top of page
© Copyright by astrokronos
astrokronos takvim.jpg

Mayıs Ayı Burç Yorumları 2023

  • 2 Mayıs Güneş Merkür Kavuşumu

Bugün otorite figürlerinin önemli açıklamaları olabilir. Bireysel yaşamlarımızda önemli kararlar verebiliriz. Bir anlaşma ya da başvurunun ilk adımları atılabilir. Bir eğitime başlamak ya da önemli duyurular yapmak için bu tarihi kullanabilirsiniz.

  • 4 Mayıs Venüs Neptün Kare

İlişkiler konusunda kafaların karışacağı bir zaman. Yanılgılar, aldanma ve aldatmalar olasıdır. Yatırımlar konusu için de çok riskli. Finansal piyasaların da bugün karışık olacağını rahatlıkla söyleyebiliriz. Balon çıkabilecek yatırım araçlarından uzak durun.

  • 5 Mayıs VenüsJüpiter 60°

Bir gün önce yaşanan riskli açıda hasar almamışsanız bugün daha sağlıklı adımlar atabilirsiniz. Bugün hem finansal konular hem de ilişkiler açısından güzel fırsatlar yakalmak mümkün. Bu nedenle karşınıza çıkan fırsatlarda acele etmeyin ve 5 Mayısı bekleyin.

Akrep burcundaki son ay tutulmasını yaşıyoruz. 28 Ekim 2023 tarihinde Boğa burcundaki Ay tutulması ile bu seriyi geride bırakacağız. Hatırlayalım; 2021 Kasım ayında başlayan Akrep - Boğa aksındaki tutulmalar sonrasında en çok artan fiyatları konuştuk. Aslında ülkemizde bu daha yoğun yaşansa da dünyanın bir çok yerinde, hatta istikrarlı ekonomileri olan ülkelerde bile bu böyleydi. Herkeste bir finansal kriz korkusu vardı. Şimdi bu tutulma serisini yavaş yavaş geride bırakırken artık gündemimiz değişmeye başlıyor ve ilişkileri, ortaklıkları, savaşları ve yeni girişimleri daha çok konuşacağız. Akrep burcunda gerçekleşecek bu son tutulma ile faiz kararları, bankalar daha fazla gündemde olacaktır. Deyaylı yorumu Ay Tutulması yazısından okuyabilirsiniz.



  • 7 Mayıs Venüs Yengeç Burcunda

Bir süredir İkizler burcunda yolculuk eden Venüs bu süreci geride bırakarak artık daha rahat ettiği Yengeç burcuna geçiş yapıyor. Evimizle ve ailemizle daha fazla ilgilendiğimiz bir süreç olacak. Dışarıda olmaktan çok evde vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızı evinizde ağırladığınız, eviniz için harcama yaptığınız bir süreç başlayacak. Elbette ilişkilerde sosyalleşmekten çok duygusal konuların daha ağırlıklı olduğu bir zamana geçiş yapıyoruz.

  • 9 Mayıs Güneş Uranüs Kavuşumu

İstifaların gündeme geleceği bir tarih olacak. Bugün yönetim kademesinde sürpriz atamalar olabilir. Aniden gelen bir tanınma ya da başarı bu dönemde mümkün. Haritasında 18° Toprak elementinde göstergeleri olanlar için şanslı bir zaman diyebiliriz. Kalp rahatsızlığı olanların ise bu süreçte kendilerini çok yormamalarında fayda var.


  • 12 Mayıs Son Dördün Fazı

Neden Önemli: En son yaşadığımız yeniay Koç - Terazi aksında 1,5 sene boyunca yaşayacağımız tutulmaların ilkiydi. 20 Nisan tarihinde yaşadık. 5 Mayıs 2023 tarihinde yaşanan Dolunay ise bir Ay Tutulması idi. Haliyle bu son dördün fazı, bu tutulma serisinin bir parçası. Son dördün fazı, revizyonların yapıldığı bir zamandır. Dolunay zamanında yaşanan farkındalıklar, yüzleşmeler ya da alınan kararların bir revizyonu yapılır. Tekrar değerlendirilir ve gerekli düzeltmeler yapılır.


Bu süreçte bir de Merkür retrosu başladı ve 15 Mayıs tarihinde retro bitecek. Merkür retrolu bir seçim geçireceğiz bu arada. Haliyle karışıklıklar ve düzeltmelere hazır olun. Bireyse hayatlarınızda son dördün fazında neleri düzeltmek zorunda kaldığınız önemli olacak. Bu süreçte karşınıza çıkan konulara dikkat edin. Bu önümüzdeki süreçte de etkisini gösterecektir.


Ay fazları bir başlangıç, gelişme ve sonuç içerir. Kahramanın yolculuğu gibidir. Yeniayda bir başlangıç anıdır, ilk dördün fazında bir adım atarsınız, dolunay zamanında bir sonuç alınır ve son dördün fazında bu gelişmelerin revizyonları yapılır. Yeniay ve dolunaylar haritanızda bir evi ve/veya göstergeyi etkiler. Her yeniay bu nedenle önümüze farklı konuları getirir.


Bazen tutulmaların etkisini çok önceden hissederiz. Bu çoğu zaman bir ay önce veya sonra olur. Bu da aslında bireysel haritalara etkisi ile ilgilidir. Eğer sizin haritanızda bir önceki ya da bir sonraki yeniay / dolunay bir göstergeye önemli bir açı yapıyorsa tutulmanın etkisini daha erken ya da geç hissetmeniz çok doğal. Doğum günleriniz yeniay/dolunay tarihlerinde veya bir / iki gün önce veya sonra ise muhtemelen bundan çok daha fazla etki alırsınız. Eğer tutulmalar sizin doğum gününüze yakınsa bu yıl sizin için parti var demektir. Hayatınızda büyük değişimlere hazır olmanız gerekir.


Bazen tutulmaları bir olay olarak gözlemeseniz de kendinizde büyük bir değişimin başladığını gözleyebilirsiniz. Bu değişim, sizin önümüzdeki süreçte alacağınız kararları da etkileyecektir. Ancak hem olayları hem de sizin olayların verdiğiniz tepkilerin farkında olmanız gerek.


Haritanızı biliyor olmanız, önceki tutulmalarda neler yaşadığınızı anımsamanız önemlidir. 2004 - 2006 arasında benzer tutulmalar yaşadık. 2013 - 2015 arasında ise bu tutulmaların tam tersini yaşadık. Yani 2013-2015 arasında biten uzaklaşan konular varsa şimdi benzer konularda olumlu gelişmeler yaşamanız mümkün.

Bu son dördün fazında ay Kova burcunda olacak. Yapacağınız düzenlemelerin daha çok arkadaş çevrenizle, yeni teknolojilerle, grup çalışmaları ile bağlanısı olabilir. Tutulma zamanında verdiğiniz kararlar ya da sonuçlarla ilgili revizyonlar için çevrenizden de görüş / yardım alabilirsiniz.

  • 15 Mayıs Merkür İleri Gidiyor

Geçtiğimiz ay başlayan Merkür retrosu sona eriyor. Hatırlayalım, 20 Nisan tarinde Koç burcunda ilk Güneş Tutulmasını yaşadık ve hemen ertesi gün Merkür retrosu başladı. O tarihte alınan kararlar bugün tekrar gözden geçirilebilir. Eğer bazı şeyler beklemede kalmışsa bugünden sonra bu konular hız kazanmaya başlayabilirler.


16 Mayıs Jüpiter Boğa Burcunda

Şans gezegeni Jüpiter, maddi konuları ve güvenliği temsil eden Boğa burcuna geçiş yaptı. Bu dönemde özellikle Boğa, Başak ve Oğlak burçları bu geçişten fayda sağlayacaktır. Özellikle emlak fiyatlarında bir kez daha yaşanacak sürpriz artışları bu tarih sonrasında izleyebiliriz.

Bu yeniay ile maddi konularda önemli başlangıçlar yapabilirsiniz. Merkür retrosunun da bittiği bu yeniayı iyi değerlendirin. Bir süredir hazırlığını yaptığınız projelerinizi harekete geçirebilirsiniz. Mars bu yeniaya Yengeç burcundan bir destekleyici açı yapıyor. Bu nedenle özellikle ev ve aile ile ilgili konularda bir aksiyon almanız olasıdır.

  • 20 Mayıs Mars Aslan Burcunda

Yeniayın hemen ardından Mars Aslan burcuna geçiş yapacak. Risk ihtiyacı artıyor. Bu nedenle attığınız adımlarda aldığınız risklerin farkında olun. 20-23 Mayıs tarihleri şiddet sahnelerinin de olabileceği tehlikeli zamanlar. Bu tarihlerde tekin olmayan kişi ve ortamlardan uzak durun, olası tartışmaları büyütmeyin. Bu zaman aralığında çıkabilecek yangınlar ya da şiddet olaylarını kontrol altına almak zor olacaktır.

  • 25 Mayıs Venüs Chiron Kare

İlişkilerin hassas olduğu bir zaman. Bu tarihler daha önce alınan yaralar tekrar kendini gösterebilir. Atacağınız adımlarda dikkatli olun, ilişkinizde iyileşmesi mümkün olmayan hasarlar bırakabilirsiniz.

  • 28 Mayıs Güneş Satürn Kare

Yönetim kademesi için zor bir gün. Özellikle üzerlerinde baskı ve kısıtlama hissedebilirler. Bazı yöneticiler ise ağır suçlamalar alabilirler. Bu tarihi sağlıklı geçirmek ve karamsarlıktan uzak durabilmek için sorumlulukları planlı bir şekilde üstlenmek gerekiyor. Bu tarih gelmeden bitirmeniz gereken işleri tamamlamaya gayret edin.


Ayın diğer önemli açılarını yazının sonunda bulabilirsiniz. Ayrıca Ay 'ın boşlukta olduğu zamanlar, Ay 'ın Burç Geçişleri, Ay Fazları ve nasıl kullanılacakları ile ilgili bilgiler de burç yorumlarından sonra verilmiştir.


Aylık Burç Yorumları

Aylık burç yorumları için hem burcunuzu hem de yükselen burcunuzu okuyabilirsiniz. Özellikle kariyerle ilgili konular için muhakkak kendi burcunuzu okuyun. Yorumlar Batı Astrolojisi 'ne göre yazılmıştır. Ay burcunu daha çok Vedik Astroloji dikkate alır. Bu nedenle Ay Burcu 'na göre okumanıza gerek yoktur.


Doğum Haritası Hesaplama sayfasından Doğum Haritanızı Ücretsiz çıkarabilirsiniz. Yükselen Burç Hesaplama sayfasından hem yükselen burcunuzu öğrenebilir hem de özelliklerini okuyabilirsiniz.


Örnek burç yorumları için bir önceki aylık burç yorumlarını okuyabilirsiniz. Aylık burç yorumları önemli tarihlerin verildiği detaylı analizlerdir.


Bu yazının devamı sadece Astrokronos Üyelerine açıktır. Ayrıca Üye Olarak sitedeki e-kitapları okuyabilirsiniz.


KOÇ BURCU MAYIS 2023 BURÇ YORUMU

2 Mayıs tarihinde Güneş Merkür kavuşumu gerçekleşiyor. Maddi konularda önemli kararlar verebilirsiniz. Bazılarınız önemli yatırım kararları verebilir. Bazılarınız ise bu süreçte kendilerine bir gelir kapısı yaratmak için bir başlangıç yapabilirler. Kurumsal bir firmada çalışıyorsanız yönetim kademesi ile maddi konularda önemli konuşmalar yapabilirsiniz. Ancak Merkür 'ün hala retro konumda olduğunu unutmayın. Bu kararların revize edilmesi ya da verilen sözün tutulmaması da olasıdır.

5 Mayıs 14° Akrep Burcunda Ay Tutulması gerçekleşecek. Finansal konularda önemli kararlar aldığınız bir dönemden geçiş yapıyorsunuz. 4 Mayıs tarihinde maddi konularda riskli adımlar atmayın. 5 Mayıs tutulmasında karşınıza çıkacak konuları gördükten sonra karar vermek çok daha sağlıklı olacaktır. Bir borcu kapatmak, eskiden ancak unutulmuş bir ödeme yüzünden sürpriz bir masraf çıkması olasıdır. Detaylı analizi Ay Tutulması Burç Yorumları 'ndan okuyabilirsiniz.


7 Mayıs Venüs Yengeç Burcuna geçiş yapıyor. 5 Haziran tarihine kadar bu burçta kalacak. Daha fazla evde vakit geçirmek, misafir ağırlamak isteyebilirsiniz. Eviniz için para harcayabilir, dekorasyona daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Aile ile ilişkilerinizin daha iyi olacağı bu tarihi iyi değerlendirin. Bazılarınız ise tatil için bu zamanı kullanabilir. Eğer ruhsal olarak zorlandığınız bir dönemden geçiş yapıyorsanız bu zaman aralığını terapi alarak değerlendirebilirsiniz.

15 Mayıs Merkür ileri gidiyor. 21 Nisan tarihinde geri gitmeye başlamıştı. O tarih sonrasında aldığınız bazı kararları tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir. Yaptığınız harcamalarda bazı hatalar olabilir, ödemelerinizi kontrol etmenizde fayda var. Özellikle iletişim aletleri, yolculuk ya da eğitim için yapılan harcamaları düzenlemeniz gerekebilir.

16 Mayıs Jüpiter Boğa burcuna geçiş yapıyor. Finansal konularda şansınız artmaya başlıyor. Özellikle yurtdışı ile bağlantılı çalışıyorsanız kazançlarınız artabilir. Eğitim alanı ya da turizmde çalışanlar için de oldukça destekleyici zamanlar olacaktır. Bu dönemde daha önce yaptığınız yatırımlar da değer kazanabilir. Maddi konularda şanslı olduğunuz bu süreçte birikim yapmanızda fayda var. Jüpiter Transitleri kitapçığından detayları okuyabilirsiniz.


19 Mayıs 28° Boğa Burcunda Yeniay gerçekleşiyor. Finansal yatırımlar için yeni bir adım atabilirsiniz. Kendinize yeni bir gelir kapısı yaratabilir ya da yeni bir yatırım aracına yönelebilirsiniz. Ailenizden maddi konularda destek alabilirsiniz. Bazılarınız ise ev için bir harcama yapabilir. Transit Jüpiter 'in Boğa burcuna geçtiği bir tarihte yaşanan bu tutulma zamanında doğru seçimler yapmaya özen gösterin. Jüpiter 'in her zaman etik ve yasal konuları temsil ettiğini de unutmayın. Bu nedenle bu tarihlerde atacağınız adımlarda ve yapılacak başlangıçlarda etik ve yasal konularda dikkatli olun.


20 Mayıs Mars Aslan Burcuna geçiş yapıyor.10 Temmuz tarihine kadar bu burçta olacak. Partnerinizle olan ilişkinizde gerilim artabilir, dikkat! Bu süreçte yeni bir spora başlamak iyi bir fikir olabilir. Böylece bu yoğun gerilimi düşürebilirsiniz. Özellikle 21 Mayıs tarihi gerilimli bir zaman olacaktır. Özellikle maddi konular sosyal hayatınızda bazı streslere neden olabilir. Bazılarınız çocukları için masraf yapmak durumunda da kalabilir. Bu dönemde riski yatırımlarda kayıplar olabilir. Bu nedenle aldığınız riskleri iyi değerlendirin. Bireysel etkileri hakkında Mars Transitleri kitapçığından detayları okuyabilirsiniz.


Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

BOĞA BURCU MAYIS 2023 BURÇ YORUMU

2 Mayıs tarihinde Güneş Merkür kavuşumu gerçekleşiyor. Hayatınızda önemli kararlar vereceğiniz bir tarih olabilir. Ancak Merkür bu tarihte retro olacak. Bu nedenle de aldığınız kararları tekrar değerlendirmek durumunda kalabilirsiniz. Bazılarınız ise bu süreçte önemli açıklamalar yapabilir. Ailenizden gelebilecek maddi destekler olabilir.

5 Mayıs 14° Akrep Burcunda Ay Tutulması gerçekleşecek. İlişkiler konusunda tamam mı devam mı kararları verebilirsiniz. Bu dönemde Merkür retro olduğu için eski konular tekrar gündeme gelebilir. Bazılarınız sürpriz masraflarla karşılaşabilir. Bazıları ise bir sözleşmeyi feshetme kararı alabilir. Eğer bir iş ortaklığınız varsa eski harcama ya da kazançları tekrar gözden geçirebilirsiniz. Eğer bir davanız varsa bunla ilgili sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Detaylı analizi Ay Tutulması Burç Yorumları 'ndan okuyabilirsiniz.

7 Mayıs Venüs Yengeç Burcuna geçiş yapıyor. 5 Haziran tarihine kadar bu burçta kalacak. Kardeş ya da kuzenlerinizden destek alabilirsiniz. İlişkileriniz daha uyumlu olabilir. Bu dönemde eğitim ya da yolculuklar için harcama yapabilirsiniz. İş seyahatleri yapabilirsiniz. Veya iş yeriniz sizi bir eğitime yollayabilir. Kısa yolculuklar bu dönemde keyifli geçecektir. Karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmekte fayda var.

15 Mayıs Merkür ileri gidiyor. 21 Nisan tarihinden beri aldığınız kararları sorgulamak durumunda kalabilirsiniz. Bu zaman aralığında özellikle ilişkiler konusunda bazı yanlış anlaşılmalar yaşanmış olabilir. Şimdi bunları toparlamak için harekete geçebilirsiniz. Bazılarınız ise bu süreçte maddi konularda attığı adımları tekrar değerlendirmek zorunda kalabilir.

16 Mayıs Jüpiter Boğa burcuna geçiş yapıyor. Geçtiğimiz 2,5 sene çok zorlandınız. Şimdi artık şans yüzünüze gülmeye başlıyor. Özellikle ortak gelirler, vergi, sigorta ya da prim gibi konularda önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Elbette ilişkiler ve ortaklıklar konusunda önemli testlerden geçtiğiniz bir süreçten geçiş yapıyorsunuz. Bu dönemde karşınıza feshedilen bir ortaklık sonrasında önemli kazançlar elde etme şansınız var. Bazılarınız ise arkadaşlarından ya da meslek gruplarından destek alabilir. Bu dönemde karşınıza çıkacak fırsatları iyi değerlendirin. Bu süreç yaklaşık 1 sene sürecek. Bireysel etkisini Jüpiter Transitleri kitapçığından detayları okuyabilirsiniz.

19 Mayıs 28° Boğa Burcunda Yeniay gerçekleşiyor. Burcunuzdaki bu yeniay ile hayatınızda önemli değişiklikler yapabilirsiniz. Jüpiter 'in de desteğini almaya başladığınız bu yeniayı iyi değerlendirin. Hem maddi konularda hem de ilişkiler konusunda önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Transit Jüpiter 'in Boğa burcuna geçtiği bir tarihte yaşanan bu tutulma zamanında doğru seçimler yapmaya özen gösterin. Jüpiter 'in her zaman etik ve yasal konuları temsil ettiğini de unutmayın. Bu nedenle bu tarihlerde atacağınız adımlarda ve yapılacak başlangıçlarda etik ve yasal konularda dikkatli olun.


20 Mayıs Mars Aslan Burcuna geçiş yapıyor 10 Temmuz tarihine kadar bu burçta olacak.. Ailenizle aranızdaki ilişkide stresler artmaya başlayabilir. Evinizde tadilatlar yapmanız gerekebilir. Elbette bu süreçte evin güvenliğine de dikkat etmenizde fayda var. Özellikle evden uzakta olacaksanız güvenlik tedbirlerinizi arttırın. Bu dönemde taşınmak durumunda kalırsanız sürecin yorucu olabileceğinin farkında olun. Bireysel etkilerini Mars Transitleri kitapçığından detayları okuyabilirsiniz.

Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

İKİZLER BURCU MAYIS 2023 BURÇ YORUMU

2 Mayıs tarihinde Güneş Merkür kavuşumu gerçekleşiyor. Partnerinizin iş hayatıyla ilgili önemli açıklamalar yaşanabilir. Eğer ruhsal çalışmalarla ilgileniyorsanız veya bir terapi almayı planlıyorsanız bu oldukça destekleyici bir zaman. Gizli saklı anlaşmalar içinse biraz riskli olacaktır. Dedikodulardan uzak durmanızda fayda var. Merkür 'ün retro olduğu bu tarihte geçmiş konularla ilgili bazı haberler yayılabilir, dikkat! Önemli imzalar için mümkünse 15 Mayıs sonrasını bekleyin.

5 Mayıs 14° Akrep Burcunda Ay Tutulması gerçekleşecek.İş hayatınızla ilgili sürpriz gelişmeler olabilir. Siz ya da iş arkadaşlarınızdan ani istifalar da gündeme gelebilir. Eski başvurularınızdan dönüşler olabilir. Bu dönemde yeni bir işe geçiş yapmak çok iyi bir fikir değil. Merkür retro konumda olduğu için bu tutulmada işten ayrılmak ya da yeni bir işe geçiş yapmaya karar vermek zararla sonuçlanabilir. Mümkünse radikal kararlar için 15 Mayıs sonrasını bekleyin. Detaylı analizi Ay Tutulması Burç Yorumları 'ndan okuyabilirsiniz.


7 Mayıs Venüs Yengeç Burcuna geçiş yapıyor. 5 Haziran tarihine kadar bu burçta kalacak. Gelirleriniz artıyor. Maddi konularda destek bulmaya başlıyorsunuz. Daha önce yaptığınız yatırımlar değer kazanabilir. Bazılarınız ise bu süreçte hobi olarak yaptığı birşeyden para kazanmaya başlayabilir. Bu dönemde kaybettiğiniz paraları ya da eşyaları da bulmanız olasıdır.


15 Mayıs Merkür ileri gidiyor. 21 Nisan sonrasında aldığınız kararları tekrar değerlendirmeniz gerekebilir. Sizden gizlenen ya da arkadanızdan konuşulan bazı şeyleri öğrenmeye başlayabilirsiniz. Eğer bu süreçte ruhsal bazı çalışmalara ya da terapilere katılmışsanız şimdi bunun faydasını göremeye başlayabilirsiniz. Bazılarınız ise bu süreçte aldığı bir tedavinin sonuçlarını görebilir.

16 Mayıs Jüpiter Boğa burcuna geçiş yapıyor. Bu süreç bir yıl kadar sürecek. Bu aslında ruhsal anlamda şifa bulacağınız bir zaman. Partnerinizin iş hayatında güzel gelişmeler yaşanabilir. Maddi olarak daha iyi bir noktaya gelmesi mümkün. Siz de yöneticileriniz tarafından destekleneceksiniz. Bunu açıkça göstermeseler bile sizi koruduklarının farkında olun. Aslında iş hayatınızda sorumlulukların arttığı bir sürece geçiş yaptınız. Yine de bu dönemi yoğun bir çalışma ve öğrenme dönemi olarak düşünebilirsiniz. Sizin için 2024 çok daha iyi olacak. Bireysel etkisini öğrenmek için Jüpiter Transitleri kitapçığından detayları okuyabilirsiniz.

19 Mayıs 28° Boğa Burcunda Yeniay gerçekleşiyor. Bu tarihi en sağlıklı kullanabileceğiniz alan ruhsal çalışmalar olacaktır. Veya yeni bir terapiye başlayabilirsiniz. Eğer partneriniz bir süredir iş hayatında sorun yaşıyorsa, bu yeniay ile birlikte yeni bir işe veya göreve başlayabilir. Transit Jüpiter 'in Boğa burcuna geçtiği bir tarihte yaşanan bu tutulma zamanında doğru seçimler yapmaya özen gösterin. Jüpiter 'in her zaman etik ve yasal konuları temsil ettiğini de unutmayın. Bu nedenle bu tarihlerde atacağınız adımlarda ve yapılacak başlangıçlarda etik ve yasal konularda dikkatli olun.


20 Mayıs Mars Aslan Burcuna geçiş yapıyor. 10 Temmuz tarihine kadar bu burçta olacak. Kardeş, kuzen ya da komşu gibi yakın çevrenizle ilişkileriniz gerilimli olabilir. Bu dönemde ilişkiler özen istiyor. Tartışmalardan uzak durmakta fayda var. Sürecin geçici olduğunun farkında olun. Yolculuklar yorucu olabilir. Bazılarınız ise iş nedeniyle bazı zorunlu yolculuklara çıkmak durumunda kalabilir. Bu süreçte yapacağınız en sağlıklı hareket uzun zamandır istediğiniz bir eğitime başlamak olabilir. Yasal konularda ise dikkatli olun. Özellikle yurtdışı ile ilgili konularda bazı stresler olabilir. Bireysel etkisini öğrenmek için Mars Transitleri kitapçığından detayları okuyabilirsiniz.

Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU MAYIS 2023 BURÇ YORUMU

2 Mayıs tarihinde Güneş Merkür kavuşumu gerçekleşiyor. Arkadaşlarınız size önemli bazı kararlarını açıklayabilir. Eğer bir dernek ya da meslek grubundan bir eğitim alma planınız varsa bu tarihte başlayabilirsiniz. Sosyal hayatınızla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Bu dönemde Merkür hala retro olduğu için eski dostlarla bir araya gelmeniz de olasıdır.

5 Mayıs 14° Akrep Burcunda Ay Tutulması gerçekleşecek. Aşk hayatınızla ilgili önemli kararlar aldığınız bir süreçten geçiş yapıyorsunuz. Bu tutulma zamanında partneriniz önemli kararlar alabilir. Sürprizlere hazır olun. Bu dönemde çocuklarınızın eğitim hayatıyla ilgili de önemli konular gündeme gelebilir. Bu tutulma zamanında Merkür retro olduğu için eski konuların gündeme gelmesi de olasıdır. Eski sevgililer de bu süreçte tekrar ortaya çıkabilir veya onlarla ilgili sürpriz haberler alabilirsiniz. Detaylı analizi Ay Tutulması Burç Yorumları 'ndan okuyabilirsiniz.

7 Mayıs Venüs Yengeç Burcuna geçiş yapıyor. 5 Haziran tarihine kadar bu burçta kalacak. Fiziksel görünümüz için para harcayabilirsiniz. Çekiciliğinizin artacağı bir zamana geçiş yapıyorsunuz. Hayatınızda biri yoksa bu dönemde karşınıza partner adayları çıkabilir. Doğru karar vermek için acele etmeyin. Bu dönemi karşınızdakini tanımak için kullanın. 16 Mayıs sonrasında ilişkiler konusunda daha doğru adımlar atma şansınız olacaktır. Bu dönemde ayrıca ailenizden gelecek destekler de olasıdır.

15 Mayıs Merkür ileri gidiyor. 21 Nisan tarihinden beri aksak giden konuları düzeltme şansınız olacak. Belki bu dönemde eski dostlarla buluştunuz. Bir süre hedefleriniz beklemede kaldı. Şimdi aldığınız kararları uygulamaya koymak için harekete geçebilirsiniz. Gelecek planlarınızı başkalarına duyurmak için de artık daha doğru bir zamana geçiş yapıyorsunuz.


16 Mayıs Jüpiter Boğa burcuna geçiş yapıyor. Sosyal hayatınız hareketleniyor. Belki son 2,5 senede pandemi nedeniyle de sosyal hayattan koptunuz. Şimdi ise daha geniş çevrelere ulaşacağınız bir döneme geçiş yapıyorsunuz. Bu süreçte dernek veya meslek gruplarından destek alabilirsiniz. Bazılarınız ise arkadaşlarından destek alacak. Hem yurtdışı hem de iş arkadaşlarınız gelecek planlarınızı yönlendirecektir. Belki de yeni bir işe geçiş yapacaksınız. Bu da sizi farklı bir çevreye dahil edecektir. Bireysel etkileri için Jüpiter Transitleri kitapçığından detayları okuyabilirsiniz.

19 Mayıs 28° Boğa Burcunda Yeniay gerçekleşiyor. Yeni bir çevreye giriş yapabilirsiniz. Veya bir meslek grubu ya da dernekle birlikte yeni bir projeye dahil olabilirsiniz. Bu yeniay kariyerinizle ilgili önemli başlangıçlara da destek veriyor. Halihazırda sosyal çevrenizin genişlediği bu dönemde kariyerle ilgili fırsatları da değerlendirmekte fayda var. Transit Jüpiter 'in Boğa burcuna geçtiği bir tarihte yaşanan bu tutulma zamanında doğru seçimler yapmaya özen gösterin. Jüpiter 'in her zaman etik ve yasal konuları temsil ettiğini de unutmayın. Bu nedenle bu tarihlerde atacağınız adımlarda ve yapılacak başlangıçlarda etik ve yasal konularda dikkatli olun.

20 Mayıs Mars Aslan Burcuna geçiş yapıyor. 10 Temmuz tarihine kadar bu burçta olacak. Masrafların artmaya başladığı bir sürece geçiş yapıyorsunuz. Bütçenizi iyi yönetin. Özellikle 21 Mayıs tarihinde ciddi harcamalar yapabilirsiniz. Kredi, vergi, sigorta gibi konularda karşınıza çıkabilecek ciddi ödemeler gündeme gelebilir. Bir kredi ya da borcu kapatmanız da gerekebilir. Bireysel etkisi için Mars Transitleri kitapçığından detayları okuyabilirsiniz.

Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

ASLAN BURCU MAYIS 2023 BURÇ YORUMU

2 Mayıs tarihinde Güneş Merkür kavuşumu gerçekleşiyor. İş hayatınızda önemli başlangıçlar yaşanabilir. Yeni bir yönetici göreve başalayabilir ancak bu görev geçici bir görev olabilir. Veya siz bir yöneticinin yerine geçici olarak görevi devralabilirsiniz. Eğer bir iş değişikliği planınız varsa acele etmeyin. Merkür retro konumda ve bu tarihte başlayacak şeyler tekrar değerlendirilmek durumunda kalacak. Yani bu konuların geçici olacağının farkında olun. 19 Mayıs sonrasında daha kalıcı adımlar atabilirsiniz.


5 Mayıs 14° Akrep Burcunda Ay Tutulması gerçekleşecek. Ev, aile ve yerleşim konusunda önemli kararlar verebilirsiniz. Bazılarınız bu süreçte taşınma kararı alabilir. Eğer bir ev satma planınız varsa evraklarınızı iyi kontrol edin. Alıcı son anda fikrinden de cayabilir. Ya da bu satış beklediğiniz kadar karlı olmayabilir. Detaylı analizi Ay Tutulması Burç Yorumları 'ndan okuyabilirsiniz.


7 Mayıs Venüs Yengeç Burcuna geçiş yapıyor. 5 Haziran tarihine kadar bu burçta kalacak. Gizli ilişki ve ortaklıklardan uzak durmakta fayda var. Bu dönemde platonik bir ilişkiye çekilmeniz de olasıdır. Yatırım kararları için çok iyi bir zaman olmayabilir. Bu süreci en sağlıklı geçirmenin yolu ise ruhsal konularda danışmanlıklar almak olabilir. Eğer fırsat bulabilirseniz bu süreçte kafanızı dinlemek için bir tatile gidebilirsiniz. İnziva tatilleri bu süreçte size iyi gelebilir.


15 Mayıs Merkür ileri gidiyor. Yöneticilerinizle yaşadığınız yanlış anlaşılmaları düzeltebilirsiniz. Bu dönemde geçici bir görev almışsanız şimdi esas görevinize dönebilirsiniz. 20 Nisan sonrasında kariyer hayatınızda yaşanan temel aksaklıkları çözmek için harekete geçebilirsiniz. Özellikle maddi konularda yaşanan aksaklıklar şimdi yoluna girebilir.


16 Mayıs Jüpiter Boğa burcuna geçiş yapıyor. Şimdi kariyerinizde terfi ve ödül zamanı başlıyor. Yaklaşık bir yıl kadar sürecek olan bu desteği iyi değerlendirin. Şirketinizin sunduğu ek imkanlar da bu dönemde artabilir. Aranızdan kendi işini açmak için harekete geçenler de olabilir. Bu dönemde özellikle vergi, sigorta ya da kredi gibi konularda temkinli adımlar atabbiliseniz ve haritanız destek veriyorsa kendi işinizi yapma konusunda destekleniyorsunuz. İyi bir bütçe yaptığınız müddetçe güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bireysel haritanıza etkisini görmek için Jüpiter Transitleri kitapçığından detayları okuyabilirsiniz.

19 Mayıs 28° Boğa Burcunda Yeniay gerçekleşiyor. Şimdi kariyerinizde yeni adımlar atmak için harekete geçebilirsiniz. Eğer kurumsal bir firmada çalışıyorsanız bu dönemde çok şey öğrenebileceğiniz ve sizi destekleyecek bir yönetici ile çalışmaya başlayabilirsiniz. Belki maddi konularda aradığınız desteği bulmakta zorlansanız da kariyer anlamında başarı kazanabileceğiniz projelere dahil olabilirsiniz. Transit Jüpiter 'in Boğa burcuna geçtiği bir tarihte yaşanan bu tutulma zamanında doğru seçimler yapmaya özen gösterin. Jüpiter 'in her zaman etik ve yasal konuları temsil ettiğini de unutmayın. Bu nedenle bu tarihlerde atacağınız adımlarda ve yapılacak başlangıçlarda etik ve yasal konularda dikkatli olun.

20 Mayıs Mars Aslan Burcuna geçiş yapıyor. 10 Temmuz tarihine kadar bu burçta olacak. Kendinizi gergin hissetmeniz olasıdır. Çocuklarınız varsa onlarla ilgili konularda çok fazla koşturmanız gerekebilir. Bu dönemin yorucu ve stresli olduğunun farkında olun. Dinlenme fırsatlarınızı iyi değerlendirin. Eğer bu dönemde taşınmak zorunda kalırsanız bunun yorucu bir taşınma olabileceğin farkında olun. Mars Transitleri kitapçığından detayları okuyabilirsiniz.

Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

BAŞAK BURCU MAYIS 2023 BURÇ YORUMU

2 Mayıs tarihinde Güneş Merkür kavuşumu gerçekleşiyor. Bir eğitim ya da yolculuk planı yapabilirsiniz. Eğer yurtdışı ile bağlantılı işleriniz varsa bunlarla ilgili önemli kararlar verilebilir. Ancak yönetici gezegeniniz Merkür geri hareket ediyor. Bu nedenle verilen kararlardan vazgeçme ihtimaliniz var. Bu nedenle önemli açıklama, imza ve resmi adımlar için 15 Mayıs sonrasını bekleyin. Bu tarihte yapılacak en doğru adım geçmişte başlayıp yarım bıraktığınız şeyleri tamamlamak için bir adım atmak olacaktır. Bir eğitime geri dönebilir, bitirmenizi bekeleyen proje ya da tezinizi gözden geçirebilirsiniz.


5 Mayıs 14° Akrep Burcunda Ay Tutulması gerçekleşecek. Bu tutulmaya Merkür retrosu eşlik ediyor. Biz sözleşmenin feshi, bir yolculuğun ertelenmesi olasıdır. Bazı evraklarınızın gerekli yerlere ulaşmadığını öğrenebilirsiniz. Veya bazılarınız bu süreçte başvurularının reddedildiğini öğrenebilir. Bu tutulmaya Uranüs de eşlik ediyor. Bu nedenle de sürpriz haber ve gelişmeler olasıdır. Detaylı analizi Ay Tutulması Burç Yorumları 'ndan okuyabilirsiniz.

7 Mayıs Venüs Yengeç Burcuna geçiş yapıyor. 5 Haziran tarihine kadar bu burçta kalacak. Sosyal hayatınız hareketleniyor. Elbette sosyal etkinlikler için de para harcayabilirsiniz. Bazılarınız sanat etkinliklerine katılabilir. Arkadaşlarınız ile daha fazla bir araya gelebilirsiniz. Dernek ya da meslek grupları ile organizasyonlara dahil olabilirsiniz.

15 Mayıs Merkür ileri gidiyor. 21 Nisan tarihinden beri beklemede kalan konular hareketlenmeye başlıyor. O dönemde verilen kararlar tekrar değerlendirilebilir. Bazılarınız bu süreçte kendisini fazlasıyla engellenmiş hissetmiş olabilir. Bu yanlış anlamalar zinciri şimdi düzelmeye başlayacaktır. Özellikle yolculuk planları ya da yurtdışı ile ilgili konularda karşınıza çıkan aksaklıkları bu tarih sonrasında toparlayabilirsiniz.

16 Mayıs Jüpiter Boğa burcuna geçiş yapıyor. Ve hayatınızda en çok seyahat edeceğiniz yaklaşık bir senelik bir süreç başlıyor. Bazılarınız bir eğitime başlayabilir. Bu dönemde karşınıza çıkan eğitim fırsatlarını kaçırmayın. Bu dönemde eğitim konusunda önemli başarılar kazanabilirsiniz. Eğer ilişkiler konusunda zorlandığınız bir süreçten geçiş yapıyorsanız partnerinizin kardeş, kuzen ve yakın çevresinden destek alabilirsiniz. Bu dönemde sorunların çözümünde onlar arabuluculuk yapabilirler. Eşinizle birlikte çıkacağınız yolculuklar da bu dönemde sorunları aşmak için destekleyici olacaktır. Haritanıza etkisini öğrenmek için Jüpiter Transitleri kitapçığından detayları okuyabilirsiniz.

19 Mayıs 28° Boğa Burcunda Yeniay gerçekleşiyor. Merkür retrosunu da geri bıraktığımız bir tarih olduğu için yeni adımlar atmaktan çekinmeyin. Bu tarihte bir süredir kafanızda olan bir eğitim ya da yolculuk konusunda karar verebilir ve harekete geçebilirsiniz. Transit Jüpiter 'in Boğa burcuna geçtiği bir tarihte yaşanan bu tutulma zamanında doğru seçimler yapmaya özen gösterin. Jüpiter 'in her zaman etik ve yasal konuları temsil ettiğini de unutmayın. Bu nedenle bu tarihlerde atacağınız adımlarda ve yapılacak başlangıçlarda etik ve yasal konularda dikkatli olun.


20 Mayıs Mars Aslan Burcuna geçiş yapıyor. 10 Temmuz tarihine kadar bu burçta olacak. Gizli düşmanlıklara karşı tedbirli olun. Mümkünse bu tarih aralığında dedikoduların içinde yer almayın. Özellikle ofisinizin güvenliğine dikkat edin. Vergi, sigorta ya da tazminat gibi konularda bazı sorunlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bu süreçte rüyalar rahatsız edici olabilir. Sağlık kontrolleri yaptırmak, erken yatıp - kalkmak bu zaman aralığında önemli olacak. Aksi durumda hem gergin hem de tehlikelere açık bir konuma gelebilirsiniz. Haritanıza etkisini öğrenmek için Mars Transitleri kitapçığından detayları okuyabilirsiniz.

Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

TERAZİ BURCU MAYIS 2023 BURÇ YORUMU

2 Mayıs tarihinde Güneş Merkür kavuşumu gerçekleşiyor. Eski bir borçla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bazılarınız bu dönemde borçlarını yapılandırabilir. Sürpriz harcamalar yapabilirsiniz. Büyük yatırım kararları için 19 Mayıs sonrasını beklemekte fayda var. Bu dönemde vergi, sigorta ya da tazminat gibi konularda önemli haberler alabilirsiniz.

5 Mayıs 14° Akrep Burcunda Ay Tutulması gerçekleşecek. Bütçenizi iyi yönetmeniz gereken bir süreçten geçiş yapıyorsunuz. Bu yıl bu konuda önemli değişimler yaşıyorsunuz. Maddi konularda sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Ani bir masraf karşınıza çıkabilir. Finansal bir sözleşmeyi feshedebilirsiniz. Bazılarınız bu dönemde yatırımlarını bozdurma kararı alabilir. Bir satıştan gelebilecek kazançlar da olasıdır. Ancak bunları doğru bir yatırım aracına yönlendirmek önemli. Aksi durumda kayıplar olasıdır. Eşin ya da ortağın kazançları ile ilgili ani gelişmeler de bütçenizi etkileyebilir. Detaylı analizi Ay Tutulması Burç Yorumları 'ndan okuyabilirsiniz.

7 Mayıs Venüs Yengeç Burcuna geçiş yapıyor. 5 Haziran tarihine kadar bu burçta kalacak. Kariyer nedeniyle katılacağınız etkilik ve toplantılar artıyor. Yönetim kademesinden destek alabilirsiniz. Finansal olarak beklentileriniz varsa bunları yönetimden talep etmek için bu zaman aralığını kullanabilirsiniz. Yine de önemli konuşmaları 15 Mayıs sonrasına planlamakta fayda var. Bu süreçte başarı kazanmak ve kariyer alanında kendinizi göstermek çok daha kolay olacaktır. Sosyal kabiliyetlerinizi şimdi iş hayatında kullanabilirsiniz.

15 Mayıs Merkür ileri gidiyor. 20 Nisan tarihinden beri beklemede kalan konular hız kazanacaktır. Özellikle ortak gelirler, tazminat ya da vergilerle ilgili konularda aksiliklerle karşılaşmışsanız bunları çözmek için harekete geçebilirsiniz. Özellikle finansal konularla ilgili evraklar, görüşmeler ya da konuşmalar hız kazanıyor.


16 Mayıs Jüpiter Boğa burcuna geçiş yapıyor. Önünüzde maddi konularla ilgili şans ve fırsatların artacağı bir sürece geçiş yapıyorsunuz. Bu dönemde gelir gider dengesini ayarlamanız gerekiyor. Bu şanslı dönemde yapacağınız yatırımlar ilerde daha fazla değer kazanabilir. Ancak harcamaların da artması olasıdır. Gereksiz ve lüks harcamalardan kaçınmakta fayda var. Birikimler için gelirlerinizden belirli bir yüzde belirleyerek bunda süreklilik kazanmaya çalışın. Jüpiter Transitleri kitapçığından detayları okuyabilirsiniz.

19 Mayıs 28° Boğa Burcunda Yeniay gerçekleşiyor. Finansal konularda yeni adımlar atmak için doğru zaman. Yapabiliyorsanız birikim yapmak iyi bir fikir. Uzun vadeli ve güvenli yatırım araçlarını tercih edin. Vergi, sigorta ya da tazminat gibi konularda harekete geçebilirsiniz. Eğer bir finansal ortaklık düşünüyorsanız bunun için de önemli kararlar verebilirsiniz.

20 Mayıs Mars Aslan Burcuna geçiş yapıyor. 10 Temmuz tarihine kadar bu burçta olacak. Sosyal hayatınız hareketleniyor ancak bu dönemde sosyallik nedeniyle yorgun da düşebilirsiniz. Arkadaşlarınızla bir spora başlama kararı alabilirsiniz. Sosyal etkinliklere para harcayabilir bazı arkadaşlarınıza borç para verebilirsiniz. Arkadaşlarınızdan bazıları ile aranızda stresli durumlar olabilir. Dernek veya meslek odaları ile anlaşmak da bu dönemde zor olabilir. Mars Transitleri kitapçığından detayları okuyabilirsiniz.

Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

AKREP BURCU MAYIS 2023 BURÇ YORUMU

2 Mayıs tarihinde Güneş Merkür kavuşumu gerçekleşiyor. İlişkiler konusunda önemli konuşmalar yapılabilir. Partnerinizden sürpriz haberler alabilirsiniz. Özellikle geçmişle ilgili konular gündeme gelebilir. İş ortaklıkları gündeme gelirse resmi imzaları atmak için 19 Mayıs sonrasını bekleyin.

5 Mayıs 14° Akrep Burcunda Ay Tutulması gerçekleşecek. 2021 yılı Kasım ayından beri ilişkiler konusunda önemli deneyimler yaşıyorsunuz. Bu tutulma ilişkiler konusunda önemli kararlar verebilirsiniz. Partnerinizin hayatında sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Belki eski konular tekrar gündeme gelebilir. Veya daha önce verilen kararlardan geri dönebilirsiniz. Bir iş ortaklığın feshi de bu dönemde olasıdır. Fevri kararlar almak bu tutulma sırasında çok önerilmez. Detaylı analizi Ay Tutulması Burç Yorumları 'ndan okuyabilirsiniz.

7 Mayıs Venüs Yengeç Burcuna geçiş yapıyor. 5 Haziran tarihine kadar bu burçta kalacak. Partnerinizle birlikte yolculuklara çıkabilirsiniz. Eğitim ve yolculuklar için para harcayabilirsiniz. Yasal konularla ilgili destek alabilirsiniz. Eğer eğitim hayatınız devam ediyorsa hocalarınızdan destek alabilirsiniz.

15 Mayıs Merkür ileri gidiyor. 21 Nisan tarihinden beri beklemede kalan konular şimdi hızlanmaya başlıyor. Bir süredir partnerinizle iletişimde sorunlar yaşamış olabilirsiniz, bu süreç artık geride kalıyor. Şimdi daha rahat bir iletişim kurabilirsiniz. Eğer bir sözleşme ile ilgili aksaklıklar yaşanmışsa bunlar artık hız kazanacak. Eğer davalı bir süreciniz varsa artık bu konuda da doğru adımları atmanız, sürecin daha hızlı ve sağlıklı ilerlemesi daha olasıdır.

16 Mayıs Jüpiter Boğa burcuna geçiş yapıyor. İlişkiler konusunda bir süredir önemli deneyimler kazandınız. Şimdi ilişkiler ve ortaklıklar konusunda şanslı bir döngü başlıyor. Partnerden destek almak olasıdır. Eğer hayatınızda birisi yoksa şimdi karşınıza partner adayları çıkabilir. Eğer birlikteliğinizle ilgili sorunlar varsa şimdi sürpriz bir şekilde bu sorunlar çözülebilir. Jüpiter Transitleri kitapçığından detayları okuyabilirsiniz.

19 Mayıs 28° Boğa Burcunda Yeniay gerçekleşiyor. Hayatınızda yeni bir dönem başlıyor. Evlilik ve iş ortaklıkları ile ilgili yeni adımlar atabilirsiniz. Eğer taşınma planınız varsa yeni bir eve geçiş yapabilirsiniz. Bazılarınız bu dönemde önemli sözleşmelere imza atabilirler.

20 Mayıs Mars Aslan Burcuna geçiş yapıyor. 10 Temmuz tarihine kadar bu burçta olacak. Kariyer hayatınızda hareketli bir dönem başlayacak. Bu süreçte yöneticilerinizle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Rekabet çok artabilir. Belki bu süreçte yoğun ve yorucu bir projeye başlayabilirsiniz. Bazılarınız bu süreçte ailesi ile de gerilim yaşayabilir. Sürecin geçici olacağının farkında olun. Mars Transitleri kitapçığından detayları okuyabilirsiniz.

Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

YAY BURCU MAYIS 2023 BURÇ YORUMU

2 Mayıs tarihinde Güneş Merkür kavuşumu gerçekleşiyor. Çalıştığınız kurumda yeni bir göreve getirilebilirsiniz. Veya yeni bir iş arkadaşı göreve başlayabilir. Sağlığınıza özen gösterdiğiniz bir dönemden geçiyor olabilirsiniz. Bu tarihte önemli kararlar verebilirsiniz; yeni bir diyet ya da yeni bir egzersize başlamak gibi.

5 Mayıs 14° Akrep Burcunda Ay Tutulması gerçekleşecek. Sizden gizlenen bazı gerçeklerin ortaya çıkması olasıdır. İş yeriniz ya da iş arkadaşlarınızla ilgili sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Bir sözleşmenin feshi, bir çalışanın görevden ayrılması gibi konular gündeme gelebilir. Detaylı analizi Ay Tutulması Burç Yorumları 'ndan okuyabilirsiniz.

7 Mayıs Venüs Yengeç Burcuna geçiş yapıyor. 5 Haziran tarihine kadar bu burçta kalacak. Ek gelirler konusunda şanslı bir zamana geçiş yapıyorsunuz. Aileden destek gelebilir. Vergi, sigorta ya da prim gibi alanlarda bazı fırsatlar yakalayabilirsiniz. Lüks harcamalardan kaçınmakta fayda var.

15 Mayıs Merkür ileri gidiyor. Özellikle iş yerinizle ilgili konularda aksayan veya beklemede kalan konular hız kazanıyor. Bir süredir sağlık sorunları yaşıyorsanız bu tarih sonrasında sorunlarınıza çözüm bulabilirsiniz. Aksaklıklar ise yavaş yavaş çözüme kavuşacaktır.

16 Mayıs Jüpiter Boğa burcuna geçiş yapıyor. İş hayatınız ve iş yerinizle ilgili güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bu dönemde eğer bir iş değişikliği planınız varsa bu tarih sonrasına daha şanslı olacağınız bir dönem başlayacak. Bu dönemde karşınıza çıkan iş fırsatlarınızı değerlendirmekte fayda var. Çalıştığınız kurum büyümeye de gidebilir. Terfi, tayin ve atama fırsatları yakalayabilirsiniz. Jüpiter Transitleri kitapçığından detayları okuyabilirsiniz.


19 Mayıs 28° Boğa Burcunda Yeniay gerçekleşiyor. Yeni bir işe ya da göreve başlayabilirsiniz. Veya yeni bir iş arkadaşınız göreve başlayabilir. Bazılarınız bir süredir sağlık sorunları yaşıyorsa bu bir tedavi fırsatını da beraberinde getirecektir. Bu dönemde yeni bir beslenme veya egzersiz programına da başlayabilirsiniz.

20 Mayıs Mars Aslan Burcuna geçiş yapıyor. 10 Temmuz tarihine kadar bu burçta olacak. Eğitim ya da yolculuklar bu dönemde yorucu olabilir. Eğer akademik hayatınız devam ediyorsa eğitmenlerinizle ters düşmemeye gayret gösterin. Bazılarınız bu dönemde yasal konularda sorunlar da yaşayabilir. Mars Transitleri kitapçığından detayları okuyabilirsiniz.

Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

OĞLAK BURCU MAYIS 2023 BURÇ YORUMU

2 Mayıs tarihinde Güneş Merkür kavuşumu gerçekleşiyor. Çocuklarınızın eğitimi ile ilgili konularda önemli kararlar ya da açıklamalar olabilir. Eğer yeni başlayan bir ilişkiniz varsa bununla ilgili de önemli kararlar alabilirsiniz. Veya partnerinizle önemli konuşmalar yapabilirsiniz.


5 Mayıs 14° Akrep Burcunda Ay Tutulması gerçekleşecek. Sosyal çevrenizde temizlik yaptığınız bir dönemden geçiş yapıyorsunuz. Artık vadesi bitmiş ya da sizi manipüle eden arkadaşlarınız varsa bunlarla ilişkilerinizi koparıyor olabilirsiniz. Özellikle daha önce birlikte çalıştığınız ya da halihazırda iş arkadaşınız olan kişilerle olan ilişkilerinize mesafe almanız olasıdır. Bu kimi zaman fiziksel olarak uzaklaşmayı da getirebilir, siz ya da arkadaşlarınız farklı bir şehre taşınabilirler. Detaylı analizi Ay Tutulması Burç Yorumları 'ndan okuyabilirsiniz.

7 Mayıs Venüs Yengeç Burcuna geçiş yapıyor. 5 Haziran tarihine kadar bu burçta kalacak. İkili ilişkiler için keyifli bir zaman olacaktır. Partnerinizle daha uyumlu olabilirsiniz. Ondan destek almanız, birlikte sosyal ya da sanatsal etkinliklere katılmanız mümkün. Bu dönemi keyifli etkinlikler için kullanmak faydalı olacaktır.

15 Mayıs Merkür ileri gidiyor. 21 Nisan tarihinden beri aksayan işlerinizi yoluna koyabilirsiniz. Bir yolculuk planınız aksamış olabilir, veya bir yere gidip dönmüş olabilirsiniz. Bu süreçte yasal konularla ilgilenmeniz gerekmişse belki istediğiniz hızda ilerlememiş olabilir. Eğitim hayatınız devam ediyorsa belki ara verdiniz ve şimdi tekrar yoğun bir çalışma içine girebilirsiniz.

16 Mayıs Jüpiter Boğa burcuna geçiş yapıyor. Çocuklarınızla ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağı bir yıllık süreç başlıyor. Eğer bu dönemde hamile kalırsanız muhtemelen rahat bir hamilelik geçirirsiniz. Sürpriz hamilelikler de bu dönemde olasıdır. Eğer borsa ve benzeri riskli yatırımlarınız varsa kazançlı çıkabilirsiniz. Jüpiter Transitleri kitapçığından detayları okuyabilirsiniz.

19 Mayıs 28° Boğa Burcunda Yeniay gerçekleşiyor. Yeni bir ilişkinin başlangıcı olabilir. Şansınız artmaya başladığı bu süreçte doğru tercihler yapmaya özen gösterin. Bu yeniay zamanında çocuklarınızla ilgili de yeni bir döngü başlıyor olabilir.

20 Mayıs Mars Aslan Burcuna geçiş yapıyor. 10 Temmuz tarihine kadar bu burçta olacak. Masraflarınız artmaya başlıyor. Bu dönemde gereksiz harcamalardan olabildiğince uzak durmanız gerek. 10 Temmuz tarihine kadar sürecek olan bu zaman aralığında iyi bir bütçe yapmanızda fayda var. Ev için yapacağınız tadilatlar olursa beklediğinizden daha masraflı olabilir, bunu dikkate alarak planlama yapmakta fayda var. Mars Transitleri kitapçığından detayları okuyabilirsiniz.


Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

KOVA BURCU MAYIS 2023 BURÇ YORUMU

2 Mayıs tarihinde Güneş Merkür kavuşumu gerçekleşiyor. Ev, aile ve yerleşim konusunda önemli kararlar verebilirsiniz. Elektronik aletlerinize dikkat edin, arızalar yaşanabilir. Evden çalışma planınız varsa bu tarihlerde önemli kararlar da verebilirsiniz. Ailenizle birlikte önemli kararlar alabilirsiniz. Veya aileniz size önemli haberler verebilir. Bazılarınız ise ailesinin yanına gidebilir veya ailenizle birlikte bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Bir ev kiralama ya da alma planınız varsa kararlarınızda acele etmeyin. Merkür retro konumda ve bu kararları tekrar gözden geçirmeniz olasıdır. Veya aldığınız kararları uygulamaya koymanız zaman alabilir.

5 Mayıs 14° Akrep Burcunda Ay Tutulması gerçekleşecek. Yöneticilerden görevi bırakanlar olabilir. Bir sözleşmenin feshi bu dönemde olasıdır. Bir yolculuk planı yapmışsanız bunu iptal etmeye de karar verebilirsiniz. Bazılarınız bu dönemde iş değişikliği düşünebilir. Ancak kararları 15 Mayıs sonrasına bırakmak ve yeni iş başlangıçlarını da 19 Mayıs sonrasına ertelemekte fayda var. Detaylı analizi Ay Tutulması Burç Yorumları 'ndan okuyabilirsiniz.

7 Mayıs Venüs Yengeç Burcuna geçiş yapıyor. 5 Haziran tarihine kadar bu burçta kalacak. İş nedeniyle katılacağınız etkinlikler olabilir. İş arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Maddi olarak iş yerinizin sunacağı imkanlar da daha iyi olacaktır. Eğer bir tedavi görüyorsanız bu dönemde tedaviden daha iyi sonuçlar alabilirsiniz. Sağlığınız düzelir.

15 Mayıs Merkür ileri gidiyor. 21 Nisan tarihinden beri beklemede kalan konular hız kazanacaktır. Özellikle ev ve yerleşim konusunda bazı aksaklıklarla uğraşmışsanız şimdi hız kazanabilirsiniz. Özellikle ailenizle birlikte yapacağınız yolculuklar aksamışsa şimdi adım atabilirsiniz.

16 Mayıs Jüpiter Boğa burcuna geçiş yapıyor. Daha büyük bir eve geçmek veya evde daha fazla vakit geçirmek gibi imkanlar gündeme gelebilir. Aileden destek almak, kendinize ait bir eve geçmek de olasılıklar arasında. Bu dönemde yapacağınız taşınmalar daha rahat olabilir. Bazılarınız ise evden çalışmaya başlayabilirler. Jüpiter Transitleri kitapçığından detayları okuyabilirsiniz.

19 Mayıs 28° Boğa Burcunda Yeniay gerçekleşiyor. Yeni bir eve geçmek, ailenizle birlikte önemli kararlar almak bu dönemde olasıdır. Partnerinizin iş hayatında önemli gelişmeler yaşanabilir. Bu şanslı bir döngünün başlangıcı, bu nedenle karşınıza çıkacak fırsatları iyi değerlendirmek gerekiyor.

20 Mayıs Mars Aslan Burcuna geçiş yapıyor. 10 Temmuz tarihine kadar bu burçta olacak.İlişkiler konusunda gerilimler yaşanabilir. Partnerinizle anlaşmak bu dönemde zordur. Bir dava süreciniz varsa anlaşma sağlamak zor olabilir, çekişmeli bir süreç olacaktır. Evininizin güvenliğine de bu süreçte dikkat etmenizde fayda var. Mars Transitleri kitapçığından detayları okuyabilirsiniz.

Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.


BALIK BURCU MAYIS 2023 BURÇ YORUMU

2 Mayıs tarihinde Güneş Merkür kavuşumu gerçekleşiyor. Bir yolculuğa çıkmak ya da bir eğitime başlamak olasıdır. Ancak bu tarihte Merkür hala retro konumda olacak. Bu nedenle de eski bir eğitime gönmek ya da daha önce yaptığınız bir yolculuğu tekrarlamak daha iyi bir fikir. Aksi durumda bazı aksaklıklar yaşanabilir. Bu dönemde ayrıca elektronik aletlerinize de dikkat edin. Yeni bir ürün ya da hizmet almak için 19 Mayıs sonrasını beklemekte fayda var.

5 Mayıs 14° Akrep Burcunda Ay Tutulması gerçekleşecek. Bir eğitimi tamamlama planınız varsa bu tutulma zamanında son adımları atabilirsiniz. Ancak bazı gelişmeler sizi eğitimi bırakmayı düşündürüyorsa acele karar vermeyin. Merkür retro, kesin kararları vermek ve uygulamak için 15 Mayıs tarihini beklemekte fayda var. Yurtdışı ya da yolculuklarla ilgili de sürpriz gelişmeler sizi önemli kararlar almaya itebilir. Artık vadesini doldurmuş bir konu ya da projeden uzaklaşabilirsiniz. Detaylı analizi Ay Tutulması Burç Yorumları 'ndan okuyabilirsiniz.

7 Mayıs Venüs Yengeç Burcuna geçiş yapıyor. 5 Haziran tarihine kadar bu burçta kalacak. Eğer hayatınızda biri yoksa bu süreçte karşınıza birden çok partner adayı çıkabilir. Doğru tercikleri yapmak için acele karar vermeyin. Bu dönemde yeni bir ilişkiye başlamışsanız partnerinizle daha uyumlu olacağınız bir dönem yaşayabilirsiniz. Sanat etkinliklerine daha fazla katılabilirsiniz. Hobi olarak ilgilendiğiniz konulardan kazanç elde edebilirsiniz. Sosyal hayatınız da bu geçişten olumlu etkilenecektir.

15 Mayıs Merkür ileri gidiyor. 21 Nisan tarihinden beri beklemede kalan konular şimdi hız kazanmaya başlıyor. Eğer bu tarih sonrasında bir yolculuğa çıkmışsanız şimdi geri dönüyor olabilirsiniz. Bazılarınız ise bu süreçte kardeş, kuzen ya da yakın çevrenizle anlaşmakta zorlanmış olabilir. Şimdi yanlış anlamaları geride bırakmak mümkün olacak.

16 Mayıs Jüpiter Boğa burcuna geçiş yapıyor. Yaklaşık bir yıl sürecek olan bu geçişte yolculuklar artabilir. Eğitim hayatınızda başarılar kazanabilirsiniz. Kardeş, kuzen ya da yakın çevrenizden destekler gelebilir. İlişkiler ve ortaklıklar konusunda da destek bulmanız olasıdır. Jüpiter Transitleri kitapçığından detayları okuyabilirsiniz.

19 Mayıs 28° Boğa Burcunda Yeniay gerçekleşiyor. Yeni bir eğitime başlamak, bir yolculuk planı yapmak olasıdır. Bu dönemde kardeşlerinizin hayatında da önemli gelişmeler yaşanabilir. Aranızın kötü olduğu kardeşler varsa bunlarla tekrar bir araya gelmek ya da buzları eritmek olasıdır.

20 Mayıs Mars Aslan Burcuna geçiş yapıyor. 10 Temmuz tarihine kadar bu burçta olacak. Sağlığınıza özelikle dikkat etmeniz gereken bir dönem. Sizler için özellikle kalp ve sırt sağlığı hep önemli. Bu nedenle bu dönemde özellikle kendinizi yormamaya ve bedeninizi zorlamamaya gayret edin. Ayrıca iş yerinde rekabet artabilir, stresli ve yoğun bir dönem yaşayabilirsiniz. Mars Transitleri kitapçığından detayları okuyabilirsiniz.

Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.


Bunlar da ilginizi çekebilir;

Mayıs 2023 Önemli Tarihler

2 Mayıs Güneş Merkür Kavuşumu

4 Mayıs Venüs Neptün Kare

5 Mayıs VenüsJüpiter 60°

5 Mayıs Akrep Burcunda Ay Tutulması 14°

7 Mayıs Venüs Yengeç Burcunda

9 Mayıs Güneş Uranüs Kavuşumu

15 Mayıs Merkür İleri Gidiyor

16 Mayıs Jüpiter Boğa Burcunda

19 Mayıs Boğa Burcunda Yeniay 28°

20 Mayıs Mars Aslan Burcunda

25 Mayıs Venüs Chiron Kare

28 Mayıs Güneş Satürn Kare


Mayıs 2, 2023 1:00 Büyüyen Ay

Mayıs 5, 2023 19:34 Dolunay (Ay Tutulması)

Mayıs 9, 2023 7:12 Küçülen Ay

Mayıs 12, 2023 16:28 Son Dördün

Mayıs 16, 2023 3:10 Balsamik Faz

Mayıs 19, 2023 17:53 Yeniay

Mayıs 23, 2023 15:01 Hilal

Mayıs 27, 2023 17:22 İlk Dördün

Mayıs 31, 2023 16:19 Büyüyen Ay




Ücretsiz doğum haritası hesaplamak ve yükselen burcunuzu öğrenmek için Doğum Haritası Hesaplama sayfasını kullanabilirsiniz.



bottom of page