top of page
© Copyright by astrokronos
astrokronos takvim.jpg

Nisan Ayı Burç Yorumları 2023

2023 yılının en önemli aylarından birine geçiş yapıyoruz. Belki de en önemlisi. Mart ayında iki ağır gezegen burç değiştirdi. Ancak bunların etkilerini henüz hayatınızda farkedememiş olabilirsiniz. Nisan ayında ise tutulmalar artık burç değiştiriyor ve Koç / Terazi aksındaki tutulmaların ilkini yaşayacağız. Bu bir güneş tutulması olduğu için de hayatımızda büyük başlangıçları tetikleyecek. Ancak bu yenilikler ya çok geç kalınmış ya da son anda hızlıca verilen kararlar olacaktır.


3 Nisan tarihinde Merkür Boğa burcuna geçiş yapıyor. Ve geçtiğimiz ay Kova burcuna geçiş yapan Pluto ile bir kare açı yapacak. Ve Pluto 'nun etkisini ilk bu tarihlerde gözleyebilirsiniz. Pluto 2044 yılına kadar Kova burcunda yolculuğuna devam edecek. 2020 - 2023 yılları arasında Satürn Kova burcunda transit yapmıştı. Bu tarihlerde hangi konularda kısıtlandınız ve sorumluluklarınız artt? Bu konuda önemli dersler öğrendiniz. Şimdi Pluto bildiğiniz herşeyi yıkmaya geliyor. Pluto transitleri her zaman zordur ve geri dönüşü yoktur. Bu nedenle bu tarihlerde verdiğiniz kararları iyi sorgulayın. Pluto ismi size birşey ifade etmiyorsa Hades 'i anımsayın.

"Ve güçlü Hades, yerin altında oturan,

Yüreği acımak nedir bilmeyen tanrı." _ Heidos


Pluto 'nun öğrettikleri acımasızdır. Satürn gibi size birşeyi sabırla öğretmeye çalışmaz. Bir sistem yozlaşmışsa o yapıyı yıkar ve yenisini yapmak zorunda kalırsınız. Bir noktada yeni bir başlangıç vardır, bu anlamda "küllerinde doğmak" pembe bir vizyon olarak sunulabilir. Bir anka kuşu gibi güçlenerek çıkmak olasıdır. Ancak Pluto ilk başta sizi soğuk bir ölümle yüzyüze getirir. Esas olan şey mutasyondur. Yapısı bozulduğu için eski haline geri dönemez. Bu süreç bir kelebeğin doğumu gibi uzaktan güzel gözükebilir. Ancak esasen sancılı ve acılı bir süreçtir. Sabit burçların ilk derecelerinde göstergeleri olanlar bu dönemde zorlanabilirler. Bu süreçte karşınıza çıkan konularda etik sınırları zorlamayın. Sivil toplum kuruluşları, belediyeler, insan hakları, teknoloji firmaları, bireysel hayatlarımızda arkadaşlıklar, sosyal gruplar, dernek ve meslek grupları ile ilgili konular büyük bir değişimden geçecek. Köprüleri yıkmaktan çekinmeyin. Artık çürümeye başlamış birşeyler varsa bunu kestirip atmak gerekir. Yapabileceğiniz en iyi şey çürümenin nezaman ne nasıl başladığını bulmaktır.


Nisan 3, 2023, 19:22 Merkür Boğa Burcunda

Merkür Boğa burcunda geri hareket edecek ancak Pluto ile açısı sadece bir kez olacak. Bu geri hareket esnasında Venüs ve Satürn ile destekleyici açıları olacak. Mayıs ayında gerçekleşecek bu açıları bir kararı tekrar değerlendirmek için kullanabilirsiniz. Bu ay 20 Nisan sonrasında önemli kararlar almamak, imza gerektiren adımları ertelemek en sağlıklısı olacaktır. 21 Nisan - 15 Mayıs tarihleri arasında özellikle maddi konularda önemli imzalar atmak zorunda kalırsanız bir avukattan ya da konusunda uzman birinden danışmanlık almakta fayda var.

Nisan 6, 2023, 07:34 Dolunay Terazi Burcunda 16°07’

Mart ayında Koç burcunun ilk derecesinde bir yeniay yaşadık. 6 Nisan tarihinde ise bu yeniayda atılan adımların sonuçlarını alacağımız bir dolunay gerçekleşecek. Terazi burcundaki bu dolunay 'a Chiron eşlik ediyor. Bu nedenle de öncelikli olarak sağlık konuları öne çıkacak. Küresel anlamda sağlık sektörü, tedaviler, şifacılar, ilaç sanayi öne çıkabilir. Aşı firmalarına açılan davaların da gündemde olduğu bu süreçte dolunay gerçekleri gün yüzüne çıkarabilir. Bireysel yaşamlarımızda ise bazı tanı ve tedaviler gündeme gelebilir. Terazi burcu sağlık konusunda daha çok böbrek, idrar yolları, mesane, toplar damarlar, dokunma organı olarak deri, pankreas, insülin ile ilgilidir.


Nisan 11, 2023, 07:47 Venüs İkizler Burcunda

11 Nisan - 7 Mayıs arasında Venüs İkizler burcunda yolculuk edecek. Venüs, İkizler burcundayken ilişkilerde iletişim önemli olacaktır. Ancak ilişkilerde istikrar sağlamak bu dönemde zor. İki kişi arasında kalabilirsiniz. 14 Nisan tarihinde kısıtlamalardan sorumlu Satürn ile zorlu bir açısı olacak. Bu tarihte ikili ilişkilerde bazı soğukluklar olabilir. Finansal anlamda da ödemeler nedeniyle zorlanabilirsiniz. Eğer sizin beklediğiniz bir ödeme olursa bazı gecikmeler de olabilir. Maddi konularda anlaşma yapmak için çok uygun bir zaman değil. Özellikle değişken burçların (İkizler , Başak, Yay, Balık ) ilk derecelerinde göstergeleri olanlar direk olarak etkilenebilirler.

 

Telegram VIP Grubu

Gökyüzünde önemli değişimlerin olduğu bir viraja girdik. Mart ayında Satürn Pluto burç değiştiriyor. Önümüzdeki Nisan ayıyla beraber ise tutulmalar Koç Terazi aksına geçecek ve ilişkilerde büyük bir viraja gireceğiz. Nisan ayında bu değişimlerden nasıl etkileneceğimizi konuşacağımız bir grup oluşturuyorum. Bu gruba dahil olarak bu tutulmaların bireysel haritanıza etkisi ile ilgili soru cevap şansınız olacak.

Telegram üzerinde halihazırda bir Astrokronos grubu var. Ancak bu grup VIP olacak ve sorularınız doğum haritanız üzerinden yanıtlanacaktır. Bu grupta o ay gerçekleşecek olan Yeniay / Dolunay için bir analiz paylaşılacaktır. Bu analiz sonrasında bireysel haritalarınız üzerinden o yeniay / dolunay etkisi ile ilgili sorularınız yanıtlanacaktır.


Hem yeniay dolunay seminerlerine katılım sürecinde zaman sorunu yaşayanlar için daha verimli olacağını düşünüyorum. Hem de böylece daha rahat iletişim kurabileceğimiz bir ortam yaratmaya çalışacağım. Bu grup öncelikle bir aylık olarak başlatacağım. İlk kez deneme yapacağımız için bundan nasıl bir verim alabileceğimizi görmek istiyorum. Verim almamız durumunda eskisi gibi 3 aylık bir grup olarak planlayabiliriz.


İlk grupla Nisan 2023 için başladık. Mayıs ayında ise Akrep burcunda zorlu bir ay tutulması yaşayacağız. Mayıs ayındaki yeniay dolunay yorumları size grup kurulduğunda iletilecektir. Ay boyunca haritanıza etkisi ile soruları iletebileceksiniz.


Kronos Kitap üyeliği bildiğiniz üzere sitedeki makale, kitap ve seminer kayıtlarına erişim içindir. Bu üyelik paketi site üzerinde 3 aylıktır. Ancak burada paralel olarak ilerlemek için aylık olarak da bir seçenek olarak sunuldu. Bilgi Al - Kayıt Ol >>>>

 

12 Nisan tarihinde ayın en şanslı günü var. Güneş ile şans gezegeni Jüpiter kavuşum yapacak. Bu nedenle özellikle kariyer, başarı ve tanınma açısından destekleyici etkiler var. İyimserliğin yüksek olduğu bir gün olacaktır. Önemli duyuru ve görüşmelerinizi bugün içinde yapabilirsiniz.


Nisan 20, 2023, 07:12 Koç Burcunda Güneş Tutulması 29°49’

20 Nisan tarihinde bir Güneş tutulması gerçekleşecek. Koç burcunda gerçekleşecek bu tutulma bu burçtaki ilk tutulma olacak. Bundan sonra 1,5 sene boyunca Koç / Terazi aksında tutulmalar olacak. İlişkiler konusunda önemli kararların verileceği bir süreç olacaktır. Küresel anlamda girişimcilik, bireysellik daha fazla ön planda olacak. Savaşlar ve gerilimlerin artması da olasıdır. Bireysel hayatlarınızda yeni başlangıçları temsil edecektir. Ancak hemen ardından başlayacak bir Merkür retrosu var. Bu nedenle bazı gecikmeler olabileceğinin farkında olun. Geçmiş konular da bu süreçte tekrar gündeme gelebilir. Tutulma 29° 'de gerçekleşiyor. Bir burç 30° 'dir. Yani tutulma burcun son derecesinde meydana geliyor. Son derece artık enerjisi tükenmiş bir noktadır. Bu nedenle de bir devrin sonu olarak düşünebiliriz. Yani bu tutulma için sonun başlangıcı diyebiliriz. Son derece sönmek üzere olan bir ateş gibidir. Bu nedenle de burada yeni bir başlangıç yapmak zordur. Ancak bir projeyi bitirmek için adım atılabilir. Hemen tutulmanın ardından Güneş ve Pluto arasında zorlu bir açı meydana gelecek. Yönetim kademesini ikna etmek için çok uygun bir tarih olmayabilir. Üzerinizde yoğun bir baskı da hissedebilirsiniz. Bu nedenle özellikle yönetim kademesi ile görüşmek için 24 Nisan tarihini bekleyin.

19 Nisan 2004 tarihinde bu derecede bir Güneş tutulması yaşadık. Yaşı elverenler dönüp bu tarihte hayatlarında hangi konuların daha fazla gündeme geldiğini hatırlamaya çalışsın. Burada yaptığınız başlangıçlar size bir fikir verebilir. Benzer konularda önemli adımlar atabilirsiniz.

21 Nisan 2023 - 15 Mayıs 2023 Merkür Retrosu 15 Boğa - 5 Boğa

21 Nisan - 15 Mayıs arasında Merkür Boğa Burcunda Retro hareket edecek. Retro 15° Boğa - 5° Boğa arasında gerçekleşecek. Özellikle sabit burçların ( Boğa, Aslan, Akrep, Kova) 5° ve 15° 'sinde göstergeleri olanlar direk etki alacaktır. Bu retro tam da iki tutulma arasında gerçekleşiyor, bu nedenle bu retro iki kat önemli. Hem ilişkiler hem de maddi konularda radikal kararlardan uzak durmak gerekiyor. Boğa burcu özellikle finansal konuları temsil ettiği için bu dönemde alım satımlar konusunda temkinli olmakta fayda var. 8 Kasım 2022 tarihinde bir ay tutulması yaşamıştık. Bu tarihte karşınıza çıkan konularda bir tekrar gözden geçirme ya da revizyonlar yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Nisan 24, 2023, 18:10 Güneş KAD Kavuşum 4°11’ Boğa

24 Nisan tarihinde Güneş Ay düğümleri ile kavuşum yapacak. Bu tarihte özellikle yönetim kademesi ile bir araya gelmek, onlardan destek istemek için uygun bir gün olacaktır. Bu tarihleri önemli toplantı ve organizasyonlar için kullanabilirsiniz. Özellikle kariyerle ilgili konularda şanslı zamanlar olacaktır.

Nisan 29, 2023, 23:04 Mars Uranüs Altmışlık 18°21’ Yengeç | Boğa

29 Nisan tarihinde Mars ve Uranüs arasında bir uyumlu açı olacak. Herşeyden önce fiziksel enerjinizin artacağı bir tarih olacaktır. Günlük rutininizi kırmayı deneyin. Eğer bir süredir bazı sorunları çözmeye uğraşıyorsanız ancak bir noktada tıkanıp kalmışsanız bugün farklı çözüm önerilerine açık olun. Yeni yöntemler sorunu çözmek için destekleyici olabilir.


Ayın diğer önemli açılarını yazının sonunda bulabilirsiniz. Ayrıca Ay 'ın boşlukta olduğu zamanlar, Ay 'ın Burç Geçişleri, Ay Fazları ve nasıl kullanılacakları ile ilgili bilgiler de burç yorumlarından sonra verilmiştir.


Aylık Burç Yorumları

Aylık burç yorumları için hem burcunuzu hem de yükselen burcunuzu okuyabilirsiniz. Özellikle kariyerle ilgili konular için muhakkak kendi burcunuzu okuyun. Yorumlar Batı Astrolojisi 'ne göre yazılmıştır. Ay burcunu daha çok Vedik Astroloji dikkate alır. Bu nedenle Ay Burcu 'na göre okumanıza gerek yoktur.


Doğum Haritası Hesaplama sayfasından Doğum Haritanızı Ücretsiz çıkarabilirsiniz. Yükselen Burç Hesaplama sayfasından hem yükselen burcunuzu öğrenebilir hem de özelliklerini okuyabilirsiniz.


Örnek burç yorumları için bir önceki aylık burç yorumlarını okuyabilirsiniz. Aylık burç yorumları önemli tarihlerin verildiği detaylı analizlerdir.


Bu yazının devamı sadece Astrokronos Üyelerine açıktır. Ayrıca Üye Olarak sitedeki e-kitapları okuyabilirsiniz.


KOÇ BURCU NİSAN 2023 BURÇ YORUMU

Sizin için önemli bir sene başladı. Şans gezegeni Jüpiter burcunuzda ve size destek veriyor. Geçtiğimiz ay burcunuzda bir yeniay gerçekleşti. Bazı yeni adımlar atmış olabilirsiniz ancak bu ay çok daha güçlü etkiler alıyorsunuz. Burcunuzda bir güneş tutulması olacak. Ve bu tutulmalar 1,5 yıl devam edecek. Bu nedenle önemli bir aya geçiş yaptıığınızın farkında olun. Vereceğiniz kararlar yaşamınızda önemli değişimlere neden olabilir.

3 Nisan tarihinde Merkür Boğa burcunda olacak. Merkür bu burçta 21 Nisan itibariyle retro hareketine başlayacak. Özellikle 7 Nisan sonrasında aldığınız kararları ve yaptığınız açıklamaları tekrar değerlendirmek durumunda kalabilirsiniz. Bu nedenle hayati kararlar için 15 Mayıs sonrasını beklemekte fayda var. Merkür 'ün bu geçişi sizi daha çok maddi konularda etkileyecek. Retro zamanında mümkünse borç vermemeye özen gösterin. verilen borçlar ya geri gelmez ya da çok geç ödenir. Elbette bu tarihte geçmişle ilgili maddi konular da gündeme gelebilir. İş nedeniyle daha önce yapılan bir yolculuğa tekrar çıkabilirsiniz. Veya bir eğitimin ikinci bir modülünü alabilirsiniz. Bazılarınız bu süreçte sağlık kontrollerini yaptırabilir. Retro zamanında tekrar kontrolleri olabilir. Sağlığınız için para harcayabilirsiniz. İletişim aletlerine ya da aracınız için de olası masraflar gündeme gelebilir.

6 Nisan tarihinde Terazi burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Bu dolunay sizin için ilişkiler konusunda önemli kararları gündeme getirebilir. Aslında şans gezegeni Jüpiter 'in desteğini aldığınız bir dönemden geçiş yapıyorsunuz. Özellikle eğitim, yolculuklar ve yurtdışıyla ilgili konularda şanslısınız. Bu konularda danışmanlıklar alabilirsiniz. Veya bir avukat ya da mali danışmandan destek alabilirsiniz. Ortaklıklar ya da sözleşmeler gündemdeyse bu dolunay zamanında son kararlar verilebilir.

11 Nisan tarihinde Venüs İkizler burcuna geçiş yapıyor. Özellikle kardeş, kuzen ya da yakın çevrenizden destek almaya başlayabilirsiniz. Bazılarınız bu süreçte partneri ile yolculuklara çıkabilir. Bu süreç kısmen masraflı olabilir, dikkat. İletişim aletleri için para harcayabilirsiniz. Masraflar birden fazla olabilir ve bütçenizi biraz zorlayabilir, dikkat! Özellikle 14 Nisan civarında belki sağlık nedeniyle ekstra masraflar çıkabilir. Veya öngörmediğiniz bir masraf hesapların şaşmasına neden olabilir.

12 Nisan tarihinde ise destek bulmak çok daha kolay olacak. Özellikle yöneticilerden destek istemekten çekinmeyin. Duyurular için de bu tarihi kullanabilirsiniz. Bugün dikkatleri üzerinize çekmek için uygun bir zaman.

20 Nisan tarihinde burcunuzdaki ilk Güneş tutulması gerçekleşiyor. Burcun son derecesinde gerçekleştiği için dikkatli olmak gereken bir tutulma. Bir projeyi tamamlamak için harekete geçebilirsiniz. Önemli başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz, ancak dikkat! Tutulmanın hemen ardından Merkür retro harekete başlıyor. Hem iş hem de yolculuklarla ilgili konularda bazı gecikmeler olabilir. Maddi konularda sizi zora sokacak adımlar atmayın. Bu tarih hayatınızda büyük değişimlerin başlayacağı bir zamanı işaret ediyor. Ancak bir noktada bir geri adım atmak durumunda kalabilirsiniz. Merkür 'ün retro olması nedeniyle geçmişe bir yolculuk yapmanız çok olası. Hayatınızdabir dönemi kapatıp yeni bir döngüye geçiş için son hazırlıkları yapmanız gerekebilir. Yaşı elverenler dönüp Nisan 2004 sonrasını anımsamaya çalışsın. Hayatınızda hangi defteri kapatıp, nasıl bir beyaz sayfa açtınız?

Tutulmanın hemen ardından 20 Nisan tarihinde Güneş Boğa burcuna geçiş yapıyor ve Pluto ile zorlu bir açısı olacak. Odak noktanız tamamen maddi konulara dönüyor. İyi bir bütçe yapmak, gelirlerinizi değerlendirmek durumunda kalabilirsiniz. Dernekler, meslek grupları, arkadaşlarınızla aranızda finansal konularda bir gerilim gündeme gelebilir. Bu süreçte sakin kalabilmek ve manipülasyonlar karşısında güçlü durmak önemli.

21 Nisan - 15 Mayıs tarihleri arasında Merkür Boğa burcunda retro yapacak. Bu nedenle majör kararlar ve önemli imzalar için 15 Mayıs sonrasını bekleyin. Sizi daha çok finansal konularda etkileyecektir. Özellikle bu dönemde borç almak-vermek çok uygun olmayabilir. Verdiğiniz borcu geri almanız çok mümkün olmayabilir. Eğer bir kredi çekerseniz de boşa çekilmiş bir kredi olacaktır.

24 Nisan tarihinde maddi konularda destek bulma şansınız var. Bu nedenle de acil bir para ihtiyacınız olursa bu tarihte yönetim kademesinden veya eril figürlerden destek isteyebilirsiniz. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.


BOĞA BURCU NİSAN 2023 BURÇ YORUMU

Sizin için önemli bir ay aslında. Çünkü gelecek ay tam karşıt burcunuzda bir tutulma olacak. Bu tutulmanın neler getireceğini ise Nisan ayının sonlarında gözleyebilirsiniz. Burcunuzda bir de Merkür retrosu olacak. Bu nedenle aldığınız kararları duyurmadan önce iki kez düşünün.

3 Nisan tarihinde Merkür Boğa burcunda olacak. Dikkatleri üzerinize çektiğiniz bir aydasınız. Bu nedenle verdiğiniz kararları açıklamakta acele etmeyin. Fikirleriniz değişebilir. Merkür 20 Nisan sonrasında burcunuzda geri hareket etmeye başlayacak. Bu dönemde daha önce verdiğiniz borçları geri alabilirsiniz ancak yeni borç vermeyin, zira geri almanız çok mümkün olmayabilir. Çocuklarla ilgili masraflar gündeme gelebilir. Özellikle unuttuğunuz bazı ödemeler varsa bunlarla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. 14 Nisan sonrasında maddi konularda destek bulmanız daha kolay olacak.

6 Nisan tarihinde Terazi burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Sizin için daha çok sağlık ve çalışma hayatınızla ilgili konuların sonuçlanacağı bir dolunay olacak. Geçtiğimiz ay koç burcunda bir yeniay gerçekleşti. Özellikle sağlık konusunda önemli adımlar atmış olabilirsiniz. Belki iş hayatınızla ilgili konularda bazı belirsizlikler vardı. Gizli düşmanlıklara maruz kalmış olabilirsiniz. Bu dolunay zamanında kim dost kim düşman öğreneceksiniz. Hiç tahmin etmediğiniz insanlardan da destekler alabilirsiniz. Vergi, sigorta ya da tazminat gibi konularda beklentileriniz karşılık bulmayabilir. Bazıları için bu dolunay eşin işi ya da gelirleri konusunda da önemli haberler alacağınız bir tarih olabilir.

11 Nisan tarihinde Venüs İkizler burcunda olacak ve 7 Mayıs tarihine kadar bu burçta yolculuk edecek. Aslında finansal olarak iyi bir süreç. Ancak kısıtlama ve sorumluluklar gezegeni Satürn maddi konularda sizi sınamaya başladı. Bunun ilk sinyalini de 14 Nisan tarihinde alabilirsiniz. Maddi olarak sıkışık bir gün olabilir. Ödemeler gecikebilir veya ekstra çıkan bir masraf sizi zorlayabilir. 12 Nisan tarihinde partnerinizin işi ile ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Bu bir terfi ya da maddi bir artış olabilir. Bu anlamda gelebilecek destekleri bu zorlu geçişte kullanabilirsiniz.

20 Nisan tarihinde Koç burcunda bir Güneş tutulması olacak. Partnerinizin kariyerinde yükselişe geçtiği bir döngü başlıyor. Bu dönemde çalıştığı firma yurtdışına açılabilir, eğer yönetici konumunda çalışıyorsa kendisine bağlı çalışan sayısı artabilir. İlişkiler konusunda önemli bir sınavdan geçiş yapıyorsunuz geçtiğimiz seneden beri. Bu süreç yavaş yavaş geride kalıyor. Son 1,5 senedir belki tüm yük sizin omuzlarınızdaydı. Şimdi yavaş yavaş roller değişmeye başlıyor. Çalıştığınız firma sorunlu bir yerse ve küçülmeye gitme planları varsa Ekim ayı gelmeden yeni iş arayışlarınıza hız verin. Mayıs ayından sonra şansınız artmaya başlayacak.

Tutulmanın hemen ardından Güneş Boğa burcuna geçiş yapıyor ve Pluto ile zorlu bir kare açı yapacak. Kariyerinizde büyük bir dönüşüme hazır olun. Bu geçiş Mart ayında başladı ancak etkisini henüz yeni gözlemeye başlayabilirsiniz. Tüm dikkatleri üzerinize çektiğiniz bir dönem başlıyor. Bu süreçte yönetim kademesinden yoğun baskı görebilirsiniz. Bu süreci en sağlıklı atlatmanın yolu kendinizi geçiştirmeye odaklanmaktır. Baskıları üzerinizde büyük değişimleri tetikleyecek bir araç olarak görebilirseniz sürecin sonunda ciddi sıçramalar yapabilirsiniz

21 Nisan - 15 Mayıs tarihleri arasında Merkür burcunuzda geri hareket edecek. Bu süreçte resmi imzalardan kaçınmakta fayda var. Özellikle maddi yaptırımlar içeren sözleşmeler gündeme gelirse mutlaka bir avukattan görüş alın. Verdiğiniz kararlardan geri adım atabilirsiniz. Bu nedenle acele etmeyin ve radikal kararlar için 15 Mayıs sonrasını bekleyin. Yanlış anlaşılmalar da bu süreçte olasıdır. Karşı tarafa kendinizi ifade ederken soru sormaktan çekinmeyin.


24 Nisan yönetim kademesinden destek istemek için iyi bir tarih. Bu tarihi önemli toplantılar için kullanabilirsiniz. 29 Nisan tarihinde ise yolculuklar gündeme gelebilir. Enerjinizin yüksek olacağı bir tarih, günlük rutini kırmak ve yeni yerler görmek için kullanabilirsiniz. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.


İKİZLER BURCU NİSAN 2023 BURÇ YORUMU

Kariyer hayatınızda önemli sorumluluklar aldığınız bir sürece geçiş yaptınız. Bunun ilk sinayllerini de bu ay görebilirsiniz. Ancak endişe etmeyin, bu ay yardımlar gelmeye başlıyor. Bu ay yönetici gezgeniniz Merkür geri hareket edecek. Bu yüzden bu ayı aslında biraz geri çekilip hazırlık yapmak için kullanmanızda fayda var.

3 Nisan tarihinde Merkür Boğa burcuna geçiş yapıyor. Bu burçta 21 Nisan tarihinde geri hareketine başlayacak. Bu dönemde biraz yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Bu süreci aslında bir proje ya da sınava hazırlanmak için kullanmak en doğrusu. En riskli konu ise dedikoduların içinde yer almaktır. Bu ay kime ne anlattığınıza dikkat edin. Bu dönemde rüyalarınız da artabilir. Bir süre daha önce yaşadığınız bir yere geçici bir süre için gidebilirsiniz. Ailenizle daha fazla vakit geçirebilirsiniz.

6 Nisan tarihinde Terazi burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Özellikle ilişkiler konusunda önemli kararlar verdiğiniz bir tarih olabilir. Eğer çocuğunuz varsa onlarla ilgili önemli bir gelişmeler gündeme gelebilir. Bazılarınız için çocukların eğitim hayatları ile ilgili konular gündeme gelebilir. Eğer akademik hayatlarını tamamlamışlarsa taşınma kararı alabilirler. Bu süreçte evlilikle ilgili konularda adımlar atabilirler.

11 Nisan tarihinde iyicil gezegen Venüs burcunuzda hareket etmeye başlayacak. Ve bu süreç 7 Mayıs tarihine kadar sürecek. Öncelikle kendinize bakım yapmak, estetik konular için harcama yapmak isteyebilirsiniz. Sosyal yaşamınız canlanabilir. İlişkiler konusunda daha şanslı olacağınız bir tarih olacaktır. Ancak kararsızlıklar olabilir, iki kişi arasında kalabilirsiniz. 14 Nisan tarihine biraz dikkat; iş nedeniyle artan sorumluluklar sizi kısıtlayabilir. Finansal olarak da zorlanabilirsiniz. Bu tarihlerde ödemeler gecikebilir. İlişkilerde de soğukluklar olasıdır. 12 Nisan tarihinde arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Bu zorlu süreci atlatmak için destek aramak için bu tarihi kullanabilirsiniz. Eğer kariyer yaşamınızda bazı zorluklar yaşıyorsanız meslek gruplarından ya da derneklerden yardım alabilirsiniz.

20 Nisan tarihinde Koç burcunda bir Güneş Tutulması gerçekleşecek. Arkadaşlarınızdan destek aldığınız bir yıldan geçiyorsunuz. Üstelik yeni sosyal gruplara dahil olmanız ve çevrenizin değişmesi de çok mümkün. Dernekler ya da meslek grupları ile ortak organizasyonlara dahil olabilirsiniz. Eğer siyasi yaşamınız varsa daha aktif rol almaya başlayabilirsiniz. Son 1,5 senedir sorunlu bir firmada görev almış olabilirsiniz. Ya da iş hayatınızda ciddi bir durgunluk dönemi de yaşamış olabilirsiniz. Bu süreçte artık sosyal yaşamda daha fazla rol alacağınız bir süreç başlıyor. İş hayatınızda sorumlulukların da artmaya başladığını düşünecek olursak bu süreci sosyal bağlantılarınızı genişletmek için kullanmak akıllıca olacaktır.

Tutulmanın hemen ardından Güneş Boğa burcuna geçiş yapıyor ve Pluto ile zorlu bir kare açı yapacak. Yasal konularda dikkatli olmanız gereken bir tarih. Eğer yurtdışı bağlantılı işler yapıyorsanız zorlu müşteriler ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

21 Nisan - 15 Mayıs tarihleri arasında Merkür geri hareket edecek. Merkür sizin yönetici gezegeniniz. Her Merkür retrosunda başkalarına oranla siz daha fazla etkileniyor olabilirsiniz. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Yükselen burcunuz İkizler ise ozaman fiziksel olarak da rahatsızlıklar gündeme gelebilir. Bu retro bu kez Boğa burcunda geri gidiyor olacak. Bu sizin kör noktanızda kalan bir burç. Bu nedenle çok fazla gözle görülür bir olay olarak yaşamayabilirsiniz. Bu aslında gizli düşmanlıklar evidir. Bu nedenle de geçmişte söylenen şeyleri bu retro zamanında öğrenebilirsiniz. Veya sizin söyledikleriniz aleyhinize kullanılabilir. Bu retro zamanında radikal kararlar almamaya özen gösterin. Bu dönem aslında bir terapi almak için çok iyi bir zaman. Ruhsal konular üzerine okuyabilirsiniz. Psikoloji ağırlıklı eğitimler alabilirsiniz. Kafanızı dinlemek için bir tatile gitmek de iyi fikir. Hatta mümkünse bir süreliğine ailenizin yanında olmak da size iyi gelecektir.

24 Nisan yönetim kademesinden destek istemek için iyi bir gün. Ancak yöneticilerinizle yaptığınız görüşme ve alınan kararları bir süre kendinize saklamanızda fayda var. Bu süreçte hem Merkür retrosu hem de yöneticilerin zor bir süreçten geçtiğini unutmayın. Zamanı geldiğinde bu tarihte verilen sözler tutulacaktır, ancak bir süre beklemeniz gerekebilir.

29 Nisan tarihinde biraz harcamalar artabilir. Bu süreçte kendinize yatırım yapmaya gayret edin. Para kaybetmemeye ve gereksiz harcama yapmamaya özen gösterin. Zira masrafların arttığı bir aydan geçiş yapıyorsunuz ve bu 20 Mayıs tarihine kadar sürecek. Partnerin gelirleri açısından ise güzel sürprizler olabilir. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU NİSAN 2023 BURÇ YORUMU

Kariyerinizde önemli bir viraja geliyorsunuz. Aslında iş hayatınızda terfi ve yükselme zamanındasınız. Ancak geçtiğimiz aylarda bu henüz netlik kazanmamış olabilir. Bu ay size kariyerinizde yükselmenin kapısını aralayacak olan bir Güneş Tutulması gerçekleşecek. Ancak dikkatli olun, vergi / kredi / sigorta ve ortak gelirler konusunda önemli testlerden geçeceksiniz.

3 Nisan tarihinde Merkür Boğa burcuna geçiyor. Ve 21 Nisan tarihinde bu burçta geri hareketine başlayacak. Merkür retroları sizin için zor geçebilir. Normalden daha karamsar olabilir ve sıklıkla yanlış kararlar verebilirsiniz. Bu retro zamanında eski arkadaşlarınızla tekrar bir araya gelebilirsiniz. Dernek, meslek grubu ya da belediyelerle evraksal sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu nedenle eğer resmi işleriniz varsa bu süreci 21 Nisan öncesinde halletmeye çalışın.

6 Nisan tarihinde Terazi burcunda bir dolunay yaşanacak. Geçtiğimiz ay kariyerinizle ilgili başlattığınız yeni adımların sonuçlarını bu ay alacaksınız. Kariyerinizle ilgili attığınız adımlar sizin için bir yer değişikliğini tetikleyebilir. Veya ailenizle birlikte bazı kararlar vermek durumunda kalabilirsiniz. Ailenizle ilişkiniz bu süreçte önemli olacaktır. Bir projeyi tamamlayabilir veya gelen bir iş teklifini beklentilerinizi karşılamadığı için reddedebilirsiniz.

11 Nisan tarihinde Venüs İkizler burcuna geçiş yapacak ve 7 Mayıs tarihine kadar burada yolculuk edecek. Gizli ilişki ve ortaklıklardan bu süreçte uzak durmanızda fayda var. Ruhsal konulara ilginiz varsa bunlarla ilgili etkinliklere katılabilirsiniz. Belki bir inziva tatili ya da bir şifa kampına gitme fırsatınız olabilir. Danışmanlık ya da terapi alabilirsiniz. Ruhsal konular ve şifa üzerine atacağınız her adım destekleyici olacaktır. Partneriniz varsa birlikte bir tatil yapabilirsiniz. Mümkünse biraz günlük yaşamdan kaçabileceğiniz bir ortam yaratmaya çalışın. 14 Nisan tarihi ise biraz tatsız. Bu tarihte hem maddi konular hem de ilişkiler alanında etkili olacak. Finansal olarak biraz sıkışabilirsiniz, mümkünse bu tarih öncesinde kenarda biraz paranız olsun. İlişkiler konusunda ise bazı soğukluklar olabilir. Özellikle uzak mesafe bir ilişkiniz varsa bugün biraz soğukluklar olabilir. Eğer yurtdışı ile iş yapıyorsanız bazı maddi sorunlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bazılarınız ise partnerinin yakın çevresindeki sorunlarla uğraşmak zorunda kalabilir. Süreç geçici, bu nedenle sabırlı olmak gerek. Hemen öncesinde 12 Nisan tarihinde ise kariyer konusunda şanslı bir gün olacak. Özellikle işle ilgili sorunlarınız varsa yöneticilerinizden destek istemekten çekinmeyin.

20 Nisan tarihinde Koç burcunda bir Güneş tutulması olacak. Kariyerinizde gecikmiş bir terfinin ilk seslerini duyabilirsiniz. Aslında bir süredir şans sizden yana ama yine de beklediğiniz terfi ve başarıyı görememiş olabilirsiniz. Herşey beklediğinizden de yavaş ilerliyor olabilir. Bu tutulma ile başlayan döngü ise 1,5 sene kadar sürecek. Yeni şeyler öğrenmek zorunda kalabilirsiniz. Cesur olun ve adım atın. Sonrasında çok daha başarılı adımlar atabileceksiniz. Ancak herşeyin birden ilerlemeyeceğinin farkında olun. Merkür tutulmanın hemen ardından geri harekete başlıyor. Maddi konularda beklediğiniz hızı göremeyebilirsiniz. Finansal konularda zaten uzun soluklu bir testten geçeceksiniz. Vergi, sigorta ya da kredi gibi konularda atacağınız adımlara dikkat edin ve etik sınırları sakın zorlamayın. Eğer emin değilseniz 15 Mayıs sonrasını beklemekten çekinmeyin.

21 Nisan - 15 Mayıs arasında Merkür retro hareket edecek. Öncelikle eski dostlarla tekrar bir araya gelebilirsiniz. Ancak bu birliktelik çok da uzun soluklu olmayabilir. Yine de aradaki buzları eritmek için kullanabilirsiniz. Bir meslek grubu, dernek ya da belediye ile resmi işleriniz varsa bu tarih gelmeden önce gerekli aksiyonlarınızı alın. Aksi durumda süreç beklediğinizden de uzun sürebilir. Eğer bu dönemde yönetim kademesinden destek alacaksanız 24 Nisan tarihini kullanabilirsiniz.

29 Nisan tarihinde fiziksel enerjinizin yüksek olacağı bir zaman. Aslında bir süredir Mars sizi zorluyor. Bu nedenle de biraz gergin olabilirsiniz. Bugün biraz sosyalleşmek ve etkinliklere dahil olmak size iyi gelecektir. Davetleri iyi değerlendirin ve mümkünse yeniliklere açık olun. Elbette iş nedeniyle gireceğiniz sosyal gruplar da olabilir. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

ASLAN BURCU NİSAN 2023 BURÇ YORUMU

Zorlu bir 2,5 seneyi geride bıraktınız. Herşey yoluna girmiş değil belki ama destekler gelmeye başladı. Özellikle yurtdışı ile bağlantılı işleriniz varsa, eğitim hayatınız devam ediyorsa bu konularda şanslı bir sürece girdiniz. Ancak hayatınızda tam olarak gözle görünür etkisini bu ay itibariyle farkedebilirsiniz. Koç burcunda bir Güneş Tutulması olacak ve sizi destekleyecek önemli başlangıçlar gündeme geliyor.

3 Nisan tarihinde Merkür Boğa burcuna geçiş yapacak. Yöneticilerinizle iletişim trafiğiniz artıyor. Daha fazla iş konuşabilirsiniz. Söyledikleriniz dikkat çekebilir. Kariyeriniz için harcama yapabilirsiniz. Bazılarınız bu süreçte iş yerinin yönlendirdiği bir eğitime katılabilir. İş arayışındaysanız daha fazla iş başvurusu yapabilir, daha fazla görüşme yapma fırsatı bulabilirsiniz. Eğer kendi işinizi yapıyorsanız bu süreçte yeni anlaşmalar yapabilirsiniz. Ancak 21 Nisan tarihinde Merkür retro hareketine başlayacak. Bu nedenle önemli imzalarınızı 21 Nisan tarihinden önce çözmeye çalışın.

6 Nisan tarihinde Terazi burcunda bir dolunay meydana gelecek. 21 Mart tarihindeki yeniay zamanında atılan adımların sonuçlarını alabilirsiniz. Özellikle eğitim ve yolculuklarla ilgili konularda netlik kazanılabilir. Kardeş, kuzen ya da yakın çevrenizle olan ilişkiler bu dolunay zamanında önemli olabilir. Bazılarınız bu dönemde araç alım/satımı düşünüyorsa bu dolunay zamanında maddi konular da önemli olacaktır. Eğer bir araç, telefon ya da bilgisayar alımı planlıyorsanız biraz masraflı olabilir.

11 Nisan tarihinde Venüs İkizler burcuna geçiş yapacak. 7 Mayıs tarihine kadar bu geçiş sürecek. Sosyal hayatınız canlanıyor. Arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Bazılarınız bu süreçte dernek ya da meslek grubu ile bazı organizasyonlara katılabilir. İş nedeniyle katılacağınız toplantılar olabilir. 14 Nisan tarihinde maddi konularda bazı zorluklar olabilir. Bir arkadaşınızla finansal bir ortaklığınız varsa bu süreçte bazı sorunlar gündeme gelebilir. Özellikle vergi, sigorta ya da kredi konularında sorumlulukların paylaşımında bazı anlaşmazlıklar olabilir. Eğer maddi konularda yasal süreçleri konuşmak ve destek almak için 12 Nisan tarihini kullanabilirsiniz. 12 Nisan tarihinde ayrıca yurtdışı ve eğitim konularında destekler de bulabilirsiniz.

20 Nisan tarihinde Koç burcundaki ilk Güneş Tutulmasını yaşayacağız. Bu tutulma sizin açınızdan eğitim ya da yurtdışı ile ilgili konuları gündeme getirecektir. Önemli başlangıçlar yapabilirsiniz. Elbette tutulmanın hemen ardından Merkür retrosu başlayacağı için yarım bırakılmış bir eğitime geri dönüyor olabilirsiniz. Veya başlayacağınız eğitim için bir bekleme süreciniz olabilir. Eğer yurtdışı ile bağlantılı bir alanda çalışıyorsanız bu dönemde bazı gecikmeler olabileceğinin de farkında olun. Vize başvurularında evrak ve başvuru süreçlerinde bazı karışıklıklar olabilir. Mutlaka gerekli takiplerinizi yapın. Yurtdışı yolculuklarda olabilecek karışıklıklar konusunda da tedbirlerinizi alın. Bu dönemde başlayacak süreçleriniz önümüzdeki 1,5 sene boyunca gelişerek devam edecektir.

Tutulmanın hemen ardından hem iş hem de ortaklıklar konusunda yoğun bir baskı hissedebilirsiniz. Bu süreçte özellikle işle ilgili sözleşmelerde etik konulara dikkat edin. İmza atacağınız konularda konusunda uzman birisinden destek almanızda fayda var. Eğer hukuki süreçleriniz varsa önemli imzaları 15 Mayıs sonrasına bırakmakta fayda var.

21 Nisan - 15 Mayıs arasında Merkür retro hareket edecek. Özellikle yönetici figürleri ile iletişimde sorunlar olabilir. Yanlış anlaşılmalar olasıdır. Bu dönemde mümkünse hazırlayacağınız evrakları ve göndereceğiniz emailleri iki kez kontrol edin. Bu tarih gelmeden verilerinizi yedeklemenizde fayda var. Eğer kendi işinizi yapıyorsanız eski müşterilerinizle tekrar çalışma fırsatı yakalayabilirsiniz. İş arama sürecinde olanlar bu tarihte geçmiş başvurulardan dönüşler alabilirsiniz. 24 Nisan tarihinde yöneticilerinizden destek alabilirsiniz. Veya önemli ortaklıklar için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Toplantılar için bu tarihi de kullanabilirsiniz.

29 Nisan tarihinde enerjiniz yüksek olacaktır. Özellikle bir süredir hazırlığını yaptığınız işle ilgili girişimler için bu tarihi kullanabilirsiniz. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

BAŞAK BURCU NİSAN 2023 BURÇ YORUMU

Sizin için önemli bir aya geçiş yapıyoruz. Hem yönetici gezegeniniz Merkür geri gidecek hem de maddi konularda önemli kararlar vereceğiniz bir tutulma serisi başlıyor. Sorumluluklar gezegeni Satürn geçen ay karşıt burcunuz olan Balık burcuna geçti. Yavaş yavaş ilişkilerdeki sorumluluklarınız da artmaya başladı. Bu zorlu süreçte ise destekler Mayıs ayından sonra gelmeye başlıyor.

3 Nisan tarihinde yönetici gezegeniniz Merkür Boğa burcuna geçiş yapıyor. Yurtdışı, eğitim ya da yolculuklar konusunda iletişim trafiği artabilir. Belki bazı başvurular yapacaksınız. Ancak Merkür 21 Nisan tarihinde bu burçta geri gitmeye başlayacak. Bu nedenle önemli imza ve kararlarınızı bu tarih gelmeden halletmekte fayda var. Aksi durumda bazı gecikmeler ya da aksaklıklarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

6 Nisan tarihinde ise Terazi burcunda bir dolunay yaşanacak. Bütçenizle yüzleşeceğiniz bir dolunay olabilir. Bazılarınız bu süreçte kredi, sigorta ya da vergiler konusunda beklenmedik masraflarla karşılaşabilir. Bazılarınız ise ortak gelirler konusunda şanslı bir döngüye girmiş olabilir. Veya miras konusunda bir süredir yaşadığınız sorunları çözmeniz mümkün olabilir. Ancak unutmayın. maddi konularda önemli bir sürece geçiş yaptınız. Bu nedenle de iyi bir bütçe yapmanız şart.

11 Nisan tarihinde Venüs İkizler burcuna geçiş yapacak. İş nedeniyle katılmanız gereken toplantılar olabilir. Yöneticilerinizden destek alabilirsiniz. Bazılarınız ise kariyeri için danışmanlıklar alabilir. Kendi işinizi yapıyorsanız iş ortaklıkları için bazı fırsatlar yakalayabilirsiniz. Ancak 14 Nisan tarihinde bazı zorluklar gündeme gelebilir. Özellikle iş ortaklıkları ya da sözleşmeler konusunda önemli yükümlülükler doğabilir. Bu noktada sorunları çözmek için 12 Nisan tarihini kullanmak daha akıllıca olacaktır. Bu tarihte ayrıca maddi konularda şans ve fırsatlar da yakalayabilirsiniz.

20 Nisan tarihinde Koç burcunda ilk Güneş Tutulması yaşanacak. Bu tutulma ile bir iş ortaklığı gündeme gelebilir. Ancak ortaklıklar konusunda önemli sorumluluklar aldığınız bir tarihten geçiş yapıyorsunuz. Bu nedenle de karşınıza çıkacak ortaklık fırsatlarında nelere evet dediğinizi iyi değerlendirin. Maddi konularda kaynaklarınızın azaldığı bir seneye doğru ilerleyeceksiniz. Partnerin ya da ortağın gelirleri bu süreçte daha avantajlı konumda olabilir. Önümüzdeki 1,5 sene boyunca iyi bir bütçe yapmak zorundasınız. Bu tutulma bunun ilk sinyalleri olabilir. Eğer çok uzun zamandır devam eden bir miras konusu varsa artık bunun netlik kazanması gündeme gelecektir. Vergi, sigorta ya da tazminat gibi konularda da yeni adımlar atmanız mümkün. Ancak tutulmanın hemen ardından Merkür retro konuma geçtiği için bir bekleme sürecine hazır olun. Eğer evraksal bazı adımlar atmanız gerekecekse bunları iki kez kontrol edin veya bir uzmandan destek alın.

Tutulmanın hemen ardından Güneş Boğa burcuna geçiyor. İş yerinizle ilgili önemli baskılar hissedebilirsiniz. Bu süreci vasıflarınızı geliştirmek için bir fırsat olarak düşünebilirsiniz. Bazılarınız bu dönemde yeni bir eğitim için harekete geçebilir. Eğer yurtdışı ile bağlantılı bir sektördeyseniz bu süreçte sizi değişim için yönlendirebilirler. Buradaki gerilimi çözmek için 24 Nisan tarihini kullanabilirsiniz. Özellikle yurtdışından veya yönetim kademesinden destek almak için uygun bir tarih.

21 Nisan tarihinde Merkür retro hareketine başlıyor. Bu 15 Mayıs tarihine kadar sürecek. Bu dönemde yarım bıraktığınız bir eğitime geri dönebilirsiniz. Yurtdışı yolculuk planlarınız varsa opsiyonlu yapmakta fayda var, ertelemeler ya da iptaller söz konusu olabilir. Eğer yasal süreçleriniz varsa beklediğinizden yavaş ilerleyebilir. Merkür sizin yönetici gezegeniniz, bu nedenle bu tarih aralığında resmi konularda radikal kararlardan uzak durmakta fayda var. Aksi durumda retro bittiğinde kararlarınızdan geri dönebilirsiniz.

29 Nisan fiziksel enerjinizin yüksek olacağı bir tarih. Arkadaşlarınızla yolculuklara çıkabilirsiniz. Sürpriz bir plan değişikliği olabilir ya da ani bir kararla harekete geçebilirsiniz. Mümkün olduğunca yeniliklere açık olun. Dernek veya meslek grupları ile ortak projelere de imza atabilirsiniz. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

TERAZİ BURCU NİSAN 2023 BURÇ YORUMU

İlişkilerin ön planda olduğu bir aya giriş yapıyorsunuz. Hatta sizin için 2023 'ün en önemli aylarından birisi diyebiliriz. Hem burcunuzda bir dolunay var hem de ilişkiler aksınızda gerçekleşecek ilk Güneş Tutulması 'nı yaşayacaksınız.

3 Nisan tarihinde Merkür Boğa burcuna geçiş yapıyor. Ve bu burçta 21 Nisan sonrasında geri hareket edecek. Sizin için daha çok maddi konuların ön planda olduğu bir süreç başlıyor. Zaten son 1,5 senedir bu alanda bir tutulma serisi yaşıyordunuz. Vergi, sigorta, kredi, prim, miras ya da nafaka gibi konularda önemli testlerden geçiş yapıyorsunuz. Şimdi bu konularda iletişim ve evrak trafiğiniz artabilir. Ancak mümkünse resmi işlemleri 21 Nisan tarihinden önce halletmeye gayret edin. Aksi durumda başvurularınızın sonuçları gecikebilir.

6 Nisan tarihinde burcunuzda bir dolunaygerçekleşecek. Geçtiğimiz ay sonunda yeni bir ilişkiye adım atmışsanız ya da partnerinizin hayatında önemli gelişmeler gündeme gelmişse şimdi bir karar aşamasına gelebilirsiniz. İlişkiler konusunda şanslı bir süreçten geçiş yaptığınız için olumlu kararlar olmasını bekleriz. 12 Nisan tarihi geldiğinde bu konuda önemli adımlar da atılabilir.

11 Nisan tarihinde Venüs İkizler burcuna geçiş yapıyor. Venüs sizin yönetici gezegeniniz. Bu nedenle yaptığı açılardan ve geçişlerinden daha fazla etkilenirsiniz. Bu dönemde yolculuklar artabilir. Katıldığınız eğitimlerde sosyal çevreniz gelişebilir. Ancak 14 Nisan tarihinde iş nedeniyle belki bu eğitimlere ya da etkinliklere katılamayabilirsiniz. Bazılarınız ise bu tarihte mecburen katılacağı eğitimler olacaktır. Satürn sizi iş hayatınız konusunda eğitiyor. Bu dönemde aslında kariyerinize destek olacak her eğitimden faydalanmaya gayret edin. Yöneticilerinizle yapacağınız birebir görüşmeler içinse 12 Nisan tarihini kullanabilirsiniz.

20 Nisan tarihinde Koç burcunda bir Güneş Tutulması olacak. Bu tutulma sizin için önemli bir ilişkinin ya da ortaklığın başlangıcını gösteriyor. Bu süreçte başlayacak olan ilişkiler biraz aceleye gelmiş olabilir, bu nedenle ağırdan alın. Önümüzdeki 1,5 senelik süreçte gelişme fırsatı bulacaktır. Bu dolunay bu burcun son derecesinde olduğu için aslında geç kalınmış bazı kararları da tetikleyebilir. Yine de fevri hareket etmemek kazançlı olacaktır. Tutulmanın hemen ardından Merkür 'ün retro hareketine başladığını anımsayalım. Bu herşeyden önce bazı kararları uygulamak için bir bekleme süresine ihtiyaç olduğunu görebiliyoruz. Bu dönemde bazılarınız ise hakkınızı aramak için bir dava da açabilir.

Borsa gibi riskli yatırımlarla ilgileniyorsanız 20 Nisan tarihi biraz stresli olabilir. Bu noktada aldığınız risklerin farkında olun. Bugün ayrıca bazı zorunlu masraflar da yapmanız gerekebilir. Maddi konularda dikkatli olmanız gereken bir zamandan geçtiğinizi unutmayın.

21 Nisan tarihinde Merkür geri hareketine başlıyor. Bir borcu kapatmak ya da yeniden yapılandırmak için güzel bir zaman. Ancak mümkünse bu tarihlerde borç alıp vermeyin. Ya gereksiz yere borca girersiniz ya da verdiğiniz para geri gelmez. Geçmişe dönük borçlar çıkabilir veya maddi konularda bazı evraklarla uğraşmanız gerekebilir. Hesabınıza yatan paraları veya kartınızdan çekilen ödemeleri kontrol etmenizde fayda var, bazı yanlışlıklar bu dönemde olasıdır. Eğer bir kredi çekmek ya da maddi olarak destek almak durumunda kalırsanız 24 Nisan tarihini kullanabilirsiniz.

29 Nisan tarihinde ise iş yerinizin size sunduğu maddi imkanlar konusunda destek bulabilirsiniz. Bu özellikle ek gelir olarak sunulan prim, döner sermaye benzeri gelirler olabilir. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

AKREP BURCU NİSAN 2023 BURÇ YORUMU

Nisan ayı ilişkiler konusunda dikkatli olmanız gereken bir süreç olacak. İş hayatınızda ise önemli başlangıçlar bu ay başlıyor. Aslında işlerin artmaya başladığı bir tarih aralığından geçiş yapıyorsunuz. Ancak esas etkiyi bu ay farkedebilirsiniz. Önümüzdeki ay burcunuzda bir tutulma olacak. Bu nedenle bu ay attığınız adımlar önemli.

3 Nisan tarihinde Merkür Boğa burcuna geçiş yapıyor. Önemli sözleşmeler imzalayabilirsiniz. Partnerinizle ya da iş ortaklarınızla daha fazla iletişimde olabilirsiniz. Bu süreçte bazılarınız bir uzmandan danışmanlık alma kararı verebilir. Eğer dava süreçleriniz varsa bu tarihlerde evrak işlemleriniz artabilir. 21 Nisan tarihinde Merkür bu burçta geri harekete başlayacak. Bu nedenle bu tarih öncesinde resmi işlemlerinizi çözmeye çalışın.

6 Nisan tarihinde Terazi burcunda bir dolunay yaşanacak. Bu dolunay sizden gizlenen bazı gerçeklerle yüzleşebilirsiniz. Finansal konularda tedbirli olmanızda fayda var. Özellikle bir yerde paranızı düşürmek, unutmak ya da yanlış ödeme yapmak gibi aksiliklere karşı uyanık olun. Bazılarınız ise bir süredir hazırladığı bir projeyi tamamlayabilir. Geçtiğimiz ay sonunda attığınız adımları anımsayın.

11 Nisan tarihinde Venüs İkizler burcuna geçiş yapacak. Bu süreçte vergi, sigorta ya da kredi için harcamalarınız olabilir. 14 Nisan bu anlamda biraz zorlayabilir. Özellikle borsa benzeri riskli yatırımlarınız varsa bu bir iki gün dikkatli olmanızda fayda var. Varsa çocuklarla ilgili masraflar da bu tarihlerde bütçenizi bir miktar zorlayabilir. 11 Nisan tarihinde ise kariyer anlamında destekleyici bir gün. Özellikle maddi konularda yöneticilerinizden destek isteyebilirsiniz. Eğer kendi işinizi yapıyorsanız bu tarihte önemli fırsatlar yakalamanız da mümkün.

20 Nisan tarihinde Koç burcunda bir Güneş Tutulması olacak. İş arayanlar bu tarihte eski başvurularından dönüşler alabilir. Kendi işinizi yapıyorsanız daha önce çalıştığınız kişilerle yeni projelere başlayabilirsiniz. Bu Koç burcundaki ilk tutulma. Önümüzdeki 1,5 sene bu burçta tutulmalar devam edecek. Bu nedenle de bu tarihte yaptığınız anlaşmalar ya da kariyerinizle ilgili attığınız adımlar gelişmeye devam edecek. Bu süreçte elinizdeki büyük bir projeyi bitirmek için de harekete geçebilirsiniz. Tutulmanın hemen ardından Merkür retroya başlayacağı için bu süreçte başlattığınız işlerde gecikmeler olabilir. Önceden başlatılan projeler ise bu dönemde daha şanslı olacak. Geçmişle bir bağlantısı olmayan projelerde ise bazı erteleme ya da revizyonlar olabileceğinin farkında olun.

Tutulmanın hemen ardından Güneş Boğa burcuna geçiş yapacak. İşle ilgili konularda ortaklarınızla bazı gerilimler doğabilir. Bazılarınız ise bu süreçte taşınma planları yapabilir.

21 Nisan tarihinde ise Merkür retro hareketine başlayacak. 15 Mayıs tarihine kadar partnerinizle veya ortağınızla aranızda bazı yanlış anlaşılmalar olasıdır. Bazı sözleşmeleri yenileyebilirsiniz. Vergi, sigorta ya da prim gibi konularda yeni anlaşmalar yapabilirsiniz. Özellikle geçmişe dönük yapılandırmalar için uygun bir zaman olacaktır. Bu konularda danışmanlıklar almanız da mümkün. Yeni anlaşmalar yapmak ya da ilişkiler / ortaklıklar konusunda resmi adımlar atmak için ise 15 Mayıs sonrasını beklemekte fayda var. Önemli toplantılar ya da yönetim kademesindeki kişilerden destek almak için 24 Nisan tarihini kullanabilirsiniz.

29 Nisan tarihinde partnerinizle bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Bazılarınız bu süreçte yurtdışı bağlantılı bir sözleşme için fırsat yakalayabilir. Eğer yasal bazı süreçleriniz varsa bu dönemde sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

YAY BURCU NİSAN 2023 BURÇ YORUMU

Aile ve evle ilgili sorumluluklarınızın arttığı bir seneye giriş yaptınız. Bunun ilk etkilerini bu ay içinde gözlemeye başlıyorsunuz. İlişkiler konusunda ise önemli başlangıçlar yapabilirsiniz. Ancak bu ay Merkür retro yapacak ve sizi ilişkiler konusunda test edecek.

3 Nisan tarihinde Merkür Boğa burcuna geçiş yapıyor. İş arkadaşlarınızla daha fazla iletişim halinde olabilirsiniz. Bazılarınız bu süreçte iş nedeniyle bir eğitime katılmak durumunda kalabilir. İş arayışında olanlar bu dönemde daha fazla iş görüşmesi yapabilirler. Kendi işinizi yapıyorsanız hizmet alımı için görüşmeler yapabilirsiniz. Ancak 21 Nisan tarihinde Merkür geri hareket edecek. Tüm bu konularda bir tekrar değerlendirme süreci olacağının farkında olun. Mümkünse bu tarih öncesinde verilerinizi yedekleyin ve önemli evrak süreçleriniz için en azından ilk adımları atın.

6 Nisan tarihinde Terazi burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Özellikle arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz bu süreçte mercek altında olacak. Bazıları ile yollarınızı ayırmaya da karar verebilirsiniz. Bu yıl bir çevre değişikliği yaşayacaksınız ve gerçek dostlarınızı tanımanız mümkün olacak. Yolunda gitmeyen ve çok fazla ödün verdiğiniz arkadaşlıklarda bir mesafe ayarı yapmanız gerekebilir.

11 Nisan tarihinde Venüs İkizler burcuna geçiş yapacak. İş ortaklıkları gündeme gelebilir. Bazılarınız ise bu süreçte partneri ile daha uyumlu hareket edecektir. Partnerinizden ve ortağınızdan destek alacağınız bir zamana geçiş yapıyorsunuz. Ancak 14 Nisan tarihinde ailenizle aranızda bazı sorunlar gündeme gelebilir. Partnerinizi onaylamayabilirler. Bazılarınız ise bu süreçte zorunlu bir yer değişikliği yapmak durumunda kalabilir. 12 Nisan tarihinde ilişkiler konusunda destekleyici bir etki var. Bu noktada sorunları aşmak için partnerinizden destek alabilirsiniz.

20 Nisan tarihinde Koç burcunda bir Güneş Tutulması gerçekleşecek. Bu tutulma bazılarınız için yeni bir ilişkinin başlangıcı olabilir. Bazılarınız ise bu dönemde çocukları ile daha fazla ilgilenecekler. Eğer bir süredir uzakta yaşıyorsanız şimdi tekrar aynı şehirde yaşamaya başlayabilirsiniz. Bu dönemde başlattığınız konular önümüzdeki 1,5 sene boyunca gelişme şansı bulacak. Ancak tutulmanın hemen ardından bir Merkür retrosu olacağı için başlattığınız konularda bir bekleme sürecinin olacağının farkında olun. Elbette eski ilişkiler de bu tutulma ile tekrar başlayabilir.

Tutulmanın hemen ardından Güneş Boğa burcuna geçiş yapacak. İş nedeniyle bir yolculuk yapmak durumunda kalabilirsiniz. Bazılarınız bu süreçte vasıflarını arttırmak için yeni bir eğitim sürecine başlayabilir. Kardeş, kuzen ya da yakın çevrenizle olan ilişkileriniz ise bu dönemde gerilimli olabilir. Üzerinizde baskı hissederseniz kendinizi geri çekmekten çekinmeyin.

21 Nisan tarihinde ise Merkür Boğa burcunda geri harekete başlıyor. 15 Mayıs tarihine kadar sürecek bu geri hareket ile geçici bir görevlendirme alabilirsiniz. Eğer kendi işinizi yapıyorsanız bu dönemde hizmet sözleşmelerinizi yenileyebilirsiniz. Bazılarınız ise sağlık kontrollerini tekrar yaptırabilirler. Bu süreçte mümkünse zorunlu olmadıkça iş değiştirmeyin. Eğer daha önceki başvurularınız gündeme gelirse değerlendirebilirsiniz. Ancak yeni görüşmeler yapsanız da resmi başlangıçlarınızı mümkünse 15 Mayıs sonrasına bırakın.

24 Nisan tarihinde yönetici figürlerinden destek almak için uygun bir gün. Önemli toplantılar ya da etkinlikler için bu tarihi kullanabilirsiniz. Bazılarınız bu süreçte işle ilgili önemli fırsatlar yakalayabilir.

29 Nisan tarihinde ise işten gelebilecek maddi destekler konusunda bazı fırsatlar yakalayabilirsiniz. Özellikle işyerinizin sunduğu prim ya da diğer özlük hakları ile ilgili imkanları değerlendirmekte fayda var. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.


OĞLAK BURCU NİSAN 2023 BURÇ YORUMU

Ev ve aile konusunda önemli başlangıçlar yapacağınız bir aya geçiş yapıyorsunuz. Ancak bu dönemde ilişkiler biraz özen istiyor. Gerilimlere ve yanlış anlaşılmalara açık bir zamandan geçiş yapıyorsunuz. Bu süreci sakin atlatabilirseniz kazançlı çıkarsınız.

3 Nisan tarihinde Merkür Boğa burcuna geçiş yapıyor. Yeni başlayan bir ilişkiniz varsa bu dönemde partnerinizle daha fazla iletişim halinde olabilirsiniz. Belki birlikte bir yolculuğa çıkmanız da mümkün. Eğer çocuklarınız varsa bu dönemde onların eğitimleri ile ilgili de bazı kararlar vermeniz gerekebilir. Yapabiliyorsanız planlarınızı esnek yapın. Çünkü 21 Nisan sonrasında Merkür geri hareket edecek ve muhtemelen bazı revizyonlar gündeme gelecek.

6 Nisan tarihinde Terazi burcunda bir dolunay meydana gelecek. Bu dolunay zamanında kariyer hayatınızla ilgili önemli kararlar verebilirsiniz. Bu kararlar konusunda temkinli olun. Kariyerinizde önemli bir değişimlerin başlayacağı bir seneden geçiş yapıyorsunuz. Ekim ayında kariyerinizde büyük değişimlerin başlayacağı bir tutulma yaşayacaksınız. Bu ay ise bu dolunay size bu değişimin ilk sinyallerini verebilir. Ne istediğinizi biliyor olmanız önemli olacak. Bu süreçte partnerin iş hayatındaki değişimler de sizi etkileyebilir. Eğer geçtiğimiz ay bir yer değişikliği yapmak zorunda kalmışsanız bu dolunay zamanında yeni iş arayışlarınız sonuç verebilir.

11 Nisan tarihinde Venüs İkizler burcuna geçiş yapacak. İş arkadaşlarınızla iletişiminiz artıyor. Onlardan daha fazla destek alabileceğiniz bir süreç olacaktır. Ancak 14 Nisan biraz sorunlu bir tarih. İş nedeniyle zorunlu bir yolculuk yapmak zorunda kalabilirsiniz. Veya iş yeriniz sizden bir eğitim almanızı talep edebilir. Bu süreçte başlayacağınız eğitimler biraz uzun sürse de aslında kariyerinizi destekleyecek bir etkisi var. Kardeş, kuzen ya da yakın çevrenizin hayatında yaşanan sorunlarla ilgilenmek de sizi işten alıkoyabilir. Ancak 12 Nisan tarihinde ailenizden destek alabilirsiniz. Yaşadığınız zorluklar için yardım istemekten çekinmeyin. Bu tarihte ayrıca partnerinizin kariyerinde başarı ya da terfiler gündeme gelebilir.

20 Nisan tarihinde Koç burcunda bir Güneş Tutulması gerçekleşecek. Bu tutulma ile ev ve aile konusunda önemli başlangıçlara imza atıyorsunuz. Belki bazılarınız bu dönemde taşınma kararı alabilir. Veya ailenizle birlikte önemli kararlar almanız gerekebilir. Eğer bir süredir onlardan uzakta yaşıyorsanız aynı şehirde yaşama kararı alabilirsiniz. Ancak tutulmanın hemen ardından Merkür geri harekete başlayacak. Bu nedenle bir bekleme süreciniz olabilir. Ancak bazılarınız hemen tutulma ile birlikte daha önce yaşadığı bir yere geri dönme kararı alabilir. Bu bazıları için geçici bir süreliğine de olabilir. Bu büyük ihtimalle Ekim ayına kadar sürebilir.

Tutulmanın hemen ardından Güneş Boğa burcuna geçiş yapacak. Çocuklarınız odak noktanız oluyor. Ancak onlar için yapacağınız harcamalar bu süreçte sizi bir miktar zorlayabilir. Riskli yatırımlardan bu dönemde uzak durmakta fayda var. Eğer yeni başlayan bir ilişkiniz varsa bu dönemde maddi konularda sorunlar gündeme gelebilir.

21 Nisan tarihinde Merkür geri harekete başlayacak. Bu retro zamanında herşeyden önce eski ilişkiler gündeme gelebilir. Eğer yeni başlayan bir ilişkiniz varsa partnerinizle aranızda bazı yanlış anlaşılmalar da doğabilir. Bu dönemde çocuğunuz varsa eğitime bir süre ara vermişse şimdi tekrar eğitim hayatına devam edebilir. Veya siz hobi olarak aldığınız ve yarım bıraktığınız bir eğitime geri dönebilirsiniz. Bazılarınız ise bu süreçte partneri ile birlikte bir tatil yapabilir. Mümkünse daha önce gittiğiniz bir yere gitmek daha iyi bir fikir olacaktır.

24 Nisan tarihinde ise riskli yatırımlar konusunda şanslı bir tarih olacaktır. Bazılarınız ise bu süreçte etkinliklere katılmak durumunda kalabilir. Davetleri geri çevirmeyin, size yardım edebilecek önemli kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Çocuklarınızla daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir.

29 Nisan tarihinde ilişkiler konusunda sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Eğer bir partneriniz varsa günlük rutinden sıyrılmanızı sağlayacak farklı bir plan yapabilirsiniz. Bu keyifli günü iyi değerlendirin. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.


KOVA BURCU NİSAN 2023 BURÇ YORUMU

Satürn 'ün zorlu etkilerinden geçen ay kurtuldunuz ancak şimdi de Pluto sizi dönüştürmeye geliyor. Hayatınızı her yönüyle yenilemeye hazır olun. Bu ay bunun ilk sinyallerini almaya başlıyorsunuz. Kardeşleriniz ve yakın çevrenizle olan bağlarınız güçleniyor.

3 Nisan tarihinde Merkür Boğa burcuna geçiş yapıyor. Ailenizle iletişim trafiğiniz artıyor. Bazılarınız evi için harcama yapmayı düşünüyor olabilir. Eğer elektronik aletler almayı düşünüyorsanız bunu 21 Nisan tarihinden önce yapın. Bu tarih sonrasında Merkür retro olacağı için aldığınız makinadan çok memnun kalmayabilirsiniz. Ailenize maddi konularda destek de çıkabilirsiniz.

6 Nisan tarihinde Terazi burcunda bir dolunay olacak. Bu dolunay zamanında bazılarınız yolculukla ilgili karar verebilir. Belki daha önce yaşadığınız bir yere ziyarete gidebilirsiniz. Veya evinizde bir misafir ağırlayabilirsiniz. İhtimal ne olursa olsun uzakta yaşayan kişilerle daha fazla irtibat halinde olacaksınız. Yurtdışı ile iş yapanlar bu süreçte önemli bir projeyi tamamlayabilir. Bazılarınız ise bu süreçte eğitim ya da yayıncılık konusunda bazı kararlar verebilir. Eğitim hayatı devam edenler varsa bu süreçte önemli başarılar elde edebilir.

11 Nisan tarihinde Venüs İkizler burcuna geçiş yapacak. Partnerinizle daha uyumlu olacağınız bir zamana geçiş yapıyorsunuz. Bazılarınız bir tatil planı yapabilir. Sosyal etkinliklere de katılabilirsiniz. Ancak 14 Nisan biraz gergin bir gün. Özellikle maddi konularda sorunlar yaşanabilir. Eğer riskli yatırımlarınız varsa bu tarih öncesinde tedbirlerinizi alın. Bazılarınız çocukları için harcama yapmak durumunda da kalabilir. 12 Nisan şanslı bir gün. Bu tarihte kardeş, kuzen ya da yakın çevrenizden destek alabilirsiniz.

20 Nisan tarihinde Koç burcunda bir Güneş Tutulması gerçekleşecek. Yolculukların arttığı bir dönemden geçiş yapıyorsunuz. Bazılarınız bu süreçte yeni bir eğitime de başlayabilir. Bir ilişki ya da ortaklık için de harekete geçebilirsiniz. Bu tarihte attığınız adımlar önümüzdeki 1,5 sene boyunca gelişmeye devam edecek. Ancak tutulmanın hemen ardından bir Merkür retrosu başlıyor. Bu retro nedeniyle bazı konularda beklemek zorunda kalabilirsiniz. Bazı gecikmelerin ya da revizyonların olabileceğinin farkında olun. Yine de bu tarihte gelebilecek olan teklifleri iyi değerlendirmek gerekir.

Tutulmanın hemen ardından 20 Nisan tarihinde Güneş Boğa burcuna geçiş yapıyor. Ev, aile ve yerleşim konuları odak noktanız olacak. Sizi köklü değişiklikler yapmaya itecek bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Unutmayın, hayatınızda büyük bir dönüşüm başlıyor. Bu süreçte hayatınızda yolunda gitmeyen şeyleri geride bırakmanız gerekecek. Belki bazılarınız bu dönemde hem kariyerini hem de yaşadığı yeri değiştirmek durumunda kalacak. Bu da ilişkilerinizi ciddi anlamda etkileyecektir.

21 Nisan tarihinde Merkür Boğa burcunda geri gitmeye başlıyor. Bu tarihte daha önce yaşadığınız yere dönebilirsiniz. Geçici bir süreliğine ailenizi ziyaret etmek için de olabilir. Eğer kirada yaşıyorsanız sözleşmenizi yenileyebilir ya da yeni bir ev arayışına girebilirsiniz. Yeni sözleşmeler ya da ev almak gibi radikal kararlar içinse Merkür 'ün düz harekete döneceği 15 Mayıs sonrasını beklemekte fayda var.

24 Nisan tarihinde aile büyüklerinden destek alabilirsiniz. Bazılarınız evinde misafir ağırlayabilir. Bu süreçte partnerinizin işi ile ilgili önemli gelişmeler yaşanabilir. Bunlar güzel fırsatlar olacaktır, değerlendirmenizde fayda var.


29 Nisan tarihinde ise sürpriz misafirleriniz olabilir. İşinizle ilgili yaratıcı fikirleri ise not edin. Bazı aracılar sayesinde güzel kazançlar yakalayabilirsiniz. Bazılarınız ise çocukları ile ilgili sürpriz gelişmeler yaşayabilirler. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.


BALIK BURCU NİSAN 2023 BURÇ YORUMU

Sorumlulukların artmaya başladığı bir yıla giriş yaptınız. Bu ay bunun ilk sinyallerini alabilirsiniz. Ancak maddi olarak karşılıklarını da alıyorsunuz. Bu ay atacağınız adımlar önümüzdeki yıllara damgasını vuracak.

3 Nisan tarihinde Merkür Boğa burcuna geçiş yapıyor. Eğitim ve yolculuklar daha fazla ön planda olacak. Kardeşlerinizle aranızdaki iletişim trafiği de artabilir. Bazı başvurular yapma planınız varsa 21 Nisan tarihinden önce tamamlayın. Merkür bu tarihte geri hareket etmeye başlayacak ve yapacağınız başvuruların sonuçlarını geciktirebilir. Yolculuk planlarınızı da ayın ilk iki haftasında yapmanızda fayda var.

6 Nisan tarihinde Terazi burcunda bir dolunay yaşayacağız. Bir tazminat, miras ya da önemli bir ek gelir fırsatı ile karşı karşıyasınız. Aslında maddi konularda önemli şans ve fırsatlar yakaladığınız bir zamandan geçiş yapıyorsunuz. Bunun ilk sinyallerini bu ay alabilirsiniz. Ancak hemen gevşemeyin ve bu ay gelen paranın bir kısmını birikim yapmak için ayırın. Ekim ayında bu paraya ihtiyacınız olacak.

11 Nisan tarihinde Venüs İkizler burcuna geçiş yapıyor. Ailenizden destek almaya başlayacağınız bir tarih aralığı olacak. 7 Mayıs tarihine kadar onlarla daha uyumlu bir ilişkiniz olabilir. Evinizde misafir ağırlayabilirsiniz. Bazılarınız ise bu süreçte evi için harcama yapabilir. Ancak dikkat, 14 Nisan tarihinde üzerinizde yoğun bir baskı hissedebilirsiniz. Bu nedenle bu tarihi görmeden ciddi masraflar yapmaktan kaçının. Ailenizle olan ilişkileri de bugün zorlamamak gerek, aksi durumda soğuk rüzgarlar esebilir. Maddi olarak 12 Nisan güzel bir tarih, bu tarihte gelen paraları korumaya gayret edin. Bu şanslı süreç her zaman devam etmeyecek.

20 Nisan tarihinde Koç burcunda bir Güneş Tutulması olacak. Bu tutulma size maddi sorunlarınızı geride bıraktıracak önemli adımları attırabilir. Bu tutulmada karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirin. Kariyerinizde sıçrama yapmanızı sağlayacak bir iş fırsatı ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu daha önce çalıştığınız kişilerden gelebilecek bir teklif olabilir. Veya daha önce başlattığınız ancak havada kalan bir projeye geri dönebilirsiniz. Tutulmanın hemen ardından Merkür retroya başlıyor. Bu nedenle geçmişle bağlantılı her işi ve projeyi destekler. Yepyeni projeler ve işlerle ilgili resmi başlangıçlarını ise 15 Mayıs sonrasına bırakmakta fayda var.

Tutulmanın hemen ardından 20 Nisan tarihinde Güneş Boğa burcuna geçiş yapıyor. Yasal konularda ve mahremiyet gerektiren alanlarda dikkatli olun. Bu süreci ruhsal çalışmalar için değerlendirmek isteyebilirsiniz. Rüyalarınızı yorumlamayı başarırsanız şifalandırıcı olabilir.

21 Nisan tarihinde Merkür retro hareketine başlıyor. Sizin için her Merkür retrosu ilişkiler için bir test gibi olabilir. Öncelikle partnerinizle birbirinizi yanlış anlamamaya gayret edin. Eğer bir yolculuk planı yapıyorsanız bu süreçte daha önce gittiğiniz bir yere tekrar gidip dönebilirsiniz. Partnerinizin de iş hayatının durgunlaştığı bir süreç olabilir. Kardeş, kuzen ya da yakın çevrenizle olan ilişkileriniz de bu süreçte özen istiyor. Özellikle maddi konularla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Yapacağınız anlaşma ya da başvurular varsa bunu 15 Mayıs sonrasına bırakmanızda fayda var.

24 Nisan tarihinde kardeşlerinizle bir araya gelebilir, onlardan destek alabilirsiniz. Bazılarınız ise önemli biriyle görüşmek için bir yolculuk yapmak durumunda kalabilir. Eğer bir anlaşma yapma planınız varsa resmi başlangıçlarını 15 Mayıs sonrasında yapın. Ancak bugünü görüşme ve toplantılar için kullanabilirsiniz.

29 Nisan tarihinde ise farklı girişimler denemek için harika bir gün. Gelen davetleri geri çevirmeyin. Hiç ummadığınız bir haber üzerinizdeki gerilimden kurtulmanızı da sağlayabilir. Yeter ki değişime açık olun. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.


Bunlar da ilginizi çekebilir;

Nisan 2023 Önemli Tarihler

Nisan 3, 2023, 19:22 Merkür Boğa Burcunda

Nisan 3, 2023, 21:55 Merkür Pluto Kare 0°10’ Boğa | Kova

Nisan 6, 2023, 07:34 Dolunay Terazi Burcunda 16°07’

Nisan 11, 2023, 07:47 Venüs İkizler Burcunda

Nisan 12, 2023, 01:06 Güneş Jupiter Kavuşumu Koç Burcunda 21°45’

Nisan 14, 2023, 19:38 Venüs Satürn Kare 4°03’ İkizler | Balık

Nisan 20, 2023, 07:12 Koç Burcunda Güneş Tutulması 29°49’

Nisan 20, 2023, 11:14 Güneş Boğa Burcunda

Nisan 20, 2023, 19:26 Güneş Pluto Kare 0°20’ Boğa | Kova

21 Nisan 2023 15 Mayıs 2023 15 Boğa - 5 Boğa

Nisan 24, 2023, 18:10 Güneş KAD Kavuşum 4°11’ Boğa

Nisan 29, 2023, 23:04 Mars Uranüs Altmışlık 18°21’ Yengeç | Boğa

Nisan Ayı Ay Boşlukta Takvimi

2.04.2023 9:03 - 2.04.2023 13:57

4.04.2023 16:50 - 5.04.2023 0:51

6.04.2023 15:43 - 7.04.2023 9:29

9.04.2023 12:09 - 9.04.2023 15:56

11.04.2023 13:48 - 11.04.2023 20:33

13.04.2023 17:14 - 13.04.2023 23:42

15.04.2023 18:16 - 16.04.2023 1:57

17.04.2023 21:57 - 18.04.2023 4:09

20.04.2023 7:12 - 20.04.2023 7:30

22.04.2023 6:41 - 22.04.2023 13:11

24.04.2023 15:15 - 24.04.2023 21:58

27.04.2023 2:41 - 27.04.2023 9:30

29.04.2023 13:53 - 29.04.2023 21:59

Nisan Ayı Burca Giriş Tarihleri

2.04.2023 13:57:14 > Ay Başak Burcunda

5.04.2023 0:50:59 > Ay Terazi Burcunda

7.04.2023 9:29:11 > Ay Akrep Burcunda

9.04.2023 15:56:29 > Ay Yay Burcunda

11.04.2023 20:33:00 > Ay Oğlak Burcunda

13.04.2023 23:42:01 > Ay Kova Burcunda

16.04.2023 1:56:40 > Ay Balık Burcunda

18.04.2023 4:09:08 > Ay Koç Burcunda

20.04.2023 7:29:33 > Ay Boğa Burcunda

22.04.2023 13:10:50 > Ay İkizler Burcunda

24.04.2023 21:58:20 > Ay Yengeç Burcunda

27.04.2023 9:29:41 > Ay Aslan Burcunda

29.04.2023 21:59:05 > Ay Başak Burcunda


Nisan 2023 Tüm Açılar

Nisan 1, 2023 8:39 Mer SSxt Nep

Nisan 1, 2023 9:44 Ven SSqr Mar

Nisan 1, 2023 23:12 Jup Conj Sun/Mer

Nisan 2, 2023 7:18 Ven SSxt Jup

Nisan 3, 2023 21:55 Mer Sqr Plu

Nisan 4, 2023 1:20 Nep Conj Ven/Plu

Nisan 4, 2023 1:44 Mer Conj Sun/Ura

Nisan 5, 2023 19:20 Mer Sxtil Sat

Nisan 6, 2023 3:21 Mer Conj Jup/Ura

Nisan 6, 2023 20:07 Mer Conj Mar/Sat

Nisan 7, 2023 7:42 Sun SSxt Ura

Nisan 7, 2023 20:58 Ven Sxtil Nep

Nisan 8, 2023 9:28 Mer Sxtil Mar

Nisan 8, 2023 17:19 Sun SSqr Sat

Nisan 8, 2023 17:35 Nep Conj Sun/Sat

Nisan 8, 2023 18:50 Ura Conj Mer/Ven

Nisan 8, 2023 22:31 Sun Conj Mar/Plu

Nisan 10, 2023 15:49 Ven Conj Sun/Mar

Nisan 11, 2023 7:29 Ven Conj Mar/Jup

Nisan 11, 2023 13:14 Ven Trine Plu

Nisan 11, 2023 16:17 Ura Conj Mar/Nep

Nisan 11, 2023 22:57 Jup Conj Ura/Nep

Nisan 12, 2023 0:40 Sun Conj Ura/Nep

Nisan 12, 2023 1:07 Sun Conj Jup

Nisan 12, 2023 2:26 Mer SSqr Nep

Nisan 13, 2023 12:07 Mer Conj Ven/Jup

Nisan 14, 2023 19:38 Ven Sqr Sat

Nisan 16, 2023 1:13 Mer Conj Ven/Jup

Nisan 16, 2023 15:42 Sun SSxt Nep

Nisan 18, 2023 0:27 Ura Conj Sun/Ven

Nisan 18, 2023 11:45 Ven SSqr Jup

Nisan 20, 2023 19:27 Sun Sqr Plu

Nisan 21, 2023 11:16 Ura Conj Ven/Jup

Nisan 23, 2023 17:06 Jup Conj Ven/Sat

Nisan 24, 2023 6:19 Mer Sxtil Mar

Nisan 24, 2023 12:04 Mer SSxt Ven

Nisan 24, 2023 13:58 Ven Conj Mer/Mar

Nisan 24, 2023 15:22 Ven Sesqu Plu

Nisan 24, 2023 19:50 Ven SSxt Mar

Nisan 25, 2023 12:13 Sun Conj Mer/Jup

Nisan 25, 2023 13:48 Sun Sxtil Sat

Nisan 26, 2023 7:48 Ven Conj Mar/Ura

Nisan 27, 2023 3:35 Ven SSxt Ura

Nisan 27, 2023 11:36 Sun Conj Jup/Ura

Nisan 28, 2023 21:54 Mer Conj Sun/Ura

Nisan 29, 2023 9:45 Sun Conj Ven/Nep

Nisan 29, 2023 23:04 Mar Sxtil Ura

Nisan 30, 2023 20:27 Mer Conj Mar/Sat




Ücretsiz doğum haritası hesaplamak ve yükselen burcunuzu öğrenmek için Doğum Haritası Hesaplama sayfasını kullanabilirsiniz.



bottom of page