmanız gerekebilir ancak iyi bir piyasa araştırması yapın. Özellikle ciddi masraf gerektiren konularda ikinci bir ödeme yapmanız gerekip gerekmeyeceğini netleştirin. Eğer burs gibi bir beklentiniz varsa bunun netlik kazanması zaman alabilir. 2 Temmuz, 9 Ağustos ve 29 Eylül tarihlerinde ani masraflar olabilir, dikkat!

Çocuklarınızla olan ilişkileriniz de bu süreçte hassas. Eğer yaşları küçükse belki de yaz tatilini sizden uzakta bir aile büyüklerinin yanında geçirmesi gerekebilir. Biraz otorite kaybı yaşanacaktır illa ki. Yaratıcı oldukları bir alan varsa tekrar bununla ilgilenerek tatillerinin keyifli geçmesini sağlayabilirsiniz. Onlar için güvenli bir ortam yaratmak ise bu retronun ana konusu diyebiliriz.

İş ortaklıkları konusunda da eğer aracı kurumlar ile çalışacaksanız dikkatli olun. Yatırım için ev alma planınız varsa ve bir emlakçı ile çalışacaksanız mümkünse daha önce çalıştığınız kişilerle çalışın. Zorda kalmadıkça da bu yatırımla ilgili son kararınızı Ekim ayından sonra verin.


BOĞA BURCU VENÜS ASLAN RETROSU BURÇ YORUMU

Venüs sizin yönetici gezegeniniz. Bu nedenle bu retro sürecini ekstra dikkatli geçirmeniz gerekiyor. Öncelikle fiziksel görünüşünüz ile ilgili radikal kararlardan uzak durun. Bunlar beklediğiniz sonuçları vermeyebilir. Ev dekorasyonu ise ikinci dikkatli olmanız gereken konu olacaktır. Ev için alacağınız ürünler beklediğiniz gibi çıkmayabilir. Çok işlevsiz çıkabilirler. Malesef değiştirmek ya da iade etmek gibi bir durum da bu süreçte zor olabilir. Özellikle çocuk odasına yapacağınız alışverişlerde sabırsız olmayın.

Bu retro dönemlinde elbette ailenizle ilişkileriniz hassas. Herkesin beklentileri yüksek. Bu nedenle de kimi zaman alttan almakta fayda olacaktır. Kariyerinizde artan baskıyı eve aktarmak da aslında bir noktada ipleri gerebilecek bir konu. Elbette anne - babanız arasındaki gerilime de maruz kalıyor olabilirsiniz. Aslında ilişkiler konusunda önemli testler veriniz ve bir noktada artık bazı kararları almak durumundasınız. Ancak bu viraj özellikle ya partnerinizin işi ya da sizin ailenizle ilişkinizi test edecek bir noktaya getirebilir. 2 Temmuz, 9 Ağustos ve 29 Eylül tarihlerinde fevri çıkışlar yapmaya açıksınız. Hem fiziksel görünüşünüz hem de ailenizle ilişkiler konusunda ani kararlar almayın.

Belki bir süreliğine daha önce yaşadığınız bir yere geri dönebilirsiniz. Ailenizden uzak yaşıyorsanız belki retro döneminde tekrar onlarla bir araya gelebilirsiniz. Bu süreci biraz nostaljiyle geçirmek de güzel olabilir. Çocukluk anılarına dönmek, belki terapiler almak da bu dönemi faydalı geçirmenin bir yolu olacaktır. Ama böyle bir şansınız yoksa bile eski günleri anabileceğiniz ortamlar bulmak bile destek verebilir.


Evinizdeki eski eşyaları değerlendirmek isteyebilirsiniz. Elinizden böyle işler geliyorsa bu dönemde çok yaratıcı işler çıkarabilirsiniz. Evde eski eşyaları kurcalarsanız kaybettiğiniz eşyaları ya da paraları bulabilirsiniz.

Bazılarınız ise bu dönemde evden çalışmak durumunda kalabilir. Ancak iş arkadaşlarınızla ya da hizmet aldığınız kişilerden destek beklemeyin. Zaten bu süreçte iş yerinizde bir yaprak dökümünün ilk sinyallerini alabilirsiniz. Esas temizlik ise Ekim sonunda başlayacak. Bu süreçte eğer işinizden memnun değilseniz seçeneklerinizi araştırın. İş değişikliği için adım atmayın. Sadece kendinize uygun alternatifleri inceleyin. Teklifleri reddetmeyin ancak cevap vermek için zaman isteyin. Daha ciddi adımlar ve bir iş değişikliği içinse sonbahar çok daha uygun olacaktır. Çalıştığınız kurum küçülmeye gidebilir veya departmanınızı/firmanızı kapatma kararı alabilirler. Bu retro zamanında ise bunun ilk sinyalleri gelir. Ancak kiminle neyi paylaştığınıza dikkat edin. Bu süreçte gereksiz sorumluluklar üstlenmek, fazla kendine güven uzun vadede sizi üzebilir.

İKİZLER BURCU VENÜS ASLAN RETROSU BURÇ YORUMU

Kardeş, kuzen ve yakın çevrenizle ilişkileriniz bu dönemde hassas olacaktır. Bu süreçte özellikle ailenizin kaynakları ile ilgili konularda bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. İlişkilerde özellikle herkesin kendi dediğini yaptırmaya çalışması ipleri gerebilir. Ayrıca komşularınızla ilişkileriniz de bu retro döneminde zorlanabilir. Özellikle yaz için farklı bir yere gitme planınız varsa, mekandan çok sosyal ortamını araştırmakta fayda var. Aksi durumda tatil burnunuzdan gelebilir.


2 Temmuz, 9 Ağustos ve 29 Eylül tarihlerinde sizden gizlenen şeyleri öğrenebilirsiniz. Veya bazılarınız bu dönemde ani bir yolculuk planı yapmak zorunda da kalabilir. Konu ne olursa olsun ilişkilere hasar verecek ani kararlar almaktan kaçının. Bu süreçte ani masraflar da çıkabileceğini unutmayın, bu nedenle bu tarihler gelmeden kenara biraz para ayırmakta fayda var. Yolculuklarda ise paranızı kaybetmemeye özen gösterin.


Aracınız için para harcayabilirsiniz. Bu dönemde aslında araç alım satımlarında maddi sorunlar yaşanabilir. Ödemeyi geç alabilirsiniz. Veya ederinden fazla ödeyebilirsiniz. Eğer sıfır araç alma planınız varsa istediğiniz renk gelmeyebilir aracınız. Veya tam da düşündüğünüz gibi olmayabilir. Öncesinde aracı alacağınız yerle detayları netleştirin.

Çocuklarınızla ya da partnerinizle bir yolculuk planı yapabilirsiniz. Ancak bazı gecikmeler yaşanabilir. Planlarınızda esnek olmakta fayda var. Beklediğinizden masraflı da olabilir yolculuk. Ya da tatil beklediğiniz kadar keyifli geçmeyebilir.


Bir eğitim için belki işten bir süre izin almanız gerekebilir. Veya firmanız sizi bir süreliğine bir eğitime gönderebilir. Eğer bu dönemde eğitim için para harcamayı düşünüyorsanız öncesinde iyi bir piyasa araştırması yapın. Almayı düşündüğünüz eğitim için gereksiz yere fazla para c


YENGEÇ BURCU VENÜS ASLAN RETROSU BURÇ YORUMU

Finansal konularda önemli bir sürece geçiş yapıyorsunuz. Mümkünse bu dönemde önemli yatırım kararlarından uzak durun. Aslında geçen aydan beri masraflar arttı. İş nedeniyle yapılan harcamalar ya da çocuklarınız için yaptığınız masraflar bütçenizi zorlamış olabilir. Veya gelir gider dengesini bozmuş olabilirsiniz. Haziran başında Venüs 'ün Aslan burcuna geçmesi ile aslında maddi konularda bir rahatlama bekleriz. Ancak retro ile birlikte bu süreçte bir geri ödeme dönemi başlıyor. Bir kredi ya da borcu kapatmak durumunda olabilirsiniz. Bu dönem yatırımlarınızı bozdurmak iyi bir fikir olmayabilir. Zorunda kalmadıkça elinizdekini korumaya odaklanın. Özellikle riskli yatırımlar açısından tedbirleri arttırmanız gerekiyor. Retro başladıktan sonra ani yön değişiklikleri yapmak zararla sonuçlanabilir.


İlişkiler açısından finansal ortaklıklar bu dönemde hassas. Ya da ilişkiler daha çok maddi konular yüzünden gerilebilir. Bu süreçte ilişkileri hasarsız atlatmanın yolu borç alıp ve vermemek olacaktır. Paranın ilişkileri test edeceği bir zaman olacak. Bu da yanlış anlaşılmaları peşpeşe getirebilir.


Ev ya da aileniz için yapılacak harcamalar olabilir. Büyük masraflara ve gereksiz dekorasyonlara girişmeyin. Muhtemelen gereksiz masraf yapmış olursunuz. Sonuç istediğiniz gibi olsa bile bir revizyon ya da ikinci bir harcama yapmanızı gerektirecek koşullar doğabilir.


Özellikle 2 Temmuz, 9 Ağustos ve 29 Eylül tarihlerinde beklenmedik harcamalar yapabilirsiniz. Bu muhtemelen dostlarınızla yapacağınız bir organizasyon yüzünden olabilir. Ama lütfen dikkat, evdeki hesap çarşıya uymayabilir.


Venüs retroları her zaman özdeğer konusunun önemli olduğu bir zaman aralığıdır. Ancak bu sefer sizin için iki kez hassas diyebiliriz. Bu süreçte kendiniz üzerine yapacağınız her psikolojik çalışma altın değerinde olacaktır. Özdeğer ve Venüs Retrosu yazısı size yol gösterebilir.


ASLAN BURCU VENÜS ASLAN RETROSU BURÇ YORUMU

Burcunuzda bir Venüs retrosu yaşanacak. Bu retrodan en çok etkilenecek kişiler arasındasınız. Öncelikle fiziksel sağlığınıza özen göstermeniz gerekiyor. Kardeş, kuzen ve yakın çevrenizle ilişkileriniz bu dönemde hassas. Belki bir süreliğine onlardan uzakta olmanız gerekebilir. Tatil ya da geçici bir görev nedeniyle farklı şehirlerde olmanız gerekebilir. Haziran başında Venüs 'ün Aslan burcuna geçmesi ile aslında daha keyifli bir döneme giriş yaptınız. Ancak bu geri hareket ile bu süreçte karşınıza çıkan konuları, insanları ya da olayları tekrar sorgulamanız gerekebilir.


Bu süreçte daha önce gittiğiniz bir yere tekrar gitmeniz gerekebilir. Bu dönemde yolculuklar beklediğinizden masraflı olabilir. Yolculuklar keyifli geçmeyebilir veya bazıları için ilişkilerinde tatsızlıklara neden olacak seyahatler gündeme gelebilir. Kimlerle yola çıktığınız önemli olacak. Eğer bir aracınız varsa bu dönemde size biraz masraf çıkarabilir. Acele etmeyin ve büyük bir tamirata girişmeyin. Bu dönem sürpriz masraflara açık, unutmayın. Yeni bir araç almak içinse çok uygun bir dönemde değilsiniz. Beklediğiniz kadar konforlu çıkmayabilir. Veya araca ederinden fazla bir ödeme yapabilirsiniz.


Bu dönemde iş değişikliği yapmaması gereken gruptasınız. Kariyer hayatınızda ilişkiler konusunda dikkatli olmanız gerekiyor. Aslında kariyerinizde şanslı bir dönemden geçiş yapıyorsunuz. Bu tarih aralığı elbette durgun geçen bir sezonu da gösterebilir. Bazen işe mola verip tatile çıkmayı da anlatabilir.


Özellikle 2 Temmuz, 9 Ağustos ve 29 Eylül tarihlerinde ani gelişmeler yaşanabilir. Belki yönetici değişiklikleri olabilir. Çalıştığınız kurumda taşların yerinden oynadığı bir zaman olabilir. Bu üç tarihte özellikle ilişkiler konusunda da tedbirli olun. Ani kararlardan uzak durun; bir ilişkiye başlamak ya da bitirmek için uygun bir tarih değil. Elbette partnerinizin ailesi ile ilgili de sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Veya aniden bir yer değişikliği gündeme gelebilir.


BAŞAK BURCU VENÜS ASLAN RETROSU BURÇ YORUMU

İlişkiler açısından önemli bir test zamanındasınız. Özellikle gizli saklı ilişki ve ortaklıklardan uzak durmanız gerekiyor. Özellikle finansal anlamda yasal süreçleri iyi takip edin. Maddi konularda aldığınız riskler sürpriz kayıplara neden olabilir. Özellikle 2 Temmuz, 9 Ağustos ve 29 Eylül tarihlerinde ani gelişmeler yaşanabilir. İlişkiler açısından da bu tarihler dikkat çekici. Sizden gizlenen bazı konuları öğrenebilirsiniz. Ancak her zaman sizin gizlediklerinizin de ortaya çıkma riski olduğunu unutmayın.


Eğer bir yolculuk planı yapıyorsanız para ya da değerli eşyalarınızı kayetmemeye dikkat edin. Bu dönemi en sağlıklı geçirmenin yolu aslında biraz dinlenmek olabilir. Bir inziva çalışmasına katılabilirsiniz. Ya da terapi alabilirsiniz. Böyle bir süreçte alacağınız ruhsal destek normalden çok daha fazla destekleyici olacaktır. Önemli farkındalıklar yaşayabilirsiniz.


Finansal konularda yatırımlarınızı korumaya gayret edin. Bu dönemde atacağınız adımlar çok önemli. Ani değişiklikler kaynaklarınızı boşa harcamanıza neden olabilir. Aslında temkinli bir insan olmanıza rağmen bu dönemde gereksiz riskler almaya kalkabilirsiniz.


TERAZİ BURCU VENÜS ASLAN RETROSU BURÇ YORUMU

Eski bir sosyal çevreye bir geri dönüş yapabilirsiniz. Belki tatil nedeniyle daha önce yaşadığınız bir ortama geri dönüyorsunuz. Veya sürpriz karşılaşmalar yaşayabilirsiniz. Çevre değişiklikleri sizi maddi olarak da etkileyebilir elbette. Sürpriz harcamalar da yapabilirsiniz. Bu önemde eğer arkadaşlarınızla bir iş ortaklığınız varsa finansal konular sorunlara neden olabilir. Ani masraflar, vergi, sigorta gibi konular sizi bu ortaklığı tekrar sorgulamaya itebilir. Ani kararlar almamaya çalışın. Elbette bu dönemde arkadaşlarla yeni bir iş ortaklığı da önerilmez.


Belki dostlarınızla aranızdaki ilişkinin de bir testten geçmesi mümkün. Maddi konular bu dönemde en zorlayıcı konu olacaktır. Mümkünse hesaplarınızı ayrı tutun ve birlikte yapacağınız yatırım kararlarını 15 Eylül sonrasına erteleyin.


Özellikle 2 Temmuz, 9 Ağustos ve 29 Eylül tarihlerinde sürpriz masraflar ya da maddi konularda alacağınız sürpriz haberler tüm planlarınızı tekrar gözden geçirmenize neden olacak. Bu süreci sakin atlatanlar ve ani yön değişiklikleri yapmayanlar kazançlı çıkacaktır.

Venüs sizin yönetici gezegeniniz, bu nedenle de kendizi çok fazla ispat etme çabasında olabilirsiniz. Bu da sizi daha fazla yanlış anlaşılmaya itebilir. Bir geri adım atın ve gelecek planlarınızı gözden geçirin. Karar almak ve bu kararları uygulamak için 4 Eylül tarihini bekleyin. Bu zamana kadar sizin için neyin önemli olduğunu düşünmek en sağlıklı hareket olacaktır.

AKREP BURCU VENÜS ASLAN RETROSU BURÇ YORUMU

Kariyerinizde bir dinlenme dönemine girebilirsiniz. Belki de sezonun yavaşladığı bir sektördesiniz. Eğer böyle değilse bir süre izin almak için kullanabilirsiniz. Ani iş teklifleri alabilirsiniz ancak bunların sürdürülebilir olması zor. Kısa sürecek bir proje olarak başlayan şey beklediğinizden uzun sürebilir veya aniden proje iptal edilebilir. Bu dönemde eskiden iş yaptığınız kişilerle tekrar irtibat kurabilirsiniz. Ancak iş anlaşmalarını sürdürmenin çok zor olduğu bir süreçtesiniz. Elinizdeki işe odaklanmak, yeni iş arayışlarını 15 Eylül sonrasına bırakmakta fayda var.


İlişki ve ortaklıklar açısından da hassas bir dönem. Özellikle iş ortaklıklarında sorunlar yaşanabilir. Özellikle gizli iş ortaklıklarınız varsa bu konuda dikkatli olun. Bazılarında ciddi sorunlarla yüzleşmeniz gerekebilir. Birebir çalıştığınız kişiler, mali ya da hukuki danışmanlık aldığınız kişilerle anlaşmazlıklar yaşanabilir. Bu dönemde herkesin kendi dediğini yaptırmaya çalışması ana sorun olacaktır.


İlişkiler açısından ilgi beklentisi ve karşı taraf üzerinde baskı kurma çabası sorunların büyümesine neden olabilir. Gizli ilişkilerden uzak durması gereken bir gruptasınız. Bu süreçte gizlediklerinizin ortaya çıkması çok olası. İlişkiler ve ortaklıklar konusunda özellikle 2 Temmuz, 9 Ağustos ve 29 Eylül tarihleri riskli zamanlar olacaktır. Yeni bir ilişkiye başlamak ya da varolan ilişki konusunda ani kararlar almak çok uygun değil.


YAY BURCU VENÜS ASLAN RETROSU BURÇ YORUMU

Mesafe ilişkilerde ana sorun olabilir. Belki partnerinizle bir süre uzak kalmak durumunda olabilirsiniz. Yolculuklar yüzünden daha az görüşme şansınız olabilir. Elbette partnerinizle bir yolculuğa da çıkabilirsiniz, ancak bu muhtemelen daha önce gittiğiniz bir yere tekrar gitmek olabilir. İlk kez gidecekseniz sürpriz gelişmelere hazır olun. Esneklik önemli.

Bu süreçte gerçekleşmesi çok mümkün olmayan uzak mesafe bir birlikteğe çekilmeyin. Hatta varolan ilişkinizi böyle bir ilişki için de riske atmayın. Aksi durumda özellikle Ağustos ayında ciddi anlaşmazlıklar yaşanabilir.

Eğer yurtdışı ile bağlantılı işler yapıyorsanız bu süreçte bu kişilerle sorunlar yaşayabilirsiniz. Ödemelerde gecikmeler ya da aksilikler olabilir. Yasal süreçler de bu dönemde önemli olacak. İş nedeniyle sürpriz bir yolculuk yapılabilir. Bazılarınız ise geçici bir görevle farklı bir yere gönderilebilir. Buraya adapte olmakta zorlanabilirsiniz. Eğer akademik hayatınız devam ediyorsa eğitmenlerinizle ilişkilerinize de özen gösterin. Özellikle Ağustos ayı bu konuda kısmen daha riskli.


OĞLAK BURCU VENÜS ASLAN RETROSU BURÇ YORUMU

Maddi konularda tam bir gözden geçirme zamanındasınız. Bu süreci sağlıklı geçirmenin yolu gereksiz maliyetleri azaltmak olabilir. Hatta lüks harcamalarınızı kontrol etmek önemli farkındalıklar kazanmanıza sebep olabilir.

Elbette bu dönemde geçmişe dönük borç ve ödemeri takip etmeniz de gerekebilir. Daha önce verdiğiniz bir borcu geri alabilirsiniz. Bu süreçte vergi, sigorta, tazminat ya da prim gibi konularda harekete geçmeniz de olasıdır. Yatırımlarınızı bu süreçte bozdurmamaya çalışın. Gelir giderleri dengelemek bu süreçte yapılacak en doğru hareket. Aslında risk alan bir karakter değilsiniz ancak bir süredir borsa ve benzeri riskli yatırımların içine çekilmiş olabilirsiniz. Bu süreçte ani iniş çıkışlar olabilir. Sabırlı olun ve sürecin geçmesini bekleyin. Fevri kararlar kayıpla sonuçlanabilir.

Bu süreçte finansal ortaklıklar ve iş ortaklıkları açısından da sürpriz gelişmeler olabilir. Varolan ortaklığınızda özellikle maddi konular ve finansal yükümlülükler özen gerektiriyor. Yine de bir ortaklığı bu süreçte feshetmek iyi bir fikir değil. Detayları inceleyin ve kalıcı karar için 15 Eylül tarihini bekleyin. Yeni bir iş ortaklığı ise size kazançtan çok masraf çıkarabilir. Özellikle 2 Temmuz, 9 Ağustos ve 29 Eylül tarihlerinde sürpriz masraflar ya da maddi konularda alacağınız sürpriz haberler tüm planlarınızı tekrar gözden geçirmenize neden olacak.


KOVA BURCU VENÜS ASLAN RETROSU BURÇ YORUMU

İlişkiler konusunda temkinli olması gereken gruptasınız. Partnerinizle ilişkinizde baskıcı bir tutum hasar verebilir. Karşı tarafın ani tepkisi şaşırtıcı olabilir. Bu süreçte fevri kararlar vermemekte fayda var. Ani bir başlangıç ya da ayrılık sürecin sonunda geri adım atmanıza neden olabilir. Sürecin geçici olduğunun farkında olun. Elbette iş ortaklıkları, sözleşmeler ya da mali / hukuki danışmanlarla da anlaşmazlıklar olasıdır. Mümkünse kalıcı kararlar için 15 Eylül tarihini bekleyin.


Partnerinizin iş hayatıyla ilgili de sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Bu süreçte ani yer değişiklikleri gündeme gelebilir. Belki geçici bir süre için fiziki olarak da uzaklaşabilirsiniz. Partnerinizin geçici görevle farklı bir lokasyonda çalışması da olasıdır. Bu süreçte daha önce yaşadığınız bir yere gidebilirsiniz.


Özellikle 2 Temmuz, 9 Ağustos ve 29 Eylül tarihlerinde fevri kararlar almamaya özen gösterin. Bu süreçte elbette sürpriz gelişmeler de olasıdır. Ev veya yerleşimle ilgili ani kararlar, sürpriz gelişmeler bu süreçte olasıdır. Eğer bir taşınma planınız varsa bunu 4 Eylül sonrasında değerlendirmek daha sağlıklı sonuçlar getirir. Bu süreci geçici çözümlerle atlatmakta fayda var.


BALIK BURCU VENÜS ASLAN RETROSU BURÇ YORUMU

İş arkadaşlarınızla ilişkileriniz önemli olacak. Bu süreçte mümkünse işinize odaklanın ve ekibe liderlik yapmaya çalışmayın. Karşınıza sürpriz iş fırsatları çıkabilir ancak ani bir istifa kararı almak için çok uygun değil. Sabırlı olun, iş yerinizde ani gelişmeler Ağustos ayında daha fazla olası. Bu süreçte bir iş değişimi düşünüyorsanız son kararınızı 4 Eylül sonrasında vermeniz daha uygun olacaktır.

Bu süreçte eski iş arkadaşlarınızla da bir araya gelebilirsiniz. Onlarla seyahate çıkabilirsiniz ya da birlikte bir eğitim alabilirsiniz. Eğer bir eğitim fırsatı yakalarsanız bunun için kredi çekmeyin ve kaynaklarınızı boşa harcamayın. Eğitim fırsatlarını 15 Eylül sonrasında değerlendirmek daha iyi olabilir.

Aracınızın vergi ya da sigortası ile uğraşmanız da bu süreçte olasıdır. Geçmişe dönük ödemeler çıkabilir. Akrabalarınızla bir iş ortaklığı ya da finansal bir yatırıma girmeyin. Elbette miras gibi konularda da anlaşmazlıklar olabilir.


Sağlık konusunda eğer sırt bölgenizde sorunlar varsa bu dönemde biraz daha kendinize özen gösterin. Aranızda kalp sorunu olanlar varsa bu süreçte özellikle 2 Temmuz, 9 Ağustos ve 29 Eylül tarihlerinde kendinizi yormayın. Ağustos ayı bu dönemde kendinize en çok dikkat etmeniz gereken tarih olacaktır.


Bunlar da ilginizi çekebilir;

bottom of page