top of page
© Copyright by astrokronos
astrokronos takvim.jpg

2023 Başak Burcu Yorumu

Başak burçları için iş ortaklıkları açısından zorlu bir seneye giriş yapıyoruz. Yine de ortak gelirler, tazminat ve prim konusunda avantajlı bir sene olacak. Yılın ilk yarısını bu anlamda iyi değerlendirin. Yılın ikinci yarısında ise yurtdışı bağlantılı işler açısından oldukça avantajlı bir zaman olacak. Kariyerinize destek olacak eğitim fırsatlarını da kaçırmayın. Örnek burç yorumları için bir önceki aylık burç yorumlarını okuyabilirsiniz. Aylık ve yıllık burç yorumları önemli tarihlerin verildiği detaylı analizlerdir.

Yıllık burç yorumları için hem burcunuzu hem de yükselen burcunuzu okuyabilirsiniz. Özellikle kariyerle ilgili konular için muhakkak kendi burcunuzu okuyun. Yorumlar Batı Astrolojisi 'ne göre yazılmıştır. Ay burcunu daha çok Vedik Astroloji dikkate alır. Bu nedenle Ay Burcu 'na göre okumanıza gerek yoktur.


Doğum Haritası Hesaplama sayfasından Doğum Haritanızı Ücretsiz çıkarabilirsiniz. Yükselen Burç Hesaplama sayfasından hem yükselen burcunuzu öğrenebilir hem de özelliklerini okuyabilirsiniz.


Bu yazının devamı sadece Astrokronos Üyelerine açıktır. Ayrıca Üye Olarak sitedeki e-kitapları okuyabilirsiniz.


Mayıs 2023 'e kadar şans gezegeni Jüpiter ek gelirler alanınızda yolculuk edecek. Hem ortak gelirlerde hem de prim gibi maaş harici gelirlerinizde artış olacaktır. Bu süreçte eğer miras gibi bir konu gündeme gelirse haklarınızı alabilirsiniz. Vergi, sigorta ya da kredi gibi konularda bazı fırsatlar yakalamanız mümkün. Eğer kendi işinizi yapıyorsanız yatırımcı bulabilirsiniz. Bu dönemdeki artışı iyi değerlendirin ve birikim yapmaya çalışın. Zira bu şanslı süreçte attığınız adımlar ve yapacağınız yatırımlara ihtiyacınız olacak.


Ocak ortasına kadar kariyer hayatınızda bazı stresler olabilir. Bu dönemde ya iş hayatınız çok yoğun geçer ya da yöneticilerinizin sizden beklentileri yüksek olabilir. Eğer yönetim kademesinde çalışıyorsanız bu süreçte rekabet yoğunlaşabilir. Kendi işinizi açmak gibi bir planınız varsa mümkünse Ocak ortalarını beklemekte fayda var.


Mart ayı sonrasında ilişki ve ortaklıklar konusunda bazı zorluklar yaşayabilirsiniz. Partnerinizden gereken desteği bulmanız zor olabilir. Veya onun hayatında sorumlulukların arttığı bir zamana geçiyorsunuz. Bu yaklaşık olarak 3 sene kadar sürecek uzun bir döngü. Bu nedenle ciddi bir sabır testine kendinizi hazırlayın. Eğer bir birlikteliğiniz yoksa veya henüz yeni bir ilişkiye başlamışsanız bunun evlilik aşamasına ilerlemesi zor olabilir. Bu sürecin ilişkiler açısından bir sağlamlık testi olduğunu kendinize hatırlatın. Bu geçişi sağsalim atlatan ilişkiler daha dayanıklı olacak ve partnerler birbirlerine daha fazla bağlanacaklardır. Eğer davalık bir süreciniz olursa sonuçlanmasının uzun olacağını unutmayın. Hakkınızı almakta zorlanabilirsiniz. Bu nedenle bu dönemde dava yoluna gitmek yerine arabulucularla süreci çözmeye çalışın.


Mart sonrasında Pluto Kova burcuna geçiş yapacak ve oldukça uzun bir süre boyunca bizimle olacak. Bu dönemde ilişkiler konusunda köklü değişimler yaşayabilirsiniz. Eğer bir birlikteliğiniz yoksa veya şimdiye dek evlilikten kaçınmışsanız şimdi karşınızda kararlı bir partner adayı görebilirsiniz. Bu dönemde belki de birilerinin araya girmesi ile bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Davalar konusunda ise dikkatli olun, yıpratıcı bir sürece girmek yerine arabulucularla işi çözmeye çalışın. Ancak sizi doğru yönlendirecek ve dürüst bir iletişim kurabildiğiniz bir arabulucuyu tercih edin.


20 Nisan Koç Burcunda Güneş tutulması ile hayatınızda yeni bir süreç başlıyor. Bu dönemde gelir gider dengenizi iyi ayarlamanız gerekiyor. Gireceğiniz ortaklıklarda kazançlarınız iyi olabilir. Ancak kendi gelirlerinizi ve kaynaklarınızı da iyi korumanız gerekecek. Eğer evliyseniz eşinizi gelirlerinde ciddi bir artış yaşanabilir. Masrafların da artacağı bir süreç olacağı için birlikte iyi bir bütçe yapmanız gerek. Bu dönemde bir kredi çekerseniz kemer sıkmanız gerekebilir. Vergi, sigorta, tazminat ya da prim gibi konularda önemli bir fırsat yakalayabilirsiniz. Ancak bazı gecikmeler olabileceğinin farkında olun. Bazı başvurularınızın sonuçlarını almanız için bir bekleme süreniz olabilir.


5 Mayıs Akrep burcunda ay tutulması gerçekleşecek. Bir araç satışı planınız varsa bu tarihte gerçekleşebilir. Eğer bir süredir eğitim alıyorsanız bunun tamamlanma zamanı olabilir. Bu dönemde kardeşlerinizle daha fazla irtibat haline olmanız mümkün. Belki onların hayatında yaşanan gelişmelerden direk olarak etkilenebilirsiniz. Eğer yurtdışı ile bağlantılı işleriniz varsa bu dönemde bir karar aşamasına gelebilirsiniz. Eğer geçtiğimiz sene bir eğitim ya da iş nedeniyle yurtdışına gitme planları yapmışsanız bu tarihte artık süreç netlik kazanabilir.


Mayıs 2023 sonrasında yıl sonuna kadar şansınız artmaya başlıyor. Eğer akademik hayatınız devam ediyorsa bu süreç içinde belki de mezuniyet için çalışmaya başlayabilirsiniz. Bazılarınız için bu dönemde yurtdışı yolculuklar artabilir. Veya taşınma planlarınız varsa bu süreçte daha fazla fırsat yakalayabilirsiniz. Kurumsal bir firmada çalışıyorsanız bu katılacağınız fuar veya kongre benzeri organizasyonların artacağı bir süreç olacaktır. Doktora veya yüksek lisans yapma planlarınız varsa bu dönemi iyi değerlendirin; benzer bir fırsatı tekrar yakalamanız 11 seneyi bulabilir.


23 Temmuz 4 Eylül arasında Venüs Aslan burcunda geri hareket edecek. Gizli saklı ilişki ve ortaklıkların içinde yer almayın. Sürecin sonunda bu dönemde yaşadığınız ilişki ağzınızda acı bir tat bırakabilir. Bu süreci en sağlıklı geçirmenin yolu terapi almak gibi daha ruhsal çalışmalara dahil olmaktır. Yatırım planları için de sürecin geçmesini bekleyin; para kaybetmek ya da birikimlerinizi boş yere harcamak bu dönemin en riskli sürecidir.

14 Ekim Terazi burcunda Güneş tutulması GAD tarafında gerçekleşecek. Bu tarih öncesinde birikimlerinizi korumaya özen gösterin. Karşınıza çıkan yatırım fırsatlarında ise iki kez dikkatli olun. Bu süreci cebinizde bir delik varmış gibi düşünün. Gelir gider dengenizi iyi korumanız gerekiyor.


28 Ekim Boğa burcunda Ay Tutulması yaşanacak. Bu tutulma zamanında son iki senedir devam ettiğiniz bir eğitimi tamamlama sürecine girebilirsiniz. Eğer yurtdışına çıkış sürecindeyseniz bu dönemde artık bu konular netlik kazanabilir. Bu dönemde önemli yolculuklar yapabilirsiniz. Bazılarınız fuar ya da kongre gibi mesleğine katkı sağlayacak önemli etkinliklere katılabilir. Bu dönemde attığınız adımlar sizi işbirliği içine girebileceğiniz önemli kişilerle bir araya getirebilir. Karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirin. Bu tutulmaya Jüpter eşlik ediyor, bu nedenle özellikle eğitim ve yurtdışı ile ilgili konularda büyük fırsatlar yakalayabilirsiniz.



2023 Burç Yorumları


Bunlar da ilginizi çekebilir;

bottom of page