top of page
© Copyright by astrokronos
astrokronos takvim.jpg

2023 Akrep Burcu Yorumu

Akrep burçları ortaklıklar konusunda önemli bir zamandan geçiş yapıyorlar. 2023 yılının ilk yarısında çok yoğun çalışmaları gerekebilir. Ancak ikinci yarı itibariyle iş ortaklıkları konusunda önemli fırsatlar yakalayacaklar. Bu süreci iyi değerlendirin. Finansal olarak tam bir kemer sıkma zamanına doğru ilerliyorsunuz. Bu belki önemli bir yatırım için olabilir. Örnek burç yorumları için bir önceki aylık burç yorumlarını okuyabilirsiniz. Aylık ve yıllık burç yorumları önemli tarihlerin verildiği detaylı analizlerdir.

Yıllık burç yorumları için hem burcunuzu hem de yükselen burcunuzu okuyabilirsiniz. Özellikle kariyerle ilgili konular için muhakkak kendi burcunuzu okuyun. Yorumlar Batı Astrolojisi 'ne göre yazılmıştır. Ay burcunu daha çok Vedik Astroloji dikkate alır. Bu nedenle Ay Burcu 'na göre okumanıza gerek yoktur.


Doğum Haritası Hesaplama sayfasından Doğum Haritanızı Ücretsiz çıkarabilirsiniz. Yükselen Burç Hesaplama sayfasından hem yükselen burcunuzu öğrenebilir hem de özelliklerini okuyabilirsiniz.


Bu yazının devamı sadece Astrokronos Üyelerine açıktır. Ayrıca Üye Olarak sitedeki e-kitapları okuyabilirsiniz.


Mayıs 2023 'e kadar şans gezegeni Jüpiter iş hayatınızı destekliyor. Bu süreçte kurumsal bir firmada çalışıyorsanız yoğun mesailere hazır olun. Eğer kendi işinizi yapıyorsanız dışarıdan hizmet almanızı gerektirecek çok yoğun bir iş hayatına başlayacaksınız. Bu şanslı bir zaman ve gelişme, yeni şeyler öğrenme imkanınız olacak. Yeni müşteriler kazanabilir veya daha önce çalışmadığınız alanlarda hizmet sunmaya başlayabilirsiniz.


Ocak ortasına kadar finansal olarak masrafların arttığı bir süreç yaşayacaksınız. Bu aslında geçtiğimiz sonbahar aylarından beri devam ediyor. Ocak ortasından sonra ise bütçenizi ayarlamanız çok daha mümkün gözüküyor. En azından beklenmedik masraflar konusunda zorlu bir süreç geride kalacak.


Mart ayı sonrasında ise özellikle riskli yatırımlardan uzak durmaya çalışın. Maddi konularda tam bir kemer sıkma dönemine giriyorsunuz ve risk almak gibi bir lüksünüz malesef olmayacak. İstikrarlı ve güvenli alanda kalmaya çalışın. Bir gecede zengin olma hayallerini ise bir süre için de olsa rafa kaldırın. Eğer bir çocuğunuz varsa onun sorumluluklarının artacağı bir sürece geçiş yapıyorsunuz. Hayatınızda bir partner yoksa bu dönemde karşınıza sorunlu tipler çıkabilir. Veya karşınıza çıkan partner adaylarını fazla ciddiye almaya meyilli olabilirsiniz. Bu dönemde aşk hayatı kısmen sekteye uğrayabilir. Eğer bekarsanız ve yeni bir ilişki arayışındaysanız partner adaylarınızı tanımak için zaman ayırın. Karşınıza çıkan bir partner adayının sizden beklentisi de muhtemelen benzer olacaktır. Elbette bu dönemde sosyal hayatınız da daha çok iş nedeniyle katılacağınız etkinliklerden ibaret olabilir. Bazı arkadaşlarınızdan uzaklaşabilirsiniz. Veya fiziksel olarak farklı bir şehre taşındıkları için bağlantınız kopabilir. Bu dönemi sağlıklı geçirmek için hayatta nelerden keyif aldığınızı keşfetmeye çalışın. Keyif aldığınız şeyler bir spor ya da sanat dalı olabilir. Bu konuda biraz daha uzmanlaşmak için bir kursa kayıt olabilirsiniz. Bazılarınız ise bunu profesyonel bir alana taşıyabilir.

Üye Olarak sitedeki e-kitapları okuyabilirsiniz.

Mart sonrasında bazılarınız evinin restorasyonu için ilk adımları atabilir. Ancak acele etmeyin. Bu uzun soluklu bir proje olacak. Adım adım ilerleyin ve kaynaklarınızı tüketmemeye özen gösterin. Bazılarınız köklü bir yer değişikliğine gidebilir. Tekrar geri dönmemek üzere yaşadığınız yeri geride bırakabilirsiniz. Yeni bir yere geçme planında olanlar ise almayı düşündükleri arazi veya evi iyi araştırsınlar; yasal konularda bir pürüzle karşı karşıya kalırsanız muhtemelen uzun yıllar uğraşmanız gerekebilir.


20 Nisan Koç Burcunda Güneş tutulması ile hayatınızda yeni bir süreç başlıyor. Eğer kurumsal bir yerde çalışıyorsanız firmanız büyümeye gidebilir. Bazı firmalar yurtdışına açılabilir. Bazıları ise yabancı bir firma ile ortaklığın ilk adımlarını atabilir. Eğer kendi işinizi yapıyorsanız işlerinizi büyütmeye karar verebilirsiniz. Belki yeni personel almayı planlıyorsunuz. Acele etmeyin ve temkinli ilerleyin. Çünkü bu tarihte attığınız adımlar 3 sene sonra testten geçecek. Ve kontrolsüz bir şekilde büyürseniz ilerleyen yıllarda istemeden firmanızdan personel çıkartmaya başlayabilirsiniz. Bu süreçte adım adım ilerleyenler ise kalıcı başarılara imza atabilirler. Eğer kurumsal bir firmada çalışıyorsanız ve yönetici konumunda iseniz beklediğiniz terfi bu tarihlerde gelebilir. Ancak bazı gecikmeler olabileceğinin farkında olun. Bazı başvurularınızın sonuçlarını almanız için bir bekleme süreniz olabilir.


5 Mayıs Akrep burcunda ay tutulması gerçekleşecek. Son 1.5 senedir devam eden tutulmalar sizi ilişki ve ortaklıklar konusunda test ediyor. Aslında bu kendinizden ödün vermeyi öğrendiğiniz ve karşınızdaki partnerin şartlarına göre yaşamaya çalıştığınız bir dönem olabilir. Bir iş ortaklığı veya evlilik farketmez, partneriniz şuan şartları ve koşulları belirleyen taraf konumunda. Bu nedenle önemli kararlar noktasında onun hayatındaki değişimlerden daha fazla siz etkileniyorsunuz. Örneğin evliyseniz eşinizin iş hayatında gündeme gelen bir terfi ya da bir iş fırsatı nedeniyle taşınmanız gerekebilir. Gideceğiniz yerde belki daha düşük bir pozisyondaki bir işe evet demeniz gerekebilir. Bu sadece bir olasılık. Farklı nedenler ve farklı gelişmeler yüzünden sizin karşınızdakine adapte olmanız gerekecek. Bunu yaparken de ödün vermek durumunda kalabilirsiniz. Bu noktada tercihlerinizi yaparken bu detayı dikkate alın. Bu tutulma sizi bir karar aşamasına getirebilir. Hayatınızda bazı konuları geride bırakmak zorunda kalabilirsiniz.


Mayıs 2023 sonrasında yıl sonuna kadar şans gezegeni Jüpiter sizin ilişki ve ortaklıklar evinizden geçiyor olacak. Bu güzel bir destek aslında. Sizin için şartlar ve koşullar zor olduğunda partneriniz için olumlu gelişmeler gündeme gelebilir. Bu da birlikte almanız gereken kararlarda size destek olacak. Elbette beraberliği olmayanlar için bu önemli bir ilişkinin başlangıcını da gösteriyor olabilir. Bu süreçte karşınıza çıkan partner adaylarını iyi değerlendirin. Tekrar böyle bir fırsat yakalamanız uzun sürebilir. Bu dönemde partnerinizden beklentileriniz yüksek olmasın ve sahip olduklarınızı korumaya çalışın. Kibir ya da yüksek beklentileriniz elinize geçen fırsatı kaçırmanıza neden olabilir. Bu şanslı süreçte önemli ortaklıklar yapabilirsiniz. Karşınızdaki ortağın maddi konumu sizden daha iyi olabilir. Merak etmeyin, önümüzdeki senelerde doğru yatırımlar yapabilirseniz ortak işlerden gelecek kazançlarınız artacak. Güçlü ortaklar sizi korkutmasın. Daha rahat bir yere veya kendi evinize taşınabilirsiniz. Bu süreçte taşınmalar düşündüğünüzden masraflı olabilir, dikkat!


23 Temmuz 4 Eylül arasında Venüs Aslan burcunda geri hareket edecek. Bu dönemde daha önce iş yaptığınız kişilerle tekrar bir araya gelebilirsiniz. Yöneticilerinizle anlaşmak bu dönemde zor olabilir. Olabildiğince beklentilerinizi düşük tutmaya çalışın. Bir iş ortaklığı bu süreçte iyi bir fikir olabilir. Sürecin geçmesini beklemekte fayda var. Bu süreçte eski bir işe geri dönme planınız olursa hızlı ve radikal kararlar vermeyin. Artılarını eksilerini iyi değerlendirmek ve kararı mümkünse 4 Eylül sonrasında almakta fayda var. Eğer daha önce yarım bıraktığıınız bir projeniz varsa bu dönemde bunu tekrar harekete geçirebilirsiniz. Eğer iş nedeniyle girdiğiniz bazı gizli ortaklıklarınız varsa bu süreç gelmeden sonlandırın. Aksi durumda retro sürecinde bu konular başınızı ağrıtabilir.

14 Ekim Terazi burcunda Güneş tutulması GAD tarafında gerçekleşecek. Eğer evliyseniz eşinizin iş değişikliği gündeme gelebilir. Bu dönemde çalıştığı firma küçülmeye gidebilir. Veya iş arkadaşlarından görevi bırakanlar olursa daha yoğun çalışmak zorunda kalabilir. Evli değilseniz bu süreçte ruhsal olarak kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Belki bir terapiye başlamak bu süreçte sağlıklı olabilir. Bir sınava hazırlanmak için kendinizi kampa alabilirsiniz.


28 Ekim Boğa burcunda Ay Tutulması gerçekleşiyor. İlişkilerle ilgili önemli kararlar verebilirsiniz. Bu aslında oldukça şanslı bir süreç. Eşten ya da ortaktan destek gelebilir. Bir dava süreciniz varsa bu konu artık netlik kazanabilir. Kira sözleşmeniz bitiyorsa bu tarihte bir taşınma kararı alabilirsiniz.



2023 Burç Yorumları


Bunlar da ilginizi çekebilir;

bottom of page