top of page
© Copyright by astrokronos
astrokronos takvim.jpg

Haziran Ayı Burç Yorumları 2023

Hareketli bir aya geçiş yapıyoruz. Geçtiğimiz ay Boğa burcunda gerçekleşen Yeniay 'ın sonuçlarını bu ay 4 Haziran tarihinde alıyoruz. Başlattığınız projeler tamamlanabilir, aldığınız eğitimleri tamamlayabilirsiniz. İlişkiler ise her zaman olduğu gibi bu dolunayda da önemli olacak. Aynı gün sürpriz haberlere de hazır olun. Bir anda gelen bir telefon ya da mesajla gündeminiz aniden değişebilir.

  • 5 Haziran 2023 Venus Aslan Burcuna geçiş yapıyor. 23 Temmuz 4 Eylül arasında Venüs Aslan burcunda geri hareket edeceği için 9 Ekim tarihine kadar da Aslan burcunda olacak. Bu nedenle bu geçiş oldukça önemli. İlişkilerde güç savaşlarına tanıklık edebiliriz. Finansal piyasalarda manipülasyonlara da tanıklık edebiliriz.


  • 11 Haziran tarihinde Merkür İkizler burcuna geçiş yapıyor. Bu dönemde dikkat etmek gereken tarihler var. Bu süreçte iletişim hızlı akacaktır. 15 Haziran tarihinde bazı yayın yasakları gündeme gelebilir. Yolculuk planlarınız bu tarihte aksayabilir. Özellikle 26 Haziran tarihinde sosyal medya üzerinde yalan haberler yayınlanabilir. İnternet ve telefon dolandırıcılıkları konusunda da dikkatli olmak gereken bir zaman olacaktır. 17 Haziran ise güzel ortaklıklar kurulabilir.

18 Haziran 2023 Yeniay 26° İkizler Burcunda

İkizler burcunda yeniay haber akışının artacağı bir yeniay olacaktır. Ancak bu yeniay yanılgılara açık, bu nedenle gelen haberlerin doğruluğunu kontrol etmek gerekiyor. Telefon dolandırıcılıkları, asparagas haberler, yalan beyanlar gündemi meşgul edebilir. Bu yeniay aynı zamanda eğitim, yolculuk ve kardeşlerle ilgili konuları gündeme taşıyabilir. Bireysel hayatlarınızda atacağınız adımlar ve alacağınız kararlarda detayları gözden kaçırmamaya gayret edin ve her duyduğunuza da inanmayın


  • 21 Haziran tarihinde Güneş Yengeç Buruna geçiş yapıyor ve yaz solstisi gerçekleşiyor. Geçtiğimiz ay daha fazla iletişimin ve yolculukların arttığı bir ay oldu. Önümüzdeki bir ay ise duygusal konular daha ön planda olacak. Daha hassas, alışkın olduğumuz insanlarla ve ortamlarla daha fazla temas halinde olmak isteyeceğiz. Genel olarak beslenme ve barınma konuları ön planda olabilir. Yeme içme sektörü, emlak piyasası gündemi meşgul edebilir.


  • 26 Haziran tarihi ise oldukça gerilimli bir gün. Birden fazla riskli açı bir araya geldiği için olmaz denilen bugün olur. Özellikle dalgınlık, dikkatsizlik, vurdumduymazlık facialara neden olabilecek riskler yaratabilir. Ufak tartışmalar bile zararla sonuçlanabilir. Mümkün olduğunca tekin olmayan kişi ve ortamlardan uzak durun. Gerilim şiddete dönüşebilir. Yangın, patlama ve kaza riski barındırıyor. Bu nedenle bugün mümkün olduğunca sakin ve yavaş bir planlama yapın. Ev kazaları açısından özellikle ısınma ya da elektrik arızalarına karşı tedbirli olun. Evden uzakta iseniz hırsızlıklara karşı tedbir alın. İş kazaları açısından da öngörülemeyen riskler mevcut. Dikkatten kaçan bir detay ya da dalgınlık kazalara sebep olabilir. Herşeyin üstüse geldiği bugün mümkünse dalgın, yorgun kişileri riskli ortamlardan uzak tutun. Yanlış kararlar almak, detayları ve riskleri gözardı etmek, kendi bildiğini okumak nedeniyle başkalarına da zarar vermek gibi riskler mevcut.

  • Dünün yorucu ve stresli etkisinden sonra 27 Haziran tarihinde Merkür Yengeç burcuna geçiş yapıyor ve destekleyici açıları olacak. Bu nedenle bu tarih ile birlikte sorunlara çözüm bulabilir, daha planlı ilerleyebilir ve uzun vadeli kararlar alabilirsiniz.

Ayın diğer önemli açılarını yazının sonunda bulabilirsiniz. Ayrıca Ay 'ın boşlukta olduğu zamanlar, Ay 'ın Burç Geçişleri, Ay Fazları ve nasıl kullanılacakları ile ilgili bilgiler de burç yorumlarından sonra verilmiştir.


Aylık Burç Yorumları

Aylık burç yorumları için hem burcunuzu hem de yükselen burcunuzu okuyabilirsiniz. Özellikle kariyerle ilgili konular için muhakkak kendi burcunuzu okuyun. Yorumlar Batı Astrolojisi 'ne göre yazılmıştır. Ay burcunu daha çok Vedik Astroloji dikkate alır. Bu nedenle Ay Burcu 'na göre okumanıza gerek yoktur.


Doğum Haritası Hesaplama sayfasından Doğum Haritanızı Ücretsiz çıkarabilirsiniz. Yükselen Burç Hesaplama sayfasından hem yükselen burcunuzu öğrenebilir hem de özelliklerini okuyabilirsiniz. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken zamanları içerir.


Örnek burç yorumları için bir önceki aylık burç yorumlarını okuyabilirsiniz. Aylık burç yorumları önemli tarihlerin verildiği detaylı analizlerdir.


Bu yazının devamı sadece Astrokronos Üyelerine açıktır. Ayrıca Üye Olarak sitedeki e-kitapları okuyabilirsiniz.


Koç Burcu Haziran Ayı Burç Yorumu

4 Haziran tarihinde Yay burcunda bir dolunay yaşayacağız. Maddi konularda sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. 19 Mayıs tarihinde gerçekleşen yeniayı anımsayın. Bu tarihte maddi konularda yeni adımlar atmış olabilirsiniz. Şimdi kendinize gelir yaratacak farklı bir alan bulabilirsiniz. Veya bu tarihte yaptığınız yatırımlarla ilgili sürpriz haberler alabilirsiniz. Bir yolculuk kararı olabilir. Eğitim konusunda bir karar verebilirsiniz. Yurtdışı ile bağlantılı bir işte çalışıyorsanız bu konuda da sürpriz gelişmelere hazır olun. Kardeş, kuzen ya da yakın çevreniz de bu dolunay zamanında gündeminizde olacak.

5 Haziran tarihinde ilişkiler ve finansal konuları temsil eden Venüs Aslan burcuna geçiş yapacak. Eğer bir çocuğunuz varsa onunla ilişkiniz daha keyifli bir hale gelebilir. Birlikte etkinliklere katılabilirsiniz. Onun için harcamalar yapmanız da olasıdır. Bu konuda üzerinizde yoğun bir baskı hissedebilirsiniz. Eğer sizi rahatsız eden konular varsa bunları açıklıkla dile getirin. Eğer yeni bir ilişkiye başlamışsanız partnerinizle birlikte almanız gereken kararlar olacaktır. Katılmanız gereken etkinlikler konusunda partnerinizle fikir ayrılıklarınız olabilir. Ya da arkadaş çevrenizden bazıları ilişkiniz konusunda size baskı yapabilirler. Konu ne olusa olsun sakin kalın ve birilerinin sizi manipüle etmesine izin vermeyin. Bu dönemde partnerinizden aldığınız destek sizin için çok kıymetli. Bu nedenle de gerilimleri kendi aranızda çözmeye gayret gösterin. Riskli yatırımlar ve maddi konularla ilgili kararlar için çok uygun bir zamandan geçiş yapmıyoruz. 5 ve 11 Haziran finansal konularda dikkatli adımlar atılması gereken iki tarih olacak. 23 Temmuz 4 Eylül arasında Venüs Aslan burcunda geri hareket edeceği için 9 Ekim tarihine kadar da Aslan burcunda olacak. Bu nedenle bu geçiş oldukça önemli.19 Hazirn tarihi itibariyle bu etkiyi hissetmeye başlayabilirsiniz. Bu tarih sonrasında eski partnerler tekrar hortlayabilir. Eğer halihazırda bir ilişkiniz varsa aranızda bazı sorunlar gündeme gelebilir. Bu süreçte soğukkanlı olmak ve fevri kararlar vermemek gerekiyor.

11 Haziran tarihinde Merkür İkizler burcuna geçiş yapacak ve 27 Haziran tarihine kadar da bu burçta olacak. kısa yolculuklar artabilir. Yakın çevrenizle daha fazla iletişim halinde olabilirsiniz. Kardeş ve kuzenlerle iletişim trafiğiniz artacaktır. Elbette bu tarih sonrasında başlayacağınız eğitimler de olabilir, ancak 15 Haziran tarihinde sorumlulukları ve engelleri anlatan Satürn ile Merkür 'ün zorlu bir açısı olacak. Bu tarihte yolculuklar ertelenebilir, eğitimlerde engeller yaşanabilir. İletişimde aksaklıklar doğabilir. Bu tarih öncesinde yapacağınız planlarda esnek olun. Olası aksikler sizi planları değiştirmek zorunda bırakabilir. Bu tarihte kardeş veya kuzenlerinizden destek bulmakta zorlanabilirsiniz, aranızda sorunlar ya da soğukluklar olabilir. Komşularınızla anlaşmazlıklar da bu dönemde gündeme gelebilir. 17 Haziran tarihi ise tüm bu sorunları çözmek için çok daha uygun bir zaman. Aceleci olmaz ve soğukkanlılığınızı korursanız 15 Haziran tarihindeki aksaklıkları bu tarihte çözebilirsiniz. Aksaklıkları 26 Haziran tarihi gelmeden önce çözmeye gayret edin. Bu tarih hem yanılgılara hem de gerilime açık bir zaman. Mümkünse bu tarihte yola çıkmayın.

17 Haziran tarihinde Satürn Balık Burcunda geri harekete başlayacak. Mart ayından beri hayatınızda bazı konularda aksaklıklar yaşanmış olabilir. Bazılarınız bu dönemde sağlık kontrolleri yaptırmış ya da terpiye başlamış olabilir. Bu tarih sonrasında biraz ara vermeniz gerekebilir. Bunu bir dinlenme zamanı gibi düşünün. Belki bir süre tedaviye ara vermeniz de gerekebilir. Eğer bir süredir karamsar ve kendi içinize kapandığınızı düşünüyorsanız şimdi tekrar sosyal hayata dahil olabilirsiniz.

18 Haziran tarihinde İkizler Burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Yanılgıya açık bir yeniay olacak. Bu nedenle bu tarihte atacağınız adımlara dikkat edin. Mümkünse ruhsal konularda adım atmak en sağlıklısı olacaktır. Gönüllü faaliyetlere dahil olmak da destekleyici olacak. Bilgi kirliliği, dolandırıcılık bu dönemde olasıdır. Sizin açınızdan eğitim ve yolculuklar gündeme gelebilir. Bu konularda temkinli adımlar atın. Beklentileriniz yüksek olmasın. Komşularınızla sorunlar yaşanabilir. Sosyal medya üzerinden gelecek haber veya yorumlar yanıltıcı olabilir, dikkatli olun.

19 Haziran tarihinde eril figürlerle sorunlar yaşanabilir. Yönetim boşluğu yaşanabilir. İkili ilişkilerde hayal kırıklıkları olasıdır. Maddi konularda ise bazı fırsatlar yakalayabilirsiniz.

21 Haziran tarihinde Güneş Yengeç Burcuna geçiş yapıyor. Önümüzdeki bir ay boyunca aileniz ve eviniz odak noktanız oluyor. Evde daha fazla vakit geçirebilirsiniz. Ailenize daha çok zaman ayırmanız da olasıdır. Çocuklarınızın eğitimi ile ilgilenebilirsiniz. Bazılarınız ise partneri ile yolculuklara çıkabilir.

22 Haziran tarihinde yönetim kademesinden destek alabilirsiniz. Bazılarınız bu süreçte partneri ile etkinliklere katılabilir. Ailenizden maddi konularda destek alabilirsiniz.

26 Haziran tarihinde elektronik aletlerde arızalar, dolandırıcılık gibi sorunlar nedeniyle maddi zararlar riski mevcut. Artı eksi iki gün civarında olası riskleri dikkate alarak hareket edin. Resmi imzalardan ise uzak durun.

27 Haziran tarihinde Merkür Yengeç burcuna geçiş yapacak. Maddi konularda aileden destek alabilirsiniz. Ailenizle bir yolculuk planı da olasıdır.


29 Haziran tarihinde yönetim kademesinden gelecek önemli açıklamalar olabilir. Aile büyükleri de bu süreçte önemli kararlar verebilir. Özellikle 30 Haziran tarihinde önemli karar ve imzalar gündemde olacak. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken zamanları içerir.


Boğa Burcu Haziran Ayı Burç Yorumu

4 Haziran tarihinde sürpriz paralar gelebilir. Maddi konularda farklı yöntem ya da yatırım araçlarına yönelebilirsiniz. Radikal karar ve açıklamalardan uzak durun. Bugün aynı zamanda Yay burcunda bir dolunay yaşayacağız. Son iki haftadır maddi konularla ilgili aldığınız kararların sonuçları ile yüzleşmek zorunda

kalabilirsiniz. Arkadaşlarınızla aranızda maddi konularda sorunlar yaşanabilir. Dernek ya da meslek grupları ile maddi konularda olabilecek problemlere karşı dikkatli olun. Bu süreçte vergi, sigorta, kredi ya da tazminatla ilgili sonuçlar alabilirsiniz. Ancak hata olasılıklarını dikkate alarak kontrolleriniyi yapın. Bu dönemde varsa mali müşavir yada yatırım danışmanlarınız sizi yanıltabilir. Bu konuda ani kararlar alabilirsiniz.

5 Haziran tarihinde Venüs Aslan burcuna geçiş yapacak. Evinizde misafir ağırlayabilirsiniz. Özellikle eski iş arkadaşları, hala/ amca gibi akrabalar sizi ziyaretedebilir. Bu dönemde eve masraf yapmanız da olasıdır. 23 Temmuz 4 Eylül arasında Venüs Aslan burcunda geri hareket edeceği için 9 Ekim tarihine kadar da Aslan burcunda olacak. Bu nedenle bu geçiş oldukça önemli. Bu nedenle mümkün olduğunca ciddi masraflar yapmamaya gayret edin. Sonuç beklediğiniz kadar iyi olmayabilir. Veya yaptığınız değişikliği geri çevirmek zorunda kalacağınız bir süreç yaşanabilir. Bu dönemde ailenizle olan ilişkiniz de iyi ve huzurlu olacaktır. Ancak retronun başlayacağı 23 Temmuz sonrasında aynı hoşgörüyü görmeniz zor. Bu dönemde evde çalışma fırsatı bulanlar da olacaktır. Eğer sezonu olan bir işte çalışıyorsanız yaz aylarında işe ara vermeniz mümkün. En azından bu süreçte iş hayatınız devam ediyor olsa da yoğunluk az olacaktır, evde daha fazla vakit geçirebilirsiniz. Konu ne olursa olsun bunun ilk sinyallerini 19 Haziran civarında alabilirsiniz.

11 Haziran tarihinde Merkür İkizler burcuna geçiş yapacak ve 27 Haziran tarihine kadar da bu burçta olacak. Finansal olarak hareketli bir zaman. Eğer kendi işinizi yapıyorsanız önemli anlaşmalar yapabilir, finansal konularda önemli imzalar atabilirsiniz. Partnerinizden maddi destekler gelebilir. 15 Haziran tarihi ise maddi konularda zorlu bir zaman. Arkadaşlarınızla finansal konularda sorun yaşayabilirsiniz. Belediye ya da derneklerle bağlantınız varsa bu kurumlardan gelecek ödeme talepleri sizi zorlayabilir. Bazı zorunlu masraflar çıkabilir. 17 Haziran tarihi ise bu sorunları çözmek için destekler bulabilirsiniz. Ailenizden finansal destek alabilirsiniz. Veya bir gayrimenkul yatırımınız varsa iyi kazanç elde edebileceğiniz imkanlarınız olabilir. 26 Haziran tarihi gelmeden tüm bu konuları çözmeye çalışın. Aksi durumda bu tarihte ailede bazı huzursuzluklar çıkabilir. Ev için yapılacak sürpriz harcamalar ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu tarihte mümkünse imza atmayın. Finansal olarak dolandırıcılıklara da açık bir zaman olduğu için özellikle internet üzerinden birşey almamaya veya olası iletişim dolandırıcılıklarına karşı tedbirli olun. Gelen haberlerin de yanıltıcı olabileceğinin farkında olun. Bu sizi gereksiz yere sinirlendirecek bir konu da olabilir.

17 Haziran tarihinde Satürn Balık burcunda geri harekete başlayacak. Mart ayından beri hayatınızda bazı konularda aksaklıklar yaşanmış olabilir. Hem sosyal hayatınızda hem de ikili ilişkilerinizde sorunlarla uğraşmak zorunda kalmış olabilirsiniz. Belki de hayatınızda önemli bir birliktelik testten geçiyor olabilir. Arkadaşlarınız ya da sosyal çevrenizden destek almakta zorlanıyor olabilirsiniz. Meslek grupları ya da derneklerle bağlantılı işleriniz bir çıkmaza girmiş olabilir. Bu retro sürecinde ise bazı konular askıda kalabilir. Bir süre beklemek zorunda kalabilirsiniz. Mart ayından beri yaşadığınız sorunları tekrar gözden geçirmek durumunda kalabilirsiniz.

18 Haziran tarihinde İkizler Burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Yanılgıya açık bir yeniay olacak. Bu nedenle bu tarihte atacağınız adımlara dikkat edin. Özellikle maddi konularda yatırım yapmak için çok uygun bir zaman olmayabilir. Bu dönemde yapılacak en sağlıklı hareket yeni kazanç fırsatlarını araştırmak olabilir. Ancak yatırım yapmak veya harekete geçmek için acele etmeyin. İçi boş projelere dahil olmak gibi bir riskiniz var. Gönüllü kuruluşlarla birlikte hareket edebilir, bağış etkinliklerine dahil olabilirsiniz. Aynı anda iki iş ya da proje ile ilgilenmeniz gerekebilir. Detayları atlamamaya özen gösterin.

19 Haziran tarihinde ise maddi konularda yanlış hedefler belirlemek gibi bir riskiniz var. Bu süreçte lütfen gerçekçilikten ödün vermeyin. Yavaş ve kalıcı kazançların hayali projelerden daha öncelikli olması gereken bir zamandan geçiş yapıyorsunuz. Siz aslında özellikle maddi konularda temkinli bir insansınız. Ancak şuan gördükleriniz yanıltıcı. Fazla hayalperest projeler size çok cazip gösterilebilir.

21 Haziran tarihinde Güneş Yengeç Burcuna geçiş yapıyor. Kardeş, kuzen ve yakın çevreniz önümüzdeki bir ay boyunca odak noktanız olacak. Yolculuklar ya da eğitim hayatı da bu dönemde öne çıkabilir. Özellikle ailenizle birlikte çıkılacak yolculuklar bu süreçte önemli olacaktır. Bunun planlaması ile uğraşabilirsiniz.

22 Haziran tarihinde kardeş ve kuzenlerinizden destek alabilirsiniz. Onlarla birlikte katılacağınız etkinlikler olabilir. Veya birlikte hareket etmenizi gerektirecek koşullar olacaktır.

26 Haziran tarihi finansal dolandırıcılıklara açık bir zaman. Bu tarihte olası hesap hataları da olabilir. Mümkünse maddi konularda imza atmamaya gayret edin. Özellikle evle ilgili harcamalar, beklenmedik arızalar olabilir. Bu tarihte evinizde olmayacaksanız evin güvenliğini de sağlamaya gayret edin. Küçük ev kazalarında maddi hasarlar da olasıdır. Ailenizle gerilebilirsiniz. Bu tarihte sakin kalmaya özen gösterin. Ani öfke patlamaları sorunlara neden olabilir.

27 Haziran tarihinde Merkür Yengeç burcuna geçiş yapacak. Kardeşlerinizle iletişim trafiğiniz artıyor. Özellikle kısa mesafe yolculuklar yapabilirsiniz. Yolculuk ya da eğitim için para harcayabilirsiniz.

29 Haziran tarihinde iş nedeniyle yolculuklar olasıdır. Bazılarınız ise arkadaşları ile birlikte yola çıkabilirler. Bunun planlama ve organizasyonu ile uğraşabilirsiniz. Kardeşlerinizden gelebilecek haberler de bu dönemde planlarınızda etkili olacaktır. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken zamanları içerir.

İkizler Burcu Haziran Ayı Burç Yorumu

4 Haziran tarihinde sizden gizlenen bazı konular ortaya çıkabilir. Şaşırtıcı rüyalar görebilirsiniz. Bu bir iki gün uykusuzluk çekebilirsiniz. 4 Haziran tarihinde Yay burcunda bir dolunay gerçekleşiyor. İlişkiler konusunda önemli kararlar vermeniz gerekebilir. İş ortaklıkları konusunda ise yanıltıcı etkiler mevcut. İki hafta önce aldığınız kararları anımsayın. Eğer sağlık konusunda bazı tetkikler yaptırmışsanız şimdi hekiminizle bir görüşme yapabilirsiniz. Bu süreçte danışmanlık almışsanız olası hatalar için süreci adım adım kontrol edin. Bazıhatalar yapılmışsa bu dolunay zamanında ortaya çıkabilir.

5 Haziran tarihinde Venüs Aslan burcuna geçiş yapacak. 23 Temmuz 4 Eylül arasında Venüs Aslan burcunda geri hareket edeceği için 9 Ekim tarihine kadar da Aslan burcunda olacak. Bu nedenle bu geçiş oldukça önemli. Kardeş ve kuzenlerinizle ilişkileriniz yoğunlaşabilir. Bazılarınız ise bu süreçte bir eğitim için harcama yapabilir. Eğer yolculuk planları yapıyorsanız esnek olun, bazı seyahatlerin ertelenmesi gerekebilir. Temmuz sonunda retro başladığında yakın çevrenizle ilişkileriniz hassas olacak, bu dönemde birbirinizi yanlış anlmaya açık olabilirsiniz. Bu nedenle bu geçiş başladığında tutamayacağınız sözler vermemeye gayret edin.

11 Haziran tarihinde Merkür burcunuzda hareket etmeye başlayacak. Sözlerinizle dikkat çekebilirsiniz. Kendiniz için önemli kararlar vereceğiniz bir tarih aralığı olacaktır. 27 Haziran tarihine kadar sürecek olan bu geçişi iyi değerlendirin. 15 Haziran tarihinde işle ilgili sorumluluklar kararlarınızı ertelemenize neden olabilir. Bazılarınız ise yönetim tarafından eleştirilere maruz kalabilir. Engellendiğinizi hissedebilirsiniz. Bu dönemde karamsarlık da olasıdır. Sürecin geçici olduğunun farkında olun. 17 Haziran tarihine destek bulmak çok daha kolay olacaktır. Özellikle yakın çevrenizden destek alabilirsiniz. Tabii yolculuk planlarınız için de bu tarihi kullanabilirsiniz.


17 Haziran tarihinde Satürn Balık Burcunda geri harekete başlayacak. Mart ayından beri hayatınızda bazı konularda aksaklıklar yaşanmış olabilir. Özellikle işle ilgili konularda hedeflerinize ulaşmak konusunda zorlanıyor olabilirsiniz. Bu dönemde bu sorunlar kısmen azalabilir. Eğer zorlu bir yönetici ile çalışıyorsanız baskılar da artmış olabilir. Şimdi yöneticiniz bu dönemde geri adım atabilir veya farklı sorunlarla uğraşmak zorunda kaldığı için kısmen sizin üzerinizdeki baskı da azalacaktır. Eski bir proje ile ilgilenmek durumunda da kalabilirsiniz. Mart ayından beri aksaklık yaşadığınız konuları tekrar değerlendirmek için iyi bir zaman olabilir. Bu tarihte bir iş değişikliğine gitmek ise uygun olmayacaktır.

18 Haziran tarihinde İkizler Burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Yanılgıya açık bir yeniay olacak. Bu nedenle bu tarihte atacağınız adımlara dikkat edin. Kendinizle ilgili önemli başlangıçlar yapmaya karar verebilirsiniz. Burcunuzda gerçekleşecek bu yeniay tüm dikkati kendinize vereceğiniz bir etki yaratıyor. İş hayatınızda yaşadığınız tatminsizlikler sizi yeni başlangıçlara da itebilir. Eğer kurumsal bir firmada çalışıyorsanız yönetim boşluğu nedeniyle insiyatif almak durumunda kalabilirsiniz. Kesin kararlar vermeden ve aksiyon almadan önce detayları iyi inceleyin.

19 Haziran tarihinde iş hayatınızla ilgili belirsizlikler yaşanabilir. Kararsızlıklar, yön kaybı bu bir iki gün sizi zorlayabilir. Bugün biraz dinlenmek, yalnız kalmak veya ruhsal çalışmalar yapmak size iyi gelecektir.

21 Haziran tarihinde Güneş Yengeç Burcuna geçiş yapıyor. Bir ay boyunca odak noktanız maddi konular olacaktır. 22 Haziran tarihinde bazı fırsatlar yakalayabilirsiniz. 29 Haziran tarihinde ekstra görevler alabilirsiniz. Ancak bunlar size maddi olanaklar sağlayacaktır.

26 Haziran tarihi ise oldukça stresli bir gün olabilir. Önemli açıklamalar yapmaktan ve resmi imzalar atmaktan kaçının. Özellikle kariyerle ilgili ciddi kararlar vermek için yanış bir zaman. Sabırlı olun ve 30 Haziran tarihini bekleyin. Bugün çok daha destekleyici etkiler var. 26 Haziran aynı zamanda kazalara açık bir zaman. Araç kullanıyorsanız dikkali olun ve bu tarihte mümkünse yola çıkmayın.

27 Haziran tariginde ise Merkür Yengeç burcuna geçiş yapacak. Maddi konularda önemli kararlar verebilir ve önemli imzalar atabilirsiniz. Eğer ticaretle uğraşıyorsanız 11 Temmuz tarihine kadar kazançlarınız artabilir. Bu dönemde iyi satışlar yapabilirsiniz.

30 Haziran tarihinde kariyerinizde kalıcı adımlar atabilirsiniz. Bu dönemde bir iş değişikliği yaparsanız sorumluluklarınızın da artacağının farkında olun. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken zamanları içerir.

Yengeç Burcu Haziran Ayı Burç Yorumu

4 Haziran tarihinde arkadaşlarınızdan sürpriz haberler alabilirsiniz. Bu dönemde onların hayatında yaşanacak gelişmeler sizi de etkileyebilir. 4 Haziran tarihinde aynı zamanda bir Yay burcunda Dolunay da gerçekleşiyor. Eğer bir süredir sağlık sorunu yaşıyorsanız ya da tedavi alıyorsanız bu dolunay zamanında tedaviniz sonuç verebilir. Eğer çalışma hayatınızla ilgili önemli kararlar verme sürecindeyseniz bu dönemde yanıltıcı etkiler olduğunun farkında olun. İş değişikliği kararları için çok uygun bir zaman değil.

5 Haziran tarihinde Venüs Aslan burcuna geçiş yapıyor. 23 Temmuz 4 Eylül arasında Venüs Aslan burcunda geri hareket edeceği için 9 Ekim tarihine kadar da Aslan burcunda olacak. Bu nedenle bu geçiş oldukça önemli. Sizin için bu daha çok maddi konularda olacaktır. 19 Haziran sonrasında yapacağınız yatırımlarda dikkatli olun. Mümkünse bu tarih sonrasında gereksiz harcamalardan uzak durun. Vereceğiniz borçlar geri gelmeyebilir. Ailenizden maddi destek alabilirsiniz. Bu bir borç olacaktır ve muhtemelen 23 Temmuz sonrasında geri ödemeye başlayabilirsiniz. Ancak 5 Haziran tarihinde önemli borçlar almayın. Maddi konularda destek bulabilmek için 7 Haziran tarihini değerlendirebilirsiniz. Özellikle arkadaşlarınız ya da meslek grupları vasıtasıyla kazançlarınız artabilir.

11 Haziran tarihinde Merkür İkizler burcuna geçiş yapacak ve 27 Haziran tarihine kadar da bu burçta olacak. Bir süre kendi başınıza kalıp bir proje üzerinde çalışabilirsiniz. Bazılarınız ise bu süreçte bir sınava hazırlanabilir. Bu dönemde dedikodulardan uzak olmakta fayda var. Aslında bu geçişi en sağlıklı yönetmenin yolu terapi almak ya da ruhsal çalışmalara katılmak olabilir. Veya bu konular üzerinde okumalar yapabilirsiniz.

17 Haziran tarihinde Satürn Balık Burcunda geri harekete başlayacak. Mart ayından beri hayatınızda bazı konularda aksaklıklar yaşanmış olabilir. Eğitim ya da yolculuklar konusunda yaşadığınız sorunlar bir süreliğine de olsa durulabilir. 17 Haziran civarında ise bir eğitim ya da yolculuk planı yapmamaya gayret edin. Tam da geri hareket için yavaşladığı zamanlarda adım atmak iyi bir fikir değildir.

18 Haziran tarihinde İkizler Burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Yanılgıya açık bir yeniay olacak. Bu nedenle bu tarihte atacağınız adımlara dikkat edin. Mümkünse biraz geri çekilmek ve dinlenmekte fayda var. Ancak uzak mesafe yolculuklara çıkma niyetiniz varsa planlar şaşabilir. Yanlış yola girmek, bilet hataları, reervasyonlarda karışıklıklar olasıdır. Ya akışın tadını çıkarın ya da yola çıkmadan kontrollerinizi arttırın. Eğer dinlenmek için bir fırsat yakalayamazsanız bu süreçte yasal konularda dikkatli olun. Aynı yanılgı ve karışıklık riski burada da mevcut. Haklarınızı kaybetmenize neden olabilecek herhangi bir evrak imzalamayın.

Özellikle 19 Haziran tarihinde arkadaşlarınızla bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Veya alacağınız bir eğitim sayesinde çevreniz genişleyebilir. Bugün aynı zamanda kafa karışıklıkları yaşayabilirsiniz. 29 Haziran tarihinde daha sağlıklı kararlar verebilirsiniz.

21 Haziran tarihinde Güneş Yengeç Burcuna geçiş yapıyor. Bu tarih sonrasında bir ay boyunca kendinizle ilgili önemli hedefler belirleyebilirsiniz. Odak noktanız daha çok kendiniz olacaksınız. Dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. 22 Haziran tarihinde ise arkadaşlarınızdan destek alabilir, bazı sosyal etkinliklere katılabilirsiniz.


26 Haziran tarihi ise oldukça riskli bir zaman. Yanılgılara açıksınız. Mümkünse resmi imzalar atmaktan kaçının. Bugün aynı zamanda sürpriz masraflar çıkabilir. Kazalara ve ani öfke patlamalarına da müsait bir gün. Yavaş ve temkinli olmaya gayret edin. Aksi durumda kayıplar olasıdır. 30 Haziran tarihi daha sağlıklı kararlar alabilirsiniz.

27 Haziran tarihinde Merkür Yengeç burcuna geçiş yapacak ve sözleriniz duyulmaya başlıyor. 11 Haziran tarihinden beri hazırladıklarınızı şimdi ortaya çıkarabilirsiniz. Eğer geçtiğimiz süreçte ruhsal konularla ilgilenmişseniz şimdi yaşamınızda büyük değişimler yapmak için adım atmanız da mümkün olacaktır. 30 Haziran tarihinde ise daha kalıcı kararlar verebilirsiniz. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken zamanları içerir.

Aslan Burcu Haziran Ayı Burç Yorumu

4 Haziran tarihinde işinizle ilgili sürpriz haberlere hazır olun. Yöneticilerden gelecek beklenmedik haberler gündeminizi biranda değiştirebilir. Aynı gün Yay burcunda bir dolunay yaşayacağız. Bu dolunay zamanında çocuklarınızla ilgili önemli kararlar almanız gerekebilir. Bazılarınız çocuklar için masraf yapmak durumunda kalabilir. Ancak dikkatli olun, hesap hataları olasıdır. Burs, kredi gibi konularda karışıklıklar olabilir. Eğer riskli yatırımlarınız varsa bu tarih öncesinde güvenli yatırım araçlarına geçmekte fayda var. Karşınıza bir yatırım fırsatı çıkarsa da mutlaka detayları konrtol edin, içi boş bir projeye para yatırmak kayıplara neden olabilir.

5 Haziran tarihinde Venüs Aslan Burcuna geçiş yapacak. 23 Temmuz 4 Eylül arasında Venüs Aslan burcunda geri hareket edeceği için 9 Ekim tarihine kadar da Aslan burcunda olacak. Bu nedenle bu geçiş oldukça önemli. Kendiniz için daha fazla para harcamak isteyebilirsiniz. Görünümünüze daha fazla özen gösterebilirsiniz. Bunun için 19 Haziran tarihine kadar olan süreci kullanın. Venüs Aslan burcunda 23 Temmuz tarihinde geri haekete başlayacak. Bu nedenle de bu geçiş normalden uzun sürecek. 19 Haziran sonrasında ise bu retronun etkilerini hissetmeye başlaybilirsiniz. Bu geçiş ilişkileriniz açısından da hassas bir dönem. İlişkilerde karşı tarafı dikkate almaz ve kendinize dönük hareket ederseniz sorunlar yaşanabilir. İş hayatınız da bu dönemden etkilenebilir. Bazılarınız geçici görevlere getirilebilir. Bunun kalıcı bir değişim olmasını istiyorsanız başkalarına olan yaklaşımınıza dikkat edin.


11 Haziran tarihinde Merkür İkizler burcuna geçiş yapacak ve 27 Haziran tarihine kadar da bu burçta olacak. Sosyal hayatınız hareketleniyor. Arkadaşlarınızla iletişiminiz artabilir. Onlarla birlikte yolculuklara katılabilirsiniz.

17 Haziran tarihinde Satürn Balık Burcunda geri harekete başlayacak. Mart ayından beri hayatınızda bazı konularda aksaklıklar yaşanmış olabilir. Vergi, sigorta ya da prim gibi konularda bazı gecikme ya da aksaklıklar yaşamış olabilirsiniz. Bu dönemde bu konularda tekrar gözden geçirmeniz gereken noktalar olacaktır. Deytaylara dikkat edin ve sorumluluklarınızı önemseyin. Eğer bir kredi çekmişseniz bunun geri ödeme sürecinde bir süre zorlanabilirsiniz.

18 Haziran tarihinde İkizler Burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Yanılgıya açık bir yeniay olacak. Bu nedenle bu tarihte atacağınız adımlara dikkat edin. Yeni bir çevreye giriş yapabiliriniz. Arkadaşlarınızla birlikte katılacağınız etkilik ya da eğitimler olabilir. Bu dönemde maddi konularda yanılgılar mümkün, bu nedenle de arkadaşlarınızla bir iş ortaklığı planınız varsa acele etmeyin. Herşeyden önce iyi bir fizibilite yapın. Yavaş ve planlı ilerlerme bu dönemde şart. Kendi işinize odaklanmanabilirseniz çok daha faydakı olacaktır.


21 Haziran tarihinde Güneş Yengeç Burcuna geçiş yapıyor. Biraz kendi başınıza kalmak isteyebilirsiniz. Ancak karamsarlığa dikkat edin. Bu dönemi dinlenmek, bir projeyi hazırlamak için kullanabilirsiniz. 22 Haziran tarihinde yöneticilerinizden destek alabilirsiniz. İş nedeniyle katılacağınız etkinlikler olabilir. 29 Haziran tarihinde ise bir eğitim ya da yolculuk planı yapabilirsiniz.


26 Haziran tarihi oldukça gerilimli. Fiziksel olarak kendinize dikkat etmeniz gereken bir zaman aralığı olacak. Kazalardan korunmak için yavaşlyın ve gerilimli ortamlardan uzak durun. İşle ilgili ani gelişmeler de stres yaşamanıza neden olabilir. Eğer çalıştığınız iş yeri kazalara açık bir ortamsa özellikle elektrik arızalarına karşı temkinli olun. Fevri kararlarla işinizden istif etmeye kalkmayın, bu sonrasında pişmanlıklara neden olabilir. Arkadaşlarınızla bu tarihte maddi konularda da sorunlar yaşanabilir. Mümkünse bugün resmi imzalar atmayın.

27 Haziran tarihinde Merkür Yengeç burcuna geçiş yapacak. Bu dönem ruhsal konularla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Aslında terapi için çok uygun zamanlar. Biraz dinlenmek için bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Bir sınava hazırlanmak için yoğun bir çalışma sürecine girebilirsiniz. Partnerinizin iş hayatında da hareketli bir dönem olabilir. Uzun süreli bir sözleşme imzalayabilir. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken zamanları içerir.

Başak Burcu Haziran Ayı Burç Yorumu

4 Haziran tarihinde ani bir yolculuk planı yapmanız gerekebilir. Eğer yurtdışı ile bağlantılı işler yapıyorsanız sürpriz haberler programınızı değiştirmenize de neden olabilir. Bugün aynı zamanda Yay Burcunda Dolunay yaşayacağız. Bu dolunay sizin için ev, aile ya da yerleşimle ilgili konularda bir karar zamanı olabilir. Bir taşınma kararı almak için çok uygun bir zaman değil. Yapacağınız kira sözleşmelerinde karışıklıklar olabilir. Bu nedenle evinizle ilgili kararlar alırken dikkatli olun.

5 Haziran Venüs Aslan Burcuna geçiş yapacak. 23 Temmuz 4 Eylül arasında Venüs Aslan burcunda geri hareket edeceği için 9 Ekim tarihine kadar da Aslan burcunda olacak. Bu nedenle bu geçiş oldukça önemli. Gizli saklı ilişkilerden uzak durmakta fayda var. Bunlar ilerleyen süreçte sorunlara neden olabilir. Veya Venüs retrosu geldiğinde siz ya da karşı taraf geri adım atabilir. Platonik ilişkiler açısından da çok parlak bir zaman olmayabilir. Ruhsal olarak sizi yoracak bir ilişkinin içinde bulabilirsiniz kendinizi. Maddi konularda da yatırım kararları açısından tedbirli olun. Bu süreci en sağlıklı geçirmenin yolu sağlığınız için biraz para harcamak olabilir. Ruhsal anlamda destek almak için terapi alırsanız bu dönemde çok faydasını görebilirsiniz. Veya bir inziva kampına katılabilirsiniz. Bu dönemde dinlenmek iyi gelecektir. Hareketli bir sosyal hayatınız varsa biraz uzaklaşmak iyi gelebilir. Aslında iş hayatınızın da hareketleneceği bir döneme giriyorsunuz. Belki de bu nedenle dinlenme fırsatlarınızı iyi kullanmanız gerek.

11 Haziran tarihinde Merkür İkizler burcuna geçiş yapacak ve 27 Haziran tarihine kadar da bu burçta olacak. Kendi işinizi yapıyorsanız veya ticaretle uğraşıyorsanız hareketli bir döneme gireceksiniz demektir. Eğer kurumsal bir yerde çalışıyorsanız bu dönemde yöneticilerinizle daha fazla iletişim halinde olabilirsiniz. Yeni sözleşme ve anlaşmalar yapılabilir. Eğer bu dönemde bir anlaşma imzalama planınız varsa 26 Haziran tarihinden uzak durun. Ve mutlaka imza atmadan önce konusunda uzman birinden destek alın. Bu dönemde iş nedeniyle bir eğitime başlayabilirsiniz. Ancak eğitimi alacağınız kurumun ya da kişinin yetkinliğini iyi araştırın.

17 Haziran tarihinde Satürn Balık Burcunda geri harekete başlayacak. Mart ayından beri hayatınızda bazı konularda aksaklıklar yaşanmış olabilir. Özellikle ilişkiler konusunda önemli bir sınavdan geçiyorsunuz. Mart ayından beri yaşanan problemleri tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir. Bu dönemde sorunlar kısmen azalsa da sürecin yine de size birşeyler öğretmeye çalıştığının farkında olun. Sağlıklı sınırlar çizmek ve doğru sorumlulukları üstlenmek sorunların üstesinden gelmenize yardımcı olacaktır.

18 Haziran tarihinde İkizler Burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Yanılgıya açık bir yeniay olacak. Bu nedenle bu tarihte atacağınız adımlara dikkat edin. Kariyerinizde bir değişim planlıyorsanız bu dönem biraz riskli. Size vadedilenler gerçek olmayabilir. Veya karşınızdaki firma / kişi göründüğü kadar dürüst olmayabilir. Bu yeniayı en sağlıklı kullanmanın yolu iş yerinizdeki gönüllü faaliyetlere destek vermek olabilir. Veya bu süreçte kariyerinizle ilgili bir danışmanlık alabilirsiniz. Size farklı bir bakış açısı sunabilir. Eğer kendinize ek bir iş alanı araştırıyorsanız bu konuda gerçekçi verilerle hareket etmeye gayret edin. 19 Haziran tarihinde bir yön kaybı yaşayabilirsiniz. Bu dönemde uzun vadeli düşünmek, kariyerinize destek verecek eğitim alanlarını araştırmak doğru bir strateji olacaktır.


21 Haziran tarihinde Güneş Yengeç Burcuna geçiş yapıyor. Arkadaşlarınız ve sosyal hayatınız odak noktanız haline geliyor. Önümüzdeki bir ay boyunca çok daha aktif olacağınız bir sürece geçiş yapıyorsunuz. Ancak unutmayın, bu dönemde zaman zaman dinlenmeye ihtiyaç duyacaksınız. Tatil fırsatları ile karşılaşırsanız mutlaka bunları değerlendirin. Bir meslek grubu ya da dernekle bir projeye de dahil olabilirsiniz. 22 Haziran tarihini önemli etkinlik ve toplantılar için kullanabilirsiniz.


26 Haziran tarihinde yasal konularla ilgili bazı stresler yaşanabilir. Eğer bir yolculuk planınız varsa bu tarih öncesinde ya da sonrasında yapmaya gayret edin. Bugün yola çıkmak için çok uygun değil. Yurtdışıyla bağlantılı konularda dikkatli olun, gizli düşmanlıklara açık bir zamandasınız. Basit bir tartışma aniden alevlenebilir. Özellikle maddi sorunlara neden olabilecek adımlar atmayın. İmza atmak için hiç uygun bir zaman değil. Uykusuzluk ve rahatsız edici kabuslar da bu dönemde sizi huzursuz edebilir.


27 Haziran tarihinde Merkür Yengeç burcuna geçiş yapacak. Sosyal hayatınız hareketleniyor. İş nedeniyle katılacağınız etkinlikler olabilir. Dernek ya da meslek grupları ile bağlantılarınız artabilir. Bu süreçte arkadaşarınızla birlikte yolculuklara ya da eğitimlere katılabilirsiniz. Eğitimler için özellikle 30 Haziran tarihini kullanabilirsiniz. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken zamanları içerir.

Terazi Burcu Haziran Ayı Burç Yorumu

4 Haziran tarihinde beklenmedik bir ödeme ile karşılaşabilirsiniz. Bu tarih gelmeden unuttuğunuz fatura ya da ödemelerinizi kontrol edin. Bugün aynı zamanda Yay burcunda Dolunay yaşayacağız. Kardeş ve kuzenlerinizle ilişkileriniz mercek altında olacak. Bu dönemde bir eğitimi tamamlayabilir veya bir yolculuk planıyla ilgili karar verebilirsiniz. Ancak sağlığınıza dolunay zamanında dikkat edin. Eğer işle ilgili bir eğitime katılma planınız varsa iş yoğunluğunuzu gözönünde bulundurun. Önemli sınav ve başvurularınızda ise dalgınlık yapmazsanız sonuçlar başarılı olabilir.

5 Haziran Venüs Aslan Burcuna geçiş yapacak. 23 Temmuz 4 Eylül arasında Venüs Aslan burcunda geri hareket edeceği için 9 Ekim tarihine kadar da Aslan burcunda olacak. Bu nedenle bu geçiş oldukça önemli. Sosyal hayatınız hareketleniyor. Bu dönemde arkadaşlarınızla etkinliklere katılabilirsiniz. Retro zamanında ise eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Ancak yine de dostlarınızla ilişkililerinizin hassas olduğu bir döneme giriyorsunuz. 19 Haziran sonrasında birlikte yaptığınız planlarınızı revize etmeniz gerekebilir.


11 Haziran tarihinde Merkür İkizler burcuna geçiş yapacak ve 27 Haziran tarihine kadar da bu burçta olacak. Eğitim ve yolculuklar artıyor. Yurtdışı ile bağlantılı işler yapıyorsanız bu dönemde bu kişilerle iletişim trafiğiniz artabilir. Yurtdışı için vize işlemleri ile ilgilenebilirsiniz. 26 Haziran tarihinde ise evraklarda bazı karışıklıklar olabilir. Bu nedenle işlemlerinizi iyi takip edin. Yola çıkarken ise iyi bir planlama yapmaya gayret edin, gözden kaçan detaylar nedeniyle organizasyonda karışıklıklar olabilir.

17 Haziran tarihinde Satürn Balık Burcunda geri harekete başlayacak. Mart ayından beri hayatınızda bazı konularda aksaklıklar yaşanmış olabilir. İş hayatınızda sorumluluklarınız artmış olabilir. Veya bir süreliğine geçici bir görev almış olabilirsiniz. Eğer bir süredir sağlık sorunları ile uğraşmışsanız şimdi fiziksel olarak güç kazanmaya başlayabilirsiniz.

18 Haziran tarihinde İkizler Burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Yanılgıya açık bir yeniay olacak. Bu nedenle bu tarihte atacağınız adımlara dikkat edin. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Bir yolculuk planı yapıyorsanız eğer 26 Haziran sonrasına bırakmanızda fayda var. Yurtdışı ile bağlantılı işleriniz varsa iş yerinizdeki olası karışıklıklar için baştan tedbir alın. Yavaş ve temkinli adımlar atarsanız finansal olarak kazançlı çıkabilirsiniz.


21 Haziran tarihinde Güneş Yengeç Burcuna geçiş yapıyor. Bir ay boyunca odak noktanız artık kariyer hayatınız olacak. 22 Haziran tarihinde yönetim kademesinden destek alabilirsiniz. Özellikle ek gelirler, prim, sigorta gibi konularda avantajlar yakalayabilirsiniz. 29 Haziran tarihinde uzun vadeli hedefleriniz için iyi bir planlama yapabilir, doğru adımlar atabilirsiniz.

26 Haziran tarihi oldukça riskli bir gün. Özellikle vergi, sigorta ya da kredi gibi konularda sürpriz harcamalar olabilir. Arkadaşlarınızla ya da meslek grupları ile maddi konularda sorunlar yaşanabilir.

27 Haziran tarihinde Merkür Yengeç burcuna geçiş yapacak. Yönetim kademesi ile olan iletişiminiz artıyor. Eğer kendi işinizi yapıyorsanız yeni sözleşmeler imzalayabilirsiniz. Özellikle 30 Haziran civarında atacağınız imzaların bağlayıcılıkları olabilir. Yine de destekleyici ve uzun vadeli sözleşmeler olacaktır. Kariyerinizdeki bu hareketli zamanı iyi değerlendirin. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken zamanları içerir.


Akrep Burcu Haziran Ayı Burç Yorumu

4 Haziran tarihinde ilişkiler konusunda ani kararlar alabilirsiniz. Partnerinizden gelebilecek sürpriz haberlere de hazır olun. Aynı gün Yay Burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Maddi konularla ilgili son iki haftadır sürüncemede kalan konular netlik kazanacaktır. Ancak riskli yatırımlar, borsa gibi alanlarda yanılgılara açık bir konumdasınız. Bu nedenle aldığınız riskler konusunda temkinli olun.

5 Haziran Venüs Aslan Burcuna geçiş yapıyor. Yöneticilerden gelecek destekler artıyor. Bu dönemde bazı iş ortaklıkları teklifleri alabilirsiniz. 19 Haziran tarihine kadar bu teklifleri iyi değerlendirin. Ancak bu tarih sonrasında temkinli olmanızda fayda var. 23 Temmuz 4 Eylül arasında Venüs Aslan burcunda geri hareket edeceği için 9 Ekim tarihine kadar da Aslan burcunda olacak. Bu nedenle bu geçiş oldukça önemli. Retro zamanında iş ortaklıklarında sorunlar gündeme gelebilir. Bu süreçte iş hayatınızdaki ilişkiler önemli. Ancak retro zamanında özen istiyor. Maddi konularda da destekleyici bir zaman. Ancak 19 Haziran sonrasında yapılan işlerde ödemelerin de gecikebileceğini unutmayın.

11 Haziran tarihinde Merkür İkizler burcuna geçiş yapacak ve 27 Haziran tarihine kadar da bu burçta olacak. Vergi, kredi ya da sigorta konusunda yazışmalar yapabilirsiniz. 26 Haziran tarihinde ise karışıklıklar olasıdır. Mümkünse bu tarihte resmi imzalar atmayın, yazışmalarınızı mutlaka kontrol edin.

17 Haziran tarihinde Satürn Balık Burcunda geri harekete başlayacak. Mart ayından beri hayatınızda bazı konularda aksaklıklar yaşanmış olabilir. İlişkiler konusunda bir süredir devam eden sorunlar geçici bir süre için de olsa askıya alınıyor. Riskli yatırımlarınız varsa bu geri hareket sürecinde kazançlarınız azalabilir. Bu durağanlık sürecinde sabırlı olmakta fayda var. Çocuklarınız varsa onlarla ilgili sorumluluklarınız kısmen azalıyor.


18 Haziran tarihinde İkizler Burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Yanılgıya açık bir yeniay olacak. Bu nedenle bu tarihte atacağınız adımlara dikkat edin. Yatırımlar konusunda dikkatli adımlar atın. Özellikle 19 Haziran tarihinde içi boş yatırımlardan uzak durun. Uzun vadeli ve temkinli yatırımlar bu süreçte daha avantajlıdır.

19 Haziran aynı zamanda ikili ilişkiler konusunda da destekleyici olacaktır. Ancak finansal ortaklıklar konusunda temkinli olun.

21 Haziran tarihinde Güneş Yengeç Burcuna geçiş yapıyor. Eğitim ve yolculuklar önümüzdeki bir ay boyunca ana gündeminiz olacak. Daha çok yurtdışı ile iş yapabilirsiniz. Bazılarınız ise bu dönemde iş nedeniyle yolculuklara çıkabilir. Bazılarınız ise 22 Haziran tarihinde ise partnerinizle yolculuklara çıkabilirsiniz.

26 Haziran ise iş ortaklıkları açısından riskli bir gün. Gerilim aniden yükselebilir. Özellikle maddi konularda yanılgılar olasıdır. Bu nedenle de bugün mümkün olduğunca sakin ve yavaş ilerleyin.

27 Haziran tarihinde Merkür Yengeç burcuna geçiş yapacak. Bu tarih sonrasında yolculuğa çıkmanız olasıdır. Bazılarınız ise bu tarih sonrasında bir eğitime başlayabilir. 30 Haziran tarihinde atılan adımlar daha kalıcı başarılar getirebilir. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken zamanları içerir.

Yay Burcu Haziran Ayı Burç Yorumu

4 Haziran tarihinde iş arkadaşlarınızdan sürpriz haberler alabilirsiniz. Yeni bir personel işe başlayabilir veya siz bir iş değişikliği kararı verebilirsiniz. Bugün aynı zamanda burcunuzda bir dolunay gerçekleşiyor. Bu nedenle tüm dikkatler üzerinizde olacak. Hem kendiniz hem de ilişkinizle ilgili verdiğiniz kararları bu dolunay zamanında çevrenizle paylaşabilirsiniz. Fiziksel sağlığınız da bu dolunay zamanında önemli bir gündem maddesi olacak. Bu dönemde yerleşimle ilgili konularda bazı belirsizlikler yaşanabilir. Zaten bu konuda artan sorumluluklarınızın olduğu bir seneden geçiş yapıyorsunuz. Belki de bu dolunay zamanında bununla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz.

5 Haziran Venüs Aslan Burcuna geçiş yapıyor. Aslında sizin için destekleyici bir geçiş bu. Özellikle eğitim ve yolculuklar açısından güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte seyahatlere çıkabileceğiniz bir dönem olacaktır. 23 Temmuz 4 Eylül arasında Venüs Aslan burcunda geri hareket edeceği için 9 Ekim tarihine kadar da Aslan burcunda olacak. Bu nedenle bu geçiş oldukça önemli. Retro olduğu zamanlarda eğitim ve yolculuklar konusunda bazı ertelemeler yaşanabilir. Bu tarih öncesinde yola çıkmışsanız belki de retro zamanında geri dönüş planları yapabilirsiniz. Eğer bir eğitime başlarsanız retro döneminde ara vermeniz mümkün. Ancak retro zamanında eğitmen ya da okul değiştirmemeye gayet edin. Venüs her zaman ilişkileri temsil eden bir gösterge. Bu nedenle de özellikle 19 Haziran sonrasında arkadaşlarınızla olan ilişkilerde ekstra özenli olun. Bazı kişilerle ego sorunları nedeniyle çatışmalar yaşanabilir. Aynı zamanda yurtdışı bağlantılı bir iş yapıyorsanız retro döneminde gelir gider dengenizde aksaklıklar yaşanabilir. Uzak mesafe ilişkiler açısından da güzel bir başlangıç yapabilirsiniz. Ancak 19 Haziran sonrasında ince bir buz üzerinde yürüdüğünüzü hissedebilirsiniz.

11 Haziran tarihinde Merkür İkizler burcuna geçiş yapacak ve 27 Haziran tarihine kadar da bu burçta olacak. Partnerinizle iletişim trafiğiniz artıyor. Bu dönemde kira sözleşmeleri, davalar ya da diğer yasal sözleşmeler de gündeminizde olacaktır. Avukatınız ya da mali danışmanınızla da görüşebilirsiniz. Aranızdan bazıları bu süreçte danışmanlıklar alabilir. 26 Haziran tarihi bu süreç aralığında oldukça riskli bir zaman. Mümkünse bu tarihte resmi imzalar atmayın.


17 Haziran tarihinde Satürn Balık Burcunda geri harekete başlayacak. Mart ayından beri hayatınızda bazı konularda aksaklıklar yaşanmış olabilir. Özellikle ev ve aile konusunda sorumluluklarınız artıyor. Bu dönemde üzerinizde yoğun bir bask hissediyor olabilirsiniz. Aslında bu zor döngülerden birisiniz. Haritanızın dip noktasından geçiş yapan bir Satürn sizi her zaman dibe doğru çeker. Bu nedenle hayatta hangi alanda zorlanıyorsanız genel olarak, şimdi bu konuda önemli sınavlar verirsiniz. Tetrapi desteği almak bu dönemi sağlıklı geçirmenin en iyi yollarından birisidir. En az iki yıl sürebileceğini unutmayın. Bu geri hareket esnasında geçtiğimiz 3 ayı sorgulayabilirsiniz. Bakın bakalım, tüm bunların üstesinden gelmek için desteğe ihtiyacınız var mı?

18 Haziran tarihinde İkizler Burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Yanılgıya açık bir yeniay olacak. Bu nedenle bu tarihte atacağınız adımlara dikkat edin. İlişkiler konusunda yeni adımlar atabilirsiniz. Ancak bu süreçte özellikle ev ya da aile konusundaki belirsizlikler sizin için kafa karıştırıcı olabilir. Bu dönemde planlı ve disiplinli olmak gerekiyor. Sabırlı olun, 22 Haziran tarihinde daha doğru destekler bulabilirsiniz. 29 Haziran tarihinde ise sağlam ve istikrarlı adımlar atma şansınız var.

21 Haziran tarihinde Güneş Yengeç burcuna geçiş yapıyor. Bir ay boyunca odak noktanız vergi, sigorta, prim ya da tazmiat gibi konular olacaktır. Bu süreçte partnerin gelirleri de gündeminizi meşgul edebilir. Çalıştığınız kurumdan ya da iş arkadaşlarından destekler gelebilir. İş nedeniyle katılacağınız etkinlikler olabilir. Ancak dikkat; 26 Haziran tarihinde yolculuklar riskli. İş hayatınızda yasal süreçleri de yakından takip edin ve mümkünse bir uzmandan destek alın. Bugün aynı zamanda iş kazalarına da açık bir zaman olabilir. Tedbirleri arttırmakta fayda var. Özellikle ısınmadan kaynaklanabilecek ani yangınlar, patlamalara karşı dikkatli olmak gerekiyor.

27 Haziran tarihinde Merkür Yengeç burcuna geçiş yapacak. Kredi başvuruları, vergi ya da sigorta işlemleri ile ilgili konular bu süreçte gündeminizi meşgul edecek. 30 Haziran tarihinde bu konuda daha kalıcı adımlar atabilirsiniz. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken zamanları içerir.

Oğlak Burcu Haziran Ayı Burç Yorumu

4 Haziran tarihinde çocuklarınızla ilgili sürpriz haberler alabilirsiniz. Beklenmedik harcamalar gündeme gelebilir. Aynı gün Yay Burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Sizden gizlenen bazı gerçeklerle yüzleşebilirsiniz. Gelecek haberlerin yanıltıcı olabileceğinin farkında olun. Bu dolunay geçtiğimiz ay gerçekleşen yeniay zamanında beri olan konuların gün yüzüne çıkmasını sağlayacaktır.

5 Haziran Venüs Aslan Burcuna geçiş yapıyor. Vergi, sigorta ya da kredilerle ilgili konularda destekler bulabilirsiniz. 23 Temmuz 4 Eylül arasında Venüs Aslan burcunda geri hareket edeceği için 9 Ekim tarihine kadar da Aslan burcunda olacak. Bu nedenle bu geçiş oldukça önemli. Geri hareket sürecinde gelir gider dengenizi iyi ayarlamanız gerek. Bazı ödemeler gecikebilir. Özellikle işten gelen prim veya tazminat gibi konularda karışıklıklar yaşanabilir. Bu dönemde eşin gelirlerinde yaşanacak aksaklıklar sizi de etkileyebilir.

11 Haziran tarihinde Merkür İkizler burcuna geçiş yapacak ve 27 Haziran tarihine kadar da bu burçta olacak. İş nedeniyle eğitimlere katılabilir ve iş seyahatlerinizde yoğunluklar olabilir. 26 Haziran tarihinde yola çıkmak çok iyi bir fikir değil. Hem kazalara açık bir gün hem de olası karışıklıklar sizi zor durumda bırakabilir. Yolculuk planlarınızı bu tarih öncesinde planlamaya gayret edin.

17 Haziran tarihinde Satürn Balık Burcunda geri harekete başlayacak. Mart ayından beri hayatınızda bazı konularda aksaklıklar yaşanmış olabilir. Özellikle kardeş, kuzen ya da yakın çevrenizle ilgili sorunlar ve sorumluluklar artmış olabilir. Şimdi bu konular bir süre için de olsa askıda kalacak. Bu dönemde geçtiğimiz süreçte yaşanılanları tekrar gözden geçirmeniz gerekecek. Eksik kalan konuları tekrar değerlendirmeniz faydalı olacaktır.

18 Haziran tarihinde İkizler Burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Yanılgıya açık bir yeniay olacak. Bu nedenle bu tarihte atacağınız adımlara dikkat edin. Özellikle yeni bir işe başlamak ya da yeni bir hizmet almak gibi bir planınız varsa resmi konuları iyi inceleyin. Karşı taraf size yeterince dürüst davranmayabilir. Aynı anda iki işte ya da projede birden çalışmayı düşünüyorsanız detayları gözden kaçırmayın. Bu dönemde hayatınızdaki kişiden destek alabilirsiniz. Veya işle ilgili konularda bir aracı kurum ile çalışmak destekleyici olacaktır. Acele etmemek ve uzun vadeli planlar yapmak bu süreci sağlıklı atlatmanızı sağlayabilir.


21 Haziran tarihinde Güneş Yengeç Burcuna geçiş yapıyor. Bir ay boyunca ikili ilişkiler daha fazla gündeminizde olacak. Önümüzdeki süreçte iş ortaklıkları ya da sözleşmelerle de ilgilenmeniz gerekebilir. 22 Haziran tarihinde destekleyici etkiler var, destek bulabilirsiniz.

26 Haziran tarihi riskli yatırımlar açısından kayıp olasılığı getiriyor. Ayrıca gerginliklere de açık bir zaman. Zorunda olmadıkça operasyonlar riskli olabilir. Bugün yanıltıcı etkiler de mevcut. Özellikle iş yolculukları ve başvurular açısından çok uygun bir gün değil. Günü mümkün olduğunca yavaş ve sakin geçirmeye gayret edin. 29 ve 30 Haziran daha destekleyici etkiler var. Hem yolculuklar açısından hem de hedefleri gerçekleştirme konusunda daha doğru kararlar verebilirsiniz.

27 Haziran tarihinde Merkür Yengeç burcuna geçiş yapacak. Partnerinizle daha fazla iletişim halinde olacaksınız. Belki birlikte yolculuklara çıkabilirsiniz. Sözleşmeler veya davalar konusunda yazışmalar artabilir. Mali danışmanınızla ya da avukatınızla daha fazla irtibat halinde olabilirsiniz. Danışmanlıklar ve terapi için de oldukça destekleyici bir zaman. Bu süreçte iş ortaklıkları da gündemde olacaktır. Ancak Venüs retrosununun sizi mali açıdan zorlayabileceğini aklınızdan çıkarmayın. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken zamanları içerir.


Kova Burcu Haziran Ayı Burç Yorumu

4 Haziran tarihinde ailenizden gelecek sürpriz haberlere hazır olun. Ev, aile ve yerleşim konusunda yaşanacak beklenmedik gelişmeler sizi önemli kararlar almaya itebilir. Aynı gün Yay Burcunda Dolunay gerçekleşecek. Arkadaşlarınızla ilişkileriniz mercek altında. Özellikle maddi konular bu tarihte alınacak kararlarda etkili olacaktır. Son iki haftadır evle ilgili konularda aldığınız kararlar sonuçlanacak veya ailenizle birlikte aldığınız kararların sonuçlarını göreceksiniz. Gelecek planlarınızı revize edebilirsiniz. Eğer taşınmışsanız bu dönemde sosyal çevrenizin de değiştiğini görebilirsiniz.

5 Haziran Venüs Aslan Burcuna geçiş yapıyor. 23 Temmuz 4 Eylül arasında Venüs Aslan burcunda geri hareket edeceği için 9 Ekim tarihine kadar da Aslan burcunda olacak. Bu nedenle bu geçiş oldukça önemli. Partnerinizle ilişkiniz daha destekleyici olacaktır. Bu dönemde iş ortaklıkları için de fırsat yakalayabilirsiniz. 19 Haziran tarihine kadar olan süreci iyi değerlendirin. 19 Haziran sonrasında alınan kararlar retro döneminde tekrar sorgulanabilir. Bu dönemde yapacağınız sözleşmelerde de bazı gözden geçirmeler olacaktır.


11 Haziran tarihinde Merkür İkizler burcuna geçiş yapacak ve 27 Haziran tarihine kadar da bu burçta olacak. Bu dönemde iş arkadaşlarınızla iletişiminiz artabilir. İş yeriniz sizi bazı eğitimlere yollayabilir veya bezı yetki belgeleri almanız gerekebilir. İş nedeniyle yolculuklar olasıdır. Ancak 26 Haziran tarihinde yolda olmamaya gayret edin. Bu tarih kazalara ve karışıklıklara açık bir zaman olacak.

17 Haziran tarihinde Satürn Balık Burcunda geri harekete başlayacak. Mart ayından beri hayatınızda bazı konularda aksaklıklar yaşanmış olabilir. Özellikle maddi konularda bazı zorluklar yaşamış olabilirsiniz. Şimdi bu süreçte maddi konularda aldığınız kararları tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir. Gereksiz harcamalarınızı belirlemek ve düzenli bir yatırım yapmak bu dönemde yapılacak en doğru hareket olacaktır.

18 Haziran tarihinde İkizler Burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Yanılgıya açık bir yeniay olacak. Bu nedenle bu tarihte atacağınız adımlara dikkat edin. Riskli yatırımlar açısından temkinli olun. Bu dönemde içi boş proje veya yatırım araçlarına yönelmek kayıpla sonuçlanabilir. Çocuklarınız için yapılacak harcamalarda hatalar olabilir, hesaplarınızı dikkatli inceleyin. İlişkiler konusunda ise maddi konular sorunlara neden olabilir. Bu dönemde ailenizden destek alabilirsiniz. Planlı ve sakin adımlar atmak bu süreçte daha sağlıklı olacaktır.

21 Haziran tarihinde Güneş Yengeç Burcuna geçiş yapıyor. İş hayatınız bu bir ay boyunca odak noktanız haline geliyor. İş ortaklıkları veya iş nedeniyle yapılacak sözleşmeler önemli olacaktır. Bu süreçte 26 Haziran tarihinde resmi imzalardan uzak durun. Bu dönemi sağlık kontrolleri için de kullanabilirsiniz. Daha sağlıklı olmak adına yeni bir beslenme düzenine geçmeniz ya da egzersizlere başlamanız da olasıdır.

26 Haziran tarihi gergin bir gün. Evin güvenliğine dikkat etmek önemli olacak. Isınmadan kaynaklanabilecek sorunlar ve ev kazaları konusunda tedbirli olun. Hırsızlıklara karşı da temkinli olmanız gereken bir tarih. İlişkiler özen istiyor. Partnerinizle gerilmemeye gayret edin. Eğer bir iş ortağınız varsa ortaklıkların bozulması da gündeme gelebilir. Fevri kararlar zararla sonuçlanabilir. Bu dönemi olabildiğince soğukkanlı ve sakin geçirmeye çalışın.


27 Haziran tarihinde Merkür Yengeç burcuna geçiş yapacak. İş arkadaşlarınızla iletişim trafiğiniz artıyor. İş nedeniyle yolculuklar ya da eğitimler olasıdır. Bunlar için 30 Haziran tarihini kullanabilirsiniz. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken zamanları içerir.

Balık Burcu Haziran Ayı Burç Yorumu

4 Haziran tarihinde kardeş, kuzen ya da yakın çevrenizden gelebilecek sürpriz haberlere hazır olun. Partnerinizle sürpriz yolculuklar gündeme gelebilir. Bugün aynı zamanda Yay Burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Kariyerinizle ilgili önemli bir karar aşamasına gelebilirsiniz. Eğer iki hafta önce yeni bir projeye başlamışsanız dolunay zamanında projenizi tamamlayabilirsiniz. Eğer bir iş değişikliği yapma planınız varsa bu dolunay zamanı buna karar verebilirsiniz. Ancak size sunulan teklifin detaylarını iyi inceleyin.


5 Haziran Venüs Aslan Burcuna geçiş yapıyor. 23 Temmuz 4 Eylül arasında Venüs Aslan burcunda geri hareket edeceği için 9 Ekim tarihine kadar da Aslan burcunda olacak. Bu nedenle bu geçiş oldukça önemli. İş hayatınızda maddi konularda şanslı bir süreç başlıyor. Kazançlarınız artabilir. Bu dönemde yapacağınız anlaşmalar önemli olacak. 19 Haziran tarihine kadar iş arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Ancak retro zamanında bu ilişkilerin bir testten geçeceğini unutmayın. Özellikle işinizle ilgili maddi konularda bazı karışıklıklar olabilir. Özellikle prim ya da sigorta gibi konularda aksaklıklar yaşanabilir. Eğer kendi işinizi yapıyorsanız bu süreçte aldığınız hizmetlerde maddi konuları dikkatli inceleyin.

11 Haziran tarihinde Merkür İkizler burcuna geçiş yapacak ve 27 Haziran tarihine kadar da bu burçta olacak. Bu dönemde ailenizin yanına ziyarete gidebilirsiniz. Veya onlarla olan iletişim trafiğiniz artabilir. Bir kira sözleşmesi yapmanız da olasıdır. Bu süreçte bir taşınma kararınız olursa 26 Haziran öncesinde halletmeye gayret edin. Bu tarih yanılgılara oldukça açık bir zaman. Bu nedenle özellikle kalıcı taşınmalarda detayları gözden kaçırmayın.

17 Haziran tarihinde Satürn Balık Burcunda geri harekete başlayacak. Mart ayından beri üzerinizde artan bir baskı olabilir. Bu dönemde sorumluluklar ya da ikili ilişkilerde zorluklar artmış olabilir. Şimdi bir süre bu konuları tekrar gözden geçireceksiniz. Eksik kalan konular ya da üzerinize aldığınız sorumlulukları düzenleme fırsatınız olacak.

18 Haziran tarihinde İkizler Burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Yanılgıya açık bir yeniay olacak. Bu nedenle bu tarihte atacağınız adımlara dikkat edin. Yeni bir eve taşınmak veya ailenizle birlikte önemli kararlar almak durumunda olabilirsiniz. Bu süreçte atacağınız adımlarda detaylara dikkat etmek gerekiyor. Acele kararlar vermeyin ve planlı ilerleyin. Kardeş, kuzen veya yakın çevrenizden destek alabilirsiniz.


21 Haziran tarihinde Güneş Yengeç Burcuna geçiş yapıyor. Önümüzdeki bir ay boyunca odak noktanız çocuklarınız olacak. Onlarla daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. İkili ilişkiler de bu süreçte önemli olacaktır. 22 Haziran tarihinde destekler bulabilirsiniz.

26 Haziran tarihi oldukça riskli bir zaman. İş nedeniyle çıkacağınız yolculukları bu tarihe denk getirmemeye gayret edin. Bugün kazalara ve gerilimlere açık. Sakin olan kazanır. Bu süreçte bilgi kirlilikleri ve yanlış kararlar almak da olasıdır. Bu nedenle özellikle gelen haberlerin doğruluğunu kontrol edin.


27 Haziran tarihinde Merkür Yengeç burcuna geçiş yapacak. Çocuklarınızın eğitim hayatı daha fazla gündeminizde olacak. Eğer bu dönemde bir okul kararı vermeniz gerekiyorsa 29-30 Haziran tarihini kullanabilirsiniz. Bu süreçte partnerinizle yolculuklara da çıkabilirsiniz. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken zamanları içerir.


Bunlar da ilginizi çekebilir;

Haziran 2023 Önemli Tarihler

Haziran 1, 2023 22:31 Mars Qucnx Satürn

Haziran 3, 2023 1:42 Venüs Trine Neptün

Haziran 4, 2023 22:49 Merkür Conj Uranüs

Haziran 5, 2023 19:05 Venüs Oppos Pluto

Haziran 10, 2023 0:14 Merkür Sxtil Neptün

Haziran 11, 2023 13:26 Merkür Trine Pluto

Haziran 11, 2023 18:39 Venüs Sqr Jupiter

Haziran 13, 2023 12:59 Venüs Qucnx Satürn

Haziran 15, 2023 19:09 Merkür Sqr Satürn

Haziran 17, 2023 18:29 Merkür Sxtil Venüs

Haziran 19, 2023 6:53 Güneş Sqr Neptün

Haziran 19, 2023 18:53 Jupiter Sxtil Satürn

Haziran 21, 2023 13:19 Güneş Qucnx Pluto

Haziran 21, 2023 18:22 Merkür Sxtil Mars

Haziran 26, 2023 1:35 Merkür Sqr Neptün

Haziran 26, 2023 12:22 Mars Sqr Uranüs

Haziran 27, 2023 0:07 Merkür Qucnx Pluto

Haziran 29, 2023 4:42 Güneş Trine Satürn

Haziran 30, 2023 9:23 Merkür Trine Satürn


Haziran 5, 2023 16:46 Venüs Aslanda

Haziran 11, 2023 12:46 Pluto Retro Oğlak

Haziran 11, 2023 13:26 Merkür İkizler Burcunda

Haziran 17, 2023 20:27 Satürn Retro

Haziran 21, 2023 17:57 Güneş Yengeç Burcunda

Haziran 27, 2023 3:23 Merkür Yengeç Burcunda


Haziran 2023 Ay Boşlukta Zamanları

3.06.2023 3:51 - 3.06.2023 8:03

5.06.2023 6:24 - 5.06.2023 10:31

7.06.2023 7:39 - 7.06.2023 11:41

9.06.2023 7:24 - 9.06.2023 13:14

11.06.2023 16:20 - 11.06.2023 16:20

13.06.2023 21:27 - 13.06.2023 21:31

16.06.2023 4:36 - 16.06.2023 4:45

18.06.2023 9:24 - 18.06.2023 13:58

21.06.2023 0:43 - 21.06.2023 1:04

22.06.2023 20:01 - 23.06.2023 13:35

26.06.2023 1:24 - 26.06.2023 1:57

28.06.2023 11:19 - 28.06.2023 11:55

30.06.2023 17:20 - 30.06.2023 17:59



Ücretsiz doğum haritası hesaplamak ve yükselen burcunuzu öğrenmek için Doğum Haritası Hesaplama sayfasını kullanabilirsiniz. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken zamanları içerir.



bottom of page