top of page
© Copyright by astrokronos
astrokronos takvim.jpg

Mart Ayı Burç Yorumları 2023

Hareketli bir aya geçiş yapıyoruz. Satürn ve Pluto gibi iki ağır gezegen burç değiştiriyor. Bunlar büyük değişimleri hayatımıza getirecek. Bunun ilk sinyallerini aslında geçtiğimiz Şubat ayı içinde aldık. Balık burcunda gerçekleşen yeniay bizlere Satürn Balık süreci ile ilgili ilk bilgileri vermiş olmalı. Bir önceki Aslan Kova aksında gerçekleşen yeniay / dolunay serisi de aslında Kova burcuna geçiş yapmak üzere olan Pluto için ilk gündemi belirledi. Türkiye olarak büyük bir depremle sarsıldık. Bu aslında büyük bir değişimin ilk sinyallerini verdi. STK 'ların güçlerine tanıklık edeceğiz. Ancak bu gücü kirletmek isteyenler de karşımıza çıkacaktır. Bir önceki Oğlak burcu geçişi esnasında devletler ellerindeki gücü kaybetmemek için büyük savaşlar verdi. Şimdi ise özellikle küresel anlamda hem STK 'ların hem de büyük teknoloji şirketlerinin gücü eline geçirmesini izleyeceğiz.

  • Mart 2, 2023 8:36 Venüs Jüpiter Kavuşum

İlişkiler açısından çok şanslı ve olumlu bir süreç. Ayrıca finansal konularda da şans ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Lüks harcamalar yapabilirsiniz. Bu ayrıca akıl hocaları ya da eğitmenlerden gelecek destekleri de gösterir. Ayrıca yurtdışı, eğitim, yayıncılık gibi alanlar için para harcamanız ya da kazanmanız da mümkündür. Jüpiter Transitleri kitapçığından Koç burcundaki Jüpiter 'in haritanızdaki göstergelere açılarını nasıl yorumlayacağınızı öğrenebilirsiniz. Astroloji bilmeseniz de pratik tablolar ile yorum yapabilirsiniz.

Mart 2, 2023 17:34 Merkür Satürn Kavuşum

Bu süreç kendi içinize çekilmek, yoğun araştırma ve okuma/yazma faaliyetleri için oldukça verimlidir. Ancak sosyalleşmek, fikirlerini açıklamak için pek uygun bir zaman olmayabilir. Bugün kendinizi karamsar hissedebilirsiniz. Sürecin geçici olduğunun farkında olun. Uzun soluklu bir eğitime başlayabilir veya bağlayıcılığı olan bir anlaşmaya imza atabilirsiniz. Eğer bir yolculuk planınız varsa bugün aksaklıklar çıkabileceğinin farkında olun. Kimi zaman trafik sıkışıklıkları kimi zaman ise araçta olabilecek arızalar gündeme gelebilir. Kova burcunun son derecelerinde gerçekleşecek olan bu kavuşum size geçtiğimiz 2,5 sene boyunca zorlandığınız konularda bir çözüm şansı sunabilir.

  • Mart 3 2023 1:52 - 19 Mart 2023 7:24 Merkür Balık Burcunda

Merkür, iletişim ve eğitim konularını temsil eder. Balık burcunda çok fazla rasyonel değildir. Bu nedenle de aslında dikkat gerektiren, hesap kitapla ilgili alanlarda zorluklar yaşanabilir. Balık burcu daha çok ilham ve sanatsal konuları temsil eder. Bu nedenle özellikle sanatsal faaliyetler açısından verimli bir dönem olabilir. Bu süreçte alacağınız eğitimler daha çok ruhsal konularla ilgili olabilir. Sosyal yardım kuruluşları bu süreçte çok aktif çalışabilirler. Haberlerde gündemi meşgul edeceklerdir. Bu geçiş esnasında 12 Mart tarihini yeni teknikler denemek, teknolojik konularda karşımıza çıkan fırsatları değerlendirmek için aslında güzel bir tarih. Ancak 15/16/17 Mart tarihleri dolandırıcılıklar, hırsızlık, sulardan ya da sıvılardan gelebilecek risklere çok açık. Bu nedenle bu iki tarih arasında atacağınız imzalarda mutlaka bir uzmandan görüş alın. Bu süreci ruhsal tedaviler açısından kullanmak en sağlıklısı olacaktır. Özellikle meditasyon çalışmaları bu süreçte oldukça verimli geçebilir. Rüyaların sağaltım gücü olacaktır, bu nedenle karışık rüyalar görebilirsiniz. Yorumlamasanız dahi rüyaları not almak faydalıdır.

  • Mart 6, 2023 16:42 Güneş Uranüs 60lık

Rutinden sıyrılmak için doğru bir zaman.Parlamak, görünür olmak, yöneticilik becerilerini keşfetmek olasıdır. Otorite figürleri ile ilgili beklenmedik ve şaşırtıcı haberler alabilirsiniz.

  • Mart 7, 2023 15:40 Dolunay 16°40’ Başak

Başak burcunun 16° s'inde bir dolunay gerçekleşiyor. Bu dolunay zamanında Mars oldukça etkin. Bu nedenle tartışmalar ve gerilimlerden uzak durmak gerekiyor. Detaylı yorumu Dolunay yazısından okuyabilirsiniz.


  • Mart 7, 2023 16:34 Satürn Balık Burcunda

Satürn Kova burcundaki geçişini tamamlıyor. Şimdi 2,5 sene boyunca Balık burcunda olacak. Bu geçişin burçlara etkileri, doğum ve evlilik tarihine göre ilişkilere etkisi, kuruluş tarihlerine göre şirketler üzerinde nasıl bir iz bırakacağını Satürn Balık Burcu yazısı üzerinden okuyabilirsiniz. Burçlar üzerine etkilerini de bu yazıda bulabilirsiniz. Eğer doğum haritanızı biliyorsanız Satürn Transitleri kitapçığından açı yorumlarını da okuyabilirsiniz.

  • Mart 11, 2023 18:04 Venüs Mars 60lık

İlişkilerde uyumun kolay olduğu bir zaman. Bu enerji altında başlayan birlikteliklerde çekicilik önemli bir faktör olabilir. Ayrıca finansal konular için atılacak bazı olumlu adımlar olabilir. Rekabetten kazançlı çıkacağınız bir zamandasınız.


Telegram VIP Grubu

Gökyüzünde önemli değişimlerin olduğu bir viraja girdik. Mart ayında Satürn Pluto burç değiştiriyor. Önümüzdeki Nisan ayıyla beraber ise tutulmalar Koç Terazi aksına geçecek ve ilişkilerde büyük bir viraja gireceğiz. Nisan ayında bu değişimlerden nasıl etkileneceğimizi konuşacağımız bir grup oluşturuyorum. Bu gruba dahil olarak bu tutulmaların bireysel haritanıza etkisi ile ilgili soru cevap şansınız olacak.

Telegram üzerinde halihazırda bir Astrokronos grubu var. Ancak bu grup VIP olacak ve sorularınız doğum haritanız üzerinden yanıtlanacaktır. Bu grupta o ay gerçekleşecek olan Yeniay / Dolunay için bir analiz paylaşılacaktır. Bu analiz sonrasında bireysel haritalarınız üzerinden o yeniay / dolunay etkisi ile ilgili sorularınız yanıtlanacaktır.


Hem yeniay dolunay seminerlerine katılım sürecinde zaman sorunu yaşayanlar için daha verimli olacağını düşünüyorum. Hem de böylece daha rahat iletişim kurabileceğimiz bir ortam yaratmaya çalışacağım. Bu grup öncelikle bir aylık olarak başlatacağım. İlk kez deneme yapacağımız için bundan nasıl bir verim alabileceğimizi görmek istiyorum. Verim almamız durumunda eskisi gibi 3 aylık bir grup olarak planlayabiliriz.


İlk grup Nisan 2023 için yapılacaktır. Nisan ayında Koç - Terazi aksındaki ilk tutulmaları yaşayacağız. Bu ay içindeki yeniay dolunay yorumları size grup kurulduğunda iletilecektir. Ay boyunca haritanıza etkisi ile soruları iletebileceksiniz.


Kronos Kitap üyeliği bildiğiniz üzere sitedeki makale, kitap ve seminer kayıtlarına erişim içindir. Bu üyelik paketi site üzerinde 3 aylıktır. Ancak burada paralel olarak ilerlemek için aylık olarak da bir seçenek olarak sunuldu. Size yeniay dolunay yorumları elbette telegram grup üzerinden iletilecektir. Ancak kitaplara erişim isterseniz bu paketi de almanız faydalı olacaktır.

  • Mart 12, 2023 0:04 Merkür Uranüs 60lık

Farklı fikirlerden ve yeni birşeyler öğrenmekten keyif alabilirsiniz. Rutini kırmak için iyi bir zaman. Farklı bir eğitime katılabilir, planlanmamış kısa bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Daha açık fikirlisiniz. Teknoloji ya da astroloji gibi farklı alanlara yönelebilirsiniz. Arge departmanlarında çalışanlar, girişimciler ya da yaratıcı fikirler üzerine çalışma yapan her alan için olumlu bir zamandır. Beyin fırtınaları, tanıtım, toplantı ya da seminerler için kullanabilirsiniz.

  • 15 - 16 - 17 Mart > Güneş Merkür Neptün kavuşuma Mars Kare

15 - 17 Mart tarihleri arasında yönetim kademesinin yapacağı açıklamalar tepki çekebilir. Bu tarihlerde bireysel olarak imza gerektiren işlemlerde bir uzmandan görüş almanızda fayda var. Bilgi hırsızlıklarına, yalan haberlere açık bir tarih aralığı olacaktır. Özellikle telefon dolandırıcılıkları bu süreçte artış gösterebilir. Sosyal medyada okuduğunuz herşeye inanmayın. Doğruluğunu teyid etmeden gelen bir bilgi ile önemli kararlar almayın. Bu süreç yolculuklar açısından da riskli olabilir.

  • Mart 17, 2023 1:34 Venüs Boğa Burcunda

11 Nisan tarihine kadar Venüs Boğa burcunda hareket edecek. Aslında ilişkiler konusunda oldukça destekleyici bir zaman aralığı. Venüs bu burçta rahattır. Bu nedenle hem ilişkiler hem de maddi konularda daha sağlam adımlar atabiliriz. Ancak ay sonunda sürprizler gezegeni Uranüs ile biraraya gelecek. Bu nedenle sürpriz gelişmeler olabileceğinin farkında olun.

  • Mart 19, 2023 7:24 Merkür Koç Burcunda

3 Nisan tarihine kadar sürecek olan bu geçiş esnasında hızlı bir bilgi akışına tanıklık edebilirsiniz. 28 Mart tarihinde şans gezegeni Jüpiter ile bir araya gelecek olan Merkür güzel fırsatları getirebilir. Bir eğitime başlamak iyi bir tarih. Önemli imzalar atabilirsiniz. Bazı uzmanlardan destek almak da mümkündür.

  • Mart 21, 2023 0:24 Güneş Koç Burcunda

20 Nisan tarihine kadar Güneş Koç burcunda olacak. Güneşin Koç burcuna girişi astrolojik yeniyıldır. Bu senenin ana konularını da bulunduğumuz bölge için bu giriş anı haritasına göre yorumlarız. Özellikle uluslarası konular bu yılın ana teması olacak. Bu sene bir arınma dönemi. Artık işlevini yitirmiş kişi ve kurumlar önemli revizyonlardan geçecek. Ülkenin toprakları ve kaynakları bu sene en çok konuşulacak konular arasında. Özellikle ordu olmak üzere tüm devlet memurluğu kademesinde çalışanların görev değişiklikleri olacaktır.

  • Mart 21, 2023 20:23 Yeniay 00°49’ Koç


Koç burcunun ilk derecelerinde gerçekleşen yeniay çok taze başlangıçları müjdeliyor. Özellikle eğitim, iletişim ve yolculuklar konusunda önemli adımlar atabilirsiniz. Bazıları için kardeş, kuzen ve yakın çevreleri ile ilgili önemli gelişmeler gündeme gelebilir. Şans gezegeni Jüpiter de bu burçta yer aldığı için karşınıza çıkacak fırsatları iyi değerlendirin.

  • Mart 23, 2023 15:12 Pluto Kova Burcunda

Pluto 'nun Kova burcuna geçişi özel hayatımızdan çok küresel konularda daha etkili bir şekilde kendisini gösterecektir. Özellikle derin teknoloji (Deep Tech) bu süreçte dünya ekonomisini yeniden şekillendirebilir. Yeni sektörler gündeme gelirken kimi zaman bazı sektörlerin sonunu da getirebilir. Elbette gücün el değiştirmesi anlamına da gelecek. Devletlerden daha güçlü teknoloji şirketleri ile karşı karşıya kalacağız. Bu geçişin sonlarına doğru teknolojik bir yozlaşma süreci de karşımıza çıkacaktır.

  • Mart 25, 2023 14:45 Mars Yengeç Burcunda

20 Ağustos 2022 tarihinden beridir Mars İkizler burcundaydı. Retro hareketi nedeniyle bu geçiş çok uzun sürdü. Şimdi 20 Mayıs 2023 tarihine kadar Mars çok da rahat etmediği Yengeç burcunda yolculuk edecek. Bu geçiş iki noktada önemli. Hem tutulmaların hem de şans gezegeni Jüpiter 'in kontrolü Mars 'ın elinde. Haliyle de hayatımızda yaratacağı değişiklikler ya da bize sunacağı fırsatlar bazı handikaplar içeriyor. Sonuçlar beklediğimiz gibi olmayabilir. Bu süreçte özellikle pasif kalmak, aksiyon almadaki güçlükler en büyük risklerden birisi. Yerleşim, aile ya da duygusal konularda bazı zorlanmalar da gündemimizde olacaktır. 30 Mart ve 29 Nisan tarihlerini ise önemli adımları atmak için kullanabilirsiniz. Destekleyici açılar harekete geçme konusunda yardım edecektir. Mars Transitleri kitabından haritanıza olan açıların yorumlarını okuyabilirsiniz.

  • Mart 25, 2023 16:33 Mars Pluto 150lik

Mars Yengeç burcuna geçiş yapar yapmaz Kova burcuna geçmiş olan Pluto ile zorlayıcı bir açı yapacak. Psikolojik manipülasyonlara karşı tedbirli olun. Üzerinizde önemli bir baskı hissedebilirsiniz. Veya siz karşı taraf üzerinde kontrol sağlamak için güçlü bir dürtü duyabilirsiniz. Şuan bu baskının yıkıcı sonuçları olabileceğini unutmayın. Güç mücadelelerinin arttığı bu zamanda kendi zayıf noktalarınıza karşı da dikkatli olun. Bu süreçte başkaları da sizi böyle kontrol etmeye çalışabilir. Ayrıca tekin olmayan kişilere karşı da dikkatli olun. Bu süreçte trafikte basit bir tartışma bile gereksiz yere büyüyebilir.

  • Mart 31, 2023 1:25 Venüs Uranüs Kavuşum

Yeni bir arkadaş grubuna girmeniz olasıdır. Sosyal yaşantınızda bir değişim ve canlanma sözkonusu. Eğer bir ilişkiniz yoksa bu yeni bir ilişkinin başlangıcını gösterebilir. Belki sizden genç bir partnere çekilebilirsiniz. Eğer bir partneriniz varsa şimdi ilişkinizin daha da canlandığını farkedebilirsiniz. Maddi konularda ise farklı alanlardan gelir elde etmeniz ya da işinize teknolojinin dahil olması mümkündür.

Ayın diğer önemli açılarını yazının sonunda bulabilirsiniz. Ayrıca Ay 'ın boşlukta olduğu zamanlar, Ay 'ın Burç Geçişleri, Ay Fazları ve nasıl kullanılacakları ile ilgili bilgiler de burç yorumlarından sonra verilmiştir.

Ayın diğer önemli açılarını yazının sonunda bulabilirsiniz. Ayrıca Ay 'ın boşlukta olduğu zamanlar, Ay 'ın Burç Geçişleri, Mart Ayı Ay Fazları ve nasıl kullanılacakları ile ilgili bilgiler de burç yorumlarından sonra verilmiştir.

Aylık Burç Yorumları

Aylık burç yorumları için hem burcunuzu hem de yükselen burcunuzu okuyabilirsiniz. Özellikle kariyerle ilgili konular için muhakkak kendi burcunuzu okuyun. Yorumlar Batı Astrolojisi 'ne göre yazılmıştır. Ay burcunu daha çok Vedik Astroloji dikkate alır. Bu nedenle Ay Burcu 'na göre okumanıza gerek yoktur.


Doğum Haritası Hesaplama sayfasından Doğum Haritanızı Ücretsiz çıkarabilirsiniz. Yükselen Burç Hesaplama sayfasından hem yükselen burcunuzu öğrenebilir hem de özelliklerini okuyabilirsiniz.


Örnek burç yorumları için bir önceki aylık burç yorumlarını okuyabilirsiniz. Aylık burç yorumları önemli tarihlerin verildiği detaylı analizlerdir.


Bu yazının devamı sadece Astrokronos Üyelerine açıktır. Ayrıca Üye Olarak sitedeki e-kitapları okuyabilirsiniz.


KOÇ BURCU MART 2023 BURÇ YORUMU

17 Mart tarihine kadar Venüs burcunuzda. Görünüşünüze daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Hem maddi konularda hem de sosyal hayat anlamında destek bulabileceğiniz zamanlar. Özellikle 2 Mart tarihi uzun vadeli konularda şans getirebilecek bir gün. Ancak bazı konularda önemli taahhütler vermeniz gerekebilir. Özellikle yeni başlangıçlar, ilişki ve ortaklıklar açısından güzel fırsatlar yaşanabilir. Maddi konularda yeni adımlar atabilirsiniz. Bugün yine de kendinizi karamsar hissetmeniz mümkün. Eğer önemli imzalar atacaksanız mutlaka konusunda uzman kişilerden destek alın. Gözden kaçan detaylar sonrasında daha fazla soruna neden olabilir. Partnerinizin iş hayatı ile ilgili bazı zorluklar gündeme gelebilir. Önemli bir projeye başlama planı varsa sürecin beklediğinizden uzun sürebileceğinin farkında olun.


3-19 Mart arasında Merkür Balık burcunda olacak. Bu süreçte kendi başınıza yapacağınız çalışmalarda verimli olabilirsiniz. Bu dönem aslında sağlık kontrolleri için de oldukça destekleyici. Eğer ruhsal konularda destek alma ihtiyacındaysanız terapiler bu dönemde faydalı olacaktır. Sonuçlar beklediğinizden iyi olabilir. Dedikodulardan veya gizli anlaşmalardan ise bu süreçte uzak durmakta fayda var.

7 Mart tarihinde Başak burcunda bir dolunay yaşanacak. Bu dolunay zamanında hazırlığını yaptığınız bir projenizin duyurusunu yapabilirsiniz. İş hayatınızla ilgili önemli kararlar verilebilir. Bu süreçte bir iş değişikliği düşünüyorsanız yeni bir iş bulmadan eski işinizden ayrılmayın. İş arama süreciniz beklediğinizden uzun sürebilir. Dolunayın gerçekleştiği gün Satürn de 2,5 sene sürecek olan Balık burcu geçişine başlıyor. Bu süreçte hem sağlık konuları hem de iş hayatınızla ilgili konularda ya önemli sorumluluklar almanız gerekecektir. Ya da bazı gecikmeler gündeme gelebilir. Satürn Balık yazısından süreçle ilgili detaylı yorumu okuyabilirsiniz.

15-16-17 Mart dikkatli olmak gereken tarihler. Özellikle riskli yatırımlar açısından dikkatli olmak gereken bir zaman. Çocuklarla ilgili sürpriz masraflar çıkabilir. Kardeş, kuzen ya da yakın çevrenizle bazı gerilimler olabilir. Eğer bir yolculuğa çıkmak durumunda kalırsanız dalgınlıklara karşı dikkatli olun.

17 Mart - 11 Nisan arasında Venüs Boğa burcunda hareket edecek. Sizin açınızdan maddi konularda şanslı zamanlar olacaktır. Sürpriz kazançlar olabilir. Bazılarınız bu dönemde kendisine yeni bir gelir kapısı yaratacak önemli adımlar atabilir. Özellikle 31 Mart tarihinde sürprizler gezegeni Uranüs ile bir arada olacak. Maddi durumunuzla ilgili radikal değişimler olabilir. Bu süreçte Jüpiter 'in de desteğini aldığınız için bunun bir masraftan çok bir kazanç olmasını bekleriz.

19 Mart - 3 Nisan arasında Merkür burcunuzda hareket edecek. Verdiğiniz kararlar ve yapacağınız duyurular dikkat çekecektir. Önemli imzalar atabilir ve yeni başlangıçlar için görüşmeler yapabilirsiniz. Özellikle iş hayatınızla ilgili kararlar alabilirsiniz. Bir eğitime başlamak da bu süreçte olasıdır.

21 Mart tarihinde burcunuzda bir yeniay gerçekleşecek. Sizin için önemli bir döngünün başlangıcı olacak. Eğer burcunuz Koç ise bir yıllık yeni bir döngüye başlıyorsunuz. Bu yeniaya Merkür eşlik ediyor. Yeni bir eğitime başlayabilir veya önemli bir konuda bir anlaşma imzalayabilirsiniz. Önümüzdeki süreçte Koç burcunda tutulmalar başlayacak. Bu nedenle de bu tarihte verdiğiniz kararlar ve yapacağınız anlaşmalar önümüzdeki seneye kadar etkisini gösterecektir. İş nedeniyle yapacağınız yolculuklar olabilir.

23 Mart tarihinde Pluto Kova burcuna geçiş yapıyor. 2044 yılına kadar sürecek olan bu geçiş esnasında hayattan beklentileriniz köklü bir şekilde değişiyor. Sosyal çevrenizi tamamen değiştirecek etkiler alabilirsiniz. 2008 yılından sonra sosyal statünüz ve kariyer hedefleriniz tamamen değişti. Bu değişimin ardından şimdi hayata bakış açınızı da değiştirecek tecrübeler yaşayabilirsiniz. Gireceğiniz sosyal çevrenin baskısını hissedebilirsiniz. Bu süreçte bazı arkadaşlarınızla bağlarınız tamamen kopabilir. Daha dürüst ve samimi birliktelikler kurmaya özen gösterirseniz süreci en sağlıklı şekilde atlatırsınız.

25 Mart - 20 Ağustos arasında Mars Yengeç burcunda olacak. Bu geçişin hemen ardından Kova burcuna geçiş yapan Pluto ile zorlu bir açısı olacak. Bir taşınma nedeniyle yaşanacak çevre değişimi sizin için zorlayıcı olabilir. Ailenizle aranızda bazı gerilimlere neden olacak köklü değişimler yapabilirsiniz. Eğer evinizde bir tadilat ya da restorasyon planınız varsa ilgili kurumlardan onay alma süreciniz zorlayıcı olabilir. Doğum haritanızdaki göstergelere Mars 'ın açılarını Mars Transitleri kitabından okuyabilirsiniz. Uyumlu açılar destekleyici bir değişim için atılacak adımları gösterirken zorlayıcı açılar stresli dönemleri anlatıyor olabilir.

Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

BOĞA BURCU MART 2023 BURÇ YORUMU

17 Mart tarihine kadar Venüs Koç burcunda. Öncelikle gizli ilişki ve ortaklıklardan uzak durmanız gereken bir zaman. Bu süreci en sağlıklı geçirmenin yolu bir inziva tatili olabilir. Veya ruhsal konularda danışmanlıklar alabilirsiniz. Biraz geri çekilmek ve dinlenmek için iyi bir zaman. Özellikle 2 Mart tarihi uzun vadeli konularda şans getirebilecek bir gün. Bir iş ortaklığının ilk adımlarını atabilirsiniz. Ancak bugün yine de kendinizi karamsar hissetmeniz mümkün. İş hayatınızda önemli bir dönemecin sonuna gelebilirsiniz. Özellikle son 3 senedir sorunlu bir kariyer hayatınız varsa artık buna bir son verme kararı alabilirsiniz. Bu tarihte önemli imzalar atacaksanız mutlaka konusunda uzman kişilerden destek alın. Gözden kaçan detaylar sonrasında daha fazla soruna neden olabilir.

3-19 Mart arasında Merkür Balık burcunda olacak. Bu süreçte arkadaşlarınızla iletişiminiz artabilir. Bazılarınız bu dönemde bir çevre değişikliğine gidebilir. Bir eğitim nedeniyle yeni bir gruba dahil olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte katılacağınız etkinlikler için para harcayabilirsiniz.

7 Mart tarihinde Başak burcunda bir dolunay yaşanacak. Çocukları olanlar için sorumlulukların artmaya başlayacağı bir süreç olacaktır. Bu dolunay zamanında onlarla ilgili önemli kararlar almanız gerekecek. Çocuklar konusunda bazı masraflar yapmanız gerekebilir. Eşin ya da ortağın yaptığı harcamalar bütçenizi sarsabilir. Gelir gider dengenizi iyi ayarlamanız gereken bir zamandan geçiş yapıyorsunuz. Dolunayın gerçekleştiği gün Satürn de Balık burcuna geçiş yapıyor. Sosyal hayatınızın ve gelecekle ilgili hedeflerinizin kısıtlanacağı bu zamanda temkinli adımlar atın. Satürn Balık yazısından süreçle ilgili detaylı yorumu okuyabilirsiniz.

15-16-17 Mart dikkatli olmak gereken tarihler. Özellikle arkadaşlarınızla yapacağınız ortaklıklar konusunda temkinli olun. Yanlış bilgiler sizi yanıltacak finansal adımlar atmanıza neden olmasın. Özellikle otorite figürlerinin vaatleri yanlış bir izlenime neden olabilir. Mümkün olduğunca verilere odaklanın. Aksi durumunda önümüzdeki süreçte ağır sorumlulukların altına girmeniz gerekebilir.

17 Mart - 11 Nisan arasında Venüs burcunuzda hareket edecek. Görünüşünüz için para harcayabilirsiniz. Radikal kararlar almanız mümkün. Bazılarını işle ilgili konularda yeni bir hazırlığın içinde olabilir. Özellikle 31 Mart tarihinde sürprizler gezegeni Uranüs ile bir arada olacak. Hem maddi konularda hem de ilişkiler konusunda radikal başlangıçlar yapabilirsiniz.

19 Mart - 3 Nisan arasında Merkür Koç burcunda hareket edecek. Dedikodulardan uzak durmanız gereken bir süreç. Aksi durumda sürecin sonunda konuştuğunuz herşey ortalığa dökülebilir. 3 Nisan sonrasında ise kapalı kapılar ardında yapılan tüm konuşmalar karşınıza çıkacak. Bu süreçte elbette sizin arkanızdan konuşanlar da olacaktır. Bunları öğrenmeniz için sabırla beklemek zorunda kalabilirsiniz.

21 Mart tarihinde Koç burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Bu yeniay zamanında özellikle partnerinizin iş hayatında önemli başlangıçlar olabilir. Yeni bir göreve getirilebilir. Burada attığınız adımlar size dolunay geldiğinde iş hayatınızla ilgili bir karar almanızı gerektirecek. Bu noktada tedbirli olun, çünkü sorunlu bir firmada çalışıyorsanız önümüzdeki 1,5 sene firmanız yavaş yavaş küçülmeye gidebilir.

23 Mart tarihinde Pluto Kova burcuna geçiş yapıyor. 2044 yılına kadar sürecek olan bu geçiş esnasında kariyer hayatınızda ve sosyal statünüzde köklü bir değişime başlayabilirsiniz. Bazılarınız bu süreçte zorlu yöneticilerle çalışmaya başlayabilir. Girdiğiniz kurumun kuralları sizin için zorlayıcı olabilir. 2008 yılından sonra eğitim hayatınızla ilgili konularda önemli değişimler yaşadınız. Belki hayata dair olan fikirleriniz kökten değişti. Şimdi bu bilgileri kariyer hayatınızda kullanmaya başlayacaksınız.

25 Mart - 20 Ağustos arasında Mars Yengeç burcunda olacak. Bu geçişin hemen ardından Kova burcuna geçiş yapan Pluto ile zorlu bir açısı olacak. İş hayatınızla ilgili bazı eğitim ya da yolculuklar gündeme gelebilir. Bazılarını hem iş hayatı hem de bir eğitim sürecini bir arada yapmak zorunda kalabilir. Bu sürecin yıpratıcı olması mümkün. Kardeş, kuzen ya da komşularınızla gerilimli bir süreç yaşanabilir. Doğum haritanızdaki göstergelere Mars 'ın açılarını Mars Transitleri kitabından okuyabilirsiniz. Uyumlu açılar destekleyici bir değişim için atılacak adımları gösterirken zorlayıcı açılar stresli dönemleri anlatıyor olabilir.

Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

İKİZLER BURCU MART 2023 BURÇ YORUMU

17 Mart tarihine kadar Venüs Koç burcunda olacak. Sosyal hayatınız hareketleniyor. Bu süreçte dernek ve meslek gruplarının etkinliklerine dahil olabilirsiniz. Bazılarınız arkadaşları ile yapacakları organizasyonlar için para harcayabilir. Yurtdışındaki arkadaşlarınızla irtibatlarınız da artabilir. Özellikle 2 Mart tarihi uzun vadeli konularda şans getirebilecek bir gün. Belki ilerleyen tarihler için bir yolculuk planı yapabilirsiniz. Bazılarınız bu süreçte eğitim hayatı ile ilgili önemli adımlar atabilir. Bugün yine de kendinizi karamsar hissetmeniz mümkün. Eğer önemli imzalar atacaksanız mutlaka konusunda uzman kişilerden destek alın. Gözden kaçan detaylar sonrasında daha fazla soruna neden olabilir. Özellikle yeni bir eğitime başlıyorsanız sürecin tahmininizden uzun olacağının farkında olun.

3-19 Mart arasında Merkür Balık burcunda olacak. Bu süreçte yöneticilerinizle daha fazla iletişim halinde olabilirsiniz. Kendi işinizi yapıyorsanız yolculuklar artabilir. Bazı iş anlaşmaları gündeme gelebilir. Ticaret yapanlar açısından da hareketli bir dönem olacaktır. Bazılarınız bu süreçte iş nedeniyle bir eğitime de katılabilirsiniz. İş nedeniyle bir süre eve vakit ayıramayabilirsiniz.

7 Mart tarihinde Başak burcunda bir dolunay yaşanacak. Ev veya ailenizle ilgili konularda önemli kararlar vermeniz gerekebilir. Bazılarınız bu süreçte bir iş değişikliğine gitmişse belki bu bir yer değişikliğini de beraberinde getirebilir. Oldukça gerilimli bir süreçten geçiş yapıyorsunuz. Hem fiziksel sağlığınıza dikkat etmeniz hem de stresi iyi yönetebilmeniz gerek. Bu dönemde yeni bir iş bulmadan istifa kararları vermek iyi bir fikir olmayabilir. Bu nedenle bu stresli günlerde fevri kararlardan uzak durmakta fayda var. Satürn Balık yazısından süreçle ilgili detaylı yorumu okuyabilirsiniz.

15-16-17 Mart dikkatli olmak gereken tarihler. Özellikle kariyerinizle ilgili kararlar verirken ya da açıklamalar yaparken dikkatli olun. Bu dönemde sansasyonların içinde yer almayın, tüm okların size dönmesi ve olaydan zararlı çıkmanız çok olası. Yapabiliyorsanız tarafsız kalın. Özellikle yönetim kademesi ile yaşayacağınız gerilimlerde yanlış yönlendirmelere açıksınız. İş nedeniyle bir imza atmanız gerekiyorsa iki kez kontrol edin.

17 Mart - 11 Nisan arasında Venüs Boğa burcunda hareket edecek. Gizli saklı ilişki ve ortaklıklardan uzak durun. Özellikle 31 Mart tarihinde sürprizler gezegeni Uranüs ile bir arada olacak. Bu süreçte sizden gizlenen veya sizin gizlediğiniz konular ortaya çıkabilir.

19 Mart - 3 Nisan arasında Merkür Koç burcunda hareket edecek. Arkadaşlarınızla iletişim trafiğiniz artıyor. Bu süreçte dernek ve meslek grupları ile de ortak çalışmaların içinde yer alabilirsiniz.

21 Mart tarihinde Koç burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Bir eğitim nedeniyle yeni bir çevreye giriş yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızla daha fazla iletişim halinde olacağınız bir aya geçiş yaptık. Bu nedenle onların hayatında olanlar da sizi dolaylı olarak etkileyebilir. Sosyal hayatınız, dernekler, meslek grupları ve organizasyonlar bu ayın ana konusu. Bu nedenle bu gruplarla başlanacak yeni projeler de bu ay önem kazanacak.

23 Mart tarihinde Pluto Kova burcuna geçiş yapıyor. 2044 yılına kadar sürecek olan bu geçiş esnasında akademik hayatınız devam ediyorsa zorlu bir süreç yaşayabilirsiniz. Eğitmenlerinizin ya da yönetimin ciddi baskısına maruz kalabilirsiniz. Yeni şeyler öğrenmek ve bilginizi tazelemek için bu süreci kullanmak en sağlıklısı. 2008 yılından sonra finansal olarak zorlu bir süreç yaşadınız. Şimdi artık hem kariyerinize destek verecek bir eğitim sürecine girebilirsiniz. Bu süreçte uluslararası ve hukuki konularda etik ve yasal çizgileri aşmamaya özen gösterin.

25 Mart - 20 Ağustos arasında Mars Yengeç burcunda olacak. Bu geçişin hemen ardından Kova burcuna geçiş yapan Pluto ile zorlu bir açısı olacak. Maddi olarak sürpriz bir harcama ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu süreçte yurtdışı planlarınız varsa biletlerinizin opsiyonlu olmasına gayret edin, bazı değişiklikler size masraf çıkarabilir. Bu geçiş esnasında masraflarınız her anlamda artıyor. Gelir gider dengesini iyi oturtmanız gerekiyor. Doğum haritanızdaki göstergelere Mars 'ın açılarını Mars Transitleri kitabından okuyabilirsiniz. Uyumlu açılar destekleyici bir değişim için atılacak adımları gösterirken zorlayıcı açılar stresli dönemleri anlatıyor olabilir.

Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU MART 2023 BURÇ YORUMU

17 Mart tarihine kadar Venüs Koç burcunda. İş hayatınızdaki ilişkilerin ön plana çıktığı bir zaman. Bu süreçte gelen davetleri, etkinlik ve organizasyon taleplerini geri çevirmeyin. Bu sürecin en zorlayıcı tarafı çalışma motivasyonunuzu kaybetmek olabilir. Bir anda kendinizi normalden daha tembel hissedebilirsiniz. Efektif çalışmaya özen gösterin. Günün ilk saatlerinde zor ve acil görevleri bitirerek programınızı rahatlatmaya çalışın. Özellikle 2 Mart tarihi uzun vadeli konularda şans getirebilecek bir gün. Bugün güzel teklifler gelebilir. Karşınıza kariyerle ilgili çıkan fırsatları değerlendirin. Bugün yine de kendinizi karamsar hissetmeniz mümkün. Eğer önemli imzalar atacaksanız mutlaka konusunda uzman kişilerden destek alın. Gözden kaçan detaylar sonrasında daha fazla soruna neden olabilir.

3-19 Mart arasında Merkür Balık burcunda olacak. Bu süreçte eğitim hayatınız hareketlenebilir. Yolculuk programları yapabilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı işler yapıyorsanız buradaki kişilerle irtibatlarınız artabilir. Bazılarınız bu süreçte vize başvurularında bulunabilir. Veya eğitim hayatı devam edenlerin yoğun bir sınav süreci olabilir. 15-17 Mart arasında dalgınlıklara karşı tedbirli olun.

7 Mart tarihinde Başak burcunda bir dolunay yaşanacak. Kardeş, kuzen ya da yakın çevrenizle ilgili konularda bir karar aşamasına gelebilirsiniz. Bazılarınız araçlarının tamirine ya da satışına karar verebilir. Gizli düşmanlıklar, bilgi hırsızlıkları bu dönemde dikkatli olmanız gereken bir alan. Dedikodular zarar verebilir. Eğitim ya da yolculuklar konusunda ise önümüzdeki süreçte bazı sorumluluklarınız olacak. Bazıları ise bu süreçte yakın çevresiyle zorluklar yaşayabilir. Bu dolunay bunun ilk sinyallerini alabilirsiniz. Satürn Balık yazısından süreçle ilgili detaylı yorumu okuyabilirsiniz.

15-16-17 Mart dikkatli olmak gereken tarihler. Özellikle yurtdışı, akademik konular ya da hukuki konularda dikkatli olmanız gereken bir zaman. Bu süreçte hukuki konularda yapılan açıklamalar yanıltıcı olabilir dikkatli olun. Özellikle yurtdışındaki yöneticilerin yapacağı açıklamalar kafa karıştırabilir, verdikleri sözler tutulmayabilir. Bu nedenle bu tarihlerde yapacağınız başvurular ya da atacağınız imzalarda mutlaka konusunda uzman bir kişiden danışmanlık alın.

17 Mart - 11 Nisan arasında Venüs Boğa burcunda hareket edecek. Sosyal hayatınız hareketlenmeye başlıyor. Etkinliklere katılabilirsiniz. Arkadaşlarınızdan destek almak ve onlara destek vermek için güzel zamanlar. 31 Mart tarihinde sürprizler gezegeni Uranüs ile bir arada olacak. Çevrenizden sürpriz evlilik haberleri alabilirsiniz. Finansal konularda da arkadaşlarla yapacağınız etkinlikler için para harcamanız mümkündür, sürpriz masraflara karşı önceden hazırlık yapın.

19 Mart - 3 Nisan arasında Merkür Koç burcunda hareket edecek. İş hayatınızda iletişim trafiğiniz artıyor. Eğer bir iş arama sürecindeyseniz bu tarihlerde başvurularınız artabilir. Bu süreçte aslında kariyer konusunda şanslı olduğunuz bir zaman. Ancak bir süredir diğer etkiler yüzünden bu şans görünür bir etki yaratmamış olabilir. Şimdi daha önce başlattığınız projelerin ödüllerini almaya başlayabilirsiniz. Bu dönemde yönetim kademesi ile önemli görüşmeler yapabilirsiniz. Bazılarınız ise bu süreçte önemli bir iş teklifi alailir.

21 Mart tarihinde Koç burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Kariyerinizde yeni bir döngü başlıyor. Bu dönemde başlatacağınız projeleri ciddiye alın. Önümüzdeki süreçte bu burçta tutulmalar başlayacak. Haliyle şuan atılan küçük bir adımın yavaş yavaş geliştiğine tanıklık edebilirsiniz.Tanınmak, kendini göstermek, terfi bu süreçlerde karşımıza çıkabilecek güçlü olasılıklar. Bu nedenle yeniay zamanında gelen teklifleri iyi değerlendirin.

23 Mart tarihinde Pluto Kova burcuna geçiş yapıyor. 2044 yılına kadar sürecek olan bu geçiş esnasında ortak gelirler ve yatırımlar konusunda önemli sınavlar vereceksiniz. 2008 yılından beridir ilişkiler konusunda köklü değişiklikler yaşadınız. Bazılarınızın ilişkilere bakış açısı tamamen değişmiş olabilir. Şimdi ise parayı yönetmek, kendi paranızı kazanmak, vergi, sigorta gibi konularda önemli deneyimler kazanacaksınız. Etik ve yasal sınırları aşmamaya özen gösterin. Bilmediğiniz noktalar varsa bu konuda danışmanlık almak en doğrusu olabilir.

25 Mart - 20 Ağustos arasında Mars Yengeç burcunda olacak. Bu geçişin hemen ardından Kova burcuna geçiş yapan Pluto ile zorlu bir açısı olacak. Burcunuzda hareket edecek olan Mars sizi yeni adımlar atma konusunda cesaretlendirebilir. Ancak bu dönemde maddi konularda temkinli olun. Kaynaklarınızı tamamen tüketecek bir adım atmayın. Doğum haritanızdaki göstergelere Mars 'ın açılarını Mars Transitleri kitabından okuyabilirsiniz. Uyumlu açılar destekleyici bir değişim için atılacak adımları gösterirken zorlayıcı açılar stresli dönemleri anlatıyor olabilir.

Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

ASLAN BURCU MART 2023 BURÇ YORUMU

17 Mart tarihine kadar Venüs Koç burcunda. Özellikle yurtdışı ya da uzak mesafe ilişkileriniz bu süreçte canlanabilir. Akademik hayatınız devam ediyorsa sosyal etkinlikleri kongre veya fuar benzeri organizasyonlara katılabilirsiniz. Eğitimler için para harcayabilirsiniz. Özellikle 2 Mart tarihi uzun vadeli konularda şans getirebilecek bir gün. Bu tarihte yurtdışından güzel destekler alabilirsiniz. Akademik hayatınızda bir başarı kazanabilirsiniz. Bugün yine de kendinizi karamsar hissetmeniz mümkün. Mümkünse gelecek planlarınıza odaklanmaya gayret edin. Bazı şeylerin yavaş ilerlemesi moralinizi bozmasın. Eğer önemli imzalar atacaksanız mutlaka konusunda uzman kişilerden destek alın. Gözden kaçan detaylar sonrasında daha fazla soruna neden olabilir. Özellikle sözleşmeler, ilişki ve ortaklıklar konusunda önemli sorumluluklar olabilir.

3-19 Mart arasında Merkür Balık burcunda olacak. Bu süreçte vergi, sigorta, prim ya da kredi gibi konularda başvurularınız olabilir. Finansal danışmanlarınızla ya da bankalarla daha fazla iletişim halinde olabilirsiniz. Bu süreçte önemli imzalarınızı 15-17 Mart arasına bırakmayın. Bu tarihler önemli kararlar vermek için biraz riskli zamanlar.

7 Mart tarihinde Başak burcunda bir dolunay yaşanacak. Finansal konularda önemli kararlar vermeniz gereken bir zaman. Özellikle maaş harici gelirlerinizi temsil eden alanda vergi, sigorta, prim veya miras gibi konularda bazı sorumluluklar üstlenmeniz gerekecek. Bu dolunay bunun ilk sinyallerini almanızı sağlayacak. Satürn Balık yazısından süreçle ilgili detaylı yorumu okuyabilirsiniz.

15-16-17 Mart dikkatli olmak gereken tarihler. Özellikle vergi, sigorta ya da kredi gibi konularda otorite konumundaki kişilerin yapacağı açıklamalar önemli olacak. Özellikle dernek ya da meslek grupları ile sorunlar olabilir. Bu tarihte mümkünse önemli başvurular ya da imzalarda temkinli olun. Arkadaşlarınızla finansal bir ortaklığınız varsa bu süreçte bazı sorunlar yaşanabilir.

17 Mart - 11 Nisan arasında Venüs Boğa burcunda hareket edecek. Sizin açınızdan iş hayatınızdaki ilişkiler önemli olacak. Bu süreçte davetlere katılmanız gerekebilir. Yönetim kademesinden destek alırsınız. Özellikle 31 Mart tarihinde sürprizler gezegeni Uranüs ile bir arada olacak. Bu nedenle bu tarihte ani bir yönetici değişikliği de olabilir.

19 Mart - 3 Nisan arasında Merkür Koç burcunda hareket edecek. Yolculuklar artabilir, özellikle şehir ya da ülke dışı seyahatler olasıdır. Eğer akademik yaşantınız devam ediyorsa bazı yayınlar için başvurularınız olabilir. Yurtdışı için vize işlemleri yapabilirsiniz. Bu dönemde başlayacağınız bir eğitim süreci daha da derinleşerek devam edebilir.

21 Mart tarihinde Koç burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Bu yeniayda attığınız adımlar önemli olacak. Önümüzdeki ay bu burçta tutulmalar başlayacak. Haliyle aslında hayatınızda yeni bir değişimin ilk sinyallerini burada alacağız. Özellikle yolculukların artacağı bir süreç olacaktır. Bazılarınız bu dönemde yeni bir konuda eğitim almaya başlayabilir. Bazılarınız ise yurtdışı için ilk adımlarını atabilir. Süreç ne olursa olsun bu konularda şanslı bir zamandan geçiş yapıyorsunuz. Bu dönemi iyi değerlendirin.

23 Mart tarihinde Pluto Kova burcuna geçiş yapıyor. 2044 yılına kadar sürecek olan bu geçiş esnasında ilişkiler konusunda köklü bir değişim yaşayacaksınız. Geçtiğimiz 2008 yılından sonra hem sağlık hem de iş hayatınız konusunda zorlu bir süreç geçirdiniz ve sizi geri dönüşü olmayan bir noktaya getirmiş olabilir. Şimdi ise ilişkiler konusunda benzer bir dönüşüme giriş yapıyorsunuz.

25 Mart - 20 Ağustos arasında Mars Yengeç burcunda olacak. Bu geçişin hemen ardından Kova burcuna geçiş yapan Pluto ile zorlu bir açısı olacak. Partnerinizin iş hayatı ile ilgili önemli değişimler gündeme gelebilir. Siz de bu süreçten kısmen etkileniyorsunuz. Bu süreçte yasal ve etik sınırları ihlal etmemeye özen gösterin. Doğum haritanızdaki göstergelere Mars 'ın açılarını Mars Transitleri kitabından okuyabilirsiniz. Uyumlu açılar destekleyici bir değişim için atılacak adımları gösterirken zorlayıcı açılar stresli dönemleri anlatıyor olabilir.

Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

BAŞAK BURCU MART 2023 BURÇ YORUMU

17 Mart tarihine kadar Venüs Koç burcunda. Vergi, sigorta ya da kredi gibi konularda harcamalar artabilir. Daha önce yaptığınız yatırımlardan ise kazanç sağlamanız olasıdır. Özellikle 2 Mart tarihi uzun vadeli konularda şans getirebilecek bir gün. Bir süredir beklediğiniz miras ya da prim benzeri maaş harici gelirlerle ilgili önemli adımlar atılabilir. Ancak bu sürecin yavaş ilerletebileceğinin farkında olun. Şanslı bir gün olmasına rağmen yine de kendinizi karamsar hissetmeniz mümkün. Eğer önemli imzalar atacaksanız mutlaka konusunda uzman kişilerden destek alın. Gözden kaçan detaylar sonrasında daha fazla soruna neden olabilir. Özellikle iş hayatınızla ilgili konularda bazı gelişmeler sizi yorabilir.

3-19 Mart arasında Merkür Balık burcunda olacak. Bu süreçte partnerinizle iletişiminiz artıyor. Belki birlikte bir yolculuğa çıkmanız gerekebilir. İlişki ve ortaklıklar konusunda daha fazla konuşacağınız bir zaman olacak. Eğer bir iş ortaklığı sürecindeyseniz bu dönemde evrak ve başvurularla çok fazla uğraşmanız gerekebilir.

7 Mart tarihinde burcunuzda bir dolunay yaşanacak. Tüm dikkatleri üzerinize çektiğiniz bir tarih olacaktır. Verdiğiniz kararlar ve yaptığınız açıklamalar önemli olacak. Özellikle ilişki ve ortaklıklar konusunda önemli kararlar verebilirsiniz. Özellikle iş ortaklıkları konusunda temkinli olmanız gereken zamanlar. Kariyer hayatınızda özellikle Kasım ayından beridir devam eden zorlu bir süreç var. Şimdi bu dolunay zamanında bu stres zirve noktasına ulaşacak. Yolunda gitmeyen birliktelikler ve ortaklıklar bu süreçte sonlanabilir. Veya partneriniz ya da ortağınızla birlikte daha ciddi kararlar almanız gerekecektir. Satürn Balık yazısından süreçle ilgili detaylı yorumu okuyabilirsiniz.

15-16-17 Mart dikkatli olmak gereken tarihler. Partnerin ya da ortağın yaptığı açıklamalar yanıltıcı olabilir. Bu süreçte kafa karışıklıkları yaşıyorsanız veriler üzerinden hareket edin ve hızlı kararlar almayın. Detayları atlamak uzun vadede daha büyük sorunlara neden olabilir.

17 Mart - 11 Nisan arasında Venüs Boğa burcunda hareket edecek. Uzak mesafe ilişkiler gündeme gelebilir. Bazılarınız bu dönemde yurtdışındaki kişilerle ilişkilerini geliştirebilir. Eğer uluslararası bir sektörde iseniz bu kişilerden destek alabilir veya ortaklık teklifleri ile karşılaşabilirsiniz. Bazılarınız fuar, kongre benzeri organizasyonlara katılabilir. Akademik hayatınız devam ediyorsa sosyal ilişkilerinizin canlanacağı bir zaman olacak. Özellikle 31 Mart tarihinde sürprizler gezegeni Uranüs ile bir arada olacak. Sürpriz bir etkinlik ya da online bir görüşme gündeme gelebilir.

19 Mart - 3 Nisan arasında Merkür Koç burcunda hareket edecek. Vergi, sigorta ya da kredi gibi konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Bu konularda başvurular yapabilirsiniz. Veya iletişim trafiğiniz finansal danışmanlarınızla daha fazla olabilir.

21 Mart tarihinde Koç burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Vergi, sigorta ya da kredi gibi konularda yeni adımlar atabilirsiniz. Bu süreçte iyi bir bütçe yapmaya özen gösterin. Aksi durumda önümüzdeki süreçte maddi olarak zorlanabilirsiniz. Bu dönemde cebinizde bir delikle dolaşmaya başlayacaksınız. Bu yüzden bir kredi çekme planınız varsa bu konuda boyunuzu aşan bir adım atmayın.

23 Mart tarihinde Pluto Kova burcuna geçiş yapıyor. 2044 yılına kadar sürecek olan bu geçiş esnasında iş hayatınızda köklü bir değişim yaşanacak. Firmanız el değiştirebilir veya görev tanımlarınızda ciddi değişimler yapılabilir. Geçtiğimiz 2008 yılından sonra aşk hayatınız ve çocuklar konusunda büyük sınavlar verdiniz. Şimdi bu süreçte daha çok iş hayatınız, günlük yaşamınız ve sağlığınız önemli olacak. Bu konularda zorunlu değişimler yapmanız gerekecek. Verilen görevlerde yasal ve etik sınırları ihlal etmemeye özen gösterin.

25 Mart - 20 Ağustos arasında Mars Yengeç burcunda olacak. Bu geçişin hemen ardından Kova burcuna geçiş yapan Pluto ile zorlu bir açısı olacak. Arkadaşlarınızla iş yapma konusunda temkinli olun. Bu süreçte bazı gerilimler doğabilir. İş yerinizin bir tadilat ya da yenilenme süreci varsa belediye ya da diğer kurumlardan izinler almakta zorlanabilirsiniz. Yasal haklarınızı iyi inceleyin. Doğum haritanızdaki göstergelere Mars 'ın açılarını Mars Transitleri kitabından okuyabilirsiniz. Uyumlu açılar destekleyici bir değişim için atılacak adımları gösterirken zorlayıcı açılar stresli dönemleri anlatıyor olabilir.

Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

TERAZİ BURCU MART 2023 BURÇ YORUMU

17 Mart tarihine kadar Venüs Koç burcunda. İlişki ve ortaklıklar açısından şanslı bir süreçten geçiş yapıyorsunuz. Partnerinizle ya da iş ortağınızla daha iyi bir uyum sağlayabileceksiniz. Özellikle 2 Mart tarihi uzun vadeli konularda şans getirebilecek bir gün. Bu tarihte karşınıza çıkan iş ortaklıklarını da iyi değerlendirin. Partnerinizle birlikte sosyal etkinliklere de katılabilirsiniz. Bugün yine de kendinizi karamsar hissetmeniz mümkün. Özellikle ilişkiler konusunda iyimser bakış açısını kaybedebilirsiniz. Bazılarınızın bu dönemde çocuklarla ilgili sorumlulukları artabilir. Yasal konularla ilgili başvurularınız olabilir. Eğer önemli imzalar atacaksanız mutlaka konusunda uzman kişilerden destek alın. Gözden kaçan detaylar sonrasında daha fazla soruna neden olabilir.

3-19 Mart arasında Merkür Balık burcunda olacak. Bu süreçte iş arkadaşlarınızla iletişiminiz artabilir. İş yolculukları gündeme gelebilir. Veya iş nedeniyle almanız gereken eğitimler olabilir. Eğer bir iş arayışında iseniz başvurularınız artabilir. Sağlık kontrolleri yaptırabilirsiniz. Yeni hizmet alımları için araştırma yapabilirsiniz.

7 Mart tarihinde Başak burcunda bir dolunay yaşanacak. Sizden gizlenen bazı gerçekler gündeme gelebilir. Bu süreçte yeni bir işe geçiş yapma planınız varsa sorumluluklarınızın artabileceğinin farkında olun. Satürn Balık yazısından süreçle ilgili detaylı yorumu okuyabilirsiniz.

15-16-17 Mart dikkatli olmak gereken tarihler. Özellikle iş nedeniyle çıkacağınız yolculuklar olursa yorucu geçebileceğinin farkında olun. Yasal konularda, alınması gereken sertifa ya da evrak konularında bazı karmaşalar olabilir. Bu süreçte mümkün olduğunca bir uzmandan destek alın.

17 Mart - 11 Nisan arasında Venüs Boğa burcunda hareket edecek. Finansal ortaklıklar açısından şanslı bir zaman. Vergi, sigorta ya da kredi gibi konularda bazı fırsatlar yakalayabilirsiniz. Özellikle 31 Mart tarihinde sürprizler gezegeni Uranüs ile bir arada olacak. Hem ortak gelirler alanında hem de daha önce yaptığınız yatırımlarla ilgili fırsatlar yakalayabilirsiniz.

19 Mart - 3 Nisan arasında Merkür Koç burcunda hareket edecek. Bu süreçte partnerinizle bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Bazılarınız bu dönemde danışmanlıklar alabilir. Sözleşmeler ya da önemli ortaklık anlaşmaları gündeme gelebilir.

21 Mart tarihinde Koç burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Yeni bir ilişki ya da ortaklığın ilk adımları atılabilir. Bu süreçte yapacağınız bir sözleşme ilerleyen dönemde daha fazla önem kazanabilir. Aslında hem ortaklıklar hem de ilişkiler açısından şanslı bir döngüye başladınız. Bu nedenle de bu süreçte attığınız adımların ilerleyen dönemde daha fazla önem kazanacağının farkında olun.

23 Mart tarihinde Pluto Kova burcuna geçiş yapıyor. 2044 yılına kadar sürecek olan bu geçiş esnasında çocuklarınızla ilgili önemli adımlar atmanız gerekecek. Bu dönemde onlarla olan ilişkileriniz daha güçlü ve sağlıklı bağlar kurabilmeniz için önemli testlerden geçecek. Yeni başlayacak ilişkiler konusunda ise temkinli olun, karşınıza çıkacak partner adayları güçlü ve manipülatif karakterde kişiler olabilir. 2008 yılından sonra ailenizle olan yaşadığınız zorluklar sizi ruhsal olarak kökten değiştirdi. Şimdi benzer deneyimleri ilişkilerinizde yaşamak durumunda kalabilirsiniz.

25 Mart - 20 Ağustos arasında Mars Yengeç burcunda olacak. Bu geçişin hemen ardından Kova burcuna geçiş yapan Pluto ile zorlu bir açısı olacak. Hem çalışmak hem de bir çocuk yetiştirmek durumunda iseniz bu sizin için zorlayıcı olabilir. Doğum haritanızdaki göstergelere Mars 'ın açılarını Mars Transitleri kitabından okuyabilirsiniz. Uyumlu açılar destekleyici bir değişim için atılacak adımları gösterirken zorlayıcı açılar stresli dönemleri anlatıyor olabilir.

Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

AKREP BURCU MART 2023 BURÇ YORUMU

17 Mart tarihine kadar Venüs Koç burcunda. Bu tarih aralığında iş nedeniyle bazı etkinliklere katılmak durumunda kalabilirsiniz. İş ortaklıkları gündeme gelebilir. İş arkadaşlarınızdan destek almak bu süreçte daha kolaydır. Özellikle 2 Mart tarihi uzun vadeli konularda şans getirebilecek bir gün. Büyük bir projeye imza atabilirsiniz. Karşınıza çıkabilecek fırsatları iyi değerlendirin. İşinize yatırım yapabilirsiniz. Bugün yine de kendinizi karamsar hissetmeniz mümkün. Özellikle ev veya ailenizle ilgili sorumluluklar bu süreçte gündeminizi meşgul edebilir. Eğer önemli imzalar atacaksanız mutlaka konusunda uzman kişilerden destek alın. Gözden kaçan detaylar sonrasında daha fazla soruna neden olabilir.

3-19 Mart arasında Merkür Balık burcunda olacak. Bu süreçte partnerinizle bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Çocuğunuz varsa onun eğitim hayatı bu süreçte gündeminizi meşgul edebilir. Riskli yatırımlar açısından ise dikkatli olmak gereken bir zaman olacaktır.

7 Mart tarihinde Başak burcunda bir dolunay yaşanacak. Arkadaşlarınızın hayatında önemli gelişmeler sizi de etkileyebilir. Bu süreçte bazılarınız bir çevre değişikliği kararı verebilir. Bazılarınız bir dernek ya da meslek grubu ile yapacağı projeler konusunda bir karar verebilir. Eğer arkadaşlarınızla finansal bir ortaklığınız varsa maddi konular bazı anlaşmazlıklara neden olabilir. Bu süreçte özellikle riskli yatırımlar konusunda temkinli olun. Satürn Balık yazısından süreçle ilgili detaylı yorumu okuyabilirsiniz.

15-16-17 Mart dikkatli olmak gereken tarihler. Çocuklarınızla ilgili masraflar konusunda dikkatli olun. Hem riskli yatırımlar hem de çocuklar için yapılacak masraflar konusunda bazı yanılgılar olasıdır.

17 Mart - 11 Nisan arasında Venüs Boğa burcunda hareket edecek. Partnerinizle daha uyumlu olacağınız bir tarih aralığı. İş ortaklıkları açısından da bazı fırsatlar yakalayabilirsiniz. Özellikle 31 Mart tarihinde sürprizler gezegeni Uranüs ile bir arada olacak. Bu tarihlerde karşınıza sürpriz ortaklık fırsatları çıkabilir. Eğer bir beraberliğiniz yoksa ani başlayan ilişkiler de gündeme gelebilir.


19 Mart - 3 Nisan arasında Merkür Koç burcunda hareket edecek. İş hayatınız hareketleniyor. İş arkadaşlarınızla olan iletişiminiz artabilir. İş nedeniyle bazı yolculuklar gündeme gelebilir. Bazılarınız bu süreçte kariyerine katkıda bulunacak eğitimlere katılabilir.

21 Mart tarihinde Koç burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Yeni bir iş ya da projeye başlayabilirsiniz. Bu dönemde karşınıza çıkacak ilk fırsatları daha önce yapmadığınız bir proje olabilir. Cesur olun ve yeni şeyler öğrenmekten ve denemekten çekinmeyin. Önümüzdeki aylarda bu alanda tutulmalar başlayacak. Bu süreçte başlattığınız projeler giderek artacaktır. Yeni bir personel alabilir, hizmet sözleşmeleri yapabilir veya yeni bir ofise geçiş yapabilirsiniz.

23 Mart tarihinde Pluto Kova burcuna geçiş yapıyor. 2044 yılına kadar sürecek olan bu geçiş esnasında ev veya aile konusunda köklü değişiklikler yaşayabilirsiniz. Bazılarınız bu dönemde evini yenilemek durumunda kalabilir. Bazılarınız ise önemli bir restorasyon ya da tadilata başlayabilir. 2008 yılından sonra kardeş ve kuzenlerinizle olan bağlarınızda köklü değişiklikler oldu. İlişkilerinizde önemli zorluklar yaşamış olabilirsiniz. Benzer bir süreci ailenizle de geçirmeniz gerekebilir. Daha güçlü ve samimi bir ilişki kurabilmek için dürüstlükten ödün vermeyin.

25 Mart - 20 Ağustos arasında Mars Yengeç burcunda olacak. Bu geçişin hemen ardından Kova burcuna geçiş yapan Pluto ile zorlu bir açısı olacak. Bazılarınız uzak bir şehre ya da ülkeye taşınmak için ailesinden kopabilir. Bazılarınız ise bu süreçte bir eğitim nedeniyle yaşadığı yerden ayrılmak durumunda kalabilir. Doğum haritanızdaki göstergelere Mars 'ın açılarını Mars Transitleri kitabından okuyabilirsiniz. Uyumlu açılar destekleyici bir değişim için atılacak adımları gösterirken zorlayıcı açılar stresli dönemleri anlatıyor olabilir.

Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

YAY BURCU MART 2023 BURÇ YORUMU

17 Mart tarihine kadar Venüs Koç burcunda. Çocuklarınızla ilişkiniz bu süreçte günlük yaşamınızı meşgul edebilir. Eğer bir çocuğunuz yoksa bu dönemde aşk hayatınız da hareketli olacaktır. Bazı etkinliklere katılmanız mümkün. Özellikle 2 Mart tarihi uzun vadeli konularda şans getirebilecek bir gün. Bu süreçte başlayan ilişkiler yavaş yavaş olgunlaşırsa daha sağlıklı ilerleyebilir. Bugün yine de kendinizi karamsar hissetmeniz mümkün. Özellikle kardeşler ve yakın çevrenizle ilgili konularda bazı zorluklar gündeme gelebilir. Aracınızın tamir ya da bakımları ile ilgilenmeniz gerekebilir. Eğer önemli imzalar atacaksanız mutlaka konusunda uzman kişilerden destek alın. Gözden kaçan detaylar sonrasında daha fazla soruna neden olabilir.

3-19 Mart arasında Merkür Balık burcunda olacak. Bu süreçte ailenizle iletişiminiz artabilir. Partnerinizin iş hayatı bu süreçte hareketlenebilir. Bazı yolculuklar olasıdır. Ev ve ailenizle ilgili imzalar ya da başvurular olasıdır. 15 -17 Mart arasında ise önemli imzalar atmamaya gayret edin.


7 Mart tarihinde Başak burcunda bir dolunay yaşanacak. Kariyerinizle ilgili önemli kararlar almanız gerekebilir. Bu süreçte bir iş değişikliği gündeme gelirse tekrar düşünün. Yeni bir iş bulmadan eski işinizden ayrılmak iyi bir fikir olmayabilir. Eğer yeni bir işe geçiş yapacaksanız bu dönemde bazılarınızın taşınması gerekebilir. Artan sorumluluklar olacaktır. İş konusunda hata yapma lüksünüzün olmayacağı bir zamana ilerliyorsunuz. Satürn Balık yazısından süreçle ilgili detaylı yorumu okuyabilirsiniz.

15-16-17 Mart dikkatli olmak gereken tarihler. Özellikle ev ve ailenizle ilgili konularda vereceğiniz kararlarda dikkatli olun. Bazı yanıltıcı bilgiler gündeme gelebilir. Bu dönemde taşınmak durumunda kalırsanız bu süreç yorucu olabilir. Partnerinizle ya da ortaklıklarınızla anlaşmazlıklar olasıdır. Davalar konusunda da şanslı olmadığınız bir süreçtesiniz. Anlaşmazlıkları arabulucularla çözemeye gayret edin.

17 Mart - 11 Nisan arasında Venüs Boğa burcunda hareket edecek. İş arkadaşlarınızdan destek alabileceğiniz bir zaman. Bazılarınız bu süreçte bir iş ortaklığı fırsatı yakalayabilir. Ofisinizi dekore ettirebilir veya işinize yatırım yapabilirsiniz. Özellikle 31 Mart tarihinde sürprizler gezegeni Uranüs ile bir arada olacak. Sürpriz bir toplantı ya da etkinlik gündeme gelebilir. Bazılarınız bu süreçte bir iş ortaklığının ilk adımlarını atabilirsiniz.

19 Mart - 3 Nisan arasında Merkür Koç burcunda hareket edecek. Çocuklarınızın eğitim hayatı bu dönemde gündeminizi meşgul edecektir. Bazılarınız ise partneri ile bir yolculuğa çıkabilir.

21 Mart tarihinde Koç burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Hayatınızda biri yoksa bu bir ilişkinin ilk adımları olabilir. Bu süreçte başlayan ilişkiler ilerleyen zamanda daha da sağlamlaşabilir. Çocuğunuz varsa onunla ilişkiniz de bu süreçte daha da güçleniyor. Onlarla ilgili atacağınız adımlar önemli olacaktır.

23 Mart tarihinde Pluto Kova burcuna geçiş yapıyor. 2044 yılına kadar sürecek olan bu geçiş esnasında kardeşlerinizle olan ilişkileriniz köklü bir değişim yaşayacak. Bazılarınız bu dönemde daha dürüst bir ilişki kurma şansı yakalayabilir. 2008 yılından sonra finansal olarak önemli sınavlar verdiniz. Bu süreçte kendi bütçenizi yönetmeyi zor yolla da olsa öğrenmek zorunda kalmış olabilirsiniz. Şimdi yakın çevrenizle olan ilişkileriniz ciddi bir değişimden geçecek.

25 Mart - 20 Ağustos arasında Mars Yengeç burcunda olacak. Bu geçişin hemen ardından Kova burcuna geçiş yapan Pluto ile zorlu bir açısı olacak. Özellikle vergi, sigorta ya da miras gibi konularda yakın çevrenizle bazı zorluklar yaşayabilirsiniz. Doğum haritanızdaki göstergelere Mars 'ın açılarını Mars Transitleri kitabından okuyabilirsiniz. Uyumlu açılar destekleyici bir değişim için atılacak adımları gösterirken zorlayıcı açılar stresli dönemleri anlatıyor olabilir.

Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

OĞLAK BURCU MART 2023 BURÇ YORUMU

17 Mart tarihine kadar Venüs Koç burcunda. Evde daha fazla vakit geçirme şansı yakaladığınız bir süreç olabilir. Bazılarınız bu dönemde aileden destek almış olabilir. Özellikle 2 Mart tarihi uzun vadeli konularda şans getirebilecek bir gün. Yeni bir yere yerleşmek, evde bir dekorasyon için zaman ayırmak olasıdır. Eviniz veya aileniz için harcamalar yapabilirsiniz. Bugün yine de kendinizi karamsar hissetmeniz mümkün. Özellikle bazı zorunlu harcamalar yapmanız gerekebilir. Finansal konularda önemli kararlar vermeniz gerekebilir. Eğer önemli imzalar atacaksanız mutlaka konusunda uzman kişilerden destek alın. Gözden kaçan detaylar sonrasında daha fazla soruna neden olabilir.

3-19 Mart arasında Merkür Balık burcunda olacak. Bu süreçte bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Bazılarınız eğitimle ilgili konularda önemli kararlar verebilir. Kardeş, kuzen ve yakın çevrenizle iletişim trafiğiniz artabilir. Aracınızla ilgili evrak işleri ile ilgilenebilirsiniz.

7 Mart tarihinde Başak burcunda bir dolunay yaşanacak. Eğitim ya da yolculuklarla ilgili konular netlik kazanabilir. Bu süreçte iş hayatınızla ilgili konularda da bir yoğunluk olasıdır. Eğer yurtdışı ile bağlantılı işler yapıyorsanız iş arkadaşlarınızla olabilecek anlaşmazlıklara karşı hazırlıklı olun. Bu süreçte çözüm yolu aramak gerekiyor. Aksi durumda süreç gerilimli olabilir. Eğer bir yolculuk planı yapıyorsanız sağlığınıza da dikkat etmeniz gerekiyor. Bu süreçte yasal konularda dikkatli olmalısınız. Bazı noktalarda detayları atlamak ve alelacele iş yapmak ilerleyen süreçte sorunlara neden olabilir. Satürn Balık yazısından süreçle ilgili detaylı yorumu okuyabilirsiniz.

15-16-17 Mart dikkatli olmak gereken tarihler. Kardeş, kuzen ya da yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde yanıltıcı olabilecek kararlar gündeme gelebilir. Özellikle iş hayatınızı etkilecek kararlarda dikkatli olun. Yapacağınız yolculuklar iş hayatınızın yoğun olduğu bir zamana denk gelebilir. Bu nedenle stresli bir süreç yaşayabilirsiniz.

17 Mart - 11 Nisan arasında Venüs Boğa burcunda hareket edecek. Çocuklarınızla ilişkileriniz bu dönemde daha keyifli olabilir. Bazı etkinliklere katılabilirsiniz.Hayatınızda biri yoksa yeni flörtler gündeme gelebilir. Özellikle 31 Mart tarihinde sürprizler gezegeni Uranüs ile bir arada olacak. Ani başlayan ilişkiler olabilir. Ne kadar yavaş ilerlerseniz ilişkinin daha sağlıklı ilerlemesi o kadar olasıdır.

19 Mart - 3 Nisan arasında Merkür Koç burcunda hareket edecek. Ailenizle olan iletişiminiz artıyor. Bu dönemde eğer ailenizden uzakta yaşıyorsanız bir süreliğine onların yanına gitmeniz de olası. Bazılarınız bu süreçte evden alacğı bir eğitime de başlayabilir. Evinize elektronik eşyalar alabilirsiniz.

21 Mart tarihinde Koç burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Yeni bir eve taşınmanız mümkün. Ya da ailenizle birlikte alacağınız önemli kararlar olacaktır. Evinizin düzenini değiştirebilirsiniz. Eviniz için harcama yapmanız ya da evden çalışabileceğiniz bir iş kurmanız da mümkün. Bu süreçte atılacak ilk adımlar ilerleyen süreçte daha fazla gündeminizi meşgul edecektir. Önümüzdeki aylarda burada tutulmalar başlayacak. Ailenizle daha fazla bir araya gelmenizi sağlayacak önemli başlangıçlar yapabilirsiniz.

23 Mart tarihinde Pluto Kova burcuna geçiş yapıyor. 2044 yılına kadar sürecek olan bu geçiş esnasında finansal olarak köklü değişimler yaşayacaksınız. 2008 yılından sonra ilişkiler ve ortaklıklar konusunda önemli deneyimler kazandınız. Zorlu tecrübeler size gerçekten neyin daha değerli olduğunu göstermiş olabilir. Şimdi maddi konularda da önemli iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Finansal konularda etik ve yasal sınırların dışına çıkmamaya özen gösterin. Büyük riskler büyük yıkımlar getirebilir.

25 Mart - 20 Ağustos arasında Mars Yengeç burcunda olacak. Bu geçişin hemen ardından Kova burcuna geçiş yapan Pluto ile zorlu bir açısı olacak. Özellikle finansal ortaklıklarınız bu dönemde önemli testlerden geçebilir. Doğum haritanızdaki göstergelere Mars 'ın açılarını Mars Transitleri kitabından okuyabilirsiniz. Uyumlu açılar destekleyici bir değişim için atılacak adımları gösterirken zorlayıcı açılar stresli dönemleri anlatıyor olabilir.

Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

KOVA BURCU MART 2023 BURÇ YORUMU

17 Mart tarihine kadar Venüs Koç burcunda. Kardeş, kuzen ve yakın çevrenizle olan ilişkileriniz daha uyumlu ve destekleyici olacaktır. Bu süreçte onlardan destek alabilirsiniz. Eğitim ve yolculuklar için para harcayabilirsiniz. Özellikle 2 Mart tarihi uzun vadeli konularda şans getirebilecek bir gün. Bu tarihte eğitim ya da yolculuklar konusunda güzel fırsatlar yakalamanız mümkün. Bugün yine de kendinizi karamsar hissedebilirsiniz. Özellikle maddi konularda bir kemer sıkma dönemi olabilir. Bir vergi, sigorta ya da kredilerle ilgili konularda yükümlülükleriniz artabilir. Eğer önemli imzalar atacaksanız mutlaka konusunda uzman kişilerden destek alın. Gözden kaçan detaylar sonrasında daha fazla soruna neden olabilir. Ödemeleriniz de bu süreçte gecikebilir. Öncesinde tedbirlerinizi alın.

3-19 Mart arasında Merkür Balık burcunda olacak. Bu süreçte finansal konularda önemli anlaşmalar imzalayabilirsiniz. Kendi işinizi yapıyorsanız gelirleriniz bu süreçte artabilir. Bazılarınız yolculuklar için para harcayabilir. Ortak gelirlerden kazanç elde edebilirsiniz. Partnerden destek gelebilir.

7 Mart tarihinde Başak burcunda bir dolunay yaşanacak. Vergi, sigorta ya da kredi gibi konularda bir netlik kazanabilirsiniz. Bu süreçte bir kredi başvurunuz olmuşsa bunun sonucunu alabilirsiniz. Ya da beklediğiniz bir ödeme varsa bunla ilgili konular netlik kazanabilir. Özellikle riskli yatırımlarınız varsa dolunay öncesinde gelirlerinizi daha güvenli bir alana taşımak isteyebilirsiniz. Bu süreçte maddi konularda temkinli olmanız gereken bir süreçten geçiş yapıyorsunuz. İyi bir bütçe yapmanız şart. Satürn Balık yazısından süreçle ilgili detaylı yorumu okuyabilirsiniz.

15-16-17 Mart dikkatli olmak gereken tarihler. Özellikle maddi konularla ilgili verdiğiniz bazı kararlarda yanılgılara açıksınız. Bu süreçte önemli imzalar atacak ya da ciddi yatırımlar yapacaksanız bu süreci daha dikkatli geçirmenizde fayda var. Mümkünse bir uzmandan görüş alın. Çocuklarla ilgili ciddi masraflar yapmak durumunda kalabilirsiniz.

17 Mart - 11 Nisan arasında Venüs Boğa burcunda hareket edecek. Sizin açınızdan evde misafir ağırlayabilirsiniz. Evinizde daha rahat ve konforlu olmak isteyeceğiniz bir zaman. Ailenizden destekler gelebilir. Özellikle 31 Mart tarihinde sürprizler gezegeni Uranüs ile bir arada olacak. Ani bir yer değişikliği olasıdır. Evle ilgili sürpriz masraflar çıkabilir.


19 Mart - 3 Nisan arasında Merkür Koç burcunda hareket edecek. Kardeşlerinizle ve yakın çevrenizle bu süreçte iletişiminiz artabilir. Eğitim ve yolculuklar gündeminizi daha fazla meşgul edebilir. Aracınız için harcamalar yapabilirsiniz.


21 Mart tarihinde Koç burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Bazılarınız bu süreçte bir yolculuğa çıkabilir. Kardeş, kuzen ve yakın çevrenizin hayatında yaşanacak önemli gelişmeler sizleri de etkileyebilir. Bu süreçte atılan ilk adımlar önümüzdeki süreçte daha da gelişerek devam edecek. Eğer bir eğitime başlarsanız bu sürecin bir devamının geleceğinin farkında olun. Eğer bu dönemde yolculuklarınız artmaya başlarsa bilin ki bu daha da artacaktır.

23 Mart tarihinde Pluto Kova burcuna geçiş yapıyor. 2044 yılına kadar sürecek olan bu geçiş esnasında hayatınızda radikal değişiklikler yapmaya başlıyorsunuz. 2008 yılından sonra hem iş hayatınız hem de günlük yaşantınızda köklü değişiklikler oldu. Belki de zorlayıcı koşullarda çalışmak zorunda kaldınız. Şimdi ise ilişki ve ortaklıklar konusunda önemli değişimler yaşamaya başlıyorsunuz. Bu süreçte hem siz hem de ilişkilerdeki konumunuzda büyük bir değişim gerçekleşiyor. Etik ve yasal sınırları dikkate alarak hareket etmeye gayret gösterin. Aksi durumda zorlayıcı deneyimlerle test edilebilirsiniz.


25 Mart - 20 Ağustos arasında Mars Yengeç burcunda olacak. Bu geçişin hemen ardından Kova burcuna geçiş yapan Pluto ile zorlu bir açısı olacak. Öncelikle sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Bununla birlikte iş yaptığınız kişilerle olan ilişkileriniz oldukça gerilimli olabilir. Bu süreçte içinize sinmeyen işleri kabul etmemeye gayret edin. Baskı yoğun olabilir. Doğum haritanızdaki göstergelere Mars 'ın açılarını Mars Transitleri kitabından okuyabilirsiniz. Uyumlu açılar destekleyici bir değişim için atılacak adımları gösterirken zorlayıcı açılar stresli dönemleri anlatıyor olabilir.

Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

BALIK BURCU MART 2023 BURÇ YORUMU

17 Mart tarihine kadar Venüs Koç burcunda. Finansal olarak oldukça destekleyici bir zaman. Gelirleriniz artabilir. Finansal ortaklıklar yapma şansı yakalayabilirsiniz. Özellikle 2 Mart tarihi uzun vadeli konularda şans getirebilecek bir gün. Bu tarihte karşınıza çıkan yatırım fırsatlarını iyi değerlendirin. Bugün yine de kendinizi karamsar hissetmeniz mümkün. Yalnız kalıp dinlenme fırsatı yakalarsanız iyi gelebilir. Ancak önemli imzalar atacaksanız mutlaka konusunda uzman kişilerden destek alın. Gözden kaçan detaylar sonrasında daha fazla soruna neden olabilir.


3-19 Mart arasında Merkür Balık burcunda olacak. Bu süreçte önemli kararlar verebilir ve anlaşmalar yapabilirsiniz. Bazı duyurularınız olacaktır ve bunlar fazlasıyla dikkat çekebilir. Ancak 15-17 Mart arasındaki zaman yapacağınız açıklamalar yanlış anlaşılabilir, dikkat!

7 Mart tarihinde Başak burcunda bir dolunay yaşanacak. İlişki ve ortaklıklar konusunda net kararlar verebilirsiniz. Bu süreçte aldığınız kararlar ailenizi rahatsız edebilir. Bazılarınızın partneri iş nedeniyle yaşadığı gerilimi size yansıtabilir. Bu süreçte evin güvenliğine de ayrıca özen gösterin. Halihazırda sorumluluklarınızın arttığı önemli bir sürece geçiş yapıyorsunuz. Bu noktada ilişki ve ortaklıklar özen istiyor. Satürn Balık yazısından süreçle ilgili detaylı yorumu okuyabilirsiniz.


15-16-17 Mart dikkatli olmak gereken tarihler. Yapacağınız açıklamalar yanlış anlaşılabilir. Dalgınlıklar ve dikkatsizlikler nedeniyle ev kazaları olabilir. Bu süreçte evin güvenliği de özen istiyor. Önemli kararlar ve imzalar için sürecin geçmesini beklemek en doğrusu olacaktır.


17 Mart - 11 Nisan arasında Venüs Boğa burcunda hareket edecek. Sizin açınızdan Kardeş, kuzen ve yakın çevrenizle ilişkilerinizde daha destekleyici bir zaman olacaktır. Yolculuk ya da eğitim için para harcayabilirsiniz. Özellikle 31 Mart tarihinde sürprizler gezegeni Uranüs ile bir arada olacak. Sürpriz yolculuklar bu süreçte olasıdır.


19 Mart - 3 Nisan arasında Merkür Koç burcunda hareket edecek. Maddi konularda önemli anlaşmalar imzalayabilirsiniz. Özellikle kendi işinizi yapıyorsanız gelirleriniz artabilir. Finansal konularda partnerinizden ve ailenizden destek alabilirsiniz. Kendinize yeni bir gelir kapısı yaratmak için araştırmalar yapabilirsiniz.


21 Mart tarihinde Koç burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Maddi konularda yeni adımlar atıyorsunuz. Önemli bir anlaşma imzalayabilirsiniz. Finansal ortaklıklar için teklifler alabilirsiniz. Yeni yatırımlar yapabilirsiniz. Bu süreçte attığınız adımlar ilerleyen süreçte daha da gelişerek devam edecek. Önümüzdeki ay bu burçta tutulmalar başlayacak. Bu nedenle şimdi başlatacağınız küçük girişimler zamanla daha da gelişecektir.

23 Mart tarihinde Pluto Kova burcuna geçiş yapıyor. 2044 yılına kadar sürecek olan bu geçiş esnasında ruhsal anlamda köklü bir değişimin içine giriyorsunuz. Ancak bu süreçte çalışma hayatınızda da ciddi değişimler yaşanabilir. 2008 yılından sonra sosyal çevrenizin nasıl değiştiğine dönüp bakın. Bu dönemde yaşadığınız tecrübeler size önümüzdeki süreçte fikir verecektir.

25 Mart - 20 Ağustos arasında Mars Yengeç burcunda olacak. Bu geçişin hemen ardından Kova burcuna geçiş yapan Pluto ile zorlu bir açısı olacak. Özellikle aşk hayatınızla ilgili konularda önemli baskılarla karşılaşabilirsiniz. Doğum haritanızdaki göstergelere Mars 'ın açılarını Mars Transitleri kitabından okuyabilirsiniz. Uyumlu açılar destekleyici bir değişim için atılacak adımları gösterirken zorlayıcı açılar stresli dönemleri anlatıyor olabilir.

Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir;

Mart Ayı Astroloji Takvimi

Mart 6, 2023 16:42 Güneş Uranüs 60lık

Mart 11, 2023 18:04 Venüs Mars 60lık

Mart 12, 2023 0:04 Merkür Uranüs 60lık

Mart 15, 2023 2:38 Mars Neptün Kare

Mart 16, 2023 2:39 Güneş Neptün Kavuşum

Mart 16, 2023 20:12 Merkür Neptün Kavuşum

Mart 16, 2023 21:09 Güneş Mars Kare

Mart 16, 2023 22:58 Venüs Pluto Kare

Mart 17, 2023 7:48 Merkür Mars Kare

Mart 17, 2023 13:44 Güneş Merkür Kavuşum

Mart 18, 2023 1:25 Venüs Satürn 60lık

Mart 19, 2023 6:23 Merkür Pluto 60lık

Mart 20, 2023 23:12 Güneş Pluto 60lık

Mart 25, 2023 16:33 Mars Pluto 150lik

Mart 28, 2023 9:50 Merkür Jüpiter Kavuşum

Mart 30, 2023 22:03 Mars Satürn Üçgen

Mart 31, 2023 1:25 Venüs Uranüs Kavuşum


Mart 3, 2023 1:52 Merkür Balık Burcunda

Mart 7, 2023 16:34 Satürn Balık Burcunda (Kitap)

Mart 17, 2023 1:34 Venüs Boğa Burcunda

Mart 19, 2023 7:24 Merkür Koç Burcunda

Mart 21, 2023 0:24 Güneş Koç Burcunda

Mart 23, 2023 15:12 Pluto Kova Burcunda

Mart 25, 2023 14:45 Mars Yengeç Burcunda


Mart Ayı Ay Fazları

Mart 3, 2023 13:20 Büyüyen Ay 27°34’ Yengeç

Mart 7, 2023 15:40 Dolunay 16°40’ Başak

Mart 11, 2023 13:32 Küçülen Ay 05°34’ Akrep

Mart 15, 2023 5:08 Son Dördün 24°13’ Yay

Mart 18, 2023 13:58 Balsamik 12°34’ Kova

Mart 21, 2023 20:23 Yeniay 00°49’ Koç

Mart 25, 2023 7:58 Hilal 19°17’ Boğa

Mart 29, 2023 5:32 İlk Dördün 08°08’ Yengeç


Mart Ayı Ay Boşlukta Tablosu

1.03.2023 4:07 - 1.03.2023 5:40

3.03.2023 17:22 - 3.03.2023 18:16

6.03.2023 6:18 - 6.03.2023 6:38

8.03.2023 17:07 - 8.03.2023 17:44

11.03.2023 2:36 - 11.03.2023 3:06

13.03.2023 9:58 - 13.03.2023 10:21

15.03.2023 11:50 - 15.03.2023 15:06

17.03.2023 17:14 - 17.03.2023 17:25

19.03.2023 13:33 - 19.03.2023 18:12

21.03.2023 18:58 - 21.03.2023 19:01

23.03.2023 20:13 - 23.03.2023 21:42

25.03.2023 19:19 - 26.03.2023 3:41

28.03.2023 4:39 - 28.03.2023 13:22

30.03.2023 16:45 - 31.03.2023 1:31




Ücretsiz doğum haritası hesaplamak ve yükselen burcunuzu öğrenmek için Doğum Haritası Hesaplama sayfasını kullanabilirsiniz.



bottom of page