top of page
© Copyright by astrokronos
astrokronos takvim.jpg

Jüpiter Boğa Burcunda 2023-2024

Transit Jüpiter Boğa Burcunda

16 Mayıs 2023 - 26 Mayıs 2024 arasında 4 Eylül 2023 - 31 Aralık 2023 arasında geri hareket edecek. Geri hareket 5 Boğa - 15° Boğa arasında gerçekleşecek.


Boğa burcu toprak elementi ve sabit bir burçtur. Jüpiterin burada sunacağı fırsatlar daha çok fiziksel konularda olacaktır. Finansal olarak bolluk ve bereket getirecektir. Gelen bu fırsatları doğru değerlendirirseniz kalıcı yatırımlara dönüşebilir.


Boğa burcu küresel anlamda finans piyasası, gıda sektörü, tarım, ekoloji, aşçılık hatta daha çok gurmeleri temsil eder, tat ve koku gibi beş duyguyla ilgili olduğu için şarap eksperleri gibi uzmanların da bu dönemde popülaritesi artacaktır. Müzisyenler bu dönemde dikkat çekecek bir diğer grup olacaktır. Müzik festivalleri artabilir. Bu alanda çalışanlar için karlı bir dönem olabilir.



Elbette Jüpiter'in zarar gördüğü açılarda para motivasyonu ile etik ihlaller yapılabilir. Tarım ya da orman arazilerinin imara açılması ya da satışı gündemi meşgul edebilir. Hukuki konularda ihlaller, statü ya da maddi güce sahip kişilerin davalardan beraat etmesi bu dönemde sosyal medyayı meşgul edebilir.


18 Mayıs 2023 tarihi zorlu bir tarih. Bu dönemde internet ya da teknolojik konularda suçlar ortaya çıkabilir. Finansal piyasalar için ciddi manipülasyonlar olabilir. Belli bir ülkede yaşanan sorunlar küresel olarak piyasaları etkileyebilir, etkinin yayılmasını kontrol altına almak zor olacaktır.


23 Mayıs 2023 tarihinde olası yangınlar ya da patlamalar olursa kontrol altına almak zor olacaktır.


27 Mayıs 2023 tarihinde finansal ortaklıklar yapılabilir. Bireysel ilişkilerde ise maddi konular önemli olacaktır.


19 Haziran 2023 ise kalıcı yatırımlar için güzel bir tarih. Ancak aynı gün Güneş ve Neptün arasında Zorlu bir açı da olacak. Bu nedenle balon yatırımlar konusunda dikkatli olun. Sağlam ve bilindik yatırım araçları bu dönemde daha avantajlı.


12 Temmuz 2023 Jüpiter ve Juno arasında güzel bir açı olacak. Bu dönemde ilişkilerle ilgili önemli adımlar atılabilir. Ancak 28 Temmuz tarihinde Venüs geri harekete başlayacak. Bu da ilişkiler konusunda önemli testleri kapınıza getirecektir. Bunun farkında olarak adım atın.


28 Ekim 2023 tarihinde Mars Jüpiter tarihi her şeyden önce finansal piyasalar açısından riskli bir tarih. Satış trendinin yüksek olacağı bir tarih olacaktır. Eğer bir satış planınız varsa bu tarihte karlı bir anlaşma yapma şansınız var.


11 Kasım 2023 ve 8 Mart 2024 tarihleri ilişkiler için güzel bir tarih. Bu dönemde kalıcı adımlar atabilirsiniz.


21 Nisan 2024 ise Jüpiter Uranüs kavuşum yapacaklar. Bu tarih sürpriz gelişmelere açık. Sürpriz başlangıçlar yapılabilir. Küresel anlamda finans piyasalarında radikal değişimler görebiliriz. Bireysel hayatlarımıza ise hem maddi konularda hem de 2018 yılından beri yaşadığımız değişimlere imza atacak önemli bir tarih olacak.


24 Mayıs ise Neptün ile Jüpiter arasında uyumlu bir açı olacak, şifa çalışmaları ve tedaviler açısından destekleyici. Petrol ve dogalgaz fiyatları ile ilgili ise önemli anlaşmalar yapılabilir.


4 Haziran 2011 - 11 Haziran 2012 arasında Jüpiter Boğa burcundaydı. Dönüp bu tarihlerde nasıl fırsatlarla karşılaştığınızı anımsamaya çalışın.


Doğum haritasında toprak elementinde göstergeleri olanlar bu süreçten daha fazla kazanç sağlayabilir.


Koç Burçları Jüpiter Boğa geçişinden nasıl etkilenecek?

Maddi konularda önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Özellikle eğitim ve yurtdışı ile ilgili konularda karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirin. Yolculuklar artabilir. Eğer turizm alanında çalışıyorsanız kazançlarınız artabilir. Ruhsal konularda çalışmalar yapanlar da bu süreçte daha iyi kazanç elde edebilir. Bu dönemde iş hayatınız yoğunlaşıyor. Çok çalışabilir, yeni şeyler öğrenebilir ve sosyal statünüzü arttırabilirsiniz. 2018 tarihinden beri maddi konularda istikrarsız bir süreç geçirmiş olabilirsiniz, şimdi yaptıklarınızın karşılığını alıyorsunuz. Kazançlarınız artarken doğru yatırımlar yapmaya gayret edin. Karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirirseniz finansal özgürlüğünüzü sağlayabilirsiniz. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken zamanları içerir.

Boğa Burçları Jüpiter Boğa geçişinden nasıl etkilenecek?

İlişkiler konusunda önemli sınavlardan geçtiniz. Şimdi bu süreçte rüzgar sizden yana. Bu avantajlı dönemi iyi değerlendirmeniz gerekiyor. Hem partnerin gelirlerinden hem de sosyal çevrenizden gelen destekler ile önemli adımlar atabilirsiniz. Bu dönem çocuk sahibi olmak isteyenler için de destekleyici. Halihazırda çocuk sahibi olanlar içinse bu süreç onlarla ilgili güzel gelişmeleri beraberinde getirecektir. Akademik hayatı devam edenler ise bu dönemde egitmenlerinden destek alabilir. Yolculuklar artar. Yurttaşı ile ilgili fırsatlar da yakalayabilirsiniz. Hayatınızda değişimin desteklendiği bu tarih aralığını güzel başlangıçlar yapmak için kullanabilirsiniz. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken zamanları içerir.

Ikizler Burçları Jüpiter Boğa geçişinden nasıl etkilenecek?

Kariyerinizle ilgili büyük bir hazırlık sürecine girebilirsiniz. Bu bir yıllık süreçte iş hayatınızda artan sorum luluklarımız artan sorumluluklarınız da olacak. Bazılarınız ise kariyerinde bir ara verme dönemine girmiş olabilir. Bu süreci bir sınava hazırlanma, bir proje geliştirme olarak kullanabilirsiniz. Şanslı döngünün önümüzdeki sene başlayacak. Bu sene ise daha çok bir hazırlık zamanı. Bu sene ise evde zaman geçirebilir, aileden destek alabilirsiniz. Eşinizin iş hayatında ise şanslı bir dönem olabilir. Yoğun çalışması gerekebilir. Kazançları artabilir. Yine de ilişkiler ve kariyer konusunda buyuk testlerden testlerden geçiyorsunuz. Psikolojik olarak zorlandığınız bir dönemse profesyonel destek almaktan çekinmeyin. Ruhsal çalışmalar için harika bir dönemden geçiyorsunuz. Meditasyon, inziva çalışmaları da bu dönemde çok destekleyicidir. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken zamanları içerir.

Yengeç Burçları Jüpiter Boğa geçişinden nasıl etkilenecek?

Kariyerinizde önemli şans ve fırsatlar yakaladığınız bir dönem geçirdiniz. Aslında bu süreç gelişerek devam edecek. Ancak şimdi sosyal çevrenizin gelişeceği, arkadaşlarınızdan destek alacağınız, meslek grubu ve dernekler ile bağlarımızın güçleneceği bir süreç başlıyor. Bu dönemde iş yerimizin size sunduğu imkanlar da artıyor. Arkadaşlarınızla birlikte çalışmaya başlayabilirsiniz. İş nedeniyle çevreniz genişleyebilir. Uzak mesafe dostluklar artabilir. Eğitmenlerinizden destekler alabilirsiniz. Yolculuklar artabilir. Bunlar daha çok iş yolculukları olacaktır. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken zamanları içerir.

Aslan Burçları Jüpiter Boğa geçişinden nasıl etkilenecek?

Kariyerinizin zirvesine tırmanıyorsunuz. Aslında iş hayatınızla ilgili önemli bir süreç yaşıyorsunuz. Bu dönemde iş için bir yer değişikliğine gitmek zorunda kalmış olabiliriniz. Şimdi bu değişikliğin avantajlarını görmeye başlıyorsunuz. Bu bir terfi, iş başlangıcı, ödül ya da övgüyü beraberinde getirecektir. Maddi konularda da yönetim kademesinden destek alabilirsiniz. Eşin gelirlerinde artış mümkün. Vergi, sigorta, prim, tazminat ya da miras gibi konularda da bazı fırsatlar yakalayabilirsiniz. Ancak bunlarla ilgili bazı gecikmeler olabilir. Riskli yatırımlar konusunda da başarı kazanabilirsiniz. Bazılarınız ise çocuk nedeniyIe kariyerinde bir değişime gidebilir. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken zamanları içerir.

Başak Burçları Jüpiter Boğa geçişinden nasıl etkilenecek?

Ilişkiler konusunda önemli testlerden geçtiğiniz bir dönemdesiniz. Bu zorlu süreçte yine de destek bulabileceğiniz konular olacak. Yarım bıraktığınız bir eğitime dönebilirsiniz. Bazılarınız ise farklı bir şehir ya da ülkeye taşınma planı yapıyor olabilir. Destekler uzaklardan geliyor. Hem kariyer, hem yerleşim sizi zorlayan konulardan bu dönemde. Bu nedenle radikal yer değişikliği kararlarınızda güvenilir ve istikrarlı olacak seçeneklere yönelin. Bekar olanların evlilik kararı alması da olasıdır.  Ancak Uranüs hala Boğa burcunda, bu nedenle ani evlilik ya da ayrılık kararı almak iyi bir fikir olmayabilir. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken zamanları içerir.

Terazi Burçları Jüpiter Boğa geçişinden nasıl etkilenecek?

Gelir gider dengenizi sağlamak zorunda olduğunuz bir dönemden geçiyor olabilirsiniz. Gelirleriniz azalmış ya da masraflar artmış olabilir. Şimdi ek gelirler, prim, döner sermaye, nafaka, miras, tazminat gibi konularda şans ve fırsatlar yakalamanız olasıdır. Eşinizin gelirleri artabilir. Bu da sizi maddi olarak rahatlatacak. Bu dönemde iş nedeniyle yolculuklar artabilir. Eğer iş yeriniz sizden bir eğitim ya da belge almanızı isterse bu fırsatı değerlendirin. Bu size olası maddi kaynaklar yaratabilir. Kariyeriyle ilgili aslında zorlayıcı bir süreçten geçiş yapmaya başladınız. Vasıflarınızın altında angarya işlerle uğraşmak zorunda kalmış gibi hissedeledirsiniz. Ancak bu bir iki yıl içinde öğrendikleriniz ilerleyen yıllarda çok işinize yarayacak. Bu yüzden eğitim için yapacağınız harcamalardan kaçınmayın. Bu dönemde aileden destek alabilir veya gayrimenkulden kazanç elde edebilirsiniz. Ailenizin yılan hikayesine dönmüş bir miras konusu da bu süreçte beklenmedik şekilde hızlıca çözülebilir. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken zamanları içerir.

Akrep Burçları Jüpiter Boğa geçişinden nasıl etkilenecek?

Ilişkiler konusunda önemli testlerden geçiş yapıyorsunuz. Jüpiter 'in desteğini almaya başladınız. Şimdi son bir yıldır öğrendikleriniz bu geçişte size yol gösterecektir. Partnerinizden destek alabilirsiniz. Ilişkiler konusunda önemli adımlar atabilirsiniz. is ortaklıkları kurabilirsiniz. Ortak yatırımlar, danışmanlıklardan gelen gelirler de bu süreçte önemli olacak. Riskli yatırımla konusunda ise şansız bir döngüden geçiş yapıyorsunuz. Satürn sizi aldığınız riskler konusunda temkinli olmaya çağırıyor. Ayrıca çocuklar bu dönemde önemli bir sorumluluk. Bu konuda uzmanlardan alacağınız danışmanlıklardan da fayda sağlayabilirsiniz. Uranüs hala ilişkiler evinizde hareket ediyor. Bu yüzden ani evlilik ya da ayrılık kararları iyi bir fikir olmaya bilir. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken zamanları içerir.

Yay Burçları Jüpiter Boğa geçişinden nasıl etkilenecek?

Çalışma arkadaşları ve işyerininden destek alacağınız bir dönem başlıyor. Elbette is yükünüz de artabilir. Ancak bu dönemde eğer yönetici konumunda çalışıyorsanız personel sayınız artacaktır. Çalıştığınız kurum büyümeye gidebilir. iş nedeniyle alacağınız eğitim fırsatlarını ise iyi değerlendirin. Bir süredir iş arkadaşlarınızdan ani istifalar, görevden almalar yaşanmış olabilir. Sirkülasyon devam ediyor. Ancak bu yıl gelenler ve gidenler sizi memnun edecektir. Tedavi görevlerinin varsa bu yıl doğru tedavi ya da bakım şansınız yüksek. Ancak kilo alımına dikkat. Bu, aile ve yerleşim konusunda sorumluluklar arttı. Ancak bir yıl kadar bu sorumluluklar için destek bulabilirsiniz. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken zamanları içerir.

Oğlak Burçları Jüpiter Boğa geçişinden nasıl etkilenecek?

Çocuk sahibi olmak isteyen Oğlak burçları için harika zaman. Yine de sizi finansal olarak zorlayabilir. Çocuğu olanların ise masrafları artıyor. Yine de on larla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eğer çocuklarınız büyükse sürpriz evlilik kararları alabilirler. İlişkisi olmayanlar bu dönemde yeni flörtler yaşayabilir. Önümüzdeki sene ani evlilik kararları alabilirsiniz. Bu hobinize ilgili eğitime başlayabilirsiniz. Ruhsal olarak da size iyi gelecektir. Borsa gibi riskli yatırım araçları konusunda dikkatli olun. Yüksek kazançlar olasıdır. Ancak büyük yıkım riski de barındırıyor. Risk alma kapasiteniz bu süreçte yüksek olacak. Ancak temkinli adımlar ödüllendirilecek, unutmayın. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken zamanları içerir.

Kova Burçları Jüpiter Boğa geçişinden nasıl etkilenecek?

Köklü değişimlerden geçtiğiniz bir dönemden geçiyorsunuz. Ev, aile, yerleşimle ilgili şanslı bir süreç başlıyor. Bu dönemde daha büyük bir eve geçiş yapabilirsiniz. Taşınmalar kolay olacaktır. Taşınmaz mallara yatırım yapabilir veya kendinize ait bir eve geçiş yapabilirsiniz. Ailenizden destek almanız da olasıdır. Arkadaşlarınızı evinizde ağırlamanın mümkün. Misafirleriniz artıyor. Finansal olarak zorlu bir döneme giriş yaptınız. Bu dönemde gereksiz masrafları kısmak gerekiyor. Belki de bir ev yatırımı için aldığınız borcu ödemeye çalışacaksınız. Bu dönemde lükse kaçmak yerine olabildiğince tutumlu olun. Ödüllerini ilerleyen yıllarda alabilirsiniz. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken zamanları içerir.

Balık Burçları Jüpiter Boğa geçişinden nasıl etkilenecek?

Sorumlulukların arttığı bir döneme girdiniz. Fiziksel sağlığınız da özen istiyor. Ancak yolculuklar da bu dönemde artacak. Bu yüzden herşeyden önce iyi bir planlama yapmak zorundasınız. Disiplini öğrendiğiniz bir dönemden geçiyorsunuz. Baskı sizi yorabilir. Kardeş, kuzen ve yakın çevrenizden destek alabilirsiniz. Bu kişilerle daha fazla biraraya gelme fırsatınız olacak. Eğitimler için de iyi bir sene. Özellikle iş nedeniyle yeni şeyler öğrenmek zorunda kalabilirsiniz. Bu bir fırsat, iyi değerlendirin. Yolculuklar artıyor. Bazılarınız partneri ve dostları ile çok sık seyahat edecek. Bazılarınız ise evinden uzak bir mesafede çalışmaya başlamış olabilir. Merak etmeyin, bu zorluk ödüllerini önümüzdeki sene verecek.Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken zamanları içerir.


Jüpiter Boğa geçişinde önemli tarihler.

18 Mayıs 2023 Jüpiter Pluto Kare

23 Mayıs 2023 Mars Jüpiter Kare

27 Mayıs 2023 Jüpiter KAD Kavuşum

19 Haziran 2023 Jüpiter Satürn 60°

12 Temmuz 2023 Jüpiter Juno 60°

28 Ekim 2023 Mars Jüpiter Karşıt

11 Kasım 2023 Jüpiter Juno Üçgen

8 Mart 2024 Jüpiter Juno Üçgen

21 Nisan 2024 Jüpiter Uranüs kavusun

24 Mayıs 2024 Jüpiter Neptün 60°


Bunlar da ilginizi çekebilir;

bottom of page