top of page
© Copyright by astrokronos
astrokronos takvim.jpg

2023 Aslan Burcu Yorumu

Aslan burçları için zorluklar geride kalıyor. Aslında 2020 yılından beri devam eden sorunları geride bırakacaksınız. Özellikle yılın ilk yarısında eğitim ve yolculuklar açısından olumlu bir süreç yaşanacak. Bu şansı iyi değerlendirirseniz önümüzdeki senelerde de güzel işbirlikleri yapabilirsiniz. Eşin kazançları ya da iş ortaklıklarında maddi olarak bazı zorlanmalar ise yılın ana konusu olabilir. Bu süreçte iyi bir bütçe yapmanızda fayda var. Örnek burç yorumları için bir önceki aylık burç yorumlarını okuyabilirsiniz. Aylık ve yıllık burç yorumları önemli tarihlerin verildiği detaylı analizlerdir.

Yıllık burç yorumları için hem burcunuzu hem de yükselen burcunuzu okuyabilirsiniz. Özellikle kariyerle ilgili konular için muhakkak kendi burcunuzu okuyun. Yorumlar Batı Astrolojisi 'ne göre yazılmıştır. Ay burcunu daha çok Vedik Astroloji dikkate alır. Bu nedenle Ay Burcu 'na göre okumanıza gerek yoktur.


Doğum Haritası Hesaplama sayfasından Doğum Haritanızı Ücretsiz çıkarabilirsiniz. Yükselen Burç Hesaplama sayfasından hem yükselen burcunuzu öğrenebilir hem de özelliklerini okuyabilirsiniz.


Bu yazının devamı sadece Astrokronos Üyelerine açıktır. Ayrıca Üye Olarak sitedeki e-kitapları okuyabilirsiniz.


Mayıs 2023 'e kadar şans gezegeni Jüpiter sizi destekliyor. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Halihazırda akademik hayatınız devam ediyorsa bu süreçte eğitiminizi tamamlamanız mümkün. Eğitmenlerinizden destek alabilirsiniz. Eğer yurtdışına gitme planınız varsa bu süreçte önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Öncesinde başvurularınızı yapmanızda fayda var. Bu dönemde eşin akrabalarından gelebilecek destekler olacaktır. Yardım tekliflerini geri çevirmeyin. Yolculuklar için bolca fırsat yakalayacaksınız. Keyifli yolculuklar olacaktır.


Ocak ortasına kadar Mars İkizler burcunda geri hareket ediyor olacak. Bu dönemde sosyal çevrenizle bazı zorluklar yaşamış olabilirsiniz. Bu süreç Ocak sonrasında etkisini yitirecek. Eğer meslek grupları ya da derneklerle bazı işleriniz varsa, yaşanan anlaşmazlıkları çözmek için Ocak sonrasını beklemekte fayda var.


Mart ayı sonrasında maddi konularda bazı aksaklıklarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Özellikle eşin gelirlerinde azalma olabilir. Veya bir ortaklığınız varsa bu süreçte ortak gelirler azalabilir. Bir miras gündeme gelirse hakkınızı almanız için 3 yıl kadar beklemek zorunda kalabilirsiniz. Mümkünse bu süreçte kredi çekmemeye gayret edin. Eğer zorunda kalırsanız kolaylıkla ödeyebileceğiniz bir rakam çekmenizde fayda var. Vergi, sigorta gibi konularda şimdiye dek aksattığınız konular varsa bu dönemde mecburen bu konulara ağırlık vermek durumunda kalabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili bazı masraflarınız olabilir. Eğer arkadaşlarınızla yaptığınız bazı ortaklıklarınız olmuşsa maddi konularda şimdi bazı sorunlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Dernek ya da meslek grupları ile maddi konularda anlaşmazlıklar doğabilir. Bu tarih gelmeden bütçenizi gözden geçirmenizde fayda var.


Mart sonrasında ise ilişkiler konusunda köklü değişimler yaşayabilirsiniz. Bu dönem uzun sürecek. Bu nedenle de etkisini hemen hissedemeyebilirsiniz. Eğer bir ortaklık yapma planınız varsa karşınıza çıkan ortaklık tekliflerini iyi inceleyin. Yasal konularda temkinli olmanızda fayda var. Ortaklarınız sizen güçlü olabilir ve üzerinizde yoğun bir baskı hissedebilirsiniz. Eğer evliyseniz birlikteliğinizde artık daha dürüst davranmanız gerekecek.


20 Nisan Koç Burcunda Güneş tutulmasıile hayatınızda yeni bir süreç başlıyor. Bu tarihte yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Eğer akademik hayatınız devam ediyorsa yeni bir eğitmenle çalışmaya başlayabilirsiniz. Veya yurtdışı planlarınız varsa bu tarih bunun için ilk resmi adımların atıldığı zaman olacaktır. Bu şanslı bir tutulma. Bu nedenle de karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirin. Ortak gelirlerinizi yurtdışında değerlendirmek isteyebilirsiniz. Veya eşinizin işi nedeniyle taşınmalar bu süreçte gündeme gelebilir. Ancak bazı gecikmeler olabileceğinin farkında olun. Bazı başvurularınızın sonuçlarını almanız için bir bekleme süreniz olabilir.


5 Mayıs Akrep burcunda ay tutulması gerçekleşecek. Bu tarihte sürpriz gelişmelere hazır olun. Bu dönemde taşınmanız ya da geçici süreyle başka bir yere gitmeniz olasıır. Örneğin yaz ayları için başka bir şehre gidebilirsiniz. Ailenizle birlikte önemli kararlar alabilirsiniz. Bir ev satışı planınız varsa bu tarihlerde satış gerçekleşebilir. Ancak bu süreçte eğer alım satım işlemi yapacaksanız evrakları muhakkak iyi kontrol edin. Eğer kirada oturuyorsanız bu sözleşmenin bitiş tarihini de gösterebilir.


Mayıs 2023 sonrasında yıl sonuna kadar kariyerinizde şanslı bir sürece giriş yapacaksınız. Bu dönemde karşınıza çıkan iş fırsatlarını iyi değerlendirin. Gelirlerinizde artışlar da yaşayabilirsiniz. Ancak bu dönemde iş hayatınızın da yoğunlaşacağını unutmayın. Bu süreçte iş yeriniz büyümeye gidebilir. Veya yönetici konumunda çalışıyorsanız size bağlı personel sayısı artabilir. Eşinizin gelirlerinin azalacağı bu yılda kendi işinize dört elle sarılmanızda fayda var. Bu süreç çok uzun soluklu olmayacak. Gelirlerinizle ilgili iyi bir bütçe yapmanız gerekeceği bir sürece de girmiş olduğunuz için gelirlerinizin arttığı bu kısa sürede iyi bir birikim yapmanızda fayda var.


23 Temmuz 4 Eylül arasında Venüs Aslan burcunda geri hareket edecek. İlişiler konusunda dikkatli olmanız gereken bir zaman. Öncelikle bu süreçte beklentileriniz çok artacaktır. İnsanlara kendinizi ifade etmeniz, beklentilerinizin karşılığını almanız bu süreçte zor olabilir. Bu nedenle bu zaman aralığını kendinize zaman ayırarak, kendinizle ilgilenerek geçirmenizde fayda var. Eğer fiziiksel bir değişiklik yapmak, estetik operasyonlar düşünüyorsanız bu tarih aralığı gelmeden tamamlamanızda fayda var. Farklı bir kozmetik kullanımı dahi bu dönemde tam tersi bir etki yaratabilir. Önceliğiniz dış görünüşünüz değil kendinizle olan ilişkiniz olsun.

14 Ekim Terazi burcunda Güneş tutulması GAD tarafında olacak. Bir araç satışı düşünüyorsanız bunun için adım atabilirsiniz. Ancak satın alma planınız varsa dikkatli olun, tahmininizden daha masraflı olabilir. Bu süreçte bir eğitimi tamamlamak için harekete geçebilirsiniz. Eğer akademik hayatınız devam ediyorsa artık mezuniyet planları yapmaya başlayabilirsiniz. Eğer kardeşiniz varsa bu tarih sonrasında ayrı şehirlerde yaşamaya başlayabilirsiniz. Belki bir süreliğine de olsa birbirinizden uzaklaşmak durumunda kalabilirsiniz. Yakın çevrenizle finansal bir ortaklık yapmak ise bu süreçte çok mantıklı olmayabilir. Kaynaklarınızı yitirmenize neden olacak bir ortaklığın içine girmeyin. Elbette bu süreçte kardeş veya kuzenlerinizin hayatında önemli gelişmeler de yaşanabilir. Verdikleri kararlar ya da hayatlarında atacakları önemli adımlar sizi de etkileyebilir.


28 Ekim Boğa burcunda Ay Tutulması ile kariyerinizde sürpriz değişimler gündeme gelebilir. Bu tutulma zamanında geçmişte konuşulmuş ancak askıda kalmış terfiler alınabilir. Bu tutulmaya şans gezegeni Jüpiter de eşlik ediyor. Bu nedenle hayatınızda bir dönemi kapatıyor olsanız da bunun sizin avantajınıza olabileceğini unutmayın.



2023 Burç Yorumları


Bunlar da ilginizi çekebilir;

bottom of page