top of page
© Copyright by astrokronos
astrokronos takvim.jpg

Şubat Ayı Burç Yorumları 2023

Otorite figürlerinin gündeme damga vuracağı bir aya giriş yapıyoruz. Bu süreçte istifalar, yönetim kademesinde ani değişimler ayın ilk günlerinde beklenmedik bir şekilde gerçekleşebilir. Hem ilişkiler hem de alacağınız haberlerde sürpriz gelişmelere hazır olun.

  • Şubat 4, 2023 5:50 Güneş Uranüs Kare

Otorite konumunda olanlar için riskli zamanlar. Herşeyi bırakıp gitme isteği artabilir. Üst yönetimdekilerle ilgili beklenmedik haberler alabilirsiniz. Ani istifalar ya da görev değişiklikleri gündeme gelebilir.

5 Şubat 2023 21:28 Dolunay 16°Aslan 40'

Dolunay 26° Satürn ile karşıt yapıyor. Uranüs ile bir kare açısı var. Bu bile başlı başına bir uyarı. 8 Kasım tarihinde gerçekleşen Boğa Burcunda Ay Tutulması derecesini tetikliyor. Özellikle borsa gibi riskli yatırımlar açısından zorlayıcı bir dolunay olacaktır. Yönetim kademesini ağır sorumluluklar bekliyor. Bazılarının eleştirilere maruz kaldığını, bazı ceza ya da yaptırımların olabileceğini söyleyebiliriz. Yeniay / Dolunay burç yorumlarını okuyarak bireysel etkisini öğrenebilirsiniz. Dolunay zamanında alacağınız sonuçlar bazıları için maddi olarak destekleyici olabilir. Veya yakınlarınızdan destek alabilirsiniz. İlişkiler açısından destekleyici olacaktır. Dolunay zamanında alacağınız haberler ya da yapacağınız konuşmalar şifalandırıcıdır. Bazıları öncesinde haberci rüyalar görebilirler.


  • Şubat 8, 2023 8:29 Ven Sxtil Ura

Farklı sosyal grupların içine girebilirsiniz. İlişkilerde değişim ve canlanma zamanı. Teknolojinin işin içinde olduğu alanlardan gelir elde edebilirsiniz.


  • Şubat 11, 2023 14:22 Merkür Kova Burcunda

Merkür güçlü olduğu Kova burcuna geçiş yapıyor. Bu süreçte 2020 yılından beri Kova burcunda ilerleyen kısıtlama ve sorumlulukları temsil eden Satürn ile kavuşacak. Bir nevi Merkür retorsu etkisi yaşayabilirsiniz. Bazı konularda sürpriz haberler alabiliriz. Bu da bizi önemli kararlar vermeye itecek. Bu dönemde atacağınız imzaların bazı yükümlülükleri olabileceğinin farkında olun. Eğer doğum haritanızda Merkür Kova burcunda ise sizin için daha etkili olabilir.

  • Şubat 16, 2023 19:48 Güneş Satürn Kavuşumu

Sorumluluklarınız için disiplinli bir şekilde çalışabileceğiniz bir zamandan geçiyorsunuz. İnsanlardan uzaklaşmak ve kendi başınıza çalışmak isteyebilirsiniz. Sosyallik için çok uygun bir zaman olmayabilir.

  • Şubat 18, 2023 5:13 Merkür Jüpiter 60°

Yeni yerler keşfetmek ya da yeni şeyler öğrenmek için uygun bir zaman. Bu süreçte bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Ya da kendinizi farklı kültürler hakkında bir belgesel izlerken de bulabilirsiniz. Ya da bir seminere, fuara ya da eğitime katılabilirsiniz. Esas mesele, size vizyon katacak ve ufkunuzu genişletecek bir alana yönelmenizdir. Şuan ayrıntı gerektiren işlerde dikkatiniz dağılabilir ve hata yapabilirsiniz. Eğer buna mecbursanız bir kişinin daha yaptığınız işi kontrol etmesini sağlayın.


20 Şubat 2023 10:05 Yeniay 1°Balık 22'

Balık yeniayları hem fiziksel hem de ruhsal konular için şifa zamanıdır. Bu yeniay zamanında daha sağlıklı olmak için adım atabilirsiniz. Bazıları için bu bir operasyonu beraberinde getirebilir. Ancak mümkünse operasyon tarihinizi dolunay sonrasına almaya çalışın. Bu süreçte doğru tedavi ya da hekime de ulaşabilirsiniz. Balık sağlık olarak daha çok ayaklar, ayak parmakları, hipofiz, epifiz bezi, endorfin ve melatonin ile ilgilidir. Değişken burçların (İkizler, Başak, Yay ve Balık) yaklaşık 0 ila 5 derecelerinde göstergeleri olanlar bu yeniaydan direk etki alacaklardır.



  • Şubat 20, 2023 10:55 Venüs Koç Burcunda

Transit Venüs astrolojide küçük iyicil olarak geçer. Esas şans gezegeni ise Jüpiter 'dir. Şimdi her iki iyicil de Koç burcuna geçerek Ateş Burçlar için partiyi başlatıyor. Bu süreçte karşınıza çıkan fırsatları iyi gözleyin. Önümüzdeki 1,5 sene boyunca güç kazanacak adımlar atabilirsiniz. Yeni girişimler, kendi işiniz için atacağınız adımlarda fırsatlar bir bir karşınıza çıkacak.

  • Şubat 22, 2023 1:22 Merkür Uranüs Kare

Zihinsel gerginliğin arttığı bir zaman. Ağzınızdan çıkanlara dikkat edin. Ani kararlar almak için hiç uygun bir zaman değil. Şimdi zihninizi sakinleştirebilmenin bir yolunu bulmanız lazım. Zihninizin yaratıcılığı üst seviyede, ve çok hızlı çalışıyor. Bu süreci yeni fikirlerinizi not etmek, yeni şeyler öğrenmek için de kullabilirsiniz. Dinginlik zamanlarında tekrar bu fikirlere dönüp baktığınızda daha uygulanabilir bir norma getirebilirsiniz. Kardeşler ve kuzenlerle ilgili şaşırtıcı sürprizler olabilir. Ani ve beklenmedik gelişmeler sözkonusu olabilir. Ani yolculuklar gündeme gelebilir. Elektronik aletlerle ilgili pek şanslı bir zamandan geçmiyorsunuz.

  • Şubat 22, 2023 23:13 Merkür Mars Üçgen

Kendinizi olduğu gibi ifade etmek ve bir konuyu açıklığa kavuşturmak istiyorsanız şimdi tam zamanı. Fikirleri uygulamaya koymak için harekete geçebilirsiniz. Eğitim, yolculuklar için adım atılabilir.

Ayın diğer önemli açılarını yazının sonunda bulabilirsiniz. Ayrıca Ay 'ın boşlukta olduğu zamanlar, Ay 'ın Burç Geçişleri, Şubat Ayı Ay Fazları ve nasıl kullanılacakları ile ilgili bilgiler de burç yorumlarından sonra verilmiştir.

Aylık Burç Yorumları

Aylık burç yorumları için hem burcunuzu hem de yükselen burcunuzu okuyabilirsiniz. Özellikle kariyerle ilgili konular için muhakkak kendi burcunuzu okuyun. Yorumlar Batı Astrolojisi 'ne göre yazılmıştır. Ay burcunu daha çok Vedik Astroloji dikkate alır. Bu nedenle Ay Burcu 'na göre okumanıza gerek yoktur.


Doğum Haritası Hesaplama sayfasından Doğum Haritanızı Ücretsiz çıkarabilirsiniz. Yükselen Burç Hesaplama sayfasından hem yükselen burcunuzu öğrenebilir hem de özelliklerini okuyabilirsiniz.


Örnek burç yorumları için bir önceki aylık burç yorumlarını okuyabilirsiniz. Aylık burç yorumları önemli tarihlerin verildiği detaylı analizlerdir.


Bu yazının devamı sadece Astrokronos Üyelerine açıktır. Ayrıca Üye Olarak sitedeki e-kitapları okuyabilirsiniz.


KOÇ BURCU ŞUBAT 2023 BURÇ YORUMU

5 Şubat tarihindeki Aslan Dolunayı zamanında daha çok finansal konularda sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Arkadaşlarınızla bir iş ortaklığınız varsa bu ortaklıkta maddi konularda bazı anlaşmazlıklar yaşayabilir. Çocuklarınız varsa onlarla ilgili de bazı sürpriz masraflar çıkabilir. Riskli yatırımlar konusunda ise tedbirli olun.

8 Şubat tarihinde ise güzel sürprizlere hazır olun. Finansal konularda güzel bir fırsat yakalayabilirsiniz. Partnerinizden ya da iş ortağınızdan gelen bir destek olabilir. Bir ortaklık teklifi alabilirsiniz.

11 Şubat - 3 Mart arasında iletişim gezegeni Merkür Kova burcunda olacak. Bu burçta engelleri ve sorunları da temsil eden Satürn 'de var. Bu nedenle bazı konularda bir türlü ilerleme kaydedemediğinizi hissedebilirsiniz. Olaylar beklediğinizden de yavaş ilerleyebilir. Yolculuklar yorucu geçebilir. Eğitimlerde aksaklıklarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Tek yapmanız gereken yavaşlamak ve plan yapmak. Herşeyi bir günde bitirmeye çalışmayın. Adım adım ilerleyin ve zihinsel olarak dinlenmek için kendinize zaman tanıyın. Aksi durumda ay sonunda kendinizi tükenmiş olarak bulabilirsiniz. Ancak planlı ilerlerseniz elinizdeki büyük bir işi ay sonunda tamamlayabilirsiniz. 18 Şubat tarihini işin büyük bir bölümünü tamamlamak için ayırabilirsiniz. Bu süreçte arkadaşlarınızla iletişim trafiğiniz de artabilir. Eğer finansal olarak onlarla bir ortaklığınız varsa temkinli olun, bu ay arkadaşlarınızla maddi konularda sorunlar yaşayabilirsiniz. Veya sosyal bir etkinliğe katılacaksanız sürpriz bir masraf karşınıza çıkabilir.

16 Şubat yönetim kademesi için yine zor bir gün. Meslek grupları ya da derneklerle bağlantılı olduğunuz konular varsa, buradaki yöneticilerle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Hatta bazı sorumluluklar artık size ağır gelmeye başlamışsa artık buna bir nokta koymaya karar verebilirsiniz. Eğer bir çocuğunuz varsa sosyal etkinliklerinize onu da dahil etmek zorunda kalabilirsiniz. Bazılarınız ise partnerinizle birlikte bir etkinliğe katılmak durumunda kalabilir. Sosyal hayatınızla ilgili konularda zorlu bir iki seneyi geride bırakıyorsunuz. Bugün bunları geride bırakarak yeni bir sürece adım atabilirsiniz.

18 Şubat yolculuklar için güzel bir zaman. Bazılarınız iyi haberler alabilir. Yakın çevrenizden gelecek desteklere hazır olun. Bazılarınız arkadaşları ile bir yolculuğa çıkabilir. Veya bir eğitim fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu eğitim fırsatı ile sosyal bağlantılarınızı arttırabilirsiniz.

20 Şubat tarihinde Balık burcunda bir yeniay gerçekleşiyor. Sizin açınızdan ruhsal konuların daha fazla ön planda olacağı bir sürece başlıyoruz. Bu dönemde karşınıza çıkan şifacılardan destek alabilirsiniz. Bazılarınız ise bir terapiye başlayabilir. Önemli bir proje için kendi başınıza çalışacağınız bir inziva sürecine girebilirsiniz. Dolunay zamanında ise burada attığınız tohumların sonuçlarını göreceksiniz. Bu nedenle yeniaydan bir iki gün sonra ruhsal çalışmalara başlamakta fayda var. Önümüzdeki süreçte Balık burcundan sorumluluk ve disiplin gezegeni Satürn geçiş yapacak. Bu geçiş yaklaşık 2,5 sene sürecek. Bu nedenle bu dönemde attığınız adımlar kalıcı sonuçlar getirecektir.

20 Şubat - 17 Mart arasında Venüs Koç Burcunda olacak. Aslında herkesin ilgisini çekeceğiniz ve popülerliğinizin arttığı bir zaman olacaktır. Partnerden destek almak, sosyalleşmek bu dönemde sizin için hayatı daha keyifli bir hale getirebilir. Bu süreçte görünümüz için para harcayabilirsiniz. Estetik konular normalde olduğundan daha fazla önemli olacak sizin için. Bu nedenle de dış görünüşünüzle dikkat çekebilirsiniz. Maddi konularda şanslı bir zaman olacaktır. Bu nedenle de gelirlerinizin arttığı bu zaman aralığında birikim yapmaya gayret edin.

22 Şubat tarihinde beklenmedik haberler alabilirsiniz. Sürpriz bir yolculuk planı gündeme gelebilir. Araç kullanıyorsanız bugün temkinli olun ve hızlı araç kullanımından kaçının. Elektronik eşyalarda bozulmalar ya da bazı iletişim aksaklıkları yaşayabilirsiniz. Güzel sürprizler de olabilir, ancak hazırlıksız yakalanabilirsiniz ve bu sizi biraz strese sokabilir. Bireysel haritanıza etkisini öğrenmek için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.



BOĞA BURCU ŞUBAT 2023 BURÇ YORUMU

5 Şubat tarihindeki Aslan Dolunayı geldiğinde kariyeriniz ve ailenizle ilgili konularda bir karar aşamasına gelebilirsiniz. Bazılarınız iş nedeniyle bir yer değişikliğine gidebilir. Bazılarınız ise işteki sorumluluklar nedeniyle evine ya da ailesine vakit ayıramadığını fark edebilir. Süreç nasıl gelişirse gelişsin bu dolunay zamanında odağınız ailenize dönüyor. Eğer burada dengenin bozulduğunu hissettiğiniz bir durumdaysanız aranızdan bazıları istifa etmeye karar verebilir.

8 Şubat tarihinde güzel sürprizlere hazır olun. Özellikle çalışma ortamınızla ilgili önemli bir fırsat yakalayabilirsiniz. Kariyerinizde bir değişim ya da finansal bazı fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bazılarınız iş arkadaşlarından destek alırken bazıları bir iş değişikliği sonrasında yeni bir çevreye giriş yapabilir. Bu süreçte katılacağınız etkinliklerde sosyal çevrenizden destek gelmesi çok mümkün, gelen teklifleri geri çevirmeyin. Bugün gelen ortaklık tekliflerine olumlu bakabilirsiniz. 20 Şubat tarihindeki yeniay zamanında bu gelişmeler sizi yepyeni bir çevreye dahil edebilir.

11 Şubat - 3 Mart arasında iletişim gezegeni Merkür Kova burcunda olacak. İş hayatınızda iletişim trafiği hareketlenmeye başlıyor. Ancak bir proje ya da anlaşma üzerinde çalışıyorsanız sabırlı olun. Herşey biraz yavaş ilerliyor gibi gelebilir. 2020 yılından beri aslında kariyer hayatınızda yeni sorumluluklar aldınız veya çok sorunlu bir süreçten geçiyor da olabilirsiniz. Bu zorlukları geride bırakmak için bir çözüm arıyor da olabilirsiniz. Bu geçiş esnasında özellikle finansal konularda bazı kararlar verebilirsiniz. Bazı yaratıcı fikirlerinizi işe dönüştürebilirsiniz. Konu ne olursa olsun, 18 Şubat tarihinde karşınıza çıkan teklif ve fırsatları iyi değerlendirin, sorunları çözmek için destekleyici bir gün olacak.

16 Şubat yönetim kademesi için yine zor bir gün. Kariyer hayatınızda büyük sorumluluklar alabilirsiniz. Bazılarınız bu dönemde yönetim kademesinden zorlayıcı bir baskı görebilir. Veya yeni bir yönetici ile çalışmaya başlayabilir. Eğer önemli bir projeye başlarsanız bu sürecin uzun olabileceğinin farkında olun. Ya da sizi zorlayacak teslim tarihleri olabilir.

18 Şubat yolculuklar için güzel bir zaman. Bazılarınız iyi haberler alabilir. Vergi, kredi ya da sigora gibi konularda destekler bulabilirsiniz. Finansal olarak sizi destekleyecek bazı anlaşmalar yapabilir ya da güzel bir teklif alabilirsiniz. Bu dönemde yönetim kademesiyle önemli görüşmeler yapabilirsiniz. Finansal konularda önemli anlaşmalar yapabilirsiniz. Ancak bu dönemde mahremiyetin önemli olduğunu unutmayın. Bazılarınızın bu süreçte iş nedeniyle bir yolculuğa çıkması gerekebilir.

20 Şubat tarihinde Balık burcunda bir yeniay gerçekleşiyor. Bu dönemde yeni bir çevreye giriş yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızın hayatında olan önemli gelişmeler sizi de etkileyebilir. Bu dönemde bir meslek grubu ya da dernekle bazı projelere başlayabilirsiniz. Bu sürecin uzun soluklu olabileceğinin farkında olun. Beklediğinizden daha uzun sürebilir veya sorumlulukları ağır olabilir. Ancak kalıcı ve sağlam adımlar atabilirsiniz.

20 Şubat - 17 Mart arasında Venüs Koç Burcunda olacak. Gizli ilişki ve ortaklıklardan uzak durmaya çalışın. Bu süreçte terapi almak oldukça destekleyici olacaktır. Ruhsal konularda danışmanlıklar alabilirsiniz. Bu dönemde çıkacağınız tatillerde daha çok dinlenme fırsatı yakalayabilirsiniz. İnziva çalışmaları için oldukça destekleyici bir zaman, böyle bir tatil fırsatı yakalayabilirseniz destekleyici olacaktır. Eşinizin iş hayatında güzel gelişmeler yaşanabilir. Maddi olarak daha kazançlı bir sürece adım atabilir.

22 Şubat tarihinde beklenmedik haberler gelebilir. Özellikle kariyerle ilgili konularda sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yönetim kademesinde ani değişimler olabilir. Bazılarınız yöneticileri ile maddi konularda fikir ayrılıkları yaşayabilir. Bazı sözleşmelerde anlaşmazlıklar olabilir. Ani bir yolculuğa çıkmanız gerekebilir. Bireysel haritanıza etkisini öğrenmek için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

İKİZLER BURCU ŞUBAT 2023 BURÇ YORUMU

5 Şubat tarihindeki Aslan Dolunayı zamanında bir eğitim ya da yolculuk konusuna sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bir süredir yurtdışı ya da eğitim konusunda aksaklıklar yaşıyor olabilirsiniz. Bu dolunay zamanında bu süreçle ilgili son kararları alabilirsiniz. Kardeş, kuzen ya da yakın çevrenizle ilişkileriniz de bu dolunay zamanında gündeminizi meşgul edebilir. Partnerinizin kariyerinde yaşanabilecek sürpriz gelişmeler sizi ani bir yolculuk planı yapmaya itebilir.

8 Şubat tarihinde güzel sürprizlere hazır olun. İyi bir iş ortaklığı teklifi alabilirsiniz. Bazılarınız için bu bir maaş artışı olabilir. Eğer yurtdışı ile bağlantılı bir iş yapıyorsanız bu dönemde iyi bir anlaşma yapabilirsiniz. Maddi konularda karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirin.

11 Şubat - 3 Mart arasında iletişim gezegeni Merkür Kova burcunda olacak. Merkür sizin yönetici gezegeniniz. Geçtiğimiz ay içinde geri hareket ettiği için bazı aksaklıklarla uğraşmak zorunda kalmış olabilirsiniz. Şimdi sorunları çözmek için bazı adımlar atabilirsiniz. Bunun için uygun bazı tarihler yakalayabilirsiniz. Hala istediğiniz kadar hızlı ilerleyemezseniz merak etmeyin, karşınıza çıkan çözüm fırsatları olacaktır. Bu geçiş sizin açınızdan daha çok eğitim ya da yurtdışı ile bağlantılı işlerde iletişim trafiği arttırabilir. Eğer bu dönemde bir eğitime başlarsanız süreç yavaş ilerleyebilir. Bazılarınız bu dönemde yurtdışı için başvurular yapabilir. Eğer bir yolculuk planı yapıyorsanız 18 Şubat tarihini bunun için değerlendirebilirsiniz. Bir süredir aksayan bazı sorunlar varsa bugün karşınıza çıkan çözüm fırsatlarını iyi değerlendirin.

16 Şubat yönetim kademesi için yine zor bir gün. Özellikle eğitim hayatınız devam ediyorsa eğitmenlerinizden destek bulmakta zorlanabilirsiniz. Eğer yurtdışıyla bağlantılı bir iş yapıyorsanız bu dönemde önemli bir denetimden geçebilirsiniz. Veya bazı işleriniz için teslim tarihleri yüzünden fazla mesai yapmanız gerekebilir.

18 Şubat yolculuklar için güzel bir zaman. Bazılarınız iyi haberler alabilir. Arkadaşlarınızla bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Eğer bir sınava girmişseniz bu dönemde iyi bir sonuç almanız mümkün. Yurtdışı başvurularınızdan olumlu yanıtlar gelebilir. Yöneticilerinizden bu dönemde gelebilecek teklifleri iyi değerlendirin. Kariyerinizle ilgili önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz.

20 Şubat tarihinde Balık burcunda bir yeniay gerçekleşiyor. Sizin açınızdan yeni bir kariyerin başlangıcı olabilir. Bu dönemde başlayayacağınız işlerde sorumluluklarınızın ilerleyen yıllarda artacağının farkında olun. Sorumluluk ve disiplinden sorumlu Satürn önümüzdeki 2,5 yıl boyunca burada hareket etmeye başlayacak. Bu nedenle sıkı ve disiplinli bir çalışmaya hazır olun. Eğer bir kariyer değişimi planınız yeni iş bulmadan istifa etmeyin.

20 Şubat - 17 Mart arasında Venüs Koç Burcunda olacak. Sosyal hayatınız canlanıyor. Arkadaşlarınızla katılacağınız etkinlikler artabilir. Bu süreçte sosyal çevrenizden gelecek olan destekler artacaktır. Bazılarınız bu dönemde ilişkiler konusunda da güzel başlangıçlar yapabilir. Bir iş ortaklığının ilk adımlarını atabilirsiniz. Bu sürecin netlik kazanması Mart ayının başlarını bulabilir. Bu dönemde sadece mahremiyetin sizin için önemli olduğunu unutmayın.

22 Şubat tarihinde beklenmedik haberler gelebilir. Ya da sürpriz bir yolculuğa çıkmanız gerekebilir. Bir süredir eğitim hayatınızda sorunlar yaşıyorsanız bırakmaya kalkmayın, sorunların bitmesine az kaldı. Mart ayından sonra herşeyin daha hızlı ilerlediğine tanık olabilirsiniz. Bireysel haritanıza etkisini öğrenmek için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU ŞUBAT 2023 BURÇ YORUMU

5 Şubat tarihindeki Aslan Dolunayı sizin açınızdan maddi konularda bir karar zamanı olabilir. Bir süredir özellikle ortak gelirler konusunda zorlu bir dönemden geçiyorsunuz. Dolunay geldiği zaman bir borcu kapatabilirsiniz. Bir kredi başvurunuz olduysa dolunay geldiğinde sonucu alabilirsiniz. Kariyer konusunda şanslı bir zamandan geçiş yapıyorsunuz. Geçtiğimiz dönemde bazı adımlar atmışsanız dolunay geldiğinde karşılığını alabilirsiniz. Ancak Mart ayına kadar vergi, sigorta ya da kredi konularında sorumluluklarınızı aksatmamaya gayret edin.

8 Şubat tarihinde güzel sürprizlere hazır olun. Özellikle eğitim veya yurtdışı ile ilgili konularda sürpriz fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bazılarınız bu süreçte arkadaşları ile bir yolculuğa çıkabilir. Eğer bir eğitime katılırsanız bu sayede sosyal çevrenizi genişletebilirsiniz. Bir ortaklık teklifi alabilirsiniz.

11 Şubat - 3 Mart arasında iletişim gezegeni Merkür Kova burcunda olacak. Özellikle finansal ortaklıklarınız varsa bu süreçte bazı başvurular yapmanız gerekebilir. Evrak süreçleriniz beklediğinizden yavaş ilerlerse merak etmetin, 18 Şubat tarihinde sorunları çözebilirsiniz. Karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirin. 2020 yılından beridir işinizle ilgili konularda yaşadığınız aksaklıkları çözmek için bu dönemi değerlendirebilirsiniz. Çözüm önerilerine açık olun. Eğer bir süredir mirasla ilgili konularda beklemede kalan süreçler varsa şimdi bunlar hız kazanabilir.

16 Şubat yönetim kademesi için yine zor bir gün. Bazılarınız için bu dönem bir yatırımı ya da finansal bir ortaklığın ilk adımlarını temsil ediyor olabilir. Ancak bazı bağlayıcı koşullar olabileceğinin farkında olun. Satürn 2020 yılından beri sizi diğer gelirler alanında test ediyor. Bu bazılarınız için vergi, sigorta ya da kredi gibi konular olurken bazılarınız içinse eşin/ortağın gelirleri olarak kendisini gösterdi. Bugün atılan adımlar ise daha çok birlikte hareket etmeyi gerektirecektir. Eğer bir ortaklığınız yoksa bugün elinize geçen bir para ile borcunuzu kapatabilirsiniz.

18 Şubat yolculuklar için güzel bir zaman. Özellikle iş nedeniyle yapacağınız seyahatler varsa buralarda kazanç elde etmeniz çok olası. Önemli finansal teklifler alabilirsiniz. Bazılarınız iyi haberler alabilir. Bir kredi başvurusu yapmayı planlıyorsanız bu dönemde güzel bir fırsat yakalayabilirsiniz. Araç sigortası ya da yeni bir araç alımı için yapacağınız kredi başvuruları ile ilgilenebilirsiniz. Özellikle işle ilgili finansal destekler bulabilirsiniz. Bazılarınız bu dönemde bir fon ya da teşvik alabilir.

20 Şubat tarihinde Balık burcunda bir yeniay gerçekleşiyor. Bu sizin destek aldığınız yeniaylardan birisi, bu nedenle iyi değerlendirin. Eğitim, yurtdışı ya da yayıncılıkla ilgili konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bu dönemde başlayan konularda Mart ayından sonra daha fazla sorumluluk almanız gerekebilir. Ya da süreç beklediğinizden uzun sürebilir. Ancak bu adımların kalıcı olması muhtemeldir. Bu nedenle vereceğiniz kararlarda bu ayrıntıyı dikkate alarak adım atın. Bazılarınız bu süreçte iş için yurtdışı ile daha fazla irtibata geçebilir.

Hemen yeniaydan sonra 20 Şubat - 17 Mart arasında Venüs Koç Burcunda olacak. Yeniay zamanında attığınız adımların kariyerinizle bağlantısı olabilir. Bu dönemde iş nedeniyle daha sosyal olmanız gerekecek. Toplantılar ya da etkinlikler vasıtasıyla sosyal çevreniz genişliyor. Zaten kariyer konusunda şanslı bir zamandan geçiyorsunuz. Şimdi çevrenin de desteğini almaya başlıyorsunuz. Bu size büyük bir ivme getirecektir. Sadece kibir ve tembellik konusunda tedbirli olun. Bu dönemde alçakgönüllü olup işe dört elle sarılmayı başarabilirseniz sürecin sonunda kazançlı çıkan siz olursunuz. Kısa tatiller ve molalar vererek çalışma motivasyonunuzu arttırabilirsiniz.

22 Şubat tarihinde beklenmedik haberler gelebilir. Sürpriz bir ödeme ya da beklediğinizden yüksek gelen bir kredi kartı ekstresi ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Özellikle sosyal hayat nedeniyle yapacağınız harcamalara dikkat! Eğer arkadaşlarınızla bir iş ortaklığınız varsa aniden ortağınız işi bırakma kararı alabilir. Finansal konularda anlaşmazlıklar doğabilir. Özellikle vergi ya da sigorta gibi konularda bu tarih gelmeden unuttuğunuz bir ödeme olup olmadığını kontrol etmekte fayda var. Aksi durumda olası gecikme cezaları ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Bireysel haritanıza etkisini öğrenmek için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

ASLAN BURCU ŞUBAT 2023 BURÇ YORUMU

5 Şubat tarihindeki Aslan Dolunayı 'nda tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Vereceğiniz kararlar ya da atacağınız adımlar herkesin dikkatini çekecektir. İlişkiler konusu önemli kararlar alabilirsiniz. 2020 yılından beri ilişki konusunda önemli sınavlar verdiniz. Evlilik ya da ortaklıklar sizin için keyifli birşey olmaktan çok uzaktı. Daha çok ağır sorumluluklar üstlendiğiniz bir alan oldu. Bazılarınız ise bu dönemde kendisini çok yalnız hissetmiş olabilir. Bu dolunay zamanında son kararları alabilirsiniz. Eğer partnerinizin sorunlu bir dönemden geçiş yapıyorsa artık bu sorunlar yavaş yavaş geride kalabilir. Kariyer hayatınızda yaşayacağınız bir değişim sürecindesiniz. Bazılarınızın bu dönemde yönetim kademesinde ciddi değişimler olabilir. Bazılarınız bu dönemde zorunlu bir yer değişimi yapabilirsiniz.

8 Şubat tarihinde güzel sürprizlere ise hazır olun. Özellikle maddi konularda kazançlı bir iki gün yaşayabilirsiniz. Bir iş ortaklığı teklifi alabilirsiniz. Eğer finansal bir ortaklığınız varsa iyi bir gelir elde edebileceğiniz bir anlaşma yapabilirsiniz. Karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirin.

11 Şubat - 3 Mart arasında iletişim gezegeni Merkür Kova burcunda olacak. Partnerinizle ya da ortağınızla olan iletişim trafiğiniz artıyor. Bazılarınız bir kira sözleşmesi yapabilir. Özellikle maddi konularda bazı anlaşmalar yapabilirsiniz. Bir danışmanlık alabilirsiniz. Veya bir ortaklık anlaşması için evrak süreçleri ile uğraşmanız gerekebilir. Süreç beklediğinizden yavaş ilerleyebilir. Eğer bazı sorunlarla karşılaşırsanız çözüm bulmak ya da yardım almak için 18 Şubat tarihini kullanabilirsiniz.

16 Şubat yönetim kademesi için yine zor bir gün. Partnerinizle önemli kararlar vermeniz gerekebilir. Dolunay zamanında partnerinizle verdiğiniz kararlar bu tarihte önemli adımlar atmanıza neden olabilir. Eğer bu zaman aralığında önemli sözleşmeler imzalarsanız bu sözleşmelerin ciddi yükümlülükleri olabilir. Bazılarınız ise bu dönemde önemli denetimlerden geçebilir. Bu süreç aslında kariyerinizdeki değişimlerin de ilk sinyallerini verebilir.

18 Şubat yolculuklar için güzel bir zaman. Bazılarınız iyi haberler alabilir. Partnerinizle birlikte bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Eğer yurtdışı bağlantılı işleriniz varsa önemli bir sözleşme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bazılarınız ise yurtdışı ile bir ortaklık şansı yakalayabilir. Sosyal çevrenizden de bu süreçte destek alabilirsiniz, gelen yardım tekliflerini geri çevirmeyin.

20 Şubat tarihinde Balık burcunda bir yeniay gerçekleşiyor. Vergi, kredi ya da sigorta gibi konularda yeni adımlar atabilirsiniz. Bazılarınız ise geçen ay verdiği ortaklık kararlarının finansal adımlarını başlatabilir. Eğer bir kredi başvurunuz olacaksa bu uzun vadeli bir plan olsun. Gelecek ay itibariyle sorumluluk ve disiplin gezegeni Satürn yaklaşık 2,5 sene boyunca Balık burcunda olacak. Sizin için finansal konularda ciddi sorumluluklar getirecektir. Bu nedenle de bu yeniay zamanında attığınız adımların bazı sorumlulukları olabileceğinin farkında olun. Bu süreçte maddi konularda yapacağınız yatırımların ise daha çok uzun vadeli olmasında fayda var.

20 Şubat - 17 Mart arasında Venüs Koç Burcunda olacak. İş nedeniyle bazı eğitimler alabilirsiniz. Veya bazılarınız bu dönemde iş yolculuklarına çıkabilir. Katılmanız gereken seminer ya da fuarlar olabilir. Eğitim ya da yolculuklar için para harcayabilirsiniz. Bazılarınız bu süreçte uzak mesafe bir ilişkiye adım atabilir. Sürecin netlik kazanması önümüzdeki ayı bulabilir. Bazılarınız ise bu zaman aralığında yurtdışındaki kişilerle daha fazla görüşebilir.

22 Şubat tarihinde beklenmedik haberler gelebilir. Özellikle iş konusunda gelebilecek Partneriniz ya da ortağınızla iş konusunda bir anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Bir sözleşme imzalama sürecindeyseniz beklediğinizden farklı gelişmeler gündeme gelebilir. Bireysel haritanıza etkisini öğrenmek için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

BAŞAK BURCU ŞUBAT 2023 BURÇ YORUMU

5 Şubat tarihindeki Aslan Dolunayı zamanında sizden gizlenen bazı konuları öğrenebilirsiniz. Bazılarınızın bu süreçte kendi iş yerindeki sorunları öğrenmesi de olasıdır. Bazılarınızın yöneticileri değişebilir. Yurtdışı ile çalışıyorsanız buradaki yöneticilerin değişmesi çok daha olasıdır. Ani bir iş seyahati gündeme gelebilir. Eğer geçtiğimiz yeniay zamanında sağlık kontrollerinizi yaptırmışsanız bu dolunayda bunların sonuçlarını almanız da olasıdır. Partnerinizin iş hayatı ile ilgili konular netlik kazanabilir.

8 Şubat tarihinde güzel sürprizlere hazır olun. Partnerinizle bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Yurtdışı ile bağlantılı bir iş yapma planınız varsa bir ortaklık teklifi alabilirsiniz. Eğer devam eden bir davanız varsa arabuluculardan destek alabilirsiniz, konu beklediğinizden de hızlı bir şekilde çözülebilir. Maddi konularda ise beklenmedik fırsatlar yakalayabilir, bu bir iki gün karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirin.

11 Şubat - 3 Mart arasında iletişim gezegeni Merkür Kova burcunda olacak. İş arkadaşlarınızla iletişiminiz artıyor. İş yerinde bazı sorunları çözmek için harekete geçebilirsiniz. Bazılarınız bu süreçte iş seyahatlerine çıkabilir. Veya kariyerinizle ilgili bir eğitime katılabilirsiniz. 2020 yılından beri disiplin ve kısıtlama gezegeni Satürn Kova burcunda hareket ediyor. Şimdi Merkür bu burçtan geçiş yaparken size iş yaşamınızla ilgili sorunlara çözüm bulma fırsatı verecek. Bu nedenle karşınıza çıkan fırsatlarını çok iyi değerlendirin. Herşeyin hızlıca ve kolayca çözüleceğini düşünmeyin, ancak sorunların çözülmesi çok yakın. Özellikle sorunların çözümü için 18 Şubat tarihinde gelen yardım tekliflerini geri çevirmeyin.

16 Şubat yönetim kademesi için yine zor bir gün. Sizin açınızdan ise biraz riskli, gizli düşmanlıklar iş yaşamınızda sorunlara neden olabilir. Mümkünse bu tarih öncesinde mahremiyete dikkat edin. İş yerinde görev tanımları değişebilir, iş arkadaşlarınızla aranızda bazı sorunlar yaşanabilir veya üzerinize bazı sorumluluklar yüklenebilir. Sağlık konusunda özellikle kalp rahatsızlığı olanların kendilerini yormamaları gereken bir iki gün olacaktır.

18 Şubat yolculuklar için güzel bir zaman. Bazılarınız iyi haberler alabilir. Özellikle çalıştığınız firmanın size sunduğu ek imkanlar konusunda güzel gelişmeler yaşanabilir. Prim, döner sermaye veya sağlık sigortası gibi maaş harici gelirlerle ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Bazılarınıza bir araç tahsis edilebilir. Veya teknoloji desteği alabilirsiniz. Bir iş teklifi de alabilirsiniz. Ancak iş başlangıcını 21 Şubat sonrasına bırakmak daha uygun olacaktır.

20 Şubat tarihinde Balık burcunda bir yeniay gerçekleşiyor. Sizin açınızdan önemli bir yeniay. Çünkü bu yeniayın sonuçlarını göreceğimiz dolunay burcunuzda gerçekleşecek. Haliyle bütün gözler üzerinizde olacak. Attığınız adımlar ve söylediğiniz sözler bir çok kişiyi etkileyebilir. Veya bir çok kişi tarafından görülebilir. O yüzden yeniay zamanındaki adımlarını iki kez düşünerek atın. Bu yeniayda yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Bir iş ortaklığının içine girebilirsiniz. Balık burcu çoğu zaman ruhsal konuları da temsil eder. Bu yeniay zamanında ruhsal konularda bir danışmanlık ya da terapi almak iyi bir fikir olabilir. Sağlık kontrolleriniz için özel doktorunuza gidebilirsiniz. Bazılarınız bu süreçte yeni bir sözleşme imzalayabilir. Bazılarınız ise bu dönemde yeni bir eve taşınma kararı alabilir. Önümüzdeki ay Satürn de Balık burcuna geçiş yapacak. Bu nedenle unutmayın ki burada artan bazı sorumluluklarınız olacak. Partnerden ya da iş ortağınızdan destek bulmakta zorlanabilirsiniz önümüzdeki yıllarda. Kararlarınızı verirken bu bilgiyi de dikkate alın.

20 Şubat - 17 Mart arasında Venüs Koç Burcunda olacak. Güzel yatırım fırsatları yakalayabilirsiniz. Özellikle ortak gelirler ve prim gibi alanlarda ciddi kazançlar elde etmeniz mümkün. Bu tarih aralığında vergi, sigorta ya da kredi gibi konularda karşınıza çıkan imkanları değerlendirin. Eğer miras gibi konularda bazı arabulucular devreye girerse bu bir fırsattır, değerlendirmenizde fayda var. Yurtdışı ile iş yapanlar için bu dönem oldukça bereketli geçecektir.

22 Şubat tarihinde beklenmedik haberler gelebilir. Sürpriz bir yolculuk yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bu daha çok bir iş yolculuğu olacaktır. Veya biraz yorucu bir uçak yolculuğu da yapabilirsiniz. Eğer iş yeri olarak takip ettiğiniz yasal süreçleriniz varsa bunlarla ilgili sürpriz gelişmeler de olabilir. Yurtdışı ile bağlantılı işlerde de ani gelişmelere hazır olun. Eğer eğitim hayatınız devam ediyorsa sınav sonuçlarınız beklediğiniz gibi gelmeye bilir. Bu dönemde online eğitimlere başvurmak ise oldukça faydalı olacaktır. Bireysel haritanıza etkisini öğrenmek için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

TERAZİ BURCU ŞUBAT 2023 BURÇ YORUMU

5 Şubat tarihindeki Aslan Dolunayı zamanında arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz konusunda sizi etkileyecektir. Bazılarınız için bu bir meslek grubu ya da dernekle ilgili olabilir. 2020 yılından beridir çocuklarınızla ilgili sorumluluklarınız arttı. Bazılarınızın ise aşk hayatında zorluklar gündeme gelmiş olabilir. Belki de bu nedenle sosyal yaşamdan da biraz uzaklaşmış olabilirsiniz. Şimdi bu dolunay zamanında sosyal hayatınıza bir düzenleme yapmanız gerekecek. Eğer arkadaşlarınızla bir iş ortaklığınız varsa finansal konularda bazı anlaşmazlıklar çıkabileceğinin farkında olun. Aslında ilişkiler ve ortaklıklar konusunda şanslı bir zamandan geçiş yapıyorsunuz. Bu nedenle ortaklıklarla ilgili konularda özellikle vergi, sigorta ya da kredi gibi konuları netleştirdiğiniz müddetçe fırsatları değerlendirebilirsiniz. Çocuklarla ilgili ise dolunay zamanında çıkabilecek sürpriz masraflara hazır olun.

8 Şubat tarihinde güzel sürprizlere hazır olun. Özellikle iş yerinizin size sunduğu maddi destekler konusunda güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. İş arkadaşlarınızdan ya da kendi işinizi yapıyorsanız hizmet aldığınız kişilerden gelebilecek ortaklık tekliflerine açık olun. Bunlar oldukça güzel fırsatlar.

11 Şubat - 3 Mart arasında iletişim gezegeni Merkür Kova burcunda olacak. Çocuklarınızla iletişiminiz artıyor. Eğitim hayatları devam ediyorsa onların okulları ile ilgili süreç bu dönemde günlük konuşmalarınızı etkileyecektir. Bazılarınız bu süreçte hobi olarak ilgilendikleri bir alanda eğitim alabilir. Sürecin beklediğinizden yavaş ilerlediğini görebilirsiniz. Merak etmeyin, 18 Şubat tarihinde bu sorunları çözmek için fırsatlar yakalayacaksınız. Bazılarınız bu süreçte partneri ile bir yolculuğa çıkabilir. Eğer böyle bir planınız olursa 22 Şubat tarihine bırakmamaya gayret edin.

16 Şubat yönetim kademesi için yine zor bir gün. Çocuklarınızla ilgili sorumluluklarınız artabilir. Bugün eğlenceli birşeyler yapmak zor. Bazılarınız prosedür icabı bazı etkinliklere katılmak durumunda kalabilir. Eğer yeni bir ilişkiye başlamışsanız bugün bir testten geçebilirsiniz, partnerinizle aranızda soğuk rüzgarlar eserse sakin olun. Sürecin geçici olduğunun farkında olmanız gerek. Bu bir iki günü ilişki için bir sağlamlık testi olarak düşünebilirsiniz.

18 Şubat yolculuklar için güzel bir zaman. Bazılarınız iyi haberler alabilir. Bugün iyimserliğin yüksek olduğu bir zaman olacaktır. Karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirin. Çocuğunuzun eğitim hayatıyla ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Bir partneriniz varsa ilişkinizi daha ciddi bir boyuta taşıyabilirsiniz. Birlikte bir yolculuk planı yapabilirsiniz.

20 Şubat tarihinde Balık burcunda bir yeniay gerçekleşiyor. Yeni bir işe başlayabilirsiniz. Bazılarınız ise bu süreçte yeni bir göreve başlayabilir veya yeni bir iş arkadaşı göreve başlayabilir. Kendi işinizi yapıyorsanız bu dönemde yeni bir personel alabilirsiniz. Veya yeni bir ofise geçiş yapabilirsiniz. Eğer bir süredir ertelediğiniz sağlık problemleriniz varsa bu yeniay zamanında sağlık kontrollerinizi yaptırabilirsiniz. Bu süreçte ne karar verirseniz verin sürecin artan sorumlulukları olabileceğinin farkında olun. Önümüzdeki ay sorumluluk ve disiplin gezegeni Satürn Balık burcuna geçiş yapacak. Bu geçiş sonrasında bu yeniay zamanında atılan adımlar önemli olacaktır. Karşınıza çıkan fırsatları değerlendirirken alacağınız sorumlulukların farkında olun. Eğer bir iş teklifi ile karşılaşırsanız karşınızdaki firmanın köklü ve kurumsal bir yer olmasına gayret edin. Sorun yaşayan bir firma ya da sektöre geçiş yapmadan önce iki kez düşünün. Yeni bir alan ya da görev tanımı gündeme gelirse bu konuda bilginizi arttırmak için önünüzde 2,5 senelik bir zaman olacak.

20 Şubat - 17 Mart arasında Venüs Koç Burcunda olacak. İlişkiler konusunda şanslı bir dönemden geçiş yapıyorsunuz. Bu tarih aralığında da partnerden destek alabilirsiniz. Bazılarınız önemli bir ilişkiye adım atabilir. Bu dönemde başlatacağınız iş ortaklıkları konusunda da şanslısınız. Finansal konularda önemli anlaşmalar yapabilirsiniz. Sürecin netlik kazanması Mart ayını bulabilir. Karşınıza çıkan ortaklık fırsatlarını iyi değerlendirin.

22 Şubat tarihinde beklenmedik haberler gelebilir. Çocuklarınızla ilgili çıkabilecek sürpriz masraflar olabilir. Bu dönemde riskli yatırımlar konusunda tedbirli olun. Ani iniş çıkışlar olabilir. Bireysel haritanıza etkisini öğrenmek için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

AKREP BURCU ŞUBAT 2023 BURÇ YORUMU

5 Şubat tarihindeki Aslan Dolunayı geldiğinde kariyerinizle ilgili önemli kararlar verebilirsiniz. Bazılarınız bu süreçte bir şehir değişikliğine gitmiş olabilir. Bir süredir çalışma hayatınıza ara vermiş de olabilirsiniz. Ya da iş hayatınızda sorunlarla uğraşmak zorunda kaldığınız bir dönemden de geçmiş olabilirsiniz. 2020 yılında beri devam eden bu zorlu sürecin sonuna geldiğiniz. Bu dolunay ile birlikte önemli kararlar vermeniz gerekecek. Aslında iş hayatınızın canlandığı bir zamandan geçiş yapıyorsunuz. Özellikle 8 Şubat tarihine kadar karşınıza çıkacak iş fırsatlarını iyi değerlendirin. Size kariyerle ilgili yaşadığınız zorlu süreci geride bırakmak için önemli fırsatlar sunacaktır.

8 Şubat tarihinde güzel sürprizlere hazır olun. İlişkiler ve ortaklıklar konusunda güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bu süreçte karşınıza çıkan iş ortaklıkları fırsatlarını iyi değerlendirin.

11 Şubat - 3 Mart arasında iletişim gezegeni Merkür Kova burcunda olacak. Bir süredir ev ve ailenizle ilgili konularda sorumluluklarınız artmış olabilir. Bazılarınız bu dönemde ev kredisi ile ilgili başvurular yapabilir. Eviniz için harcamalar yapabilirsiniz. Eğer bu dönemde evinize yeni elektronik aletler almayı düşünüyorsanız araştırmalarınızı iyi yapın. Mümkünse bu satın almaları 18 Şubat civarına bırakın. Ancak 22 Şubat öncesinde çözmeye gayret edin. Vergi, sigorta ya da kredi gibi konularda süreç beklediğinizden yavaş ilerleyebilir, merak etmeyin. Sorunları çözmek için özellikle iş arkadaşlarınızdan ya da hizmet aldığınız kişilerden 18 Şubat civarında destek alabilirsiniz.

16 Şubat yönetim kademesi için yine zor bir gün. Sizin açınızdan daha çok ailenizle ilgili bazı konularda sorumluluk üstlenmeniz gerekecektir. Bazılarınız bu dönemde evden çalışmaya başlayabilir. Bazılarınız ise mecburi bir yer değişikliğine gidebilir. Bu bir iki gün kendinizi yorgun ya da karamsar hissedebilirsiniz. Sürecin geçici olduğunun farkında olun.

18 Şubat yolculuklar için güzel bir zaman. Bazılarınız iyi haberler alabilir. Herşeyden önce geçtiğimiz bir iki gün boyunca üzerinize çöken karamsarlığı atabilirsiniz. Bugün hayata daha iyimser bakabilirsiniz. Özellikle iş hayatınızla ilgili sorunlara çözüm bulmak için destek bulabileceğiniz bir zaman olacaktır. Bazılarınız bu süreçte yakın çevresinden destek alabilir. Ailenizden gelebilecek desteklere açık olun. İyi habelerle moralinizi yükseltecek. Özellikle finansal konularda güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz.

20 Şubat tarihinde Balık burcunda bir yeniay gerçekleşiyor. Yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Bazılarınız için bu süreçte başlayan ilişkiler önümüzdeki ay itibariyle daha ciddi bir boyuta taşınabilir. Varsa çocuklarınızla ilgili yeni gelişmeler yaşanabilir. Önümüzdeki ay disiplin ve sorumluluk gezegeniz Satürn Balık burcuna geçiş yapıyor. Haliyle hem ilişkiler hem de çocuklar konusunda ciddi sorumluluklar almaya başlıyorsunuz. Eğer hayatınızda biri yoksa bu dönemden sonra karşınıza çıkan partner adaylarına daha ciddi yaklaşabilirsiniz. Bu nedenle yeniay zamanında aldığınız kararlar çok önemli olacak.

20 Şubat - 17 Mart arasında Venüs Koç Burcunda olacak. İş arkadaşlarınızla daha fazla sosyal etkinliğe katılabilirsiniz. Bazılarınız bu süreçte iş ortaklıkları ile ilgili fırsatlar yakalayabilir. Bu ortaklık süreçlerinin netlik kazanması Mart ayını bulabilir. Eğer kendi işinizi yapıyorsanız yeni hizmet alımları için anlaşmalar yapabilirsiniz. Veya ofisinizin dekorasyonu için para harcayabilirsiniz. Bu dönemde gelecek atkinlik davetlerini de geri çevirmeyin, sizin için önemli kapılar açabilecek kişilerle tanışabilirsiniz. Bu süreçte başlattığınız ilişkiler önümüzdeki senelerde daha da güçlenecektir.

22 Şubat tarihinde beklenmedik haberler gelebilir. Ani bir yer değişikliği kararı verebilirsiniz. Bazılarınız ev ya da aileyle ilgili sürpriz haber alabilir. Eğer kirada oturuyorsanız bu tarih gelmeden önce ev sahibinizle görüşmenizde fayda var. Aksi durumda bu tarihte bir fikir birliğine varmak zor olacaktır. Bireysel haritanıza etkisini öğrenmek için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

YAY BURCU ŞUBAT 2023 BURÇ YORUMU

5 Şubat tarihindeki Aslan Dolunayı geldiğinde eğitim veya yolculuklar konusunda bir karar vermeniz gerekebilir. Bir süredir bu konuda oldukça zorlayıcı bir süreçten geçtiniz. Bazılarınız eğitimlerini tamamlıyor olabilir. 2020 yılından beridir kardeş, kuzen ya da yakın çevrenizle ilgili konularda bazı zorluklar yaşıyor olabilirsiniz. Bu dolunay zamanında bu kişilerle olan ilişkileriniz ön planda olacak. Bazılarınız bu dönemde bir iş değişikliği de yapabilir. Önümüzdeki süreçte artık ev ve yerleşim konusunda sorumluluklarınız artacak. Bu nedenle bu tarih aralığında yapacağınız değişikliklerde yerleşim konusunu iyi düşünün.

8 Şubat tarihinde güzel sürprizlere hazır olun. Ailenizden destek alabilirsiniz. Evinize bir dekorasyon yapmak için bu dönemde biraz masraf yapabilirsiniz. Evden çalışanlar içinse kazançlı bir dönem olacaktır. Bazılarınız evinde dostlarını ağırlamayı tercih edebilir.

11 Şubat - 3 Mart arasında iletişim gezegeni Merkür Kova burcunda olacak. Kısa yolculuklarınız artabilir. Bu dönemde kardeş, kuzen ya da yakın çevrenizle olan iletişim trafiği artacaktır. Bu alanda hala sorumlulukları temsil eden Satürn gezegeni var. Bu nedenle de bu kişilerle olan iletişiminizde hala bazı zorluklar yaşıyor olabilirsiniz. Bu süreç Mart ayı sonrasında azalacak. Bu nedenle bu geçişi sorunları çözmek için kullanabilirsiniz. Bu dönemde yapacağınız yolculuklar daha çok iş nedeniyle olabilir. Bazılarınız ise araçlarını tamir ettirmekle ilgilenebilirler.

16 Şubat yönetim kademesi için yine zor bir gün. Siz bu dönemde daha çok yakın çevrenizle ilgili zorluklar yaşayabilirsiniz. Bazılarınız ise bu dönemde iş nedeniyle bir yolculuğa çıkmak durumunda kalabilir. Eğer bu süreçte bir eğitime başlama kararı alırsanız sürecin yavaş ilerleyebileceğinin farkında olun.

18 Şubat yolculuklar için güzel bir zaman. Bazılarınız iyi haberler alabilir. Çocuklarınızla bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Eğer bu süreçte bir eğitime başlamayı düşünüyorsanız bu daha çok keyif aldığınız bir konuda olsun. Bir spor ya da sanat dalı üzerine olabilir. Veya bazılarınız hobi olarak ilgilendiği bir konu üzerine bir eğitime başlayabilir. Bu süreçte tatile gitme fırsatı yakalarsanız değerlendirin. Ancak 22 Şubat civarında riskli açılar var, bu tarih gelmeden dönüş yolculuğunuzu tamamlamış olun.

20 Şubat tarihinde Balık burcunda bir yeniay gerçekleşiyor. Yeni bir eve geçebilirsiniz. Bazılarınız bu dönemde kendi evini alma kararı alabilir. Bazılarınız ise ailesiyle birlikte önemli bir karar vermek durumunda olabilir. Partneriniz yeni bir işe başlarsa ilerleyen süreçte mecburen taşınmak durumunda kalabilirsiniz. Ancak anımsayalım, önümüzdeki ay sorumluluk gezegeni Satürn sizi ev ve aile konusunda test etmeye başlayacak. Bu nedenle bu tarih aralığında ailenizle olan ilişkileriniz önemli testlerden geçecek. Eğer kendi evinizi almak için bir yatırım planı yapıyorsanız bu süreçte atacağınız adımların uzun soluklu olmasına gayret edin, aksi durumda hızlı kararların sonuçları soğuk duş etkisi yaratabilir.

20 Şubat - 17 Mart arasında Venüs Koç Burcunda olacak. Çocuklarınızla olan ilişkileriniz bu dönemde daha keyifli olacaktır. Katılacağınız etkinlikler daha çok çocuklarınızla birlikte olacaktır. Bazılarınız bu süreçte çocukları için para harcayabilir. Partnerinizle birlikte sosyal etkinliklere de katılabilirsiniz. Bu tarihte vereceğiniz kararlarda esas sonuçları almanız Mart ayını bulabilir. Masraflar ise önümüzdeki ay daha fazla olacaktır.

22 Şubat tarihinde beklenmedik haberler gelebilir. Bazılarınızın sürpriz bir yolculuğa çıkması da olasıdır. Bu dönemde çalışma arkadaşlarınızla olan ilişkiler hassas. Bazı haberler iş yerinizde sorunlara neden olabilir. Eğer bir yolculuğa çıkacaksanız kazalara karşı tedbirli olun; acelecilik, elektrik veya lastik arızaları ile uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bireysel haritanıza etkisini öğrenmek için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

OĞLAK BURCU ŞUBAT 2023 BURÇ YORUMU

5 Şubat tarihindeki Aslan Dolunayı geldiğinde bütçenizle ilgili konularda bazı gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Bir süredir finansal olarak zorlandığınız bir dönemden geçiş yapıyorsunuz. Özellikle 2020 yılından sonra bu konuda oldukça önemli testlerden geçtiniz. Riskli yatırımlarınız varsa bu tarih öncesinde kaynaklarınızı korumaya odaklanın. Geçtiğimiz Kasım ayında olanları anımsamaya çalışın, benzer konular tekrar gündeme gelebilir.

8 Şubat tarihinde güzel sürprizlere hazır olun. Keyifli bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Karşınıza çıkan tatil fırsatlarını iyi değerlendirin. Bazılarınız yakın çevresinden destek alabilir. Bir başvurunuz olmuşsa buna olumlu bir yanıt alabilirsiniz. Rutinden çıktığınız her adım bu süreçte desteklenecektir. Maddi kaynak yaratmak için farklı fikirlere açık olun.

11 Şubat - 3 Mart arasında iletişim gezegeni Merkür Kova burcunda olacak. Finansal konularda bazı başvuru ya da anlaşmaları gündeme getirebilir. Bu dönemde yapacağınız başvurular ağır ilerleyebilir, endişe etmeyin. Bu dönemi en iyi değerlendirmenin yolu oturup bir bütçe yapmak olacaktır. Önünüze verileri alın ve maddi konular için çözüm yollarını araştırın. Zorlu bir dönemin sonuna geldiniz ve cevaplar artık çok yakında. Özellikle 18 Şubat tarihinde karşınıza çıkacak çözüm öneri ve tekliflere olumlu yaklaşabilirsiniz.

16 Şubat yönetim kademesi için yine zor bir gün. Sizin açınızdan maddi konularda bazı kısıtlamalar olabilir. Belki bir borcu kapatmak için adım atıyor olabilirsiniz. Bazılarınız ise bu dönemde uzun vadeli bir yatırım kararı alabilir.

18 Şubat yolculuklar için güzel bir zaman. Bazılarınız iyi haberler alabilir. Sizin açınızdan bu daha çok maddi konularda olacaktır. Ailenizden destek alabilirsiniz. Bir ev yatırımı imkanı karşınıza çıkarsa iyi değerlendirin, bu iyi bir fırsat olabilir. Partneriniz kariyerinde önemli bir sıçrama yapmak üzere. Bu süreçte onun kariyer değişimi nedeniyle bir yer değişikliği fırsatı da yakalayabilirsiniz. Bu nedenle bu bir iki gün boyunca karşınıza çıkan teklifleri iyi değerlendirin.

20 Şubat tarihinde Balık burcunda bir yeniay gerçekleşiyor. Bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Bazılarınız bu süreçte yeni bir eğitime başlayabilir. Bazılarınız ise bir araç alımına karar verebilir. Kardeş veya yakın çevrenizin hayatında önemli gelişmeler sizi de etkileyebilir. Bu süreçte nasıl bir adım atarsanız atın önümüzdeki yıllarda bu konuda sorumluluklarınızın artacağının farkında olun. Bu dönemde alacağınız bir araç için kemer sıkmanız gerekebilir. Veya başlayacağınız bir eğitim beklediğinizden zorlu veya yorucu olabilir. Yine de bu zorlu sürecin sonunda karşılığını alacaksınız. Bu nedenle alacağınız sorunluluklar gözünüzü korkutmasın.

20 Şubat - 17 Mart arasında Venüs Koç Burcunda olacak. Evinizi dekore edebilirsiniz. Bazılarınız evinde misafir ağırlayabilir. Bu süreçte ailenizle olan ilişkileriniz daha destekleyici olacaktır. Onlarla daha fazla görüşebilirsiniz. Bu dönemde bir ev yatırımı için destek bulmanız daha kolay, bu nedenle karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirin. Partnerinizle onun işi gereği bazı etkinliklere katılmanız gerekebilir. Böyle fırsatlarla karşılaşırsanız değerlendirin, burada kurduğunuz sosyal ilişkiler önümüzdeki süreçte partnerinizin kariyerinde bir sıçramaya destek verebilir.

22 Şubat tarihinde beklenmedik haberler gelebilir. Riskli yatırımlar konusunda dikkatli olun. Bu süreçte ani iniş çıkışlar gözlenebilir. Yatırım kararları için bu tarih öncesinde güvenli alanda kalmakta fayda var. Ani alım satımlar kayıp getirebilir. Bireysel haritanıza etkisini öğrenmek için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

KOVA BURCU ŞUBAT 2023 BURÇ YORUMU

5 Şubat tarihindeki Aslan Dolunayı ilişkiler konusunda önemli bir sınav zamanı olacak. Aslında 2020 yılından beri üzerinizde büyük sorumluluklar yüklenmiş durumda. Bu kimi zaman ilişkilerinizde de sorunlara neden olmuş olabilir. Bu dolunay zamanında tamam mı devam mı kararları verebilirsiniz. Eğer bu zorlu dönemde partnerden gerekli desteği alamamışsanız bir ayrılık kararı da verebilirsiniz. Hayatta kendiniz için başarmak istediğiniz konuların ne olduğunu farketmeniz de mümkün. Bir yer değişikliği kararı da buna eşlik edebilir. Partnerinizin kariyerinde sürpriz gelişmeler de bu dolunaya damgasını vurabilir.

8 Şubat tarihinde güzel sürprizlere hazır olun. Özellikle maddi konularda iyi bir kazanç fırsatı yakalayabilirsiniz. Bir ev fırsatı yakalayabilirsiniz. Ailenizden gelebilecek yardım teklifleri olabilir. Bir iş ortaklığı fırsatı yakalayabilirsiniz. Bazılarınız evden çalışacağı bir iş fırsatı yakalayabilir.

11 Şubat - 3 Mart arasında iletişim gezegeni Merkür Kova burcunda olacak. Bu dönemde verdiğiniz kararlar ve yaptığınız açıklamalar dikkat çekecek. Bu nedenle sözlerinizin gücünün farkında olun. Bu dönemde kararlarınızı uygulamaya koymakta zorlanabilirsiniz. Bazılarınız ise bu süreçte partnerden destek alabilir. Vergi, sigorta ya da kredi gibi konularda bazı fırsatlar yakalayabilirsiniz. Özellikle finansal konularda atacağınız imzalar ya da yapacağınız başvurular için 18 Şubat tarihini bekleyebilirsiniz.

16 Şubat yönetim kademesi için yine zor bir gün. Sizin açınızdan ilişkiler konusunda önemli kararlar alacağınız bir zaman olacaktır. Bazılarınız bu süreçte bir iş ortaklığına da başlayabilir. Ancak dikkatli olun, bu başlangıçlar önemli sorumluluklar barındırıyor.

18 Şubat yolculuklar için güzel bir zaman. Bazılarınız iyi haberler alabilir. Bir yolculuğa çıkmanız veya önemli bir başvuru yapmanız mümkün. Bazılarınız bu süreçte bir araç alabilir. Veya bir eğitim fırsatı yakalayabilirsiniz. Kardeş, kuzen ya da yakın çevrenizden gelebilecek destekler de mümkündür.

20 Şubat tarihinde Balık burcunda bir yeniay gerçekleşiyor. Maddi konularda önemli adımlar atıyorsunuz. Bu süreçte yapacağınız başlangıçların önemli bağlayıcılıkları olacak. Bu nedenle yapacağınız yatırımlarda iki kat dikkatli olun. Sorumluluk ve disiplin gezegeni Satürn önümüzdeki ay sizi para konusunda test etmeye başlayacak. Hızlı al-satlar ya da çabuk yoldan para kazanmak bu süreçte pek mümkün değil. Bu nedenle ne alırsanız alın bunu bir süre satmanız çok olası değil. Bu yeniayda uzun vadeli yatırım kararları desteklenecektir. İyi bir bütçe yapmak ve önümüzdeki 3 yıllık süreci nasıl geçireceğinizle ilgili ciddi bir değerlendirme bu yeniayı değerlendirmenin en iyi yolu olacaktır.

20 Şubat - 17 Mart arasında Venüs Koç Burcunda olacak. Elektronik eşyalar için para harcayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla yolculuklara çıkmanız mümkün. Kardeş, kuzen veya yakın çevrenizle ilişkileriniz daha destekleyici olacaktır. Bazılarınız bu süreçte aracı için harcamalar yapabilir. Eğer bir araç alma planınız varsa bunun için Mart başında karşınıza güzel imkanlar çıkabilir. Şimdilik bu süreci araştırma ve kaynak yaratma için kullanabilirsiniz.

22 Şubat tarihinde beklenmedik haberler gelebilir. Tüm gözler sizin üzerinizde olacağı için verdiğiniz kararlarla insanları şaşırtabilirsiniz. Ani çıkışlar yapabilirsiniz. Telefon ya da iletişim arızaları olabilir, mümkünse verilerinizi bu tarih öncesinde yedekleyin. Bireysel haritanıza etkisini öğrenmek için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

BALIK BURCU ŞUBAT 2023 BURÇ YORUMU

5 Şubat tarihindeki Aslan Dolunayı geldiğinde bir yöneticinizin istifa etmesi, ani bir görev değişikliği gündeme gelebilir. Bazılarınız çalıştığı firmada sorunlar yaşıyorsa bırakma kararı alabilir. Ancak bu kararı iki kez düşünün, bu aslında sıkıntılı bir sürecin son virajı gibi. Eğer firmanıza güveniyor ve verdiğiniz emeğin karşılığını alabileceğinize inanıyorsanız sabırlı olun. 2020 yılından beri zorlandığınız süreç geride kalıyor. Belki herşeye kararmsar baktığınız depresif bir süreçten geçtiniz. Belki de bu dönemde arkanızdan çevrilen işler gün yüzüne çıktı. Bazılarınız ciddi anlamda kandırıldığını öğrenmiş olabilir. Ancak bu dönem geride kalıyor ve tam bir yeniden yapılanma sürecine giriyorsunuz. Önümüzdeki Mart ayında önemli adımlar atacaksınız. Bu nedenle de vereceğiniz kararların hedeflerinize ne kadar hizmet ettiğini iyi değerlendirin.

8 Şubat tarihinde güzel sürprizlere hazır olun. Bu üzerinize çökmüş kara bulutları uzaklaştıracaktır. Keyifli bir yolculuk yapabilirsiniz. Ya da uzun zamandır beklediğiniz eğitim fırsatını yakalayabilirsiniz. Bazılarınız bu süreçte bir sınavdan ya da başvurudan olumlu sonuç alabilir. Bugün karşınıza çıkan ortaklık tekliflerine de açık olun. Bazılarınız ise çevresinden güzel iltifatlar ve hediyeler alacağı keyifli bir iki gün geçirecektir.

11 Şubat - 3 Mart arasında iletişim gezegeni Merkür Kova burcunda olacak. Dedikodulardan uzak durun. Bu süreci en sağlıklı geçirmenin yolu bir terapi almak ya da bir inziva tatiline katılmak olabilir. 18 Şubat tarihinde maddi konularda güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bunlar için fırsat yaratamıyorsanız ruhsal konularda yazılmış bir kitap alın ve okuyun. Tüm Balık burçlarına Henry Cloud 'un Sınırlar kitabını öneriyorum. Özellikle önümüzdeki bir iki yıl bu kitap başucunuzda durmalı.

16 Şubat yönetim kademesi için yine zor bir gün. Kendinizi karamsar ve yalnız hissedebilirsiniz. Süreci dinlenmek için kullanabilirsiniz. Belki bir süredir aksattığınız sağlık kontrollerinizi yaptırabilirsiniz. Konu ne olursa olsun bu zorlu bir iki gün sonrasında daha iyimser zamanlar olduğunun farkında olun.

18 Şubat yolculuklar için güzel bir zaman. Bazılarınız iyi haberler alabilir. Bazılarınız güzel bir tatil fırsatı yakalayabilir. Eğer terapi benzeri bir çalışmaya devam ediyorsanız bugünün çok verimli geçtiğine tanık olabilirsiniz. Partneriniz bu dönemde önemli finansal anlaşmalar imzalayabilir.

20 Şubat tarihinde Balık burcunda bir yeniay gerçekleşiyor. Sizin açınızdan çok önemli bir yeniay. Alacağınız kararları ve yapacağınız açıklamaları 2 kez düşünün. Önümüzdeki ay disiplin ve sorumluluk gezegeni Satürn burcunuzda yolculuk etmeye başlayacak. Bu süreçte attığınız adımların bir sorumluluğu olacaktır. Bazı taahhütler vermeniz gerekebilir. Veya verdiğiniz kararları uygulamaya koymanız beklediğiniz kadar hızlı sonuç vermeyebilir. Bu nedenle bu yeniay zamanında mümkün olduğunca uzun vadeli düşünerek karar verin. Gerçek olmayacak hayallerin peşinden gitmeyin. Verilerden çok hislerinize değer verirsiniz. Ancak önümüzdeki 2,5 sene boyunca gerçekçi olmak, planlı ilerlemek gibi meziyetler geliştirmek zorundasınız.

20 Şubat - 17 Mart arasında Venüs Koç Burcunda olacak. Bu tarih aralığında finansal yatırımlarınız konusunda destek bulabileceksiniz. Bazılarınız bu dönemde iyi bir kazanç elde edebilir. Aslında zaten finansal olarak şanslı bir dönemden geçiş yapıyorsunuz. Esas güzel fırsatı yakalamanız ise Mart ayında olacaktır. Yine de Şubat ayının son günlerini bu sürecin ilk adımları olarak düşünebilirsiniz.

22 Şubat tarihinde beklenmedik haberler gelebilir. Bu dönemde yolculuk planlarında istemediğiniz sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Bazılarınız ise kendisinden gizlenen gerçekleri duyabilirler. Konu ne olursa olsun sürprizlere hazır olun. Eğer araç kullanıyorsanız iki kez tedbirli olmakta fayda var. Bireysel haritanıza etkisini öğrenmek için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.


Bunlar da ilginizi çekebilir;

Şubat Ayı Astroloji Takvimi

Şubat 1, 2023 2:14 Venüs Jüpiter Uyumlu

Şubat 4, 2023 5:50 Güneş Uranüs Karesi

Şubat 5, 2023 6:28 Venüs Mars Kare

5 Şubat 2023 21:28 Dolunay 16°Aslan

Şubat 6, 2023 21:26 Merkür Neptün Uyumlu

Şubat 8, 2023 8:29 Venüs Uranüs Uyumlu

Şubat 10, 2023 20:15 Merkür Pluto Kavuşum

Şubat 11, 2023 14:22 Merkür Kova Burcunda

Şubat 15, 2023 15:25 Venüs Neptün Kavuşum

Şubat 16, 2023 19:48 Güneş Satürn Kavuşum

Şubat 18, 2023 5:13 Merkür Jüpiter Uyumlu

Şubat 19, 2023 1:34 Güneş Balık Burcunda

Şubat 19, 2023 20:04 Venüs Pluto Uyumlu

20 Şubat 2023 10:05 Yeniay 1°Balık

Şubat 20, 2023 10:55 Venüs Koç Burcunda

Şubat 22, 2023 1:22 Merkür Uranüs Kare

Şubat 22, 2023 23:13 Merkür Mars Uyumlu


Şubat Ayı Ay Fazları

Şub 1, 2023 18:07 Büyüyen Ay

Şub 5, 2023 21:28 Dolunay

Şub 9, 2023 23:07 Küçülen Ay

Şub 13, 2023 19:00 Son Dördün

Şub 17, 2023 5:34 Balsamik

Şub 20, 2023 10:05 Yeniay

Şub 23, 2023 17:27 Hilal

Şub 27, 2023 11:05 İlk Dördün


Şubat Ayı Ay Geçişleri

Şubat 1, 2023 23:11 Ay Yengeç Burcunda

Şubat 4, 2023 11:48 Ay Aslan Burcunda

Şubat 7, 2023 0:14 Ay Başak Burcunda

Şubat 9, 2023 11:46 Ay Terazi Burcunda

Şubat 11, 2023 21:34 Ay Akrep Burcunda

Şubat 14, 2023 4:31 Ay Yay Burcunda

Şubat 16, 2023 7:59 Ay Oğlak Burcunda

Şubat 18, 2023 8:34 Ay Kova Burcunda

Şubat 20, 2023 7:56 Ay Balık Burcunda

Şubat 22, 2023 8:13 Ay Koç Burcunda

Şubat 24, 2023 11:29 Ay Boğa Burcunda

Şubat 26, 2023 18:47 Ay İkizler Burcunda


Şubat Ayı Ay Boşlukta Tablosu

1.02.2023 14:58 - 1.02.2023 23:11

4.02.2023 9:19 - 4.02.2023 11:48

6.02.2023 17:15 - 7.02.2023 0:14

9.02.2023 9:40 - 9.02.2023 11:46

11.02.2023 19:41 - 11.02.2023 21:34

14.02.2023 2:52 - 14.02.2023 4:31

16.02.2023 4:06 - 16.02.2023 8:00

18.02.2023 7:18 - 18.02.2023 8:35

20.02.2023 5:00 - 20.02.2023 7:56

22.02.2023 7:05 - 22.02.2023 8:14

24.02.2023 10:22 - 24.02.2023 11:29

26.02.2023 17:42 - 26.02.2023 18:48




Ücretsiz doğum haritası hesaplamak ve yükselen burcunuzu öğrenmek için Doğum Haritası Hesaplama sayfasını kullanabilirsiniz.



bottom of page