top of page
© Copyright by astrokronos
astrokronos takvim.jpg

Kasım Ayı Burç Yorumları 2022

Kasım 2022 Aylık Burç Yorumları

3 Kasım ilişkiler konusunda önemli kararlar verilebilir ancak dikkat! 6-7 Kasım zorlu açılar var. Hem ilişki ve ortaklıklar konusunda temkinli olmak gerekiyor hem de maddi konularda. 8 Kasım 'da Ay Tutulması gerçekleşiyor. Boğa burcunda gerçekleşecek Ay Tutulması ile ilgili detaylı analizi ve burç yorumlarını blogdan okuyabilirsiniz. Boğa burcunun 16° 'inde gerçekleşecek olan bu tutulma oldukça sürprizli. Ani gelişmeler gündeme gelebilir. Özellikle ilişkiler arenası için tutulma öncesi tarihlerin riskli olduğunu unutmayın. Sürpriz evlilik ya da ayrılık kararları alınabilir. 9 Kasım tarihinde sürprizler gezegeni Uranüs 'ün sert açıları var. İstifalar gündeme gelebilir. Ani haberler alabilirsiniz. Sözleşmeler iptal olabilir. Yolculuk planları aksayabilir. Bugünden önce önemli verilerinizi yedekleyin, veri kayıpları ve iletişim aksaklıkları yaşanabilir. 11 - 13 Kasım yönetim kademesi için oldukça zorlu olabilir. Sorumluluklar artabilir, sert eleştiriler alabilirler. Görevden almalar gündeme gelebilir. 15 Kasım hem ilişkiler hem de finansal konular açısından oldukça şanslı bir zaman. Yatırımlarınız değer kazanabilir. Karlı anlaşmalar yapabilirsiniz. 16 Kasım tarihinde Venüs Yay Burcu 'na geçiş yapıyor. Bu tarih sonrasında ilişkiler açısından daha iyimser etkiler var. Finansal konularda da geleceğe daha umutla bakabiliriz. Yolculuklar için de bu tarih oldukça keyifli. 19 Kasım tarihinde sulardan ve sıvılardan gelebilecek zararlara karşı temkinli olun. Sağlık açısından tedbirli olmak gereken bir zaman. Yanlış ilaç kullanımı sorunlara neden olabilir. 21 Kasım tarihinde terfiler gündeme gelebilir. Yönetim kademesi açısından olumlu bir gün. Beklenen destekleri bu tarihte bulabilirsiniz. 22 Kasım tarihinde önemli anlaşmalar imzalanabilir. İlişkiler açısından da önemli kararlar alınabilir. 24 Kasım tarihinde bir yeniay yaşayacağız. Aynı tarihte şans gezegeni Jüpiter ileri gitmeye başlıyor. Balık burcuna veda etmeye hazırlanan Jüpiter Su Burçları olan Yengeç, Akrep ve Balıklara son bir şans verecek. 29 Kasım tarihi ilişkiler açısından oldukça riskli, ani ayrılık kararları alınabilir. Daha önceki Aylık Burç Yorumları yazılarını blogdan okuyabilirsiniz.


8 Kasım Boğa Burcunda Ay Tutulması


Ay Tutulması hayatınızda önemli kararlar verdiğiniz, verdiğiniz kararları duyurduğunuz, bir süredir tamamlanmayı bekleyen konuların netlik kazandığı zamanlardır. Bir dolunay fazı olduğu için her zaman içinde bir sonuca ulaşma teması vardır. Dolunay ayın en parlak olduğu zamanı gösterir. Ay tutulmasında ise bu aya bir gölge düşer. Haliyle duygusal konularda da bir tutulma anı yaşanır. İlişkiler bu süreçte hassas olacak. Sürprizler gezegeni Uranüs ise tutulmaya eşlik ediyor. Bu nedenle sürpriz gelişmeler veya beklenmedik konular sizi bir anda şaşkına çevirebilir. Böyle zamanlarda duygusal konularda radikal kararlar almaktan uzak durun. Bir hafta sonra hala aynı kararda iseniz ozaman uygulamaya koyabilirsiniz. Tutulma kimi zaman bizden bağımsız kadersel olayları gündeme getirir. Bu noktada insiyatif kullanabileceğimiz tek konu göstereceğimiz tepkilerdir. Bu tepkilerde Boğa burcu 'nun temkinli doğasını, tutumlu tarafını çalıştırmaya özen gösterin. Tutulma öncesinde Venüs 'ün zorlu açıları olacak. Bu süreçte ilişkiler büyük bir testten geçebilir. Sakin kalabilmek ve ani kararlar almamak önemli olacak. Finansal yatırımlarınızda ise elinizdekini korumaya odaklı olun. Tutulma zamanında baba eş gibi eril figürlerin ve yönetim kademesinin yapacağı açıklamalar önemli olacaktır. Bireysel haritanıza etkisini öğrenmek için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.

15 Kasım Venüs Jüpiter Üçgeni

İlişkiler açısından ayın en şanslı günü diyebiliriz. Şans gezegeni Jüpiter Balık burcuna geri döndü ve su burçları 'na son bir şans dağıtmaya geldi. Bu burçtakiler hem ilişkiler hem de maddi konularda daha önce kaçırdıkları fırsatları yakalayabilirler. İlişkiler konusunda sorunlara çözüm bulabilirler. Maddi konularda bir iş ortaklığı yapacaksanız bu tarihi kullanabilirsiniz. Bir anlaşma ya da teklif verme planındaysanız güzel bir anlaşma yapabilirsiniz. Teklifler kabul edilebilir. Kredi, sigorta ya da prim gibi konularda fırsatlar yakalayabilirsiniz, değerlendirin. Eşinizden ya da ortağınızdan destek alabilirsiniz, yardım istemekten çekinmeyin. Bireysel haritanıza etkisini öğrenmek için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.

16 Kasım Merkür Üçgen Jüpiter

Bir eğitime başlayabilirsiniz. Bu özellikle eğitim ve yolculuklar açısından keyifli bir açı. Başladığınız eğitimler hızlı ilerler. Beklediğinizden çabuk ilerleme kaydedersiniz. Alacağınız bilgileri sindirmeniz daha kolay olur. Yolculuklar daha rahat ve keyifli geçebilir. Gideceğiniz yere çok daha rahat ve hızlı ulaşırsınız. Önemli başvurularınız varsa bu tarihi kullanabilirsiniz. Uygun bir saat seçerseniz ve haritanız da destekliyorsa başvurularınız kabul edilir. Bireysel haritanıza etkisini öğrenmek için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.

19 Kasım Mars Neptün Karesi

19 Kasım 2022 tarihinde Mars ve Neptün bir kare açı yapıyor. 12 Ekim tarihinde bu açının ilkini yaşadık. Şimdi Mars İkizler burcunda retro yaptığı için bu açı 3 kez tekrar edecek. Üçüncüsünü 15 Mart 2023 tarihinde yaşayacağız. Bu açı küresel anlamda daha çok yağmur ya da selden gelebilecek zararlar, sularda oluşan kirlenmeler ve denizlerde yaşanabilecek gerginlikler olarak karşımıza çıkacaktır. Bireysel olarak bağışıklık sisteminizi kuvvetlendirmeye çalışın. Yanlış ilaç alımına karşı dikkatli olun. Mümkünse alkol ve türevlerinin tüketiminde dozu kaçırmayın. İçkili ortamlarda saldırganlıklar olabilir, tartışmaları büyütmeyin. Hatta mümkünse eğlence ve kutlama planlarınızı bugüne denk getirmeyip bir iki gün sonrasına bırakın. Bireysel haritanıza etkisini öğrenmek için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.

21 Kasım Güneş Jüpiter Üçgeni

Bu tarihte özellikle önceden konuşulmuş ancak bir türlü uygulamaya geçmemiş olan terfi haberlerini alabiliriz. Özellikle Yengeç, Akrep ve Balık burçları için belki de son terfi şansı olabilir. Bu nedenle yönetim kademesinden gelen teklifleri iyi değerlendirin. Tam da istediğiniz gibi olmasa da bu teklifleri kabul etmekte fayda var. Sizi önümüzdeki sene fazlasıyla zorlayacak sorumluluklar üstlenebilirsiniz. Yine de bu teklifi reddettiğinizde önümüzdeki belki de 3-4 sene boyunca benzer bir fırsat yakalama şansınız olmaz. Gelen fırsatın önümüzdeki sene ağır testleri olacağını unutmayın. Ciddi sorumluluklar üstlenmeniz gerekebilir. Bu nedenle işi hafife almayın.

Eğer yönetim kademesinden destek beklediğiniz herhangi bir konu varsa bugün talep edebilirsiniz. Genel olarak iyimser bir ruh halinde olacakları için destek bulmakta sorun yaşamazsınız. Ancak verdikleri sözü tutamayabilirler. Bu nedenle bir eğitim ya da izin talebiniz varsa aynı gün içinde resmi imzayı da alın! Bireysel haritanıza etkisini öğrenmek için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.

Üye Olarak sitedeki e-kitapları okuyabilirsiniz.

Aylık Burç Yorumları

Aylık burç yorumları için hem burcunuzu hem de yükselen burcunuzu okuyabilirsiniz. Özellikle kariyerle ilgili konular için muhakkak kendi burcunuzu okuyun. Yorumlar Batı Astrolojisi 'ne göre yazılmıştır. Ay burcunu daha çok Vedik Astroloji dikkate alır. Bu nedenle Ay Burcu 'na göre okumanıza gerek yoktur.


Doğum Haritası Hesaplama sayfasından Doğum Haritanızı Ücretsiz çıkarabilirsiniz. Yükselen Burç Hesaplama sayfasından hem yükselen burcunuzu öğrenebilir hem de özelliklerini okuyabilirsiniz.


KOÇ BURCU KASIM 2022 BURÇ YORUMU

8 Kasım tarihinde Boğa Burcunda Ay Tutulması yaşayacağız. Finansal konularda önemli kararlar almanız gerekebilir. Bir önceki Güneş tutulmasında verdiğiniz kararları uygulamaya koyabilirsiniz. Eğer bazı yatırımlar yapmışsanız şimdi bunun sonuçlarını görmeniz mümkün. Finansal konularda sürpriz gelişmelere de hazır olun. 16 Kasım tarihinde Venüs Yay burcuna geçiş yapıyor. Eğitim ve yolculuklar için para harcayabilirsiniz. Uzaktaki tanıdıklarınızla daha fazla sosyalleşmeniz mümkün. Veya eğitim için katıldığınız bir etkinlikte çevreniz genişleyebilir. Fuat, kongre ya da seminerlere katılabilirsiniz. 17 Kasım tarihinde Merkür Yay burcuna geçiş yapacak. İletişim trafiğiniz hareketlenecek. Bir yabancı dil eğitimine başlayabilirsiniz. Eğer yurtdışı bağlantılı işler yapıyorsanız bu kişilerle iletişiminiz artabilir. Yapacağınız yolculuklar daha çok yurtdışı ile bağlantılı olacaktır. Hukuki konularda bazı başvurularınız olabilir. Sertifika almak gibi takip edeceğiniz süreçleriniz olabilir. İş seyahatleriniz olabilir. Çalıştığınız firmanın yurtdışı ile bağlantılı işleri olabilir. Eğer evliyseniz eşinizin kardeşleri ile iletişiminiz artabilir. 24 Kasım tarihinde Yay burcunda bir Yeniay yaşayacağız. Bu süreçte yeni bir eğitime başlamanız olasıdır. Yurtdışına taşınmak ya da yurtdışı ile bağlantılı işleriniz varsa bunlarla ilgili önemli başlangıçlar yapabilirsiniz. 24 Kasım tarihinde Jüpiter de ileri gitmeye başlıyor. Özellikle geçtiğimiz ay itibariyle yeni projeleriniz için bir süre kendi başınıza çalışmanız gerekmiş olabilir. Hazırlıklarınız hızlanıyor. Sağlık kontrolleriniz varsa bu süreçte bunları yaptırabilirsiniz. Özellikle psikolojik konularla bu süreçte daha fazla ilgilenebilirsiniz. Eğer evliyseniz eşinizin iş hayatında güzel gelişmeler yaşanabilir. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

BOĞA BURCU KASIM 2022 BURÇ YORUMU

8 Kasım tarihinde Boğa Burcunda Ay Tutulması yaşayacağız. Önemli kararlar vereceğiniz bir süreç olacaktır. İlişkiler konusunda tamam mı devam mı kararları alınabilir. Detaylı yorumu ay tutulması yazısında okuyabilirsiniz. 16 Kasım tarihinde Venüs Yay burcuna geçiş yapıyor. Kredi, vergi, sigorta gibi konularda harcamalar gündeme gelebilir. Eğer bir iş ortaklığınız varsa bu süreçte gelirlerde bir artış olasıdır. 17 Kasım tarihinde Merkür Yay burcuna geçiş yapacak. Ek gelirler, sigorta, kredi ya da vergiler konusunda önemli başvurularınız olabilir. Beklediğiniz bazı resmi evraklar varsa bunlarla ilgilenmeniz gerekebilir. 24 Kasım tarihinde Yay burcunda bir Yeniay yaşayacağız. Bu tarih geldiğinde başvurularınızı yapabilirsiniz. Eğer bir finansal ortaklık planınız varsa bu tarihte bir iş ortaklığı da gündeme gelebilir. Ancak ortaklıklar konusunda 2023 Şubat ayına kadar temkinli ilerlemekte fayda var. Finansal olarak masraflarınızın arttığı bir sürece geçiş yaptınız. Burada verilen borçlar ya da yapılan harcamaların geri dönüşlerini almak zaman alabilir. Süreç beklediğinizden uzun ya da stresli olabilir. 24 Kasım tarihinde Jüpiter de ileri gitmeye başlıyor. Bir süredir sosyal hayatınız durulmuşsa şimdi hareketlenmeye başlayabilir. Daha önce şirketinizin size vaadettiği ancak alamadığınız haklarınız varsa bunları alabilirsiniz. Çevrenizden tekrar destek almaya başlayabilirsiniz. Özellikle önümüzdeki iki ayı bu anlamda iyi değerlendirin. Önümüzdeki 11 yıllık süreçte bir kere daha bu fırsatları yakalamanız mümkün olmayabilir. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

İKİZLER BURCU KASIM 2022 BURÇ YORUMU

8 Kasım tarihinde Boğa Burcunda Ay Tutulması yaşayacağız. Sizden gizlenen bazı gerçeklerle yüzleşebilirsiniz. Sürpriz gelişmelere hazır olun. Bu tutulma zamanında başkalarından gizlediğiniz konular varsa bunlar da ortaya çıkabilir. Detaylı yorumu ay tutulması yazısından da okuyabilirsiniz. 16 Kasım tarihinde Venüs Yay burcuna geçiş yapıyor. İlişkiler konusunda daha şanslı bir zamana geçiş yapıyorsunuz. Bu süreçte partnerden destek almak çok daha kolay olacaktır. Partnerinizle birlikte etkinliklere katılabilirsiniz. Daha fazla birlikte zaman geçirme şansınız olur. İş ortaklıkları da bu zaman aralığında mümkün. Ancak önümüzde sizin açınızdan stresli iki ay var. Bu zamanın hem fiziksel hem de zihinsel olarak yorucu olabileceğinin farkında olun. 17 Kasım tarihinde Merkür Yay burcuna geçiş yapacak. Eş veya ortakla iletişimin arttığı bir zaman olabilir. İş ortaklıkları gündemde ise bunlarla ilgili önemli anlaşmalar yapılabilir. Bu süreci en verimli danışmanlık alarak geçirebilirsiniz. 24 Kasım tarihinde Yay burcunda bir Yeniay yaşayacağız. Bu tarihte yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Eğer hayatınızda birisi varsa birlikte önemli kararlar alabilirsiniz. Taşınmalar, yeni bir iş ortaklığı veya sözleşme bu süreçte çok olasıdır. 24 Kasım tarihinde Jüpiter de ileri gitmeye başlıyor. Bir süredir iş hayatınızda bir durgunluk yaşanmışsa şimdi tekar hızlanmaya başlayabilir. Kariyerinizde sıçrama yaptığınız bir zamanda olmanız muhtemelen. Karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirin. 11 sene boyunca bir kere daha bu fırsatlarla tekrar karşılaşmanız mümkün olmayabilir. Önünüzdeki iki aylık süreci iyi değerlendirin. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.



YENGEÇ BURCU KASIM 2022 BURÇ YORUMU

8 Kasım tarihinde Boğa Burcunda Ay Tutulması yaşayacağız. Arkadaşlarınızın hayatında yaşanan sürpriz gelişmeler sizi de etkileyebilir. Bir sosyal çevre değişikliği yaşayabilirsiniz. Detaylı yorumu ay tutulması yazısından okuyabilirsiniz. 16 Kasım tarihinde Venüs Yay burcuna geçiş yapıyor. İş nedeniyle katılacağınız etkinlikler artabilir. İş arkadaşlarınızla daha fazla sosyalleşebilirsiniz. Eğer kendi işinizi yapıyorsanız iş anlaşmalarınız artabilir. Personelinizden istediğiniz desteği almanız daha kolay olacaktır. 17 Kasım tarihinde Merkür Yay burcuna geçiş yapacak. İş nedeniyle yolculuklarınız artabilir. İş arkadaşlarınızla iletişim trafiğiniz artacaktır. Sağlık kontrolleri yaptırabilirsiniz. 24 Kasım tarihinde Yay burcunda bir Yeniay yaşayacağız. Eğer bir süredir bir iş arayışınız varsa bu tarihte yeni bir işe başlayabilirsiniz. Eğer yönetici konumunda çalışıyorsanız veya kendi işinizi yapıyorsanız yeni bir personel alımı gündeme gelebilir. Önemli bir iş anlaşması yapabilirsiniz. 24 Kasım tarihinde Jüpiter de ileri gitmeye başlıyor. Özellikle yurtdışı ile bağlantılı işleriniz bir süredir aksamışsa şimdi hareketlenmeye başlayabilir. Eğitim ya da yolculuklarınız artabilir. Yurtdışı ile bağlantılı işlerden daha fazla gelir elde edebilirsiniz. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

ASLAN BURCU KASIM 2022 BURÇ YORUMU

8 Kasım tarihinde Boğa Burcunda Ay Tutulması yaşayacağız. İş hayatınızla ilgili önemli kararlar vermeniz gerekebilir. Eğer kurumsal bir firmada çalışıyorsanız yönetim kademesinden istifalar gündeme gelebilir. Detaylı analizi ay tutulması yazısından okuyabilirsiniz. 16 Kasım tarihinde Venüs Yay burcuna geçiş yapıyor. Çocuklarınızla ilişkiniz düzelebilir. Onlarla daha fazla vakit geçirebilirsiniz. Veya yeni bir ilişkiye başlamışsanız partnerinizle daha fazla bir arada olabilirsiniz. Birlikte daha fazla vakit geçirmeniz veya etkinliklere katılmanız mümkündür. 17 Kasım tarihinde Merkür Yay burcuna geçiş yapacak. Çocuklarınızın eğitim hayatıyla daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Partnerinizle yolculuklara çıkabilirsiniz. Keyif aldığınız bir konuda bir eğitime başlayabilirsiniz. 24 Kasım tarihinde Yay burcunda bir Yeniay yaşayacağız. Bu yeni bir ilişkinin başlangıcı olabilir. Veya partnerinizle yeni bir sürece geçiş yapabilirsiniz. 24 Kasım tarihinde Jüpiter de ileri gitmeye başlıyor. Eğer bir iş ortaklığınız varsa gelirlerde artış mümkündür. Veya eşinizin gelirlerinde bir artış yaşanabilir. Vergi, kredi veya sigorta gibi konularda bazı avantajlar yakalamışsanız şimdi bunlarla ilgili süreç hızlanabilir. Ocak ayı itibariyle yurtdışı konusunda daha şanslı bir sürece geçiş yapacaksınız. Bu iki ay karşınıza çıkan maddi fırsatları iyi değerlendirin. Zira Ocak ayından sonra finansal konularda bu kadar iyi bir birikim şansı yakalama şansınız olmayabilir. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.



BAŞAK BURCU KASIM 2022 BURÇ YORUMU

8 Kasım tarihinde Boğa Burcunda Ay Tutulması yaşayacağız. Eğer bir yer değişikliği planı yapmışsanız şimdi uzak bir şehre ya da yurtdışına taşınma sürecine geçiş yapıyorsunuz. Detaylı yorumu ay tutulması yazısından okuyabilirsiniz. 16 Kasım tarihinde Venüs Yay burcuna geçiş yapıyor. Eviniz için harcama yapabilirsiniz. Dostlarınızı evde ağırlayabileceğiniz zaman. İş hayatına bir süre ara vermişseniz şimdi evde vakit geçirmeniz ve ailenizle bir arada olmanız çok mümkün. 17 Kasım tarihinde Merkür Yay burcuna geçiş yapacak. Bu tarih sonrasında evden çalışmanız gerekebilir. Eşinizin ya da ortağınızın iş yolculukları gündeme gelebilir. Ailenizi görmek için bir yolculuk yapmanız da olasıdır. Bu süreçte iş hayatında da stresli bir iki ay sizi bekliyor. Sürecin geçici olduğunun farkında olun. Ocak ayından sonra daha şanslı bir zaman geçiş yapacaksınız. 24 Kasım tarihinde Yay burcunda bir Yeniay yaşayacağız. Yeni bir eve geçmek olasıdır. Ailenizle birlikte önemli kararlar alabilirsiniz. Evden çalışma planınız varsa bu süreçte bunun için ilk adımları atabilirsiniz. 24 Kasım tarihinde Jüpiter de ileri gitmeye başlıyor. Eşten veya ortaktan destek alabileceğiniz bir zaman. Ancak bu süreç çok uzun sürmeyecek. İlişki ya da ortaklıklarla ilgili çıkan fırsatları iyi değerlendirin. Ocak ayından sonra ortak gelirlerde de artış yaşanacaktır. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

TERAZİ BURCU KASIM 2022 BURÇ YORUMU

8 Kasım tarihinde Boğa Burcunda Ay Tutulması yaşayacağız. Finansal konularda önemli yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Özellikle ortak gelirler, kredi, sigorta gibi konularda beklediğiniz haberler varsa bunların sonuçlarını alabilirsiniz. Detaylı yorumu ay tutulması yazısından okuyabilirsiniz. 16 Kasım tarihinde Venüs Yay burcuna geçiş yapıyor. Kardeş, kuzen ve yakın çevrenizle irtibatınız artabilir. Onlarla birlikte etkinliklere katılabilirsiniz. 17 Kasım tarihinde Merkür Yay burcuna geçiş yapacak. Kısa yolculuklar artabilir. Kuzenlerinizle olan iletişiminiz hızlanabilir. Bazı başvurular yapmayı planlıyorsanız evrak işleri ile uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Yasal konularda bu süreçte temkinli olmanızda fayda var. 24 Kasım tarihinde Yay burcunda bir Yeniay yaşayacağız. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Bu süreçte katılacağınız eğitimler sayesinde yeni bir çevre edinebilirsiniz. Sosyal hayatınız canlanabilir. 24 Kasım tarihinde Jüpiter de ileri gitmeye başlıyor. İş hayatınızın da hareketleneceği bu süreçte yolculuklarınız artabilir. Belki iş için bir eğitime katılmanız da olasıdır. Sağlığınızla ilgili bir tedavi fırsatı ile karşılaşırsanız bu süreci iyi değerlendirin. Eğer bir iş değişikliği şansınız olursa bunu iyi değerlendirin. Önümüzdeki süreçte yeni bir fırsat yakalamanız çok mümkün olmayabilir. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.



AKREP BURCU KASIM 2022 BURÇ YORUMU

8 Kasım tarihinde Boğa Burcunda Ay Tutulması yaşayacağız. İlişkiler konusunda önemli kararlar vereceğiniz bir süreç olacaktır. Tamam mı devam mı kararları alabilirsiniz. Detaylı yorumu ay tutulması yazısından okuyabilirsiniz. 16 Kasım tarihinde Venüs Yay burcuna geçiş yapıyor. Gelirlerinizin artmaya başlayacağı bir zaman olacaktır. Kıyafet ya da süs eşyalarına daha fazla para harcayabilirsiniz. Veya sosyal etkinlikler için yapılan harcamalar artabilir. 17 Kasım tarihinde Merkür Yay burcuna geçiş yapacak. Eğitim ve yolculuklar için para harcayabilirsiniz. Maddi konularda atılacak önemli imzalar olabilir. Yeni bir iş anlaşması için 24 Kasım tarihini bekleyin. 24 Kasım tarihinde Yay burcunda bir Yeniay yaşayacağız. Maddi konularda önemli kararlar verebilirsiniz. Bir iş ortaklığı ya da önemli bir yatırım kararı olabilir. Ancak vergi, sigorta ya da ortak gelirler alanında bazı masraflar gündeme gelebilir. Bu masraflar beklenenden yüksek olabilir. Veya yatırımlarınızın karşılığını almanız gecikebilir. Bu nedenle bu süreçte attığınız adımlara dikkat edin. 24 Kasım tarihinde Jüpiter de ileri gitmeye başlıyor. Partnerinizden destek alabilirsiniz. Riskli yatırımlardan gelecek kazançlar artabilir. Çocuklarınız varsa onların hayatında güzel gelişmeler yaşanabilir. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

YAY BURCU KASIM 2022 BURÇ YORUMU

8 Kasım tarihinde Boğa Burcunda Ay Tutulması yaşayacağız. İş arkadaşlarınızdan istifalar gündeme gelebilir. Ofisiniz değişebilir. Detaylı yorum için ay tutulması yazısını okuyabilirsiniz. 16 Kasım tarihinde Venüs Yay burcuna geçiş yapıyor. Görünümüz için daha fazla para harcayabilirsiniz. Stilinizi değiştirebilirsiniz. Ancak özellikle operasyonlar konusunda temkinki olun. Mars retro ve fiziksel olarak risk altındasınız. Bu nedenle alacağınız sonuçlardan memnun olmayabilirsiniz. Hatta ikinci bir operasyon gerekebilir. 17 Kasım tarihinde Merkür Yay burcuna geçiş yapacak. Yapacağınız açıklamalar veya vereceğiniz kararlar dikkat çekecektir. Bu nedenle iki kez düşünüp konuşun. İlişkiler ve ortaklıklar gündeme gelebilir. 24 Kasım tarihinde Yay burcunda bir Yeniay yaşayacağız. Önemli başlangıçlara adım atıyorsunuz. Kendinizle ilgili önemli kararlar verebilirsiniz. 24 Kasım tarihinde Jüpiter de ileri gitmeye başlıyor. Bir süredir evden uzaktaysanız şimdi evde daha fazla zaman geçirmeye başlayabilirsiniz. Ev, aile ve yerleşim konusunda şanslı bir zamandan geçiş yapıyorsunuz. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.



OĞLAK BURCU KASIM 2022 BURÇ YORUMU

8 Kasım tarihinde Boğa Burcunda Ay Tutulması yaşayacağız. İlişkiler konusunda önemli kararlar alabilirsiniz. Eğer bir çocuğunuz varsa onun hayatında önemli gelişmeler yaşanabilir. Detaylı analizi ay tutulması yazısından okuyabilirsiniz. 16 Kasım tarihinde Venüs Yay burcuna geçiş yapıyor. Gizli ilişkilerin içine çekilmemeye özen gösterin. Bu süreçte terapi alırsanız çok faydasını görebilirsiniz. İnziva türü tatillere katılabilirsiniz. 17 Kasım tarihinde Merkür Yay burcuna geçiş yapacak. Gizli anlaşmalardan ve dedikodulardan uzak durun. Bu süreçte eğitimler alırsanız bunlar biraz daha kişisel gelişiminiz ve ruhsal konularla ilgili olabilir. İş nedeniyle yapılacak yolculuklarda ise birşeyler kaybetmemeye özen gösterin. 24 Kasım tarihinde Yay burcunda bir Yeniay yaşayacağız. Bir süre dinlenmeye çekilebilirsiniz. Sağlık nedeniyle bir süreliğine işten uzak kalmanız gerekebilir. Önemli projeleriniz için hazırlıklar yapabilirsiniz. 24 Kasım tarihinde Jüpiter de ileri gitmeye başlıyor. Bir süredir eğitim hayatınızda durgunluk yaşanmışsa şimdi hızlanabilir. Kısa yolculuklara çıkabilirsiniz. Eğitim hayatınız canlanabilir. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

KOVA BURCU KASIM 2022 BURÇ YORUMU

8 Kasım tarihinde Boğa Burcunda Ay Tutulması yaşayacağız. Ev, aile ve yerleşimle ilgili sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Eğer bir taşınma sürecindeyseniz bu artık yeni evinize yerleştiğiniz zamanı gösteriyor olabilir. Detaylı analizi ay tutulması yazısından okuyabilirsiniz. 16 Kasım tarihinde Venüs Yay burcuna geçiş yapıyor. Sosyal hayatınız canlanabilir. Arkadaşlarınızla etkinliklere katılabilirsiniz. 17 Kasım tarihinde Merkür Yay burcuna geçiş yapacak. Arkadaşlarınızla birlikte yolculuklara çıkabilirsiniz. İletişiminiz hızlanabilir. İş ortaklıkları gündeme gelebilir. Veya arkadaşlarınızla birlikte maddi konularda birlikte hareket edebilirsiniz. 24 Kasım tarihinde Yay burcunda bir Yeniay yaşayacağız. Bir eğitim nedeniyle yeni bir çevreye giriş yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızın hayatında yaşanan gelişmeler sizi de etkileyebilir. Dernek, meslek grubu ya da bir organizasyonla birlikte hareket etmenizi gerektirecek etkinliklere dahil olabilirsiniz. 24 Kasım tarihinde Jüpiter de ileri gitmeye başlıyor. Gelirlerinizde artışlar yaşanabilir. Maddi konularda güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Geciken ödemelerinizi alabilirsiniz. Daha önce hakettiğiniz ancak hala size ulaşmamış haklarınız varsa bunlar için başvurular yapabilirsiniz.Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

BALIK BURCU KASIM 2022 BURÇ YORUMU

8 Kasım tarihinde Boğa Burcunda Ay Tutulması yaşayacağız. Sürpriz bir yolculuk planı yapılabilir. Kardeşlerinizden ya da kuzenlerinizden sürpriz haberler alabilirsiniz. Detaylı yorumu ay tutulması yazısından okuyabilirsiniz. 16 Kasım tarihinde Venüs Yay burcuna geçiş yapıyor. İşle ilgili katılacağınız etkinlikler olabilir. Gelirlerinizde artışlar yaşayabilirsiniz. Yöneticilerinizle ilişkileriniz düzelir. Bu tarihten sonra işinizle ilgili sosyal çevrenizi genişletmek için kullanmanızda fayda var. 17 Kasım tarihinde Merkür Yay burcuna geçiş yapacak. İş nedeniyle katılmanız gereken eğitimler olabilir. Veya iş için yolculuklara çıkabilirsiniz. İletişim trafiğinin hızlanacağı bu süreci yeni anlaşma ya da başvurular için kullanabilirsiniz. 24 Kasım tarihinde Yay burcunda bir Yeniay yaşayacağız. Yeni bir işe başlayabilirsiniz. Veya kurumsal bir yerde çalışıyorsanız yeni bir yönetici göreve başlayabilir. Kariyerinizde önemli bir başlangıca imza atabilirsiniz. Bu belki bir görev tanımı değişikliği bile olabilir. Bu değişim ne olursa olsun 2023 itibariyle daha güçlü bir şekilde etkisini hissedeceksiniz. Bu nedenle iyi değerlendirin. Maddi getirisini Ocak ayından sonra görebilirsiniz. 24 Kasım tarihinde Jüpiter de ileri gitmeye başlıyor. Önünüzde önemli fırsatların çıkacağı bir iki aylık süreniz var. Bu fırsatları iyi değerlendirin. Önümüzdeki 11 sene boyunca bir kere daha bu şansı yakalamanız mümkün olmayabilir. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.


Bunlar da ilginizi çekebilir;

Kasım Ayı Astroloji Takvimi

Kasım 1, 2022 9:37 İlk dördün

Kasım 6, 2022 1:22 Venüs Karşıt Uranüs

Kasım 7, 2022 10:33 Venüs Kare Satürn

Kasım 8, 2022 14:02 Ay Tutulması

Kasım 8, 2022 19:42 Güneş Kavuşum Merkür

Kasım 9, 2022 5:40 Merkür Karşıt Uranüs

Kasım 9, 2022 11:26 Güneş Karşıt Uranüs

Kasım 10, 2022 10:51 Merkür Kare Satürn

Kasım 10, 2022 15:22 Venüs Üçgen Neptün

Kasım 11, 2022 11:03 Güneş Kare Satürn

Kasım 12, 2022 0:07 Venüs Qucnx Mars

Kasım 12, 2022 21:36 Merkür Üçgen Neptün

Kasım 13, 2022 12:41 Venüs Sxtil Pluto

Kasım 13, 2022 18:46 Merkür Qucnx Mars

Kasım 15, 2022 5:27 Merkür Sxtil Pluto

Kasım 15, 2022 6:43 Güneş Üçgen Neptün

Kasım 15, 2022 12:35 Venüs Üçgen Jüpiter

Kasım 16, 2022 9:08:27 > Venüs Yay Burcunda

Kasım 16, 2022 4:06 Güneş Qucnx Mar

Kasım 16, 2022 18:43 Merkür Üçgen Jüpiter

Kasım 17, 2022 11:41:44 > Merkür Yay Burcunda

Kasım 19, 2022 0:38 Güneş Sxtil Pluto

Kasım 19, 2022 18:43 Mars Kare Neptün

Kasım 21, 2022 7:07 Güneş Üçgen Jüpiter

Kasım 22, 2022 1:54 Merkür Kavuşum Venüs

Kasım 22, 2022 11:20:24 > Güneş Yay Burcunda

Kasım 24, 2022 1:57 Yeniay Yay Burcunda

Kasım 24, 2022 2:01:28 Jüpiter İleri gidiyor

Kasım 27, 2022 22:15 Merkür Qucnx Uranüs

Kasım 28, 2022 20:56 Mars Üçgen Satürn

Kasım 29, 2022 5:19 Venüs Qucnx Uranüs

Kasım 29, 2022 23:30 Merkür Karşıt Mars

Kasım 30, 2022 7:17 Merkür Sxtil Satürn


Kasım Ayı Ay Boşlukta Tablosu

2.11.2022 14:08 - 2.11.2022 21:46

5.11.2022 1:05 - 5.11.2022 2:07

7.11.2022 1:30 - 7.11.2022 8:15

9.11.2022 15:00 - 9.11.2022 16:37

12.11.2022 1:28 - 12.11.2022 3:22

14.11.2022 13:41 - 14.11.2022 15:48

17.11.2022 2:55 - 17.11.2022 4:03

19.11.2022 11:46 - 19.11.2022 13:57

21.11.2022 14:14 - 21.11.2022 20:16

23.11.2022 21:16 - 23.11.2022 23:16

25.11.2022 22:22 - 26.11.2022 0:18

27.11.2022 23:11 - 28.11.2022 1:07

29.11.2022 9:53 - 30.11.2022 3:15

Ücretsiz doğum haritası hesaplamak ve yükselen burcunuzu öğrenmek için Doğum Haritası Hesaplama sayfasını kullanabilirsiniz.



bottom of page