top of page
© Copyright by astrokronos
astrokronos takvim.jpg

2023 Terazi Burcu Yorumu

Terazi burçları için iş ortaklıkları anlamında şanslı bir sene olacak. Özellikle yılın ilk yarısında karşınıza çıkacak ortaklık fırsatlarını iyi değerlendirin. Yılın ikinci yarısında maddi olarak avantajlarını görebilirsiniz. Önümüzdeki 3 sene boyunca iş anlamında tam bir çıraklık sürecinden geçebilirsiniz. Bu süreçte sıkılıp işi bırakmaya kalkmayın, sonrasında bir konuda artık uzman noktasına gelebilirsiniz. Örnek burç yorumları için bir önceki aylık burç yorumlarını okuyabilirsiniz. Aylık ve yıllık burç yorumları önemli tarihlerin verildiği detaylı analizlerdir.

Yıllık burç yorumları için hem burcunuzu hem de yükselen burcunuzu okuyabilirsiniz. Özellikle kariyerle ilgili konular için muhakkak kendi burcunuzu okuyun. Yorumlar Batı Astrolojisi 'ne göre yazılmıştır. Ay burcunu daha çok Vedik Astroloji dikkate alır. Bu nedenle Ay Burcu 'na göre okumanıza gerek yoktur.


Doğum Haritası Hesaplama sayfasından Doğum Haritanızı Ücretsiz çıkarabilirsiniz. Yükselen Burç Hesaplama sayfasından hem yükselen burcunuzu öğrenebilir hem de özelliklerini okuyabilirsiniz.


Bu yazının devamı sadece Astrokronos Üyelerine açıktır. Ayrıca Üye Olarak sitedeki e-kitapları okuyabilirsiniz.

Mayıs 2023 'e kadar şans gezegeni Jüpiter size ilişki ve ortaklıklar konusunda destek verecek. Bu dönem sizin için önemli. Çünkü önümüzdeki 2 sene kadar odak noktanız burası olacak. Bu dönemde karşınıza çıkan fırsatları hafife almayın. Beklentilerin yüksek olması bir risk yaratabilir. Partnerinizden destek bulduğunuz bu süreçte yardım tekliflerini reddetmeyin. Bu dönemde başlayan ilişkiler hızlıca ciddiye dönebilir. Verdiğiniz kararlarda tedbirli olun ve uzun vadeli düşünün. Eğer kararsızlık yaşarsanız güzel gidebilecek bir ilişki fırsatını kaçırabilirsiniz. Ortaklıklar konusunda da şanslı bir zaman. Muhtemelen karşınıza çıkan ortaklıklarda ortağın imkanları sizinkinden iyi olabilir. Bu nedenle de muhtemelen onun şartlarına uymak durumunda kalabilirsiniz.


Ocak ortasına kadar eğitim ve yolculuklar konusunda yorucu bir süreç geçirebilirsiniz. Aslında bu 2022 sonbaharı ile başlayan bir döngü. Bu dönemde hukuki bir mücade içine de girmiş olabilirsiniz. Ocak sonrasında bu stres geride kalacak. O nedenle bu yıl gergin başlasa da böyle devam etmeyeceğinin farkında olun.


Mart ayı sonrasında Satürn Balık burcuna geçiş yapacak. Bu tarih gelmeden önce sağlık kontrollerinizi yaptırın ve uzun bir süredir aksattığınız konular varsa bunları hızlıca çözüme kavuşturun. Aksi durumda önümüzdeki senelerde mecburen kendinize bakmayı öğrenmek zorunda kalacaksınız. Beslenme düzeni, egzersiz veya sağlıksız alışkanlıklardan kurtulmak için gerekli sorumluluğu gönüllü olarak üstlenin. Sırf üzerinize düşen sorumluluklardan şikayetçi olduğunuz için işinizi bırakmaya kalkmayın. Aksi durumda uzun bir işsizlik süreci ile yüzleşmeniz gerekebilir. Bu dönemi daha çok kendinize yeni vasıflar katmak için uğraşın. Daha iyi bir iş hayatınız olması için eksiklerinizin ne olduğunu araştırın ve bunlarla yüzleşin. Bu eksiklikleri tamamlamak için uzun soluklu bir plan yapın ve bu plana sadık kalın. Eğer kurumsal bir firmada çalışıyorsanız size sundukları tüm eğitim imkanlarından faydalanın. Yaptığınız iş ne kadar angarya gelse de elinizden gelenin en iyisini çıkarmaya gayret edin. Bu dönemde verimli çalışmayı öğrenmeniz gerekecek. Zorlu ve sıkıcı bu süreci bir çıraklık dönemi olarak görürseniz sürecin sonunda konunuzda yetkin birisi olmayı başarırsınız. Ödülleri ise 3 sene sonra gelir.


Mart sonrasında hayatınızda önemli ve uzun süreli bir dönüşüm başlıyor. Bazılarınız çocuk sahibi olma kararı vererek hayatında önemli bir değişime adım atabilir. Eğer yalnızsanız yeni bir ilişkiye başlayacaksanız dikkatli olun, karşınızdaki partner adayı fazla ısrarcı ve inatçı bir karakter olabilir. Üzerinizde ciddi bir baskı hissederseniz işler sarpa sarmadan uzaklaşmaya çalışın. Bu süreçte yapacağınız riskli yatırımlar olursa tüm bütçenizi buraya yatırmayın. Aksi durumda önümüzdeki yıllarda ciddi bir finansal krizle karşı karşıya kalabilirsiniz.


20 Nisan Koç Burcunda Güneş tutulması ile hayatınızda yeni bir süreç başlıyor. Bu bir çoğunuz için önemli bir ilişkinin başlangıcı olabilir. Eğer bir partneriniz varsa evlilik kararı alabilirsiniz. Eğer bir iş ortaklığı planı yapıyorsanız muhtemelen karşınızdaki ortak sizden daha güçlü olabilir. Bu dönemde yapacağınız ortaklıklarda karşı taraf şartları belirleyen kişi olacaktır. Bir iş ortaklığı noktasında önemli imzalar için 15 Mayıs sonrasını bekleyin. Evlilik için atacağınız imzalar için de aynı tarihi beklemekte fayda var. Bu şanslı bir süreç, gelişmelerin daha olumlu olması beklenir. Ancak bazı gecikmeler olabileceğinin farkında olun. Bazı resmi başvurularınızın sonuçlarını almanız için bir bekleme süreniz olabilir.


5 Mayıs Akrep burcunda ay tutulması gerçekleşecek. Son 1,5 senedir maddi konularda önemli kararlar vermeniz gerekti. Gelirleriniz artsa bile harcamalarınız da arttı. Bu süreçte iyi bir bütçe yapmayı öğrenmeniz gerekiyor. Bu tutulma zamanında bir borcu kapatabilirsiniz. Eğer önemli yatırımlarınız varsa bu tutulma zamanında kaynaklarınızı korumaya odaklanın. Risk almak, borçları kapatmak için tekrar kredi çekmek iyi bir fikir olmayabilir.


Mayıs 2023 sonrasında yıl sonuna kadar prim, sigorta ya da kredi gibi konularda bazı fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bu şanslı zamanı birikim yapmak için kullanmaya özen gösterin. Bir yıl sürecek bu şanslı zamanı iyi değerlendirin. Eğer bir iş ortaklığınız varsa ortak gelirlerinizde artışlar olacaktır. Eğer evliyseniz eşinizin gelirleri bu dönemde hızlı bir yükseliş sergileyebilir.


23 Temmuz 4 Eylül arasında Venüs Aslan burcunda geri hareket edecek. Arkadaşlarınızla ilişkileriniz biraz hassas olabilir. Bu dönemde ilişkilerinize hasar verecek radikal kararlar vermeyin. Eğer arkadaşlarınıza borç verecekseniz bu dönemde geri gelmesini beklemeyeceğiniz rakamlar verin. Birlikte iş yapma planınız varsa bu süreci fizibilite ile geçirin ve karar vermek için acele etmeyin. Bazılarınız daha önce yaşadığı bir yere kısa süreli olsa da dönebilir. Eğer belediyelerle ya da meslek grupları ile bağlantılı işleriniz varsa bazı gecikmeler yaşanabilir.

14 Ekim Terazi burcunda Güneş tutulması GAD tarafında gerçekleşiyor. Hayatınızda önemli bir süreci geride bırakıyor olabilirsiniz. Eğer eğitim süreciniz devam ediyorsa bu dönemde artık mezuniyet aşamasına doğru ilerlemeye başlayabilirsiniz. Bazılarınız yurtdışından dönüş kararı alabilir. Bir karardan vazgeçmek, bir anlaşmayı feshetmek de olasılıklar arasında. Eğer kardeşlerinizle yakınsanız bu dönemde farklı şehirlere taşınabilirsiniz. Verdiğiniz kararlar ve yapacağınız açıklamalar fazlasıyla dikkat çekecek. İlişki ve ortaklıkların önemli olduğu bir yıl içindesiniz. Bu dönemde ilişkiniz için ödün vermeniz gereken konular gündeme gelebilir.


28 Ekim Boğa burcunda Ay Tutulması gerçekleşecek. Bu tutulmada prim gibi maaş harici gelirleriniz konusu netlik kazanabilir. Bu aslında şanslı bir tutulma. Ancak yine de riskli adımlar atmamaya çalışın. Bir sözleşmenin feshedilmesi sonrasında bir tazminat alabilirsiniz. Veya birşeyin satışından kazanç elde edebilirsiniz. Bu bir araç satışı olabilir. Veya hukuki haklarınız için açtığınız bir dava sonucunda maddi bir kazanç elde edebilirsiniz.



2023 Burç Yorumları


Bunlar da ilginizi çekebilir;

bottom of page