top of page
© Copyright by astrokronos
astrokronos takvim.jpg

Aralık Ayı Burç Yorumları 2022

Aralık 2022 Aylık Burç Yorumları

Tutulmaları geride bırakıyoruz. Aralık ayına girdiğimiz ilk günlerde kafa karıştırıcı etkiler olsa da ayın sonunda gerekli değişiklikleri yapacak imkanları bulacağız. Bulduğunuz çözümler her zamankinden farklı olursa yaratacağı etkinin de daha güçlü olacağının farkında olun. 1 Aralık ilişkiler konusunda oldukça zorlayıcı. Özellikle fikir ayrılıkları, iletişim konusunda sorunlar ipleri gerebilir. Bir yolculuk nedeniyle olabilecek masrafları da dikkate alın. Eğitim için yapacağınız harcamalarda bütçenizi aşmayın. 2 Aralık tarihinde olası yalan haberlere karşı temkinli olun. Özellikle basında çıkan haberlerde yanıltıcı bilgilerle karşılaşabilirsiniz. Yola çıkacaksanız kaybolmamaya dikkat edin. Elektronik eşyalarınızı sıvılardan koruyun. Dolandırıcılıklara karşı temkinli olun, özellikle seyahatler veya uluslararası ticaret konularında her duyduğunuza inanmayın ve iki kez kontrol edin. 4 Aralık tarihinde ilişkilerde yanılgılar sözkonusu olabilir. Macera arayışı nedeniyle aldatmalar yaşanabilir. Yaratacağı etkiler uzun zamana yayılabilir. Bu nedende devam eden bir birlikteliğiniz varsa bu tarihlerde kafa karışıklıklarından uzak durun. Eğer yeni bir ilişki ihtimali ile karşılaşırsanız karşınızdaki kişinin hayatında bir başkası olmadığından emin olun. 6 Aralık tarihinde tutamayacağınız sözler verebilirsiniz. Eğer bir eğitim ya da yolculuk planınız varsa tahmininizden uzun sürebilir. Yeni bir eğitime kayıt olma planınız varsa beklentilerinizi karşılamayabilir. Eğitim planlarınızı 7 Aralık sonrasına bırakırsanız daha sağlıklı kararlar verebilirsiniz. Daha önceki Aylık Burç Yorumları yazılarını blogdan okuyabilirsiniz.


8 Aralık İkizler Burcunda Dolunay

8 Aralık tarihinde İkizler Burcunda bir dolunay yaşayacağız. Bu dolunay zamanında ani çıkışlar yapmak, tartışmaların içine çekilmek çok olası. Bu nedenle eğer bazı stresler gündemdeyse dolunay öncesinde sakin konuşmalar yaparak sorunları büyümeden çözmeye çalışın. Kalp rahatsızlığı olanların kendilerini yormamaları gereken bir gün. Yönetici figürlerinden destek beklemek çok mümkün değil. Agresif reaksiyonlar gösterebilirler. Üye olarak Yeniay / Dolunay seminerlerine katılabilir ve haritanıza etkisi ile soru cevap şansı yakalayabilirsiniz.

9 Aralık tarihinde biraz tembellik etmek isteyebilirsiniz. Bugün çok çalışmak istemeyeceğiniz günlerden birisi. Yapabiliyorsanız kısa bir mola verin. Fazla lüks harcamalar yapabilirsiniz. Özellikle büyük harcamalar yapacaksanız bir iki gün bekleyin, fahiş fiyatlarla karşılaşabilirsiniz. Yatırımlar için de beklentiniz yüksek olmasın. İlişkiler konusunda da yüksek beklentiler sorunlara neden olabilir. Yeni başlayacak ilişkilerde ise karşı tarafı tanımak için zamana ihtiyacınız var, herşey dışarıdan göründüğü kadar iyi olmayabilir.

10 Aralık tarihinden sonra ilişkiler konusunda daha temkinli olacaksınız. Bu süreçte finansal yatırımlarda da daha makul kararlar verebilirsiniz. 3 Ocak tarihine kadar devam edecek bu süreci iyi değerlendirin.

12 Aralık tarihinde özellikle kariyerle ilgili konularda önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Özellikle uzun vadeli projeler açısından destekleyici bir zaman. Elinizdeki işleri bitirmek için gerekli azmi yakalayabilirsiniz.

14 Aralık tarihinde yönetim kademesi açısından zorlu bir gün. İnsiyatif almakta zorlanabilirsiniz. Yönetim boşluğu yaşanabilecek bir tarih olduğu için alt kademede çalışanların kendi başlarına karar almaları gerekebilir. Bu tarihte yönetim kademesinin verdiği sözlere çok güvenmeyin, sonrasında vaadler boş çıkabilir.

18 Aralık tarihinde sürpriz haberler alabilirsiniz. Planda olmayan bazı yolculuklar gündeme gelebilir. Uzaktan eğitimler almak için oldukça destekleyici bir zaman. Sosyal medyada duyuru yapmak, e-ticaret işlerine başlamak, yeni şeyler öğrenmek için uygun bir gün.

20 Aralık Transit Jüpiter Koç Burcunda

20 Aralık tarihinde Jüpiter tekrar Koç burcuna dönüyor. Jüpiter Koç transitinin burcunuza etkisini detaylı olarak blogdan okuyabilirsiniz. Bu süreçte yeni girişimlere başlamak destekleyici olacaktır. Yeni birşeyler öğrenmek, yeni girişimlere adım atmak için karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirin. Jüpiter Transitleri ekitabı üzerinden haritanıza etkisini okuyabilirsiniz. Bu kitapta astroloji bilmeseniz bile doğum haritanıza etkisini yorumlayabileceğiniz basit tablolar ve yorumlar bulacaksınız. Üye olarak tüm kitapları ücretsiz okuyabilirsiniz.


22 Aralık Kış Soltisi Güneş Oğlak Burcunda

22 Aralık tarihinde Güneş Oğlak burcuna geçiş yapıyor. Ve Kış Soltisi başlıyor. Bir dönemin kapanışına tanıklık edeceğiz. Bu süreçte küresel anlamda yapılacak uluslararası anlaşmalar dikkat çekici olacaktır. Özellikle Türkiye için şartların hızlıca değişeceği bir döneme tanıklık edeceğiz. Özellikle eski anlaşmalar, yurtdışı ile daha önce yaşanan konuların tekrar gündeme gelmesi çok olası. Türkiye 'de yaşayan yabancıların ülkelerine geri dönüşleri de gündemi meşgul edecek konulardan birisi. Sosyal medya ile ilgili yapılacak yasal düzenlemeler de bu dönemde gündemi fazlasıyla meşgul edecek. Otorite figürleri için zorlu bir süreç olabilir. Görev değişiklikleri olasıdır. Finans piyasaları açısından da bu süreçte değişim gündeme gelebilir. Özellikle vergi ve kredi gibi konularda radikal çözümler görebiliriz.

23 Aralık Oğlak Burcunda Yeniay

23 Aralık tarihinde Oğlak burcunda yeniay yaşayacağız. Oğlak burcu yeniayları daha çok inşaat, kariyer ve devletle ilgili konularda başlangıçları temsil eder. Bu yeniaya Jüpiter eşlik ediyor. Bu nedenle atacağınız adımlarda kontrollü olmaya çalışın. Beklentileriniz yüksek olmasın. Detayları atlamayın. Özellikle yurtdışı ile bağlantılı konularda önemli başlangıçlar yapabilirsiniz. Üye olarak Yeniay / Dolunay seminerlerine katılabilir ve haritanıza etkisi ile soru cevap şansı yakalayabilirsiniz.

29 Aralık Oğlak Burcunda Merkür Retrosu

29 Aralık tarihinde önemli anlaşmalar gündeme gelebilir. Ancak tam da bugün Merkür retrosu başlıyor. Bu nedenle daha önceden planladığınız konular haricinde yeni adımlar atmak için retronun bitişi olan 18 Ocak 2023 tarihini bekleyin. Bu tarihlerde atacağınız imzalarda bir revizyon ya da gecikmenin olabileceğini aklınızda tutun. Bireysel haritanıza etkisini öğrenmek için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.

Üye Olarak sitedeki e-kitapları okuyabilirsiniz.

Aylık Burç Yorumları

Aylık burç yorumları için hem burcunuzu hem de yükselen burcunuzu okuyabilirsiniz. Özellikle kariyerle ilgili konular için muhakkak kendi burcunuzu okuyun. Yorumlar Batı Astrolojisi 'ne göre yazılmıştır. Ay burcunu daha çok Vedik Astroloji dikkate alır. Bu nedenle Ay Burcu 'na göre okumanıza gerek yoktur.


Doğum Haritası Hesaplama sayfasından Doğum Haritanızı Ücretsiz çıkarabilirsiniz. Yükselen Burç Hesaplama sayfasından hem yükselen burcunuzu öğrenebilir hem de özelliklerini okuyabilirsiniz.


KOÇ BURCU ARALIK 2022 BURÇ YORUMU

Merkür retrosunun damga vuracağı bir aya geçiş yapıyoruz. Ay sonunda başlayacak olan Merkür retrosunun etkilerini 12 Aralık itibariyle hissetmeye başlayabilirsiniz. 7 Aralık tarihinde Merkür Oğlak burcuna geçiyor. Kariyer hayatınızda önemli bir sürece geçiş yapıyorsunuz. İş seyahatleriniz artabilir. Bu süreçte katılacağınız eğitimler biraz da mesleki konular olabilir. Veya ilerleyen süreçte kariyerinize destek olacak eğitimlere başlayabilirsiniz. İş nedeniyle yapacağınız görüşmeler artabilir. 11 Şubat tarihine kadar devam edecek olan bu süreçte önemli kararlarınızı ve imzaları 18 Ocak 2023 sonrasına bırakmanızda fayda var.

8 Aralık tarihinde İkizler burcunda bir dolunay yaşayacağız. 24 Kasım tarihinde Yay burcundaki Yeniay zamanı aldığınız kararların sonuçlarını göreceğiniz bir dolunay olacak. Yakın çevre, kardeş ya da kuzenlerinizin hayatındaki önemli gelişmeler netlik kazanabilir. Bir eğitim ya da yolculuk planı yapıyorsanız bazı ertelemelerin olabileceğinin farkında olun. Veya bir yolculuğa çıkacaksanız yorucu olabilir. Araç kullanımında temkinli olmanızda fayda var. Mars İkizler burcunda retro yapıyor. Bu nedenle bu stresli süreç Ocak ayına kadar devam edebilir.

10 Aralık tarihinde Venüs Oğlak burcuna geçiş yapıyor. 3 Ocak tarihine kadar devam edecek bu süreçte iş nedeniyle katılacağınız etkinlikler olabilir. İş anlaşmaları ya da ortaklıklar gündeme gelebilir. Yöneticilerinizle ilişkileriniz daha destekleyici olacaktır. Maddi kazançlarınız artabilir. Networkünüzü genişletebilirsiniz.

18 Aralık tarihinde alacağınız haberler sizi şaşırtabilir. Karşınıza çıkan konularda bazı revizyonlar olabilir. Bazı dernek ya da meslek grupları ile birlikte çalışma fırsatı yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilecek fırsatlar yakalamanız olasıdır. Maddi konularla ilgili karşınıza çıkabilecek fırsatlarda temkinli olun. Merkür retrosuna doğru ilerlerliyoruz, bu nedenle imza atmak için acele etmeyin. Teslim tarihi vermeniz gerekiyorsa süreyi uzun tutun.

20 Aralık tarihinde şans gezegeni Jüpiter Koç burcuna geçiş yapıyor. Yaklaşık 5 ay sürecek olan yeni bir döngü başlayacak. 11 senede bir gelen önemli bir şans yakalayacaksınız. Bu süreçte karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirin. Özellikle daha önce başlattığınız ama yarım kalan projeleriniz varsa bunları canlandırın. Yurtdışı bağlantılı işler ve iş ortaklıkları için güzel bir dönem olabilir. İkili ilişkiler açısından da şanslı olacağınız bu süreçte gelen fırsatları iyi değerlendirmeniz gerek.

22 Aralık tarihi maddi konularda önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Özellikle iş anlaşmaları ve ortaklıklar konusunda şanslı olacaksınız. Bu dönemde iş nedeniyle katılabileceğiniz etkinlik tekliflerini geri çevirmeyin. Maddi konularda da kendinize yeni gelir kapıları yaratabilirsiniz. Yöneticilerinizden destek istemek, maaş düzenlemeleri talep etmek için bu dönemi kullanabilirsiniz.

23 Aralık tarihinde Oğlak burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Bu yeniay zamanında atacağınız adımlarda temkinli olun. Bir revizyon ya da gecikme gündeme gelebilir. Karşınıza çıkan iş fırsatlarını kesinlikle geri çevirmeyin. Bazı erteleme ya da gecikmeler olabilir. Bunu gözönünde bulundurarak teklifleri olumlu değerlendirebilirsiniz. Beklentileriniz yüksek olmasın ve tutmayacağınız sözler vermeyin. Ancak bilin ki sizin açınızdan güzel bir dönemeç olacak. Bu dönemde maddi konular önceliğiniz olmasın. Bu süreçte başladığınız işten daha iyi bir kazanç elde etmeniz 6 ayı bulabilir.

29 Aralık tarihinde önemli kararlar verebilirsiniz. Veya bazı başvuru ya da anlaşmalar gündeme gelebilir. Hemen Merkür retrosu öncesinde gelen bu fırsatlar eskiden tanıdığınız birinden ya da eski bir proje ile ilgili değilse temkinli olun. Şanslı bir zaman olmakla beraber bazı gecikmeler veya revizyonlar olabilir. Bu dönemde yapacağınız anlaşmalarda özellikle devletle bağlantılı işlerde neye imza attığınıza dikkat edin. Bireysel haritanıza etkisini öğrenmek için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.

BOĞA BURCU ARALIK 2022 BURÇ YORUMU

Merkür retrosunun damga vuracağı bir aya geçiş yapıyoruz. Ay sonunda başlayacak olan Merkür retrosunun etkilerini 12 Aralık itibariyle hissetmeye başlayabilirsiniz. 7 Aralık tarihinde Merkür Oğlak burcuna geçiyor. Sizler açısından eğitim ve yolculuklar açısından etkin olacaktır. Eski bir eğitime geri dönebilirsiniz. Eğer bir yolculuk planınız varsa bazı ertelemelerin olabileceğinin farkında olun. Yurtdışı ile bağlantılı işler konusunda iletişim trafiğiniz artabilir.

8 Aralık tarihinde İkizler burcunda bir dolunay yaşayacağız. 24 Kasım tarihinde Yay burcundaki Yeniay zamanı aldığınız kararların sonuçlarını göreceğiniz bir dolunay olacak. Sizin açınızdan özellikle finansal konularda bir bütçe yapmak durumunda kalabilirsiniz. Geçtiğimiz ay yaptığınız bazı başvurular varsa bunlarla ilgili bazı masraflar olabilir. Daha önce yaptığınız harcamalarla ilgili tekrarlar gündeme gelebilir. Mars İkizler burcunda retro yapıyor. Bu nedenle bu stresli süreç Ocak ayına kadar devam edebilir.

10 Aralık tarihinde Venüs Oğlak burcuna geçiş yapıyor. 3 Ocak tarihine kadar uzaktaki kişilerle daha fazla irtibat halinde olabilirsiniz. Katılmanız gereken seminer, fuar ya da kongre gibi etkinlikler olabilir. Yolculuklar için para harcayabilirsiniz. İlişkiler açısından uzak mesafe ilişkiler gündeme gelebilir. Veya halihazırda bir ilişkiniz varsa partnerinizle birlikte bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Finansal konularda yasal başvurularla uğraşabilirsiniz.

18 Aralık tarihinde alacağınız haberler sizi şaşırtabilir. Karşınıza çıkan konularda bazı revizyonlar olabilir. İş nedeniyle bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Veya katıldığınız eğitimler nedeniyle farklı bir çevreye giriş yapabilirsiniz.

20 Aralık tarihinde şans gezegeni Jüpiter Koç burcuna geçiş yapıyor. Yaklaşık 5 ay sürecek olan yeni bir döngü başlayacak. Sizin açınızdan daha çok sağlık konularında destekler bulabileceğiniz bir zaman. Eğer evliyseniz eşinizin iş hayatında güzel gelişmeler yaşanabilir. Bazılarınız açısından ruhsal konularda destekler gelebilir. Bu konularda eğitimlere başlayabilirsiniz.

22 Aralık tarihi maddi konularda önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Eğer hukuki bir süreciniz varsa olumlu yanıt alabilirsiniz. Yurtdışı ile bağlantılı işler yapıyorsanız buradaki kişilerden destekler alabilirsiniz. Onlarla olan diyaloglarınız artabilir. Maddi konularda güzel anlaşmalar yapabilirsiniz.

23 Aralık tarihinde Oğlak burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Bu yeniay zamanında atacağınız adımlarda temkinli olun. Bir revizyon ya da gecikme gündeme gelebilir. Sizin açınızdan özellikle eğitim ve yolculuklar konusunda yeni bir gündem olabilir. Belki yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Veya yarım bıraktığınız bir eğitim varsa buna geri dönüş yapabilirsiniz. Yurtdışı ile bağlantılı önemli bir iş fırsatı yakalayabilirsiniz.

29 Aralık tarihinde önemli kararlar verebilirsiniz. Veya bazı başvuru ya da anlaşmalar gündeme gelebilir. Sizin açınızdan bir iş seyahati gündeme gelebilir. Maddi konularda hukuki bir süreciniz varsa bunun için önemli başvurular yapabilirsiniz. Özellikle eskiden kazanılmış bir hakkı geri alma sürecindeyseniz oldukça destekleyici olabilir. Eğer yeni bir konu ise bazı gecikmeler olabileceğinin farkında olun. Eğitim için para harcamanız gerekebilir. Bireysel haritanıza etkisini öğrenmek için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.



İKİZLER BURCU ARALIK 2022 BURÇ YORUMU

Merkür retrosunun damga vuracağı bir aya geçiş yapıyoruz. Ay sonunda başlayacak olan Merkür retrosunun etkilerini 12 Aralık itibariyle hissetmeye başlayabilirsiniz. 7 Aralık tarihinde Merkür Oğlak burcuna geçiyor. Sizler açısından vergi, sigorta ya da kredi gibi konuları gündemde olacak. Bu tarih öncesinde unuttuğunuz bir ödemeniz var mı diye kontrol etmenizde fayda var. Aksi durumda Merkür retrosunda bununla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Kredi başvurularınızı ise 12 Aralık öncesinde tamamlamaya çalışın.

8 Aralık tarihinde İkizler burcunda bir dolunay yaşayacağız. 24 Kasım tarihinde Yay burcundaki Yeniay zamanı aldığınız kararların sonuçlarını göreceğiniz bir dolunay olacak. Sizin açınızdan özellikle ilişki ve ortaklıklarla ilgili önemli bir karar aşaması olabilir. Bu dolunay zamanında Mars çok etkin konumda. Özellikle kendinizi stresli hissediyorsanız partnerinizle konuşmak için dolunay zamanını beklemeyin. Sorunlar büyümeden rahatsızlıklarınızı konuşun. Mars retro konumda olduğu için eski konular tekrar gündeme gelebilir. Mars İkizler burcunda retro yapıyor. Bu nedenle bu stresli süreç Ocak ayına kadar devam edebilir.

10 Aralık tarihinde Venüs Oğlak burcuna geçiş yapıyor. 3 Ocak tarihine kadar vergi, prim ya da kredi ile ilgili bazı imkanlar yakalayabilirsiniz. Ek gelirler ya da prim kazançlarınız artabilir. Karşınıza çıkan maddi fırsatları değerlendirin. Ancak imza atacağınız evrakları iyi okuyun.

18 Aralık tarihinde alacağınız haberler sizi şaşırtabilir. Karşınıza çıkan konularda bazı revizyonlar olabilir. Eşinizin ya da ortağınızdan maddi konularla ilgili bazı teklif ya da haberler alabilirsiniz. Bu süreçte eşinizin işi ve gelirlerinde pozitif anlamda bir değişim yaşanabilir.

20 Aralık tarihinde şans gezegeni Jüpiter Koç burcuna geçiş yapıyor. Yaklaşık 5 ay sürecek olan yeni bir döngü başlayacak. Sizin açınızdan sosyal çevrenizin genişleyeceği bir süreç olacaktır. Arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Meslek grupları veya derneklerle yapacağınız çalışmalar güzel fırsatlara kapı açabilir. İlişkiler ve ortaklıklar açısından da desteklendiğiniz bu süreçte bazılarınız önemli bir ilişkiye başlayabilir. Veya halihazırda bir partneriniz varsa evliliğe adım atabilirsiniz.

22 Aralık tarihi maddi konularda önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Kredi, sigorta ya da miras konusunda bir süredir sürüncemede kalmış konular varsa bunlar çözülebilir. Ortak gelirler ya da prim konusunda fırsatlar yakalayabilirsiniz.

23 Aralık tarihinde Oğlak burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Bu yeniay zamanında atacağınız adımlarda temkinli olun. Bir revizyon ya da gecikme gündeme gelebilir. Sizin açınızdan maddi konularda yeni başlangıçlar gündemde. Eğer bir iş ortaklığı planınız varsa bu konuda ilk adımları atabilirsiniz. Eğer geçmiş tarihli bir konu ise harekete geçebilirsiniz. Ancak ilk kez gündeme gelen birşeyse resmi işlemler için 18 Ocak sonrasını bekleyin.

29 Aralık tarihinde önemli kararlar verebilirsiniz. Veya bazı başvuru ya da anlaşmalar gündeme gelebilir. Sizin açınızdan bir ev kredisi veya bir iş ortaklığını gündeme getirebilir. Özellikle yapacağınız finansal anlaşmalar için yasal konulara dikkat edin. Yatırım planlarınız varsa beklentileriniz yüksek olmasın. İmzalar için Merkür 'ün retro hareketinin biteceği 18 Ocak sonrasını beklemek daha iyi bir fikir olabilir. Bireysel haritanıza etkisini öğrenmek için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU ARALIK 2022 BURÇ YORUMU

Merkür retrosunun damga vuracağı bir aya geçiş yapıyoruz. Ay sonunda başlayacak olan Merkür retrosunun etkilerini 12 Aralık itibariyle hissetmeye başlayabilirsiniz. 7 Aralık tarihinde Merkür Oğlak burcuna geçiyor. Sizler açısından ilişki ve ortaklıklarla ilgili konuların öne çıkacağı bir aya giriş yapıyoruz. Eşiniz veya ortağınızla iletişiminiz artabilir. Bir kira sözleşmesi imzalayabilirsiniz. Veya varolan sözleşmenizi yenileyebilirsiniz.

8 Aralık tarihinde İkizler burcunda bir dolunay yaşayacağız. 24 Kasım tarihinde Yay burcundaki Yeniay zamanı aldığınız kararların sonuçlarını göreceğiniz bir dolunay olacak. Sizin açınızdan özellikle özellikle sağlığınızla ilgili konularda bazı kontroller yaptırmışsanız şimdi bunun sonuçlarını alabilirsiniz. Veya geçtiğimiz yeniay zamanında yeni bir işe başlamışsanız sizden gizlenen bazı konuları öğrenebilirsiniz. Düşmanca bazı sözler duymanız ya da suçlamalara maruz kalmanız sizi kızdırabilir. Mars İkizler burcunda retro yapıyor. Bu nedenle bu stresli süreç Ocak ayına kadar devam edebilir.

10 Aralık tarihinde Venüs Oğlak burcuna geçiş yapıyor. 3 Ocak tarihine kadar sürecek olan bu zaman aralığında bir yer değişikliğine gidebilirsiniz. Evinizin dekorasyonu ile ilgilenebilirsiniz. Bir danışmanlık alabilirsiniz. Eşinizle ilişkinizde de daha uyumlu olduğunuz bir süreç olabilir.

18 Aralık tarihinde alacağınız haberler sizi şaşırtabilir. Karşınıza çıkan konularda bazı revizyonlar olasıdır. Arkadaşlarınızdan ortaklık teklifi alabilirsiniz. Veya eşinizle birlikte bazı etkinliklere katılabilir veya bir yolculuğa çıkabilirsiniz.

20 Aralık tarihinde şans gezegeni Jüpiter Koç burcuna geçiş yapıyor. Yaklaşık 5 ay sürecek olan yeni bir döngü başlayacak. Sizin açınızdan kariyer konusunda şanslı bir zaman olacak. Bu dönemli çok iyi değerlendirin. Karşınıza çıkan fırsatlar hızlı gelip geçebilir. Bu nedenle bu tarih öncesinde iş ile ilgili planlarınızın hazır olmasında fayda var. İş başvuruları yapmayı planlıyorsanız bu tarih sonrasında hız verebilirsiniz.

22 Aralık tarihi maddi konularda önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Eşinizin gelirlerinde artış yaşanabilir. Eğer bir eviniz varsa bunun satışından kazanç elde edebilirsiniz. Ailenizden veya parterinizden destek alabilirsiniz.

23 Aralık tarihinde Oğlak burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Bu yeniay zamanında atacağınız adımlarda temkinli olun. Bir revizyon ya da gecikme gündeme gelebilir. Sizin açınızdan bir yer değişikliğini tetikleyebilir. Belki eşinizle veya ortağınızla önemli kararlar alabilirsiniz. Bir ortaklığa imza atabilirsiniz, ancak dikkat Merkür retrosu yaklaşıyor. Bu süreçte imza atmak yerine şartları konuşmak ve 18 Ocak sonrasında imza atmak daha iyi olacaktır.

29 Aralık tarihinde önemli kararlar verebilirsiniz. Veya bazı başvuru ya da anlaşmalar gündeme gelebilir. Sizin açınızdan bir ortaklığa imza atmak çok olası ama aynı gün Merkür 'ün geri hareket etmesi çok kafa karıştırıcı bir etki yapabilir. Bu aslında eski bir sözleşmeyi yenilemek için çok daha uygun. Ya da daha önce yaşadığınız bir yere geri taşınmak için. Bunun dışındaki her imza için temkinli ilerleyin. Bireysel haritanıza etkisini öğrenmek için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.



ASLAN BURCU ARALIK 2022 BURÇ YORUMU

Merkür retrosunun damga vuracağı bir aya geçiş yapıyoruz. Ay sonunda başlayacak olan Merkür retrosunun etkilerini 12 Aralık itibariyle hissetmeye başlayabilirsiniz. 7 Aralık tarihinde Merkür Oğlak burcuna geçiyor. Sizler açısından iş hayatının hareketleneceği bir zaman başlıyor. İş arkadaşlarınızla iletişiminiz artabilir. İş nedeniyle almanız gereken eğitimler olabilir. Veya bir iş yolculuğu yapmak durumunda kalabilirsiniz.

8 Aralık tarihinde İkizler burcunda bir dolunay yaşayacağız. 24 Kasım tarihinde Yay burcundaki Yeniay zamanı aldığınız kararların sonuçlarını göreceğiniz bir dolunay olacak. Sizin açınızdan özellikle sosyal hayatınızın hareketlendiği bir dönem olabilir. Arkadaşlarınızın hayatında yaşanan önemli değişimler sizi de etkileyebilir. Bu dolunay zamanında stres artabilir. Bu nedenle eğer arkadaşlarınızla aranızda bir anlaşmazlık yaşanırsa konuşmak için dolunayı beklemeyin. Eğer kızgınlıklar ifade edilmeyip bekletilirse tartışmalar aniden parlayabilir. Bir eğitim nedeniyle katılacağınız bir etkinlik yorucu geçebilir. Mars İkizler burcunda retro yapıyor. Bu nedenle bu stresli süreç Ocak ayına kadar devam edebilir.

10 Aralık tarihinde Venüs Oğlak burcuna geçiş yapıyor. 3 Ocak tarihine kadar sürecek olan bu zaman aralığında iş arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. İş nedeniyle katılacağınız etkinlikler olabilir. İş hayatınızda desteklendiğiniz bir süreç olacaktır. Bu zaman aralığında hem iş arkadaşlarınızdan hem de yöneticilerinizden olumlu geri dönüşler alabilirsiniz.

18 Aralık tarihinde alacağınız haberler sizi şaşırtabilir. Karşınıza çıkan konularda bazı revizyonlar olabilir ama genel olarak bu süreçte iş hayatınızla ilgili başvurulardan olumlu sonuçlar alabilirsiniz. İş nedeniyle bir eğitime katılmanız gerekebilir. Veya bir iş seyahatine çıkarsınız. Eğer kendi işinizi yapıyorsanız hizmet aldığınız kişilerden yardım alabilirsiniz.

20 Aralık tarihinde şans gezegeni Jüpiter Koç burcuna geçiş yapıyor. Yaklaşık 5 ay sürecek olan yeni bir döngü başlayacak. Sizin açınızdan yurtdışı ile ilgili konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Karşınıza çıkan eğitim fırsatlarını iyi değerlendirin. Yurtdışı ile ilgili bazı fırsatlar yakalarsanız iyi değerlendirin. Böyle bir fırsatı 11 senede bir yakalayabilirsiniz.

22 Aralık tarihi maddi konularda önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Özellikle işle ilgili maddi destekler bulabilirsiniz. Firmanızın sunduğu bazı imkanlar olabilir. Veya iş arkadaşlarınızdan destekler alabilirsiniz. Bu süreçte katılacağınız etkinlikler sürpriz bir şekilde iş hayatınızı da olumlu etkileyebilir. Karşınıza tesadüfen çıkan kişilerden destek görebilirsiniz.

23 Aralık tarihinde Oğlak burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Bu yeniay zamanında atacağınız adımlarda temkinli olun. Bir revizyon ya da gecikme gündeme gelebilir. Sizin açınızdan yeni bir işin kapısını aralayabilir. Eğer halihazırda kurumsal bir yerde çalışıyorsanız veya devlet memuru iseniz yeni bir görevlendirme yapılabilir. Geçici süre ile başka bir ofiste ya da kurumda çalışmanız gerekebilir. Veya kalıcı bir geçiş olsa bile başlangıcı bir miktar gecikebilir. Ne olursa olsun karşınıza çıkan ihtimal iyi bir fırsat olabilir. Kesin karar vermek için 18 Ocak sonrasını bekleyin ama tekliflere de açık olun.

29 Aralık tarihinde önemli kararlar verebilirsiniz. Veya bazı başvuru ya da anlaşmalar gündeme gelebilir. Sizin açınızdan özellikle iş anlaşmalarının veya tekliflerin gündeme gelebileceği bir zaman. Aynı gün Merkür retrosu başladığı için eski bir konu değilse veya eski bir işe geri dönmüyorsanız lütfen 18 Ocak sonrasına kadar resmi süreçleri başlatmayın. Bireysel haritanıza etkisini öğrenmek için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.

BAŞAK BURCU ARALIK 2022 BURÇ YORUMU

Merkür retrosunun damga vuracağı bir aya geçiş yapıyoruz. Ay sonunda başlayacak olan Merkür retrosunun etkilerini 12 Aralık itibariyle hissetmeye başlayabilirsiniz. 7 Aralık tarihinde Merkür Oğlak burcuna geçiyor. Sizler açısından sosyal hayatınızın ön planda olacak. Yeni başlayan bir ilişkiniz varsa partnerinizle iletişiminiz artabilir. Ancak retro zamanında yanlış anlaşılmaların da olabileceğini unutmayın. Eski ilişkiler hortlayarak kafanızı karıştırabilir. Eğer bir çocuğunuz varsa bu onun eğitimi ile ilgili konuların önemli olacağını gösteriyor. Retro zamanında bazı eğitimlere ara vermeniz gerekebilir.

8 Aralık tarihinde İkizler burcunda bir dolunay yaşayacağız. 24 Kasım tarihinde Yay burcundaki Yeniay zamanı aldığınız kararların sonuçlarını göreceğiniz bir dolunay olacak. Sizin açınızdan özellikle iş hayatınızla ilgili önemli kararları getirebilir. Bir süredir iş yerinizde sorunlar yaşıyor olabilirsiniz. Veya yoğun, stresli bir zaman olabilir. Bu dolunay zamanı da bu stresli sürecin sonucunu göreceğiniz bir zaman olacak. Bir denetim tamamlanabilir veya bir projenin teslim tarihi olabilir. Mars İkizler burcunda retro yapıyor. Bu nedenle bu stresli süreç Ocak ayına kadar devam edebilir.

10 Aralık tarihinde Venüs Oğlak burcuna geçiş yapıyor. 3 Ocak tarihine kadar sürecek olan bu zaman aralığında çocuklarınızla daha fazla zaman geçirebilirsiniz. Onların hayatında daha keyifli bir zaman olabilir. Yeni başlayan bir ilişkiniz varsa partnerinizle daha uyumlu olabilirsiniz.

18 Aralık tarihinde alacağınız haberler sizi şaşırtabilir. Karşınıza çıkan konularda bazı revizyonlar olabilir. Bir tatile çıkabilirsiniz. Veya sürpriz bir yolculuk gündeme gelebilir. Sevdiğiniz bir konuda bir eğitim alma kararı alabilirsiniz.

20 Aralık tarihinde şans gezegeni Jüpiter Koç burcuna geçiş yapıyor. Yaklaşık 5 ay sürecek olan yeni bir döngü başlayacak. Sizin açınızdan oldukça şanslı bir zaman. Özellikle finansal konularda yaptığınız yatırımlar kar getirebilir. Eşinizin gelirlerinde artış olabilir. Kredi, sigorta ya da vergi ile ilgili konularda güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Ev için bir kredi şansı yakalayabilirsiniz. Veya ailenizden destek alabilirsiniz.

22 Aralık tarihi maddi konularda önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Çocuğunuz varsa onunla ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Eğer keyif aldığınız bir konuda eğitim planınız varsa güzel bir fırsat yakalayabilirsiniz. Eğitim nedeniyle katılacağınız etkinliklerde networkünüzü genişletebilirsiniz. Yeni başlayan bir ilişkiniz varsa partnerinizle birlikte bir yolculuğa çıkabilirsiniz.

23 Aralık tarihinde Oğlak burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Bu yeniay zamanında atacağınız adımlarda temkinli olun. Bir revizyon ya da gecikme gündeme gelebilir. Sizin açınızdan yeni bir ilişkinin başlangıcı olabilir. Eğer halihazırda bir partneriniz onunla birlikte önemli kararlar verebilirsiniz. Eğer borsa gibi riskli yatırımlarınız varsa bu tarihlerde vereceğiniz kararlarda daha temkinli olun, yüksek beklentiler veya ani alım satımlar fazla riskli olabilir.

29 Aralık tarihinde önemli kararlar verebilirsiniz. Veya bazı başvuru ya da anlaşmalar gündeme gelebilir. Sizin açınızdan çocuklarınızla ilgili bir eğitim için yapacağınız ödemeyi gösteriyor olabilir. Bir hobinizle ilgili eğitim kararı alabilirsiniz. İlişkiler açısından da önemli kararları tetikleyebilir. Ancak hemen ardından Merkür retrosu başlıyor. Bu nedenle bazı revizyonlar ya da ertelemeler olabileceğinin farkında olun. Bireysel haritanıza etkisini öğrenmek için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.



TERAZİ BURCU ARALIK 2022 BURÇ YORUMU

Merkür retrosunun damga vuracağı bir aya geçiş yapıyoruz. Ay sonunda başlayacak olan Merkür retrosunun etkilerini 12 Aralık itibariyle hissetmeye başlayabilirsiniz. 7 Aralık tarihinde Merkür Oğlak burcuna geçiyor. Sizler açısından aile veya yerleşimle ilgili konuları gündeme getirecektir. Eski bir yere taşınabilirsiniz. Retro zamanında ailenizle iletşime ekstra özen gösterin. Kiraya çıkmak için uygun olabilir ancak ev satın alırken muhakkak evrakları iyi kontrol edin.

8 Aralık tarihinde İkizler burcunda bir dolunay yaşayacağız. 24 Kasım tarihinde Yay burcundaki Yeniay zamanı aldığınız kararların sonuçlarını göreceğiniz bir dolunay olacak. Sizin açınızdan özellikle yasal konular önemli olacaktır. Eğer bir süredir eğitim alıyorsanız bunun tamamlandığı bir süreç olabilir. Eğer yurtdışı ile bağlantılı işler yapıyorsanız bu süreçte bu kişilerle anlaşma sağlamakta zorlanabilirsiniz. Mars İkizler burcunda retro yapıyor. Bu nedenle bu stresli süreç Ocak ayına kadar devam edebilir.

10 Aralık tarihinde Venüs Oğlak burcuna geçiş yapıyor. 3 Ocak tarihine kadar evin dekorasyonu ile ilgilenebilirsiniz. Evinize para harcayabilirsiniz. Ailenizle olan ilişkiniz daha iyi olabilir.

18 Aralık tarihinde alacağınız haberler sizi şaşırtabilir. Karşınıza çıkan konularda bazı revizyonlar olabilir. Bir ev kredisi çekme planınız varsa süreç biraz uzayabilir. Ailenizden maddi destek alabilirsiniz.

20 Aralık tarihinde şans gezegeni Jüpiter Koç burcuna geçiş yapıyor. Yaklaşık 5 ay sürecek olan yeni bir döngü başlayacak. Sizin açınızdan özellikle ilişki ve ortaklıklar açısından destekleyici bir süreç olacaktır. Bu dönemde ev değiştirebilirsiniz. Hem kariyer hem de yaşam standartlarınız yükselebilir.

22 Aralık tarihi maddi konularda önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bu aileden de gelebilir daha önce yaptığınız yatırımlar da değer kazanabilir.

23 Aralık tarihinde Oğlak burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Bu yeniay zamanında atacağınız adımlarda temkinli olun. Bir revizyon ya da gecikme gündeme gelebilir. Sizin açınızdan bir yer değişikliği, yeni bir eve geçiş yapma, ailenizle ilgili önemli kararlar vermeyi getirebilir. Bazılarınızın yurtdışına geçiş süreçleri varsa bunlar hız kazanabilir.

29 Aralık tarihinde önemli kararlar verebilirsiniz. Veya bazı başvuru ya da anlaşmalar gündeme gelebilir. Sizin açınızdan daha çok ailenizle birlikte alacağınız kararlar önemli olacaktır. Bu eğer bazı resmi başvuruları içeriyorsa lütfen evraklarınızı iyi kontrol edin. Bireysel haritanıza etkisini öğrenmek için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.

AKREP BURCU ARALIK 2022 BURÇ YORUMU

Merkür retrosunun damga vuracağı bir aya geçiş yapıyoruz. Ay sonunda başlayacak olan Merkür retrosunun etkilerini 12 Aralık itibariyle hissetmeye başlayabilirsiniz. 7 Aralık tarihinde Merkür Oğlak burcuna geçiyor. Sizler açısından kardeşlerinizle veya yakın çevrenizle iletişiminizin arttığı bir zaman olabilir. Bazılarınızın eğitim hayatı hareketlenebilir. Retro zamanında eski bir eğitime geri dönebilirsiniz. Eğer yolculuk planlarınız varsa bu süreçte bazı ertelemelerin olabileceğinin farkında olun.

8 Aralık tarihinde İkizler burcunda bir dolunay yaşayacağız. 24 Kasım tarihinde Yay burcundaki Yeniay zamanı aldığınız kararların sonuçlarını göreceğiniz bir dolunay olacak. Sizin açınızdan özellikle gelir gider dengenizin netleşeceği bir zaman olacaktır. Eğer vergi, sigorta ya da kredi gibi eski tarihli borçlarınız varsa bunları kapatabilirsiniz. Mars İkizler burcunda retro yapıyor.Masrafların arttığı bir süreçten geçiş yapıyorsunuz. Ocak 15 'e kadar bu dönem devam edecek. Bu dolunay zamanında iyi bir bütçe yapmak faydalı olabilir.

10 Aralık tarihinde Venüs Oğlak burcuna geçiş yapıyor. 3 Ocak tarihine kadar yakın çevrenizle ve kardeşlerinizle ilişkilerinizde daha iyi bir uyum yakalayabilirsiniz. Eğitim için para harcayabilirsiniz. Bazılarınız partneriyle yolculuğa çıkabilir.

18 Aralık tarihinde alacağınız haberler sizi şaşırtabilir. Karşınıza çıkan konularda bazı revizyonlar olabilir. Sürpriz yolculuklar gündeme gelirse ertelemeler olabileceğinin farkında olun. Bazı başvurular yapabilirsiniz. Partnerinizle bir yolculuk planı da gündeme gelebilir.

20 Aralık tarihinde şans gezegeni Jüpiter Koç burcuna geçiş yapıyor. Yaklaşık 5 ay sürecek olan yeni bir döngü başlayacak. Sizin açınızdan iş hayatının tekrar yoğunlaşacağı bir süreç başlıyor. Bu zaman aralığında iş başvurularınız varsa olumlu geri dönüşler alabilirsiniz. Gelirlerinizde de artışlar meydana gelebilir. Kariyer hayatınızda bir süredir yaşadığınız sorunları geride bırakabilirsiniz. Mart ayından sonra bu noktada çok daha olumlu gelişmeler yaşanabilir.

22 Aralık tarihi maddi konularda önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Finansal konularda yapacağınız başvurulardan olumlu geri dönüşler olabilir. Bir iş ortaklığınız varsa önemli anlaşmalar gündeme gelebilir. Kardeş, kuzen ya da yakın çevrenizden destekler gelebilir.

23 Aralık tarihinde Oğlak burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Bu yeniay zamanında atacağınız adımlarda temkinli olun. Bir revizyon ya da gecikme gündeme gelebilir. Eğitim ya da yolculuklar konusunda önemli kararlar verebilirsiniz. Kardeşlerinizin hayatında önemli başlangıçlar olabilir. Önemli başvurularınız olabilir. Eğer bir yayın yapma planınız varsa bunun için çalışmalara başlayabilirsiniz. Bu süreçte bazı gecikmelerin olabileceğinin farkında olun. Bu süreç eski bir eğitime geri dönmek, daha önce hazırladığınız bir yayını revize etmek veya tamamlamak için iyi bir başlangıç olabilir.

29 Aralık tarihinde önemli kararlar verebilirsiniz. Veya bazı başvuru ya da anlaşmalar gündeme gelebilir. Eşiniz veya ortağınızla birlikte alacağınız önemli kararlar olabilir. Arkadaşlarınızla beraber yapacağınız bir iş ortaklığı olabilir. Bireysel haritanıza etkisini öğrenmek için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.



YAY BURCU ARALIK 2022 BURÇ YORUMU

Merkür retrosunun damga vuracağı bir aya geçiş yapıyoruz. Ay sonunda başlayacak olan Merkür retrosunun etkilerini 12 Aralık itibariyle hissetmeye başlayabilirsiniz. 7 Aralık tarihinde Merkür Oğlak burcuna geçiyor. Sizler açısından finansal konuların önem kazanacağı bir ay olacak. Retro zamanında borç vermek iyi bir fikir olmayabilir. Geçmişte hakettiğiniz ancak alamadığınız ödemeleriniz varsa onları alabilirsiniz.

8 Aralık tarihinde İkizler burcunda bir dolunay yaşayacağız. 24 Kasım tarihinde Yay burcundaki Yeniay zamanı aldığınız kararların sonuçlarını göreceğiniz bir dolunay olacak. Sizin açınızdan özellikle ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili karar zamanı olabilir, tamam mı devam mı? Partnerinizin veya ortağınızın oldukça stresli olduğu bir dönemden geçiyor olabilirsiniz. Davalı süreçleriniz varsa bu dolunay zamanında kararlar açıklanabilir. Mars İkizler burcunda retro yapıyor. Bu nedenle bu stresli süreç Ocak ayına kadar devam edebilir.

10 Aralık tarihinde Venüs Oğlak burcuna geçiş yapıyor. 3 Ocak tarihine kadar aslında gelirlerinizde artışlar mümkündür. Şanslı bir zamanda olabilirsiniz. Ancak lüks şeylere para harcamanız da mümkün. Bu zaman aralığında yaptığınız harcamalarda ihtiyaçlarınızı iyi sorgulayın.

18 Aralık tarihinde alacağınız haberler sizi şaşırtabilir. Karşınıza çıkan konularda bazı revizyonlar olabilir. Özellikle iş yerinizle veya iş arkadaşlarınızla ilgili sürpriz gelişmeler olabilir. Eğer bir sözleşme imzalayacaksanız veya bir iş ortaklığı planınız varsa mümkünse resmi imzaları 18 Ocak sonrasına bırakın.

20 Aralık tarihinde şans gezegeni Jüpiter Koç burcuna geçiş yapıyor. Yaklaşık 5 ay sürecek olan yeni bir döngü başlayacak. Çocuklarınızla ilgili konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Eğer borsa gibi riskli yatırımlarınız varsa bunlarda artış olabilir. Hayatınızda birisi yoksa yeni bir ilişki başlayabilr.

22 Aralık tarihi maddi konularda önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. İşten gelen gelirlerinizde artış yaşanabilir. Kendi işinizi yapıyorsanız yeni iş anlaşmaları yapabilirsiniz.

23 Aralık tarihinde Oğlak burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Bu yeniay zamanında atacağınız adımlarda temkinli olun. Bir revizyon ya da gecikme gündeme gelebilir. Yeni bir gelir kapısı yaratabilirsiniz. Yeni bir yatırım planınız varsa beklentileriniz yüksek olmasın. Aldığınız riskin farkında olun. Önemli imzalar atmanız gerekiyorsa resmi başlangıçlarınızı 18 Ocak sonrasına bırakmanızda fayda var.

29 Aralık tarihinde önemli kararlar verebilirsiniz. Veya bazı başvuru ya da anlaşmalar gündeme gelebilir. Sizin açınızdan finansal konularda bir iş anlaşması ya da iş ortaklığı gündeme gelebilir. Bireysel haritanıza etkisini öğrenmek için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.

OĞLAK BURCU ARALIK 2022 BURÇ YORUMU

Merkür retrosunun damga vuracağı bir aya geçiş yapıyoruz. Ay sonunda başlayacak olan Merkür retrosunun etkilerini 12 Aralık itibariyle hissetmeye başlayabilirsiniz. 7 Aralık tarihinde Merkür Oğlak burcuna geçiyor. Sizler açısından ikili ilişkilerin ön planda olacağı bir ay olacak. İş arkadaşlarınızla yapacağınız görüşmeler artabilir. Eğer çalışımıyorsanız iş başvurularınız yoğunlaşabilir. Önemli imzalar içinse 18 Ocak sonrasını beklemekte fayda var.

8 Aralık tarihinde İkizler burcunda bir dolunay yaşayacağız. 24 Kasım tarihinde Yay burcundaki Yeniay zamanı aldığınız kararların sonuçlarını göreceğiniz bir dolunay olacak. Eğer iş başvurularınız olmuşsa bunların sonuçlarını alabilirsiniz. İş yerinizde bir süredir stresli bir dönemden geçiyorsanız bu konu artık bir netlik kazanabilir. Örneğin bir iş teslimi ya da denetimi sonuçlanabilir. Sağlıkla ilgili konularda tetkikler yaptırmışsanız şimdi teşhis konulabilir. Veya tedavi süreciniz sonuçlanabilir. Mars İkizler burcunda retro yapıyor. Bu nedenle bu stresli süreç Ocak ayına kadar devam edebilir.

10 Aralık tarihinde Venüs Oğlak burcuna geçiş yapıyor. 3 Ocak tarihine kadar çevrenizden destek bulmakta zorlanmazsınız. Özellikle görünümünüz için para harcayabilirsiniz. Önemli iş bağlantıları kurmanız ve networkünüzü genişletmeniz mümkündür.

18 Aralık tarihinde alacağınız haberler sizi şaşırtabilir. Karşınıza çıkan konularda bazı revizyonlar olabilir. İş nedeniyle bir yolculuğa çıkmanız gerekebilir. Çocuğunuzla ilgili güzel haberler alabilirsiniz.

20 Aralık tarihinde şans gezegeni Jüpiter Koç burcuna geçiş yapıyor. Yaklaşık 5 ay sürecek olan yeni bir döngü başlayacak. Sizin açınızdan evde dahha fazla vakit geçireceğiniz bir süreç olabilir. Ailenizden destek alabilirsiniz. Bir ev yatırımı yapma planınız varsa karşınıza güzel bir fırsat çıkabilir.

22 Aralık tarihi maddi konularda önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Borsa gibi riskli yatırımlarınız varsa bu yatırımlarınızdan kazanç elde edebilirsiniz.

23 Aralık tarihinde Oğlak burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Bu yeniay zamanında atacağınız adımlarda temkinli olun. Bir revizyon ya da gecikme gündeme gelebilir. Sizin açınızdan önemli başlangıçları temsil ediyor. Eski bir iş arkadaşınızla yeni bir projeye başlayabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili önemli adımlar atabilirsiniz. Daha önce çalıştığınız bir kuruma geri dönme planınız varsa bu süreçte destekleyici olabilir. Ancak yepyeni bir iş için 18 Ocak sonrasını beklemekte fayda var.

29 Aralık tarihinde önemli kararlar verebilirsiniz. Veya bazı başvuru ya da anlaşmalar gündeme gelebilir. Sizin açınızdan önemli iş ortaklıkları gündeme gelebilir. Yapacağınız duyurular veya verdiğiniz kararlar dikkat çekecektir. Ancak hemen aynı gün Merkür retroya başladığı için verdiğiniz sözleri tutmakta zorlanabilirsiniz. Bireysel haritanıza etkisini öğrenmek için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.



KOVA BURCU ARALIK 2022 BURÇ YORUMU

Merkür retrosunun damga vuracağı bir aya geçiş yapıyoruz. Ay sonunda başlayacak olan Merkür retrosunun etkilerini 12 Aralık itibariyle hissetmeye başlayabilirsiniz. 7 Aralık tarihinde Merkür Oğlak burcuna geçiyor. Daha çok kendi başınıza çalışacağınız projeler için hazırlık yapabilirsiniz. Ruhsal konularla ilgileniyorsanız bunlarla ilgili eğitimler alabilirsiniz. Eğer bir terapi almayı düşünüyorsanız bu süreçte oldukça destekleyici olabilir. Retro zamanında unuttuğunuz bazı eski borçlar gündeme gelebilir.

8 Aralık tarihinde İkizler burcunda bir dolunay yaşayacağız. 24 Kasım tarihinde Yay burcundaki Yeniay zamanı aldığınız kararların sonuçlarını göreceğiniz bir dolunay olacak. Eğer yeni başlayan bir ilişkiniz varsa tamam mı devam mı kararları verilebilir. Eğer bir çocuğunuz varsa onunla ilgili karar vermeniz gereken süreçler olabilir. Eğer bir süredir stresli bir süreçten geçiyorsa bunun için önemler almak isteyebilirsiniz. Mars İkizler burcunda retro yapıyor. Bu nedenle bu stresli süreç Ocak ayına kadar devam edebilir.

10 Aralık tarihinde Venüs Oğlak burcuna geçiş yapıyor. 3 Ocak tarihine kadar gizli ilişki ve ortaklıklardan uzak durmaya çalışın. Bu dönemde daha çok platonik ilişkilere çekilebilirsiniz. Eşinizin işi ile ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir.

18 Aralık tarihinde alacağınız haberler sizi şaşırtabilir. Karşınıza çıkan konularda bazı revizyonlar olabilir. Özellikle maddi konularda borsa gibi riskli yatırımlarınız varsa bunlarla ilgili bazı kararlar verebilirsiniz. Ev, aile ve yerleşimle ilgili değişiklik kararı alırsanız bu süreçte mümkünse imzalarınızı 18 Ocak ayından sonraya bırakın.

20 Aralık tarihinde şans gezegeni Jüpiter Koç burcuna geçiş yapıyor. Yaklaşık 5 ay sürecek olan yeni bir döngü başlayacak. Sizin açınızdan eğitim ve yolculukların artacağı bir süreç olabilir. Kardeşlerinizin hayatında güzel gelişmelere tanık olabilirsiniz. Bu dönemde aranızdan bazıları araç alabilir. Eğer aracınızı satmayı düşünüyorsanız bu dönemde iyi bir teklif alabilirsiniz.

22 Aralık tarihi maddi konularda önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Özellikle ev ve yerleşim konusunda bazı fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bu dönemde aileden destek almak mümkün olabilir.

23 Aralık tarihinde Oğlak burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Bu yeniay zamanında atacağınız adımlarda temkinli olun. Bir revizyon ya da gecikme gündeme gelebilir. Daha çok kendi başınıza çalışacağınız projelerin için bir hazırlık yapabilirsiniz. Bu dönemde özellikle sağlığınızla ilgili tetkikler yaptırabilirsiniz. Eşinizin iş hayatıyla ilgili önemli başlangıçlar olabilir. Yeni bir görev alması ya da yeni bir şirkete geçiş yapması mümkündür.

29 Aralık tarihinde önemli kararlar verebilirsiniz. Veya bazı başvuru ya da anlaşmalar gündeme gelebilir. Gizli iş anlaşmalarından ve ortaklıklardan uzak durun. Bu dönemde yapılan anlaşmalar bir revizyon gerektirebilir. Eğer gizli saklı bir sürecin içine girerseniz Merkür retrosundan sonra bunlar ortaya çıkabilir. Kendi projeleriniz üzerinde çalışıyorsanız Merkür retrosu bittikten sonra projenizi duyurabilirsiniz. Bireysel haritanıza etkisini öğrenmek için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.


BALIK BURCU ARALIK 2022 BURÇ YORUMU

Merkür retrosunun damga vuracağı bir aya geçiş yapıyoruz. Ay sonunda başlayacak olan Merkür retrosunun etkilerini 12 Aralık itibariyle hissetmeye başlayabilirsiniz. 7 Aralık tarihinde Merkür Oğlak burcuna geçiyor. Sizler açısından arkadaşlarınızla iletişimin artacağı bir sürece geçiş yapıyorsunuz. Eğer dernek, meslek grubu ya da belediyelerle çalışıyorsanız bu kişilerle iletişim trafiğiniz artabilir. Daha önceden tanıdığınız gruplarla tekrar biraraya gelebilirsiniz.

8 Aralık tarihinde İkizler burcunda bir dolunay yaşayacağız. 24 Kasım tarihinde Yay burcundaki Yeniay zamanı aldığınız kararların sonuçlarını göreceğiniz bir dolunay olacak. Sizin açınızdan özellikle yerleşim veya ailenizle ilgili konularda önemli kararları gündeme getirebilir. Mümkünse bu süreçte ev tadilatlarından uzak durmanızda fayda var. Ailenizle ilgili de stresli bir süreç olabilir. Mars İkizler burcunda retro yapıyor. Bu nedenle bu stresli süreç Ocak ayına kadar devam edebilir.

10 Aralık tarihinde Venüs Oğlak burcuna geçiş yapıyor. 3 Ocak tarihine kadar sosyal hayatınız hareketleniyor. Bazı arkadaşlarınızdan destek alma fırsatı yakalayabilirsiniz. Onların hayatındaki olumlu gelişmelerden siz de etkilenebilirsiniz. Bazıları evlilik kararları alabilir. Veya arkadaşlarınızla bir araya gelmenizi sağlayacak etkinliklere katılabilirsiniz.

18 Aralık tarihinde alacağınız haberler sizi şaşırtabilir. Karşınıza çıkan konularda bazı revizyonlar olabilir. Daha önce yaşadığınız yerdeki arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Arkadaşlarınızla bir yolculuk planı yapabilirsiniz. Veya bir eğitim nedeniyle çevreniz genişleyebilir.

20 Aralık tarihinde şans gezegeni Jüpiter Koç burcuna geçiş yapıyor. Yaklaşık 5 ay sürecek olan yeni bir döngü başlayacak. Gelirlerinizin artacağı bir döneme giriyorsunuz. Ancak masrafların da artacağının farkında olun. Bu nedenle kazançlarınız artarken birikim yapmanızda fayda var.

22 Aralık tarihi maddi konularda önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yakın çevrenizden ve arkadaşlarınızdan gelecek destek taleplerine açık olun.

23 Aralık tarihinde Oğlak burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Bu yeniay zamanında atacağınız adımlarda temkinli olun. Bir revizyon ya da gecikme gündeme gelebilir. Arkadaşlarınızın hayatlarında güzel gelişmeler yaşanabilir. Arkadaşlarınızla bir iş ortaklığı yapabilirsiniz. Veya girdiğiniz bir sosyal çevre sayesinden kazanç elde etmeniz de mümkündür.

29 Aralık tarihinde önemli kararlar verebilirsiniz. Veya bazı başvuru ya da anlaşmalar gündeme gelebilir. Arkadaşlarınızdan gelebilecek güzel haberlere hazır olun. Eğer arkadaşlarınızla bir iş ortaklığı planınız varsa resmi işlemler için 18 Ocak tarihini bekleyin. Bireysel haritanıza etkisini öğrenmek için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir;

Aralık Ayı Astroloji Takvimi

Aralık 1, 2022 8:27 Venüs Karşıt Mars

Aralık 2, 2022 4:08 Merkür Kare Neptün

Aralık 2, 2022 6:09 Venüs Sxtil Satürn

Aralık 4, 2022 10:12 Venüs Kare Neptün

Aralık 4, 2022 3:14 Neptün Direct

Aralık 4, 2022 14:00 Mars Karşıt Güneş/Venüs

Aralık 6, 2022 10:05 Merkür Kare Jüpiter

Aralık 7, 2022 1:08 Merkür > Oğlak

Aralık 8, 2022 7:08 Dolunay İkizler Burcunda

Aralık 8, 2022 1:34 Güneş Qucnx Uranüs

Aralık 8, 2022 8:41 Güneş Karşıt Mars

Aralık 9, 2022 15:55 Venüs Kare Jüpiter

Aralık 10, 2022 6:54 Venüs > Oğlak (3 Ocak Venüs Kova)

Aralık 12, 2022 21:12 Güneş Sxtil Satürn

Aralık 14, 2022 20:10 Güneş Kare Neptün

Aralık 18, 2022 0:36 Merkür Trine Uranüs

Aralık 20, 2022 17:32 Jüpiter > Koç

Aralık 22, 2022 0:48 Güneş > Oğlak

Aralık 22, 2022 3:50 Güneş Kare Jüpiter

Aralık 22, 2022 12:47 Venüs Trine Uranüs

Aralık 23, 2022 13:17 Yeniay

Aralık 25, 2022 4:17 Merkür Sxtil Neptün

Aralık 28, 2022 11:31 Venüs Sxtil Neptün

Aralık 29, 2022 16:58 Merkür Conj Venüs

Aralık 29, 2022 12:31 Merkür Rx


Aralık Ayı Ay Fazları

Aralık 4, 2022 9:08 Büyüyen Faz

Aralık 8, 2022 7:08 Dolunay

Aralık 12, 2022 9:40 Küçülen Faz

Aralık 16, 2022 11:56 Son Dördün

Aralık 20, 2022 5:40 Kapanan Faz

Aralık 23, 2022 13:17 Yeniay

Aralık 26, 2022 17:54 Hilal

Aralık 30, 2022 4:20 İlkdördün


Aralık Ayı Ay Boşlukta Tablosu

2.12.2022 5:44 - 2.12.2022 7:41

4.12.2022 8:46 - 4.12.2022 14:38

6.12.2022 22:02 - 6.12.2022 23:48

9.12.2022 9:13 - 9.12.2022 10:49

11.12.2022 21:49 - 11.12.2022 23:09

13.12.2022 18:52 - 14.12.2022 11:45

16.12.2022 22:13 - 16.12.2022 22:49

19.12.2022 1:35 - 19.12.2022 6:31

21.12.2022 5:45 - 21.12.2022 10:12

22.12.2022 23:16 - 23.12.2022 10:49

25.12.2022 6:11 - 25.12.2022 10:14

26.12.2022 21:19 - 27.12.2022 10:34

29.12.2022 9:21 - 29.12.2022 13:36

31.12.2022 15:44 - 31.12.2022 20:08

Ücretsiz doğum haritası hesaplamak ve yükselen burcunuzu öğrenmek için Doğum Haritası Hesaplama sayfasını kullanabilirsiniz.



bottom of page