top of page
© Copyright by astrokronos
astrokronos takvim.jpg

Eylül Ayı Burç Yorumları 2023

Eylül ayı hem Venüs hem de Merkür retrosunu geride bıraktığımız bir ay olacak. Yavaş yavaş hız kazanmaya başlıyoruz. Bazı konular beklemede kalmış olabilir. 23 Temmuz tarihinden beri ilişkiler ya da maddi konularda bazı aksaklıklar yaşamış olabilirsiniz. Şimdi bu konular geride kalıyor. 15 Eylül sonrasında ise Merkür ileri hareket edecek. İmza gerektiren konular için artık aksiyon alabilirsiniz.

4 Eylül tarihinde Merkür 'ün Jüpiter ile bir destekleyici açısı olacak. Eğitim ve yolculuklarla ilgili bazı fırsatlar yakalayabilirsiniz. Ancak Merkür henüz retro olduğu için ya bir bekleme süreniz olacaktır ya da daha önce yarım bıraktığınız bir eğitime geri dönüş yapıyor olabilirsiniz. Bu açı Merkür düze döndüğünde 25 Eylül tarihinde bir kez daha tekrar edecek. Bu tarihte bu eğitim ve yolculuklar konusunda revizyonlar yapılabilir.


4 Eylül tarihinde Jüpiter de geri harekete başlayacak. Kaçırdığınız bazı fırsatları tekrar yakalayabilirsiniz. Jüpiter Boğa Transiti yazısını tekrar okumakta fayda var.

6 Eylül tarihinde Güneş geri hareket eden Merkür ile kavuşacak. Bu tarihte yönetim kademesinden gelen önemli duyurular olabilir. Daha önce alınan kararları bu tarihte duyurabilirler. Yönetim kademesi ile önemli görüşmeler de bu tarihte yapılabilir.


8 Eylül tarihinde Güneş 'in şans gezegeni Jüpiter ile bir uyumlu açısı olacak. Yönetim kademesi için destekleyici bir tarih olacak. Beklenen ancak ertelenen terfiler bu dönemde alınabilir. Haritası desteklenenler için başarı ve tanınma getirmesi muhtemeldir. Bugün herşeyden önce daha iyimser hissedeceğimiz bir zaman olacak. Yönetim kademesinden destek istemek için bu tarihi kullanabilirsiniz.

15 Eylül 2023 Yeniay 21° Başak Burcunda

15 Eylül tarihinde 4:39 'da 21°58' Başak Burcunda bir yeniay yaşayacağız. Bu yeniaya Uranüs destek veriyor. Kariyer hayatında büyük değişimler yaşayacak kişiler çıkacaktır aramanızda. Günlük rutinlerimiz, sağlık ve hijyen konuları ön planda olacak. Yeniaya Neptün 'ün bir zorlayıcı açısı var. Bu nedenle belirsizlikler, karışıklıklar eşlik edecek. Yanılgılara açık bir yeniay olduğu için bu süreçte verdiğiniz kararlarda detaylara özen gösterin. Sağlık konusunda yanlış ilaç kullanımı, anestezi sorunları karşımıza çıkabilir. Sulardan, sıvılardan kaynaklanabilecek sorunlar bu yeniayın ana konusu olabilir. Aynı tarihte Merkür ileri gitmeye başlıyor. Ağustos sonundan beri beklemede kalan konular şimdi hız kazanmaya başlayacak. Ancak bunun için biraz zaman vermek gerekiyor. Merkür 'ün Satürn ile zorlu açısı hızımızı kesebilir. Eğer bir sözleşenin feshi ya da bir projenin son teslim tarihi ile uğraşıyorsanız bu tarih sonrasında artık daha kalıcı adımlar atabilirsiniz.


17 ve 19 Eylül tarihleri yeniay ile ilgili konularda önemli gelişmeler yaşanabilir. 16 Eylül tarihi bize değişim ya da sorunlara farklı çözümler bulma imkanı tanıyacak. Yönetim kademesinde önemli değişimler de yaşanabilir. Sıradışı yöneticilerin bu dönemde gündemi meşgul ettiklerine tanıklık edebiliriz. 19 Eylül tarihinde ise belirsizlikler hakim. Verilen sözler tutulmayabilir. Kararsızlık ya da hedeflerin belirsiz olması süreci etkileyebilir. Yapılan açıklamaların yanıltıcı olabileceğini aklınızdan çıkarmayın. Önemli kararlar ve duyurular için bir iki gün beklemekte fayda var. İş hayatınızda bir yönetim boşluğu yaşanabilir, bu tarihte insiyatif almak çok mümkün olmayacaktır.

23 Eylül tarihinde Güneş Terazi burcuna geçiş yapıyor. Bu tarih sonrasında odak noktamız ilişkiler olacak. Karşı tarafla daha uyumlu ve dengeli olmak isteyeceğimiz bir süreç başlıyor. Bu zaman aralığında Mars 'ın da Terazi burcunda olduğunu unutmayalım. Bir süredir yaşanan huzursuzlukları çözmek için şimdi daha fazla hevesli olacağız.

29 Eylül 2023 Dolunay 6° Koç Burcunda

29 Eylül 12:57 'de 6° Koç burcunda bir dolunay yaşayacağız. Koç dolunayları hızlı gelişmeleri karşımıza getirecektir. Hazırlıksız yakalanabilirsiniz. Alacağınız sonuçlar tahmininizden hızlı olabilir. Bu dolunay zamanında ilişkiler gezegeni Venüs 'ün Uranüs ile zorlayıcı açısını üçüncü ve son kez yaşayacağız. 2 Temmuz ve 9 Ağustos tarihlerinde bu açı iki kez tekrarlandı. İlişkiler ve maddi konularda sürpriz gelişmeler gündeme gelebilir. Daha önce yaşanan konuların bir tekrarı olabilir. Veya bu tarihte bu konularla ilgili revizyonlar yapılabilir.

30 Eylül tarihinde Merkür 'ün Uranüs ile uyumlu bir açısı olacak. Bu açı tam kesinleşmeden Merkür 23 Ağustos tarihinde geri hareket etmeye başlamıştı. Bu nedenle bu tarihte askıda kalan konular şimdi tekrar gündeme gelebilir. Sürpriz haberler gündeminizi aniden değiştirebilir. Açı uyumlu olduğu için güzel sürprizleri bekleyebiliriz. Ani bir yolculuk fırsatı ya da karşınıza çıkacak bir eğitim olanağını değerlendirin. Bugün gelecek olan haberler yüzünüzü güldürebilir.

2023-2024 yılı eğitimleri hakkında bilgi almak için ön kayıt yaptırabilirsiniz. Temel Seviye Astroloji, İleri Seviye Astroloji ve Horary Astroloji için ön kayıtlar açılmıştır. Eğitimler online yapılacaktır. Ön kayıt yaptıranlara ücret ve katılım koşulları email ile iletilecektir.


Aylık Burç Yorumları

Aylık burç yorumları için hem burcunuzu hem de yükselen burcunuzu okuyabilirsiniz. Özellikle kariyerle ilgili konular için muhakkak kendi burcunuzu okuyun. Yorumlar Batı Astrolojisi 'ne göre yazılmıştır. Ay burcunu daha çok Vedik Astroloji dikkate alır. Bu nedenle Ay Burcu 'na göre okumanıza gerek yoktur.


Doğum Haritası Hesaplama sayfasından Doğum Haritanızı Ücretsiz çıkarabilirsiniz. Yükselen Burç Hesaplama sayfasından hem yükselen burcunuzu öğrenebilir hem de özelliklerini okuyabilirsiniz. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken zamanları içerir.


Örnek burç yorumları için bir önceki aylık burç yorumlarını okuyabilirsiniz. Aylık burç yorumları önemli tarihlerin verildiği detaylı analizlerdir.

Üye Olarak sitedeki e-kitapları okuyabilirsiniz.

Koç Burcu Eylül Ayı Burç Yorumu

Venüs 4 Eylül tarihinde ileri gitmeye başlıyor. 23 Temmuz tarihinden beridir devam eden geri hareketi nedeniyle ilişkiler konusunda önemli sınavlar vermiş olabilirsiniz. Şimdi ilişkiler konusunda edindiğiniz deneyimleri hayata geçirme zamanı geldi. Bir süredir beklemede kalan konular varsa bunlar hız kazanabilir. Çocuklarınızla olan ilişkilerinizde bazı sorunlar yaşanmış olabilir. Bozulan ilişkileri tamir etmek için artık harekete geçebilirsiniz. Borsa gibi riskli yatırımlarınız varsa bunlar da bu süreçte değer kazanmaya başlayabilir. Venüs retro yazısını tekrar okumakta fayda var.


Aynı gün Merkür ve Jüpiter arasında bir uyumlu açı olacak. Merkür geri harekette ve bugün Jüpiter de ona katılıyor. Boğa burcunda hareket eden Jüpiter size maddi konularda şans ve fırsatlar getirdi. Merkür retrosu ile birlikte eski iş arkadaşları ya da daha önce çalıştığınız kişilerden gelebilecek teklifler olabilir. Bunlar güzel fırsatlar olsa da bazı gecikmeler olabileceğinin farkında olun. Merkür ileri gitmeye başladığında bu açı 25 Eylül tarihinde bir kez daha tekrar edecek. O zaman daha kalıcı adımlar atabilir ve daha verimli sonuçlar alabilirsiniz. Önemli imzalar için acele etmeyin, 25 Eylül tarihinde karşınıza ikinci fırsatlar çıkacaktır. Jüpiter Boğa yazısını tekrar okumakta fayda var.

15 Eylül tarihinde Başak burcunda bir yeniay yaşayacağız. Boğa burcunda hareket eden sürprizler gezegeni Uranüs bu yeniaya destek veriyor. Önemli iş fırsatları ile karşılaşabilirsiniz. Bu yeniayla birlikte finansal konularda sürpriz gelişmeler ve fırsatlar karşınıza çıkabilir. Ancak bazı belirsizlikler olabileceğinin farkında olun. Yanılgılar gezegeni Neptün bu yeniaya zorlu açılar yapıyor. Detaylara özen gösterin. Aynı tarihte Merkür ileri gitmeye başlıyor. Bir süredir iş hayatınızda aksayan konular olmuşsa şimdi bunlar düzelmeye başlayacak. Askıda ya da beklemede kalan konular yavaş yavaş düzelmeye başlıyor. Bir süredir sağlık sorunları yaşıyorsanız artık iyileşmeye başladığınızı göreceksiniz. Beslenme ve günlük rutininiz de tekrar yoluna giriyor.

23 Eylül tarihinde Güneş Terazi burcuna geçiş yapacak. Bütün odak noktanız ilişkiler ve ortaklıklar alanına kaymaya başlıyor. Bir sözleşme yapma planındaysanız bu konuya daha fazla ağırlık verebilirsiniz. Geçtiğimiz bir kaç gün sizin için kafa karıştırıcı etkiler yaratmış olabilir. Şimdi karşınızda daha net hedefleriniz olacak. Bu süreci iyi değerlendirin. Finansal ya da hukuki bir konuda danışmanlık da alabilirsiniz. Önümüzdeki ay bu burçta bir tutulma yaşayacağız. Bu tutulmanın etkilerini 2023 burç yorumları 'ndan okuyabilirsiniz.


29 Eylül tarihinde burcunuzda bir dolunay gerçekleşiyor. İlişkiler ve ortaklıklar zaten ana odak noktanız konumunda. Dolunay gününde ilişkiler gezegeni Venüs 'ün de sürpriz gelişmeleri temsil eden Uranüs ile bir zorlu açısı olacak. Bu sizin için iki kez ilişkiler konusunu gündeme getiriyor. Haliyle dolunay ilişkiler arenanıza spot ışıklarını çeviriyor. Sürpriz gelişmeler yaşanabilir. 2 Temmuz ve 9 Ağustos tarihlerinde bu açı iki kez tekrarlandı. Benzer konular tekrar gündeme gelebilir. Venüs haritanıza destekleyici açılar yaptığı için bir ayrılık kararını çok beklemeyiz. Ancak sizi önemli yüzleşmeler yapmaya itebilir. Maddi ortaklıklar konusunda ise destekleyici etkiler var. Güzel iş fırsatları bu dolunay ile birlikte gündeme gelecektir. 30 Eylül tarihinde Merkür 'ün sürprizler gezegeni Uranüs ile uyumlu açısı size keyifli haberler getirebilir. İyi bir sözleşme ya da güzel bir teklif iş hayatınıza canlılık getirecektir.


Boğa Burcu Eylül Ayı Burç Yorumu

4 Eylül Venüs ileri harekete geçiyor. 23 Temmuz tarihinden beri geri hareket ediyordu. Venüs sizin yönetici gezegeniniz. Bu nedenle de aslında retro olduğu dönemde arzu ettiğiniz kadar hız kazanamamış olabilirsiniz. Belki bu dönemde evinizle ya da ailenizle olan ilişkilerinizi yeniden düzenlemeniz gerekti. Belki bir süre evde dinlendiniz. Ya da daha öne yaşadığınız bir yere gittiniz bir süreliğine. Şimdi belki tekrar geri dönme zamanıdır. Venüs retro yazısını tekrar okumakta fayda var.


Eynı gün Merkür ile şans gezegeni Jüpiter arasında bir uyumlu açı olacak. Bu tarihte Merkür retro ve şans gezegeni Jüpiter de aynı gün geri harekete başlıyor. Bu güzel açı karşınıza bazı fırsat ya da teklifleri çıkaracaktır. Ancak bunların kesinlik kazanması 25 Eylül tarihini bulabilir. Veya bu tarihte benzer fırsatlarla tekrar karşılaşabilirsiniz. Çocuklarınız varsa onların eğitimleri ile ilgili güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Maddi konularda güzel destekler bulabilirsiniz. Eskiden hakettiğiniz ancak alamadığınız ödemeleriniz varsa onları alabilirsiniz. Bazılarınız ise partneri ile birlikte bir yolculuğa çıkacak. Eğer resmi bir imza atmak gereken bir fırsatla karşılaşırsanız önemli adımları 25 Eylül tarihine bırakmak iyi bir fikir olabilir. Jüpiter Boğa yazısını tekrar okumakta fayda var.


15 Eylül Başak Burcunda Yeniay gerçekleşiyor. Yeni bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Bu muhtemelen sürpriz bir gelişme olacak. Ancak bu yeniay 'ın yanılgılar gezegeni Neptün ile de bir karşıt açısı var. Bu nedenle gelecekle ilgili planlarınızda mümkün olduğunca gerçekçi olmaya gayret edin. Bugün aynı zamanda Merkür de ileri hareketine başlıyor. Aslında bir süredir gündemde olan bir ilişki şimdi netlik kazanabilir. Eğer belirsiz konular varsa bu yeniayla birlikte sis perdesi aralanmaya başlayabilir. Yine de acele etmeyin. Herşey yavaş yavaş daha belirgin bir konuma gelecek. Çocuklarınızla ilgili önemli gelişmeler olabilir. Eğer okul yaşantıları devam ediyorsa bu tarihte bazı belirsizliklere hazır olun. İlerleyen günlerde taşlar yerine oturacaktır. Elbette okul ve öğretmen değişimleri de bu yeniay zamanında gündeme gelebilir.


23 Eylül tarihinde Güneş Terazi burcuna geçiş yapıyor. İş hayatınız bu tarih itibariyle hareketlenmeye başlıyor. Hareketi ve gerilimi anlatan Mars halihazırda bu burçta yolculuğuna devam ediyor. Belki bir süredir gergin bir iş yaşantınız var. Şimdi bu sorunları çözmek için tüm odağınızı buraya veriyorsunuz. Kariyer hayatınızda rekabetin de arttığı bu süreçte hedeflerinizi gerçekleştirmek için karşı tarafı da anlamaya gayret edin. Önümüzdeki ay bu burçta bir tutulma yaşayacağız. Bu tutulmanın etkilerini 2023 burç yorumları 'ndan okuyabilirsiniz.


29 Eylül tarihinde Koç burcunda bir dolunay yaşayacağız. Sizden gizlenen konuların gün yüzüne çıktığı bir dolunay olacak. Stresi iyi yönetmeniz gerekiyor. Bu tarih öncesinde kiminle neyi paylaştığınıza dikkat edin. Mahremiyetin önemli olduğu bir zamandan geçiş yapıyorsunuz. Eğer bu süreçte bir terapiye başlamışsanız dolunay size önemli farkındalıklar getirebilir. Bu dolunay zamanında yönetici gezegeniniz Venüs sürprizler gezegeni Uranüs ile zorlu bir açı yapıyor. 2 Temmuz ve 9 Ağustos tarihlerinde bu açı iki kez tekrarlandı. Benzer konular tekrar gündeme gelebilir. Dolunay ile bu tarihte yaşanan konuların geri planında ne olduğunu öğrenebilirsiniz. Ailenizle olan ilişkilerin bu süreçte hassas olduğunun da farkında olun. Bu sert açı sizi farklı bir yere taşınmaya da itebilir.


30 Eylül tarihinde ise Merkür 'ün sürprizler gezegeni Uranüs ile bir destekleyici açısı olacak. Güzel haberler alabilirsiniz. Sürpriz bir yolculuk gündeme gelebilir. Partnerinizle birlikte bir yolculuk fırsatı yakalayabilirsiniz.

İkizler Burcu Eylül Ayı Burç Yorumu

4 Eylül Venüs ileri harekete geçiyor. Eğer kardeşlerinizle ilişkileriniz bu süreçte zorlanmışsa şimdi aranızı düzeltebilirsiniz. Bazılarınız ise bu dönemde yolculuk planlarını ertelemek zorunda kalmış olabilir. Planlarınızda beklenmedik değişiklikler yapmış olabilirsiniz. Hatta bu yüzden ekstra masraflar çıkmış olabilir. Şimdi tüm bu konuları düzeltme fırsatınız olacak. Venüs retro yazısını tekrar okumakta fayda var.


Aynı gün yönetici gezegeniniz Merkür şans gezegeni Jüpiter ile bir uyumlu açı yapacak. Bu tarihte Merkür geri harekette. Bu nedenle de gelen fırsatlar için biraz beklemek zorunda kalabilirsiniz. Üstelik bugün şans gezegeni Jüpiter de geri harekete başlıyor. elbette geçmişte konuşulmuş ancak bir türlü netlik kazanamamış fırsatlar da karşınıza tekrar çıkabilir. Özellikle ev ve yerleşim konusunda karşınıza çıkan ikinci şasnları iyi değerlendirin. Parterinizin iş hayatı ile ilgili de güzel gelişmeler yaşanabilir. Ancak resmi imzaları 25 Eylül tarihine bırakmak daha iyi olabilir. Bu tarihte aynı açı tekrar ediyor. Ancak Merkür ileri harekete başlamış olacağı için daha kalıcı adımlar atmak mümkün olacak. Karşınıza çıkabilecek fırsatlar için Jüpiter Boğa yazısını tekrar okumakta fayda var.


15 Eylül tarihinde Başak burcunda bir yeniay yaşayacağız. Aynı tarihte Merkür de ileri gitmeye başlıyor. Bu tarihte bir yer değişikliği gündeme gelebilir. Ancak iş hayatınızla ilgili belirsizlik kafa karışıklıklarına neden olabilir. Acele etmeyin ve sis perdesinin aydınlanması için kendinize zaman tanıyın. Özellikle 19 Eylül tarihinden sonra herşey daha net görülmeye başlayabilir. Daha net hedefler belirleme şansınız olacak.

23 Eylül tarihinde Güneş Terazi burcuna geçiş yapıyor. Çocuklarınız varsa onlarla ilgili konular ana odak noktanız olacak. Bir süredir stresli Mars bu alanda hareket ediyor. Haliyle onlarla ilişkileriniz bu süreçte sizi zorlamış olabilir. Şimdi bu sorunları çözmek için tüm dikkatinizi bu alana veriyorsunuz. Merak etmeyin, 29 Eylül tarihinde Koç burcunda gerçekleşecek dolunay ile tüm bu konular için bir karar aşamasına geleceksiniz. Sorunlar dolunay zamanında çözüme kavuşabilir.

29 Eylül tarihinde Koç burcunda Dolunay gerçekleşecek. Bu tarihte arkadaşlarınızla ilişkilerinizin hassas olacağının farkında olun. Aynı tarihte ilişkileri ve maddi konuları anlaran Venüs ile Uranüs arasında bir zorlu açı olacak. 2 Temmuz ve 9 Ağustos tarihlerinde bu açı iki kez tekrarlandı. Benzer konular tekrar gündeme gelebilir. Gelecek olan sürpriz haberler dolunay zamanında vereceğiniz kararları etkileyecektir.

30 Eylül tarihinde yönetici gezegeniniz Merkür 'ün Uranüs ile destekleyici açısı size güzel haberler getirecektir. Evinizle ilgili sorunlar için farklı çözümler bulabilirsiniz. Bir yer değişimi için bir arayışınız varsa bu tarihte sürpriz fırsatlar yakalayabilirsiniz. Ailenizden gelecek güzel haberlere de hazır olun.


Yengeç Burcu Eylül Ayı Burç Yorumu

4 Eylül Venüs ileri harekete geçiyor. Maddi konularda bir süredir beklemede kalan konular hız kazanmaya başlıyor. Eğer hakettiğiniz ancak alamadığınız ödemeleriniz varsa bunlar bu tarih sonrasında gelebilir. Gelirleriniz azalmışsa şimdi kazançlarınız da bu tarih sonrasında artmaya başlayacaktır. Venüs retro yazısını tekrar okumakta fayda var.

Aynı tarihte Merkür de şans gezegeni Jüpiter ile uyumlu bir açı yapacak. Ancak bu tarihte Merkür retro ve Jüpiter de aynı gün geri harekete başlıyor. Bu yüzden planlarınızı gerçekleştirebilmek için bir süre beklemek zorunda kalabilirsiniz. Veya önceden yaptığınız planlar varsa bunlar tekrar gündeme gelebilir. Bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Özellikle arkadaşlarınızla yapacağınız yolculuk planları olabilir. Elbette eğitimle ilgili bazı fırsatlar da yakalayabilirsiniz. Belki yarım bıraktığınız bir eğitime dönebilirsiniz. Ancak bu konuda bazı gecikmeler olasıdır. 25 Eylül tarihinde karşınıza çıkacak fırsatlar ise daha sorunsuz ilerleyebilir. Karşınıza çıkacak olası fırsatlar için Jüpiter Boğa yazısını tekrar okumakta fayda var.

15 Eylül tarihinde ise Başak burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Aynı tarihte Merkür de ileri hareket etmeye başlıyor. Eğitim ve yolculuklarla ilgili planlarınızı şimdi uygulamaya koyabilirsiniz. Ancak önemli imza ya da başvurularınız için bir kaç gün beklemekte fayda var. Özellikle 19 Eylül tarihinde bazı belirsizlikler gündeme gelebilir. Bu tarih sonrasında herşey daha fazla netlik kazanacak. Eğer bazı konularda kararsızsanız bu tarih sonrasında hedefleriniz konusunda daha net olabilirsiniz. Maddi konularda da adım atmak için bu tarih sonrasını beklemek çok daha uygun olacaktır. Kardeşlerinizle ilişkileriniz de bu tarih sonrasında çok daha iyi olacaktır. Merkür retrosu sürecinde birbirinizi yanlış anlamış olabilirsiniz. Şimdi artık kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz.


23 Eylül Güneş Terazi burcuna geçiş yapıyor. Tüm odak noktanız eviniz ve aileniz olacak. Eve harcama yapabilirsiniz. Bu süreçte ailenize destek olmanız da mümkün. Bir süredir burada stresli gezegen Mars da bu burçta hareket ediyor. Haliyle bu dönemde yaşanan bazı gerilimleri çözmek için tüm dikkatinizi bu alana vermeye başlayabilirsiniz. Önümüzdeki ay bu burçta bir tutulma yaşayacağız. Bu tutulmanın etkilerini 2023 burç yorumları 'ndan okuyabilirsiniz.


29 Eylül tarihinde Koç burcunda bir dolunay yaşayacağız. Yöneticilerinizle ilişkileriniz bu dolunay zamanında mercek altında. Bu süreçte kariyer hayatınızda desteklendiğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Bu nedenle bu dolunayın size destek olacak gelişmeler getirmesini bekleriz. Ancak ilişkileri ve maddi konuları temsil eden Venüs ile Uranüs arasında sert bir açı gerçekleşecek. 2 Temmuz ve 9 Ağustos tarihlerinde bu açı iki kez tekrarlandı. Benzer konular tekrar gündeme gelebilir. Özellikle finansal konularda sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Bu nedenle kariyerinizle ilgili kararlar verirken maddi konuları da gözönünde bulundurun.

30 Eylül Merkür Uranüs arasında destekleyici bir açı olacak. Arkadaşlarınızdan gelecek sürpriz haberlere hazır olun. Elbette birlikte bir yolculuğa da çıkabilirsiniz. Bu dönemde karşınıza çıkacak eğitim ve yolculuklarla ilgili sürpriz fırsatları iyi değerlendirin.

Aslan Burcu Eylül Ayı Burç Yorumu

4 Eylül Venüs ileri harekete geçiyor. Burcunuzda geri giden Venüs sizi ilişkiler konusunda zorlamış olabilir. Belki kariyerinizde bir durgunluk dönemi yaşadınız. Veya fiziksel sağlığınızla ilgili bazı aksiliklerle uğraştınız. Şimdi ise bu konularda daha doğru adımlar atma fırsatınız olacak. Venüs retro yazısını tekrar okumakta fayda var.

Aynı gün Merkür ve şans gezegeni Jüpiter arasında destekleyici bir açı olacak. Karşınıza maddi konularda güzel fırsatlar çıkabilir. İş yerinizden veya yöneticilerinizden destekler gelebilir. Bu süreçte önceden verilen sözler şimdi uygulanabilir. Ancak ilk kez konuşuluyorsa süreç 25 Eylül tarihine kadar uzayabilir. Veya kademeli bir süreç varsa ilk adımları bu tarihte atılsa da esas gelişmeler 25 Eylül tarihinde gerçekleşir. Resmi imzaları da bu tarihe bırakmakta fayda var. Kariyerinizde önemli sıçramalar yapma dönemindesiniz. Bu nedenle doğru zamanı yakalamak önemli olacak. 4 Eylül tarihinde şans gezegeni Jüpiter de geri harekete başlıyor. Karşınıza daha önce kaçırdığınız fırsatlar çıkabilir. Jüpiter Boğa yazısını tekrar okumakta fayda var.

15 Eylül tarihinde Başak Burcunda Yeniay gerçekleşiyor. Aynı tarihte Merkür de ileri harekete başlayacak. Bu nedenle de maddi konularda bir süredir beklemede kalmış projelerinizi harekete geçirebilirsiniz. Kendinize gelir yaratacak bir projeniz varsa bu yeniay bunu uygulamaya koymak için çok uygun. Ancak resmi adımlar için bir iki gün bekleyin. 19 Eylül tarihinde bazı belirsizlikler var. Bu yanıltıcı ve kafa karıştıran günü geride bıraktıktan sonra herşey daha net görülebilir. Böylece daha sağlıklı adımlar atabilirsiniz. Bu yeniay ile birlikte yatırımlarınızı da değerlendirme kararı alabilirsiniz. Maddi konularda bir süredir yaşanan sorunlar ya da gecikmeler ise şimdi çözülmeye başlıyor.


23 Eylül tarihinde Güneş Terazi Burcuna geçiş yapacak. Eğitim ve yolculuklar odak noktanız olacak. Bir süredir stresi temsil eden Mars bu alanda hareket ediyor. Yolculuklar sizi yormuş olabilir. Belki kardeş veya yakın çevrenizle ilişkilerinizde sorunlar yaşadınız. Şimdi bunları çözmek için tüm dikkatinizi bu alana veriyorsunuz. Önümüzdeki ay bu burçta bir tutulma yaşayacağız. Bu tutulmanın etkilerini 2023 burç yorumları 'ndan okuyabilirsiniz.


29 Eylül tarihinde Koç burcunda bir dolunay yaşayacağız. Özellikle yurtdışı ile bağlantılı işleriniz varsa bu dolunay zamanında bazı kararlar almanız gerekebilir. Bu kişilerle olan ilişkileriniz de bu dönemde hassas olacak. Dolunay gününde ilişkileri ve maddi konuları anlatan Venüs ile beklenmedik geilşmeleri getiren Uranüs arasında bir zorlu açı olacak. 2 Temmuz ve 9 Ağustos tarihlerinde bu açı iki kez tekrarlandı. Benzer konular tekrar gündeme gelebilir. Özellikle işle veya iş ortaklıkları ile ilgili konularda sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Bu dolunay zamanında sizi bir yolculuk kararı almaya da itebilir.


30 Eylül tarihinde Merkür Uranüs arasında bir uyumlu açı olacak. Karşınıza bir iş fırsatı çıkabilir. Veya varolan işinizde bir maaş değişikliği gündeme gelebilir. Yönetim kademesindeki değişimden de olumlu etkilenebilirsiniz.

Başak Burcu Eylül Ayı Burç Yorumu

4 Eylül Venüs ileri harekete geçiyor. İlişkiler konusunda önemli testlerden geçiş yapıyorsunuz. Gizli bir ilişkinin içine girmiş olabilirsiniz. Veya ilişkinizi bir süre gözlerden uzak yaşamışsınızdır. Şimdi bu ilişki konusunda bazı kararlar vermeniz gerekecek. Üstelik Satürn sizi ilişkiler konusunda Mart 2023 tarihinden beri sınamaya başladı. Bu nedenle Venüs retrosu zamanında yaşadığınız farkındalıklar sizin için önemli olacak. Venüs retro yazısını tekrar okumakta fayda var.


Aynı gün yönetici gezegeniniz Merkür 'ün şans gezegeni Jüpiter ile destekleyici bir açısı olacak. Ancak Merkür geri harekette ve Jüpiter de bugün geri harekete başlıyor. Bu yüzden daha önce kaçırdığınız bir fırsatı yakalayabilirsiniz. Eğitim ve yolculuklar için güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yurtdışı ile bağlantılı bir işte çalışıyorsanız işle ilgili de güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Eğer yurtdışına taşınma planlarınız varsa bununla ilgili bir başvuru yapabilir veya iyi bir teklif alabilirsiniz. Bu dönemde radikal kararlar ya da önemli imzalar atmak yine de riskli. Eğer yapabiliyorsanız 25 Eylül tarihini beklemekte fayda var. Elbette 4 Eylül tarihinde karşınıza çıkacak fırsatları değerlendirin. Gecikmeler ya da revizyonlar olabilir. Yine de bu tarihte yapılan konuşmalar ya da görüşmeler sizin açınızdan destekleyici olacak. Özellikle önceden planladığınız projeleri uygulamaya koymak iyi bir fikir. Mutlaka revizyonlar olacaktır. Bu nedenle iş teslim tarihlerinizi buna göre planlayın. Karşınıza çıkabilecek fırsatlar için Jüpiter Boğa yazısını tekrar okumakta fayda var.

15 Eylül tarihinde burcunuzda bir yeniay gerçekleşiyor. Önemli başlangıçlar yapabilirsiniz. Kendiniz için atacağınız adımlar bu yeniayın ana konusu olacaktır. Sağlığınıza özen göstermek için kararlar alabilirsiniz. Özelikle eğitim ve yolculuklar konusunda sürpriz fırsatlar gelebilir. Aynı gün yönetici gezegeniniz Merkür de ileri harekete başlayacak. Bu nedenle bir süredir askıda kalan konular hız kazanmaya başlayacaktır. Ancak yeniay yanılgılara neden olabilecek Neptün ile zorlu bir açı yapacak. Bu nedenle de bazı belirsizlikler olabilir. Özellikle ilişkiler ve sözleşmeler konusunda kafa karışıklıkları olabilir. Özellikle resmi işlemler için 19 Eylül sonrasında harekete geçmek daha iyi bir fikir olabilir. Bu tarih sonrasında olayları daha net görmeye başlayabilirsiniz.


23 Eylül tarihinde Güneş Terazi Burcuna geçiş yapıyor. Bir süredir masraflarınız arttı. Harcamalarınızı kontrol etmek ve iyi bir bütçe yapmak için tüm odak noktanız maddi konular olacak. Kendinize yeni gelir kapıları da araştırabilirsiniz. Önümüzdeki ay bu burçta bir tutulma yaşayacağız. Bu tutulmanın etkilerini 2023 burç yorumları 'ndan okuyabilirsiniz.

29 Eylül tarihinde Koç burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Maddi konularda kararlar alacağınız bir dolunay olacak. Bu süreçte kredi başvurunuz sonuçlanabilir. Vergi veya sigorta ödemelerinizle ilgili sonuçlar alabilirsiniz. Dolunay gününde maddi konuları anlatan Venüs ve sürprizler gezegeni Uranüs ile zorlu bir açı yapacak. Bu nedenle bu dolunay zamanında sürpriz masraflara hazırlıklı olun. Özellikle eğitim veya yolculuklar konusunda bazı ödemeler çıkabilir. Veya yurtdışı ile ilgili bağlantılı işlerde ekstra bir ödeme yapmak durumunda kalabilirsiniz. 2 Temmuz ve 9 Ağustos tarihlerinde bu açı iki kez tekrarlandı. Benzer konular tekrar gündeme gelebilir.


30 Eylül tarihinde Merkür Uranüs arasında bir uyumlu açı olacak. Özellikle dolunay zamanında bir sorunla karşılaşırsanız bu tarihte farklı çözümler bulabilirsiniz. Olumlu haberler almanız, sürpriz tekliflerle karşılaşmanız mümkün.

Terazi Burcu Eylül Ayı Burç Yorumu

4 Eylül tarihinde yönetici gezegeniniz Venüs ileri harekete geçiyor. Bir süredir arkadaşlarınızla ilişkilerinizde gerginlikler yaşanmış olabiir. Veya daha önce yaşadığınız bir yere dönüş yapmış olabilirsiniz. Bu tarih sonrasında normal rutininize dönebilirsiniz. Sosyal çevrenizle yaşadığınız sorunları çözme şansınız da olacak. Venüs retro yazısını tekrar okumakta fayda var.

Aynı tarihte iletişim gezegeni Merkür ile şans ve fırsatlar getiren Jüpiter arasında bir uyumlu açı olacak. Maddi konularda güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bu dönemde Merkür retro hareket ediyor olacak. Bu nedenle bazı gecikmeler olabilir. Resmi adımlar ve imzalar için 25 Eylül tarihini beklemek faydalı olabilir. Bu açı o tarihte bir kez daha tekrar edecek. 4 Eylül tarihinde Jüpiter de geri harekete başlıyor. Bu yüzden daha önce kaçırdığınız fırsatlar için de ikinci bir şans yakalamanız mümkün. Jüpiter Boğa yazısını tekrar okumakta fayda var.

15 Eylül tarihinde Başak Burcunda bir Yeniay yaşayacağız. Bir süre kafanızı dinlemek isteyebilirsiniz. Elbette sağlık konuları da bu süreçte önemli. Özellikle ruhsal konularla daha fazla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Partnerinizin de bu yeniay ile yeni bir işe başlayabilir. Aynı tarihte Merkür de ileri gitmeye başlıyor. Bir süredir beklemede kalan konular hız kazanmaya başlayabilir. Daha önceden planlanan projeleriniz varsa bunları uygulamaya 19 Eylül sonrasında başlayabilirsiniz.


23 Eylül Güneş burcunuza geçiş yapıyor. Tüm dikkatleri üzerinize çekeceğiniz bir dönem başıyor. Bu süreçte spot ışıkları üzerinizde olacak. Bu nedenle de iyi ya da kötü herşeyin gözönünde olacağınızı unutmayın. Bu dönemde arkadaşlarınız da sizin yanınızda olacaktır. Uzakta olanlar ziyarete gelebilir, sosyal hayatınız canlanabilir. Stresleri gösteren Mars da halihazırda burcunuzda hareket ediyor. Eğer bir süredir fiziksel olarak sağlığınız da zorlanıyorsa şimdi bedensel olarak güçleniyorsunuz. Önümüzdeki ay bu burçta bir tutulma yaşayacağız. Bu tutulmanın etkilerini 2023 burç yorumları 'ndan okuyabilirsiniz.

29 Eylül tarihinde Koç burcunda bir Dolunay yaşayacağız. İlişkiler konusunda önemli kararlar verebilirsiniz. Eğer sorunlu bir birliktelik yaşıyorsanız bu tarihte bitirme kararları alabilirsiniz. Bu dolunay zamanında yönetici gezegeniniz Venüs de sürprizleri anlatan Uranüs ile zorlu bir açı yapıyor olacak. 2 Temmuz ve 9 Ağustos tarihlerinde bu açı iki kez tekrarlandı. Benzer konular tekrar gündeme gelebilir.

30 Eylül tarihinde Merkür ile sürprizler gezegeni Uranüs ile bir uyumlu açısı olacak. Finansal konularda sürpriz haberler alabilirsiniz. Partnerinizin iş hayatı ile ilgili de olumlu gelişmeler yaşanabilir. Maddi olanaklarında artışlar görülebilir.

Akrep Burcu Eylül Ayı Burç Yorumu

4 Eylül Venüs ileri harekete geçiyor. İş hayatınızda ilişkileriniz bir süredir sorunlu ilerlemiş olabilir. Eğer iş ortaklıklarınız varsa bunlar da bu tarih sonrasında tekrar gözden geçirilebilir. Venüs retro yazısını tekrar okumakta fayda var.


Aynı tarihte iletişim gezegeni Merkür ile şans ve fırsatları anlatan Jüpiter arasında destekleyici bir açı olacak. Bu tarihte Merkür retro. Aynı gün Jüpiter de geri harekete geçiyor. Haliyle geçmişte konuşulmuş konularda güzel fırsatlar yakalayabiliriz. Ancak ilk kez karşınıza çıkacak konular bir süre beklemede kalabilir. Özellikle iş ortaklıkları konusunda güzel fırsatlar yakalanabilir. İşten gelen gelirleriniz artabilir. Firmanız size ek imkanlar sunabilir. Arkadaşlarınızdan gelebilecek güzel haberlere de hazır olun. Eski arkadaşlarınızla tekrar iritabata da geçebilirsiniz. 25 Eylül sonrasında ise daha kalıcı adımlar atılabilir. Jüpiter Boğa yazısını tekrar okumakta fayda var.

15 Eylül Başak Burcunda bir Yeniay yaşayacağız. Sosyal hayatınız hareketleniyor. Aynı gün Merkür de ileri gitmeye başlıyor. Eğer arkadaşlarınızla bir süredir irtibatınız kesilmişse ya da aranızda sorunlar yaşanmışsa şimdi bunları çözmek için harekete geçebilirsiniz. Partnerinizden de destek aldığınız bu süreçte gelecek planlarınızı da gözden geçirebilirsiniz. Bu yeniay zamanında sürpriz bir yer değişikliği de gündeme gelebilir. Önemli kararlar için 19 Eylül sonraını beklemekte fayda var. Belirsiz konular bu tarih sonrasında yavaş yavaş netlik kazanmaya başlayabilir.


23 Eylül Güneş Terazi burcuna geçiş yapıyor. Bir süredir yönetici gezegeniniz Mars da bu burçta yolculuk ediyor. Önemli projeler için bir süredir yoğun bir çalışmanın içinde olabilirsiniz. İş hayatınızda gizli düşmanlıklara maruz kalabilirsiniz. Bu nedenle bu tarihte mahremiyete özen gösterin. Bu dönemde ruhsal konularla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Önümüzdeki ay bu burçta bir tutulma yaşayacağız. Bu tutulmanın etkilerini 2023 burç yorumları 'ndan okuyabilirsiniz.

29 Eylül tarihinde Koç burcunda bir Dolunay yaşanacak. Kariyerinizle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Aslında iş hayatınızda desteklendiğiniz bir süreç yaşıyorsunuz. Ancak yeni tecrübelere açık olmanızda fayda var. İlk kez başlayacağınız projelerde deneyimsiz olabilirsiniz. Bu dolunay zamanında iş arkadaşlarınızdan görevi bırakanlar olabilir. Veya bir süredir çalıştığınız firmayla ilgili sorunlar varsa bu tarihte işten ayrılma kararı alabilirsiniz. Aynı gün ilişkileri ve maddi konuları anlatan Venüs 'ün sürpriz gelişmeleri getiren Uranüs ile bir zorlu açısı olacak. 2 Temmuz ve 9 Ağustos tarihlerinde bu açı iki kez tekrarlandı. Benzer konular tekrar gündeme gelebilir.

30 Eylül tarihinde ise iletişim gezegeni Merkür ile sürpriz gelişmeleri anlatan Uranüs arasında bir uyumlu açı gerçekleşiyor. Bu tarihte sürpriz haberler alabilirsiniz. İlişkiler ve ortaklıklar konusunda sürpriz gelişmeler yaşanabilir.

Yay Burcu Eylül Ayı Burç Yorumu

4 Eylül Venüs ileri harekete geçiyor. Eğer bir süredir partnerinizle mesafe olarak uzaklaşmışsanız şimdi tekrar biraraya gelebilirsiniz. Bu dönemde uzak mesafe bir ilişkiye çekilmişseniz Venüs ileri gitmeye başladığında bunun çok da sürdürelebilir bir ilişki olmadığına karar verebilirsiniz. Eğer yurtdışı ile bağlantılı bir iş yapıyorsanız bu kişilerle aranızda yaşanan sorunları çözmeye başlayabilirsiniz. Venüs retro yazısını tekrar okumakta fayda var.

Aynı gün iletişim gezegeni Merkür ile şans gezegeni Jüpiter arasında bir uyumlu açı olacak. Güzel haberler alabilirsiniz. Eğer resmi imzalarınız olacaksa bunu 25 Eylül sonrasına atmakta fayda var. Çünkü 4 Eylül tarihinde Merkür hala geri hareket ediyor. Üstelik aynı gün Jüpiter de geri harekete başlayacak. Bu nedenle de gelen teklif ya da fırsatlar için bir bekleme süresi olacaktır. Belki de önceden yaptığınız planlarınız varsa bunları yeniden gündeme getirmeniz de mümkün. Özellikle kariyerinizle ilgili konularda karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmek için önemli tarihler bunlar. Doğru kararlar verebilmek için Jüpiter Boğa yazısını tekrar okumakta fayda var.

15 Eylül tarihinde Başak Burcunda bir Yeniay gerçekleşecek. Kariyerinizde yeni bir başlangıç yapıyorsunuz. Aslında bu konuda şanslı bir tarihten geçiş yapıyorsunuz. Bu yeniay da değişimleri destekliyor. Sadece bu değişim için bazılarınızın yer değişikliğine gitmesi gerekebilir. Detaylar önemli olacak, bu yüzden önemli değişiklikler için 19 Eylül sonrasında hareket edin. Belirsizlikler ve kafa karışıklıkları bu fırsatlara gölge düşürmesin.

Aynı gün Merkür de ileri gitmeye başlıyor. Belki de değişim için bir süredir beklemede kaldınız. Veya iş hayatınıda bazı konularda aksaklıklarla uğraşıyorsunuz. Şimdi sis perdesi aralanıyor. Böylece önünüzde daha net bir yol beliriyor. 25 Eylül tarihinde ise güzel haber ve anlaşmalar kapıda. Fırsatı kaçırmayın.

23 Eylül Güneş Terazi Burcuna geçiş yapıyor. Sosyal hayatınız ve arkadaşlarınızla ilişkileriniz odak noktanız olacak. Hayattaki hedeflerinizi tekrar gözden geçirebilirsiniz. Bir süredir aslında bu konularda bazı stresler yaşanmış olabilir. Aslında bunlar sizi harekete geçirmek için sizi zorluyor. Arkadaşlarınız size cesaret vermeye de çalışmış olabilir. Şimdi bu geçişle birlikte sorunları çözmek için harekete geçebilirsiniz. Önümüzdeki ay bu burçta bir tutulma yaşayacağız. Bu tutulmanın etkilerini 2023 burç yorumları 'ndan okuyabilirsiniz.

29 Eylül tarihinde Koç burcunda bir Dolunay yaşayacağız. Çocuklarınızla ilgili konular netlik kazanabilir. Eğer bir çocuğunuz yoksa bu ilişkiler konusunda önemli kararlar vermenizi gerektirecektir. Bu dolunay kafa karışıklıklarına açık. Hızlı aksiyonlar almaya meyilli olduğumuz bir dolunay olacak. Yine de detaylara dikkat edin. Gerçek olamayacak kadar güzel tekliflerle karşılaşırsanız mutlaka verileri kontrol edin. Özellikle iş yoğunluğu nedeniyle dalgınlıklar yaşanabilir. Aynı gün ilişkileri ve maddi konuları anlatan Venüs 'ün sürpriz gelişmeleri getiren Uranüs ile bir zorlu açısı olacak. 2 Temmuz ve 9 Ağustos tarihlerinde bu açı iki kez tekrarlandı. Benzer konular tekrar gündeme gelebilir.

30 Eylül Merkür ve sürpriz gelişmeleri anlatan Uranüs arasında bir uyumlu açı yaşanacak. İş hayatınızda gerçekleşecek değişim sizin açınızdan sürpriz olsa da sizi destekleyecek bir değişim olacaktır. Korkmayın ve bu fırsatı kucaklayın. Ne yaşanırsa yaşansın son kertede bu değişim kariyerinize bir canlılık getirecektir.

Oğlak Burcu Eylül Ayı Burç Yorumu

4 Eylül Venüs ileri harekete geçiyor. Bir süredir aksayan ödemeleriniz varsa bunları retro bittikten sonra alabilirsiniz. Eğer geçmişe dönük bazı borçlar çıkmışsa bu konuda karşılıklar da artık düzeliyor. Bütçenizi tekrar gözden geçirin ve hatalı yapılan ödemeleriniz olmuşsa bunların düzeltilmesi için başvurularınızı yapın. Venüs retro yazısını tekrar okumakta fayda var.

Aynı gün iletişim gezegeni Merkür ve şans gezegeni Jüpiter arasında uyumlu bir açı olacak. Özellikle yurtdışı ile bağlantılı işler ve yolculuk planları için güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Eğer daha önce yapılan bir plansa veya daha önce gittiğiniz bir yere gidiyorsanız keiyfli bir yolculuk olacaktır. Eğer yeni bir plansa bazı ertelemeler olabilir, planlarınızda biraz esnek olun. Bu açı 25 Eylül tarihinde tekrar edecek. Belki 4 Eylül tarihinde plan yapacaksınız ancak yolculuğa çıkmanız 25 Eylül 'ü bulacak. Veya bu tarih dönüş zamanınıza gelebilir. Daha önce yarım bıraktığınız bir eğitine dönüş de yapabilirsiniz. 4 Eylül tarihinde Jüpiter de geri harekete başlıyor. Kaçırdığınız fırsatlar tekrar karşınıza çıkabilir. Bu nedenle fırsatları iyi değerlendirmek gerek. Jüpiter Boğa yazısını tekrar okumakta fayda var. Resmi imzalar içinse 25 Eylül sonrası çok daha uygun olacaktır.

15 Eylül tarihinde Başak Burcunda bir Yeniay gerçekleşiyor. Eğitim ve yolculuklar konusunda yeni adımlar atılabilir. Yurtdışı ile bağlantılı işler için de oldukça iyi bir yeniay. Partnerinizle bir yolculuğa da çıkabilirsiniz. Bu dönemde sürpriz yolculuk fırsatlarını kaçırmayın. Bu yeniay zamanında belirsizlikler veya kafa karışıklıkları olabilir. Herşeyin netlik kazanması için 19 Eylül sonrasında harekete geçmekte fayda var.

Aynı gün Merkür de ileri gitmeye başlıyor. Eğer bir süredir beklemede kalan planlarınız varsa şimdi bunlar hız kazanabilir. Özellikle yurtdışı ile bağlantılı işlerinizde bazı aksaklıklar olmuşsa şimdi bunlar hız kazanabilir. Bu dönem bazılarınız için eğitime geri dönüş zamanını gösteriyor olabilir.

23 Eylül tarihinde Güneş Terazi Burcuna geçiş yapıyor. Tüm odak noktanız kariyer hayatınız olacak. Eğer yönetim kademesi ile bir süredir gergin bir süreçten geçiyorsanız şimdi çözüm yolları için arayışa başlıyorsunuz. İş hayatınızda maddi konular da bu süreçte gündeminizi meşgul edebilir. Önümüzdeki ay bu burçta bir tutulma yaşayacağız. Bu tutulmanın etkilerini 2023 burç yorumları 'ndan okuyabilirsiniz.

29 Eylül tarihinde Koç burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Ev, aile ve yerleşim konusunda önemli kararlar alıyorsunuz. Bu dolunay zamanında kafa karışıklıkları ve belirsizlikler olabilir. Bu nedenle özellikle resmi başvurular ve imzalar gündeme gelirse evrakları iyi kontrol edin. Aynı gün ilişkileri ve maddi konuları temsil eden Venüs ile sürpriz gelişmeleri anlatan Uranüs arasında zorlu bir açı olacak. Bazı sürpriz masraflar çıkabilir. 2 Temmuz ve 9 Ağustos tarihlerinde bu açı iki kez tekrarlandı. Benzer konular tekrar gündeme gelebilir.

30 Eylül tarihinde iletişim gezegeni Merkür ile beklenmedik gelişmeleri anlatan Uranüs arasında uyumlu bir açı olacak. Bu sizi spontane bir yolculuğa çıkarabilir. Bazılarınız ise yurtdışında bir iş imkanı yakalayabilir.


Kova Burcu Eylül Ayı Burç Yorumu

4 Eylül Venüs ileri harekete geçiyor. Bir süredir ilişkiler konusunda önemli sınavlar veriyor olabilirsiniz. Şimdi bu hasarı toparlama zamanındasınız. Bazılarınız ise bu süreçte yer değişikliği planlarını askıya almak zorunda kalmış olabilir. Şimdi tekrar ev ve ailenizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Venüs retro yazısını tekrar okumakta fayda var.

Aynı gün iletişim gezegeni Merkür ile şans gezegeni Jüpiter arasında bir uyumlu açı olacak. Ev veya ailenizle ilgili maddi konularda güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Ancak bu konuda bazı gecikmeler ya da bekleme süreleri olabileceğini unutmayın. Merkür retro ve Jüpiter de bugün geri harekete başlıyor. Elbette geçmişte konuşulmuş bazı konular bu tarihte tekrar gündeme de gelebilir. Daha kalıcı fırsatları ise 25 Eylül tarihinde yakalayabilirsiniz. Bu konularda önemli imzalar atmanız gerekiyorsa 25 Eylül tarihini bekleyin. Karşınıza çıkabilecek fırsatları bu dönemde iyi değerlendirin. Jüpiter Boğa yazısını tekrar okumakta fayda var.

15 Eylül tarihinde Başak Burcunda bir Yeniay yaşayacağız. Ortak gelirler, vergi, sigorta ya da miras gibi konularda güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bu yeniay değişimi destekliyor. Bu nedenle maddi konularda karşınıza sıradışı fırsatlar çıkarsa değerlendirmekten çekinmeyin. Ancak önemli imza ve radikal değişimler için 19 Eylül sonrasında harekete geçmek daha uygun olacaktır. Aynı gün Merkür ileri gidiyor. Eğer finansal konularda bazı gecikme ya da aksilikler yaşamışsanız şimdi bu konular geride kalıyor. Harcamlarınızı kontrol etmenizde fayda var. Eğer bazı yanlışlıklar olmuşsa bunları düzeltmek için harekete geçebilirsiniz.

23 Eylül tarihinde Güneş Terazi Burcuna geçiş yapıyor. Bütün odak noktanız eğitim ve yolculuklarla ilgili konulara yöneliyor. Bir süredir bu konuda stresli bir süreçten geçiş yapıyor olabilirsiniz. Şimdi burada yaşanan sorunları çözmek için harekete geçebilirsiniz. Önümüzdeki ay bu burçta bir tutulma yaşayacağız. Bu tutulmanın etkilerini 2023 burç yorumları 'ndan okuyabilirsiniz.

29 Eylül tarihinde Koç burcunda bir Dolunay yaşayacağız. Bu dolunay zamanında kardeşlerinizle ilişkileriniz hassas olacak. Yanlış anlamalara açık bir dolunay, bu nedenle iletişime dikkat edin. Dolunay zamanında bir yolculuk ya da eğitim için karar verebilirsiniz. Ancak elinizdeki verilerin doğruluğunu kontrol etmeye çalışın. Bugün ilişkileri ve maddi konuları anlatan Venüs ve beklenmedik gelişmeleri temsil eden Uranüs arasında zorlu bir açı olacak. 2 Temmuz ve 9 Ağustos tarihlerinde bu açı iki kez tekrarlandı. Benzer konular tekrar gündeme gelebilir.

30 Eylül tarihinde iletişim gezegeni Merkür ile sürprizleri anlatan Uranüs arasında uyumlu bir açı olacak. Sürpriz haberler alabilirsiniz. Bazılarınız ise bu süreçte beklenmedik bir yolculuğa çıkabilir. Özellikle ev, aile ve maddi konularda farklı çözümler bulabilirsiniz. Bir yer değişikliği gündeme gelebilir.

Balık Burcu Eylül Ayı Burç Yorumu

4 Eylül Venüs ileri harekete geçiyor. Bir süredir iş arkadaşlarınızla sorun yaşamış olabilirsiniz. Veya iş hayatınıza ara verdiğiniz bir dönem olabilir. Şimdi yavaş yavaş iş hayatınız hareketlenmeye başlıyor. Venüs retro yazısını tekrar okumakta fayda var.

4 Eylül tarihinde iletişim gezgeni Merkür ve şans gezegeni Jüpiter arasında bir uyumlu açı gerçekleşecek. Güzel haberlere hazır olun. Bu tarihte Merkür retro ve Jüpiter de aynı gün geri hareket etmeye başlıyor. Bu nedenle geçmişte kaçırdığınız bir fırsatla tekrar karşılaşabilirsiniz. Resmi imzalar için 25 Eylül tarihini beklemekte fayda var. Özellikle ilişkiler ve ortaklıklar açısından oldukça güzel gelişmeler yaşanabilir. Jüpiter Boğa yazısını tekrar okumakta fayda var.

15 Eylül tarihinde Başak Burcunda bir Yeniay gerçekleşiyor. Bu yeniay ile birlikte yeni bir ilişki gündeme gelebilir. Bu yeniaya sürprizleri temsil eden Uranüs destekleyici bir açı yapıyor. Bu nedenle de karşınıza çıkacak gelişmeler beklenmedik olabilir. Sürpriz bir haber gündeminizi değiştirebilir. Önemli kararlar ve resmi imzalar için ise 19 Eylül tarihini bekleyin.


Aynı gün Merkür retrosu da bitiyor. Bu nedenle bir süredir askıda kalan konular hız kazanacaktır. Bu dönemde partnerinizle bazı sorunlar yaşamışsanız şimdi aranızı düzeltmek için harekete geçebilirsiniz. Eğer bir yer değişikliği yapma planınız varsa ancak işler beklediğinizden de yavaş ilerlemişse şimdi yavaş yavaş sorunların geri kaldığını göreceksiniz.

23 Eylül tarihinde Güneş Terazi Burcuna geçiş yapıyor. Maddi konularda bir süredir masraflar artmış olabilir. Şimdi gelir gider dengenizi sağlamak için bir bütçe yapma kararı alabilirsiniz. Odak noktanız tamamen finansal konulara yöneliyor. Önümüzdeki ay bu burçta bir tutulma yaşayacağız. Bu tutulmanın etkilerini 2023 burç yorumları 'ndan okuyabilirsiniz.

29 Eylül tarihinde Koç burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Bu dolunay zamanında maddi konularda önemli kararlar vermeniz gerekebilir. Bütçenizle yüzleşiyorsunuz. Aynı gün hem maddi konuları hem de ilişkileri anlatan Venüs ile sürprizleri anlatan Uranüs arasında zorlu bir açı gerçekleşiyor. Sürpriz masraflar karşınıza çıkabilir. İş için bir yolculuğa çıkmanız gerekebilir. 2 Temmuz ve 9 Ağustos tarihlerinde bu açı iki kez tekrarlandı. Benzer konular tekrar gündeme gelebilir.

30 Eylül tarihinde iletişim gezegeni Merkür ile sürpriz gelişmeleri anlatan Uranüs arasında bir uyumlu açı olacak. Bu süreçte sürpriz haberlere açık olun. Uyumlu bir açı olduğu için gelecek haberlerden memnun kalacağınızı söyleyebiliriz. Partnerinizle ani bir yolculuk kararı da alabilirsiniz. Ondan gelecek sürpriz haberler de gündeminizi bir anda değiştirebilir.


Bunlar da ilginizi çekebilir;


Eylül 2023 Ay Boşlukta Zamanları

1.09.2023 13:36 - 1.09.2023 16:25

3.09.2023 14:57 - 3.09.2023 18:00

5.09.2023 19:46 - 5.09.2023 23:06

8.09.2023 1:21 - 8.09.2023 8:00

10.09.2023 15:47 - 10.09.2023 19:36

12.09.2023 18:06 - 13.09.2023 8:18

15.09.2023 16:49 - 15.09.2023 20:44

18.09.2023 4:06 - 18.09.2023 7:58

20.09.2023 13:21 - 20.09.2023 17:06

22.09.2023 22:32 - 22.09.2023 23:20

24.09.2023 23:05 - 25.09.2023 2:29

26.09.2023 15:38 - 27.09.2023 3:18

28.09.2023 23:57 - 29.09.2023 3:17


Eylül 2023 Ay Fazları

Eylül 3, 2023 10:27 Küçülen Ay

Eylül 7, 2023 1:21 Son Dördün

Eylül 11, 2023 1:34 Balsamik

Eylül 15, 2023 4:39 Yeniay

Eylül 19, 2023 5:00 Hilal

Eylül 22, 2023 22:31 İlk Dördün

Eylül 26, 2023 7:44 Büyüyen Ay

Eylül 29, 2023 12:57 Dolunay


Eylül 2023 Önemli Tarihler

4 Eylül Venüs İleri Harekete Geçiyor

4 Eylül Merkür Jüpiter Üçgen (25 Eylül Merkür Jüpiter Üçgen)

4 Eylül Jüpiter Boğa Burcunda Geri Harekete Başlıyor

6 Eylül Güneş Merkür Kavuşum

8 Eylül Güneş Jüpiter Üçgen

15 Eylül Başak Burcunda Yeniay

15 Eylül Merkür İleri Harekete Geçiyor

16 Eylül Güneş Uranüs Üçgen

19 Eylül Güneş Neptün Karşıt

23 Eylül Güneş Terazi Burcunda

29 Eylül Dolunay Koç Burcunda

29 Eylül Venüs Uranüs Kare

30 Eylül Merkür Uranüs Üçgen


Ücretsiz doğum haritası hesaplamak ve yükselen burcunuzu öğrenmek için Doğum Haritası Hesaplama sayfasını kullanabilirsiniz. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken zamanları içerir.



bottom of page