top of page
© Copyright by astrokronos
astrokronos takvim.jpg

Terazi Burcunda Yeniay 26 Eylül 2022

Terazi Yeniayı 26 Eylül 2022

26 Eylül 2022 tarihinde 0:54 'de 2° Terazi burcunda bir Yeniay gerçekeleşecek. Terazi burcu hava elementi ve önce nitelikte bir burçtur. Hava elementi daha çok sosyal konuları işaret eder. Bu da karşımıza insan ilişkilerinigetirecektir. Öncü nitelik ise daha çok insiyatif aldığımız konulardır. Bu nedenle de yeni ilişkiler, ortaklıklar ve işbirliklerini gündeme getirebilir. Merkür 3ün hala retro konumda olduğunu anımsayalım, bu nedenlede yapacağınız başlangıçlar muhakkak geçmişle bağlantılı olsun. Yeni bir projeye atacağınız resmi adımları 2 Ekim sonrasına bırakın.




Bu yeniay zamanında stresli bir açı kalıbı var. Yeniay Thor 'un Çekici 'nin apeksinde kalıyor. Zorunlu değişimler, eskiyi geride bırakıp yeni bir sürece geçiş yapmak için bazı düzenlemeler yapmanız gerekebilir. Bu noktada bazı eleştirilere maruz kalabilirsiniz. Atacağınız adımların birilerini rahatsız etme ihtimaline hazırlıklı olun.



Yeniayın yöneticisi Venüs Başak burcunda ve bu konumda çok rahat değil. Yeniayda başlatacağınız konular için çok çalışmanız gerekebilir. Projenizi başarmak için gerekli imkanlara sahip olamayabilirsiniz. Veya size çok yabancı bir alana ya da bir ortama geçiş yapmanız gerekebilir. Ancak bu süreç hem azimli çalışmaları hem de köklü değişiklikleri destekliyor. Bu nedenle koşullar ne olursa olsun gerekli çabayı harcamanız durumunda sonuçlarından memnun olabilirsiniz. Ancak bilin ki bu yeniay zamanında alışkın olduğunuz dinamikleri geride bırakıyorsunuz. Bunun verdiği huzursuzluk hissiyle başa çıkabilmeniz gerek.



Bu yeniay 15.Menzilde gerçekleşiyor. 15. Menzil: al-Gafr 0° Terazi ile 12° 51’Terazi | Uygun: Kariyer ve finans için iyi. | Uygun Değil: Aşk, ilişkiler ve Aile ilişkileri için iyi değil. Yolculuğa çıkmak uygun değil.


15.Menzilde gördüğünüz gibi iş ilişkileri açısından desteklenen bir yeniay olmasına karşın ikili ilişkilerde yeni adımlar için tedbirli olmakta fayda var.


Yeniay 'ın Burcunuza Etkisi 'ni burcunuza ve yükselen burcunuza göre okuyun. Eğer yükseleninizi bilmiyorsanız Yükselen Burç Hesaplama sayfasından öğrenebilirsiniz.


Yeniaydan Etkilenen Burçlar 2022

Bu yeniaydan öncelikle Terazi ve Koç burçları etkilenecek. Yengeç ve Oğlak burçları da yeniaydan etkilenecek diğer burçlar arasında. İkizler ve Kova burçları ise bu yeniaydan fayda sağlayabilirler.



26 Eylül 2022 Terazi Yeniayı Burç Yorumları

Koç Burçları Terazi Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Terazi yeniayı sizin açınızdan yeni bir ilişki ya da ortaklığın başlangıcını gösteriyor olabilir. Partneriniz bu yeniay zamanında odak noktanız olacak. Onun hayatında gerçekleşecek yeni başlangıçlar hem birlikteliğinizi hem de dolunay geldiğinde sizin hayatınızı etkileyecek. Eğer bir iş ortaklığı planınız varsa bu daha çok destekleniyor. Ayrıca iş hayatınıza destek olacak bir danışmanlık alabilirsiniz.Arkadaşlarınızla yapacağınız iş ortaklıklarında ise bazı düzenlemeler yapamanız gerekebilir. Bir yolculuğun ya da yurtdışı ile bağlantılı bir konunun da feshi bu yeniay zamanında karşınıza çıkabilecek olasılıklar arasında. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.

Boğa Burçları Terazi Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Terazi yeniayı ile iş hayatınızda yeni bir projeye adım atabilirsiniz. Vergi, sigorta gibi konularda ise bazı masraflar olasıdır. Veya bir işdeğişikliği planınız varsa haklarınızdan vazgeçmeniz de gerekebilir. Kariyer hayatınızla ilgili bazı yeni düzenlemeler yapmanız gerekebilir. Belki bir sektör ya da bölüm değişikliği yapabilirsiniz. Veya işteki görev tanımlarınız ya da sorumluluklarınız değişebilir. Sağlığınız da bu süreçte önemli. Bel bölgeniz bu yeniay zamanında hassas olduğunun farkında olun. Süreç ne olursa olsun günlük hayatınızda yeni bir düzen yaratmak durumunda kalabilirsiniz. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.



İkizler Burçları Terazi Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Terazi yeniayı eğer hayatınızda birisi yoksa yeni bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Ancak yeni flörtlerinizde mesafe bir sorun olabilir. Belki birlikte bir yolculuk planı yapıyorsanız bazı düzenlemeler yapmanız gerekebilir. Eğer devam eden bir birlikteliğiniz varsa partnerinizin iş hayatındaki gelişmeler sizi yeni düzenlemeler yapmaya iteilir. Belki çocuklarınızın hayatında yeni bir süreç başlıyor. Belki keyif aldığınız bir konuda yeni eğitime başlamayı planlıyorsunuz. Konu ne olursa olsun eski yöntemler işe yaramayabilir, işlerin arzu ettiğiniz gibi ilerlemesi için bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.



Yengeç Burçları Terazi Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Terazi yeniayı odak noktanız eviniz veya aileniz olacaktır. Evde yeni bir düzenleme yapmak isteyebilirsiniz. Eğer evinize yeni birşeyler alma planındaysanız bunu 2 Ekim sonrasına bırakın. Hala Merkür retro ve yeni aldığınız ürünler istediğiniz gibi çıkmayabilir. Eğer yeni bir eve geçme planınız varsa maddi konularda yeni bir düzenleme yapmanız gerekebilir. Belki bir sosyal çevre değişikliği yapabilirsiniz. Veya kredi vergi gibi konularda bazı düzenlemeler yapmanız gerekebilir. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.


Aslan Burçları Terazi Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Terazi yeniayı geldiğinde bir yolculuk planı yapabilirsiniz. Evliliğiniz ya da iş ortaklığınızla ilgili bazı sorumluluklar ile iş hayatınızda yaşadığınız değişim konusunda ise yeni düzenlemeler yapmak durumunda kalabilirsiniz. Belki bu değişim için almanız gereken eğitimler de bu yeniay zamanında başlayabilir. Eğer yeni bir araç alma planınız varsa bunu 2 Ekim sonrasına bırakmanızda fayda var. Yeni bir telefon ya da bilgisayar almak için de çok uygun bir zaman değil. Merkür hala retro olduğu için alacağınız ürünlerden memnun kalmayabilirsiniz. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.


Başak Burçları Terazi Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Terazi yeniayı maddi konularda yeni bir adım atıyorsunuz. Belki bir iş ya da görev değişikliği nedeniyle maaşınızda yeni bir düzenleme yapılabilir. Eğer kendi işinizi yapıyorsanız yeni bir gelir kaynağı yaratabilirsiniz. Bu süreçte ya hizmet sözleşmeleriniz ya da yanınızda çalıştırdığınız personelle ilgili bir düzenleme yapmanız gerekebilir. Eğer yurtdışına iş yapıyorsanız belki de müşterin sizden talep ettiği revizyonlar sonrasında iyi bir kazanç elde edebilirsiniz. Veya önemli bir müşteri ile çalışmaya başlayabilirsiniz. Konu ne olursa olsun finansal anlamda iyi bir gelir elde etme şansınız var. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.


Terazi Burçları Terazi Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Terazi yeniayı burcunuzda gerçekleşiyor. Fiziksel görünümünüzle ilgili yeni bir değişiklik yapmak istiyor olabilirsiniz ama orada bir durun. Merkür burcunuzda retro hareket ediyor ve aslında düşündüğünüz şey sonradan hoşunuza gitmeyebilir. Bu nedenle bu tip kararları 2 Ekim sonrasına bırakın. Kendinizle ilgili önemli başlangıçlar yapmak istiyor olabilirsiniz. Dolunay ilişkiler evinizde olacak. Bu nedenle burada attığınız adımların sonuçları ilişkinizi etkileyebilir. Partnerinizle sağlıklı bir iletişim kurabilirseniz sonuçtan memnun olabilirsiniz. Riskli yatırımlar ya da çocuklarınız için yapacağınız masraflarla ilgili bazı düzenlemeler yapmanız gerekebilir. Ancak merak etmeyin, eşinizin gelirlerlerindeki artış bu yeniay zamanında destek olacaktır. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.



Akrep Burçları Terazi Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Terazi yeniayı sizi biraz kendi başınıza kalmaya itebilir. Bir sonraki ay burcunuzda bir yeniay gerçekleşecek. Belki de yeni atacağınız adımlar için bir hazırlık sürecinde olabilirsiniz. Veya yoğun bir çalışma sürecinde olabilirsiniz. Bir terapiye başlamak da olasılıklar arasında. Evinizde yeni düzenlemeler yapmanız gerekebilir. Bir danışmanlık ya da terapi alıyorsanız belki farklı teknikler denemeye karar verebilirsiniz. Dolunay zamanı geldiğinizde sağlığınız ya da iş hayatınızı etkileyecek olan bu değişimlerden fayda görebilmek için yeni tekniklere ya da hayatınızda yapacağınız yeni düzenlemelere açık olun. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.


Yay Burçları Terazi Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Terazi yeniayı ile yeni bir sosyal çevreye giriş yapabilirsiniz. Veya arkadaşlarınızla birlikte yeni kararlar alabilirsiniz. Eğer birlikte bir plan yapmışsanız işlerinizi ayarlamanız gerekecektir Kariyerinizde bir süredir bazı değişimler yapmak istiyor olabilirsiniz. Bu yeniay zamanında doğru kontaklarla bir araya gelebilirsiniz. Belki bir eğitime katılır ve orada yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Bu yeniay zamanında arkadaşlarınızdan gelen tekliflere açık olun, sizi arzu ettiğiniz değişime taşıyabilecek kapıları arayabilir. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.


Oğlak Burçları Terazi Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Terazi yeniayı zamanı kariyerinizde yeni bir adım atabilirsiniz. Bir süredir finansal konularda zorlanıyor olabilirsiniz. Eğer riskli yatırımlar yapmışsanız bu konuda bazı düzenlemeler yapmanız gerekiyor. Kariyer hayatınızda yapazağınız yeni başlangıçlar belki sizi bir yer değişimine itebilir. Veya ailenizi ya da eşinizin kariyeriyle ilgili konuları da etkileyebilir. Bu süreçte radikal değişiklikler yapmanız gerekiyorsa bunları 2 Ekim sonrasına bırakmakta fayda var. Merkür hala retro ve bir iş değişikliği için çok da uygun bir zaman olmayabilir. Eğer bir görev değişikliği yapılırsa ve bundan memnun değilseniz merak etmeyin, süreç geçicidir ve retro bitiminde eski görevinize tekrar dönüş yapabilirsiniz Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.



Kova Burçları Terazi Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Terazi yeniayı eğitimle ilgili yeni bir adım atabilirsiniz. Veya bir yolculuk planı yapabilirsiniz. Bu süreçte ailenizle veya evinizle ilgili yeni düzenlemeler yapmanız gerekebilir. Eğer yurtdışı ile bağlantılı işler yapıyorsanız belki bununla ilgili yeni bir sürece geçiş yapabilirsiniz. Bu bir yer değişimini beraberinde getirebilir. Merkür 'ün hala retro olduğunu unutmayın. Özellikle yer değişimlerinde kalıcı bir taşınma düşünüyorsanız 2 Ekim sonrasında harekete geçmenizde fayda var. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.


Balık Burçları Terazi Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Terazi yeniayı zamanı vergi, sigorta, miras ya da kredi gibi konularda yeni adımlar atabilirsiniz. Bu süreçte Merkür 'ün retro olduğunu unutmayın. Evraklarınızı kontrol edin. Başvurular yapacaksanız ve revizyon şansınız olmayacaksa muhakkak ikinci biri kontrol etsin. Eşinizin gelirleriyle ilgili de yeni gelişmeler yaşanabilir. Partnerinizle birbirinizi yanlış anlamaya çok müsait bir zamandan geçiş yapıyorsunuz. Bu nedenle belirsiz konular varsa sağlıklı bir iletişim kurmanız sorunların büyümesini engelleyebilir. Finansal konularda atacağınız adımlar ya da yapacağınız harcamalar konusunda fikir birliğiniz olsun. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.



Bunlar da ilginizi çekebilir;


Doğum haritanızı Doğum Haritası sayfasından çıkararak hangi evinizde hangi göstergenin olduğunu görebilirsiniz. Yeniay Dolunay haritalarını kendi başınıza yorumlamayı öğrenmek isterseniz Yeniay Dolunay programını alabilirsiniz. Eğer hiç astroloji bilmiyorsanız, Kendim İçin Astroloji eğitimi alabilirsiniz



Geleneksel Astroloji Eğitimi hem astrolojiye yeni başlayacaklar için hem de başka ekolleri öğrenmiş ancak geleneksel teknikleri de merak edenler için hazırlanmıştır. Bu astroloji eğitimi uzaktan eğitim şeklindedir ve süre sınırı yoktur. Kendi hızınızda öğrenir ve dilediğiniz konuyu tekrar edebilirsiniz. Doğum haritası üzerinden de gelecek tahmini yapmanızı sağlayabilecek isabetli tekniklerin de dahil olduğu bir eğitimdir. Bu eğitim içeriğini inceleyerek daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

bottom of page