top of page
© Copyright by astrokronos
astrokronos takvim.jpg

2023 İkizler Burcu Yorumu

İkizler burçları için önemli bir dönemece yaklaşıyoruz. Arkadaşlarınızdan aldığınız destekler artıyor. Kariyer hayatınızda ise önemli sorumluluklar almanız gerekebilir. Zorunlu bir kariyer değişimi yaşanabilir. Eğer çalıştığınız kurum küçülmeye gidiyorsa bu süreçte sektör değiştirmeniz gerekebilir.Eşinizin işi nedeniyle de bir yer değişikliği yapmanız gerekebilir. Yılın ikinci yarısında finansal olarak daha iyi bir süreç yaşayabilirsiniz. Örnek burç yorumları için bir önceki aylık burç yorumlarını okuyabilirsiniz. Aylık ve yıllık burç yorumları önemli tarihlerin verildiği detaylı analizlerdir.

Yıllık burç yorumları için hem burcunuzu hem de yükselen burcunuzu okuyabilirsiniz. Özellikle kariyerle ilgili konular için muhakkak kendi burcunuzu okuyun. Yorumlar Batı Astrolojisi 'ne göre yazılmıştır. Ay burcunu daha çok Vedik Astroloji dikkate alır. Bu nedenle Ay Burcu 'na göre okumanıza gerek yoktur.


Doğum Haritası Hesaplama sayfasından Doğum Haritanızı Ücretsiz çıkarabilirsiniz. Yükselen Burç Hesaplama sayfasından hem yükselen burcunuzu öğrenebilir hem de özelliklerini okuyabilirsiniz.

Bu yazının devamı sadece Astrokronos Üyelerine açıktır. Ayrıca Üye Olarak sitedeki e-kitapları okuyabilirsiniz.

Sene başından Mayıs 2023 'e kadar şans gezegeni Jüpiter networkünüzü genişletmeniz için tam destek veriyor. Bu dönemi iyi değerlendirmeye çalışın. Bu süreçte attığınız adımların sonuçlarını 2024 yılında daha fazla görmeye başlayacaksınız. Sosyal çevrenizle yapacağınız işbirlikleri artabilir. Dernek, meslek grubu ya da organizasyonlara aktif katılımınız artabilir. Eğitim ya da yolculuk fırsatlarını kaçırmayın. Bir süredir ilişkinizle ilgili zorluklar yaşıyorsanız bu dönemde sorunları çözme fırsatı yakalayabilirsiniz. Alabileceğiniz destekleri kabul edin.

2022 sonbaharını biraz gergin geçirmiş olabilirsiniz. Özellikle ilişkiler konusunda anlaşmazlıklar yaşanmış olabilir. Bu 2023 Ocak ortasına kadar sürecek. Ancak sonrasında bu stresin giderek azaldığına tanık olacaksınız. Mart ayı sonrasında ise süreç geride kalıyor. 2015 - 2016 yıllarında başlayan evlilikler için ise test yeni başlıyor diyebiliriz. Karşınızda yaklaşık 2 sene sürecek bir sağlamlık sınavı olacak. Bu dönemde sağlam olmayan birliktelikler sarsılabilir. Ancak sınavı atlatan ilişkiler daha güçlü bir bağ kurma fırsatı yakalayacaklar.


Mart ayı sonrasında kariyerinizle ilgili sorumlulukların arttığı bir sürece geçiş yapıyorsunuz. Yöneticilerinizle aranızda sorunlar yaşanabilir. Çok disiplinli bir yönetici ile çalışmanız gerekebilir. Her zamankinden daha uzun saatler çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Kimi zaman yaptığınız fedakarlıkların görülmediğini hissedebilirsiniz. Bu dönemde şimdiye dek yaptığınız işi anlamsız bulup sorgulamaya da başlayabilirsiniz. Belki sizi bir kariyer değişimine itebilir. Hayattaki hedefleriniz konusunda bir karmaşaya düşebilirsiniz. Bu dönemde yeni bir iş bulmadan eski işinizden ayrılmayın. İşsizlik süreciniz uzun sürebilir. Eğer kendi işinizi yapma planınız varsa kendinizi en az 3 yıl finanse edebileğiniz bir iş planı yapın. 2024 yılı sizin açınızdan aslında daha şanslı olacak. Bu nedenle 2023 yılını daha çok bir hazırlık senesi gibi düşenebilirsiniz.


Mart sonrasında özellikle yurtdışıyla bağlantılı işlerde önemli bir sürece geçiş yapabilirsiniz. Bu dönemde sadece yasal konularda dikkatli olun. Eğer çok uluslu bir firmada çalışıyor ya da yurtdışına iş yapıyorsanız önemli müşterilerle bağlantı kurabilirsiniz. Eğer eğitim hayatınız devam ediyorsa bu dönemde zorlu ancak sonrasında başarıya ulaşacağınız bir sürece giriş yapabilirsiniz. Bu çok uzun soluklu bir geçiş olacak. Acele etmeyin ve karşınıza çıkan eğitim fırsatlarını bir maraton gibi düşünün. Yavaş ama sağlam adımlarla ilerlemeniz gerekecek. Eğitim fırsatlarında karşınıza çıkan mentörleri iyi değerlendirin. Sizi hedeflerinizden alıkoyacak, kendi çıkarları için kullanacak akıl hocalarından uzak durun. Bazılarınız teknolojiyle daha fazla haşır neşir olmak zorunda kalabilir. Belki de size çok yabancı gelen bir konuda eğitim almanız hayata bakışınızı da değiştirebilir.


20 Nisan Koç Burcunda Güneş tutulması ile hayatınızda yeni bir süreç başlıyor. Yeni bir çevreye giriş yapabilirsiniz. Sosyal hayatınız hareketlenebilir. Bu dönemde ilişkiler konusunda da önemli kararlar vermeniz gerekiyor. Çevrenizden destek göreceğiniz bir sene olacağı için bu süreçte arkadaşlarınızdan destek istemekten çekinmeyin. Gelecek planlarınız için önemli kararlar verebilirsiniz. Arkadaşlarınızın hayatında yaşanan değişimlerden siz de etkilenebilirsiniz. Belki uzakta yaşayan bazı arkadaşlarınızla tekrar aynı şehirde yaşamaya başlayabilirsiniz. Yeni tanışacağınız insanlarla bağlarınız bir anda güçlenebilir. Ancak bazı gecikmeler olabileceğinin farkında olun. Bazı başvurularınızın sonuçlarını almanız için bir bekleme süreniz olabilir.


5 Mayıs Akrep burcunda ay tutulması yaşayacağız. Bu dönemde iş yeriniz küçülmeye gidebilir. Veya iş arkadaşlarınızdan bazıları görevden ayrılabilir. Bu dönemde bir iş değişimi fırsatı yakalarsanız daha fazla sorumluluk alacağınız kurumsal bir firmaya geçiş fırsatını değerlendirebilirsiniz. Ancak daha kolay veya maddi olanakları daha iyi olacak diye bir maceraya atlamayın. Eğer kendi işinizi yapıyorsanız ofisinizi değiştirmek ya da kapatmak isteyebilirsiniz. Veya yanınızda çalıştığınız personellerinizle yollarınızı ayırabilirsiniz. Sağlığınıza da dikkat etmeniz gereken bir tutulma olacak. Bu süreçte bir süredir devam eden bir tedaviniz sonuçlanabilir. Ya da tetkikler sonucunda artık rahatsızlığınızla ilgili bir teşhis konulabilir.


Mayıs 2023 sonrasında yıl sonuna kadar ruhsal konulara daha fazla ağırlık verebilirsiniz. Bu dönemde partnerinizin iş hayatı yoğunlaşabilir. Kariyer anlamında onun daha şanslı olacağı bir sürece giriyorsunuz. Sizin için ise şans önümüzdeki yıl daha fazla olacaktır.


23 Temmuz 4 Eylül arasında Venüs Aslan burcunda geri hareket edecek. Kardeş, kuzen ve yakın çevrenizle ilişkilerinizde soğukluklar olabilir. Bu dönemde eğitim hayatınız devam ediyorsa bir mola verebilirsiniz. Eski arkadaşlarınızla birlikte yolculuklara çıkabilirsiniz. Araç alım satımı düşünüyorsanız iyi bir piyasa araştırması yapın. Alım satım sonrasında anlaştığınız rakamdan hoşnut olmayabilirsiniz.


14 Ekim Terazi burcunda Güneş tutulması GAD tarafında olacak. Eski ilişkilerin tekrar gündeme gelebilir. Eğer çocuklarınız varsa eğitim nedeniyle sizden uzak biryere taşınabilirler. Bu dönemde riskli yatırımlardan uzak durun. Bu dönemde hobi olarak ilgilendiğiniz konularda bir eğitim alıyorsanız bunların bitirme sınavları ya da projeleri olabilir.


28 Ekim Boğa burcunda Ay Tutulmasıyaşayacağız. Geçtiğimiz yıldan beri devam eden bu tutulmalarda ruhsal konularla daha fazla ilgilenmiş olabilirsiniz. Bazılarınız ise kendisi terapi almaya başlamış olabilir. Şimdi bunların sonuçlarını görebilirsiniz. Partneriniz bu süreçte iş değişiklikleri yapabilir.



2023 Burç Yorumları


Bunlar da ilginizi çekebilir;

bottom of page