top of page
© Copyright by astrokronos
astrokronos takvim.jpg

Ocak Ayı Burç Yorumları 2023

Ocak 2023 Aylık Burç Yorumları

Merkür retrosunun damga vurduğu bir aya giriş yapıyoruz. Ancak Ocak 2023 hız kazanmaya başlayacağımız bir ay olacak. 12 Ocak tarihinde Mars retrosu, 18 Ocak tarihinde ise Merkür retrosu bitiyor. Bu tarih sonrasında gündemin hareketlenmeye başladığını görebilirsiniz.

Ocak Ayı Önemli Tarihler

Ocak 3, 2023 5:09 AM Venüs Kova Burcunda

İlişkilerde özgrürlük ihtiyacının arttığı bir zaman olacak. Bu süreçte başlayan ilişkilerde arkadaşlık daha ağır basacaktır. Duygusal bağlardan çok zihinsel uyum daha önemli olur.

  • Ocak 4, 2023 12:08 PM Venüs Jüpiter 60lık

İlişkiler ve finans anlamında oldukça şanslı bir zaman, iyi değerlendirin. Bu süreçte karşınıza çıkan fırsatlar için biraz çaba sarfetmeniz ya da birilerini ikna etmeniz gerekebilir. Finansal olarak da bu verimli süreci iyi değerlendirmek gerekiyor. Şuan gelirler giderlerden fazla olabilir, birikim yapmak bu sürecin en verimli kullanımı olacaktır.

  • Ocak 5, 2023 7:43 PM Güneş Uranüs Üçgen

Eril figürlerle ilgili beklenmedik gelişmeler yaşamanız olasıdır. Bu süreçte eş/baba/patron gibi figürler isyankar ve öngörülemez bir tavır sergileyebilir. Esneklik ve sakin bir değerlendirme yapabilmek sürecin en sağlıklı kullanımı olacaktır.

Ocak 7, 2023 2:08 AM Yengeç Burcunda Dolunay

Yengeç Dolunayı ile Aralık ayı sonunda attığımız adımların sonuçlarını göreceğiz. Dolunay burç yorumlarından detaylı analizi okuyabilirsiniz.

  • Ocak 7, 2023 3:57 PM Güneş Merkür Kavuşum

Gelecek planları yapmak için kullanabilirsiniz. Dışarıya birşeyler anlatmaktan çok kendi içinizde plan ve projelerinize yoğunlaşmaya çalışın. Tam kavuşum anı duyurular için kullanılabilir. Ancak öncesinde ve sonrasında bir otorite figürü nedeniyle kendinizi ifade etmekte zorlandığınıza tanık olabilirsiniz, süreç geçicidir. Eğitim, iletişim, yazı, hesap, zihinsel aktiviteler, kısa yolculuklar, kardeşlerle ilgili konular ve haberler gündeminizi meşgul edebilir.

  • Ocak 9, 2023 2:23 AM Merkür Uranüs Üçgen (30 Ocak Tekrar Ediyor)

Zihnin hızlı çalıştığı ve yaratıcı fikirlerin arttığı bir zaman. Ayrıca sürpriz haberler, ani kısa yolculuklar meydana gelebilir. Teknoloji, modern teknikler, astroloji gibi konularda eğitimler gündeme gelebilir. Değişim, yenilikler gündemdedir. Bu açı daha önce 18 Aralık tarihinde gerçekleşti. Ay sonunda bir kez daha tekrar edecek.

  • Ocak 12, 2023 11:56 PM Mars İleri Gidiyor

30 Ekim tarihinden beri devam eden Mars retrosu bitiyor. Bu tarihten beri askıda kalan işler şimdi hareketlenebilir.

  • Ocak 15, 2023 4:21 AM Venüs Uranüs Kare

Finansal konulara dikkat. Ani masraflar ya da kayıplar sözkonusu olabilir. İkili ilişkilerde ise ani başlangıç ya da bitişler olasıdır. Bu süreçte ilişkilerde istikarar sağlamakta zorlanabilirsiniz. İçinizde yaşadığınız yoğun özgürlük arzusu dışa yansıyabilir.

  • Ocak 18, 2023 4:11 PM Merkür İleri Gidiyor

29 Aralık tarihinde başlayan Merkür retrosu bugün bitiyor. Bu nedenle daha önceden planladığınız konular haricinde yeni adımlar atmak için retronun bitişi olan 18 Ocak 2023 tarihini bekleyin. Bu tarih öncesinde atacağınız imzalarda bir revizyon ya da gecikmenin olabileceğini aklınızda tutun. Bireysel haritanıza etkisini öğrenmek için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.

Ocak 20, 2023 11:29 AM Güneş Kova Burcunda

Kova burçları için yeni bir döngünün başlagıcı olacak. Diğer burçlar ise bu süreçte daha fazla özgürlük peşinde olacaklar. Sıradışı liderlerin gündemi daha fazla meşgul edeceği bu süreçte istifalar gündemi meşgul edebilir.

Ocak 21, 2023 11:53 PM Kova Burcunda Yeniay

Kova Yeniayı ile önümüzdeki bir aylık süreç içinde teknoloji daha fazla gündemimizde olacak. Sorumlulukların arttığı ancak bir okadar da özgürlük ihtiyacı hissedeceğimiz bu yeniay zamanında bireysel hareket etmek çok mümkün olmayacak. Karşınıza çıkabilecek fırsatları ise iyi değerlendirmeniz gerekiyor. Özellikle Ekim sonundan beri uğraş verdiğiniz bir projeniz varsa şimdi bunları hızlandırmak için harekete geçebilirsiniz. Aynı anda iki farklı konu ile ilgilenmeniz gerekebilir.


  • Ocak 23, 2023 1:12 AM Venüs Satürn Kavuşum

Şimdi ikili ilişkiler ve finansal konularda gerçekçi olma zamanı. Bu transitten önce mali durumunuzu ciddi olarak değerlendirebilirseniz bu süreçte zorlanmazsınız. İlişkilerle ilgili olarak da aynı dinamiği kendinize verdiğiniz değeri güçlendirmek için yapın. Özdeğer duygunuza özen göstermeniz gereken bir zamana ilerliyorsunuz. Kendinize yeterince değer vermediğinizde nelere evet dediğinizi, dışarıdan başka birinin size değer vermesi için nelere katlandığınızı sorgulayabilirsiniz. Bunun yerine, bu etki başlamadan çok önce özdeğer duygunuz üzerine pratikler yapın. Terazi ve Boğa burcunun bulunduğu ev konuları da etkilenebilir.

  • Ocak 25, 2023 4:30 AM Güneş Jüpiter 60lık

Kendinize olan güveninizin arttığı bir zaman. Sizi destekleyecek fırsatları yaratmak için biraz çaba göstermelisiniz. Bu süreçte tanınmanız, terfi etmeniz olasıdır. Bunun için birilerini ikna etmeniz gerekiyorsa şimdi tam zamanı.

Ocak 27, 2023 5:32 AM Venüs Balık Burcunda

İlişkilerde duygusallığın daha fazla önemli olacağı bir zamana geçiş yapıyoruz. Yengeç, Akrep ve Balık burçları bu süreçten destek alabilirler. Boğa ve Oğlak burçları ise biraz çaba sarfederlerse sağlıklı bir birliktelik için fırsat yakalayabilir. İkizle ve Yay burçları ise ilişkilerde sağlıklı sınırlar kurmakla ilgili bir testten geçeceklerdir.

  • Ocak 30, 2023 5:16 AM Merkür Uranüs Üçgen

Bu açı 9 Ocak tarihinde gerçekleşmişti. Merkür retro olduğu için bu açı bir kez daha gerçekleşiyor. Bu açı retro öncesinde ilk kez 18 Aralık tarihinde gerçekleşti. Dönüp bu tarihlerde aldığınız haberlere veya kararlara gözatın.

Bu yazının devamı sadece Astrokronos Üyelerine açıktır. Ayrıca Üye Olarak sitedeki e-kitapları okuyabilirsiniz.

Aylık Burç Yorumları

Aylık burç yorumları için hem burcunuzu hem de yükselen burcunuzu okuyabilirsiniz. Özellikle kariyerle ilgili konular için muhakkak kendi burcunuzu okuyun. Yorumlar Batı Astrolojisi 'ne göre yazılmıştır. Ay burcunu daha çok Vedik Astroloji dikkate alır. Bu nedenle Ay Burcu 'na göre okumanıza gerek yoktur.


Doğum Haritası Hesaplama sayfasından Doğum Haritanızı Ücretsiz çıkarabilirsiniz. Yükselen Burç Hesaplama sayfasından hem yükselen burcunuzu öğrenebilir hem de özelliklerini okuyabilirsiniz.


KOÇ BURCU OCAK 2023 BURÇ YORUMU

3 Ocak tarihinde Venüs Kova burcuna geçiş yapıyor. 27 Ocak tarihine kadar sürecekte maddi olarak güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Sosyal hayatınızın canlanıyor, arkadaşlarınızla etkinliklere katılabilirsiniz. Bazılarınız ise dernek ya da meslek grupları ile temasını arttırabilir. 7 Ocak tarihinde Dolunay Yengeç burcunda olacak. Eril figürlerin önemli açıklamaları olabilir. Ev veya yerleşim konularında önemli kararlar verebilirsiniz.

9 Ocak tarihinde sürpriz haberler alabilirsiniz. 30 Ocak tarihinde ise bugün aldığınız haberle ilgili bir revizyon gündeme gelebilir. Veya ikinci bir görüşme yapabilirsiniz. İş konusunda karlı anlaşmalar yapabilirsiniz. Yöneticilerinizle yapacağınız görüşmelerde maddi konularda destekler almanız mümkündür.

12 Ocak tarihinde Mars ileri gidiyor. 30 Ekim tarihinden beri özellikle kardeş, kuzen ya da yakın çevrenizle ilgili bazı sorunlar yaşamışsanız şimdi bunlar yavaş yavaş geride kalıyor. Bazılarınız eğitim hayatına ara vermiş olabilir. Veya bu konuda bazı zorluklar yaşamış olabilirsiniz. Ocak ortası itibariyle daha fazla hız kazanma şansınız olacak. Bu dönemde yolculuklar da gündeme gelmiş olabilir. Planladığınız bir yolculuğu ertelemiş olabilirsiniz. Şimdi yeniden bir planlama yapma fırsatınız olacak.

15 Ocak tarihinde ilişki ve ortaklıklar konusunda sürpriz gelişmeler olabilir. Finansal konularda da sürprizlere hazır olun. Arkadaşlarınızla ilişkilerinizde ani kararlar almayın. Arkadaşlarınızla gireceğiniz finansal ortaklık planlarınız varsa aniden koşullar değişebilir. Katılacağınız etkinliklerde sürpriz masraflar çıkabilir.

18 Ocak tarihinde iletişim gezegeni Merkür ileri gidiyor. Özellikle yönetim figürleri ile bazı yanlış anlaşılmalar yaşanmış olabilir. Veya bir iş anlaşması askıda kalmıştır. Şimdi bu tarih sonrasında işle ilgili her tür iletişim hız kazanmaya başlıyor. Bazılarınız bu süreçte iş seyahatlerine gidebilir. Veya iş için bazı eğitimler alabilirsiniz. Annenizle iletişiminizde aksalıklar yaşanmışsa şimdi bunu toparlamak için uygun bir zaman.

21 Ocak tarihinde Yeniay Kova burcunda gerçekleşecek. Yeni bir çevreye girebilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte bazı planlar yapabilirsiniz. İş yerinizin sunduğu bazı imkanlar değişebilir. Bazılarınız ise gelecekle ilgili planları için yeni adımlar atmaya karar verebilir. Eğer kendi işinizi yapıyorsanız gelirlerinizi arttırmak için yeni projeler yapabilirsiniz. Bu süreçte vereceğiniz kararların finansal bazı etkilerinin olabileceğinin farkında olun. Şanslı bir zamandan geçiş yapıyorsunuz. Bu nedenle gelecekle ilgili hedefleriniz için harekete geçmekten çekinmeyin. Ekim sonundan beri uğraş verdiğiniz projeleriniz hız kazanabilir. Bazılarınız ise bu projelerle ilgili olarak bazı eğitimler almak ya da bir yolculuğa çıkmak durumunda kalabilir.

23 Ocak tarihinde ilişkiler konusunda ciddi adımlar atılabilir. Maddi konularda uzun vadeli yatırımlar desteklenir. Arkadaşlarınızla birlikte yeni bir projeye adım atabilirsiniz. Uzun vadeli bir plan olabilir. Yeni bir çevreye giriş yapıyorsanız bunun uzun soluklu olabileceğinin farkında olun. Bazılarınız ise bu süreçte bir dernek ya da meslek grubunda sorumluluk üstlenmeye başlayabilir.

27 Ocak tarihinde Venüs Balık burcuna geçiş yapacak. Gizli ilişki ve ortaklıklardan uzak durun. Bu sürecin en sağlıklı kullanımı ruhsal konularda bir danışmanlık almak olabilir. Bazılarınız ise terapi alabilirler. Bir partneriniz varsa onun iş hayatıyla ilgili güzel gelişmeler olabilir. Gelirleri artabilir veya bir ortaklık yapabilir. 30 Ocak tarihinde sürpriz haberler alabileceğinizi hatırlayın. Bireysel haritanıza etkisini öğrenmek için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.

BOĞA BURCU OCAK 2023 BURÇ YORUMU

3 Ocak tarihinde Venüs Kova burcuna geçiş yapıyor. Yöneticilerinizden destek bulmaya başlayacağınız bir dönem olacaktır. Bu süreçte özellikle iş hayatınızdaki ilişkileriniz önemli olacak. Bazılarınız iş nedeniyle katılacağı sosyal etkinliklerde bazı fırsatlar yakalayabilir. Kendi işinizi yapıyorsanız bazı iş ortaklıkları gündeme gelebilir.

7 Ocak tarihinde Dolunay Yengeç burcunda olacak. Eril figürlerin önemli açıklamaları olabilir. Eğitim ve yolculuklar konusunda netlik kazanacağınız bir zaman olacak. Bu dolunay zamanında bir yolculuk yapmanız da olasıdır. Daha önce planladığınız bir eğitime katılabilirsiniz. Bir sınav ya da bir başvurunuz sonuçlanabilir.

9 Ocak tarihinde sürpriz haberler alabilirsiniz. 30 Ocak tarihinde ise bugün aldığınız haberle ilgili bir revizyon gündeme gelebilir. Veya ikinci bir görüşme yapabilirsiniz. Sürpriz bir yolculuk yapmanız gerekebilir. Bir başvurunuzla ilgili önemli bir haber alabilirsiniz. Eğitim hayatı devam edenler bu süreçte eğitimlerine bir süreliğine ara verebilir. Veya sınavlarından olumlu sonuçlar alabilirler.

12 Ocak tarihinde Mars ileri gidiyor. 30 Ekim tarihinden beri maddi olarak çok masraflı bir süreç yaşamış olabilirsiniz. Bazı harcamalarınızı geri iade alma şansınız varsa bunlarla ilgili sonuçlar alabilirsiniz. Veya aldıklarınızı iade etmeye çalışabilirsiniz. Eğer iş yerinizle maddi konularla ilgili bazı anlaşmazlıklar yaşamışsanız şimdi bununla ilgili sorunları çözme şansınız olacak. Bunun için ay sonundaki yeniayı bekleyin.

15 Ocak tarihinde ilişki ve ortaklıklar konusunda sürpriz gelişmeler olabilir. Finansal konularda da sürpriz gelişmeler yaşanabilir. İş nedeniyle katılacağınız sürpriz etkinlikler olabilir. Yöneticilerinizle maddi konularda yapacağınız konuşmalar beklediğiniz gibi ilerlemeyebilir. Kendinize yeni gelir kapıları yaratmaya çalışın. Eğer kendi işinizi yapıyorsanız ya da bir ortaklığınız varsa sürpriz bir şekilde bu ortaklığı sonlandırmayı düşünebilirsiniz. Karşınıza çıkabilecek olası masraflar için hazırlıklı olun.

18 Ocak tarihinde iletişim gezegeni Merkür ileri gidiyor. Eğer daha önce planladığınız yolculuklar aksamışsa şimdi bunlara hız kazandırabilirsiniz. Yasal süreçleriniz varsa ve askında kalmışsa şimdi bunlar hız kazanabilir. Eğitiminize ara vermişseniz şimdi bu okul hayatına geri dönüşü temsil ediyor olabilir.

21 Ocak tarihinde Yeniay Kova burcunda gerçekleşecek. Yeni bir işe giriş yapabilirsiniz. Bazılarınız yeni bir yönetici ile çalışmaya başlayabilir. Maddi konularda yöneticilerinizle yeni bir görüşme yapabilirsiniz ve bu süreçte hakkınız olanı almak için eliniz çok daha kuvvetli olacak. Eğer bir iş değişikliği planlıyorsanız bu dönemde yapacağınız başvurulardan olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

23 Ocak tarihinde ilişkiler konusunda ciddi adımlar atılabilir. Maddi konularda uzun vadeli yatırımlar desteklenir. Bir süredir iş hayatınızda herşey istediğiniz gibi gitmiyor olabilir. Bazılarınız uzun bir işsizlik süreci yaşamış olabilir. Şimdi yeni bir iş bulmak veya halihazırda çalıştığınız işyerinizdeki sorunları çözmek için doğru insanları devreye sokabilirsiniz. Tanıdığınız kişiler bir iş bulmanızda destek olabilirler. İş nedeniyle katılacağınız etkinlikler size yeni sorumluluklar eklese de bundan korkmayın. Üstesinden gelmek için gerekli destekleri bulabileceğiniz bir sürece doğru ilerliyorsunuz.

27 Ocak tarihinde Venüs Balık burcuna geçiş yapacak. Sosyal hayatınız canlanıyor. Bazı dernek ya da meslek grupları ile bir araya gelebilirsiniz. Bazılarınız ise arkadaşları ile birlikte etkinliklere katılabilir. Bu süreçte dostlarınızdan yardım istemekten çekinmeyin. Hayatınızda biri yoksa yeni bir ilişkinin başlangıcı da bu süreçte olasıdır. Aranızdan bazıları ise bu süreçte arkadaşları ile bir iş ortaklığı yapmayı planlayabilir. 30 Ocak tarihinde güzel haberler alabileceğinizi anımsayın. Bireysel haritanıza etkisini öğrenmek için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.



İKİZLER BURCU OCAK 2023 BURÇ YORUMU

3 Ocak tarihinde Venüs Kova burcuna geçiş yapıyor. 27 Ocak tarihine kadar yolculuklar artabilir. Eğer varsa çocuklarınızla birlikte bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Eğer yaşları büyükse bu süreçte kendileri yurtdışı yolculuklara katılabilirler. Bazılarınız çocuklarının eğitimi için para harcayabilirler. Veya kendiniz bir seminere ya da fuara katılmak için para harcayabilir. Eğer bir çocuğunuz yoksa partnerinizle birlikte bir tatile gidebilirsiniz.

7 Ocak tarihinde Dolunay Yengeç burcunda olacak. Eril figürlerin önemli açıklamaları olabilir. Finansal durumunuzla yüzleşebilirsiniz. Bazılarınız yaptıkları yatırımın sonuçlarını görebilir. Eğer geçtiğimiz ay sonunda kredi ya da vergilerle ilgili bazı adımlar atmışsanız bunların cevaplarını bu dolunay zamanında alabilirsiniz.

9 Ocak tarihinde sürpriz haberler alabilirsiniz. Özellikle vergi, sigorta, kredi ya da tazminatla ilgili konularda bazı çözümler bulabilirsiniz. Partnerinizin bir iş değişikliği ya da görev değişikliği olursa bu süreçte maddi olarak güzel fırsatlar yakalayabilir. 30 Ocak tarihinde ise bugün aldığınız haberle ilgili bir revizyon gündeme gelebilir. Veya ikinci bir görüşme yapabilirsiniz.

12 Ocak tarihinde Mars ileri gidiyor. 30 Ekim tarihinden beri oldukça gergin olduğunuz bir süreç yaşamış olabilirsiniz. Sağlık sorunları gündeme gelmiş olabilir. Bazılarınız ise kendisini gergin ve tahammülsüz hissetmiş olabilir. Şimdi bu süreç yavaş yavaş geride kalıyor. Mart ayına kadar yine de yorucu ve hareketli bir zaman olacaktır. Yine de cesur adımlar atma ihtimaliniz yüksek.

15 Ocak tarihinde ilişki ve ortaklıklar konusunda sürpriz gelişmeler olabilir. Finansal konularda da sürprizlere hazır olun. Yasal konularda bazı sorunlarınız varsa bunlar beklenmedik bir şekilde çözülebilir. Yurtdışı ile bağlantılı işler yapıyorsanız güzel sürprizlere hazır olun. Yeni bir ortaklık fırsatı yakalayabilirsiniz. Eğer kendi işinizi yapıyorsanız güzel bir kazanç elde edebilirsiniz.

18 Ocak tarihinde iletişim gezegeni Merkür ileri gidiyor. Finansal konularda yaşadığınız aksilikler bitiyor. Eğer bu süreçte bazı kredi ya da sigorta gibi başvurularınız olmuşsa bunlar şimdi hız kazanabilir. Eğer bir ortaklığınız varsa bu dönemde belki ortağınızla maddi konularda sorun yaşamış olabilirsiniz. Şimdi bu hasarı toparlamak için doğru zaman. Merkür aslında sizin yönetici gezegeniniz. Bir süredir kendinizi ifade etmekte zorlanmış olabilirsiniz. Bu tarih sonrasında daha sağlıklı bir iletişim kurmak ve daha doğru adımlar atmak mümkün olacaktır.

21 Ocak tarihinde Yeniay Kova burcunda gerçekleşecek. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Yurt dışı ile bağlantılı yeni bir işe girebilirsiniz. Eğer bekarsanız bu süreçte bir yolculukta ya da katıldığı bir eğitimde bir partner adayı ile tanışabilirsiniz.

23 Ocak tarihinde ilişkiler konusunda ciddi adımlar atılabilir. Bu ilişki uzun mesafe bir birliktelik olabilir. Eğer bir iş ortaklığı gündeme gelmişse bununla ilgili bazı taahhütler vermeniz gerekebilir. Maddi konularda uzun vadeli yatırımlar desteklenir. Eğer yurtdışı bağlantılı işler yapıyorsanız bir denetimden geçebilirsiniz. Akademik hayatınız devam ediyorsa bu süreçte sosyal etkinliklerden bir süre uzak kalabilirsiniz. Daha fazla kendi başınıza kalıp çalışmanız gerekebilir.

27 Ocak tarihinde Venüs Balık burcuna geçiş yapacak. İş nedeniyle katılacağınız etkinlikler artacaktır. Bu dönemde yöneticilerinizden destek alabilirsiniz. Kendi işinizi yapıyorsanız bazı ortaklık teklifleri alabilirsiniz. Bireysel haritanıza etkisini öğrenmek için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU OCAK 2023 BURÇ YORUMU

3 Ocak tarihinde Venüs Kova burcuna geçiş yapıyor. Vergi, sigorta ya da ortak gelirler konusunda şanslı bir zamana geçiş yapıyorsunuz. 27 Ocak tarihine kadar sürecek bu geçişte sizi destekleyecek doğru kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Ortaklıklar bu süreçte gündeme gelebilir. Partnerinizin gelirlerinde artışlar olabilir. Bazılarınız ise bu dönemde yeni yatırımlar yapabilirler.

7 Ocak tarihinde Dolunay Yengeç burcunda olacak. Eril figürlerin önemli açıklamaları olabilir. İlişkiler ve ortaklıklar konusunda geçtiğimiz ay attığınız adımların sonuçlarını alabilirsiniz. Bazılarınız ise ilişkiler konusunda tamam mı devam mı kararı verebilir. Bu dolunay zamanında Merkür retrosu devam ettiği için eski ilişkiler de gündeme gelebilir. Eğer partnerinizle bazı sorunlar yaşıyorsanız bu dönemin geçici olduğunun farkında olur.

9 Ocak tarihinde sürpriz haberler alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla yapacağınız bir iş ortaklığı olabilir. Ortak gelirler konusunda sürpriz fırsatlar yakalayabilirsiniz. Vergi,sigorta ya da krediler konusunda imzalar atabilirsiniz. Ancak Merkür retro konumda. Bu nedenle resmi imzaları 18 Ocak sonrasına bırakın. 30 Ocak tarihinde ise bugün aldığınız haberle ilgili bir revizyon gündeme gelebilir. Veya ikinci bir görüşme yapabilirsiniz.

12 Ocak tarihinde Mars ileri gidiyor. 30 Ekim tarihinden beri geri hareket ediyor. Sizi ruhsal olarak çok yormuş olabilir. Veya bir süredir bir projenin hazırlığını yapıyor olabilirsiniz. Şimdi bu konuda hız kazanmaya başlayabilirsiniz. Bazılarınız ilişkileri konusunda zorlanmış olabilir. Belki çocuklarınızla ilgili sorunlar nedeniyle gergindiniz. Bazılarınız ise sağlık sorunları için hastaneye gitmek zorunda kalmış olabilir. Şimdi yavaş yavaş bu konularda bir toparlanma zamanı başlıyor. Dönün ve 30 Ekim sonrasında nelerin tıkanıp kaldğına bakın. Bu size Mart ayına kadar hangi konularda hız kazanacağınızı gösterecek.

15 Ocak tarihinde ilişki ve ortaklıklar konusunda sürpriz gelişmeler olabilir. Maddi konularda bazı sürpriz kazançlar gelebilir. Finansal konularda yaşanan gelişmeler gelecekle ilgili planlarınızı değiştirmenizi sağlayabilir. İnternet üzerinden yapacağınız işlerden kazanç elde edebilirsiniz. Ev için yapmanız gereken sürpriz harcamalar olabilir. Eğer bir dekorasyonla ilgilenmeniz gerekiyorsa sürpriz harcamalar yapmanız gerekebileceğinin farkında olun.

18 Ocak tarihinde iletişim gezegeni Merkür ileri gidiyor. Bir süredir partnerinizle iletişim sorunları yaşıyorsanız şimdi daha iyi bir frekans yakalama şansınız var. İlişkiler konusunda kafanızın karışık olduğu bir süreçten geçmişseniz şimdi daha doğru kararlar verebilirsiniz. Bazılarınız daha önce yaptığı bir sözleşmeyi yenilemekle uğraşmış olabilir. Şimdi bu konular hız kazanıyor. Askıda kalmış planlar uygulamaya konulabilir. Davalarla ilgili süreçlerinizde ertelemeler olmuşsa şimdi bu konular karara bağlanabilir.

21 Ocak tarihinde Yeniay Kova burcunda gerçekleşecek. Yeni bir kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Vergi, sigorta gibi konularda yeni başvurularınız olabilir. Bazılarınız ise ortak kazançlarla ilgili yeni adımlar atabilir. Eğer böyle bir durum olursa aynı anda iki proje veya aynı anda iki ortak gündeme gelebilir. Geçtiğiniz süreçte mahremiyet önemli olduğu için projelerinizle ilgili konularda ağzınız sıkı olsun. Herşey kesinleşene kadar duyurularınızı bekletin.

23 Ocak tarihinde ilişkiler konusunda ciddi adımlar atılabilir. Maddi konularda uzun vadeli yatırımlar desteklenir. Yeniay zamanında başlattığınız projeler yavaş ilerleyebilir, sabırlı olun. Bazılarınız bu süreçte önemli taahhütler vermek durumunda kalabilir. Veya bazı zorunlu masraflar yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bu dönemde attığınız adımların finansal bazı yaptırımları olabilir, bu nedenle bunu önceden araştırın.

27 Ocak tarihinde Venüs Balık burcuna geçiş yapacak. Eğitim ve yolcluklar için para harcayabilirsiniz. Akademik hayatınız devam ediyorsa bu süreçte eğitmenlerinizden destek alabilirsiniz. Eğer yurtdışı ile bağlantılı işler yapıyorsanız kazançlarınız artabilir. Bazılarınız bu dönemde partneri ile yolculuklara çıkabilir. Bireysel haritanıza etkisini öğrenmek için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.


ASLAN BURCU OCAK 2023 BURÇ YORUMU

3 Ocak tarihinde Venüs Kova burcuna geçiş yapıyor. İlişkiler konusunda şanslı bir zamana geçiş yapıyorsunuz. Partnerinizden destek alabilirsiniz. Bazılarınız bu süreçe bir iş ortaklığı yapabilir. Danışmanlıklar için para harcayabilirsiniz. Eğer davalarınız varsa arabuluculardan destek alabilirsiniz. Eğer sözleşmeli işler yapıyorsanız gelirleriniz artabilir.

7 Ocak tarihinde Dolunay Yengeç burcunda olacak. Eril figürlerin önemli açıklamaları olabilir. Sizden gizlenen bazı gerçekler gün yüzüne çıkabilir. İş hayatınızla ilgili sorunlu bir dönemden geçiş yapıyorsanız iş arkadaşlarınızla bazı anlaşmazlıklar yaşanabilir. Eğer görev tanımınızda bir değişiklik planlanıyorsa bunu dolunay zamanında öğrenebilirsiniz. Bazılarınız ise bu süreçte sağlık kontrollerinin sonuçlarını alabilir.

9 Ocak tarihinde sürpriz haberler alabilirsiniz. Özellikle kariyerinizle ilgili önemli kararlar açıklanabilir. İş arkadaşlarınızdan istifa edenler olabilir. Çalıştığınız yönetici değişebilir. Bir iş değişikliği düşünüyorsanız resmi adımları 18 Ocak sonrasına bırakın. 30 Ocak tarihinde ise bugün aldığınız haberle ilgili bir revizyon gündeme gelebilir. Veya ikinci bir görüşme yapabilirsiniz.

12 Ocak tarihinde Mars ileri gidiyor. 30 Ekim tarihinden beri arkadaşlarınızla bazı anlaşmazlıklar yaşamış olabilirsiniz. Şimdi bu hasarı toparlamak mümkün. Bazılarınız bu süreçte bir çevre değişikliği yapmış olabilir. Belki bir yer değişikliği yaşadınız ancak bu kalıcı bir taşınma olmayabilir. İki ev ya da iki şehir arasında gidip gelmiş olabilirsiniz. Şimdi bu bekleme süreci geride kalıyor. Ve kalıcı bir ortam değişikliğine gidebilirsiniz. Gelecek planlarınız hız kazanmaya başlayacak. Projelerinizi harekete geçirebilirsiniz. Eğer yurtdışı bağlantılı işler yapıyorsanız bunlar hız kazanabilir. Hala bir mücadele sözkonusu olsa da bu dönemde en azından gelişme kaydetme şansınız olacak. Stresi tam anlamıyla geride bırakmanız ise Mart ayını bulabilir.

15 Ocak tarihinde ilişki ve ortaklıklar konusunda sürpriz gelişmeler olabilir. Bir iş ortaklığı gündeme gelebilir. Veya halihazırda bir iş ortaklığınız varsa kendi başınıza bu işe devam etme kararı alabilirsiniz. Finansal konularda da sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Bir sözleşmenin feshi olasıdır. Yasal süreçleriniz varsa bir arabulucu ile daha hızlı sonuçlar alabilirsiniz.

18 Ocak tarihinde iletişim gezegeni Merkür ileri gidiyor. Maddi konularda bazı ödemeleriniz aksamış olabilir. Veya kendi işinizi yapıyorsanız bu dönemde gelirleriniz azalmıştır. Şimdi bu konulardaki aksaklıklar geride kalıyor. Bazılarınız bu süreçte geçici bir göreve atanmış olabilir. Şimdi eski görevinize geri dönüş yapabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla anlaşmazlıklar yaşamışsanız şimdi bu sorunları çözmek için harekete geçebilirsiniz.

21 Ocak tarihinde Yeniay Kova burcunda gerçekleşecek. Yeni bir ilişki ya da ortaklık gündeme gelebilir. Arkadaşlarınızla bir iş ortaklığı yapabilirsiniz. Bir sözleşme sonrasında gelecek planlarınızı revize edebilirsiniz. Bazılarınız ise bir çevre değişikliği yapabilir. Gelecek planlarınızla ilgili bir danışmanlık alabilirsiniz.

23 Ocak tarihinde ilişkiler konusunda ciddi adımlar atılabilir. Yapacağınız ortaklıklarda bazı taahhütler verebilirsiniz. Davalarınız varsa bu konuda bazı yaptırımlar gündeme gelebilir. Maddi konularda uzun vadeli yatırımlar desteklenir. Bir iş ortaklığı yaparsanız bu süreçte sorumluluk almanız gerekecektir.

27 Ocak tarihinde Venüs Balık burcuna geçiş yapacak. Eşinizin gelirlerinde artışlar olabilir. Bazılarınız bu süreçte vergi, sigorta ya da krediler konusunda fırsatlar yakalayabilir. Ortak gelirlerde artışlar olasıdır. Bazılarınız ise prim ya da döner sermaye gibi alanlardan kazanç sağlayabilir. Bireysel haritanıza etkisini öğrenmek için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.

BAŞAK BURCU OCAK 2023 BURÇ YORUMU

3 Ocak tarihinde Venüs Kova burcuna geçiş yapıyor. 27 Ocak tarihine kadar iş nedeniyle katılacağınız etkinlikler artabilir. İş arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Eğer kendi işinizi yapıyorsanız bu süreçte danışmanlık hizmetleri alabilirsiniz. Maddi konular iş hayatınızda önemli olacaktır. Sağlığınız için harcama yapabilirsiniz. Veya düzenli egzersiz yapabilmek için bir salona kayıt olabilirsiniz. Evcil hayvanlarınız varsa onlar için para harcayabilirsiniz.

7 Ocak tarihinde Dolunay Yengeç burcunda olacak. Eril figürlerin önemli açıklamaları olabilir. Arkadaşlarınızın hayatında yaşanan önemli gelişmeler sizi de etkileyebilir. Bu dolunay zamanında size önemli haberler verebilirler. Bazılarınız ise eski partnerlerinden haber alabilirler.

9 Ocak tarihinde sürpriz haberler alabilirsiniz. Çocuğunuz varsa onun eğitim hayatı ile ilgili konular gündeme gelir. Belki onunla birlikte bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Eğer bir çocuğunuz yoksa partnerinizle bir tatil planı yapabilirsiniz. Merkür retro olduğu için bu dönemde eski sevgililer de tekrar gündeme gelebilir. 30 Ocak tarihinde ise bugün aldığınız haberle ilgili bir revizyon gündeme gelebilir. Veya ikinci bir görüşme yapabilirsiniz.

12 Ocak tarihinde Mars ileri gidiyor. 30 Ekim tarihinden beri iş hayatınızda sorunlu bir dönemden geçiyor olabilirsiniz. Bazıları için bu oldukça yoğun ve yorucu geçmiş olabilir. Eğer kurumsal biryerde çalışıyorsanız bu süreçte yöneticilerinizle anlaşmakta zorlanmış olabilirsiniz. Eğer bir terfi fırsatı gündemdeyse rekabet artmış olabilir. Hatta rakipleriniz çok da etik davranmamış olabilirler. Bazılarınız bu dönemde iş nedeniyle çok sık yolculuk yapmış olabilir. Şimdi bu stresli ve yorucu süreç yavaş yavaş geride kalıyor. Ancak tam anlamıyla rahatlamanız Mart ayını bulabilir.

15 Ocak tarihinde ilişki ve ortaklıklar konusunda sürpriz gelişmeler olabilir. İş nedeniyle bir fuar ya da kongreye katılmanız gerekebilir. Bazılarınız bir yetki belgesi için para harcamak durumunda kalabilir. Eğer yurtdışı ile bağlantılı işler yapıyorsanız sürpriz bir anlaşma ya da sipariş gündeme gelebilir. Finansal konularda da sürpriz gelişmeler yaşanabilir.

18 Ocak tarihinde iletişim gezegeni Merkür ileri gidiyor. Merkür sizin yönetici gezegeniniz. Bu nedenle de bu süreç aslında sizin için oldukça zorlu geçmiş olabilir. Belki kendinizi ifade etmekte zorlanmış olabilirsiniz. Eğer bir çocuğunuz varsa bu süreçte onun okul hayatında bazı zorluklar gündeme gelmiş olabilir. Veya onlarla iletişiminiz aksamış olabilir. Eğer bir çocuğunuz yoksa partnerinizle sorunlar yaşamış olabilirsiniz. Bazılarınız eski bir eğitime geri dönmüş olabilir. Veya eskiden aldığınız eğitimleri tekrar etme fırsatı yakalamış olabilirsiniz. Şimdi bu tarih itibari ile iletişim sorunlarını düzeltme fırsatı yakalayacaksınız. Eski rutininize de dönebilirsiniz.

21 Ocak tarihinde Yeniay Kova burcunda gerçekleşecek. Eğer hayatınızda biri yoksa iş nedeniyle tanıştığınız biri ile yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Veya ekibinize yeni birisi katılabilir. İş arkadaşlarınızla katılacağınız bir etkinliği planlamaya başlayabilirsiniz. Bazılarınız bu süreçte sağlık kontrolleri yaptırabilir.

23 Ocak tarihinde ilişkiler konusunda ciddi adımlar atılabilir. Maddi konularda uzun vadeli yatırımlar desteklenir. İş nedeniyle katıldığınız bir eğitimin sonuna gelebilirsiniz. Maddi konularda ise iş yerinden aradığınız desteği bulmakta zorlanabilirsiniz. Bu süreçte iş arkadaşlarınızdan da destek bulmak zordur. Uzun vadeli düşünmek ve buna göre adımlar atmak daha sağlıklı olacaktır.

27 Ocak tarihinde Venüs Balık burcuna geçiş yapacak. İlişkiler konusunda keyifli bir zamana geçiş yapabilirsiniz. Partnerinizden destek bulabileceksiniz. Eğer bir iş ortaklığınız varsa bu süreçte daha kazançlı adımlar atabilirsiniz. Bazılarınız bu dönemde danışmanlıklar alabilir. Eğer davalarınız varsa arabulucularla bu süreci daha kolay çözebilirsiniz. Bireysel haritanıza etkisini öğrenmek için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.


TERAZİ BURCU OCAK 2023 BURÇ YORUMU

3 Ocak tarihinde Venüs Kova burcuna geçiş yapıyor. 27 Ocak tarihine kadar keyifli bir süreç sizi bekliyor. Eğer çocuklarınız varsa onların hayatında güzel gelişmeler yaşanabilir. Belki onlarla keyifli bir tatil imkanı yakalayabilirsiniz. Eğer bir çocuğunuz yoksa kendi ilgi alanlarınız için para harcamanız olasıdır. Belki partnerinizle birlikte bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Maddi konularda ise biraz tedbirli olmakta fayda var. Özellikle riskli yatırımlar konusunda ay sonuna doğru zorlu açılar beklediğinizi bulmanıza engel olabilir.

7 Ocak tarihinde Dolunay Yengeç burcunda olacak. İş hayatınızla ilgili önemli kararlar verebilirsiniz. Bir süre işten uzaklaşıp evle ilgilenmeniz gerekebilir. Ya da kısa süreliğine de olsa başka bir yere gidebilirsiniz. Eril figürlerin önemli açıklamaları olabilir. Ailenizle ilgili ya da evle ilgili önemli kararlar almanız gerekebilir.

9 Ocak tarihinde sürpriz haberler alabilirsiniz. Bir ev kredisi başvurunuz olmuşsa bu onaylanabilir. Bazılarınız ise ailesinden gelen bir mirasla ilgili haberler alabilirler. Özellikle uzun zamandır yılan hikayesine dönmüş bir miras konusu hız kazanabilir. 30 Ocak tarihinde ise bugün aldığınız haberle ilgili bir revizyon gündeme gelebilir. Veya ikinci bir görüşme yapabilirsiniz.

12 Ocak tarihinde Mars ileri gidiyor. 30 Ekim tarihinden beri eğitim konusunda sorun yaşıyorsanız şimdi bunları geride bırakmak için harekete geçebilirsiniz. Bazılarınız yurtdışı ile ilgili konularda arzu ettiği adımları atamamış olabilir. Şimdi bu süreç hız kazanmaya başlıyor. Eğer hakkınızı almak için yasal bir süreç başlatmışsanız bu zamanda arzu ettiğiniz sonuçları almakta zorlanmış olabilirsiniz. Şimdi daha doğru adımlar atmak için eliniz daha kuvvetli. Bu tarih sonrasından Mart ayına kadar sürecek daha güçlü bir mücadele sergileyebilirsiniz.

15 Ocak tarihinde çocuklarınız için yapacağınız sürpriz masraflar gündeme gelebilir. Özellikle riskli hatırımlar konusunda tedbirli olun. Bu tarihte ani yön değişimleri zararla sonuçlanabilir. Bu tarih gelmeden birikimlerinizi korumaya odaklanın.

18 Ocak tarihinde iletişim gezegeni Merkür ileri gidiyor. Bir süredir evinizle ilgili sorun yaşamışsanız şimdi hasarı toparlama zamanı. Belki bazı tadilatlar yaptırmanız gerekmiş olabilir. Eğer kirada iseniz belki sözleşme yenilenme dönemindeydiniz. Konu ne olursa olsun artık stres geride kalıyor. Eğer ailenizle aranızda bir iletişim sorunu yaşanmışsa şimdi bunu da düzeltme fırsatınız olacak.

21 Ocak tarihinde Yeniay Kova burcunda gerçekleşecek. Eğer çocuklarınız varsa bu onlarla ilgili yeni bir eğitim ya da yolculuk planını gündeme getirebilir. Eğer bir çocuğunuz yoksa partnerinizle birlikte bir tatil planı yapabilirsiniz. Bazılarınız bu süreçte hobi olarak ilgilendiği bir konuda eğitim almaya başlayabilir.

23 Ocak tarihinde ilişkiler konusunda ciddi adımlar atılabilir. Çocuklarınızla ilgili sorumluluklar bir süredir üzerinizde. Bu sürecin aslında kısmen sonlarına geldik. Bu dönemde destek bulmakta zaman zaman zorlanmış olabilirsiniz. Bu tarihte ise başkalarından destek almak için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Maddi konularda uzun vadeli yatırımlar desteklenir. Ancak riskli yatırımlar konusunda temkinli olun, yanlış adımlar soğuk duş etkisi yaratabilir.

27 Ocak tarihinde Venüs Balık burcuna geçiş yapacak. İş nedeniyle katılacağınız etkinlikler olabilir. İş arkadaşlarından destek almanın daha kolay olduğu bir zamana geçiş yapıyorsunuz. Bu süreçte egzersiz düzeninizi bozabilirsiniz, tembellik başgösterebilir. Yapabiliyorsanız bir iki gün tatil yaparak güç toplayın. Bireysel haritanıza etkisini öğrenmek için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.

AKREP BURCU OCAK 2023 BURÇ YORUMU

3 Ocak tarihinde Venüs Kova burcuna geçiş yapıyor. Eviniz için harcama yapabilirsiniz. Bazılarınız belki önemli bir dekorasyona başlayabilir. Evinizde davetler verebilirsiniz. Belki de bir süre misafirlerinizi ağırlayacaksınız. Eşinizin iş hayatında da önemli gelişmeler gündeme gelebilir.

7 Ocak tarihinde Dolunay Yengeç burcunda olacak. Bir yolculuk ya da eğitim planı yapmışsanız bunun ayrıntıları netlik kazanabilir. Eğer yurtdışı ile bağlantılı bir iş yapıyorsanız bu iş teslim zamanınıza denk gelebilir. Akademik hayatı devam edenler eğitmenleri ile ilişkilerine özen göstermeli. Bu dolunay zamanında Merkür retro olduğu için yanlış anlaşılmalar olasıdır. Dolunay zamanı eril figürlerin önemli açıklamaları olabilir.

9 Ocak tarihinde sürpriz haberler alabilirsiniz. Partnerinizle ya da ortağınızla bir yolculuk kararı alabilirsiniz. Ya da size önemli bir haber verebilir. İletişim aletlerinize özen gösterin, bazı aksaklıklarla uğraşmanız gerekebilir. Merkür retro olduğu için iletişimde de sorunlar yaşanabilir. Özellikle kardeş, kuzen veya komşularınızla yanlış anlamalar olabilir. 30 Ocak tarihinde ise bugün aldığınız haberle ilgili bir revizyon gündeme gelebilir. Veya ikinci bir görüşme yapabilirsiniz.

12 Ocak tarihinde Mars ileri gidiyor. 30 Ekim tarihinden beri epey zorlanmış olabilirsiniz. Mars yönetici gezegeniniz ve çok da rahat olmadığı bir burçta hareket ediyor. Kimi zaman sıradışı sorunlarla uğraşmanız gerekmiş olabilir. Aynı anda iki iş ya da iki sorun birden üstüste gelmiş olabilir. Bu daha çok vergi, sigorta ya da kredilerle ilgili olabilir. Veya ortak yatırımlar konusunda bazı sorunlar yaşıyor olabilirsiniz. Ya da bazı konular askıda kalmış olabilir. Şimdi bunlarla ilgili sorunları çözmek için harekete geçebilirsiniz. Yönetici gezegeninizin ileri gitmesiyle birlikte siz de hız kazanacaksınız. Zihinsel olarak yorucu veya iletişim trafiğinin çok hızlı olduğu bir döngü olabilir. Mart ayına kadar elinizdeki işleri tamamlamaya gayret edin. Zira Mart ayında bir çok döngü değişmeye başlayacak ve burada attığınız adımların Mart ayında bir testi yaşanacak.

15 Ocak tarihinde ilişki ve ortaklıklar konusunda sürpriz gelişmeler olabilir. Sürpriz bir misafir ağırlayabilirsiniz. Veya evinizdeki elektronik eşyalar için masraf yapabilirsiniz. Bazılarınız bu süreçte aniden taşınmak durumunda kalabilir. Partnerinizin iş hayatında güzel gelişmeler olabilir. Finansal konularda da sürpriz gelişmeler yaşanabilir.

18 Ocak tarihinde iletişim gezegeni Merkür ileri gidiyor. Bir süredir iletişim aletleri ile ilgili sorunlar yaşıyor olabilirsiniz. Veya yakın çevrenizle iletişim sorunları yaşamış olabilirsiniz. Şimdi bu sorunlar geride kalıyor. Eğer birileri ile aranız bozulduysa şimdi hasarı gidermek için harekete geçebilirsiniz. Eğer teknik sorunlar yaşamışsanız şimdi arızalar giderilebilir.

21 Ocak tarihinde Yeniay Kova burcunda gerçekleşecek. Bazılarınız için bu yeni bir eve geçişi gösteriyor olabilir. Veya evinizde önemli değişiklikler yapabilirsiniz. Bazılarınız elektronik aletler alabilirsiniz. Partnerinizin kariyerinde yapacağı yeni bir başlangıç gündeme gelebilir. Bu da evde yeni düzenlemeleri gündeme getirecektir.

23 Ocak tarihinde ilişkiler konusunda ciddi adımlar atılabilir. Ailenizle birlikte önemli kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Bu kısmen zorunlu masrafları beraberinde getirebilir. Maddi konularda uzun vadeli yatırımlar desteklenir. Örneğin bir ev yatırımı yapabilirsiniz.

27 Ocak tarihinde Venüs Balık burcuna geçiş yapacak. Çocuklarınızla bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Bazılarınız keyif aldığı hobileri için para harcayabilir. Partnerinizle daha uyumlu olabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Belki bir tatile gidebilir veya birlikte etkinliklere katılabilirsiniz. Bireysel haritanıza etkisini öğrenmek için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.



YAY BURCU OCAK 2023 BURÇ YORUMU

3 Ocak tarihinde Venüs Kova burcuna geçiş yapıyor. Kardeş, kuzen ve yakın çevrenizle ilişkileriniz artabilir. Sosyal etkinlikler için kısa mesafe yolculuklar yapabilirsiniz. İş için yapacağınız bazı başvurularınız olabilir, bunlar için harcamalar yapmanız gerekebilir. Bazılarınız iş nedeniyle bir yolculuk yapmak durumunda kalabilir. 27 Ocak tarihine kadar olan bu süreçte sosyal çevrenizle iletişim trafiğiniz de artabilir. Bu dönemde aracınız için harcamalar da yapabilirsiniz.

7 Ocak tarihinde Dolunay Yengeç burcunda olacak. Vergi, sigorta ya da kredilerle ilgili bazı finansal kararlar vermeniz gerekebilir. Bazılarınız bu süreçte eski bir borcu kapatabilir. Eğer yeni başvurularınız olmuşsa bu dönemde bazı gecikmeler olabileceğinin farkında olun. Dolunay zamanında eril figürlerin önemli açıklamaları olabilir. Maddi konularda partnerinizle bazı zorluklar yaşayabilirsiniz.

9 Ocak tarihinde sürpriz haberler alabilirsiniz. İş arkadaşlarınızdan istifa edenler ya da görev değişikliği yapanlar olabilir. Bazılarınız iş yerinizle maaşınızla ilgili konularda önemli toplantılar yapabilir. Kendi işinizi yapıyorsanız ofisinizdeki elektronik aletler için para harcamanız gerekebilir. 30 Ocak tarihinde ise bugün aldığınız haberle ilgili bir revizyon gündeme gelebilir. Veya ikinci bir görüşme yapabilirsiniz.

12 Ocak tarihinde Mars ileri gidiyor. 30 Ekim tarihinden beri ilişkiler konusunda bazı zorluklar yaşamış olabilirsiniz. Partnerinizle aranızda yaşanan gerilim ya da sorunları bu tarih sonrasında yavaş yavaş geride bırakabilirsiniz. Ekim ayında yeni başlayan bir ilişkiniz varsa bu tarih sonrasında ilişkide rahatsız olduğunuz konuları daha rahat ifade edebilirsiniz.

15 Ocak tarihinde ilişki ve ortaklıklar konusunda sürpriz gelişmeler olabilir. Özellikle yakın çevrenizle ilişkileriniz bu süreçte hassas olabilir. Komşu, kardeş veya kuzenlerle ani gerilimler olasıdır. Aracınızla ya da elektronik eşyalarla ilgili sürpriz bir harcama yapmanız gerekebilir.

18 Ocak tarihinde iletişim gezegeni Merkür ileri gidiyor. Maddi konularda yaşanan aksaklıklar yavaş yavaş düzeliyor. Bu tarih öncesinde mümkün olduğunca borç vermeyin, zira bu dönemde verilen borçlar geri gelmez. Maddi konularda davalarınız varsa bu dönemde kararlar askıda kalabilir.

21 Ocak tarihinde Yeniay Kova burcunda gerçekleşecek. Komşu, kardeş ya da kuzenlerinizin hayatında önemli gelişmeler yaşanabilir. Siz de bunlardan etkilenebilirsiniz. Bu süreçte yaşanabilecek anlaşmazlıklar davaya dönüşebilir. Yolculuklar gündeme gelebilir. Bazılarınız için bu dönemde eğitim konuları hareketlenecektir.

23 Ocak tarihinde ilişkiler konusunda ciddi adımlar atılabilir. Özellikle yakın çevrenizle ilişkilerinizde bazı zorluklar gündeme gelebilir. Aracınız için zorunlu bazı harcamalar yapmak zorunda kalabilirsiniz.

27 Ocak tarihinde Venüs Balık burcuna geçiş yapacak. Bu tarih sonrasında eviniz için harcama yapabilirsiniz. Bazılarınız bu dönem sonrasında bir dekorasyona başlayabilir. Veya evinizde bir misafir ağırlayabilirsiniz. Arkadaşlarınızı eve davet etmeniz de mümkündür. Bireysel haritanıza etkisini öğrenmek için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.

OĞLAK BURCU OCAK 2023 BURÇ YORUMU

3 Ocak tarihinde Venüs Kova burcuna geçiş yapıyor. 27 Ocak tarihine kadar gelirlerinizde bir artış gözleyebilirsiniz. Eğer riskli yatırımlarınız varsa 23 Ocak tarihine kadar kazançlarınızı korumaya odaklanın. Bu süreçte ani iniş çıkışlar gözleyebilirsiniz. Özellikle 15 Ocak tarihi bu konuda biraz riskli, temkinli olun.

7 Ocak tarihinde Dolunay Yengeç burcunda olacak. İlişkiler konusunda tamam mı devam mı kararları verebilirsiniz. Bu dönemde eğer bir iş ortaklığınız varsa bazı konularda fikir ayrılıkları olabileceğinin farkında olun. Yeni bir ortaklık içinse 18 Ocak tarihini beklemekte fayda var. Dolunay zamaında eril figürlerin önemli açıklamaları olabilir.

9 Ocak tarihinde sürpriz haberler alabilirsiniz. Özellikle maddi konularda vereceğiniz kararlarda dikkatli olun. Bu süreçte finansal konularda önemli kararlar verebilirsiniz. Özellikle geçmiş yatırımlarla ilgili sürpriz gelişmeler olabilir. Eğer borsa ve benzeri riskli yatırımlarınız varsa bu süreçte daha çok uzun vadeli yatırımları tercih edin. Bu ay oldukça hareketli etkiler var, sizi maddi olarak risk almaya itebilir. 30 Ocak tarihinde ise bugün aldığınız haberle ilgili bir revizyon gündeme gelebilir. Veya ikinci bir görüşme yapabilirsiniz.

12 Ocak tarihinde Mars ileri gidiyor. 30 Ekim tarihinden beri işle ilgili konularda bazı aksaklıklarla uğraşmış olmanız mümkün. Bazı projeleriniz askıda kalmış olabilir. Veya erteleme ya da gecikmeler yaşanmıştır. Bu dönemde başlattığınız ancak beklemede kalan projeleriniz ise bu tarih sonrasında hız kazanmaya başlayacak.

15 Ocak tarihinde ilişki ve ortaklıklar konusunda sürpriz gelişmeler olabilir. Maddi konularda ortaklıklarınız varsa veya komisyonlu bir hizmet alıyorsanız bazı sürpriz masraflar çıkabilir. Eğer riskli yatırımlarınız varsa bu tarih öncesinde yatırımlarınızı uzun vadeli bir alanda değerlendirin. Bu süreçte çocuklarla ilgili de sürpriz masraflar çıkabilir.

18 Ocak tarihinde iletişim gezegeni Merkür ileri gidiyor. Bu tarih öncesinde verdiğiniz kararlardan geri adım atabilirsiniz. Bazılarınız ise yaptığı açıklamalardan pişman olabilirler. Bu dönemde özellikle işle ilgili konularda verdiğiniz sözleri tutmakta zorlandığınızı görebilirsiniz. Eğer bir süredir sağlık sorunları yaşıyorsanız bu tarih sonrasında sağlık koşullarınız iyileşebilir. Bazı tetkikleri tekrarlamak durumunda kalabilirsiniz.

21 Ocak tarihinde Yeniay Kova burcunda gerçekleşecek. Maddi konularda önemli kararlar verebilirsiniz. Bazılarınız gelirlerini arttırmak için adım atabilir. Yöneticilerinizle maaş konuşmaları yapabilirsiniz. Kendi işinizi yapıyorsanız şimdi projelerinizin maddi getirisine odaklanacaksınız. Bu yeniay sürecinde finansal konularda riskli yatırımlardan uzak durmanızda fayda var.

23 Ocak tarihinde maddi ortaklıklar konusunda ciddi adımlar atılabilir. Bazılarınız bir iş ortaklığı için ilk adımları atabilir. Ancak burada bazı taahhütler vermeniz gerekecektir. Bazılarınız ise ciddi bir ortaklık için uzun vadeli bir planlama içine giriyorsunuz. Maddi konularda uzun vadeli yatırımlar desteklenir. Ancak riskli yatırımlar soğuk duş etkisi yaratabilir.

27 Ocak tarihinde Venüs Balık burcuna geçiş yapacak. Kısa yolculuklar artabilir. Kardeş, kuzen ya da yakın çevrenizden destek alabilirsiniz. Bazılarınız ise aracı için harcama yapmak durumunda kalabilir. Bu dönemde araç alım satımında olabildiğince gerçekçi olun. Özellikle yeni bir yatırım planınız varsa benzinli araçlarda sorunlar gündeme gelebilir. Bireysel haritanıza etkisini öğrenmek için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.


KOVA BURCU OCAK 2023 BURÇ YORUMU

3 Ocak tarihinde Venüs Kova burcuna geçiş yapıyor. Görünümünüze daha fazla özen göstermeye başlayabilirsiniz. Belki kendiniz için bazı harcamalar yapacaksınız. Kesinlikle daha çok dikkat çekeceksiniz. Cazibenizin arttığını farkedebilirsiniz. Bir süredir depresif bir ruh halinde olmanız mümkün. Ancak şimdi kendinizi daha canlı hissedebilirsiniz. Daha fazla sosyalleşeceksiniz, belki partnerinizle birlikte etkinliklere katılabilirsiniz. Uzak yerlerden misafirleriniz gelebilir. Bazılarınız ise ailesinden destek alacaktır.

7 Ocak tarihinde Dolunay Yengeç burcunda olacak. Kariyerinizle ilgili önemli kararlar veriyorsunuz. Vergi, sigorta, prim ya da kredi gibi konularda bir süredir aksaklıklar yaşıyor olabilirsiniz. Bu dönemde özellikle işle ilgili konularda alacağınız kararlar partnerinizin kariyerini de etkileyebilir. Bazılarınız sorunlu bir işten ayrılma planı yapıyor olabilir. Ancak bu dönemde yeni işe başlamak için 18 Ocak sonrasını bekleyin. Bazı kararlarınızı bir süre daha kendinize saklamanız en iyisi olacaktır. Eril figürlerin önemli açıklamaları olabilir. Bu da muhtemelen sizin kararlarınızı değiştirmenize neden olabilir.

9 Ocak tarihinde sürpriz haberler alabilirsiniz. Özellikle ev ya da yerleşim konusunda bazı değişimler olasıdır. Bazılarınız kendisinden gizlenen bazı şeyleri öğrenebilir. Özellikle de geçmişle bağlantılı konular gün yüzüne çıkabilir. Bu dönem aslında terapi benzeri çalışmalar için çok faydalı olacaktır. Yarım bıraktığınız projelere ise hız kazandırabilirsiniz. 30 Ocak tarihinde ise bugün aldığınız haberle ilgili bir revizyon gündeme gelebilir. Veya ikinci bir görüşme yapabilirsiniz.

12 Ocak tarihinde Mars ileri gidiyor. 30 Ekim tarihinden beri çocuklarınızla ya da partnerinizle bazı sorunlar yaşıyor olabilirsiniz. Bu tarih sonrasında ise bu sorunlar geride kalıyor. Kariyerinizle ilgili konularda bazı projelerinize de ara vermişseniz şimdi bu projeleri tekrar harekete geçirebilirsiniz. Riskli yatırımlar konusunda zararlarınız varsa şimdi bu zararı toparlama zamanındasınız.

15 Ocak tarihinde ilişki ve ortaklıklar konusunda sürpriz gelişmeler olabilir. Bazılarınız planlarında yokken birden taşınmak durumunda kalabilir. Bazıları içinse bu evle ilgili sürpriz masraflar olarak gündeme gelebilir. Finansal konularda da sürpriz gelişmeler yaşanabilir.

18 Ocak tarihinde iletişim gezegeni Merkür ileri gidiyor. Bir süredir odaklanma sorunu yaşıyor olabilirsiniz. Bazılarınız ise bu dönemde karamsar bir ruh haline girmiş olabilir. Bu tarih sonrasında ise zihninizin daha sağlıklı çalıştığını görebileceksiniz. Bazılarınız ise bir projenin hazırlığını yapıyor olabilir. Muhtemelen önümüzdeki günlerde bunun duyurusunu yapabilirsiniz. Merkür retrosu zamanında sizden gizlenen bazı konular ise gün yüzüne çıkabilir, şaşırmaya hazır olun! Bazıları ise kaybettikleri bazı eşyaları ilerleyen günlerde bulabilirler.

21 Ocak tarihinde Yeniay Kova burcunda gerçekleşecek. Hayatınızla ilgili önemli kararlar veriyorsunuz. Bazılarını aynı anda iki proje ile ilgili harekete geçebilir. Finansal yatırımlarınızla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Bazılarınız ilişkileri konusunda önemli adımlar atabilir. Dolunay zamanı geldiğinde tamam mı devam mı kararları verebilirsiniz.

23 Ocak tarihinde ilişkiler konusunda ciddi adımlar atılabilir. Eğer sorunlu bir birlikteliğiniz varsa bu bir bitirme kararını da getirebilir. bazılarınız içinse bu daha çok maddi konularda verilecek önemli kararlardır. Finansal olarak uzun vadeli yatırımlar desteklenir.

27 Ocak tarihinde Venüs Balık burcuna geçiş yapacak. Şimdi para kazanmaya başlıyorsunuz. Bir süredir maddi konularda belirsizlikler yaşamış olabilirsiniz. Özellikle geçtiğimiz sonbaharda zorlanmış olabilirsiniz. Şimdi ise gelirlerinizi arttıracak işlere imza atmaya başıyorsunuz. Bireysel haritanıza etkisini öğrenmek için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.

BALIK BURCU OCAK 2023 BURÇ YORUMU

3 Ocak tarihinde Venüs Kova burcuna geçiş yapıyor. Gizli ilişkilerin içine çekilmemeye gayret edin. Bu geçiş 27 Ocak tarihine kadar sürecek. Eğer gizli bir ilişkinin içine çekilirseniz 15 Ocak tarihinde ilişkiniz ortaya çıkabilir. Bu dönemin en sağlıklı yolu derin terapiler almaktır. Bazıları için bu döneme eşlerinin iş hayatı damga vuracaktır. Partnerinizin iş nedeniyle gelirlerinde artış olabilir. Katılmanız gereken etkinlikler daha çok onun işi nedeniyle olacaktır.

7 Ocak tarihinde Dolunay Yengeç burcunda olacak. Çocuklarınızla birlikte bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Eğer bir çocuğunuz yoksa partnerinizle bir tatil fırsatı yakalayabilirsiniz. Bazılarınız bu süreçte keyif aldığı bir hobisi ile ilgili bir eğitim kararı alabilir. Eril figürlerin önemli açıklamaları olabilir. İmza gerektiren resmi kararlarınızı 18 Ocak sonrasına bırakmanızda fayda var.

9 Ocak tarihinde sürpriz haberler alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Gelecek planlarınız için bir eğitim alabilirsiniz. Arkadaşlarınızın size ileteceği kararlar ise gündeminizi bir anda değiştirebilir. 30 Ocak tarihinde ise bugün aldığınız haberle ilgili bir revizyon gündeme gelebilir. Veya ikinci bir görüşme yapabilirsiniz.

12 Ocak tarihinde Mars ileri gidiyor. 30 Ekim tarihinden beri maddi konularda bazı aksaklıklarla uğraşmak zorunda kalmış olabilirsiniz. Bazılarınız ise evde bir tadilata başlamış olabilir. Belki beklediğinizden uzun sürdü veya tahminlerinizden çok daha masraflı oldu. Şimdi bu süreç geride kalıyor. Artık bu sorunları geride bırakıp yeni planlar için önünüze bakabilirsiniz. Eğer gecikmiş ödemeleriniz varsa muhtemelen bu tarih sonrasında aynı anda iki ödeme birden alabilirsiniz.

15 Ocak tarihinde ilişki ve ortaklıklar konusunda sürpriz gelişmeler olabilir. Eğer gizli bir ilişki ya da ortaklığınız varsa bu ortaya çıkabilir. Ancak bir süredir bir proje üzerinde çalışıyorsanız şimdi bunun duyurusunu yapabilirsiniz. Kaybettiğiniz bir eşyanızı ya da paranızı bulabilirsiniz, ki bu muhtemelen evde bir yerlerde olacaktır. Finansal konularda da sürpriz gelişmeler yaşanabilir.

18 Ocak tarihinde iletişim gezegeni Merkür ileri gidiyor. Arkadaşlarınızla ya da partnerinizle bazı anlaşmazlıklar yaşamış olabilirsiniz. Ancak bu tarih sonrasında bunun aslında bir yanlış anlamadan ibaret olduğunu göreceksiniz. Belki size yaşadığı aksaklıklardan bahsedememiş olabilir. Muhtemelen partneriniz için sonbahar kariyer anlamında zorlu geçmiş olabilir. Şimdi hasarı toparlama zamanındasınız. Bu tarih sonrasında iletişimin daha rahat aktığını görebilirsiniz.

21 Ocak tarihinde Yeniay Kova burcunda gerçekleşecek. Ruhsal konularla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Bazılarınız için bu inziva zamanı olabilir. Belki terapiye başlamayı düşünenler için doğru bir zaman olabilir. Elbette bu önemli projeleriniz için biraz yalnız kalıp kendi başınıza çalıştığınız bir zamanı da gösterebilir. Bu yeniay zamanında rüyalarınıza da dikkat edin, bazıları sizin için önemli bilgiler verebilirler.

23 Ocak tarihinde alacağınız ruhsal yardımlar daha uzun soluklu olacaktır. Gizli saklı bir ilişkiniz varsa ya da platonik olarak birine ilgi duyuyorsanız bu tarihte buna bir nokta koyabilirsiniz. Maddi konularda ise unutkanlıklara dikkat, para kaybetmemeye özen gösterin. Özellikle yola çıkacaklar iki kez dikkatli olsun.

27 Ocak tarihinde Venüs Balık burcuna geçiş yapacak. Ve sizin zamanınız başlıyor. Cazibeniz artıyor. Görünümünüze özen gösterebilir, bazı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Daha sosyal ve aktif olacağınız bu zamanda partner adayları kendilerini göstermeye başlayabilir. Bireysel haritanıza etkisini öğrenmek için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.


Bunlar da ilginizi çekebilir;

Ocak Ayı Astroloji Takvimi

Ocak 3, 2023 5:09 AM Venüs Kova

Ocak 4, 2023 12:08 PM Venüs Jüpiter 60lık

Ocak 5, 2023 7:43 PM Güneş Uranüs Üçgen

Ocak 7, 2023 2:08 AM Dolunay

Ocak 7, 2023 3:57 PM Güneş Merkür Kavuşum

Ocak 9, 2023 2:23 AM Merkür Uranüs Üçgen (30 Ocak Tekrar Ediyor)

Ocak 12, 2023 11:56 PM Mars İleri Gidiyor

Ocak 15, 2023 4:21 AM Venüs Uranüs Kare

Ocak 18, 2023 4:11 PM Merkür İleri Gidiyor

Ocak 20, 2023 11:29 AM Güneş Kova

Ocak 21, 2023 11:53 PM Yeniay

Ocak 23, 2023 1:12 AM Venüs Satürn Kavuşum

Ocak 25, 2023 4:30 AM Güneş Jüpiter 60lık

Ocak 27, 2023 5:32 AM Venüs Balık

Ocak 30, 2023 5:16 AM Merkür Uranüs Üçgen


Ocak Ayı Ay Fazları

Ocak 7, 2023 2:08 AM Dolunay

Ocak 11, 2023 5:27 AM Küçülen Ay

Ocak 15, 2023 5:10 AM Son Dördün

Ocak 18, 2023 6:55 PM Balsamik

Ocak 21, 2023 11:53 PM Yeniay

Ocak 25, 2023 4:43 AM Hilal

Ocak 28, 2023 6:18 PM İlk Dördün


Ocak Ayı Ay Boşlukta Tablosu

3.01.2023 1:16 - 3.01.2023 5:44

5.01.2023 3:07 - 5.01.2023 17:15

8.01.2023 1:23 - 8.01.2023 5:40

10.01.2023 4:52 - 10.01.2023 18:15

13.01.2023 2:06 - 13.01.2023 5:56

15.01.2023 11:40 - 15.01.2023 15:08

17.01.2023 17:27 - 17.01.2023 20:33

19.01.2023 13:09 - 19.01.2023 22:11

21.01.2023 18:52 - 21.01.2023 21:29

23.01.2023 13:19 - 23.01.2023 20:36

25.01.2023 19:11 - 25.01.2023 21:48

28.01.2023 0:01 - 28.01.2023 2:42

30.01.2023 8:52 - 30.01.2023 11:35

Ücretsiz doğum haritası hesaplamak ve yükselen burcunuzu öğrenmek için Doğum Haritası Hesaplama sayfasını kullanabilirsiniz.



bottom of page