top of page
© Copyright by astrokronos
astrokronos takvim.jpg

Temmuz Ayı Burç Yorumları 2023

Temmuz ayının başında hemen çok önemli açıklamaların yapıldığı, sürpriz gelişmelerin olacağı bir dolunaya doğru ilerliyoruz. 1 Temmuz gününde yönetim kademesi ve eril figürlerin önemli kararlarına ve açıklamalarına tanıklık edebiliriz. Bir eğitim ya da yolculuk fırsatı gündeme gelebilir. Farklı bir adım atma şansı yakalarsanız hiç tereddüt etmeyin. Karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmeniz gerekiyor. Rutinden sıyrılmak için güzel zamanlar olacak. 7 Temmuz tarihinde bu konuda sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

2023-2024 yılı eğitimleri hakkında bilgi almak için ön kayıt yaptırabilirsiniz. Temel Seviye Astroloji, İleri Seviye Astroloji ve Horary Astroloji için ön kayıtlar açılmıştır. Eğitimler online yapılacaktır. Ön kayıt yaptıranlara ücret ve katılım koşulları email ile iletilecektir.

2 Temmuz tarihi ilişkiler açısından canlandırıcı bir etki yaratabilir. Eğer siz doğru kullanmayı başarabilirseniz. Aksi durumda ani ayrılıklar gündeme gelebilir. Elbette aynı tarih maddi konular açısından da oldukça dikkat edilmesi gereken bir zaman. Ani masraflar çıkabilir. Yatırımlarınız konusunda ani alım satımlar kayıp getirebilir, dikkat. Venüs 'ün ay sonunda retro harekete başlayacağını unutmayın. Bu nedenle bu tarihte alacağınız radikal kararlardan dönmeniz de olasıdır. Bu yüzden sağduyulu hareket edin ve fevri kararlardan uzak durun. 9 Ağustos ve 29 Eylül tarihinde bu açı iki kez daha tekrar edecek.

3 Temmuz 2023 Dolunay 11° Oğlak Burcunda

Ertesi gün 3 Temmuz tarihinde Oğlak burcunda bir dolunay yaşayacağız. Bu dolunay oldukça ilginç. Beklenenden farklı sonuçlar alma olasılığımız var. Haliyle de sürprizlere açık olmak gerekiyor. Oğlak Dolunayı ile ilgili burç yorumlarını ve detaylı analizi okumanızda fayda var.



10 Temmuz tarihinde Mars Başak burcuna geçiş yapacak. Bu burçta belirli bir asalete sahip olduğu için girişimlerden daha verimli sonuçlar alabiliriz. Ancak Balık burcunda hareket eden gecikme ve sorunları anlatan Satürn ile 20 Temmuz tarihinde bir karşıt açısı olacak. Bu da atılan adımların bir engelle karşılaşabileceğini gösteriyor. Balık - Başak aksındaki bu karşıtlık bize verimli çalışma ile boşverme arasındaki ince çizgiyi tanımlayacaktır. Balık burcundaki Satürn 'ün sınır çizme konusundaki hassasiyetini unutmayın. Mars Başak burcundayken köle gibi çalışmaya razı olacak ancak Satürn her adımda bize sınır ihlallerini hatırlatacaktır. Bugün aynı zamanda son dördün fazı. Bu nedenle de aslında dolunay sonrasına farkına vardığınız bazı eksiklikleri ya da düzenlemeleri tam da bu Başak burcu geçişiyle birlikte düzeltebilirsiniz.

11 Temmuz tarihinde Merkür Aslan burcuna geçiş yapacak. Bu geçişin hemen öncesinde ise Oğlak burcunda yolculuk eden ve manipülasyonları anlatan Pluto ile bir karşıt yapacak. Bu nedenle de 10 Temmuz tarihini baskılara boyun eğmeden atlatmaya çalışın. Yoksa prosedür icabı katılmanız gereken bazı etkinlik ya da organizasyonlar olabilir. Önümüzdeki süreçte Merkür şans gezgeni Jüpiter ile zorlu bir açı yapacak. 17 Temmuz tarihinde tutamayacağınız sözler verebilirsiniz. Üstelik bu tarihte bir yeniay da gerçekleşecek. Vaatler havada uçuşabilir. Dikkatinizi toplamakta zorlanabilirsiniz. Fikirler ve konuşmalar dağılabilir. Yapabilirseniz bugünü tatil için ayırın. Dinlenin ve zihninize bir mola verin. Mümkünse taahhüt içeren imzalar atmayın. Gelen tekliflerde ise gerçekçiliğini ve uygulanabilirliğini sorgulamaktan çekinmeyin. Ancak fırsat fırsattır ve gelen hediyeyi geri çevirmek pişmanlıkla sonuçlanabilir.

17 Temmuz 2023 Yeniay 24° Yengeç Burcunda

Yeniay Yengeç burcunda gerçekleşeceği için daha çok duygusal konular ön planda olacaktır. Değişimi destekleyen bir yeniay bu. Sadece attığınız adımların sonuçları konusunda fazla iyimser olmayın. Yapabilecekleriniz ve yapamayacaklarınızı bilerek adım atın. Eğer yeni bir eve geçmek, ev almak satmak gibi planlarınız varsa bu sürecin biraz masraflı olabileceğinin farkında olun.


22 Temmuz tarihi yönetim kademesi için zorlu bir tarih. Eğer yöneticilerinizle bir görüşme planınız varsa bu tarihi pas geçmekte fayda var. Eğer yönetim kademesinde çalışıyorsanız bu tarihte üzerinizde yoğun bir baskı hissedebilirsiniz. Toplantılar zorlu geçebilir. Kendinizi ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. Üzerinizdeki baskı nedeniyle tercih etmediğiniz kararları almak zorunda kalabilirsiniz. Hemen ertesi gün Venüs retrosu başlıyor. Haliyle bugün yaşanan gerilim ilişkileri ve ortaklıkları, maddi konuları, yatırımlarınızı zor durumda bırakabilir. Yaklaşık 40 gün sürecek olan bu retro döneminde alınan hasarları toparlamak tahmininizden uzun sürebilir. Bugün ayrıca Hilal fazı, yeniay zamanında belli belirsiz yaşanan gelişmelerin ilk sinyalleri bugün ortaya çıkabilir. Yeniliğin getirmiş olduğu heyecan ve stresi aynı anda hissedebilirsiniz.


23 Temmuz tarihinde Venüs 40 gün sürecek geri hareketine başlıyor ve yazı Venüs retrosunun gölgesinde geçiriyoruz. Özellikle ilişkiler ve ortaklıklarda herkes kendi istediği olsun derken sorunlar büyüyebilir. Venüs retrosu devam ederken, 27 Temmuz tarihinde Venüs Merkür ile kavuşacak. Bu ilişki ve ortaklıklar açısından önemli kararların verildiği ya da başlangıçların yapıldığı bir zamanı gösterebilir. Önemli imzalar atılabilir. Ancak retro gölgesinde atılan imzalar ya da verilen kararlar ne kadar sürdürülebilir olacaktır? Bu dönemi ilerleyen bir zaman için planlama yapmak için kullanabilirsiniz. Böylece retro bittiğinde harekete geçmek daha sağlıklı olacaktır. Elbette retro sonrasında bu planları revize etmeniz gerekebilir. Ancak bu tarihte bir imza atmaktansa planı revize etmek çok daha sağlıklı bir hareket olacaktır.

Venüs retrosu başladığı gün Güneş de Aslan burcuna geçiş yapıyor. Aslan dönemleri daha çok hayattan keyif almaya odaklandığımız, eğlenceye daha fazla düşkün olduğumuz zamanlardır. Tatil planları yapılabilir. Ancak Güneş sabit burçlarda olan diğer göstergelerle zorlu açılar yapacağı için bu geçiş beklenmedik gelişmelere açık bir tarih olacak. İstifalar havada uçuşabilir. Yüksek beklentiler ve kendize fazla güven nedeniyle sorunlar yaşayabilirsiniz.

26 Temmuz tarihinde İlk Dördün fazını yaşayacağız. Yeniayla ilgili konularda harekete geçmek ve inisiyatif almak gerekebilir. Dolunay zamanında sağlıklı sonuçlar alabilmek için bugün attığınız adımlara özen gösterin.

2023-2024 yılı eğitimleri hakkında bilgi almak için ön kayıt yaptırabilirsiniz. Temel Seviye Astroloji, İleri Seviye Astroloji ve Horary Astroloji için ön kayıtlar açılmıştır. Eğitimler online yapılacaktır. Ön kayıt yaptıranlara ücret ve katılım koşulları email ile iletilecektir.


29 Temmuz tarihinde Merkür Başak burcuna geçiş yapıyor. Aslında bu süreçte pratik ve çözüme odaklanabileceğimiz zamanlar. Ancak Balık burcunda hareket eden engeller gezegeni Satürn ile bir karşıt açısı olacak 2 Ağustos tarihinde. Bu nedenle Temmuzun sonu ve Ağustos ayının başlarında kısmen karamsar ve stresli olabileceğinizi unutmayın. Sözleşmeler feshedilebilir, başvurular reddedilebilir, sınavlardan olumsuz sonuçlar gelebilir. Bu sürecin sizden bağımsız olduğunun farkında olun. Geçici bir zorluktur. Bu nedenle de önemli başvuru ya da evrak işlerinizi bu tarih sonrasına bırakmakta fayda var.


Aylık Burç Yorumları

Aylık burç yorumları için hem burcunuzu hem de yükselen burcunuzu okuyabilirsiniz. Özellikle kariyerle ilgili konular için muhakkak kendi burcunuzu okuyun. Yorumlar Batı Astrolojisi 'ne göre yazılmıştır. Ay burcunu daha çok Vedik Astroloji dikkate alır. Bu nedenle Ay Burcu 'na göre okumanıza gerek yoktur.


Doğum Haritası Hesaplama sayfasından Doğum Haritanızı Ücretsiz çıkarabilirsiniz. Yükselen Burç Hesaplama sayfasından hem yükselen burcunuzu öğrenebilir hem de özelliklerini okuyabilirsiniz. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken zamanları içerir.


Örnek burç yorumları için bir önceki aylık burç yorumlarını okuyabilirsiniz. Aylık burç yorumları önemli tarihlerin verildiği detaylı analizlerdir.


Bu yazının devamı sadece Astrokronos Üyelerine açıktır. Ayrıca Üye Olarak sitedeki e-kitapları okuyabilirsiniz.


Koç Burcu Temmuz Ayı Burç Yorumu

Temmuz ayına önemli karar ve açıklamalarla başlıyoruz. Özellikle ev, aile ve yerleşimle ilgili konularda kararlar alabilirsiniz. Karşınıza güzel fırsatlar çıkabilir. Bu nedenle bir yer değişikliği düşünüyorsanız bu tarih gelmeden araştırmalarınıza başlayın. 7 Temmuz tarihi geldiğinde bunun için gerekli kaynaklara ulaşabileceksiniz. Sürpriz gelişmeler ya da aniden çıkan fırsatlar tüm planlarınızı değiştirebilir.


2 Temmuz tarihi biraz riskli. Çocuklarla ilgili masraflar çıkabilir. Keyfi harcamalar konusunda dikkatli olun, bazı etkinlikler tahmininizden masraflı olabilir. Eğer riskli yatırımlarınız varsa bu tarih öncesinde aldığınız riskleri tekrar gözden geçirin. Ani iniş çıkışlar olasıdır. Fevri kararlardan kaçınmakta fayda var. 9 Ağustos ve 29 Eylül tarihinde bu açı iki kez daha tekrar edecek.


3 Temmuz tarihinde Oğlak burcunda bir dolunay yaşayacağız. Bu dolunay geldiğinde kariyerinizle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Dolunay yorumunu tekrar okumanızda fayda var. 11° öncü burçlarda göstergeleri olanlar direkt etki alabilirler.

10 Temmuz tarihinde mücadele gezegeni Mars Başak burcuna geçiş yapıyor. Ve tüm ay bu burçta olacak. Sizin için oldukça verimli bir dönem olabilir. Çok çalışmak durumunda kalabilirsiniz. Ancak sağlığa dikkat. Eğer dinlenmez ve bedeninizin uyarılarına kulak tıkarsanız sürecin sonunda bağışıklık sisteminiz alarm verebilir. Hijyene dikkat! Vergi, sigorta, miras gibi konular için bir hizmet alımı yapabilirsiniz. Daha efektif ve daha verimli olmanın yollarını araştırın. Bu dönemde bir ofis taşırsanız bilin ki yorucu olacaktır. Hizmet aldığınız kişilerle aksilikler de yaşayabilirsiniz. Tanıdıklar ve dostlarınız sayesinde kazanç elde edebilirsiniz. Ortaklıklar gündeme gelebilir. 20 Temmuz tarihi geldiğinde engeller ve sorunlar gezegeni Satürn ile bir karşıt açısı olacak. Bu nedenle bu tarihe kadar başlattığınız konularda bir erteleme ya da gecikme olabileceğinin farkında olun. Bir projeniz varsa mümkünse bu tarih sonrasında harekete geçin. Bu tarihe kadar fizibilite yapmak ve hazırlanmak çok daha destekleyicidir. Bireysel projelere yönelin. Özellikle 5-7 derece değişken burçlarda göstergeleri olanlar direkt etki alabilirler.

11 Temmuz tarihinde Merkür Aslan burcuna geçiş yapıyor. Artık ricalardan çok emir kipi kullanmaya başlayabilirler insanlar. Merkür bu burca geçiş yapmadan az önce Pluto ile karşıt yapacak. Bu yüzden baskılar iletişimin kopmasına neden olabilir. Bunun farkında olarak hareket edin. Özellikle ev, aile ve yerleşim konularında önemli kararlar verilebilir. Merkür Aslana geçince ise daha çok partneriniz veya varsa çocuklarınızla iletişiminiz artabilir. Belki bir hobinizle ilgili eğitim almaya karar verebilirsiniz. Özellikle 17 Temmuz civarında tutamayacağınız sözler vermeyin.

17 Temmuz tarihinde Yengeç burcunda bir Yeniay gerçekleşiyor. Yeni bir eve taşınmak, ailenizle ilgili konularda değişimler gündeme gelebilir. Evden çalışma için bir fırsat da yakalayabilirsiniz bu dönemde. Yeniayın hemen ardından 22 Temmuz tarihi otorite figürleri için zorlu bir zaman. Bu nedenle de eş/baba ile olan ilişkiler biraz özen istiyor.

23 Temmuz tarihinde ilişkileri ve finansal konuları temsil eden Venüs geri hareketine başlayacak Eski ilişkilerin tekrar gündeme gelmesi olasıdır. Bu geçişi daha çok ilişkiler konusunda yaşayacak olan burçsunuz. Eğer halihazırda bir birlikteliğiniz varsa bunu bozacak adımlar atmamaya gayret edin. Eğer bir çocuğunuz varsa belki bir süre ondan uzak olacaksınız. Belki tatil dolayısıyla görüşemeyeceksiniz. Bu süreçte çocuğunuzla olan ilişkinizin de hassas olduğunun farkında olun. Bu geçişte 27 Temmuz tarihi kritik. Önemli konuşmalar, yolculuklar yapılabilir veya bazı kararlar alınabilir.

23 Temmuz tarihinde Güneş de Aslan burcuna geçiş yapıyor. Bu tarih sonrasında odak noktamız daha çok çocuklar ya da partneriniz olacaktır. Onlarla daha fazla vakit geçirebilirsiniz. Önümüzdeki ay çok sürprizli açıları var Güneş 'in. Bu nedenle de bu geçişte ilişkilerin hassas olduğunun farkında olun. Ayrıca sürpriz harcamalar ya da riskli yatırımlar konusunda tedbirli olun ki Ağustos ayını kazasız atlatabilin.

29 Temmuz tarihinde Merkür Başak burcuna geçiş yapıyor. 23 Ağustos tarihinde bu burçta geri harekete başlayacak. Hem sağlık konuları hem de iş hayatınızla ilgili konularda bir gözden geçirme süreci yaşayabilirsiniz. Hizmet alım sözleşmeleriniz yenilenebilir. Eski iş arkadaşlarınızla tekrar görüşebilirsiniz. Bu tarihte özellikle iş ve ofisle ilgili önemli imzalar atarken detayları gözden kaçırmayın. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken zamanları içerir.


2023-2024 yılı eğitimleri hakkında bilgi almak için ön kayıt yaptırabilirsiniz. Temel Seviye Astroloji, İleri Seviye Astroloji ve Horary Astroloji için ön kayıtlar açılmıştır. Eğitimler online yapılacaktır. Ön kayıt yaptıranlara ücret ve katılım koşulları email ile iletilecektir.

Boğa Burcu Temmuz Ayı Burç Yorumu

Ayın hemen başında bir yolculuk planı yapabilirsiniz. Veya bununla ilgili konuşmalar yapılabilir. Eğitim ya da sınav başvuruları yapabilirsiniz. Karşınıza çıkan eğitim fırsatlarını iyi değerlendirin. 7 Temmuz tarihinde ise bununla ilgili sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Eğer eğitiminize başlamışsanız yeni bilgiler öğrenmeye başlayabilirsiniz.


2 Temmuz tarihi sizin için stresli olabilir. Yönetici gezgeniniz Venüs, sürprizler gezegeni Uranüs ile zorlayıcı bir açı yapacak. Bu nedenle de planların değişmesi olasıdır. Ev-aile ile ilgili sürpriz masraflar, ailenizle olan ilişkilerinizde gerilimler olasıdır. Maddi konularda sürpriz harcamalar olabilir. Bu daha çok ev-aile için olacaktır. Ancak unutmayın Venüs retro. Eğer yapacağınız harcamayı örneğin sigortadan geri almak gibi bir ihtimal yoksa temkinli olun. Önümüzdeki günlerde yeni masraflar olabilir, elinizdeki tüm parayı harcamamaya gayret edin. 9 Ağustos ve 29 Eylül tarihinde bu açı iki kez daha tekrar edecek.


3 Temmuz tarihinde Oğlak burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Özellikle eğitim, yurtdışı, akademik konularda bir netlik kazanacaksınız. Aslında burcunuzu destekleyen bir dolunay olacak. Karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmeniz gerekiyor. Dolunay yorumunu tekrar okumanızda fayda var. 11° öncü burçlarda göstergeleri olanlar direkt etki alabilirler.

10 Temmuz tarihinde Mars Başak burcuna geçiş yapıyor. Çocuklarınız varsa onlarla ilgili konularda bazı stresler olabilir. Bir spora başlama planınız varsa tam zamanıdır. İkili ilişkiler konusunda stresli zamanlar olabilir. Hareketli zamanlardır ancak bunu yönetmekte çok zorlanmayacaksınız. Çevrenizden destek alabileceğiniz bir dönemden geçiş yapıyorsunuz. yaşadığınız sorunlarda yardım istemekten çekinmeyin. Ancak Mars 20 Temmuz civarında engel ve gecikmeleri anlatan Satürn ile bir zorlu açı yapacak. Bu nedenle spora başlıyorsanız özellikle ayaklarınızı zorlamayın. Bedeninize aşırı yüklenirseniz ve sınırlarınızı iyi belirlemezseniz muhtemelen bu noktada sizi durduracak bir dış etken olacaktır. Çocuklarla ilgili konularda da aşırı disiplin ve baskı sorunlara neden olabilir. Eğlenmek için yeterli zamanları olduğundan emin olun. İkili ilişkilerde ise eleştirel tutumlar sorunlara neden olabilir. Özellikle 5-7 derece değişken burçlarda göstergeleri olanlar direkt etki alabilirler. Eğer bu derecelerde göstergeleriniz yoksa bu etki sizi pas geçebilir.

11 Temmuz tarihinde Merkür Aslan burcuna geçiş yapıyor. Burç değiştirmeden hemen önce baskı ve manipülasyonu anlatan Pluto ile bir zorlayıcı açısı olacak. Bu kimi zaman kardeş - kuzen ilişkilerinde sorunlara neden olabiliyor. Yengeç - Oğlak aksında meydana gelecek bu karşıtlık ev - kariyer aksında yaşanabilecek krizleri anlatabilir. Hemen ardından ay düğümleri ile yapacağı açı nedeniyle mecburen katılmanız gereken bazı etkinlikler olabilir. 11 Temmuz civarının ilişkiler açısından çok rahat bir gün olmadığının farkında olun. Ailenizle iletişimin artacağı bir zaman. Onlarla bir yolculuk planı yapabilirsiniz. Eğer sizden uzakta yaşıyorlarsa belki onların yanına gitmeniz de olasıdır. Bazılarınız bu süreçte eve elektronik eşya alabilir. 17 Temmuz tarihi ise biraz masraflı bir gün olabilir. Alacağınız eşyaların fiyatlarını iyi araştırın. Yolculuk sizin için beklediğinizden masraflı olabilir. Alacağınız haberlerin fazla abartılı olabileceğini aklınızdan çıkarmayın. Verilen her söz tutulmayabilir.

17 Temmuz tarihinde Yengeç burcunda bir yeniay gerçekleşecek. eğitim ve yolculukla ilgili verdiğiniz kararları bu tarih sonrasında uygulamaya koyabilirsiniz. Değişimi destekleyen bir yeniay olacak bu. O yüzden farklı, rutini kıracak birşeyler yapmaktan çekinmeyin. Hayatınıza bir tazelik katmanızı sağlayacak adımlar atabilirsiniz.

23 Temmuz tarihinde yönetici gezegeniniz Venüs geri hareket etmeye başlayacak. İlişki ve ortaklıklar açısından dikkatli olmak gereken bir zaman. Ailenizle olan ilişkileriniz de bu süreçte hassas olacaktır. Belki uzakta yaşıyorlarsa kısa süreliğine yanlarına gidebilirsiniz. Veya daha önce yaşadığınız bir yere kısa süreliğine gidebilirsiniz. Bu dönemde ev veya yerleşimle ilgili konularda geçici çözümler bulmakta fayda var. Radikal değişiklikler bu süreçte en iyi ihtimalle maddi kayıplara neden olacaktır. Mümkünse önemli değişimleri 4 Eylül sonrasına bırakın. 27 Temmuz tarihinde önemli kararlar alabilir veya bir açıklama yapabilirsiniz. Ailenizle birlikte bir yolculuğa çıkmak da bu süreçte olasıdır. Bir kira sözleşmesi imzalamak da olasılıklar arasında.

Temmuz 23, 2023, 04:51 Güneş Aslan Burcuna geçiş yapacak. Tüm odak noktanız eviniz veya aileniz olacak. Güneşin Uranüs ile 18 Ağustos tarihinde sert bir açısı olacak. Bu nedenle de baba veya eşle ilgili sürpriz gelişmeler olabileceğini unutmayın.

29 Temmuz tarihinde Merkür Başak burcuna geçiş yapacak. Bir hobinizle ilgili eğitime başlayabilirsiniz. Varsa çocuğunuzun eğitimi ile ilgilenebilirsiniz. Partnerinizle birlikte yolculuklara çıkabilirsiniz. Ancak hemen önümüzdeki ay 2 Ağustos tarihinde bazı gecikme veya engeller oluşabilir. Yolculuk planlarınızı opsiyonlu yapın. Ayrıca 23 Ağustos sonrasında Merkür 'ün retro harekete başlayacağını belirtelim. Burada alınan kararlar tekrar sorgulanacaktır. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken zamanları içerir.


2023-2024 yılı eğitimleri hakkında bilgi almak için ön kayıt yaptırabilirsiniz. Temel Seviye Astroloji, İleri Seviye Astroloji ve Horary Astroloji için ön kayıtlar açılmıştır. Eğitimler online yapılacaktır. Ön kayıt yaptıranlara ücret ve katılım koşulları email ile iletilecektir.

İkizler Burcu Temmuz Ayı Burç Yorumu

Temmuz ayına finansal konularda önemli kararlar alarak giriş yapıyorsunuz. Belki bir eğitim ya da yolculuk için maddi kaynak arayacaksınız. Veya kendinize yeni bir gelir kapısı yaratabilmek için bir eğitim almaya karar verebilirsiniz. Önemli imzalar da bu süreçte olasıdır. Sürpriz destekler bulabilirsiniz. Özellikle 7 Temmuz tarihinde karşınıza çıkabilecek olası fırsatları iyi değerlendirin. Ancak 2 Temmuz tarihine dikkat!


2 Temmuz tarihinde sürpriz masraflar çıkabilir. Hiç beklemediğiniz ani bir harcama gündeme gelebilir. Belki bir aracınız varsa onun masrafları ile uğraşabilirsiniz. Beklenmedik haberlere ve misafirlere de hazır olun. Kardeş, kuzen ve yakın çevrenizle olan ilişkiler de bu süreçte özen istiyor. 9 Ağustos ve 29 Eylül tarihinde bu açı iki kez daha tekrar edecek.


Bütçenizle yüzleşeceğiniz bir dolunay var kapıda. Bir kredi başvurusu ya da veri-sigorta gibi konularda bir sonuç alabilirsiniz. Partnerin gelirlerindeki artış da bu dolunaya damgasını vurabilir. Dolunay yorumunu tekrar okumanızda fayda var. 11° öncü burçlarda göstergeleri olanlar direkt etki alabilirler.

10 Temmuz tarihinde Mars Başak burcuna geçiş yapıyor. Ailenizle ilişkilerinizde gerilimler olabilir. Eleştirilere karşı daha toleranslı olmaya çalışın. Bu süreçte ev tadilatları da sizi yorabilir. Eğer taşınmak durumunda kalırsanız planlı ve organize ilerlemeye çalışın. Aksi durumda sürecin sonunda kendinizi çok bitkin hissedebilirsiniz. 20 Temmuz tarihinde engeller ve gecikmelerden sorumlu Satürn ile bir karşıt yapacak. İşteki sorumluluklarınız nedeniyle aileye yeterince vakit ayıramayabilirsiniz. Özellikle 5-7 derece değişken burçlarda göstergeleri olanlar direkt etki alabilirler.Bu nedenle de taşınma ya da tadilat işlerini bu tarih sonrasına bırakmakta fayda var. Yardım istemekten çekinmeyin, hiç beklemediğiniz kişilerden destek bulabilirsiniz. Eğer evde olmayacaksanız bu süreçte evin güvenliğine de özen göstermek gerekiyor.

11 Temmuz tarihinde Merkür Aslan burcuna geçiş yapacak. Bu geçişi yapmadan hemen önce yer altı gezegeni Pluto ile zorlu bir açısı olacak. Maddi konularda dikkatli adımlar atmakta fayda var. Finansal olarak sizi zor duruma sokacak kararlardan kaçının. Kardeşlerinizle daha fazla iletişim halinde olacağınız bir süreç başlayacak. Bu dönemde tutamayacağınız sözler vermemeye gayret edin. Eğer kardeşinizden uzakta yaşıyorsanız onları ziyarete gidebilirsiniz. Bir eğitime başlayabilirsiniz. Yolculuklar da bu süreçte artabilir.

17 Temmuz tarihinde Yengeç Burcunda bir Yeniay gerçekleşecek. Kendinize yeni bir gelir kapısı yaratacak bir adım atabilirsiniz. Şimdiye kadar yaptıklarınızdan farklı bir alan ya da yöntem deneyebilirsiniz. Değişimin desteklendiği bir yeniay bu, değerlendirin.

23 Temmuz tarihinde Venüs retrosu başlıyor. Bu süreçte yakın çevrenizle ilişkileriniz hassas. Kardeş, kuzen veya bazı komşularınızla sorunlar yaşayabilirsiniz. Yolculuklar için gereksiz masraflar yapabilirsiniz. Süreçten çok da memnun kalmayabilirsiniz. 27 Temmuz tarihinde bu konularla ilgili önemli konuşmalar yapılabilir. Eğitimler için para harcamayı düşünüyorsanız iyi araştırın. Daha önce eğitim aldığınız kişi ya da kurumları tercih edebilirsiniz. Yine de finansal olarak gereksiz harcamalardan uzak durmakta fayda var.

Temmuz 23, 2023, 04:51 Güneş Aslan Burcuna geçiş yapacak. Odak noktanız tamamen eğitim, iletişim ve yolculuklar olacak. Eğer bir eğitime başlama kararı vermişseniz tüm dikkatinizi buraya veriyorsunuz. Bu dönemde yapacağınız yolculuklarda size eşlik edecek olan kişilerle ilişkilerinize dikkat. Ego çatışmaları ana sorun olabilir. Herkesin fikrini belirtmesi ve birlikte karar alabilmek için gerekli çabayı gösterin.

29 Temmuz tarihinde Merkür Başak burcuna geçiş yapacak. Ailenizle iletişiminiz artıyor. Belki de onların yanına bir ziyarete gidiyor olabilirsiniz. Ev değiştirme ya da taşınma planlarınız varsa 2 Ağustos sonrasına bırakmanızda fayda var. Bu tarihte bir engel ya da gecikme ile karşılaşabilirsiniz. Bir yolculuğun iptali ya da bir sözleşmenin feshi gündeme gelebilir. Eğer kira sözleşmenizin iptali sözkonusu ise alternatif ev arayışlarınıza erkenden başlayın. Merkür 'ün 23 Ağustos sonrasında retro harekete başlayacağını da unutmayın. Bu nedenle önemli konuları Ağustos ayına bırakmadan çözmekte fayda var. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken zamanları içerir.


2023-2024 yılı eğitimleri hakkında bilgi almak için ön kayıt yaptırabilirsiniz. Temel Seviye Astroloji, İleri Seviye Astroloji ve Horary Astroloji için ön kayıtlar açılmıştır. Eğitimler online yapılacaktır. Ön kayıt yaptıranlara ücret ve katılım koşulları email ile iletilecektir.

Yengeç Burcu Temmuz Ayı Burç Yorumu

Temmuz ayına önemli kararlar vererek ve önemli açıklamalar yaparak giriyorsunuz. Dikkatleri üzerinize çektiğiniz bir zamanda geçiyor olabilirsiniz. Bu süreçte çevreniz tarafından da destekleniyorsunuz. Sosyal çevreniz de bu dönemde genişleyebilir. Sözleriniz daha çok insana ulaşabilir. Kendi işinizi yapıyorsanız bu dönemi tanıtım için kullanabilirsiniz. 7 Temmuz tarihinde değişimi destekleyen açılar var. Farklı fikir ve tekliflere açık olun. Vizyonunuzu değiştirebilirler. Eğitim fırsatlarını da kaçırmayın. Bu zaman aralığında karşınıza iyi imkanlar çıkabilir.


2 Temmuz tarihinde ise maddi konularda sürprizlere açık olun. Ani masraflar ya da beklenmedik kazançlar olabilir.

Evle ya da ailenizle ilgili sürpriz masraflar çıkabilir. Ya da evle ilgili sürpriz bir imkan da yakalayabilirsiniz. Maddi konular burada yine de önemli bir faktör olacaktır. 9 Ağustos ve 29 Eylül tarihinde bu açı iki kez daha tekrar edecek.

3 Temmuz tarihinde Oğlak burcunda bir dolunay yaşayacaksınız. İlişki ve ortaklıklar açısından önemli bir dolunay. Dolunaym yorumunu tekrar okumanızda fayda var. 11° öncü burçlarda göstergeleri olanlar direkt etki alacaktır.rada yine de önemli bir faktör olacaktır.

10 Temmuz tarihinde Mars Başak burcuna geçiş yapacak. Kardeş, kuzen ve yakın çevrenizle ilişkileriniz bu süreçte hassas olacak. Arkadaş çevrenizden destek istemekten çekinmeyin. Yolculuklar yorucu geçebilir. İş nedeniyle bir eğitime de katılabilirsiniz. 20 Temmuz tarihinde ise engellemeler ya da gecikmeler olabilir. Yolculuklar açısından çok uygun bir gün değil. Yorucu olabilir. Yollarda trafik sıkışıklıkları olasıdır. değişkenıDolunay da göstergeleri olanlar direkt etki alabilirler.öncü burçlarda göstergeleri olanlar direk etki alacaktır.

11 Temmuz tarihinde Merkür Aslan burcuna geçiş yapacak. Bu geçiş öncesinde özellikle ilişkiler konusunda zorlu etkiler mevcut. Güç savaşlarından uzak durun. Manipülasyonlara gelmeyin. 11 Temmuz sonrasında ise finansal konular öne çıkacak. Maddi ortaklıklar içerisine girmeyin. Ancak kendi kazançlarınızı arttırmak için araştırmalar yapabilirsiniz. Bu konuda güzel imzalar atma fırsatınız var. Ancak beklentileriniz yüksek olmasın. Bir eğitim için de para harcayabilirsiniz.

17 Temmuz tarihinde Yengeç Burcunda Yeniay gerçekleşecek. Bu yeniay zamanında kendinizle ilgili önemli kararlar verebilirsiniz. Bu süreçte değişimin desteklendiği bir zamandan geçiş yapıyorsunuz. Bu nedenle de hayatınıza tazelik getirecek adımlar atmaktan çekinmeyin. Sadece beklentileriniz gerçekçi olsun. Mutlaka bir B planınız olmasında fayda var. İlerleyen süreçte bir B planınız olduğu için kendinizi çok daha rahat hissedebilirsiniz. 22 Temmuz tarihi biraz riskli, manipülasyonlara açık bir zaman. Bu nedenle kararlarınızı başkalarına duyurduğunuzda alacağınız tepkilerin sizi yönlendirmek için olabileceğini aklınızdan çıkarmayın.

23 Temmuz tarihinde Venüs Aslan burcunda geri harekete başlayacak. Finansal olarak riskli bir zamana geçiş yapıyorsunuz. Lütfen kimseye borç vermeyin. Bu süreçte verilen borcun geri alınması çok mümkün değildir. 27 Temmuz tarihi bu konuda yapılacak konuşmalar olabilir. Kararlarınızı verirken rasyonel olmaya gayret edin. Cömertliğiniz büyük bir sınavdan geçebilir. Finansal yatırım kararları açısından da mümkün mertebe değişiklikten uzak durun. Zorda kalmadıkça yatırımlarınızı bozdurmayın ve yeni yatırım araçlarına yönelmeyin. 4 Eylül sonrasında daha sağlıklı kararlar verebilirsiniz.

23 Temmuz tarihinde Güneş Aslan burcuna geçiş yapacak. Bu tarih sonrasında bir ay boyunca odak noktanız bütçeniz olacak. Maddi konularda önemli kararlar verebilirsiniz. Gelirlerinizi arttırmak için yeni kaynaklar araştırabilirsiniz. Bu dönemi fizibilite veya hazırlık süreci ile geçirirseniz Venüs retrosu bittiğinde 4 Eylül sonrasında yeni gelir kapıları için harekete geçebilirsiniz.

29 Temmuz tarihinde Merkür Başak burcuna geçiş yapıyor. Sizin için eğitim ve yolculukla ilgili konular hız kazanmaya başlayacak. Belki bir eğitime kayıt olabilirsiniz. Veya yolculuklarınız artmaya başlayabilir. Bu dönemde kardeşlerinizle olan iletişim trafiği de artacaktır. Ancak 2 Ağustos tarihine dikkat, özellikle yolculuk planları için çok uygun bir zaman olmayacak. Gecikme ya da engellerle karşılaşabilirsiniz. Bu süreçte iletişim aletlerinde de sıkıntılar yaşanabilir. 23 Ağustos sonrasında da Merkür bu burçta geri hareketine başlayacak. Yani attığınız adımları tekrar değerlendirmeniz gerekebilir. Mümkünse bu süreçte tedbirli ilerlemek ve Ağustos ayını geçici çözümlerle atlatmak daha iyi bir fikir olabilir. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken zamanları içerir.


2023-2024 yılı eğitimleri hakkında bilgi almak için ön kayıt yaptırabilirsiniz. Temel Seviye Astroloji, İleri Seviye Astroloji ve Horary Astroloji için ön kayıtlar açılmıştır. Eğitimler online yapılacaktır. Ön kayıt yaptıranlara ücret ve katılım koşulları email ile iletilecektir.

Aslan Burcu Temmuz Ayı Burç Yorumu

Mahremiyetinize dikkat etmeniz gereken bir zaman olacak Temmuz ayı. Özellikle ayın ilk biriki günü dedikodulara çok açıksınız. Bu süreci sağlıklı atlatmanın yolu aslında biraz kendi başınıza kalıp birşeyler okumak - yazmak olabilir. Veya terapi almak gibi ruhsal konularda destekleyici bir adım atabilirsiniz. 7 Temmuz tarihi kariyerinizle ilgili değişimler yaşanabilir. Aslında mesleğinizle ilgili desteklenen bir zamandan geçiş yapıyorsunuz. Güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Eğer sizden gizlenen birşeyler varsa bu tarihte bunları da öğrenebilirsiniz.


2 Temmuz tarihinde ilişkiler konusunda sürpriz gelişmeler olabilir. Bu dönemde ani kararlar almaktan kaçının. Ani ayrılık ya da ani başlangıçlar olasıdır. Elbette iş ortaklıkları da gündeme gelebilir. Yönetim kademsinde olabilecek değişimler sizi de etkileyebilir. Ağustos ayı kariyeriniz açısından daha fazla değişim olabileceğini gösteriyor, bu nedenle bu ay radikal kararlardan kaçınmakta fayda var. Kendiniz için para harcayabilirsiniz. Saçlarınıza değişiklikler yapmaktan kaçının. Önümüzdeki günlerde Venüs de retro harekete başlayacak. Bu nedenle dış görünümünüzde yapacağınız değişiklikler çok hoşunuza gitmeyebilir. 9 Ağustos ve 29 Eylül tarihinde bu açı iki kez daha tekrar edecek.

3 Temmuz tarihinde Oğlak burcunda bir dolunay gerçekleşecek. İş hayatınızla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Aslında iş hayatınızda desteklendiğiniz bir dönemden geçiş yapıyorsunuz ancak değişime direnmemeniz gerekiyor. Dolunay yorumunu tekrar okumanızda fayda var. Öncü burçların 11° 'sinde göstergeleri olanlar direkt etki alabilirler.

10 Temmuz tarihinde Mars Başak burcuna geçiş yapıyor. Bu dönemde masraflar artabilir. Harcamalar konusunda temkinli olmanızda fayda var. Aksi durumda 20 Temmuz civarında ciddi bir finansal sıkıntıya girebilirsiniz. Bu süreçte aslında gelirleriniz artıyor. Özellikle yönetim kademesinden destek alabilirsiniz. Ancak gelirler artarken zorunlu harcamalarınız da sizi etkiliyor. Bu nedenle iyi bir bütçe yapmak ve gereksiz harcamalardan uzak durmakta fayda var. Özellikle 5-7 derece değişken burçlarda göstergeleri olanlar direkt etki alabilirler.

11 Temmuz tarihinde Merkür Aslan burcuna geçiş yapıyor. Bu burca geçmeden önce yer altı gezegeni Pluto ile zorlu bir açı yapacak. Manipüle edilmemeye gayret edin. Özellikle işinizle ilgili konularda dedikodulardan uzak durun. Sizi yönlendirmek isteyenler olabilir. Özellikle işinizde sorunlara neden olabilecek açıklamalardan kaçının. Bu açının hemen ardından Merkür burcunuza geçeceği için sözleriniz çok dikkat çekecektir. Yapacağınız açıklamalar ve alacağınız kararlar önemli olacak. İş nedeniyle katılmanız gereken eğitimler ya da yolculuklar olabilir. Bunları geri çevirmeyin. Size birşey katacağını düşünmeyebilirsiniz. Ancak bilin ki bu dönemde alacağınız her eğitim uzun vadede destekleyici olacaktır.

17 Temmuz tarihinde Yengeç Burcunda Yeniay gerçekleşecek. Bu yeniay sizi bir süre dinlenmeye itebilir. Veya biraz kendi başınıza kalmak isteyebilirsiniz. Ruhsal konularla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Yönetim kademesinde yaşanacak değişimler olacaktır. Bu değişimler sizin için aslında destekleyici, ancak henüz farkına varmayabilirsiniz. Bu süreçte mümkünse yönetim kademesi ile yapacağınız konuşmaları kendinize saklayın. 22 Temmuz tarihinde otorite figürleri ile çatışmalardan uzak durun.

Hemen ardından23 Temmuz tarihinde burcunuzda Venüs retrosu başlayacak. Bu sizi ilişkiler konusunda gerçek bir testten geçirebilir. Özellikle karşı taraf üzerinde bir otorite kurmaya çalışırsanız partnerinizle aranızda ciddi gerilimler doğabilir. Estetik herhangi bir değişimden bu süreçte uzak durmak gerekiyor. Kullandığınız kozmetikten tutun da saçınızın rengini değiştirmeye kadar yapacağınız her hareket fiyasko ile sonuçlanabilir. Bu dönemde geçici bir göreve getirilebilirsiniz. Eski yöneticilerinizle bir araya gelebilirsiniz. Veya eski işinize geri dönebilirsiniz. Bu süreçte radikal iş değişiklikleri de çok iyi bir fikir değil. Önümüzdeki ay sizin için daha sürprizli olacak. Bu nedenle özellikle yönetim kademesinde olacak değişimler karşısında esnek olun. Eski çalışmalarınızı revize etmek bu süreçte en sağlıklı hareket olacaktır. 27 Temmuz tarihinde önemli kararlar ve açıklamalar gündeminizi meşgul edebilir.

23 Temmuz tarihinde Güneş burcunuza geçiş yapıyor. Tüm dikkatleri üzerinize çekiyorsunuz. İyi ya da kötü yaptığınız herşey gözönünde olacak. Bu dönemde kendiniz için başlatmak istediğiniz projelerinizi harekete geçirebilirsiniz. Ancak fazla riskli adımlar atmamaya gayret edin. Unutmayın, iyi ya da kötü herşey dikkat çekecek. Kendinizi ortaya koymak, yaratıcı yanınızı sergilemek, sadece kendiniz için önemli başlangıçlara imza atmak ise bu zamanda yapılabilecek en doğru hareket olacaktır.

29 Temmuz tarihinde Merkür Başak burcunda yolculuk etmeye başlıyor. Maddi konularda önemli kararlar alabilirsiniz. Size finansal kaynak yaratacak bir eğitime başlama şansınız da olabilir. Maddi konularda atılacak imzalar da olasıdır. Eğitim ve yolculuklar için de harcamalar yapabilirsiniz. Ancak Merkür hemen 2 Ağustos tarihinde engel ve gecikmelerden sorumlu Satürn ile zorlu bir açı yapacak. Bu nedenle önemli imzalar ve başlangıçlar için 2 Ağustos sonrasını beklemekte fayda var. Ancak bu adımları çok geciktirmeyin zira 23 Ağustos sonrasında Merkür retro hareketine başlayacak. Bu nedenle imzalarda sorunlar gündeme gelebilir. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken zamanları içerir.


2023-2024 yılı eğitimleri hakkında bilgi almak için ön kayıt yaptırabilirsiniz. Temel Seviye Astroloji, İleri Seviye Astroloji ve Horary Astroloji için ön kayıtlar açılmıştır. Eğitimler online yapılacaktır. Ön kayıt yaptıranlara ücret ve katılım koşulları email ile iletilecektir.

Başak Burcu Temmuz Ayı Burç Yorumu

1 Temmuz tarihinde arkadaşlarınızla birlikte önemli konuşmalar yapabilirsiniz. Belki birlikte bazı kararlar alabilirsiniz. Veya size önemli haberler iletebilirler. Bunlar muhtenelen güzel haberler olacaktır. Yurtdışı ile bağlantılı olabilir. Akademik hayatınız devam ediyorsa bu konuda da olumlu haberler alabilirsiniz. Birlikte bir yolculuk planı yapabilirsiniz. Bu dönemde yurtdışı şansınız varsa belki uzak bir seyahat de olasıdır. 7 Temmuz bir uçak yolculuğunu getirebilir. Bazılarınız ise bu süreçte sürpriz haberler alabilr.


2 Temmuz tarihinde ise sürpriz masraflara hazır olun. Beklenmedik bir harcama da olası. Ancak esas sorun kaybetmek. Yanlış ödemeler ya da unutulmuş bir fatura size bir anda sürpriz bir masraf çıkarabilir. Özellikle yurtdışı ya da eğitimle ilgili ödemelerinizi kontrol edin. Bir yolculuk planı yapmışsanız bu dönemde muhtemelen beklediğinizden daha masraflı olabilir. Arkadaşlarınızla ilişkiniz de bu dönemde hassas olabilir. Özellikle maddi konular yüzünden de sorunlar yaşanabilir. Ani kopuşlar yaşamamak için çok baskıcı olmamaya gayret edin. 9 Ağustos ve 29 Eylül tarihinde bu açı iki kez daha tekrar edecek.


3 Temmuz tarihinde Oğlak burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Eğer bir çocuğunuz varsa onunla ilgili konuların netlik kazanacağı bir tarih olacak. Özellikle eğitim hayatı ile ilgili kararları verebilirsiniz. Yeni bir ilişkiye başlamışsanız tamam mı devam mı kararları verilebilir. Dolunay yorumunu tekrar okumanızda fayda var. Öncü burçların 11° 'sinde göstergeleri olanlar direkt etki alabilirler.

10 Temmuz tarihinde Mars Başak burcuna geçiş yapıyor. Yorucu ve stresli bir dönem olabilir. Bu geçiş 27 Ağustos tarihine kadar sürecek. Özellikle 20 Temmuz tarihine kadar sürekli engellendiğinizi hissedebilirsiniz. İşler beklediğinizden de yavaş ilerler. Özellikle 5-7 derece değişken burçlarda göstergeleri olanlar direkt etki alabilirler. Bu süreçte olabildiğince yavaşlayın. Önünüzde sandığınızdan daha uzun bir zaman var. Herşeyin planlandığı gibi gitmemesi işlerin yapılmadığı anlamına gelmiyor. İlk 10 günü planlama ile geçirmek ve 20 Temmuz sonrasında harekete geçmek ise en doğru aksiyon olacaktır. Ağustos ayının ilk iki haftası daha rahat ilerleme şansı bulabilirsiniz. Fiziksel sağlığınız da bu dönemde özen istiyor. Özellikle sakarlıklara karşı dikkatli olun.

11 Temmuz tarihinde Merkür Aslan burcuna geçiş yapıyor. Biraz geri çekilme zamanındasınız. Bu dönemde daha çok ruhsal konular üzerine okumalar yapabilirsiniz. Bir sınav için hazırlanabilirsiniz. Eğer terapi alıyorsanız bu süreçte seanslarınızdan çok verim alırsınız. Yapabiliyorsanız rüyalarınızı not edin, çok faydalı olacaktır.

17 Temmuz tarihinde Yengeç Burcunda bir Yeniay meydana gelecek. Sosyal hayatınızla ilgili yeni adımlar atma planınız olabilir. Ancak bu süreçte iyi bir denge kurabilmeniz gerek. Çocuklarınız veya yeni başlayan ilişkiniz ve sosyal hayatınız arasında bir denge şart. Bir yolculuk planı bu gerilimi azaltabilir. 22 Temmuz tarihi biraz riskli. Bu nedenle özellikle tatil planlarınızda bu tarihi pas geçmeye çalışın.

23 Temmuz tarihinde Venüs Aslan burcunda geri harekete başlayacak. Gizli saklı ilişkilerin içine çekilmeyin zira sonuçtan hiç memnun olmayacaksınız. Bu süreçte ruhunuzu iyileştirmeye çalışmak yapacağınız en sağlıklı adım olacaktır. 4 Eylül tarihine kadar sürecek bir dönem. İnziva tatilleri, meditasyon gibi çalışmalar yapmak da destekleyici olur. Bu konularla ilgilenen eski bir arkadaş grubu ile tekrar biraraya gelebilirsiniz. Maddi konularda kayıplar yaşamamak için lütfen dikkatli olun. Dalgınlıklar unutkanlıklar yüzünden paranızı ya da takılarınızı, değerli eşyalarınızı kaybedebilirsiniz. 27 Temmuz tarihinde karşınıza çıkan bilgileri dikkatli dinleyin. Yanıltıcı etkilerden uzak durmaya çalışın. Kaçıp biryerlere gitmek, kafanızı dinlemek için çok güzel bir tarih. Ancak dışarı kendinizi anlatmaya çalışmayın, sesinizi duyurmanız çok mümkün olmayabilir.

23 Temmuz tarihinde Güneş de Aslan burcuna geçiş yapıyor. Aslında dinlendikçe daha da canlandığınızı, yaratıcı yanınızın güçlendiğini farkedebilirsiniz. Eğer terapi alıyorsanız ya da ruhsal çalışmalar yapıyorsanız şimdi sizi canlandırıcı etkisini hissetmeye başlayabilirsiniz. Projeleriniz için hazırlık süreci gibi düşünün ayırca burayı. Önemli duyurular için önümüzdeki ayı bekleyin.

29 Temmuz tarihinde Merkür burcunuzda hareket etmeye başlıyor. Şimdi sesinizi duyurmaya başlayabilirsiniz. Ancak 2 Ağustos tarihinde sözleriniz veya kararlarınız sert eleştirilere maruz kalabilir. Bu nedenle önemli açıklamalar, imza ve kararlar için 2 Ağustos sonrasını bekleyin. Merkür 23 Ağustos sonrasında retro harekete başlayacak. Bu nedenle bu tarih gelmeden önemli başvuru ve imzalarınızı da tamamlayın. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken zamanları içerir.

2023-2024 yılı eğitimleri hakkında bilgi almak için ön kayıt yaptırabilirsiniz. Temel Seviye Astroloji, İleri Seviye Astroloji ve Horary Astroloji için ön kayıtlar açılmıştır. Eğitimler online yapılacaktır. Ön kayıt yaptıranlara ücret ve katılım koşulları email ile iletilecektir.

Terazi Burcu Temmuz Ayı Burç Yorumu

Sevgili Teraziler, kariyerinizde tüm dikkatleri üzerinize çektiğiniz bir aya giriş yapıyorsunuz. İyi ya da kötü herşey ortada, bu yüzden dikkat. Elinizdeki işleri en iyi şekilde tamamlayın ki ödülleri toplayın. Eğer maaş harici gelirleriniz varsa bunlarla ilgili güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz; örneğin prim - döner sermaye gibi. 7 Temmuz tarihinde ise sürpriz haberler geliyor. Eşin gelirlerinin de arttığı bir dönemdesiniz. Bunun da avantajını görebilirsiniz.


2 Temmuz sizin için dikkatli olmak gereken bir tarih. Yönetici gezegeniniz Venüs, sürprizler gezegeni Uranüs ile zorlu bir açı yapacak. En iyi ihtimalle ilişkiler sürpriz gelişmeler nedeniyle testten geçebilir. Bu finansal bir iniş çıkış olabilir. Aniden ortaya çıkan büyük bir masraf olabilir. Para sizin için hiçbir zaman ilk sırada olmadı muhtemelen. Bu açı bazen ilişkiler konusunda inatçılık nedeniyle sorunlara da neden olabilir. İlişkilerde fevri karalardan uzak durun. Gerilimi azaltın. 9 Ağustos ve 29 Eylül tarihinde bu açı iki kez daha tekrar edecek.


3 Temmuz tarihinde Oğlak burcunda bir dolunay meydana gelecek. Ev, aile ve yerleşim konusunda önemli kararlar verebilirsiniz. Kariyerinizle ilgili alacağınız kararlar da bu süreci etkileyebilir. Dolunay yorumunu tekrar okumanızda fayda var. Öncü burçların 11° 'sinde göstergeleri olanlar direkt etki alabilirler.

10 Temmuz tarihinde Mars Başak burcuna geçiş yapacak. Bu 27 Ağustos tarihine kadar da sürecek. Kendinizi gereksiz yere gergin hissedebilirsiniz. Bu dönemde uykuya dalmakta zorlanma, rüyalarda artış görülebilir. Bu yüzden dinlenmek için her fırsatı değerlendirin. 20 Temmuz tarihinde iş hayatınızdaki sorumluluklar bu stresli dönemde size fazla gelebilir. Planlı ve organize ilerlemeye çalışın. Özellikle 5-7 derece değişken burçlarda göstergeleri olanlar direkt etki alabilirler. Partnerinizin iş hayatında yoğunluk olabilir bu süreçte. Ancak maddi anlamda güzel fırsatlar yakalayabilir. Bu fırsatları kaçırmamasında fayda var.

11 Temmuz tarihinde Merkür Aslan burcuna geçiş yapacak. Arkadaşlarınızla iletişim trafiğiniz artıyor. Birlikte seyahat planları yapabilirsiniz. Belki katılacağınız bir eğitim nedeniyle çevreniz genişleyebilir. Bu süreçte maddi ortaklıklar içine girmemeye gayret edin. Beklentileriniz karşılanmayabilir ve gereksiz masraflar yapabilirsiniz.

17 Temmuz tarihinde Yengeç Burcunda Yeniay meydana gelecek. Bu yeniay değişimi destekliyor aslında. Ancak güç savaşları ipleri koparabilir. Bir kariyer değişimi için yaşadığınız yerden ayrılmanız gerekebilir. Ya da aileniz kariyerinizle ilgili bir kararı desteklemeyebilir. Konu ne olursa olsun bu süreçte değişimle ilgili karşınıza çıkan fırsatları artı ve eksilerini dikkate alarak değerlendirin.

23 Temmuz tarihinde Venüs Aslan burcunda geri hareket etmeye başlayacak. Venüs sizin yönetici gezegeniniz ve geri hareket zamanında kendinizi yeterince iyi ifade edemiyor gibi hissedebilirsiniz. Özellikle arkadaş ilişkilerinde zorlanmalar olabilir. Eski arkadaşlarla bir araya gelebilirsiniz. 27 Temmuz bu anlamda önemli bir gün. Belki bir karar alabilir veya eski arkadaşlarınızla iletişime girebilirsiniz. Finansal konularla ilgili de geçmişe dönük ödemeler olabilir.

23 Temmuz tarihinde Güneş Aslan burcunda olacak. Bu tarihten sonra bir ay boyunca odak noktanız sosyal hayatınız olacak. Gelecek planlarınızı da bu süreçte revize edebilirsiniz. Eski bir projeyi canlandırmanız da olasıdır.

29 Temmuz tarihinde Merkür Başak burcunda olacak. Ruhsal konularla ilgilenebilirsiniz; meditasyon, inziva tatilleri, terapiler bu dönemde başarılı geçer. Ancak 2 Ağustos tarihinde bazı engeller olabilir. Bu nedenle planlarınızı bu tarih sonrasında yapmakta fayda var. Lütfen bu dönemde dedikodulara malzeme vermeyin. Merkür 23 Ağustos sonrasında geri harekete başladığında tüm gerçekler ortaya çıkacaktır. Zaman zaman yalnız kalmak ve kendinizle ilgilenmek bu dönemde daha sağlıklı bir hareket olacaktır. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken zamanları içerir.

2023-2024 yılı eğitimleri hakkında bilgi almak için ön kayıt yaptırabilirsiniz. Temel Seviye Astroloji, İleri Seviye Astroloji ve Horary Astroloji için ön kayıtlar açılmıştır. Eğitimler online yapılacaktır. Ön kayıt yaptıranlara ücret ve katılım koşulları email ile iletilecektir.

Akrep Burcu Temmuz Ayı Burç Yorumu

1 Temmuz tarihinde eğitim ve yolculuklarla ilgili önemli kararlar verebilirsiniz. Bazılarınız bir ortaklık teklifi alabilir. Veya partnerinizden bu konuda bir destek alabilirsiniz. Elbette birlikte bir yolculuk planı da yapabilirsiniz. 7 Temmuz tarihinde ise sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Karşınıza çıkan teklifleri iyi değerlendirin. Ancak ertesi gün riskli bir açı var. İlişki ve ortaklıklar açısından sakin olmak gereken bir zamandasınız.


2 Temmuz tarihinde ilişki ve ortaklıklar açısından riskli bir zaman. Ani başlayan ya da biten ilişkiler olabilir. Daha çok iş ortaklıkları bu süreçte risk altında. Bu nedenle fevri kararlardan uzak durmakta fayda var. Ayrıca yönetim kademesinde olan ani değişimlerden de etkilenebilirsiniz. Finansal konularda da sürpriz gelişmeler yaşanabilir. 9 Ağustos ve 29 Eylül tarihinde bu açı iki kez daha tekrar edecek.


3 Temmuz tarihinde Oğlak burcunda bir Dolunay gerçekleşiyor. Bir eğitimi tamamlayabilirsiniz. Veya bir yolculuk kararı almanız da olasıdır. Dolunay yorumunu tekrar okumanızda fayda var. Öncü burçların 11° 'sinde göstergeleri olanlar direkt etki alabilirler.


10 Temmuz tarihinde yönetici gezegeniniz Mars Başak burcuna geçiş yapıyor. Bu geçiş 27 Ağustos tarihine kadar sürecek. Sosyal hayatınız hareketlenebilir. Bu dönemde arkadaşlık ilişkilerinizde anlaşmazlıklar da olabilir. Eleştirel ve sert bir yaklaşım sorunları tetikleyebilir. Özellikle 20 Temmuz tarihinde kendinizi engellenmiş hissedebilirsiniz. Planlarınızı ertelemeniz gerekebilir. Özellikle 5-7 derece değişken burçlarda göstergeleri olanlar direkt etki alabilirler.

11 Temmuz tarihinde Merkür Aslan burcuna geçiş yapıyor. İşle ilgili yapacağınız görüşmeler artıyor. Belki iş nedeniyle bir eğitim almanız ya da bir yolculuğa çıkmanız da gerekebilir. 17 Temmuz tarihine dikkat; özellikle iş ortaklıkları konusunda beklentileriniz çok yüksek olmasın. Ortaklıklarda özellikle maddi konular sorunlara neden olabilir.

17 Temmuz tarihinde Yengeç Burcunda Yeniay gerçekleşecek. Yenilikleri destekleyen bir yeniay bu. Partnerinizle birlikte bir yolculuk planı yapabilirsiniz. Veya yurtdışı ile bağlantılı işler yapıyorsanız ortaklık fırsatları yakalayabilirsiniz. Eğer taşınma planınız varsa farklı bir şehre ya da ülkeye gidebilirsiniz. Ancak 22 Temmuz tarihi bu yeniay sonrasında gerilimli bir iki gün olacak. Bu nedenle de önemli adımlarınızı bu tarihe denk getirmemeye gayret edin.

23 Temmuz tarihinde Venüs geri hareketine başlıyor. İş hayatınızda özellikle iş ortaklıkları konusunda bir anlaşmazlık olabilir. Daha önce iş yaptığınız kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Ya da kendi işinizi yapıyorsanız belki bir süre nakit döngüsünde sorun yaşayabilirsiniz. Bu dönemde özellikle baskıcı ve otoriter tavırlar, fazla risk almak veya kendine fazla güvenmek sorunlara neden olabilir. 27 Temmuz tarihinde gelen haberlere, aşacağınız kararlara ve yapacağınız konuşmalara dikkat etmenizde fayda var.

23 Temmuz tarihinde Güneş de Aslan burcuna geçiş yapıyor ve kariyeriniz önümüzdeki bir ay boyunca ana konunuz haline geliyor. Önümüzdeki ay 16 Ağustos tarihinde beklenmedik değişimler, ani istifalar gündeme gelebilir. Bu nedenle bu ay rahatsız olduğunuz konular varsa bunları sakin sakin dile getirmeyi ve çözmeyi deneyin. Aksi durumda bir anda fevri kararlar alabilirsiniz.

29 Temmuz tarihinde Merkür Başak burcuna geçiş yapacak. Arkadaşlarınızla iletişim trafiğiniz artıyor. Belki birikte bir yolculuk planı da yapıyor olabilirsiniz. Ancak 2 Ağustos civarında gecikmeler veya iptaller olabilir. Bu nedenle bu planları 2 Ağustos sonrasına bırakmakta fayda var. 23 Ağustos sonrasında Merkür geri gidecek. Bu nedenle de önemli başvuru ya da görüşmelerinizi bu tarih öncesinde halletmenizde fayda var. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken zamanları içerir.

2023-2024 yılı eğitimleri hakkında bilgi almak için ön kayıt yaptırabilirsiniz. Temel Seviye Astroloji, İleri Seviye Astroloji ve Horary Astroloji için ön kayıtlar açılmıştır. Eğitimler online yapılacaktır. Ön kayıt yaptıranlara ücret ve katılım koşulları email ile iletilecektir.

Yay Burcu Temmuz Ayı Burç Yorumu

Maddi konuların ön planda olduğu bir aya giriş yapıyorsunuz. Ayın ilk gününde kredi, sigorta ya da ek gelirler konusunda bir fırsat yakalayabilirsiniz. Yönetim kademesi önemli açıklamalar yapabilir. Özellikle yaptığınız iş, ofisiniz, çalışma arkadaşlarınızla ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir. Çalışan sayınız artabilir veya ofisiniz değişebilir. 7 Temmuz tarihinde bu konudaki değişiklikleri öğrenebilirsiniz. Ayrıca partnerinizin gelirlerinde de bir iyileştirme olabilir.


2 Temmuz tarihi ise hem ilişkiler hem de maddi konularda sürprizlere açık. İş nedeniyle ani bir yolculuk yapmanız gerekebilir. Şirketinizden gelecek maaş ödemelerinde sorunlar olabilir. Yurtdışı ile bağlantılı işler yapıyorsanız buradaki kişilerle ilişkilerinize dikkat edin. Özellikle iş ortaklıklarında ani kopuşlar yaşanabilir. Bazılarınızın iş arkadaşlarından istifa edenler de çıkabilir.

3 Temmuz tarihinde Oğlak burcunda bir Dolunay yaşanacak. Bütçenizle yüzleştiğiniz bir dolunay olacak bu. Gelir gider dengenizi sağlamanız gerekiyor. Dolunay yorumunu tekrar okumanızda fayda var. Öncü burçların 11° 'sinde göstergeleri olanlar direkt etki alabilirler.

10 Temmuz tarihinde Mars Başak burcuna geçiş yapıyor. Bu geçiş 27 Ağustos tarihine kadar sürecek. Bu dönemde iş hayatınız hareketleniyor. Yönetim kademesi ile anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Ayrıca rekabetin de artacağı bir zaman olacaktır. Bu dönemi sağlıklı atlatabilmek için yavaşlayın ve efektif çalışmanın yollarını arayın. İşleri bir sisteme oturtun ve bu düzende gitmeye çalışın. Siz aslında planlı olmaktan çok anlık kararlar vermeye alışkınsınız. Ancak bu sefer işlerin bu şekilde yürümesine imkan yok. Organize olmazsanız 20 Temmuz tarihinde duvara toslayabilirsiniz. Özellikle 5-7 derece değişken burçlarda göstergeleri olanlar direkt etki alabilirler. Önemli projelerinizi ya da yönetim kademesinden destek taleplerini 20 Temmuz sonrasına bırakmanızda fayda var.

11 Temmuz tarihinde Merkür Aslan burcuna geçiş yapıyor. Uzak mesafe yolculuklarınız artabilir. Veya yurtdışı ile çalışıyorsanız buradaki kişilerle bağlantınız artacaktır. Belki iş nedeniyle bir eğitim ya da sertifika sürecine girebilirsiniz. Bu daha çok iş nedeniyle bir eğitim ya da yolculuk olabilir. Ancak maddi olarak size birşekilde katkısı olacaktır. 17 Temmuz civarında bilgi kirliliği olabilir. Mutlaka aktarılan bilginin doğruluğunu kontrol edin.


17 Temmuz tarihinde ayrıca Yengeç Burcunda Yeniay yaşayacağız. Yeniliklerin desteklendiği bir yeniay bu. Kredi, prim, döner sermaye ya da ortak gelirler gibi alanlarda yeni bir adım atabilirsiniz. Bu daha çok işinizle bağlantılı bir değişim olacaktır. Örneğin iş yerinizde yapılacak bir departman değişikliği ya da koşullarda yaşanabilecek bir değişim sizin gelirlerinizi de değiştirecektir. Ancak bu maaş üzerinden değil de daha çok firmanın size sunduğu ek imkanlar olacaktır. Ancak bu konuda yönetim kademesinden talepleriniz varsa 22 -23 Temmuz harici bir günde konuşun. 22 Temmuz günü özellikle otorite figürlerinden destek istemek için çok yanlış bir gün.

23 Temmuz tarihinde Venüs Aslan burcunda geri harekete başlıyor. İlişkiler açısından hassas bir dönem olacak. Özellikle mesafe bir sorun olabilir. Belki farklı şehir ya da ülkelerde bulunmanız gerekebilir. Belki de iş için siz farklı bir şehirde olacaksınız. Bu süreçte buradaki kişilerle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. 27 Temmuz tarihinde bu konuda haberler alabilirsiniz. Veya önceden netleşmişse bu tarih yolculuk zamanını gösteriyor olabilir. Elbette partnerinizle birlikte bir yolculuğa çıkma ihtimaliniz de var. Ancak bu muhtemelen daha önceden gittiğiniz bir yeri tekrar ziyarete gitmek içinse olasıdır.

23 Temmuz tarihinde Güneş de Aslan burcuna geçiş yapacak. Eğitim ve yolculuklar bir ay boyunca odak noktanız olabilir. Önümüzdeki ay 16 Ağustos tarihinde beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Bu nedenle yolculuk planlarınızı yaparken esnek olmaya gayret edin.

29 Temmuz tarihinde Merkür Başak burcuna geçiş yapıyor. En çok iş konuşmaya başlayacaksınız. Yöneticilerinizle iletişim trafiği artıyor. Ancak 2 Ağustos tarihine dikkat edin. Bu süreçte evdeki sorumluluklar nedeniyle iş yerinde zorluklar yaşayabilirsiniz. Mümkünse önemli imza ya da görüşmeleri bu tarih sonrasına bırakın. Ancak 23 Ağustos tarihinde Merkür retro harekete başlayacağı için çok da geç kalmayın. Retro zamanı geldiğinde muhtemelen işyerinde geçici görevlendirmeler gündeme gelecektir. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken zamanları içerir.

2023-2024 yılı eğitimleri hakkında bilgi almak için ön kayıt yaptırabilirsiniz. Temel Seviye Astroloji, İleri Seviye Astroloji ve Horary Astroloji için ön kayıtlar açılmıştır. Eğitimler online yapılacaktır. Ön kayıt yaptıranlara ücret ve katılım koşulları email ile iletilecektir.

Oğlak Burcu Temmuz Ayı Burç Yorumu

1 Temmuz tarihinde ilişki ve ortaklıklar konusunda önemli kararlar verilebilir. Partnerinizden destek alacağınız bir dönemdesiniz. 7 Temmuz tarihinde sürpriz yolculuklar gündeme gelebilir. Partnerinizle birlikte yolculuğa çıkabilirsiniz. Varsa çocuklarınızın eğitimleri ile ilgili de sürpriz fırsatlar yakalama şansınız var.


2 Temmuz tarihi ilişkiler ve maddi konularda sürprizlere açık bir zaman olacak. Özellikle borsa gibi riskli yatırımlar konusunda ani iniş çıkışlar olabilir. Çocuklarla ilgili beklenmedik masraflar çıkabilir. Ödemeler, komisyonlar ya da diğer harcamalar konusunda hesaplarınızı kontrol edin. Beklenmedik bir harcama bütçenizde dengeleri bozabilir.


3 Temmuz tarihinde burcunuzda bir dolunay meydana geliyor. İlişkiler, ortaklıklar, özellikle iş ortaklıkları ile ilgili önemli kararlar vereceğiniz bir zaman olacaktır. Dolunay yorumunu tekrar okumanızda fayda var. Öncü burçların 11° 'sinde göstergeleri olanlar direkt etki alabilirler.

10 Temmuz tarihinde Mars Başak burcuna geçiş yapıyor. Yapacağınız yolculuklar yorucu geçebilir. Yasal konularda ise temkinli olmanızda fayda var. Eğer şartları fazla zorlarsanız 20 Temmuz civarında karşınıza büyük engeller çıkabilir. Özellikle 5-7 derece değişken burçlarda göstergeleri olanlar direkt etki alabilirler. Yurtdışı ile bağlantılı işler yapıyorsanız bu süreçte bazı anlaşmazlıklar çıkabileceğinin farkında olun. Ayrıca rekabet de artıyor.

11 Temmuz tarihinde Merkür Aslan burcunda olacak. Vergi, sigorta ya da finansal konularda yazışmalar, evrak işleri ile uğraşmanız gerekebilir. 17 Temmuz tarihinde beklentiler yüksek olabilir. Veya evraklarda detaylar atlanabilir. Neye imza attığınızı iyi kontrol edin. Yüksek riskler almayın. 24 Temmuz tarihinde ise sürpriz haberler gelebilir.

17 Temmuz tarihinde Yengeç Burcunda Yeniay gerçekleşecek. Bu yeniay yeni adımları ve canlılık getirecek kararları destekliyor. İlişkiler ve ortaklıklar konusunda yeni adımlar atılabilir. Ancak finansal konularda alacağınız kararlara dikkat edin, özellikle 22 Temmuz tarihinde tedbirli olmakta fayda var.

23 Temmuz tarihinde Venüs retro harekete başlıyor. Özellikle vergi, sigorta, tazminat gibi konularda geçmişe dönük ödemelerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Mümkünse bu tarih gelmeden unuttuğunuz ödemeleri kontrol edin. 27 Temmuz tarihinde bununla ilgili evraklarla uğraşmanız gerekebilir.

23 Temmuz tarihinde Güneş de Aslan burcuna geçiş yapıyor ve bir ay boyunca odak noktanız finansal konular olacak. Gelir gider dengesi için gerekli adımları belirlemenizde fayda var. Bu süreçte aracı kurumlardan da destek alabilirsiniz. Karşınıza çıkan konuları ciddiye alın, zira Ağustos ayında büyük sürprizler yaşayabilirsiniz.

29 Temmuz tarihinde Merkür Başak burcuna geçiş yapıyor. Eğitim veya yolculuklar daha fazla gündeminizi meşgul edecek. Bu süreçte uzaktaki kişilerle daha fazla iletişimde de olabilirsiniz. Eğer bir yolculuk planınız varsa 2 Ağustos sonrasına bırakmanızda fayda var. Bu tarihte bazı gecikme veya engeller olabilir. Ancak Merkür 'ün 23 Ağustos tarihinde sonra retroya başlayacağını da unutmayın. Önemli görüşme ve organizasyonlarınızı Ağustos ayının ilk iki haftasında çözmenizde fayda var. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken zamanları içerir.

2023-2024 yılı eğitimleri hakkında bilgi almak için ön kayıt yaptırabilirsiniz. Temel Seviye Astroloji, İleri Seviye Astroloji ve Horary Astroloji için ön kayıtlar açılmıştır. Eğitimler online yapılacaktır. Ön kayıt yaptıranlara ücret ve katılım koşulları email ile iletilecektir.

Kova Burcu Temmuz Ayı Burç Yorumu

Kariyerinizle ilgili önemli kararların verildiği bir aya giriş yapıyorsunuz. Hemen 1 Temmuz 'da önemli teklifler alacaksınız. Veya evden çalışabileceğiniz bir iş fırsatı yakalayacaksınız. 7 Temmuz tarihine dikkat edin, bir değişim ya da farklı bir proje gündeme gelebilir. Bu sizi rutinden çıkarak bir fırsat olacaktır. Değerlendirirseniz iş hayatınızda bir tazelenme olacaktır. Eğer kurumsal bir firmada çalışıyorsanız bu tarihte görevleriniz değişebilir. Veya çalışma arkadaşlarınızda bir değişiklik gündeme gelebilir.


2 Temmuz tarihinde ise ani bir taşınma gündeme gelebilir. Partnerinizle ilişkinizde değişimler olasıdır. Fevri kararlardan uzak durmakta fayda var. Özellikle ev veya ailenizle ilgili ani masraflar gündeme gelebilir.

3 Temmuz tarihinde Oğlak burcunda bir Dolunay meydana gelecek. Sizden gizlenen bazı gerçekler gün yüzüne çıkabilir. Bu dolunay zamanında ailenizden destek de alabilirsiniz. Dolunay yorumunu tekrar okumanızda fayda var. Öncü burçların 11° 'sinde göstergeleri olanlar direkt etki alabilirler.

10 Temmuz tarihinde Mars Başak burcunda olacak. 27 Ağustos tarihine kadar sürecek olan bu geçişte bütçenizi iyi yönetin. Zorunlu harcamalarınız artabilir. Gelir - gider dengesini iyi ayarlamanız gerekiyor. Aileden destek alabilirsiniz ancak 20 Temmuz tarihinde alacağınız ödemelerde olan gecikmeler sizin de ödemeleri aksatmanıza neden olabilir. Özellikle 5-7 derece değişken burçlarda göstergeleri olanlar direkt etki alabilirler. Bu nedenle bu tarih gelmeden ödeme planlarınızı yapın.

11 Temmuz tarihinde Merkür Aslan burcuna geçiş yapıyor. Bu süreçte partnerinizle iletişiminiz artabilir. Belki birlikte yolculuğa çıkabilirsiniz. Sözleşmeler gündeme gelebilir. 17 Temmuz tarihinde detayları atlamamaya özen gösterin. Tutamayacağınız sözler vermeyin. 24 Temmuz tarihinde ise sürpriz haberler gelebilir.

17 Temmuz tarihinde Yengeç Burcunda Yeniay meydana gelecek. İş hayatınızda yeni başlangıçlar olacak. Bu yeniay değişimi destekliyor. Evden çalışabileceğiniz bir iş veya bir mekan değişikliği yapabileceğiniz bir fırsat yakalayabilirsiniz. Ancak 22 Temmuz tarihine dikkat; yönetim kademesinden destek istemek için hiç uygun bir gün değil.

23 Temmuz tarihinde Venüs geri harekete başlıyor. İlişki ve ortaklıklar açısından riskli zamanlar. İlişkilerde baskın çıkmaya çalışmak sorunlara neden olabilir. İlişkiler konusunda bu dönemde evlilik ya da ayrılık gibi radikal kararlar almamak gerekiyor. 27 Temmuz tarihinde önemli konuşmalar yapılabilir.

23 Temmuz tarihinde Güneş de bir ay boyunca Aslan burcunda olacak. Tüm odak noktanız ilişki ve ortaklıklarınıza dönüyor. Bu süreçte rahatsızlıklarınız varsa bunu biriktirmeden çözmeye çalışın. Aksi durumda Ağustos ayı gergin açılar gerçekleştiğinde fevri kararlar alınabilir ve süreci yönetmeniz zor olabilir.

29 Temmuz tarihinde Merkür Başak burcuna geçiş yapıyor. Finansal konular bu süreçte en çok konuşacağınız konu olacak. Vergi, sigorta, kredi ve tazminatlarla ilgilenmeniz gerekebilir. Bu süreçte önemli başvuruları 2 Ağustos sonrasına bırakmakta fayda var. Aksi durumda bazı gecikme ve engellerle karşı karşıya kalabilirsiniz. 23 Ağustos tarihinde Merkür bu burçta geri hareket edecek. Bu nedenle geçmişe dönük ödemeler ya da faturalarla uğraşmanız gerekebilir. O tarihe kadar gecikmiş ödemelerinizi kontrol etmenizde fayda var. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken zamanları içerir.

2023-2024 yılı eğitimleri hakkında bilgi almak için ön kayıt yaptırabilirsiniz. Temel Seviye Astroloji, İleri Seviye Astroloji ve Horary Astroloji için ön kayıtlar açılmıştır. Eğitimler online yapılacaktır. Ön kayıt yaptıranlara ücret ve katılım koşulları email ile iletilecektir.

Balık Burcu Temmuz Ayı Burç Yorumu

1 Temmuz tarihinde ilişkiler konusunda güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Partnerinizle bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Bazılarınız bu süreçte bir hobisi için eğitime başlayabilir. Eğer çocuklarınız varsa onların eğitimleri için de güzel fırsatlar yakalama şansınız var. 7 Temmuz tarihinde sürpriz haberler alabilirsiniz.Te2 Temmuz tarihinde sürpriz harcamalar gündeme gelebilir. Bir sağlık harcaması olabilir. Veya iş için katıldığınız bir eğitim ya da yolculukta beklenmedik bir masrafla karşılaşabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla gerilimere de dikkat edin. İş yerinizle maddi konularda gerilmemeye özen gösterin.

3 Temmuz tarihinde Oğlak burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Sosyal hayatınızla ilgili önemli gelişmeler sizi de etkileyebilir. Bir yolculuk kararı alabilirsiniz. Veya yeniay zamanında zaten bir yolculuğa çıkmışsanız bu tatilden dönüş zamanını gösteriyor olabilir. Ayrıca ilişkiler konusunda da önemli konuşmalar yapılabilir. Dolunay yorumunu tekrar okumanızda fayda var. Öncü burçların 11° 'sinde göstergeleri olanlar direkt etki alabilirler.

10 Temmuz tarihinde Mars Başak burcuna geçiş yapıyor. İlişki ve ortaklıklarda huzur kaçabilir. Partnerden gelebilecek eleştirilere bu kez sert bir tepki vermeniz mümkün. Ancak burada denge kurulması gerekiyor. Aslında uzun süredir sınır ihlallerinin farkındasınız. 20 Temmuz tarihinde tekrar bu sınırları hatırlatmak durumunda kalabilirsiniz. Özellikle 5-7 derece değişken burçlarda göstergeleri olanlar direkt etki alabilirler.

11 Temmuz tarihinde Merkür Aslan burcuna geçiş yapıyor. İş hayatınız hareketlenmeye başlıyor. İş arkadaşlarınızla daha fazla iletişim halinde olabilirsiniz. 24 Temmuz tarihinde beklenmedik bir yolculuk planı yapabilirsiniz. Bu dönemde bir süredir aksattığınız sağlık kontrollerinizi de yaptırabilirsiniz.

17 Temmuz tarihinde Yengeç Burcunda Yeniay meydana gelecek. Eğer hayatınızda biri yoksa yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Ancak Venüs retrosu yaklaşıyor, karşınızdaki kişinin hayatında birisi olmadığından emin olun. 22 Temmuz tarihi manipülasyonlara açık, dikkat!

23 Temmuz tarihinde Venüs retrosu başlıyor. Özellikle iş arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz bu dönemde hassas. Profesyonelliklten ödün vermeyin ve kimseye patronluk taslamayın. Geçici bir göreve getirilebilirsiniz. Eski çalışma arkadaşlarınızla tekrar görüşebilirsiniz. 27 Temmuz tarihi bu konuda önemli haberlerin gelebileceği bir zaman.

23 Temmuz tarihinde Güneş de Aslan burcuna geçiş yapıyor. Bu nedenle tüm odak noktanız iş hayatınız olacak. Yine de kendinizi çok yormamaya dikkat edin. Dinlenmek bu süreçte meziyet. Ağustos ayı sizin için sağlık konularını daha fazla ön plana çıkaracak. Eğer burada dinlenmezseniz önümüzdeki ay yorgun düşebilirsiniz. Stresi de yönetemezseniz ani istifalar çok olası.

29 Temmuz tarihinde Merkür Başak burcuna geçiş yapıyor. Partnerinizle iletişiminiz artıyor. Belki birlikte bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Ayrıca kira sözleşmeleri gibi konular da gündemde. Ancak 2 Ağustos tarihinde zorlu bir açı var. Mümkünse yolculuk veya imza planlarınızı 2 Ağustos sonrasına bırakın. Aksi durumda gecikme veya aksiliklerle uğraşmanız gerekebilir. Ancak Ağustosun ilk iki haftasında önemli işlerinizi çözün. Zira Merkür 23 Ağustos sonrasında geri harekete başlıyor. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken zamanları içerir.


2023-2024 yılı eğitimleri hakkında bilgi almak için ön kayıt yaptırabilirsiniz. Temel Seviye Astroloji, İleri Seviye Astroloji ve Horary Astroloji için ön kayıtlar açılmıştır. Eğitimler online yapılacaktır. Ön kayıt yaptıranlara ücret ve katılım koşulları email ile iletilecektir.


Bunlar da ilginizi çekebilir;

Temmuz 2023 Önemli Tarihler

Haziran 1, 2023 22:31 Mars Qucnx Satürn

Haziran 3, 2023 1:42 Venüs Trine Neptün

Haziran 4, 2023 22:49 Merkür Conj Uranüs

Haziran 5, 2023 19:05 Venüs Oppos Pluto

Haziran 10, 2023 0:14 Merkür Sxtil Neptün

Haziran 11, 2023 13:26 Merkür Trine Pluto

Haziran 11, 2023 18:39 Venüs Sqr Jupiter

Haziran 13, 2023 12:59 Venüs Qucnx Satürn

Haziran 15, 2023 19:09 Merkür Sqr Satürn

Haziran 17, 2023 18:29 Merkür Sxtil Venüs

Haziran 19, 2023 6:53 Güneş Sqr Neptün

Haziran 19, 2023 18:53 Jupiter Sxtil Satürn

Haziran 21, 2023 13:19 Güneş Qucnx Pluto

Haziran 21, 2023 18:22 Merkür Sxtil Mars

Haziran 26, 2023 1:35 Merkür Sqr Neptün

Haziran 26, 2023 12:22 Mars Sqr Uranüs

Haziran 27, 2023 0:07 Merkür Qucnx Pluto

Haziran 29, 2023 4:42 Güneş Trine Satürn

Haziran 30, 2023 9:23 Merkür Trine Satürn



Temmuz 2023 Ay Boşlukta Zamanları

2.07.2023 16:33 - 2.07.2023 20:20

4.07.2023 19:45 - 4.07.2023 20:30

6.07.2023 16:42 - 6.07.2023 20:32

8.07.2023 21:22 - 8.07.2023 22:19

11.07.2023 2:11 - 11.07.2023 2:55

13.07.2023 9:11 - 13.07.2023 10:26

15.07.2023 15:35 - 15.07.2023 20:13

18.07.2023 6:06 - 18.07.2023 7:39

20.07.2023 17:08 - 20.07.2023 20:13

23.07.2023 7:06 - 23.07.2023 8:54

25.07.2023 18:05 - 25.07.2023 19:55

28.07.2023 1:36 - 28.07.2023 3:24

30.07.2023 2:51 - 30.07.2023 6:44



Ücretsiz doğum haritası hesaplamak ve yükselen burcunuzu öğrenmek için Doğum Haritası Hesaplama sayfasını kullanabilirsiniz. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken zamanları içerir.



bottom of page